ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
חדש בתחום הניידים , התחדשתי בנטבוק ASUS 1201N , נראה לי הגיוני שניתן לחברו למחשב הביתי בצורת SLAVE ולהעביר תוכן ממחשב למחשב . האם ניתן לביצוע וכיצד ? תודה
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
הרכבתי את המחשב הבא למטרת מישחקים בלבד וגלישה באינטרנט. Compucase 6A21-400 Black (Hec 400LDT) Mini ATX Case 473.62 ¤ 1 473.62 ¤ 1 5604 AMD Athlon 64 3200 Socket 939 BOX 1349.81 ¤ 1 1349.81 ¤ 2 2443 Citizen/Sony/Mitsumi Black 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ 3 5853 Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 4X socket 939 710.00 ¤ 1 710 ¤ 4 4328 A-Data 512 MB DDR 3200 Memory 495.14 ¤ 2 990.28 ¤ 5 640 Computer Assembly 160.00 ¤ 1 160 ¤ 6 5630 Albatron Geforce 6600GT PCI-e 128Mb DDR III 128Bit Video Card 1255.08 ¤ 1 1255.08 ¤ יש לי כבר הרדיסק וצורב. סך הכל 5000 שח. מה אתם אומרים? יש משהו שכדי להחליף? המיפרט הזה מספיק חזק בשביל להריץ לדוגמ…
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה למכור את המחשב שלי, יש לי אותו משהו כמו שנה וחצי אולי שנתיים ז"א יש עדיין שנה אחריות על כל החלקים. יש לי עדיין את כל הקופסאות ואת כל החוברות של הכרטיס מסך לוח אם וכו'... הערכה כוללת: מחשב, מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים. בקיצור מחשב שלם עם כל מה שצריך. הנה המפרט: מעבד: AMD Athlon 64 3000 Socket 939 לוח אם: FoxConn GA-8NXP-SLI כ. כשיח: WD 160GB\8MB Buffer זכרונות: Kingston 512MB DRR 400MHZ Pc3200 Kingston 512MB DRR 400MHZ Pc3200 (סה"כ 1024MB DDR ב-DUAL CHANNEL) צורב DVD: NEC DVD-RW ND-3520A BLACK כרטיס מסך: Albatron PcX 6600GT 128MB ספק כח: Thermaltake PS-0009 PurePower 420W מארז: Hec Compucase 6a21 BLACK מסך: SAMSUNG SyncMaster 793DF שטוח מקדלת ועכבר מולטימדי…
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
צריך מפרט עד 2K למשחקים קלים +מסך תודה אני קונה 5 מחשבים כאילו אני צריך למשחקים קלים כמו קול אוף דוטי .. תודה
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש המלצה למחשב נייד, לשימוש ביתי ואינטרנטי. NOTEBOOK בעיקר, האם יש לכם המלצה לחברה אמינה בעלת אחריות והמלצות למעבד חזק בשביל ה-NOTEBOOK, אני אישית, כמשתמש PC וותיק, כול הזמן נוטה להמליץ על CORE 2 DO.
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מחר אני קונה מזיגזאג מחשב חדש לאמא שלי. התקציב די גמיש בין 2500 ל 3000 ואפשר אפילו לחרוג קצת. השימושים העיקריים הם OFFICE, אינטרנט וסרטים חלקם בHD אבל כרגע 720P. בעתיד הקרוב המחשב יחובר לLCD של 32'. בנוסף אני מוסיף AUDIGY שכבר קיים אצלי. לא מוכן להתפשר על 2GB זיכרון ונפח איחסון גדול כאשר יש עדיפות ל2 HD שונים. במפרט חייב לתמוך בויסטה. לא דרוש שיהיה שקט במיוחד אבל שלא יהיה רועש (שהרעש ישמר בחדר שהמחשב נמצא, ושלא יפריע בזמן שרואים סרטים( יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בלי הגבלת סכום, אבל המינימום האפשרי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית (Premier) וסאונד (Cubase) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת, מסך, עכבר (אולי אוזניות טובות) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ1-10 3 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/…
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גלישה , מייל , אופיס, שמיעית מוזיקה , אולי עריכה קצת של סרטים וייצירת תוכנות אבל זהו בגדולושיוכל להכיל הכל במקבילכאני אוהב לעבוד עם הכל במקביל * גודל המסך? כמה שיותר גדול * משקל רצוי? בערך 2 KB * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 6-7 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) מה שיש זה טוב * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 300 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא יודע * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשבתי על מקבוק פרו החדש אני כנראה אקנה בחול... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אהלן אני לא ממש מכיר את עולם הניידים אז אני צריך עזרה: זה יהיה מחשב משני, יש לי מחשב נייח חזק. הדגש הכי גדול הוא זמן סוללה. אני אקח את המחשב להרצאות ואני צריך שהוא יחזיק כמה שיותר בשימוש פשוט כמו גלישה או אופיס. שימושים עיקריים: סרטים ומשחקים בקטנה. נניח שיוכל להריץ PES 2011 על הגדרות מינימליות (רק שיעבוד חלק) ואני מתכוון לחבר את המחשב לטלויזיה 42 אינצ' ולראות סרטים באיכות גבוה (לצורך הדוגמא פורמט mkv בגודל 10 ג'יגה). גודל כמו שרשמתי 13-14 אינצ', משקל לא קריטי... HDD לא ממש חשוב לי כי יש לי חיצוני נייד בגודל 1TB, אם אפשר שיהיה 7200RPM (מהיר) אלא אם כן ההבדל בביצועים לא שווה את ההבדל במחיר. יציאת HDMI חובה, DVD יכול להיות נחמד אבל לא חובה והקניה תעשה בארץ. תודה מר…
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן באתר וצריך עזרה בנוגע למפרט למחשב אני רוצה לקנות מחשב שיריץ משחקים כבדים בלי למצמץ אפילו כגון: GTA IV, CALL OF DUTY וכו'. המחשב הוא מחשב פרטי ביתי שישמש אותי לעבודה כללית, גלישה באינטרנט, משחקים ומשחקי רשת וכו'. אני צריך את המפרט הבא שאוכל להזמין אותו מחנות אחת באזור נתניה: מארז מחשב- דלת צד שקופה עם מאוורר, עם לדים מנורות (באות כבר מורכבות על המארז) אפשרות להוספת מאווררים במארז, שיראה מעוצב מבחוץ ויפה , יציאות USB וקול מקדימה, דלת נפתחת מקדימה, שיהיה מקדימה תצוגת שעה וטמפטורת מארז, עדיפות לידית נשיאה (לא חייב). לוח אם- כמובן לוח אם טוב שיתאים למעבדים חזקים, מינימום 3 סלוטים של PCI ככל שיהיה יותר יותר טוב, סלוט אחד של PCI-E לכרטיס מסך שיתאים לכרטיס מסך טו…
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
1. התקציב - 4000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? שימוש כללי בנוסף לגרפיקה. תכונות כמו: interior design, illustrator, photoshop, autocad 3.לא צריך ציוד היקפי וגם לא מסך. 4. לא צפוי לעבור OC.
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אז ככה חשבתי לשדרג את המחשב...ההחלפה של הקונרו נראת לי נחמדה... חשבתי ללכת על E6300 ועל לוח נחמד לOC.... וזיכרון...אני לא יודע מה לקחת האם מושקין 667 עם תיזמונים של 3-3-3-10 או על גיסקיל 800 עם תיזמונים 4-4-4-12....כמובן מדובר ב2GB... או שבכלל אני משתדרג לAM2 עם X2 3800 65W או X2 4000 89W....עם המושקין....וזהו...שזה יוצא לי באיזור ה2500...ואז אפשר להשקיע בכרטיס מסך כדוגמת X1900XT...וספק בהתאם.. בכל מקרה אני צריך להחליף מעבד...כי הוא צאוור בקבוק במערכת שלי... המחשב הוא למשקחים וסרטים...על הLCD 27' שנקנה לעצמי לפני הגיוס...
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום. אבא שלי רוצה מחשפ נייד. שימושים: אינטרנט, OFFICE. חשוב שיהיה בו חיבור למקרנים (כדי להעביר מצגות ) חשבתי על המחשב הזה : http://www.ctm.co.il/product.asp?id=879 איך הוא? יש משהו יותר זול? לא צריךl WINDOW/OFFICE תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3500-4000 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? מחשב שקט העיצוב לא חשוב ממש 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חו…
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
בניתי את המפרט הזה אני רוצה לקנות מחשב גיימרים בסביבות 3500-4400 שקל האם מפרט זה משתלם והאם החומרה טובה? תודה נ.ב המפרט נבנה ב KSP *המסך שיחובר למחשב הוא 22' *שימושים עיקריים : משחקים כבדים, גיימינג וכו'.. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
דגם מחשב: iSB00 מעבדי אינטל: Core i5 2320 3.0Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14619 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12717 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13582 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12610 דיסקים קשיחים: Hitachi DeskStar 7K1000.C 500GB 7200RPM 16MB SATA II http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=4699 כרטיסי מסך: On Board Intel HD Graphics 2000 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11896 כרטיסי קול: On Board 5.1 Channel Audio h…
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום שלום אני צריך מפרט ב2200 שקל האם יש אפשרות להכניס איזה 8800GT ? או 9800GT ? גם אם זה אומר להתגמש על המעבד קצת כגון 6850 , 6750 מה אתם אומרים ? נב בלי ציוד היקפי.. דברים שהייתי רוצה לקבל דגש רק 2 גיגה זכרון וכמה שיותר זול לוח אם הכי סטנדרטי שיש , לא מתכנן OC מארז סטנדרטי , וספק של 400וואט יספיק לי אבל גם משהו שדיי זול דיסק קשיח לא יותר מ160 גיגה לכרטיס 8800GT יש עדיפות על שאר הרכיבים
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני צריך מחשב לגיימר מתקדם אין תקציב בכלל אז לא להשתגע יותר מידי אבל לא להתקמצן לא כולל ציוד עקפי כמו מקלדת רמקולים עכבר אוזניות מיקרופון ועוד.. אני צריך תשובה כמה שיותר מהר תודהה :] אין כסףףףףףףףףףף :pissed:
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו להחוות דעה על המפרט הבא (המחשב משמש לשימוש משרדי כולל עבודות גרפיות קלות עם פוטושופ) תודה מראש למגיבים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אהלן, אני קונה בקרוב מחשב חדש עם לוח אם ומעבד מINTEL, אני עדיין לא יודע איזה סוג אבל אני יודע ששניהם ביחד עולים 2500 ש"ח ואני מקבל אותם ב1100 ש"ח. על גביהם אני צריך להרכיב את שאר חלקי המחשב. קודם כל, מאיזו חברה רצוי לקנות? אני גר בנהריה ויש KSP באיזור אז מומלץ מהם? המחשב הקודם שלי משם ולא היו לי בעיות איתו. כמו כן, אני מעוניין לקנות מסך חדש עם תמיכה בHD.[משמע צריך גם כרטיס מסך שתומך] + TVOUT סך כל התקציב בסביבות 4000 ש"ח כולל המעבד הנ"ל זאת אומרת 3000 בערך לשאר החלקים. בעיקרון, אני לא גיימר אז אני לא צריך מחשב עם יכולות גרפיות מטורפות אבל אני מעלה עליו הרבה דברים אז בעיקרון אני צריך התמקדות על זיכרון פנימי טוב[כולל חברה ומחירים] וזיכרון חיצוני רב. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב למטרת משחקים בסביבות 7000 ש"ח. המפרט ללא מסך אבל כן עם מקלדת ועכבר בבקשה לא צריך מקלדת ועכבר ממש של גיימרים ראיתי סט נחמד של לוג'יטק לפני כמה זמן לא זוכר איזה. זה הכל, התכלתי במפרטים הבנויים של האתר ואהבתי את ההוא ב7K ללא מסך כמו שאני צריך, צריך עוד קצת המלצות לגביי איזה חברה וכו'. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב לגרפיקה במחיר של עד 3500 עכשיו אני לא צריך מסך ואני לא צריך צורב או כונן אחר לקריאת דיסקים כי יש לי כבר אבל אני צריך HDD גדול ומעדיך 2GB RAM תודה לעזורים
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
האם השלט: http://cgi.ebay.com/HP-Compaq-Notebook-Laptop-ExpressCard-Remote-Control-R1_W0QQitemZ200436652574QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item2eaaf49a1e יתאים ללפטופ שלי - ASUS G51VX *יש צורך במתאם IRDA רגיל/מיוחד ?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות לקראת הגיוס שלי (שזה בעוד כשנה בערך) מחשב נייד שאיתו אוכל לעבוד בזמן הצבא ובבית כרגע יש לי מחשב נייח שאני רוצה להחליפו במחשב הנייד. רציתי לדעת אם זה בכלל כדאי לעשות דבר כזה מבחינת רמת הביצועים של המחשב ואיכות השימוש (נוחוחת בעיקר). אינני רוצה להוציא יותר מ6K על המחשב **המחשב חייב להיות של חברת DELL או TOSHIBA אני לא סומך על חברות אחרות. הדרישות שלי מהמחשב הם: יכולת עבודה עם כרטיס קול חיצוני עבודה בסביבת קיו-בייס לוח האם והמעבד חזקים ככל האפשר. אני רוצה שהם יהיו הרכיבים שבהם אשקיע הכי הרבה כסף ושיהיו מעל הרמה של כל אחד מהרכיבים האחרים במחשב מעבד: מעל T7000 דואל קור וכ'ד... (אני לא הכי מבין בעיניין המעבד) כרטיס מסך: שיוכל להפעיל משחקים של היום, אני לא ר…
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי לשדרג את המחשב, כרגע אני צריך לוח, זכרונות, מעבד, צורב, ספק מארז וכרטיס מסך הכי פשוט שיש. אני הולך לקחת את הלוח, זכרונות ומעבד שיש לי כרגע [מפרט בצד], להוסיף להם הארדיסק (שכבר יש), כרטיס מסך (הכי פשוט שיש), צורב, ספק ומארז. ולקנות מעבד לוח וזכרונות חדשים ולשלב במפרט שיש לי כרגע. 1. מה התקציב המקסימלי? 1900 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? מה שצריך, לא משנה. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: משחקים, סרטים, עריכת ווידאיו. [דרוש כרטיס מסך חלש, פשוט צריך עוד כרטיס יש לי כבר 8800]. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות +-. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ו…
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-