עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by smood,

היי, אני נוסע בקרוב לארה"ב ורציתי לרכוש שם מחשב נייד. המחשב יהיה בעיקר לגלישה באינטרנט עבודה באופיס,הצגת סרטים, תכנות ומדי פעם אולי למשחקים פשוטים. כלומר לא יהיה למחשב יעוד ספציפי הוא יהיה מעיין מחשב משפחתי. רצוי מאד שהמחשב יחזיק כמה שיותר זמן במצב סביר ביחס לשוק הקיים. מסך 15 אינצ' +-. אני די חדש בכל העסק הזה אז רציתי למישהו אולי יכוון אותי איזה חברות מומלצות. מבחינת אמינות, משקל, פיטצ'רים וכדומה. [br]פורסם בתאריך: 28.06.2008 בשעה 16:22:46 היי,אני נוסע בקרוב לארה"ב ורציתי לרכוש שם מחשב נייד. המחשב יהיה בעיקר לגלישה באינטרנט עבודה באופיס,הצגת סרטים, תכנות ומדי פעם אולי למשחקים פשוטים. כלומר לא יהיה למחשב יעוד ספציפי הוא יהיה מעיין מחשב משפחתי. רצוי מאד שהמחשב יחזיק כמה שי…

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  2. Started by AreaDooM,

אני צריך אחד עם מסך ואחד בלי תודה המחשב אמור לכלול עכבר,מקלדת רצוי DVD RW אממ רצוי שיוכל להפעיל משחקים קלים(לא נראה לי שזאת בעיה) בכל אופן יש עדיפות למקום (HDD) על פני כרטיס מסך למשל...

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  3. נתחיל מהמארז הקטן : http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=T-688&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=127&aff=Zap〈=HE# מישהו יוכל להסביר לי מה הכוונה : *Dimension (DxWxH) : 140x370x420mm כשהוא שוכב : מה האורך מימין לשמאל, מה הגובה מלמעטה למעלה, ומה המרחק מהקדימה עד היציאות מאחורה. זה המפרט : מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤837 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם ASUS P5QL-E ¤525 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31253 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL 4-4-4-12 DHX ¤360 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X2048-6400C4DHX כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9600GSO Sonic 384MB PCIe (אגב מצאתי במקום אחר 50 שקל פחות). ¤4…

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  4. Started by Tilien,

היי, לאחרונה שדרגתי את המחשב למפרט הבא: Ryzen 5 1600X Gigabyte AB350-Gaming 3 Gigabyte GTX 1080TI Aorus Xtreme Corsair DDR4 16GB vengeance white --- אני משתמש בקייס וספק כוח ישנים שלא נותנים הרבה זרימת אוויר בקייס והספק כוח לא מאפשר הרבה מקום לOC ( הוא די ישן 600W) לכן אני רוצה לשדרג את הקייס/ ספק כוח/ מאווררים/ קירור מעבד חשוב שיהיה עם זרימת אוויר טובה, ספק כוח שיאפשר לעשות OC , וגם קירור טוב למעבד הקירור הנוכחי הוא הסטוק וגם חשוב שהקייס יראה טוב תודה רבה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מה דעתכם על המפרט הבא: למיפרט הסופי ולחלק מהמוצרים תיתכן הנחה נוספת. לקבלת מחיר סופי יש לפנות לסניפים. תקופת האחריות למוצרים הינה בהתאם לאחריות של כל מוצר שנבחר. האחריות למחשב בכל מעבדות אייבורי בפריסה ארצית. [TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: #899499] [TD=width: 15%, align: center]תמונה[/TD] [TD=width: 45%, align: right]תיאור[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [TD=width: 10%, align: center]סך הכל[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center][/TD] [TD=align: right]מארז מחשב Antec One מארז Antec דגם One כולל 2 מאווררים 12 ס"מ מק"ט: ANTECONE[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=align: center]245 ₪[/TD] [TD=align: c…

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  6. Started by gotex,

מחשב לסטודנט שימושים עיקריים ofice קצת סרטים וקצת הורדות באימיול ולראות יציע העיתונות הוא לא משחק משחקים בכלל

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  7. Started by timk@,

תקציב: 3K-3.4K שימוש: משחקים בלי ציוד נלווה ובלי OC אין העדפה לחנות אין משמעות לרעש הרכבה בחנות בלי מערכת הפעלה כרגע יש מסך של 17" ברזלוציה של 1024X768 מתכנן להחליף את המסך ל 22" אם אפשר אשמח להצעה של שתי חברות המעבדים intel ,amd אין לי העדפה לחברה , ממה שהבנתי ה AMD 72/710 נחשבים למצוינים מבחינת כרטיס מסך חשבתי על ה4850 אבל אני לא מקובע עליו תודה לכול מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  8. Started by talcohn1,

אני מתחיל ללמוד עוד חודש ואני מחפש מחשב נייד, השימושים של המחשב הם אינטרנט, מוזיקה (סינכרון איפוד ושמיעת מוזיקה) ואופיס. אני אלמד חשבונאות סוג הלימוד של החומר הוא הרבה גראפים ונוסחאות ברוב הגדול של השיעורים ככה שלא זה אפשרי להשתמש במחשב במקום מחברת (מכמה סטודנטים ששמעתי זה אפשרי להשתמש במחשב במקום מחברת בחלק מהשיעורים) לכן אני רוצה להשאיר את האופציה הזאת פתוחה בכך שאני אקנה מחשב עם מסך של 13.3 או 14 ולא כבד, לא עם מסך 15 ששוקל כמעט 3 קילו. עוד חיסרון של מחשב 15.6 עם ליבה כפולה שהם מתחממים מאוד (מנסיון של הדל אינספיריון 1545 שיש לי בבית, המקלדת פשוט בוערת) התקציב שלי הוא עד 4000 כי אני גם רוצה להוסיף רמקולים בסביבות ה 800 שקל ככה של Bose או אולי קצת יותר זולים. אני לא…

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  9. Started by PuLsE,

אממ כה אני צריך ניד עד 8000 רוב הפעילות תיהיה אינטרנט ומוזיקה.. אם יש אפשרות לכ.קול כמה שיותר טוב.. אם המחשב יוכל להריץ משחקים פשוטים כמו ג'נראלס וכאלה יהיה נחמד

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  10. Started by davidreznic,

זהו

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  11. Started by madweed,

. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברמה בינונית/סרטים באיכות גבוהה ותוכנות שלא ממש כבדות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס כן, מערכת הפעלה של חלונות 7 עם אופיס 2010 …

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  12. מבקש המלצה על מסך גדול שמתאים לאדם מבוגר קשה ראיה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 1000 ש"ח 2. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אני מתכוון לקנות מחשב מ קי אס פי אז עדיף שיהיה ניתן לרכוש מהם.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by shemi29,

שלום ברצוני להיעזר באתר בקניית מחשב חדש (נישא) של חברת MSI המפרט לפנכם מעבד ליבה כפולה INTEL CORE 2 DUO T7250 2.0GHZ ליבה כפולה מסך וכרטיס מסך "15.4 רחב - יתרון חשוב לא "15 כרטיס NVIDIA Geforce 8400MG 256MB זיכרון פנימי 2048MB DDRII 667MHz דיסק קשיח Fujitsu/TOSHIBA 120GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב DUAL LAYER SUPER MULTI DVD יציאות כרטיסרשת אלחוטי WIFI כולל BLUETOOTH כרטיס רשת 1G,מודם פקס, USB2 X 4, TVOUT קורא כרטיסים, FIREWIRE, VGA,SPDIF PCMCIA ועוד... כולל עכבר Touch אשמח לתשובות תודה

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  14. Started by zone glide,

1. עד כמה זה ישתלם יותר להזמין חלק מהרכיבים באמזון? לפי מה שבדקתי יש חיסכון של כמה מאות שקלים אבל לא משהו רציני מדי... 2. בקשר לרייזן 9 3900X, אילו שימושים אמורים להיות לי כדי שהוא יהיה מוצדק? זה יהיה מוזר לקחת 16GB RAM "בלבד" עם מעבד כזה? 3. נניח ואני הולך על המעבד הזה, זה יהיה בסדר להשאר ולעמוד על כרטיס בסדר גודל של 2070S / 5700XT? הם גם ככה מאוד טובים למשחקים, ומעבד יהיה בעייתי יותר לשדרוג בעתיד. מה הייתם מציעים יותר - 5700XT או המתחרה שלו? ולמה? תקציב כרגע זה לא פקטור, אלו שאלות כלליות.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by diman,

מה דעתכם על הנייד toshiba A200-1MB חשוב דעה רצנית ומהר

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  16. אני מתכנן לקנות ממישהו מפרט שיפעיל רק BT כל היום (בלי איסיקיו, MSN או משהו אחר). המפרט: פנטיום 2 350MHZ לוח אם עם כרטיס קול מובנה עליו כרטיס רשת כרטיס מודם CDROM X40 כונן 1.44 מארז+ספק כוח מסך 15" זיכרון 64 SDRAM כונן קשיח 2.5GB מה המחיר הכי הוגן שבו אני צריך לקנות את המפרט הזה? כל החלקים תקינים.

17. Started by bar13,

שלום קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה (כנראה שזה טעות חמורה) שאני מפעיל משחקים לא חדשים אפי' כמו הוגו וכד' משנת 2004 לא הכי חדשים שיש פתאם המשחק נתקע אחרי 10 דקות וכתוב מנהל התצוגה שלך הפסיק להגיב והמסך חוזר ל 4 צבעים וצריך להפעיל את המחשב מחדש וכתוב המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה הדרייברים מעודכנים לאחרונים וגם ה directx General Information : Manufacturer : Intel Corporation (Legend Ltd) Model : Mobile Intel® 965 Express Chipset Family Bus Type : PCI Total Memory : 128 MB Texture Memory : 118 MB

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  18. Started by Zbbabir,

היי,, קיבלתי עצה על מפרט מחשב, רוצה לשמוע את דעתכם: מעבדים - Intel® Core™ i7-4770 - עם מאוורר לוחות אם - GA-H87-D3H זכרונות - Kingston 8GB DDR3 1600 (שניים) כרטיסי מסך - GV-R929OC-4GDnu דיסקים קשיחים - Samsung 840EVO 250GB SSD מארזי מחשב - Zalman Z3 ספקי כח - Antec 620W DVD צורבים תקליטורים - DVD +/-RW Drive והנה התשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אפשר חריגה של כ-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - מחשב משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש…

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  19. שלום רב, ברשותי מחשב נייד acer המפרט שלו הוא כדלקמן : intel pentium dual-core processor T2390 250 GB hdd (1.88 gHZ, 533 mhZ fsb,1 mb L2 cache) 2GB DDR2 המסך לאחרונה מסיבה לא ברורה החל לרצד בכל 2-3 שניות והופיעו על המסך 2 פסים דקים בצבע כחול וורוד (אין ליד המחשב מכישירם אלקטרוניים כלשהם) אינני יודע איך לפתור בעיה זאת. אשמח לעצות רב תודות קובי

20. Started by BarVaZ,

שלום!!! אני מעונין לרכוש מחשב בתקציב מוגבל של 4500 ש"ח חשוב מאוד שיהיה מתאים להרצת משחקים כבדים כגון counter strike : source call of duty 2 עם fps גבוה חשוב להזכיר לא לכלול מסך, מקלדת,עכבר ורמקולים את קנית המארז הייתי רוצה לבצע בעצמי. תודה רבה לכל העוזרים BarVaZ =] עריכה: שכחתי להזכיר שאני רוצה שיהיה AMD מן הסתם =] ואני צריך רק צורב וקונן לדיסקטים

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  21. שלום חברים ,חשבתי לפנות אליכם בעזרה לבניית מפרט. המחשב יהיה עם עותק מקורי של WIN7 שכבר נרכש. מספר דגשים : אני עובד עם תוכנות כבדות בתחום הסאונד , שלהם PLUGINS כבדים גם דוגמאת omnishpere וכאלה ( ועוד... שיעבדו רוב הזמן בוא זמנית ) למחשב יהיה משודך כרטיס קול חיצוני מקצועי לכן חשוב שיהיה חיבורי FW במיקום נוח , השקט , אין ביכולתי להמחיש כמה חשוב לי השקט של המארז ,מאוד חשוב. כמו כן אני גיימר רציני אז מחשב שידע להריץ משחקים ברמה גבוהה. כמו כן , אני זקוק למקום איכסון רב וברמה גבוהה. חשבתי על VELOCIRAPTORS. האם יש בעיה להתקין על כונן מהיר מערכת הפעלה ומשחקים ולרכוש כונן חיצוני נפרד עם שטח של כ 500GB לכל מה שקשור לסאונד ? אם לדוגמא התוכנות יהיו עליו האם הוא יעבוד מהר בגלל ש…

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  22. Started by aldema,

ראיתי פה באתר כתבה על ההגעה הצפויה של סדרת מחשבי DELL. מתי הם אמורים להגיע לחנויות? במה הם שונים מהקודמים? יש שם אחד עם כ.מסך יותר טוב מX1400? ניתן למצוא בסדרה אחד עד 12 אלף שקל שמיועד לגרפיקה כבדה,יענו משחקים וסרטים ועם כ.מסך חזק? ראיתי שיהיה אחד עם כ.מסך נוידיה 7800 .. כמה הוא עולה?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  23. שלום לכולם אני מתלבט בין 2 דיסקים קשיחים לנייד,אני מתכוון לקנות אחד מהדיסקים הקשיחים האילו, אני לא יודע איזה יותר עדיף ויותר טוב. לכן אני שואל אותכם,מקווה שתוכלו לעזור לי בשאלתי,ולייעץ לי. אני יודע שזה מחיר יקר,אל תתיחסו למחירים. ויש לי תמיכה במחשב לנתונים האלו גם. לא חשוב לי הנפח הדיסק,אני מחפש יותר מהירות קריאה,ולכן בחרתי בנתונים האלו. ויש לי מחשב של Dell Inspiron 1525 קישורים: 1. https://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24999&catid=884#details 2. http://www.notebookclub.co.il/prod-hitachi-200.htm ותודה רבה

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  24. Started by sam852,

היי לאחרונה קיבלתי מחשב ישן מאוד איטי שהמפרט שלו הוא: מעבד -intel pentium 4 2.4 GHz כרטיס מסך- nividia geforce 4 mx 440 withAGP8X ראם- 512 MB אני רוצה להחליף את המעבד, כרטיס המסך והראם ב: מעבד- intel core i7 960 3.2 GHz quad core (socket1366 כרטיס מסך- nividia directx 11 2 GB GTx650 ראם- DDR3 4 GB 1600 MHz השאלות שלי הן האם אני צריכה להחליף גם לוח אם? ולאיזה? איזה קירור יהיה עדיף עקב המעבד החזק? האם ספק כוח 300w יהיה מספיק לחלקים החדשים? תודה רבה לכל העונים (((:

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. מעבדי אינטל P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) לוחות אם למעבדי אינטל ABIT IG-81 (915) S775,VGA,PCI-E זכרונות DDR 400 512MB A-DATA /VT דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80GB SATA כרטיסי מסך 64MB Shared DDR כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים DVD Recorders NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים 2202 ATX MIDI PFC, usb מקלדות 2/3 Lang. Arb עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים DAEWOO 17'' Flat מחיר 3237 ¤

• 2 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.