ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
שלום, אחותי נוסעת לארה"ב ורוצה להביא משם לפטופ. השימוש הוא כללי לבית וללא תוכנות כבדות או משחקים דורשניים. התקציב הוא 700-800 $ הצעות תתקבלנה בשמחה! עומר
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד בעיקר לצורכי עבודה משרדית,לימודים,גלישה. מסך 13'. חשוב לי יציאת HDMI ויציאות USB (אם SS אז מה טוב). קראתי ביקורות על הDELL V131 והתלונה העיקרית שלו היא על הצג ,אישית לא יצא לי לראות אותו. ישנם אלטרנטיבות אחרות בשוק בטווח מחירים הזה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקשרתי לחנות RSM כדי להזמין את המפרט PowerColor ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI 828.00 ₪ - 1 1 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 231.00 ₪ - 1 1 OCZ 4GB Kit DDR3 1066Mhz Value PC3-8500 CL7 476.00 ₪ - 1 1 AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray 505.00 ₪ - 1 1 Gigabyte MA-770T-UD3P AMD770 CHIPSET 475.00 ₪ - 1 1 מסך Dell UltraSharp 2209wa Rev A02 22" E-IPS Panel 1,278.00 ₪ - 1 1 ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + SeaSonic 500W 516.00 ₪ - 1 1 Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER 123.00 ₪ - 1 1 1. הציעו לי במקום הכרטיס מסך, שאין להם אותו, את ה- HIS ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI http://www.rsm.co.il/Product.aspx?pro…
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כיום לוח אם מדגם DG45ID עם מעבד Q6600 INTEL אני רוצה להחליף רק את הלוח אם ומה שהוא כולל כלומר ראם, מעבד, מאוורר ולוח. החלקים שאני רוצה מעבדי אינטל - Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray עולה 1435: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11848 לוח אם Z68X-UD3H-B3, עולה 742 ש"ח: http://www.skypc.co.il/pl_product~950Z68X35~10~0.htm זיכרון, 8GB עם 2133GHZ, עולה 442 ש"ח: http://www.skypc.co.il/pl_product~PT-D3G8-213~15~0.htm (למאוורר אני אדאג בהמשך) עכשיו השאלה היא אם כל החלקים הללו יכולים לעבוד ביחד ללא בעיה כלשהיא? בנוסף, האם הלוח אם יכנס למארז שלי? במארז שלי כרגע יש כמו שאמרתי את DG45ID, האם הלוח של גיגבייט הוא באותו גודל? בונסף המח…
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 4K מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: GTA V, FIFA 15, Dying light -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. מקווה שזה המקום לשאול כי נעלו לי כבר בכרטיסי מסך. לפני שקופצים, הסטיקים לא עוזרים לי. בכל מקרה, כשאני מנסה להוריד דרייברים לכרטיס המסך הזה דרך האתר של ATI, הוא נותן לי את הדרייבר האחרון ומה שקורה הוא שמסתבר שהוא לא מתאים. הוא גם רושם משהו על מערכת ההפעלה למרות שהוינדוס שלי הוא 32 ולא 64. המחשב שלי הוא LG LE50 windows xp 32 בנוסף, גם הCCC שאני מוריד לא עובד לי. הוא מתקין טוב אבל לא עולה, למרות שפעם היה עולה בסדר גמור. אשמח לעזרה תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי, מחפש מחשב ללא ציוד היקפי וללא דיסק קשיח (יש לי חדש ) בעיקר עבור משחקים בתקציב של עד 1700 ש"ח אם אפשר ללא חריגה. אני יודע שהסכום לא רב אבל זה לצערי מה שאולי יהיה לי אני צריך ממקום אמין באזור המרכז אם ניתן אפילו מ- skypc זה עדיף. תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז שלום לכם. אני צריך מפרט ב2700 ש"ח ללא מסך אך עם כל שאר הציוד ההיקפי, המחשב לא מיועד למשחקים, אבל רצוי שיהיה בעל אפשרות לשדרוג עתידי. חייב להיות בו צורב די-וי-די, רצוי ג'יגה זיכרון לטובת תוכנות גרפיות, עם הרד דיסק לא פחות מ120 ג'יגה תודה רבה למי שיעזור לי כאן.
-
- 13 תגובות
- 972 צפיות
-
-
המפרט שלי רשום בצד אבל אני ארשום אותו פה שוב לעצלנים P4 3.0Ghz Prescott - כן אני יודע... R9800Pro - הבעיה העיקרית שלי איתו זה שאי אפשר להריץ עליו משחקי SM3.0 גם לא כבדים כמו PES2008 וכן הוא קצת חלש כבר. 2 סטיקים של Geil Golden Dragon DDR400 - אם אני קונה עוד סטיק של 512 אני לא אוכל לעבוד ב- Dual Channel, שזה נראה לי לא נורא בפני עצמו אבל השאלה אם לעבוד עם 3 סטיקים יהיה יציב, ועוד מחברות שונות. לוח אם - AI7 - לוח מצוין. כונן קשיח - Maxtor 80GB. כבר הזמנתי WD3200AAKS מה שאני מעוניין לשדרג זה את הזכרון בעיקר, וגם את הכרטיס מסך - אבל פה ההתלבטות שלי. איזה כרטיס מסך, ל- AGP כמובן, כדאי לקנות היום רק בשביל להריץ משחקים בצורה סבירה עוד כמה חודשים. לא Crysis כמובן אבל Cal…
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5500-6000. אם אפשר לחסוך מה טוב, אך לא על חשבון ביצועים. לא לחרוג מהתקציב. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המחשב מיועד למשחקים עדכניים בעיקר, שימוש יומיומי. אין צורך במסך, המסך הנוכחי מגיע עד לרזולוציה של 720p ההגדרות הגרפיות הרצויות: כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי? דרושים מקלדת ועכבר אלחוטיים. הם כלולים במפרט. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? כרגע אין צורך בכרטיס קול. 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? בין 1 ל-10, אני שם שקט ב-5. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתוכנן אוברקלוק, אך ייתכן וארצה ללמוד איך. בכל מקרה, החומרה לא צרי…
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
אוקיי, ברצוני לקנות את המחשב הזה אבל אני רוצה לדעת עליו כמה פרטים: - שמתי לב שהוא מגיע ללא מערכת הפעלה. האם זה אומר שזה לא כולל בכלל שום חבילת תוכנות אשר מגיעה עם מחשב נייד רגיל? ( כל הSUITE האלה של החברות המותגים שאתה מקבל בדרך כלל ) - המחשב הזה הולך לשמש בעיקר למשחקים, אני מבין שהגדרות גבוהות לא באות בחשבון, אבל השאלה היא האם אני אוכל לשחק במשחקים מודרניים עם הגדרות נמוכות או בינוניות? ( כגון SKYRIM או Guildwars ) - האם הנתונים של המחשב הזה מאפשרים לצפות בסרטים באיכות HD בצורה טובה וחלקה? http://ksp.co.il/computers/prints.php?uin=15037 - לינק למפרט של המחשב. רב תודות.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי גיא ואני סטודנט להנדסת תוכנה (סוף שנה א') והגיע הזמן להצטייד באולטרה-בוק. שמתי עין כבר הרבה זמן על ה-HP Spectre X360, אבל משום מה ייבאו רק את הדגמים היקרים (i7 QHD) וזה ממש לא מה שאני צריך. את הרכישה אני מתכנן לבצע באילת. אשמח להצעות לאולטרה-בוק בעל פחות או יותר תכונות דומות ל-HP (אין חובה ל-360), העונה על הדרישות הבאות: * מטרות המחשב: תכנות, סרטים ומשחקים קלים. * גודל המסך: 13.3 - טאץ'. * רזולוציית המסך: עדיפות ל-FHD משיקולי סוללה (כמובן שלא פחות מזה). * זמן סוללה: שיקול עיקרי בבחירת הלפטופ הוא זמן סוללה ארוך בעת: תכנות, סרטוני יוטיוב וגלישה - הכל במקביל. * יציאות מיוחדות: HDMI, SD CARD * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 256 SSD * מעבד…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1433 לוח אם ASUS Striker formula ¤1575 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤433 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL4 ¤573 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1420 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤180 מארז ללא ספק NZXT LEXA BLACKLINE ¤554 ספק כח ThermalTake ToughPower 1200W ¤1450 אם זה מפרט של מחשב טוב או לא? תגובות דחוף אני צריך לקחות את מחשב בקרוב....
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב: 2,700 ש"ח. מטרות: עבודה כללית-אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים, הורדות, משחקים קלים ולפעמים חדשים (יותר כבדים). חוץ מהמחשב בבסיס אני צריך כרטיס טלוויזיה בסיסי ביותר, מקלדת ועכבר. הנה תפריט ראשון, אפשר להוציא משהו טוב יותר בתקציב? הספק יחזיק את המערכת בלי בעיות? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz E7300 45nm : " SLAPB" - BOX ¤643 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤507 כרטיס מסך: GAINWARD PCI-EX 2.0 GeForce 9800GT 512MB GDDR3 - RETAIL ¤629 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS - זמין במלאי ¤266 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤131 זיכרון: ADATA GANIMG 2048MB (2048MBX1) DDR2 800 CL5 ¤144 מארז: JSP-TECH K-110A + EZCOOL 400W PSU ¤228 סט מקלדת ועכב…
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי אתמול T60, ואין לו יציאת SVIDEO רק VGA יש לי טלוויזיה פשוטה בלי כניסות מיוחדות כגון VGA ו DVI.. איך אפשר לחבר בדרך זולה את הנייד למסך הטלוויזיה? האם יש איזהשהו מפצל בין VGA ל SVIDEO ? או כל פתרון זול אחר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
הי אודה לעזרתכם, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש להרבה שימושים, ביניהם גם ללמוד עריכת וידאו (AVID,PREMIERE משהו רק כדי ללמוד איתו, הבנתי שאת העריכות עצמן גם ככה עדיף לעשות על מחשב נייח (בגלל הרזולוציה). האם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד? מהם הדברים שצריך לקחת בחשבון? מה דעתכם על : 1.http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22938702&af=2055&bid=true N500 4233-37G LENOVO שאין לו כרטיס גרפי לעומת מחשב דומה במפרט אך עם כרטיס גרפי 2.http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2924&CatCode=315 "15.4 HP Pavilion dv6970ej תודה
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב בטווח המחירים 3000-3500 ללא מסך , מקלדת +עכבר, רמקולים, וצורב. למטרות עבודה עם פוטושופ, משחקים וכו'. אני בדילמה לגבי מעבד אינטל או AMD אם תוכלו להמליץ על המרט הכי טוב למטרות אלו בתקציב הנתון. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
מבחינתי VOSTRO 3300 ו3500 הוא אותו מחשב מבחינת ההחלטה שלי, מה שיכריע זה האם אני ארגיש הבדל בביצועים עם מעבד I3-330M לבין I5-520M יחד עם 4G זיכרון ראם. הצרכים אינטרנט ואופיס, לעבודה וללימודים. את המפרט שיש לי היום במחשב הביתי אתם יכולים לראות באופציה של לראות תמפרט שיש באתר, הכל מדויק חוץ מהציוד ההיקפי. עריכה : חשוב לי להוסיף, הייתי לפני שעה בנוטבוק קלאב, חשוב לי המשקל והזמן סוללה. נאמר לי שהזמן סוללה בשניהם פחות או יותר זהה, שעתיים - שעתיים וחצי עבודה. מבחינת משקל ה3300 שוקל פחות חצי קילו, בידיים מרגיש הבדל ולכן הייתי מעדיף ת3300. בHDMI אין לי שימוש, דיסק קשיח יותר גדול לא משנה לי אבל מעבד כן. לכן חשוב לי לדעת האם יהיה הבדל מורגש או מזערי לא מורגש. כרגע העדפתי היא ל3300.
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
* מטרות המחשב: משחקים קלים (פיפא), צפיה בסרטים, אופיס, אינטרנט, סרטים וסדרות בHD. * תקציב: 3000-4000 * גודל המסך? 13-14 אינץ', לא מכיר הבדלים בין מט למבריק כך שנראלי לא קריטי * רזולוציית המסך? FHD - IPS * משקל רצוי? כמה שיותר קל, עד סביבות ה2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 ומעלה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם זה מועיל אז משולב, אם לא, אז 500 ג'יגה ומעלה עם אפשרות למקום להוסיף SSD. * כונן אופטי? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית? תיהיה לי אולי אפשרות לקנות בארה"ב, אז אם יהיה מחשב במחיר טוב משם, צריכה להיות אחריות כזו * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? איכות בנייה טובה ויצרן טוב. זיכרון 6-8 ג'יגה. אם אב…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה קורה? אני מחפש מחשב חדש ואין לי יותר מדי מושג מה אני צריך... בעקרון אני משתמש בו פחות או יותר בשביל מוזיקה (כך שהוא יהיה דלוק כל הזמן...) בשביל לראות עליו סרטים...אינטרנט.... וכל מיני תוכנות כמו אופיס.... +צורב+DVD.... מישהו אולי יכול בבקשה להמליץ לי על משהו סביבות 3000-3500 (בלי מסך ובלי HD).... גם יודעים אולי מאיפה כדאי לקנות?( אני גר בחיפה אם זה משנה...)... תודה מראש!! ;D
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים (לא יותר מדי כבדים , סגנון League Of Legends, Counter Strike ושאר משחקי הרשת הפופולריים שיהיו על FPS גבוה ועל מקסימום דרישות..) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? כמה שיותר קטן יותר טוב, לא יודע את ההבדל בין מבריק למאט. * רזולוציית המסך? לא מבין בזה הרבה אבל כמה שיותר, יותר טוב. כל מה שישפר לי את הביצועים והגרפיקה במשחקים הרי הוא מבורך. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא משנה כל כך, כמה שפחות יותר טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות שעתיים כאשר יש סרט מתנגן ברקע כשהוא לא מחובר לחשמל על מקסימום בהירות. יותר מזה לא (רוב הזמן הוא יהיה מחובר לשקע חשמלי) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא משהו מחוץ לנורמה, עדיף כמה שיותר כניסות …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השימושים העיקריים הם עריכה ביתית, הקלטה מהטלוויזיה ומעט משחקים קלים-בינוניים: מעבד: Intel Pentium E (C2D Technology) E2180 2.0Ghz OEM כמות: 1 - מחיר: ¤341 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤114 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤380 מארז: Raidmax APEX 2x120mm No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤165 ספק כוח: FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤197 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤220 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤343 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 3650 512MB DDR2 Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤400 כונן אופטי: LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: …
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות מחשב חדש (מן הסתם) הצרכים שלי מהמחשב כוללים: צרכים משרדיים, כולל שימוש בתוכנות כבדות כמו פוטושופ, עבודה בתכנות עם ויזואל סטודיו ודומיו, אולי אף וירטואליזציה אבל לא מוגזמת - מקסימום שני מחשבים וירטואלים. כמו כן כמובן צפייה בסרטים, מוזיקה וכל אלה. לגבי משחקים, כרגע אין לי צורך בזה, פשוט כי אין לי זמן, לכן אני מעדיף לוח אם עם כרטיס און-בורד נחמד, אבל לשמור את האופציה אולי להוסיף לו כרטיס מסך נורמלי מתישהו. - הכיוון שחשבתי עליו הוא מעבד חזק - i5 או ATHLON 630 - לוח אם כמו שציינתי, אין לי ממנו דרישות מיוחדות למעט שיהיה לו כרטיס מובנה ברמה נחמדה - זיכרון 4 ג'יגה השאלה שלי היא קודם כל האם המעבדים שאני מכוון אליהם נראים לכם מתאימים לעבודה שאני מחפש, כמו כן אני …
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
זה מפרט של מחשב שאני מתעניין בו : http://www.globeshops.co.il/a/ap.aspx?pi=1JH67A224A ראיתי בכמה אתרים שכותבים על המפרט שהוא גרוע וחובבני. אני מחפש מחשב מהיר וחזק לעבודה ביתית. המשחק הכבד היחיד שירוץ יהיה סימולטור טיסה של מיקרוסופט. התוכנה הכבדה היחידה תהיה תוכנת עריכת וידאו של יוליד מדי פעם לראות סרטים באיכות גבוהה.- אבל רק לעיתים רחוקות. השאר זה אינטרנט ועבודה משרדית חשוב לציין שיהיו כמה תוכנות שפועלות יחד ברקע כך שעל המחשב לא להיתקע ושהמחשב יהיה מחובר למסך סמסונג 24 2443 בקיצור- מחפש מחשב חזק מאד שלא יאט לשנייה, שיהיה שקט , ושלא יתקע ו/או "יחשוב" יותר מדי. השאלות שלי הן ? 1. מה כלכך גרוע במפרט הזה כפי שקראתי? 2.האם יש כאן רכיבים שלא מתאימים לעבוד אחד עם השני? 3. האם…
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
המחשב מיועד להריץ משחקים בינוניים עד כבדים + סרטי FHD + מוזיקה. המפרט הנ"ל : http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137860§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D החלפה של המארז ב- CoolerMaster Silencio 450 : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7471 החלפה של כרטיס מסך ב- Gigabyte NVIDIA GeForce GTX560 Ti 1GB GDDR5 : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=3839 והחלפת כונן קשיח Samsung F4 EcoGreen HD204UI : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6044 ציוד היקפי : Logitech MK520 http://ksp.co.il/?uin=11877 Logitech Z506 5.1 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5873 סה"כ 4965 ש"ח. מה אומרים ?
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-