ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני צריך שתציעו לי מפרט למחשב נייד ב 5000 אלף ש"ח לשימושים של אינטרנט אני טס לארה"ב וצריך שהאינטרנט יפעל מהר בלי תקיעות וזה תציעו רק מחנויות של אזור הדרום עדיפות לחנויות שבב"ש אני משלם באשראי וגם אני קונה wirless כך שאם צריך משהו מיוחד בשביל זה אז תשימו גם יום טוב
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
צריך מפרט לנייד לעבודות משרדיות (אימיילים וכו') עם תמיכה בכמה שיותר טכנולוגיות תקשורת אלחוטיות ומסך 14" למחשב קטן מימדים וקליל עד כמה שניתן (לא להתפשר על ביצועים בשביל ה"קלילות" הזאת..) תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש את עזרתכם בהמלצה על מחשב נייד שייעודו הוא עבודה בהתניידות. אינטרנט, אופיס ויישומים קלים. חשוב שהוא יהיה בתקציב הנ"ל, עם זמן סוללה ארוך ועדיפות למשקל קל ול-2 ג'יגה זיכרון פנימי. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
היי אני חושב לקנות מחשב מחול זה המפרט אני ריך אוו בעיקר ללימודים אבל גם קצת למשחקים לא משחקים ממש כבדים. משחקי און ליין אז מה אתם אומרים ? המחשב יעלה לי בסביבות 330$ (יד שנייה ) Dell Inspiron N5010 (R15) - Original from Dell Corp. Intel® Core™ i3-330M Processor (3M Cache, 2.13 GHz) Memory : 4GB DDR3 1066MHz (2x2GB) HDD : 320GB Display : 15.6" WLED DVD : 8X DVD-RW Drive Graphic : 1GB ATI Radeon HD Web Cam : 1.3MP Reader Card : 7 in 1 Interface : 3xUSB, 1xHDMI, 1xVGA, 1xHeadphone, 1xMicrophone Color Case : Black
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד, כבר בתחילת השבוע. התקציב, כמו שמופיע בנדון הינו כ- 5000 ש"ח, ניתן לשחק אבל לא יותר מידי. עדיפות לHP, DELL... ייעוד המחשב: גלישה, אופיס, צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה, משחקים (כבדים וקלים אבל איכות לא בשמיים) סרטי HD. רזולוציה עיקרית: 1024X768 לא נדרש ציוד היקפי. ללא OC, יש חשיבות לעיצוב. גודל מסך - 15'. חשיבות לזמן סוללה\ ארוך עד כמה שניתן (6 תאים לפחות) חשוב שיהיה מהיררררר.... אודה לכל העזרה!! הכנתי כמה נתונים שלדעתי חשובים במפרט, ניתן לראות כאן: http://www.uploadfileyou.com/files/dyrip8anyz64ur23onvh.bmp
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום אנשים אני בחיפושים אחרי LAPTOP שנתוניו יהיו: מהירות 1700 לפחות. זיכרון 512MB מהירות 300 לפחות. כרטיס מסך מתקדם למשחקים לא יזיק. יציאות USB X2 2.0 Fire Wire X1 S-Video PS2 לעכבר חיצוני (ללא יציאה נוספת למקלדת חיצונית) כונן אופטי Dvd Reader+Combo RW Burner בנוסף חובה שיהיה לו כ. Wi Fi כי יש לי באוניברסיטה שידורי אינטרנט חינם וזו המטרה העיקרית בקניית המחשב נייד הנ"ל. המחיר שאני מוכן להשקיע הוא בסביבות ה- 6000 - 8000 שקלים. חובה חברה אמינה שהוכיחה את עצמה עם מינימום (ובאמת מינימום) של תקלות בניידים ואמינות ושרידות גבוהה לנייד. כמו כן סלרון לא נכנס לקטגוריה שלי בשום פנים! אגב מהם הפירסומים אודות Intel Centrino ו- Dothan וכל אלו ?... ומהם ההבדלים ביניהם ?...
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הי. קרובה שלי מתחילה לימודי גננות, ובמסגרת הלימודים זקוקה למחשב נייד לצורך עבודות גרפיקה קלות. עכשיו, נכון שאמרו לה שהיא תצטרך להתקין Photoshop, Coreldraw וגם Illustrator, אבל לעניות דעתי - לא מדובר בגרפיקה באמת ברמה גבוהה. אשמח לשמוע הצעות למפרט שלא יעלו על הסכום של 3500-3700 ש"ח (כל שקל חשוב, ולכן אם ניתן לקצץ - נראה לי שעדיף). בינתיים היא קיבלה כבר הצעה מחנות, המצ"ב. אשמח לשמוע דעתכם על המפרט. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, אני מתחילה באוקטובר לימודי אדריכלות בטכניון, שמעתי שאין מה להתפרע עם מחשב בשנתיים הראשונות, אבל אני עתידה לרכוש בכל מקרה ורציתי המלצות למפרט שיחזיק לי כמו שצריך תוכנות כבדות הנדרשות כמו אוטוקאד, סקאטש אפ וכו'.ושלא יהפוף להיות עגלה אחרי שנה. התקציב הוא בין- 3500 ל4000 ש"ח, ואת המחשב יביאו מארה"ב. תודה, דניאל
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מבקשת המלצה למחשב נייד למטרות עבודה באופיס, תכנות וגרפיקה. דרישות מינימום - מעבד: i5, 2.3ghz כ.מסך: nvidia / amd ובכל מקרה לא intel (סדרת m7 לפחות) מסך: 14/15 אינצ. מט. עדיף ips רזולוציה: 1024×768 לפחות זיכרון: 1t. האם כדאי לשקול כונן היברידי? סוללה: עדיפות ל6 תאים. משקל: עד 2kg. מערכת הפעלה: free dos, עם אפשרות להתקין win 7 ולא 10. מקלדת מלאה ונוחה אופציה ל- כונן צורב dvd ( גם אם אין שיהיה מקום להתקין אחכ) Bluetooth, wifi, rj45, usb 3 תקציב: עד 4500, במקרה חריג עד 5k. לעבודה יומיומית עם office, android studio,in design,photoshop וכדומה. תודה רבה .
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים. אני צריכה ייעוץ למפרט למחשב נייד, למטרת עבודה בתוכנות אופיס, אנדרואיד סטודיו(לפיתוח אפליקציות לאנדרואיד: תכנות בxml, java וכו') ותוכנות גרפיות - photoshop,indesign. שיהיה עם חיבורי wifi, bluetooth, צורב וכמובן חיבורי usb. סוללת 4 תאים לפחות. אם יש אפשרות לשני הארדיסקים, אחד שיהיה ssd והשני רגיל. (האם שווה לי לרכוש הארד דיסק 500 gb מוהנה ולרכוש ssd ולהרכיב בנפרד?) תקציב עד 4.5 k. (רצוי פחות...) משקל - עד 2ק"ג. באיזור המרכז. רוצה לרכוש בהקדם. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתחיל באוקטובר לימודי תואר ראשון בהנדסת תוכנה ומתלבט איזה מחשב נייד לקנות, או איזה הכי טוב לעבודה בתכנות. לא חשוב לי משחקים, יותר חשוב לי מהירות, וביצועים ושיהיה ניתן להריץ תוכנות בקלות. התקציב שלי הוא 5500 ש"ח בערך, למרות שגם חריגה קטנה תהיה אפשרית. אשמח לקבל חוות דעת מקצועיות. תודה רבה וערב טוב, שגיא
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום, דרוש מחשב נייד 14" לסטודנטית שהיום יש לה מחשב עם Pentium N3710 ו4 ג'יגה זיכרון , אבל רוצה לשדרג. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 ש"ח, ניתן לחרוג לכיוון 2000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רגיל 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן …
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום כולם אז ככה אני מחפש מחשב נייד חדש אחרי שהDELL M1.3 שלי הלך אני מחפש משהו שיעבוד חזק עם אווטלוק אינטרנט ואופיס בעיקר. סקייפ וX-LITE גם יהיו עליו. אז ככה חשבתי על משהו עם מעבד T7200 זיכרון של 1G כ.מסך לא חשוב כנ"ל קול שיהיה עם וירלאס משקל מאוד חשוב שלא יעבור את ה2.5!!! מערכת הפעלה XP HOME\PRO דיסק של 80GB+ כונן+צורב לא חייב DVD בלוטוס יתקבל בברכה אבל ממש לא חייב! אני חשבתי על משהו דומה לDELL D620 הדגם עם 80GB ו512 שאני יעשה הרכבה.. http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3607 או http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3606 [שגם אותו יש צורך להרחיב(זיכרון..עוד 512) אז תוסיפו לכל אחד 350 שקל איך הנידים שנתתי מה מומלץ ביותר? יש משהו אחר להציע? רצוי DELL א…
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במחשב נייד שישמש לצרכי משרד ביום ולרנדרים תלת מימדיים בלילות. ידוע לי שהמחיר שאני נותן לא יביא לי מפלצת, אבל מצד שני, רנדרים של תלת מבוססים בעיקר על מעבד איכותי. ולשם אני מעוניין לכוון. המחשב יקנה בחו"ל (ארה"ב) ולכן אם יש למישהו דגם עם שם שונה, אשמח לדעת על זה. תודה רבה! נפתלי.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
איני מכירה את הצד הטכני. אני צריכה המלצות למחשב נייד שיוכל להרים עריכה בצורה טובה. (הבנתי שזה די בעייתי). האם יש מחשבים ניידים שיכולים לשמש לעריכה? איזה נתונים אני צריכה לקחת בחשבון? רצוי שהמחשב יוכל לשמש גם לצרכים אחרים (תוכנות אופיס, אינטרנט, אולי אפילו ו SQL SERVER) אבל אם זה יומרני אסתפק בעריכה עליו.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עדיפות גבוהה לרכישה מרשתות גדולות. מסך 15.4. חשבתי על זה לדוגמא http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=BROWSE&N=200334+502423+4294966445+15+4294967041&Ne=303826&product_code=344634&Pn=Aspire_5100_5778_Notebook
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. מחפש מחשב נייד בעיקר לשימוש משרדי בבית. כמובן גם סרטים ומוזיקה קצת לפעמים... לעיתים רחוקות ישמש מעט ל-AUTOCAD אבל לשימוש קל ונדיר... מסך 15 או 16. י : DELL N5110 מה אומרים על רעיונות נוספים?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט עבור מחשב נייד שמיועד לעבודה בעיקר עם תוכנת AutoCad ושיתאים גם למידול תלת מימד ניתן לצפות בדרישות המערכת של התוכנה כאן: http://usa.autodesk.com/autocad/system-requirements/ (יש לשים לב ל-Additional Requirements for 3D Modeling!) רצוי מסך בגודל 15.6" או יותר ומשקל סביר לנשיאה, אבל לא לחוץ שיהיה כ"כ קל הסוללה צריכה להיות סבירה, רק שלא תידרש הטענה בתיכפות יותר מידי גבוהה התקציב הוא כ-4K אם צריך יותר אז.. :\ תגידו עריכה: תודה
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם אני מחפש נייד 15.6 השימוש לו יהיה עיצוב גרפי (לא מקצועי ב 100% אבל הרבה יותר מהממוצע) אינטרנט ואופיס. תודה
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
משרד+אינטרנט+הרצות במאטלאב לא כבדות+סרטים. הייתי שמח לשמוע המלצות האם נוח/אפשר לעבוד משרדי על 13" (בעיקר אקסל וורד) תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד בסכום של עד 3000 ש"ח, לצורך משחקים כבדים חישובית אבל לא גרפית (בסגנון civilization 5) נתקלתי ב2 הצעות, אשמח אם תתנו חוות דעת ואם אתם ממליצים לא לקחת את המחשבים האלו, אשמח להמלצות על מחשב אחר. 1. מחשב נייד מוחדש (עודפי מלאי ממפעל היצרן, לא היה בשימוש לקוחות סופיים) מבית DELL Inspiron, מדגם i15RN-4118BK, עם מסך LED HD בגודל 15.6 אינץ', מעבד מהיר במיוחד Intel Core i5-3210M במהירות 2.5GHz, זיכרון 6GB DDR3, דיסק קשיח בנפח 1TB, סוללת ליתיום 6 תאים לזמן עבודה ממושך, Bluetooth ו-Wi-Fi, ומערכת הפעלה Windows8 Home Premium. המחשב הינו מוחדש: מוגדר כעודף מלאי ממפעל היצרן - לא היה בשימוש של לקוחות כלשהם. כולל אחריות לשנה 2450 ש"ח הרחבת אחריות ל-3 שנים - תוספת …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נייד עד 4,000 הצרכים שלי הם מוסיקה סרטים אופיס ואינטרנט. איך המחשבים של DELL? אני לא מעוניין ברכישת מערכת הפעלה. דרך אגב איך Inspiron 1525?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד בעיקר לעבודה שוטפת (וורד, אינטרנט, בניית אתרים וכו') וגם לשירים, סרטים ולמשחקים. אני יכול להתגמש עם המחיר עד 5,000 ש"ח גג.
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
השימושים הם בשביל: קובצי WORD גלשיה באינטרנט הורדת סרטים וצפיה בהם ומוזיקה ולעיתים רחוקות שיוצא משחקים מענינים כמו סימס או GTA אז משחק גם בהם התקציב 4 אלף ש"ח
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-