עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי אחרי חיפושים באינטרנט נסגרתי אל שתי אלו. אני צריך את העזרה שלהם, איזה מבין שתי המחשבים הניידים האלו לבחור? לרוב אני ישתמש במחשב לסרטים אינטרנת ומשחקים בגלל זה אני רוצה גם שיהיה כרטיס מסך טוב למחשב, כדי שאני יוכל להריץ משחקים חדשים (GTA.CRYSIS...) http://www.skypc.co.il/pl_product~71818~14~0.htm http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4881&CatCode=315 ממה שהבנתי הכרטיס של ג'יגאבייט יותר חזק משמעותית. או שיש להם המלצות אחרות למחשב נייד ב3000 שח אם אפשרוייות גיימינג?

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  2. שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד להזמין מחו"ל (או איפה שיהיה הכי משתלם לקנות) עד 1100 דולר (לא כולל משלוח וכו', מחשב נטו). אני מעוניין במחשב קל ונייד, עם חיי בטרייה כמה שיותר טובים, עם עדיפות לאולטרה בוק. מעדיף i7, אפשרי גם i5 עם 8 GB. הארדיסק לפחות 500GB 7200RPM. גודל מסך אני מעדיף 14-15. כרטיס מסך סביר, שיוכל להריץ משחקים ברמה סבירה (GT525 1GB לדוגמא). אחריות בארץ פחות קריטי, אבל אשמח אם תהיה. שימושים יהיו של מחשב ביתי, קצת מהכל (סרטים HD, משחקים, אינטרנט, עבודות וכו') המחשב ישמש אותי ל4 שנים הקרובות לפחות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  3. Started by ofisaid,

שלום רב, מעוניינת בקניית מחשב נייד לשימוש משרדי של אינטרנט ותוכנות בלבד פחות חשוב לי המשחקים, צפיה בסרטים ועריכה גרפית. מאחר ואני מקלידה הרבה אני כן מעוניינת במקלדת נוחה להקלדה. המחיר עד 3000 ש"ח. גודל מסך 15.6 אינ'ץ רצוי משקל קל של פחות מ2.5 קילו אין צורך ביציאות מיוחדות או בלוטות'.אין צורך בגודל מינימלי של כונן. צריך DVD. לא אכפת לי מאחריות בין לאומית. לא צריך רישיון למערכת הפעלה. התאכזבתי מlenovo ולכן אשמח לקבל הצעות של חברות אחרות. תודה

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  4. שלום לכל המומחים !!! הייתי שמח לקבל חוות דעת על המפרט שבניתי בKSP. השימושים: סרטי FULL HD , מוזיקה ואינטרנט... אשמח לקבל תגובות, הנה המפרט: מעבד: Core 2 Duo E7500 אינטל - 515 ש"ח לוח אם: EG45M-UD2H s775 1333Mhz, Intel G45, DDR2 800, PCI-E , X4500HD, HDMI גיגהבייט - 640 ש"ח זכרונות: 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channell 800Mhz - ג'י.סקיל - 440 ש"ח דיסק קשיח: 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS ווסטרן דיגיטל - 270 ש"ח צורב: DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Retail) LG אל.ג'י - 125 ש"ח גוף קרור למעבד: Alpine 7 Pro - אלפין - 65 ש"ח כ.רשת אלחוטי: Edimax EW-7128G 54Mbps PCI - אדימקס - 80 ש"ח מארז: NSK 2480B HTPC Micro ATX Black Case + 380W PSU אנטק - 530 ש"ח …

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  5. Started by tripdd,

1. התקציב - 4000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? שימוש כללי בנוסף לגרפיקה. תכונות כמו: interior design, illustrator, photoshop, autocad 3.לא צריך ציוד היקפי וגם לא מסך. 4. לא צפוי לעבור OC.

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  6. Started by moran27,

אני מעדיף שהוא יהיה עם ליבה כפולה של אינטל לא רוצה כל כך להתעסק ב OC , עדיף עם מסך, ואני חייב למצוא מקום ממש זול! ראיתי את אייבורי יש להם מחירים טובים, מומלץ?

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  7. היי, ה DVD תקין כי בדקתי אותו על כמה מחשבים נייחים אחרים. יש איזו דרך מיוחדת לעשות את זה בניידים? אולי ל"להכריח" BOOT באיזושהיא צורה? תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  8. מחפש מחשב נייד עד 4500 בעיקר לצורכי לאינטרנט, סרטים ומשרד חשוב שלמחשב יהיה מסך מט עד 15.4" שיהיה בעל מעבד חזק ככל הניתן (כלומר C2D ולא ATOM או חבריו) דיסק קשיח לפחות 250GB זיכרון לפחות 2GB שלא יהיה כבד עד 3KG סוללה לפחות 6 תאים כרטיס מסך לא משולב יהיהי יתרון גדול יתרון נוסף שיהיה מסוגל להריץ פוטושופ (אם יש חיה כזאת עד 4500שח) חשבתי על Lenovo N500 4233-3DG http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2715&CatCode= אבל יש לו מסך מבריק לא? עד כמה זה נורא מסך מבריק? כאילו נגיד אני יושב בבית קפה בחוץ באור יום אז יהיה ניתן לראות משהו במסך של המחשב?

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  9. אני מבקש קודם כול שרק אנשים שמבינים מה אני צריך, ועל מה אני מדבר יגיבו כאן מדובר במספר רב של מחשבים והרבה כסף. אני צריך 3 מפרטי מחשב: המפרטים הראשונים הם למחשבים שישמשו כתחנות עבודה בפרויקט מסוים, הם לא צריכים יכולות גרפיות גבוהות במיוחד יריצו אינטרנט, אופיס וישמשו בעיקר לעבודה. התקציב למחשבים האלה הוא 2000 שקלים בלי מסך*. המפרט השני שאני צריך הוא לכמה מחשבים שיהיו להם יכולות גבוהות יותר בתחום המולטימדיה. הם יריצו מספר תוכנות פשוטות לעריכת ווידאו כמו פרימייר, אולי אפילו דברים פשוטים יותר. חשוב שהם יגיעו עם כרטיס גרפי שיאפשר עבודה חלקה, וכן כמות זיכרון וכוח חישוב. התקציב למחשבים האלה הוא 4000 שקלים בלי מסך*. המפרט השלישי הוא לשרת, שישמש כשרת לכול חדר המחשוב הזה אני לא ממש …

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  10. שלום שלום אני צריך מפרט ב2200 שקל האם יש אפשרות להכניס איזה 8800GT ? או 9800GT ? גם אם זה אומר להתגמש על המעבד קצת כגון 6850 , 6750 מה אתם אומרים ? נב בלי ציוד היקפי.. דברים שהייתי רוצה לקבל דגש רק 2 גיגה זכרון וכמה שיותר זול לוח אם הכי סטנדרטי שיש , לא מתכנן OC מארז סטנדרטי , וספק של 400וואט יספיק לי אבל גם משהו שדיי זול דיסק קשיח לא יותר מ160 גיגה לכרטיס 8800GT יש עדיפות על שאר הרכיבים

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  11. Started by Amit_Rab,

היי חבר'ה! עשיתם לי חשק למחשב חדש..אז.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - BF1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 24 אינץ, FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד…

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  12. שלום ברצוננו לרכוש מחשב בתקציב של 3,5 K של אינטל בלבד מעבד 4 ליבות דגש על מעבד חזק, חשוב שיהיה כרטיס מסך נורמלי (לא חזק מדיי אבל שיוכל להריץ קצת משחקים) תודה רבה..

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  13. שלום אני טס לחול ומעוניין לקנות שם לוח אם מעבד וכרטיס מסך, אני צריך מפרט חזק מאחר ואני עובד עם תוכנות גרפיות ומשחק במחשב ,בנוסף איזה ספק כח יתאים למפרט מאחר ואני מרכיב את המחשב בארץ התקציב הוא עד 1200$

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  14. אני מחפש מחשב שהשימוש העיקרי בו יהיה משחקים ומעט בתור מדיה סנטר ביתי (יתחבר לטלויזיה 42") אין צורך במסך\מקלדת ועכבר וכד' - רק המארז. התקציב מעט גמיש וניתן למצוא 200-300שקלים נוספים במידת הצורך אם זה שווה את זה. יתכן אוברקלוק עתידי או שידרוג מעבד ולכן לא כדאי לחסום את האפשרות הזו. יש צורך בצורב וכונן פנימי של 1TB. כמו כן, יש צורך בכניסת USB3. אשמח לשמוע את המלצותיכם בנידון תודה מראש, ערן

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  15. אהלן, חדש כאן, נעים מאוד 8) מחפש מחשב שעיקר העבודה עליו היא עיבוד תמונות, אבל ישמש גם לכל דבר אחר ב"עצימות" נמוכה יותר - אינטרנט, מסמכים, משחקים, מעט עריכת וידאו וכו'. המטרה בגדול - שעריכת קבצי RAW מה-canon 5d mk2 תתרחש במהירות מירבית במגבלות התקציב (כאמור, גמיש), אותו כנ"ל לגבי סרטים היוצאים מאותה המצלמה (HD). אני משער ששאר הדברים יעבדו טוב אם אלה יהיו בסדר. 1. תקציב - 7000-8000 - זה לא קיר, אבל אשמח לא לחרוג מזה. 2. שימושים צפויים - כפי שנכתב למעלה. לשימוש באופן יומיומי, עדיין ללא החלטה על מסך (אפתח פתיל נפרד בפורום מסכים) 3. יש צורך במקלדת ועכבר. 4. יש צורך בכונן DVD פשוט. 5. נדרש כרטיס רשת אלחוטי. 6. השקט לא קריטי, אבל זה מחשב שנמצא בחדר שינה, כך שיש משמעות ל…

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  16. Started by romidayan,

אהלן, אני מתחילה השנה תואר במדעי ההתנהגות מה שאומר הרבה מאוד חומר. אני מתלבטת כבר הרבה מאוד זמן איזה מחשב יתאים לצרכים שלי שהם בעיקר הרבה וורד, הרבה אקסל, אייטונס ואינטרנט. כרגע יש לי את הנוטבווק של msi שאני ממש לא מרוצה ממנו ובעיקר מהגודל שלו. חשוב לי במחשב שהוא יהיה לפחות 14" , מקלדת נוחה, אני אעבוד איתו בעיקר בכיתות או בבית כך שהמסך לא כ"כ קריטי אם יהיה מבריק או מט. הלכתי לכמה חנויות לבדוק קצת מחשבים אבל חזרתי הרבה יותר מבולבלת. חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר, כמובן שעדיף שיהיה כמה שיותר קל, עם אפשרות להרחבת זיכרון ולפי מה שהבנתי עם עדיפות למעדה intel i5. התקציב הוא 4000. תודה מראש !! נ.ב איזה רשת עדיף לקנות ? באג? אייבורי? אופיס דיפו ? מהנסיון שלכם...תודה [;

17. Started by Slash4,

לא מזמן פרסמתי פה נושא וביקשתי לפטופ בתקציב של 3-4K חזק למשחקים בינוניים מינוס ולאינטרנט אבל גם לבית ספר (זמן סוללה לפחות 5 שעות). והבהירו לי מהר מאוד שהדרישות סותרות ולא מצאתי כזה. אז חשבתי על רעיון - לקנות מחשב נייד חזק בתקציב שלי , עם מעבד חזק בסביבות של i3 -i5 זכרון 2GB לפחות כרטיס מסך חזק 1GB וכו.. עם זמן סוללה רגיל - ופשוט לקנות לו עוד סוללה , וככה בבית ספר אני אחליף סוללות. השאלה שלי - האם זה פתרון טוב לבעיה? אם יש חסרונות מהם? ואם כן איפה אפשר למצוא סוללות? בדקתי מגוון רחב מאוד של ניידים שמתאימים בול לדרישות שלי מכמה חברות. אבל אני לא יודע אם אפשר לקנות איתם עוד סוללה שמתאימה להם ומאיפה ?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  18. אני מחפש מחשב שיעמוד ברזולוציות גבוהות במשחקים כבדים בתקציב של 5K כולל מסך LCD 22'. אני לא הולך לעשות OC ולא משנה לי שיהיה רועש. תודה.

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  19. Started by blizzard20,

אמור להחזיק משחקים די ישנים ולהורדות וגלישה באינטרנט. מה אתם חושבים? מעבדי אינטל Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value זכרונות none זכרונות none דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך Sapphire HD 4830 512MB GDDR3 DX10.1 DVI HDMI PCI-E כרטיסי קול none צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות none מאווררים וגופי קירור none מארזים CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) ספקי כוח Enermax Tomahawk 405W Active PFC 12cm מקלדות none עכברים none רמקולים none מסכים none תוכנות none כוננים…

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  20. Started by mark s,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב אבקש את עזרת המומחית בבחירה נכונה ומפרט התקציב שלי הוא עד 6 אלף אני רוצה לקנות מחשב חזק וטוב בנוסף גם שישרת אותי במקצוע התחלתי ללמוד סייבר (מערכות הגנה ) וכמובן תכנות בבקשה ממכם תמליצו לי על מחשב חזק וטוב תודה מראש יום טוב

21. השימושים שלי הם קצת משחקים, שימוש ב- virtual pc ויישומי אופיס. אשמח להצעות...

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  22. אז הזמנתילי במזל טוב את המחשב הנ"ל עצות או טיפיםן לשימוש נכון או בכלל בו יעזרו לי ממנוסים או סתם מכאלו שמכירים סוללה, מסך, מחיצות בכונן קשיח תוכנות כל מה שעולה לכם

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  23. Started by yanaym,

שלום, אני מתכנן לקנות כונן ssd, עליו אני רוצה להתקין את מערכת ההפעלה ואולי כמה משחקים. אני מעוניין ב120 GB ויש שניים שאני מתלבט ביניהם (אין חשיבות כל כך למחיר שמופיע בלינקים כי יש לי אפשרות לקנות אותם במחירי יבואן): G.Skill SSD Phoenix Pro 2.5" 120GB מפרט ניתן לראות כאן - http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=FM-25S2S-120GBP2&Cat2Cat1ID=179&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he OCZ Vertex 3 120GB VTX325SAT3120G מפרט ניתן לראות כאן - http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/ocz-vertex-sata-iii-ssd-120-p-12859?language=he היתרון של ה OCZ הוא שמהירות הקריאה והכתיבה שלו מהירה בערך פי שתיים מה G.Skill אבל מה בנוגע לשאר המפרט? למה הג'י סקיל יקר משמעותית? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  24. Started by axon,

אני זקוק למארז לוח אם זכרונות ומעבד כמובן (: עד 1500 שח ... כמעט שכחתי , המחשב מיועד לאינטרנט תמונות עבודה באופיס ושימושים ביתיים שונים ומשונים כאלו ... כרטיס מסך און בורד, תמיכה ב סאטא, הרדיסק מסך וכל שאר הירקות כבר יש ... DDR2 כדאי במערכת כזאת ?

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  25. Started by vmaddog,

אני מחפש מחשב נייד טוב בעיקר לעבודה אבל לא מזיק גם למשחקים מצאתי מחשב מהסדרה 1520 של DELL דגם Inspiron 1520 IN-RC03-1725 הנה קישור: http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1218 הנה השאלות? האם הוא משתלם ביצועים תמורת מחיר. אם לא אז למה ואם אפשר מחשב אחר האם יש לו חיבור חיצוני למסך חוץ מ S-VIDEIO

• 2 תגובות
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים