עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by rotemiko,

המחשב מיועד להורים... (ללא ציוד היקפי ומסך) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  2. Started by PipOd,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיפות לאזור ה 2200 . במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית ותו לא. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אינטרנט קצת אופיס וכו'. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא למשחקים. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ItachiSan,

שלום, אשמח לשמוע מה דעתכם על המפרט שהרכבתי. התקציב הוא עד 2500 ש"ח ללא חריגות. המחשב ישמש לעבודה משרדית (אופיס, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וכו'). אין צורך בציוד היקפי למעט רמקולים. יש צורך בהרכבה ובהתקנה של ווינדוס. מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Box, יחידות 1 ₪391 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=931 Gigabyte GA-EG41MF-US2H G41 CHIPSET, יחידות 1 ₪359 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1047 A-DATA 4GB Kit CL4 DDR2 800Mhz vitesta, יחידות 1 ₪457 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=48 SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata2, יחידות 1 ₪244 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=164 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪126 http://www.rsm.co.il…

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  4. Started by lipact,

צורכי המחשב OFFICE אינטרנט ושימוש לצרכי עבודות ותוכונות קטנות לא למשחקים צייוד הקפי נדרש עכבר מקלדת מסך LCD WINDOWS XP PRO עדיף 2GB ראם OFFICE יש לי אז אני לא צריך תודה :]

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  5. Started by lidor_abo,

חברה, לאחרונה קיבלתי הצעה חבל על הזמן מפרט מטורף השאלה אם שווה מה אתם אומרים? זה המפרט: http://netex-nav.com/cssfiles/buy2/ACERALLIN!.pdf מה אתם אומרים איך החברה?או שיש משהו יותר שווה?

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  6. Started by nokobik,

שלום, אני צריך המלצה למפרט עם הדרישות הבאות: מיועד עבודה משרדית בעיקר למשחקים לא כבדים (ישחקו עליו פה ושם) ללא ציוד היקפי עדיפות למפרט שקט מחיר עד 3.5K ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בגבול הטעם הטוב, לא יותר מ300 שקל, ורק אם זה באמת שווה את הכסף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב עבודה, office ותוכנות כמו autocad א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב עבודה לעצמאי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. שלילי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? אין חשיבות 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינונ…

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  8. כמו שהכותרת אומרת - אני עכשיו באמצע פרויקט שבו אני נדרש לספק 50 מחשבים לעבודה משרדית לארגון מסוים. התקציב הוא 3575 שקלים בדיוק, לאחר הורדת סכום מסוים בשביל תוכנה. אני כבר בניתי מפרט, אבל תמיד כדאי להתייעץ. רציתי לדעת מה החברים כאן בפורום יציעו לי. *(עדיף שיהיו מסכי LCD מהודרים לארגון ) בתודה, QTEC

• 14 תגובות
    • 857 צפיות
  9. Started by Idan-h,

שווה להשקיע בE6300? המפרט הוא לעבודה משרדית, צפייה בתמונות, לא יותר. תודה

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  10. Started by alergic,

נתחיל: 1- עבודה משרדית הכוונה לעבודה פשוטה אך מאומצת- טאבים, משחקי רשת, מספר תוכנות/התקנות/משחקים בו זמנית לכן המעבד זה פריט מאוד חשוב מבחינתי. 2- לוח אם- מה שתמליצו אבל איני מתכוון לשדרג בעתיד. 3- זכרונות- שוב לא אשדרג אז עדיף כמה שיותר. 4- דיסק קשיח- אני לא בטוח אבל כמה אצטרך כדי שלא יהווה צוואר בקבוק? 5- כ.מסך- לא מובנה אבל לא משהו סופר דופר- שיוכל להריץ משחקי רשת נפוצים כגון L2,Atlantica וכו' 6- צורבים- 2 צורבים של LG 7- יש לי מסך 15 CRT מסכן אז אם נכנס לתקציב אשמח ל 19 LCD או יותר. 8- ציוד הקפי חוץ ממסך לא נצרך 9- מארז,ספק וקירור- שיהיה שקט ויחזיק את המערכת. 10- לא מתכוון לעשות OC לבד אם עושים בחנות מה טוב. 11- הרכבה בחנות (אין לי כח להתעסק בזה ולחרבש משהו). לסיכום: …

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  11. Started by DiSc@MaN,

היי, אני מנסה לבנות מפרט לאבא אבל יש לי כמה התלבטויות... הרכיבים שאני בטוח לוקח: Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO - הולך אלי, הוא מקבל כנראה את המאטרוקס מלניום Logitech Z-560 AMD ATHLON XP 2600 ORIGINAL BOX LITE-ON DVD 16*48 Retail Black WD 120GB 7200RPM 8MB מה \ארני לא יודע מה לקחת זה: לוח (חובה 4X2 IDE) זכרון (512) מסך (17 LCD) מארז (מידי טאוור) מקלדת ועכבר *הערה - לא מתוכנן שום אוברקלוק על המחשב. תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Clint Eastwood,

שלום לכולם! אני צריך לבנות מפרט להורי. עיקר השימוש במחשב: אינטרנט, סקייפ, אופיס, תמונות נכדים וזהו! לא מתוכנן OC. המחשב יריץ xp. אפשר לחרוג מהתקציב למעלה או למטה... זה לא משנה ממש תודה לכל העוזר חג שמח!

13. Started by Diniska,

הורים של חבר שלי זקוקים למחשב, המטרה של המחשב היא גלישה באינטרנט, אופיס ועיבוד תמונות בעזרת פוטושופ יש להדגיש שהשימוש בפוטושופ יהיה כנראה בסיסי כי הם מתכוונים ללמוד את השימוש בו בעזרת מדריך שיש להם לתוכנה. עכשיו, באופן כללי לדעתי המפרט הבסיסי שמוצע באתר לעבודה משרדית מתאים להם עם תוספת ל512 מ"ב ראם , וצורב די וי די הבעיה היא שאני לא מכיר את הפוטושופ ודרישות החומרה שלה, האם המפרט הבסיסי יאפשר עבודה חלקה ומהירה עם התוכנה? התקציב הוא 1500 ש"ח אבל אם המפרט הבסיסי לא מאפשר עבודה עם התוכנה אז הם ישקלו לשנות את התקציב. עזרתכם בבקשה. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  14. Started by gallevy,

שלום ותודה רבה מראש לכל מי שיעזור לי. אני צריך מפרט למחשב שהיעוד שלו זה אווטלוק ,גלישה באינטרנט וכ"ו. הדגש כאן הוא על אמינות , חשוב שהוא יחזיק לשנים, פחות חשוב הביצועים. המחשב ככל הנראה ירכש מKSP תלפיות ירושלים - אז צריך שהמחשב יהיה עם חלקים שיש להם. צריך עם המפרט מערכת הפעלה עם רישיון 32 ביט XP או 7 לא ממש משנה העיקר 32 ביט. (מסיבות תוכנה) ממש תודה רבה לכל מי שיעזור

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  15. Started by eliXir,

ללא ציוד היקפי, כולל מסך LCD, מחנות הנמצאת בר"ג (לי ידוע על KSP, אם ידוע לכם חנות אחרת טובה יותר בר"ג אז אפשר גם משם). תודה רבה מראש!

• 11 תגובות
    • 741 צפיות
  16. כולל מסך LCD, ללא ציוד היקפי. סומך עליכם תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  17. זה המפרט: עם עכבר + מקלדת רגילים... מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Tray ¤594 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7400ay לוח אם Gigabyte GA-EP43-S3L ¤466 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39471 כונן קשיח Samsung HD501LJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤281 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD501LJ זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤233 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4350 Silent LP 512MB DDR2 PCIe ¤218 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4352 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤138 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק Cooler…

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  18. שימושים נטו עבודה משרדית (אינטרנט ומסמכי DOC מדי פעם) לא צריך צורב לא צריך מסך צריך כונן של 250GB+ לא צריך אופיס/ווינדוס/הרכבה עדיפות מחנות בראשון לציון או משהו קרוב אחר ואם אפשר פחות מ2000 אז מבורך תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by marbarak,

מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 17" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועד…

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  20. Started by ron_n,

שלום לכולם, אבקש לקבל המלצות למפרט לפי הדרישות הבאות: תקציב: 3,500 ש"ח שימושים: עבודה משרדית, צפייה בסרטים, עריכת תמונות, משחקים בעלי גרפיקה פשוטה דרישות נוספות: עבודה אמינה למשך כמה שנים, ריבוי משימות, אין כוונה לבצע OverClock רכיבים דרושים: מארז צריך לכלול מספר גדול של יציאות USB, לא יזיק אם יהיה אסתטי ספק כוח מעבד זכרון פנימי קירור נוסף למעבד אם יש צורך לוח אם צריך לכלול: כרטיס רשת, מספר גדול של יציאות USB, כרטיס קול כרטיס מסך כונן קשיח צורב DVD התקציב יכול להתגמש לטובת שיפור משמעותי ביחס ביצועים/מחיר. האם יש טעם בהמתנה להמשך ירידת מחירי המעבדים בשוק הישראלי? האם צפוי עדכון של המפרטים המומלצים באתר בעקבות שינויי המחירים וכניסתם של המעבדים החדשים? תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by aviaderi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית, גילשה באינטרט והזרמת מדיה לTV -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך מחשב 24" של סמסונג. מסך סוני ברוויה 40". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות עד בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? -אין צורך בידסקים קשיחים, מארז וספק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - 8, המחשב מיועד לסל…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. 1. תקציב: 3000-3500 ש"ח. אפשר לחסוך, לא קריטי. אפשר לחרוג עד 4000 אם ממש מוצדק.2. שימושים: אינטרנט, הרבה הרבה אופיס לצרכי פרנסה - כתיבת מסמכים ארוכים יום-יומית מול האינטרנט, שמיעת מוסיקה תוך כדי עבודה. יירכש גם מסך 22 סטנדרטי כלשהו אז הרזולוציה כנראה תהיה 1680X1050 או משהו דומה, אם כי זה לא קריטי כי אף אחד לא ישחק או ייראה סרטים על המחשב הזה. 3. ציוד היקפי: רמקולים איכותיים לשמיעת מוסיקה. לא צריך כלום. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. שקט: 6-7 ככה. לא יפיל את העסקה אבל אם אפשר משהו מאד שקט בתקציב בלי לאבד יותר מדי בפרמטרים אחרים, מעולה. 6. OC - לא. 7. מע' הפעלה: צריך ווינדוס 7 באנגלית. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא, אבל שיהיה במרכז בשביל ה…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2500, עד 3000. רצוי כמה שיותר נמוך במסגרת הדרישות 2. מטרות המחשב? עבודה משרדית- אופיס, אינטרנט, ואולי סרטונים קצרים. הדברים הנ"ל אמורים לפעול יחד בו זמנית. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן, מסך, מקלדת, עכבר , רמקולים. לא חייב משהו איכותי, אבל לא דברים שנהרסים תוך שבועיים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? DVD, צורב, צורב DVD. דברים שלא צריכים במחשב משרדי.5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? אין דרישה לצבעים ושטויות, רצוי לא רועש במיוחד. אבל לא קריטי 7. האם אתם צריכים …

• 60 תגובות
    • 5.6k צפיות
  24. Started by yr,

באופן כללי: אני מעדיף מעבד של אינטל מסדרת מעבדי ה-I למיניהם. המחשב מיועד לשימוש משרדי בתוכנות אופיס, גלישה באינטרנט ומעט צפייה בסרטים, לכן אין צורך בכרטיס מסך מעבר לזה המשולב על הלוח אם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח אם יתאפשר לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?6-7 לא קריטי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Sven,

כמצוין בכותרת המחשב ישומש לעבודה משרדית בלבד. לא ישומשו תוכנות כבדות למיניהן. כמפרט התחלתי בניתי את המפרט הבא: מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX ¤452 לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI ¤483 דיסק קשיח: SAMSUNG 80GB 8MB SATA2 7200 RPM - HD080HJ ¤249 צורב DVD: BENQ DVDRW DW-1620 DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK ¤169 זיכרון: PQI 1024MB DDR2 667MHz CL5 ¤258 מארז: COMPUCASE 6C28 ATX MIDI TOWER CASE + HEC 300AR-TF ¤271 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤1953 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il מה דעתכם על המפרט? שיפורים והצעות או מפרטים חלופיים יתקבלו בברכה.

• 1 תגובה
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים