עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by iyossi,

שלום, דרוש מחשב נייד 14" לסטודנטית שהיום יש לה מחשב עם Pentium N3710 ו4 ג'יגה זיכרון , אבל רוצה לשדרג. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 ש"ח, ניתן לחרוג לכיוון 2000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רגיל 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן …

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  2. Started by matanmax,

שלום כולם אז ככה אני מחפש מחשב נייד חדש אחרי שהDELL M1.3 שלי הלך אני מחפש משהו שיעבוד חזק עם אווטלוק אינטרנט ואופיס בעיקר. סקייפ וX-LITE גם יהיו עליו. אז ככה חשבתי על משהו עם מעבד T7200 זיכרון של 1G כ.מסך לא חשוב כנ"ל קול שיהיה עם וירלאס משקל מאוד חשוב שלא יעבור את ה2.5!!! מערכת הפעלה XP HOME\PRO דיסק של 80GB+ כונן+צורב לא חייב DVD בלוטוס יתקבל בברכה אבל ממש לא חייב! אני חשבתי על משהו דומה לDELL D620 הדגם עם 80GB ו512 שאני יעשה הרכבה.. http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3607 או http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3606 [שגם אותו יש צורך להרחיב(זיכרון..עוד 512) אז תוסיפו לכל אחד 350 שקל איך הנידים שנתתי מה מומלץ ביותר? יש משהו אחר להציע? רצוי DELL א…

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  3. שלום לכולם, אני מעוניין במחשב נייד שישמש לצרכי משרד ביום ולרנדרים תלת מימדיים בלילות. ידוע לי שהמחיר שאני נותן לא יביא לי מפלצת, אבל מצד שני, רנדרים של תלת מבוססים בעיקר על מעבד איכותי. ולשם אני מעוניין לכוון. המחשב יקנה בחו"ל (ארה"ב) ולכן אם יש למישהו דגם עם שם שונה, אשמח לדעת על זה. תודה רבה! נפתלי.

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  4. איני מכירה את הצד הטכני. אני צריכה המלצות למחשב נייד שיוכל להרים עריכה בצורה טובה. (הבנתי שזה די בעייתי). האם יש מחשבים ניידים שיכולים לשמש לעריכה? איזה נתונים אני צריכה לקחת בחשבון? רצוי שהמחשב יוכל לשמש גם לצרכים אחרים (תוכנות אופיס, אינטרנט, אולי אפילו ו SQL SERVER) אבל אם זה יומרני אסתפק בעריכה עליו.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. עדיפות גבוהה לרכישה מרשתות גדולות. מסך 15.4. חשבתי על זה לדוגמא http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=BROWSE&N=200334+502423+4294966445+15+4294967041&Ne=303826&product_code=344634&Pn=Aspire_5100_5778_Notebook

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אהלן. מחפש מחשב נייד בעיקר לשימוש משרדי בבית. כמובן גם סרטים ומוזיקה קצת לפעמים... לעיתים רחוקות ישמש מעט ל-AUTOCAD אבל לשימוש קל ונדיר... מסך 15 או 16. י : DELL N5110 מה אומרים על רעיונות נוספים?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  7. Started by 0xIDE,

שלום, אני צריך מפרט עבור מחשב נייד שמיועד לעבודה בעיקר עם תוכנת AutoCad ושיתאים גם למידול תלת מימד ניתן לצפות בדרישות המערכת של התוכנה כאן: http://usa.autodesk.com/autocad/system-requirements/ (יש לשים לב ל-Additional Requirements for 3D Modeling!) רצוי מסך בגודל 15.6" או יותר ומשקל סביר לנשיאה, אבל לא לחוץ שיהיה כ"כ קל הסוללה צריכה להיות סבירה, רק שלא תידרש הטענה בתיכפות יותר מידי גבוהה התקציב הוא כ-4K אם צריך יותר אז.. :\ תגידו עריכה: תודה

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by maor-a-,

שלום לכם אני מחפש נייד 15.6 השימוש לו יהיה עיצוב גרפי (לא מקצועי ב 100% אבל הרבה יותר מהממוצע) אינטרנט ואופיס. תודה

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  9. משרד+אינטרנט+הרצות במאטלאב לא כבדות+סרטים. הייתי שמח לשמוע המלצות האם נוח/אפשר לעבוד משרדי על 13" (בעיקר אקסל וורד) תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  10. Started by amir.b,

שלום, אני מחפש נייד בסכום של עד 3000 ש"ח, לצורך משחקים כבדים חישובית אבל לא גרפית (בסגנון civilization 5) נתקלתי ב2 הצעות, אשמח אם תתנו חוות דעת ואם אתם ממליצים לא לקחת את המחשבים האלו, אשמח להמלצות על מחשב אחר. 1. מחשב נייד מוחדש (עודפי מלאי ממפעל היצרן, לא היה בשימוש לקוחות סופיים) מבית DELL Inspiron, מדגם i15RN-4118BK, עם מסך LED HD בגודל 15.6 אינץ', מעבד מהיר במיוחד Intel Core i5-3210M במהירות 2.5GHz, זיכרון 6GB DDR3, דיסק קשיח בנפח 1TB, סוללת ליתיום 6 תאים לזמן עבודה ממושך, Bluetooth ו-Wi-Fi, ומערכת הפעלה Windows8 Home Premium. המחשב הינו מוחדש: מוגדר כעודף מלאי ממפעל היצרן - לא היה בשימוש של לקוחות כלשהם. כולל אחריות לשנה 2450 ש"ח הרחבת אחריות ל-3 שנים - תוספת …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by yosisharaby,

אני מעוניין לקנות נייד עד 4,000 הצרכים שלי הם מוסיקה סרטים אופיס ואינטרנט. איך המחשבים של DELL? אני לא מעוניין ברכישת מערכת הפעלה. דרך אגב איך Inspiron 1525?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  12. Started by killer107,

אני מחפש מחשב נייד בעיקר לעבודה שוטפת (וורד, אינטרנט, בניית אתרים וכו') וגם לשירים, סרטים ולמשחקים. אני יכול להתגמש עם המחיר עד 5,000 ש"ח גג.

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  13. השימושים הם בשביל: קובצי WORD גלשיה באינטרנט הורדת סרטים וצפיה בהם ומוזיקה ולעיתים רחוקות שיוצא משחקים מענינים כמו סימס או GTA אז משחק גם בהם התקציב 4 אלף ש"ח

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  14. Started by arcShift,

מטרות עיקריות לנייד: אינטרנט,עבודות,מוזיקה,סרטים ושאר תוכנות למיניהם. לא שולל ת'אפשרות להריץ איזה משחק (לא כבד במיוחד) - אז שלא תיהיה מגבלה חריגה בעיניין. שיהיה מובנה במחשב את כל מה שצריך לחיבור לאינטרנט אלחוטי \ או רגיל ובנוסף שיכיל את כל החיבורים השימושיים (השימושיים באמת..) חשוב לי שיהיה מעבד מהיר כמה שאפשר וזכרון פנימי כנ"ל שיאפשרו עבודה נוחה ללא תקיעות והמתנות מיותרות והארד דיסק של 60ג' +-. אני רוצה שזה יהיה מבית IBM (חח..מבית..) ממ... וזהו בגדול אני חושב, אה.. שלא יישקול יותר מידיי. תודה רבה : )

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  15. Started by Avivo,

צריך מחשב נייד- המחיר לא ממש משנה (עדיף שלא יהיה יותר מ7 k אבל זה דיי גמיש) כמה שיותר נמוך יותר טוב דרישות: משקל נמוך אורך חיי סלולה ארוך כונן קורא dvd אינטרנט אלחוטי תודה מראש לכולם!

• 12 תגובות
    • 738 צפיות
  16. Started by אופיר,

אני מחפש מחשנ נייד קטן דוגמת ה - IBM X40, כמובן במחיר סביר אם אפשר בסביבות 5000 שקל. מעבד סנטרינו, יציאה לטלויזיה, 512MB זכרון, USB2, Wifi. מסך ''12. לא חייב צורב.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  17. אהלן חברה..אשמח לעזרה בנושא.. מחפש נייד בתקציב של עד 2500+- (אפשר לחרוג קצת, לא יותר מדי). מסך קטן כמה שאפשר (14.1 בהחלט מתקבל)... לא משהו מיוחד מדי, מחשב שמיועד לגלישה באינטרנט ולראית קבצי אופיס. לא חייב להריץ ויסטה, XP בהחלט מספק.... אשמח לקבל מפרט וכן חנות אמינה... תודה מראש לעוזרים נ.ב סליחה על ההפרה של החוקים...

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  18. Started by RayZ,

היי. דוד שלי רוצה לקנות מחשב נייד,עד ה 5,000 ש"ח. והוא ביקש בכל לשון של בקשה - לא מעבד סלרון! (כן.. ככה זה שקוראים בעיתונים ש סלרון זה גרוע.) חוץ מיזה,הוא צריך את המחשב לצרכים פוטושופיים,קצת משחקים,וורד,והכי חשוב - גלישה מהירה ללא תקיעות באינטרנט. עכשיו, זו בעיה.. מאיפה אני מסיג לעזאזל מפרט לנייד מתחת ל 5,000 שהוא לא סלרון?

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  19. Started by gofunky,

האם מפרט מתאים לעבודה בפוטושופ 3dmax? מעבד ליבה כפולה חזק Intel Core i5-520M 2.4Ghz · זיכרון בנפח של4096MB DDR3 · דיסק קשיח בנפח 500GB 7200RPM · מסך רחב HD 1366*768 ''15.6 · תקשורת אלחוטית, מצלמה מובנית, כרטיס מסך nVidia 1GB · Windows 7 Premium · אחריות יצרן HPכולל איסוף והחזרה תודה

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  20. שלום שלום. אני תלמידת אנימציה בבצלאל שחיה במעונות, בגלל זה אני צריכה דווקא לפטופ. וצריכה שהוא יסחוב תוכנות תלת ועריכת סרטים כבדות, בעיקר MAYA 8.5. אשמח לכל עצה ודעה של מלומדים כמוכם. תודה רבה ויום טוב. [br]פורסם בתאריך: 8.04.2008 בשעה 17:59:58 אני יודעת שלא יפה לדחוף את זה לראש הרשימה, אבל אני ממש צריכה את עזרתכם.... אולי מישהו בכל זאת?

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה גרפית בעיקר, מיועד לסטונדט בקורס גרפיקה, כל תוכנות Adobe 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך, סט מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבת מחשב. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות…

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. היי, אשמח לעזרה במציאת מחשב או בנית מפרט שמתאים מרוב עצות כבר התבלבלתי.. השימוש העיקרי שלי הוא תוכנות אדובי למינהן וקצת תוכנת מידול בתלת מימד.. עד היום עבדתי עם נייח שפשוט קרס.. הבנתי שמה שחשוב הוא המעבד, הכרטיס מסך, והזיכרון של המחשב.. עד כאן הגעתי למסכנה שעדיף את הרכיבים הבאים: מעבד - 9700 intel i7 זיכרון - 16 RAM כרטיס מסך - nvidia geforce GTX 8GB רוצה להשקיע במחשב 5.5K גמישה עם יש צורך ניקר בכך.. (ללא עלות המסך וציוד נלווה) האם סכום זה הגיוני? אשמח לעזרה לדעת מה עוד לצרף לפרט. בנוסף- האם כל מה שצריך לשים עליו דגש במסך זה הIPS או שיש עוד דברים חשובים במסך לעיצוב גרפי ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, אני מחפש מחשב נייח חזק מאוד- עם הרבה ליבות ומספיק זיכרון, אבל שיהיה שקט- כי הוא יישב אצלי במשרד. הוא בנוסף צריך להיות אמין- הוא אמור להתמודד עם הרצת סימוליצות- ז"א תוכנות שיעסיקו את המעבדים שלו ברציפות (24/7) במשך כמה חודשים. צריך שיהיה גם כרטיס מסך של NVIDIA, כי אני רוצה להשתמש ב- CUDA להרצת Deep Learning. התקציב הוא עד 20,000 ש"ח (על חשבון העבודה...) הנה מפרט שהציעו לי. הוא מכיל רכיבים יקרים כדי להתמודד עם העבודה הרציפה: CPU: AMD R9 5950X 16-Core 32-Threads 3.4GHz up to 4.9GHz 64MB Motherboard: Gigabyte X570 AORUS XTREME (16 phases) CPU cooler: be quiet! Dark Rock 4 Pro CPU Cooler GPU: RTX 3070 Gigabyte Aorus Master 8GB G…

24. Started by tomer_,

היי, מחליף שרשור קודם שלי שפורסם ללא השאלון. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח. ניתן לחרוג עד 3000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מיועד לילד בגיל 14: משחקי רשת בעיקר, סרטונים ומסמכים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מספיק חשוב בשביל לשלם תוספת. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפי…

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  25. היי, אני מנסה להרכיב מפרט למחשב נייח שישמש לסימולציות באדריכלות, באמצעות Unity3d. המחשב יחובר ל-3 מסכי Full HD גדולים שכבר נרכשו והאביזרים הנלווים הרגילים, אולי בעתיד גם למשקפי VR. חלק מהסימולציות דורשות חישובים גרפיים כבדים בזמן אמת (בשביל first person view בסביבות מורכבות), וחלקן דורשות הרצה של מודלים עמוסים בחישובים לקבלת תוצאה סופית. כך שרצוי שרוב התקציב יילך לטובת CPU ו-GPU. התקציב הוא 10,000 ש"ח (כולל מע"מ) לרכיבים הבאים: מעבד - הכי טוב שאפשר במסגרת התקציב (לא מתוכנן OC) כרטיס מסך - הכי טוב שאפשר במסגרת התקציב RAM‏ - 32GB SSD‏ - 256GB יספיקו לוח אם - לא צריך להיות מטורף, רק לתמוך בדברים הבסיסיים שיש בכ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים