ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,372 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי מחשב נייח קשיש (בן שלוש וקצת)- המפרט הנוכחי שלו פחות או יותר הוא לוח אם- Gigabyte 965 S3 מעבד- C2D E6300 (מהדור הישן יותר- במהירות 1.86ghz) כרטיס מסך- GF7900gt זיכרון- 2GB 800mhz Kingston (אם אני זוכר נכון) וספק כוח- 400w Enermax Liberty. מסך- Samsung 2243BW (1650*1080) בן שנה וקצת עם דיסק קשיח אחד של רבע ג'יגה וצורב די וי די. המחשב מתפקד יפה בתור מחשב עבודה, אבל עם משחקים מודרנים כבר קשה לו. אשמח לקבל עצות איך, עם איזה חלקים, ואם בכלל לשדרג את המחשב בתקציב המצויין בכותרת. (לא בטוח שלא עדיף לקנות חדש)
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
עד 4500 ש"ח אני צריך מחשב עצבני ביותר למשחקים לשלוש השנים הקרובות לפחות,יש לי מסך 17 רגיל אולי נחליף בהמשך. מה שאני צריך זה מעבד 4 ליבות.. לוח אם.. כרטיס מסך... זיכרונות.. דיסק קשיח.. ספק כוח+מארז...
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד ACER aspire 5100 .. רציתי לאתחל את הווינדוס ויסטה כי המחשב פעל קצת לאט וסתם כדי שהיה נקי מכל הזבל שהיה לפני. יש אפשרות של ACER שהוא אמר לי שצריך לשים סיסמא ואז הוא יתקין קבצים מחדש על כונן C משהו כזה לא ממש הבנתי וחשבתי שזה יאתחל את הווינדוס . בקיצור לא קרה כלום והווינדוס גם לא עלה ולא הותקן ופשוט כל פעם שאני מדליק את המחשב יש מסך שחור עם פס כזה למעלה שלא מתקדם לשום מקום ואז המחשב נכבה.. ניסתי כמעט כל מה שיכולתי ניסתי להתקין ווינדוס(לא חוקי ) שיש ברשותי שמתי דיסק והוא לא הפעיל אותו ונכנסתי לביוס כדי לבדוק שהכונן שמפעילים את המחשב אז שהכונן יזהה דיסקים .. לחצתי ALT+F10 הבנתי שזה מביא למצב הגיבוי של אייסר ואז אחרי כמה ניסיונות זה הביא אותי לשמה וניסתי …
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי קצת חיפושים בפורום ומשום מה תמיד מדברים על פי.סי.גרף בחולון.. מישהו מכיר מקום בחיפה/בנתניה/בחדרה ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך?14 \15.4 משקל רצוי?2.5\3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI אם יהיה אחד מ2 זה מצויין אם לא אז לא * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?160 ומעלה רצוי מהירות 7200 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא אבל צריך אחריות 3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל אם אין משהו טוב של דל אז לנובו אבל בעדיפות של דל ללא מערכת הפעלה כי יש לי ושיהיה אפשרות להרחבת הזיכרון ל4 גיגה לא צריך 4 אבל שתהיה אפשרות לשדרוג מ2 ל4 ושיהיה DDR3 רצוי מסך HD LED או מט או שניהם אם יש כזה כרגע אני יתקין וינדוס XP אבל בעתיד אני ישדרג ל7 תודה
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אחרי בדיקות גיליתי ש8600GT כלול בסידרה הפגומה השאלה שלי תוך כמה זמן ניתן לדעת אם הוא פגום?עשיתי בדיקות מהדיסק של דל,זה מספיק?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שימוש ביתי לפוטושופ אינטרנט ו.. משחקים:GTA IV, כנראה CRYSIS, סוגי NFS למינהם ועוד משחקים שמוכרים כמשחקים כבדים כמו CS סורס, HL2, HL2 DEATHMATCH. יצא לי מחשב מצוין אם אתם שואלים אותי.. המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤838 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤484 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3320613AS 320GB SATA2 16MB ¤222 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3320613AS זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 ES ¤309 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996640 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤851 כמות:1 http://www.sk…
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אהלן חברה. מחשב נייד פשוט,למטרת גלישת באינטרנט ועבודה משרדית (אופיס וכד') את הטוב ביותר בתקציב הנ"ל... תודה מראש! שבוע טוב אנשים
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
תקציב: עד 1000 שקל רעש: אין חשיבות לשקט. אוברקלוק: לא יבוצע. ציוד נלווה: לא צריך כלום יש לי הכל. מחשב בשביל משחקים:,BT3,RED ALERT 3,CRYSIS 1-2 וקצת סרטים. אוקי אני רוצה לבנות מחשב למשחקים ויש לי כמה חלקים חדשים בניילון שאפשר להשתמש בהם: 1 דיסק קשיח 500GB+250GB 2 זיכרון 2GB DDR3 1333MHZ 3 ספק כוח טרמינלטק 520W 4 צורב DVD LG22X מה שנישאר לקנות זה את החלקים העיקריים. 1 לוח-אם. 2 מעבד. 3 כרטיס מסך. 4 מארז. כבר 150 צפיות ואף אחד לא נתן הצעה אחת, 1000 שקל ללוח אם מעבד וכרטיס מסך זה יענו נמוך, אם זה לא הצעה של 7000 שקל אז יענו אין לכם מה להציע לי?, טבע של ישראליים. אני לא מבין מה כבר ביקשתי?להרכיב שילוש שיכול להריץ כמה משחקים פשוטים בלבד, לא ביקשתי משהו רציני. חבל שהפורום מתנהל …
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
משום מה אני בעד האייץ' פי: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8944 אבל יש לו בעיית אחריות מצד שני יש גם דל יותר זול עם אחריות ל3 שנים: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8259 ומצד שלישי אפשר למצוא גם באותו מחיר דל עם i5: Dell Inspiron N5010 i5-460M GMA HD וזה בלי שהתייחסתי לטושיבה סאטלייט (בצדק?).. מה כדאי?! יש פה מישהו שיש לו אולי את הדגמים האלו ויכול להמליץ?
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מעבד: Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם: P5B דלוקס של ASUS זכרונות: Kingston DDR2 512MB 667MHZ *2 כרטיס מסך: FX7950GT 256BIT 512MB DDR3 של ASUS כונן קשיח: ?WD 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? מארז: HEC BLACK 300W צורב DVD של ASUS
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 - 300 (עדיף שלא). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יומיומי כגון אינטרנט, סרטים, מוזיקה, משחקי קלפים וכד'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי כרגע את הדגם. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך…
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מחשב א: אני צריך מחשב המיועד: לדברים בסיסיים כמו גלישה, סרטים, הורדות וכו. וכמובן למשחקים (לא כבדים) למשל fifa nba, GTA IV, Pro, 2011. fryCry וכו. התקציב הוא 3000 ש"ח (כולל רמקולים באיכות טובה לא צריך משהו בשמיים עד 200 ש"ח מקלדת ועכבר לא אלחוטי). עדיפות ל Intel אלא אם כן ההצעה לא משתלמת. מחשב ב: המחשב לא מיועד למשחקים (אבל כדאי שהוא יריץ משחקים בסיסים כמו fifa 2011 וכו) אבל הוא מיועד להורדותת סרטים, שירים שיעבוד בצורה חלקה ומהירה, חשוב שהרכיבים יהיו איכותיים זיכרון גבוהה, ושיהיה שקט. (לא משנה איזה חברה המעבד) תקציב 2500. וגם המלצה על חנות איכותית, אמינה ובאזור הדרום. תודה
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
פעילה רציפה של מחשב נייד (10") כאשר הוא מחובר לחשמל באופן קבוע ואינו נכנס אף פעם למצב שינה יכולה לגרום לנזק? תודה
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
יש לי מסך sumsung syncmaster 710N אני צריך מארז עם כל החמוצים בפנים ובלי ציוד הקיפי.. קירור-ninja plus צורב DVD- LG המחשב למשחקים כבדים אז חשבתי על ה18xt מפה אתם תמשיכו תודה
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום. אני טס ללימודים בארה"ב- וצריך לקנות שם מחשב (מן הסתם נייד). הדרישות שלי מהמחשב הן לא גבוהות, אבל כן עלולות להיות מורכבות. העבודה עליו תהיה סטנדרטית למדי: גלישה באינטרנט, סרטים, ללא תוכנות כבדות, ללא משחקים. הדגש הראשון הוא: משך חיים כמה שיותר ארוך- כלומר שאוכל להישאר עם המחשב הזה כמה שיותר שנים. שני: אורך סוללה וניידות (משקל)- מה הגודל ( 13,14או 15 inch) שנותן הכי הרבה ניידות אל מול נוחות עבודה (צריך מקלדת בגודל סביר)- אני אשתמש בו גם כמחשב נייד אבל גם כמחשב שולחני (גם סרטים מן הסתם). שלישי: אחריות כמה שיותר ארוכה +בינלאומית (כלומר לישראל) רביעי: עלות- אם אפשר להוריד עלויות מתחת ל750 $ זה יהיה מבורך. ואם יש לכם רעיונות לדגמים ספציפיים מוצלחים- זה יהיה מבורך. מלא מלא…
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
המפרטים והמחירים דומים. מי מהם עדיף מבחינת האיכות של הנייד, ומבחינת השירות והאחריות של היבואן?
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש המלצה למפרט בכ-3400 ש"ח שישמש למשחקים (חדשים בין היתר) ושימוש שוטף. מתכוון לשלם במזומן. אין צורך בציוד היקפי, לא מתוכנן OC, חשוב שלוח האם יתמוך במערכת 5.1, עדיף מערכת שקטה אבל לא משהו שיצריך הוצאה כספית גדולה ויש צורך בהרכבת המחשב. כרגע יש לי מסך 19" על רזלוציה 1280X1024, אני מעריך שהוא יישאר איתי לשנה הקרובה. מקריאה כאן בפורום הגעתי למושג כללי למפרט. אני מתלבט בין AMD 940 ל AMD 945 ל Intel C2Q Q9400 - כולם בסביבות אותו מחיר ולא הצלחתי להבין איזה מעבד עדיף. בנוגע לכרטיס מסך, עקב הרזלוציה שאני עובד בו הבנתי שאין צורך ביותר מ HD4850. אם וכאשר אקנה מסך גדול יותר הבנתי שיהיה עדיף לקנות כרטיס חדש מאשר לעשות הצלבה, דבר שידרוש ספק ולוח אם יקרים יותר. מבחינת המארז…
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
בבקשה ממכם, תציעו לי מה צריך לשפר כאן, ואם זה טוב אז תציינו זאת! פה בניתי מפרט למשחקים החדשים להפעלה בהגדרות גבוהות: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤843 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤498 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included כמות: 1 - מחיר: ¤313 ספק כוח: SeaSonic M12 500W A.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤398 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤312 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כמות: 1 - מחיר: ¤325 כרטיס מסך: Palit Radeon 4870 1GB Sonic Dual Edition GDD…
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
מחשב גיימיניג שירץ את כל המשחקים הכי חדשים וכבדים על הגדרות גבוהות... אין צורך בציוד הקיפי משום סוג לא צריך צורב וגם לא חייב דיסק קשיח.... לא צריך הרכבה ... יש לי מדרבורד שהוא (Asus M2N-E (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x4, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN אם צריך אפשר להחליף אם אפשר להחליף אז גם מארז חדש....אם לא אז יש לי.... רוצה שהמחשב יהיה שקט ולא מרעיש בערך מי 1-10 7 או 8.... לא יודע לבצע OC בעצמי אם החברה עושה את זה אז אני רוצה אם לא אז לא משנה... גר בצפון אבל זה לא משנה מאיזה חנות אני קונה.... אין בקשות מיוחדות
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני מתעסק בתחום הטכנולוגיות מידע, ורציתי לשדרג את המחשב השולחני שלי באופן משמעותי. מכיוון שאני די בור בתחום הזה, המליצו לי עליכם ואני אץ לפנות אליכם לעזרה בבניה של מפרט מחשב. צרכיי: מערכת הפעלה 7, ועליה להפעיל SQL 2008 עם אפשרות לשים 2 דיסקים ב: MIRORING - Raid 2 איזה מעבד מומלץ ? כמה גיגה רם ? איזה כרטיס מסך אתם ממליצים ? האם אתם יכולים להמליץ לי על מפרט מלא ? אשמח גם לחנות זולה ואמינה שיש לכם "קבלות" עליה. תודה רבה ! יהונדב (וכן, שם מוזר משהו)
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים. * מטרות המחשב השימוש העיקרי של המחשב הנייד הינו הקרנת סרטים ומצגות. * גודל המסך? מבריק או מאט? לא משנה * רזולוציית המסך? לא משנה, אלא אם כן זה משפיע על הסרט שיוקרן. כן כדאי שתהיה לו אפשרות להמיר את התצוגה לתצוגה רחבה (16:9 ?) כמו של המקרן * דרישות מיוחדות? רצוי מקלדת מוארת, לא חובה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה, הוא יהיה מחובר לחשמל, כמו תחנת עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, וגם היציאה הישנה יותר (VGA?) + יציאת אודיו טובה * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * כונן אופטי? חובה * מערכת הפעלה? חובה כולל מערכת הפעלה, רצוי 8 ומעלה * האם…
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1425 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 559 1 מארזים ANTEC SONATA III 500W SONATA3 ¤ 781 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 230 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB Raid Edition WD2500YS ¤ 420 1 כרטיסי מסך Palit 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail - ¤ 1299 1 צורבים LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 179 1 מקלדות סט אלחוטי מיקרוסופט Wireless Desktop 1000 ¤ 191 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, ¤ 5 סה"כ 5189 !!! חוות דעת אחרונה לפני הקניה...??? והאם לשים ווינדוס ויסטה או XP ??
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני משתמש בגרסה ישנה של התוכנה, הנה הדרישות מבחינת חומרה: https://knowledge.autodesk.com/support/autocad/troubleshooting/caas/sfdcarticles/sfdcarticles/System-requirements-for-AutoCAD-2012.html ברור שכל מחשב נייד מודרני יספיק. הפרט היחיד שאני לא בטוח בו זאת הדרישה של הכרטיס מסך. איזה כרטיס מסך יספיק?
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-