עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Fried2k,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד ואין לי מושג לגבי מפרטים יותר מדי חבר אמר לי לפנות לפה.. אני רוצה לקנות מחשב נייד התקציב שלי עד 4000 ש"ח ואפילו פחות.. שיהיה מחשב מהיר גם לגלישה וגם משחקים עם אחריות ושתיהנה האופציות ל HDMI וWireless תודה רבה..

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  2. Started by kolola,

שלום, אני מחפש המלצה לספק כח בין 300 ל400 ש"ח, אם צריך להוסיף עוד קצת כסף אני יקח בחשבון. הספק ישמש לצורך עריכת וודאו. החומרה יהיה מבוסס על לוח ציפסט Z68 זכרונות 8 גיגה - שניים של 4G כרטיס מסך נכון לכרגע 450GS אולי ישודרג לאחד מעל. מעבד מסדרת I5 עם אופציה לשנות ל I7. היום יש כל כך הרבה חברות בשוק זה תמיד מקשה על החלטה. אני מתלבט גם מבחינת חברה וגם מבחינת הספק. מה אתם אומרים? EZCOOL 500W SEASONIC SS-500ET ANTEC 520W NEO ECO HEC COUGER 550W CM FSP 500W הספקים האלה עם 3 שנים אחריות 500W יספיק? אני מבקש רק המלצות בענייני ספק כח.

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  3. שלום! אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש בעיקר לעבודה אבל גם שהיה טוב ויחזיק הרבה שנים טובות, המחשב לא נועד למשחקים בעלי גרפיקה בגלל זה זה הכי פחות חשוב לי, מה שיותר חשוב לי זה הזכרון והמעבד וכמובן גודל המסך שהוא 15.6 אינץ כדי שהיה נוח לעבוד. התקציב הוא עד 3000 ש"ח אפשר לחרוג טיפה אבל לא יותר מ 200 ש"ח ... אשמח להצעות.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  4. Started by Gritzman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 , COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 23" כלול במפרט -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות…

5. בוקר טוב, מחפש מחשב נייד חדש שיחליף את LG P1-JACKE הנוכחי שלי. בגדול אני מרוצה מאוד מה-LG, מחליף אותו כי לא מצאתי חלפים לגוף קירור, אך לצערי גם לא מצאתי דגמים חדשים של LG. מחפש מחשב "15.6 לתיב"מ אנליזות ומולטימדיה עד 6000 שח. עדיפות למסף בגימור מט, מקלדת מלאה עם מספרים בצד (לא חובה) וקורא טביעות אצבע (לא חובה). הכרטיס מסך הנוכחי עושה את העבודה אז כנראה שכל דבר חוץ ממובנה יהיה טוב. האם קיים נייד שעונה לתנאים הנ"ל? במידה ולא האם יש חלופות ל-ASUS N56VM/Z או Dell vostro 3560 תודה

6. שלום לכולם, אני מחפש לאבא שלי מחשב נייד עד 3.5K, הוא אדריכל ככה שצריך להרבה עבודה משרדית אבל גם בעל יכולות גרפיות כי הוא עובד עם מצגות ומפות כבדות וברזולוציה גבוהה. * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? כמה שפחות, עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיפות לסוללה חזקה, לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? כן, DVD שגם צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל לא מזיק... * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל שתהיה חברה טובה. בנוסף חשוב שהמחשב יהיה גם בנוי טוב כי הוא הולך ל…

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  7. Started by JonyPony,

המחשב הנ"ל מיועד לגיימינג בעיקר, למערכת יתווסף כונן HDD 500GB (שכבר יש לי). [table][tr][td]מעבדי אינטל‏ [/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray[/td][td]1010[/td][td]1[/td][td]1010[/td][/tr][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]Z68X-UD5-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 3xPCI-E[/td][td]1215[/td][td]1[/td][td]1215[/td][/tr][tr][td]זכרונות‏ DDR3 1600Mhz[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL9-9-9-24 (Low Voltage)[/td][td]320[/td][td]1[/td][td]320[/td][/tr][tr][td]כרטיס…

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  8. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפייה בסרטים. חשוב שיהיה נוח להשתמש בו כשנוסעים לכנסים. * גודל המסך? 14.1 אינץ * משקל רצוי? עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? סטנדרטי (לפחות 5 שעות גלישה/כתיבה ללא הטענה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 200GB * כונן CD/DVD? צורב? DVD רצוי עם צורב. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשבתי על dell סדרת latitude או על מחשבי Lenovo, אבל אני פתוח להצעות.

9. Started by denzel12,

שלום חברים, אני מחפש מחשב לצורך גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ומשחקים (דרוש רק הכונן עצמו ורמקולים). כמו כן,דרוש hard disk של סמסונג וספק 500WT אשמח אם תוכלו לתת לי מפרט של הרכיבים הבאים: hd, ספק,MB, CPU, זכרונות, כרטיס מסך, צורב DVD, מארז ורמקולים בתקציב שכתבתי לעיל. אודה לעזרתכם.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  10. שלום, אני חייב מפרט טוב ב3.5K בלי OC מחשב חזק לעבודה עם תוכנות כבדות. שיהיה INTEL כי אני ממש מסתדר איתם. כמו שגם אמרתי לא צריך ציוד הקיפי רק את המחשב. שיהיה גם מינימום 4 GB RAM . במידה וצריך עוד מידע אז אני פה :=] תודה רבה לכל העוזרים אני מעריך את זה

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  11. Started by atm972,

יש לי מחשב יחסית חדש ( שנתיים לערך ) של קומפאק ( פרסריו CQ60 ) שעובד בטמפרטורות מאוד גבוהות. התקנתי תוכנה שנקראת SpeedFan והיא מראה לי שברגיעה המחשב נימצא על 95 מעלות לערך ובעבודה על 100 מעלות לערך...\ זה לא קצת מטורף ? זה בכלל תקין ? מה עושים ? ( כן...ניקיתי את המאווררים , שמתי משטח קירור....שום דבר לא עוזר ! ) אנא אנא עזרתכם !!! ??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  12. Started by AmitDanan,

יש לי כמה שאלות על פירמוט של מחשב נייד: 1.האים אפשר להתקין מערכת הפעלה 7, XP של מחשבים נייחים? 2.לאחר הפירמוט אפשר לעדכן דריברים כמו אצל מחשבים נייחים באתר של היצרן ע"י חיפוש הדגם? זה בעיקר מדאיג אותי שיהיה בעיה למצוא דריברים, תודה.

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  13. מאיפה אפשר להזמין בטריות לא מקוריות ללפטופים? אני מחפש בטריה לא מקורית (שעובדת אך הרבה יותר זולה) ללפטופ fujitsu siemens amilo xi 2428 ומצאתי באיביי רק מקורית מישהו יכול לעזור לי למצוא באיביי בטרייה הרבה יותר זולה שתתאים ללפטופ? לא אכפת לי כמה זמן היא תחזיק או כמה שעות. כל מה שחשוב זה שהיא תעבוד תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  14. Started by omrmei,

. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גימינג/משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.CRYSIS/COD/BATTLE FIELD/SNIPER GHOST WARRIOR -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 by 1920 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  15. שלום, הרכבתי לבנאדם שאני מכיר מהעבודה מחשב משחק קצת משחקי מחשב בסגנון של GTA פור-קרי קריסיס , סרטים FULL HD , תוכנות , אינטרנט וכו'ד OC בחיים לא... התקציב היה 3000 שקל (אפשר לקצץ את ה 90 שקל האלה?) [glow=red,2,300]תודה רבה[/glow] אשמח לביקורת מדויקת ובונה. חנות המחשבים שהרכבתי את המפרט מתחייבת להוריד מחיר בהתאים ל KSP אייבורי וכו'ד.. (ככה לפחות כתוב...) http://www.fastup.co.il/images/61987604.jpg

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  16. מחשב משרדי לגלישה באנטרנט, כתיבת מסמכים וכו', בין 1,000 - 1,5000 ש"ח אני מעריך, אשמח לקבל מפרט ספציפי, ומכיוון שאלך עם המפרט הזה לחנות לרכוש, אשמח אם הוא יהיה מ SkyPC. (במידה ו SkyPC בקשיים (האם הם הסתדרו ?), אז מ KSP)

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  17. Started by graind,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג ! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. C.O.D 7-6 CSS San andreas Cs1.6 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24" 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  18. Started by ohadc,

היי, הוטלה עלי משימה לקנות לאמא של אישתי (שתחייה) מחשב. שימושים עקריים אינטרנט. ציוד הייקפי כרגע רק מסך 21 - 23 אינצ' תקציב עד 2300 כולל מסך, משלוח, הרכבה וכו' - אין אפשרות חריגה זה המפרט שבניתי ב- RSM, הייתי שמח אם תייעצו כיצד ניתן להוזילו ולהוסיף מסך במסגרת התקציב שציינתי. Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Box, יחידות 1 ₪593 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2521 Intel DH61WW Socket 1155 H61 CHIPSET, יחידות 1 ₪313 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2554 Samsung 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪189 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1945 Samsung 320GB 16MB Sata2 SpinPoint HD322HJ ^, יחידות 1 ₪404 http://www.rsm.…

19. Started by asusqwer,

1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? איטרנט,צפייה בסרטים והורדות מאתרי שיתוף.אני מעדיף גם מארז קטן min א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). BitTorrent ,פוטושופ. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  20. Started by gurzeev,

לפני כ-3 שנים קניתי מחשב במפרט הבא: http://oi51.tinypic.com/2hfopdx.jpg עיקרים: E43 8800GTS W/ OC 4GB ראם (קניתי שני סטיקים חדשים מאז הקנייה ההיא וביחד איתם יש לי 4 בTC) P5NE את המעבד הבאתי כבר ל3.6GHZ, אבל זה דרש יחסית הרבה מתח אז הוא כרגע על 3.1GHZ. סיימתי לאחרונה קק"צ ואני חוזר לבסיס שלי, יהיה לי זמן רק בסופ"שים למחשב, ואני קונה היום מסך 23" U2312HM בשביל סרטים וסדרות בעיקר. אבל אני חושש שה88GTS שלי שהוא גרסאת 320MB לא יעמוד במשחקים ברזולוציה כ"כ גבוהה (כרגע עם מסך 19" אין לי בעייה). איזה צעד יעיל אני יכול לעשות כדי לאפשר לעצמי להמשיך לשחק במשחקים כמו BF3 עם המסך החדש (לא קריטי לי לשחק על הגדרות גבוהות) ?אם אני קונה כ"מ כמו 6770 לא יהיה לי צוואר בקבוק מטורף בג…

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  21. Started by Ketamgix,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Starcraft 2, FarCry, Crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). LG W2453V כרגע אני על 1600x900 אבל הבנתי שהמסך תומך ב-1920x1080 ובכלל אני לא בטוח כמה זמן אני ישאר עם המסך הנ"ל. אני בספק אם יהיה לי מסך גדול מ-"24 …

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  22. שלום לכולם. אני מחפש מפרט לשימושים כלליים בתקציב של עד 2K. (אפשר למתוח בקצת אולי עוד 200 ש"ח) המפרט לא צריך לכלול ציוד היקפי, דיסק קשיח וכרטיס מסך (יש לי Gforce 9600GT 1GB ) אני מעדיף לקנות דרך KSP, ואני מעוניין במארז THERMALTAKE V4. אני רוצה לוח שתומך בזיכרון DDR3 1600Mhz, אני רוצה לשים 8G זיכרון DDR3 1600Mhz, הלוח צריך להיות עם 2 חיבורי SATA3 לפחות עם חיבור ESATA ו FIREWIRE ו 2 חיבורי USB3. אני מעדיף לא לקנות ספק כוח גנרי. זהו זה ... תודה מראש על העזרה.

23. Started by MODY69,

שלום, אני צריך המלצה למפרט לאישה זקנה. השימושים במחשב הם אינטרנט וסקייפ בלבד (לפעמים משחק chicken invaders אם הנכדים מגיעים). סה"כ מדובר במחשב שלא אמור להריץ שום דבר כבד. רק וינדוס 7 + מה שציינתי למעלה. התקציב הוא 2000 כולל מסך LCD. עוד אופציה היא לפטופ בתקציב הנ"ל. אשמח אם תמליצו לי על מפרט/לפטופ - מה שיותר משתלם. חשוב שתהיה אחריות כמה שיותר ארוכה אחרת כל התיקונים נופלים עלי וזה הרבה כאב ראש כמובן השאלות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כדאי לחסוך אך ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט א) במ…

24. Started by elite group,

איזה מבין המפרטים חזק יותר ועדיף ? מפרט 1 : AMD ATHLON 754 2800 89W GIGABYTE FAN GIGABYTE NFORCE 3 1GB DDR400 X1550 IDE 80GB או P4 2800/800/512KB 478 FAN INTEL BOX MSI + VIA 478 1GB DDR400 R9550 SATA2 WD 80GB אני צריך מחשב אחד מהם בשביל אינטרנט ואופיס מה הכי טוב ??? המחשב השני אני אתן לקרוב משפחה , תודה .

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניצול מקסימאלי של התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי טליוויזית 22' lcd hd ready שתשמש כמסך מחשב * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?- משחקים כבדים (לדוגמא fallout החדש) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?- לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מ…

• 2 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.