ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,462 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ושבוע טוב, צריך לבנות מפרט מחשב לחבר שטיפה הסתבך עם מפרטים שונים שבנה ועכשיו די נתקע ולא יודע מה לקחת. התקציב הינו 3.6 והשימושים הם: -אינטרנט -הקרנת סרטי HD על מסך LCD 47" -משחקים קלים ביותר. -אם ישנה אופציה להשקיע בכ.מסך סטנדרטי (שיתמוך בטכנולוגיה החדשה דוגמת ATI 5XXX) אשמח. -ספק ומארז איכותיים -מה אתם אומרים על HYBRID HDD 500 מגה לצורך הפעלת מ. ההפעלה ועוד TB 1 לסרטים. -אם ישנה אופציה להשקיע בכ.מסך סטנדרטי (שיתמוך בטכנולוגיה החדשה דוגמת ATI 5XXX) אשמח. -ספק שקט עם נצילות גבוהה לחיסכון בחשמל ומארז איכותיים -מה אתם אומרים על 320/HYBRID HDD 500 מגה לצורך הפעלת מ. ההפעלה ושיפור ממשי בביצועים ועוד 1TB לסרטים? -לוח אם שיתמוך בOC בינוני ( אם ישנה אפשרות כי החנות ת…
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים /תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת מולטימדי…
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב ולחבר אליו כרטיס DVR (וידאו) הבנתי שאני צריך מינימום של פנטיום 3 ו 256 מגה ראם האם מישהו יודע אחרת? וכמה עולה מחשב כזה? המחשב לצורך אבטחה - חיבור של מצלמות אליו
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש בעיקר למשחקים בתקציב של עד 5000. אין לי שום כוונה לעשות לו OC בשום שלב. ניסיתי להרכיב את אחד המפרטים שמופיע ב-"מומלצים" אצלכם וזה מה שיצא: מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤642 לוח אם: ALBATRON K8SLI-AM2 ¤446 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1685 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤461 צורב DVD: BENQ DVDRW DW-1620 DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK ¤177 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤501 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK ¤45 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-NPS ATX SUP…
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב (8-10 אלף שקל, i7 7700k, משהו טוב) ושאלתי את עצמי שאלה שאין לי מושג מה התשובה כרטיס מסך אחד טוב (1080ti נגיד) או שניים פחות טובים? (980ti או משהו) אני רוצה מה שעולה פחות ונותן אותם ביצועים או מה שעולה אותו הדבר אבל עם ביצועים יותר טובים מישהו יודע מה יותר טוב? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי מחשב נייד חדש וכשאני מאמץ אותו ע"י הפעלה של תוכנה או משחק כבדים אז הוא מן הסתם מתחמם אני שוקל לקנות משטח קירו למחשב נייד אשמח אם תמליצו לי על משטח טוב וזול יחסית מעבר לזה אם יש לך פתרונות אחרים אני ישמח מאוד אם גם כן תציעו בתודה מראש לעוזרים אבי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו שמע על החברה הזאת : http://www.notebookcheck.net/Review-iBuyPower-Valkyrie-CZ-17-Notebook.90722.0.html
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, אני מסתכל בHP ProBook 470 G4 כאן: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=21424 אני רוצה 17", אני צריך רק לאופיס, אינטרנט וסרטים. לא אכפת לי מגימיקים ומאורך בטריה, ואכפת לי מאד שיהיה שקט. האם זה יטיס לי את הדברים בלי לאגים ויהיה אמין למשך כמה שנים טובות או שיש משהו יותר טוב? כמו כן, האם זה אתר טוב להזמין ממנו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
þCPU INTEL Core 2 Duo E6420, 1066Mhz, s775, 4MBý M.BOARDS FOR INTEL GIGABYTE þ965GM-S2 s775 Conroe, DDRII 800, PCI-Eý MEMORY þ2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTCý VGA CARDS GIGABYTE þ8600GTS 256MB GDDR3, Silent-Pipe III, HDTV, 2xDVI, PCI-Eý HARD DISK þWESTERN DIGITAL 160GB 7200RPM, 8MB, SATA IIý DVD Recorders LG DVD±RW GSA-H62NK x18 Black SATA CASES HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Black TOTAL PRICE -4010
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
לא מסך ללא ציוד היקפי וללא זכרון כי יש לי 2 גיגה חדש. לא מתוכנן OC מטרת המחשב למשחקי רשת בעיקר ואחרי זה סרטים אני רוצה מעבד רק של אינטל תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
http://ivory.co.il/product.asp?productid=3828&CatCode=315 או http://ivory.co.il/product.asp?productid=3678&CatCode=315 או אם יש משהו בטווח המחירים של 3-3.5 יותר טוב גם מתקבל על הדעת או http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000Afk33Ucl0yBZt3x2QANmV3D:12bbi68k5?id=4183034&pr=QJ5&N=2%2031488%2030244&sgID=10 או http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000Afk33Ucl0yBZt3x2QANmV3D:12bbi68k5?id=4193074&pr=QJ5&N=2%2031488%2030215&sgID=10 או http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv61120ej#shidrug תודה ואיך הכרטיסי מסך שם
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מפרט על פי הפירוט הבא: * התקציב הוא כ-3500 ש"ח * מטרות המחשב (לפי סדר החשיבות): א. גרפיקה: תוכנות InDesign, Illustrator, Photoshop ב.עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) ג. צפיה בסרטים * אין צורך במסך או באיזשהו ציוד היקפי * נושא השקט חשוב מאוד * לא מתוכנן OC * המחשב לא מיועד למשחקים תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
ראיתי את המחשב הזה והוא נראה לי חמוד יש לי מספר שאלות לפני שאני הולך למזמין אותו http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.27441 הזמנתי הרבה מהאתר הזה פלאפונים והכל אבל מחשב כזה לא היה לי נסיון מה שאני רוצה לברר זה קודם כל אפשר לשים עליו עברית נכון? דבר שני אפשר נגיד לעשות לו פורמט ולהתקין יובנטו? וסתם אם יש למישו משהוא להוסיף אני אשמח
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני שוקל לקנות מחשב נייד שישמש כמה שיותר תחליף למחשב שולחני. הכוונה היא לא לקנות מחשב נייד מטורף אלא "לדחוף" כמה שיותר לתקציב הנתון. שימושים (עפ"י סדר עדיפויות): 1. עבודה שוטפת (אינטרנט, מוזיקה, אופיס...). 2. עבודה עם תוכנות יחסית כבדות כמו פוטושופ, VS2008 ותוכנות קומפילציה. שימוש בתוכנות אלה לא יעשה באופן קבוע אך חשוב שיהיה ניתן לעבוד איתן באופן "נורמלי". 3. צפייה בסרטים. 4. משחקים. הכוונה למשחקים בקטנה. למשל שיריץ wow, ra3 ומשחקים מהתקופה האחרונה ברמה בינונית עד בינונית פלוס. כ.מסך מובנה לא בא בחשבון. 5. לא צריך אחריות בינליאומית, משקל לא ממש רלוונטי. דילמות: 1. מסך מבריק - לא. פשוט מציק מדי. אי אפשר לעבוד איתו בכלל אם נמצאים במקום שמואר מהשמש. 2. אחריות. …
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
תקציב: באיזור ה1500 יש אפשרות לחריגה מטרות המחשב?שיתוף קבצים דרך האימיול, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים * גודל המסך? דיי גדול * רזולוציית המסך? רזולוציה גבוהה תיהיה עדיפה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי שכן אך זה לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד אך גם זה לא משנה כל כך * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם יש תקציב SSD יהיה מעולה 500GB אם לא אז כונן רגיל גם טוב 500GB או יותר * כונן אופטי? לא חשוב.. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין * כל דרישה מיוחדת שחשו…
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שווה משהו ? www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=MDB&DRID=9202003
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לסבתא של ארוסתי. התקציב הוא כ-2500 ש"ח. המחשב מיועד לשימושים בסיסיים ביותר, כגון: אינטרנט, סרטים, אופיס ועוד. גודל המסך כ-14 אינץ'. עדיפות לחנות באיזור ירושלים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , ברשותי מחשב נייד של LG עם מסך 15" תקול יש ברשותי מסך 15" של LG אך הוא מעט שונה בפלסטיקה בכול אופן רציתי לדעת אם זה אפשרי להחליף רק את המסך עצמו על ידי פירוק הברגים שמסביב מבלי להחליף את החיפוי של המסך הנוכחי תודה רבה, אבי
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי, אני מחפשת מחשב נייד עם מפרט המתאים לדרישות הבאות (אם קיים): גודל מסך - 13.3-14" מעבד - אם אפשר i3 ואפילו i5 במסגרת התקציב זה יהיה טוב.. 4GB Ram ההארד דיסק - 500GB רצוי מאוד שיהיה דק, קל ועם זמן סוללה כמה שיותר ארוך - אחרי הכל, אני הולכת להסתובב איתו הרבה לדעתכם יש צורך בכונן אופטי בימינו? כי אני חושבת שזה משהו שאני כניראה יכולה לוותר עליו... המטרות הן צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט ועיבוד תמלילים - התוכנות הכי כבדות שאני כנראה אשתמש בהן יהיו פוטושופ/אילוסטרייטר.. כדאי שיהיה קורא כרטיסי זיכרון וגם חיבור hdmi. התקציב שלי הוא בסביבות ה-3.5 אלף (עם חריגה מקסימלית של 500, אבל עדיף שלא..). תודה!!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אני צריך משהו מיוחד? מה לקנות ? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
צריך הצעה למפרט למחשב בסביבות ה3K לאינטרנט מוזיקה וסרטים ללא ציוד הקפי , מסך 22 דק. רב תודות
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
1. התקציב המרבי הוא 3500, במידת הצורך ניתן לעלות ל4000.(למרות שלהבנתי שלסטודנט בתואר הומני אין צורך) 2. שימוש לצרכי סטודנט, תוכנות אופיס, מיילים, גלישה באינטרנט, לראות סרטונים פשוטים ביוטיוב וכו. 3. אין צורך בציוד הקפי(מעבר לעכבר אלחוטי) 4.מחשב שקט זה חשוב מאוד! הזמנתי לפני כ3 שנים מחשב מסויים שעשה המון רעש כאשר הוא פועל והחזרתי אותו לחברה לאחר שלא עזרו לי. 5. מעדיף מסך מחשב בגודל של 14 אינץ'(שיהיה קומפקטי יחסית להרצאות ולסיעורי מוחות בסלון של סטודנטים) 6. אין לי מושג במחשבים, אשמח אם זה יגיע עם מערכת הפעלה מובנית. אופיס אקבל בחינם מהאוניברסיטה 7. אין העדפה למקום ספציפי. אם זה יהיה ממש זול באילת לעומת שאר הארץ אני אוכל לרכוש משם דרך חברים. אם…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בקרוב קרובת משפחה מגיעה מגרמניה ורציתי לדעת, האם משתלם לבקש ממנה להביא משם מחשב? אם כן, על איזה מחשב הייתם ממליצים לסטודנט במחיר של כ 800 יורו? האם אתם מכירים אתר ממנו ניתן להזמין את המחשב בגרמניה? נ"ב הגישה שלי למחשב היא דיי מוגבלת, עד לרכישת המחשב הנייד, אז אין לי את האפשרות להגיב יותר מידי אז תודה לכל מי שהגיב להודעה הקודמת שלי. נ"ב 2 שכחתי לפרט קצת לגבי המחשב המבוקש. המחשב מיועד לצרכים סטודנטיאלים, אין שימוש בגרפיקה גבוהה. עדיפות למסך 13-14", משקל כמה שיותר נמוך ועדיפות לכרטיס מסך נפרדת, כמובן מעבד C2D.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב 3500 - לצערי אין הרבה אפשרות לעבור אותו ברשותי 2 מחשבים מחשב עבודה - מיועד לאינטרנט ופיתוח תוכנה (JAVA ANDROID WEBAPPS) Intel Core 2 DUO – 6400 2 GIGA RAM WD1600AAJS 160 GB DVD Burner LG GSA-H30N SATA MotherBoard - GA-P35-DS3L מחשב שני הינו שרת הורדות, הקלטות מטלוויזה וספק לכל הסטרימרים בבית (2 סטרימרים - מתחשברים לSAGETV אם מישהו מכיר) GA-MA78GM-S2H 2GB 2 sata drives 2 ATA drivers LG DVD Burner sata מעבד phenon 8750 X3 של AMD הייתי רוצה לשדרג את שני המחשבים הללו תוך מתן דגש על דיסק SSD קטן למחשב עבודה שלי כדי שיעלה מהר מאוד אני רוצה 6 גיגה זכרון למחשב עבודה ו4 לפחות לשרת. נמאס לי מהאיטיות של המחשב עבודה שלי מחשבות?
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מעבד : Intel pentium D 2.8 ghz , s775 2X1 mb DualCore לוח אם: Abit- Nl8 - Sli (NF4) s 775 , FSB 1066,2 pci e. GBE Satat 2 זיכרון: DDR 2 667 2X512 MB TwinMos כ. מסך: Asus - Nvidia 7300 GS 256 mb max 512 TV, DVI, PCI E. ארדיסק : WD 160G 7200 rpm 8MB sata 2 צורב : sony Dvd recorder RW X18 dl x8 optiarc AD-5170A מארז: HJA-806DT midi 500W max black עכבר: Logitech -Lx7 cordless opticat כולל הרכבה 2880
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-