עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by casper23,

אהלן, אני מחפש מחשב נייד שיהיה יחסית לא יקר, סביבות 2500 רוב השימוש שלי זה אינטרנט, סרטים, אופיס, ותוכנות ניהול רציתי לשאול איפה אני יכול לחפש מחשב טוב? איזה חברות מומלצות איזה פחות? ובכללי עצות מה טוב מה פחות טוב.. אגב, אני טס לאמסטרדם עוד מעט, אז אם כדאי לקנות שם ולא פה תודה!

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  2. Started by RKK,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-150, אבל מעדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים אבל לא כבדים ממש. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני+ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  3. Started by vinipyx,

שלום לכולם טוב יגיעה רגע שיחלטתי להחליף את המחשב הישן שלי, מחשב מיעוד ל О.k וגם למשחקים כבדים 99 אחוז אני ילך על e6600 ציוד נלווה אני לא צריך(לא ארדיסקים ולא מסך...) קיצור מה שאני צריך זה 5 חלקים חשובים: מעבד,זיכרון,לוח אם,כרטיס מסך וספק טוב. נ.ב אפשר קצת לחרוג מהסכום...

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  4. Started by sashakrik,

שלום לכולם, יש לי מחשב שנמצא ללא שימוש כבר תקופה די ארוכה ואני חושב למכור אותו, כמובן תלוי מה הערך שלו, אם זה ממש גרושים אני אתרום אותו לקרוב משפחה. מארז: גנרי - ללא שם. לוח אם: Gigabyte GA-G31M-ES2L (תושבת 775, 4 חיבורי SATA2) מעבד: Intel Pentium E2140 (תדר שעון 1.6GHz, שתי ליבות), קירור סטוק של אינטל זיכרון: samsung DDR2 800MHz 2 x 2GB דיסק קשיח: WD 1TB green ספק כח: גנרי 400W מאוררים: 1 קידמי 120מ"מ scythe gentle typhoon ומאורר אחורי 80 מ"מ תוצרת thermaltake עם בקר לשינוי מהירות יש לי גם כרטיס מסך gainward מבוסס GTS 450 עם 1GB של זיכרון GDDR5 שאני עוד מתלבט אם למכור או לא. מאוד אשמח לקבל הערכה של שווי המחשב. תודה !

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ygr,

אני זקוק להמלצה למפרט של מחשב, התקציב המקסימלי הוא 3400-3500, (כאשר הייתי שמח אם לא תהיה חריגה מ- 3500). ייעוד המחשב הוא בעיקר למשחקים, אני רוצה מחשב שיוכל להחזיק משחקים על הגדרות גבוהות. רזולוציה מקסימלית של המסך: 1280X1024. * מאז ומתמיד הייתי נאמן מעבדי Intel, אז אם המעבד הכלול במפרט יהיה מבוסס Intel אז זה יהיה סבבה לגמרי, אם אתם חושבים שיותר משתלם לי AMD, אז הייתי שמח להסבר על ההבדלים. מאיזה חנות כדאי לקנות את המחשב, האם כדאי לקנות מ-KSP או מסקיי פי סי? תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  6. Started by icebreak,

אוקי, בינתיים החלטתי שאני רוכש: AMD ATHLON 64 3200+ BOX 939PIN MSI K8N Neo2 PLATINUM אני עדיין לא סגור על מארז (אני מחפש משהו שקט עם מאוררים שלא עושים בעיות ורצוי מסנן אבק פנימי אם יש) + ספק (500W גם משהו שקט), יש לכם המלצות לגבי פריטים אלו? (אני לא צריך זכרונות ודברים אחרים, תודה..) כמו כן, אתם מכירים חנויות באזור חיפה שמוכרות את ה NEO2 (לא NEO רגיל), וגם מכירים סבירים ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by LIRON1,

1. מה התקציב המקסימאלי?2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית,סרטים,משחקים לילדים קטנים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמו שצויין משחקים ללידים קטנים. וורד.... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  8. אהלן חברים. מחפש מחשב בייסיק להריץ CS GO וקצת עבודה מהבית. יש את האופציה הזאת בוואלה שופס על מחשב מחודש. https://www.wallashops.co.il/m93p-geforce1030-2gb-i5%2F16gb%2F240ssd-1tb%2Fwin10/7FUF407C8A.html דיל טוב לדעתכם?

9. Started by talgold,

שלום אני מעונין בהצעות למפרט למחשב שמיועד למשחקים עד 5000 ש"ח (אפשר לחרוג קצת) ללא מסך ואני לא מעונין באוברקלוקינג תודה........

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  10. Started by Semyon171,

שלום, אני מחפש מפרט מחשב עד 3300 ש''ח עם מסך. השימושים הם צפייה בסרטים,גלישה באיטנרנט,עבודה משרדית ואולי קצת משחקים. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  11. שלום, אני עוקב בעיניין אחרי הפורום כאן כבר כמה זמן. קודם כל הסתבר לי שאני לא מבין כלום ואחר כך שאני כבר זקן מדי בשביל להבין . אני מחפש מפרט שייתן לי מענה לתחביב צילום ועיבוד תמונה שלי. העבודה היא עם קבצי NEF (קבצי מקור של המצלמה) בגודל של כ 10MB ובתוכנות הבאות: iView Media Pro למיון ואירגון משם העברה ל: Dxo optics Pro לעיבוד - זו התוכנה האיטית / כבדה ביותר מבין השלש. ולסיום Photoshop בהתבסס על מפרט המומלץ באתר של גרפיקה : פריט דגם מחיר בשקלים כולל מע"מ מעבד Intel Core 2 Duo E6300 (S775) - 1.8GHz 1066MHz 2MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty 1100 לוח אם LGA775 Intel945P - ASRock ConRoeXFire-eSATA2 - 3Y Warranty 565 זיכרון פנימי DDR-2 - 1024mb PC5300 - T…

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  12. Started by eranw,

שלום, אני חושב לקנות מחשב חדש לצורך תכנות ועבודה עם אופיס, dual-boot לינוקס וחלונות. אני רוצה למצוא משהו ב2000 שח, אבל לא ברור לי מה רמת המחשב שאני יכול לקבל בסכום הזה, אז אני אשמח לעזרה גם בזה. אם בסכום הזה אי אפשר לקנות מחשב סביר לצרכים שלי - או אפשר בפחות - אני אשמח לדעת. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה משרדית + תכנות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מסך קטן במיוחד * רזולוציית המסך? לא רלוונטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? לא משנה - אני לא אסתובב איתתו הרבה על הגב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום, אשמח לקבל מפרט למחשב נייח לעריכת וידאו. שימושים: כאמור, עריכת וידאו, בדגש על תוכנת Adobe Premiere CS 5.5 תקציב: 5.5K ציוד היקפי: יש צורך במסך, מקלדת ועכבר (מקלדת ועכבר פשוטים). שאלה: האם יש צורך בכרטיס קול ייעודי? הערה: נראה לי בהתחלה נסתפק בכונן 500GB מפאחת המחירים היקרים כיום. תודה רבה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום חברים, המחשב שלי נשרף, פשוט לא נדלק ואני די חושד במעבד, בכל מקרה זה כבר נותן את הפוש לרכישת מחשב שאני מתכנן כבר הרבה זמן. ברשותי כיום כמעט כל הציוד מסביב כולל מסף 19" חדש, מקלדת ועכבר אלחוטיים חדשים וכל שאר הדברים מסביב. אני רוצה כמובן לרכוש רק מחשב ללא כל ציוד היקפי בתקציב לא ממש מוגדר (מוכן להשקיע הרבה כדי לקבל מחשב חזק). מה שאני צריך זה לוח, מעבד, זכרון, דיסק קשיח וכרטיס מסך. זה המחשב שיש לי כרגע: Intel Pentium 4 2.66MHz Intel 845 512MB ASUS GeForce4 440MX WD 80GB 2MB X3 ASUS CD X52 ASUS CDRW X52 ASUS DVD X16 ASUS DVDRW X16 SONY 1.44 ----=====>>>>>++++++++<<<<<=====---- Thermaltake Kandalf Black Thermaltake HardCano 13 Thermaltake Pu…

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  15. שלום לכולם הרבה זמן לא הסתובבתי פה. אני מחפש מחשב נייד לתוכנות כבדות, משחקים קלים-בינוניים וסרטים (הגיוני - HD). גודל המסך - לפחות 17 אינץ', משקל רצוי - לא רלוונטי, אשמח שתהיה פשוט סוללה טובה ויציבה שתוכל פעם ב.. להחזיק כמה שעות (3-4) בלי תלונות. רוב הזמן המחשב יהיה מחובר לשקע ואני לא רוצה שתהיה סוללה שדבר כזה פוגע בה. יציאות מיוחדות - לרמקולים של מחשב, וחיבור למסך טלוויזיה (HDMI / DVI / RGB). בלוטות' לא חובה, גודל מינימלי לכונן קשיח - 750GB-1TB, דרוש צורב DVD, עדיף אחריות גם פה בארץ וצריך רישיון לווינדווס בפנים. התקציב הוא עד 4K, ואם זה משהו ממש טוב - אפשר גם 5K. ראיתי את זה באייבורי: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5673 מה דעתכם? תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  16. Started by aradgonen,

שלום כולם אני בעוד כשבוע נוסע לארצות הברית ואני רוצה לקנות שם מחשב נייד, הייתי רוצה שיוכל להריץ משחקים (במידת האפשר) ויהיה החזק ביותר לסכום הכסף ברשותי כ- 650$. מצאתי באתר של HP שניי מפרטים שנראים לפחות בעיניי מתאימים. האם תוכלו לעזור לי לקבוע מה עדיף ומה יותר חזק וממולץ? מפרט 1: HP G42t series Operating system Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit Processor Intel® Core i5-430M Dual Core processor (2.26GHz, 3MB L3 Cache) with Turbo Boost up to 2.53GHz Memory FREE Upgrade to 3GB DDR3 System Memory (2 Dimm) Hard drive FREE Upgrade to 320GB 7200RPM SATA Hard Drive Graphics card Intel® HD Graphics with HDMI port Display 14.0" diagonal High-Definition HP BrightView LED Di…

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  17. שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח (קומפילציות על כל הליבות, לכן ה- i7), סקצ'אפ כולל רינדור ומשחקים דוגמת GTA V ב- 1080, הגדרות גבוהות (אבל לא אולטרה) על מסך 24 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הרד דיסקים (יהיה SSD ומגנטי שכבר קיימים) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8, מאוד חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא, בשום צורה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופי…

18. Started by rico,

ESPERO 1) אסדי מעבד: Intel Pentium Dual-Core Prossor E5200 2.5GHz 775 2M 800 לוח אם: Chipest G31 1333Mhz DDR2800 ז. פנימי: 1G DDR2 800Mhz כ. מסך: Intel GMA 950 UPTO 224MB ד. קשיח: 160G 7200rpm SATA2 8M צורב: Double LAyer DVD-RW SATA כ. קול: (FULL 6 CHANNELS AC97 (O.B מארז: מארז מאושר אינאל ATX כ. רשת: 10/100 (O.B) מחיר: 999 2) אסאי מעבד: Intel Core2 QUAD 2.33 Q8200 4M 1333FSB לוח אם: hipset G31 1333Mhz DDR2800 ז. פנימי: 1G DDR2 800Mhz כ. מסך: Intel GMA X3100 256MB ד.קשיח: 320G 7200rpm SATA2 8M צורב: Double Layer DVD-RW SATA כ. קול: (FULL 6 CHANNELS AC97 (O.B מארז: מארז מאושר אינאל ATX כ. רשת: 10/100 (O.B) מחיר: 1590 3) אסגו מעבד: Intel Core2 Duo Processor E7400 2.8Ghz…

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  19. אני סטודנט/גיימר ואני רוצה לקנות מחשב בימים הקרובים חושב לקנות את הדגם הנ"ל מה דעתכם עליו והאם יש משהו אחר עדיף עליו? http://ksp.co.il/?uin=28858

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. הינה המפרט : עכשיו כמה דברים : 1. מה דעתכם על קניית מחשב מ KSP? 2. איזה מארז זול אבל גם איכותי הייתי שמים למחשב הזה [דגש לאחד מהמארזים שמוצאים ב Ksp.co.il ] 3. מה דעתכם במיוחד על הזיכרונות והדיסק קשיח , כי אמרו שה -500 GB של WD לא משהו. [אהה וגם מה דעתכם על החברה של הכרטיס מסך] 4. איזה לוח אם הייתם לוקחים ?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  21. Started by maor66,

מחפש מחשב למשחקים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג ב 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מגוון רחב, fallout 4,dark souls 3,far cry 4 אבל גם overwatch,SC2 ומשחקים קלים יותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך '24 , 1080*1920 -לאילו הגדר…

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. זה הלינק למפרט http://www.shekem-electric.co.il/?CategoryID=280&ArticleID=822 המחיר הוא 3,300 הוא מגיע עם שנה אחת של אחריות,וזיכרון רק 1GB,יהיה לי אפשרות לקנות זיכרון ולהרחיב?ולגבי האחריות להרחיב באופן עצמאי מול דל? ובכלל,האם המחשב הזה מומלץ?ומה זה אומר עודפים? בעיקרון תכננתי לקנות את הווסטרו 1310 T8100 (רציתי את הxps אבל ויתרתי משיקולי תקציב)כעת כשאני רואה את האפשרות הזו אני די מתלבט.יש לי על מה להתלבט? הצרכים הם סטודנטיאליים,אבל זה יהיה המחשב האישי שלי גם למטרות פנאי,וארצה לראות בו גם סרטים,לגלוש הרבה וכו' תודה

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  23. Started by Fkl0ster,

היי, הנייד שלי מזה כמה חודשים פיתח עיוות במסך (בפאנל עצמו), דבר ששמתי לב אליו בפתאומיות יום אחד (כי התופעה התחילה בקטן ולאחר מיכן התפשטה). שלחתי אותו לתיקון והוא חזר עם מסך חדש. השאלה שלי היא, איך למנוע ממצב כזה להישנות? כיצד יש לשאת את המחשב על מנת לא לגרום לבעיות חומרה שכאלו, במסך או בכל חלק אחר? עלי לציין שהתנהלתי בעדינות שנדמית לי למעלה מהממוצע לעומת אחרים מסביב עם מחשבים ניידים. כמו כן, נשאתי אותו בתיק שיש לו תא נפרד ומרופד למחשב נייד והוא הוצא והוכנס לשם כ-5 פעמים ביום בממוצע. תודה.

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  24. Started by SHAKED286,

שלום ברצוני לקנות מחשב לחדר שלי שישמש אותי להכמה דברים : 1. לצפות בסרטים באיכות HD 2. להקלטת תוכניות מהטלוזיה 3. לאינטרנט 4. משחקים קלים בנוסף לכך המחשב יהיה צריך להיות בנוי מKSP בלבד יש העדפה למעבדי קריר ומשתלם חשבתי על I3 530 או על Athlon II x3 Triple Core 445. כרטיס מסך לבנתיים לא צריך יקנה בנפרד אחרי כל הקנייה. בעיה היא שאנ ילא יודע מה התקציב הנורמאלי למחשב HTPC שיעשה את העבודה של מה שאני צריך אז אני לא נותן תקציב ותשתדלו לעשות את המפרט כמה שיותר זול ומשתלם. תודה רבה שקד

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  25. המחשב הישן שלי הלך לעולמו. חייב נייד חדש. חשוב שיהיה קל משקל כי אני סוחב אותו איתי רוב הזמן, 13.3 הכי טוב. הוא בעיקר ללימודים, עבודות וכו'. רואה גם סרטים, אז העדפה לאיכות מסך טובה, וחשוב לי מערכת קול איכותית גם כן. אשמח לתשובות בהקדם, כי אני כבר חייב לקנות חדש השבוע. אני גר בת"א אז אשמח גם להמלצות לחנויות זולות. תודה מראש מוראד

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.