ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
היי שלום, אני מתחיל השנה ללמוד מדמ"ח ואני מעוניין בלרכוש מחשב 2 in 1. אני מתלבט בין שני דגמים כרגע שהם lenovo yoga 730 אל מול הdell insprion 7000 (אין לי דגם ספציפי מסדרת ה7000). אני רוצה להשתמש במחשב כמחברת ובגלל זה אני מתלבט על דגמי ה2 in 1, אני מחפש מחשב עם מסך בגודל 14 או 13.3, חשוב שיהיה יחסית קל ואמין מעבר לצורכי התואר וצפייה בנטפליקס לא יהיה שימוש אחר במחשב. לפי המחקר שעשיתי באינטרנט יש המלצות טובות על שני הדגמים והמחירים הם דיי זהים. אשמח להמלצותיכם לגבי שני הדגמים האלה או למחשבים דומים, התקציב הוא עד 800$ והתכנון הוא לקנות בארה"ב, (אם לא כדאי לקנות מחשב כזה בארה"ב אשמח גם לדעתכם). תודה רבה! ושאו ברכה
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
למשחקים כמו fifa 20 וNBA 20 ב4K שווה את ההשקעה ל2060 SUPER לעומת 2060 הרגיל?או בכלל לקחת את הrx 5700?הבעיה שהבנתי שב5700 יש בעיה עם הדרייברים המחשב יהיה מחובר למסך טלוויזיה 4K כרגע יש מעבד 2600x שאר הרכיבים בהתאם לכרטיס מסך שאבחר
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
עם חריץ לכונן אחד או אוליי שתיים אם אין הרבה פער במחיר. ואיזה כונן הכי מומלץ בתקופה זו לגודל של 256-500GB?
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5000, אם אפשר לחסוך אז לחסוך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך יצוות אחר כך, דיי סגור על 4K 144 מהאינטרנט\אולי 1440 של גיגה בייט בנתיים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש - ראם ואחסון SATA SSD 1TB 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? דיי חשוב -8 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי…
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
רגע לפני קנית מחשב AIO של DELL סדרה 11, האם להזמין או כדאי לחכות לעוד דגמים שיצאו? אוכל להזמין מחבר שיש לו חנות מחשבים ב 6500 ש"ח. מחשב All-in-One עם מסך מגע Dell Inspiron AiO DT 7000 7700 IN-RD33-12399 - צבע כסוף חריות 3 שנות אחריות באתר הלקוח על-ידי DELL, טלפון: 1-809-444-688 דגם IN-RD33-12399 סקירה עיצוב ראוי לשבח מחשב All-in-One שולחני בגודל 27 אינץ', שכולל מעבד אינטל מדור מתקדם, צג InfinityEdge ומצלמת אינטרנט קופצת. יצירת אמנות אצלך בבית תצוגות מלאות חיים: צג זה, בגודל 27 אינץ' ובאיכות Full HD, הכולל צג InfinityEdge באיכות FHD וגבול של 8 מ"מ, נראה …
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.33GHz Q8200 : " SLG9S" - BOX ¤884 לוח אם: [..] DFI BLOODIRON P45-T2RS ¤576 מסך: [..] LG LCD 22" W2261V 2ms DVI HDMI FULL HD WIDE ¤1000 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4890 1GB GDDR5 - RETAIL ¤1137 דיסק קשיח: [..] WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤317 צורב: [..] LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤126 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 4-4-4-15 - REAPER HPC : OCZ2RPR800C44GK - זמין במלאי ¤310 מחיר סופי: ¤4350 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il מה אתם אומרים על המפרט הזה? ואני צריך גם שתגידו לי איזה מארז וספק יתאימו למערכת הזאת תודה
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
תגידו בבקשה בערך מה מחירו של מחשב כזה: Toshiba Intel Dual-Core T3400 2.16GHz זכרון פנימי 4 ג'יגה דיסק קשיח 320 ג'יגה כרטיס מסך Intel GMA X4500 Up to 1340MB צורב דיוידי מצלמה + מיקרופון מובנים מסך 15.4 אינץ Windows XP Professional עברית תיק + עכבר למחשב נייד Toshiba הרחבת אחריות שנה נוספת סה"כ שנתיים אחריות
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מתלבט בין שני הדגמים האלה? 1. Satellite M500-ST6421 מחיר: 950 דולר http://laptops.toshiba.com/laptops/satellite/M500 .2 ThinkPad T400 lenovo מחיר: 1150 דולר http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/catalog.workflow:category.details?current-catalog-id=12F0696583E04D86B9B79B0FEC01C087¤t-category-id=0A759CA6FAC74C46BC91C724ECD09BA7 מה עדיף ביחס למחיר כמובן? המחשב לצורך לימודים, כלומר אינטרנט, אופיס ותיכנות (visual studio וכדו')
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום. המחשב הנוכחי בן ה5(עם שדרוגים קלים) הלך לעולמו ודרוש מחשב חדש. השימוש שלו הוא בעיקר גלישה/מוזיקה וגיימינג קל (כרטיס מסך במחשב הנוכחי הוא 7600GS ואין צורך במשהו שיתעלה עליו יותר מידי, פשוט בגלל חיבור הAGP אני יאלץ לקנות חדש) 1. מה התקציב? תקציב 2500-3000, רצוי לא להגיע לתקרה אבל אני לא סגור על מידת הריאליות, מזומן זאת בהחלט אופציה. 2. מטרות המחשב? מטרות המחשב גלישה/מוזיקה/גיימינג, לא גיימינג כבד במיוחד אבל רצוי שיריץ משחקים שיצאו בשנה הקרובה על לפחות מדיום-מינימום 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אין צורך בכונן CD\DVD כלשהו (יעבור מהמחשב הנוכחי) ובכרטיס קול.בנוסף, אין צורך בהארדיסק בעל נפח גדול במיוחד, אני מסתדר אפילו ע…
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, שוב שאלה בנאלית אבל לא מצאתי עליה תשובה, בייחוד שהתשובה משתנה כל יומיים. אז אני רוצה לרכוש מחשב נייד, מזל טוב, תודה. המטרה היא לעבודה מחוץ לבית כסטודנט. התקציב שלי הוא עד 3200 ש"ח אשמח בפחות אבל אני יודע שלא תמיד כדאי ואם יש הצעה מפתה אפשר טיפה לחרוג. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), ועריכת מוזיקה בתכנות פשוטות (אולי qbase או מקס) אבל יכול להיות שזה ייקר? * גודל המסך? המטרה היא לעבוד בנוחות אז נראה לי רצוי 14 * משקל רצוי? פרט פחות חשוב אבל לא מהכבדים ביותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כמו שעות עבודה ברציפות, נאמר לפחות 4-5 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? למקרן בעיקר * גודל מינימלי של כונן קשיח? אני לא מבין בזה. יש שירים, מסמכים. רק אם יש עריכת מוזיקה זה…
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום יש לי טושיבה טקרה m1 הסוללה עדיין מחזיקה לכ 3 שעות!! קראיתי את המדריך והחלטתי לשמור על חיי הסוללה, השתמשתי בה ועכשיו היא ב 40 אחוז. הוצאתי אותה מהמחשב ושמתי אותה בתוך קופסא קטנה,האם זה יותר עדיף בטוח מאשר להשאיר את הסוללה במחשב? האם לא ייקרה כלום? אפשר קצת עוד יותר מידע וץתשובות,קראתי במדריך אך עדיין לא הבנתי במאה אחוז מה עדיף. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
המפרט שהומלץ לי: לוח אם גיגבייט GAG31ME-S2L (עם כרטיס מסך מובנה של אינטל) מעבד E5300 קירור למעבד EVERCOOL Up To 130W / 115W / 775 זיכרון 2GB DDR2 800 של קינגסטון CL6 כונן קשיח 320MB יש לי כבר מסך 19, צורב DVD, ספק HEC של 400W, מקלדת ועכבר ורמקולים. יש מפרט מומלץ יותר ואולי זול יותר? אני מעוניין במערכת מהירה ויציבה שתריץ ווינדוס 7. תודה
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום רב , אני מעוניין לקנות מחשב לאמא שלי . הדרישות הן שיעמוד בתקציב של עד 1500 שקל. עדיפות למעבד אינטל (נסיון לא משהו עם AMD ) שיהיה שקט (אין צורך במפלצת קירור או משהו בסגנון). הארד דיסק של 320 ג'יגה לטובת הורדות. עדיפות למפרט מSKYPC. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי המחשב של ההורים שלי קרס לגמרי ושכנעתי אותם לקנות מחשב חדש. הם מוכנים להוציא עד 2000 ש"ח המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, מוזיקה, סרטים וקצת עבודה עם Office(זה להורים). גם אני נוהג מדי פעם לעבוד עליו כך שהייתי מעדיף שהוא יוכל גם להריץ פוטושופ, אילוסטרייטור ופלאש. אני מצטער מראש על הדחוף בכותרת אבל הם ואני לא יכולים בלי מחשב. נ.ב. skypc או iqpc עדיין חנויות טובות? אם ואתם מכירים משהו טוב באזור אשקלון? תודה רבה מקרב לב אני מת על הפורופ הזה
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
השנה אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה ותוך כדי הלימודים מן הסתם אני יצטרך לתכנת בשפות שונות בנוסף לכך המחשב מיועד לשמש לאינטרנט אופיס ואולי קצת סרטים (לא משחקים) אני חשבתי ללכת על אחד הדגמים: HP Pavilion dv6-1230 / HP Pavilion dv6-1260 איזה עדיף? או שאולי יש דגם אחר מומלץ? מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
נתקלתי בכמה אנשים וכל אחד אומר משהו אחר. אשמח לשמוע עצות כלליות אבל יש לי גם כמה שאלות ספציפיות. אם זה רלוונטי זה הנייד שברשותי: Asus n81vp-d1 1. אם אני ליד שקע עדיף לעבוד עם המחשב מחובר לחשמל תמיד או רק עד שהוא טנען במלואו ולחקות עד שהוא יפרוק כמעט לגמריי ואז לחבר שוב? - או מה... 2. בכל מקרה, האם חשוב\כדאי\בכלל ישנה משהו אם פעם בכמה חודשים אני אתן לסוללה להתרוקן לגמריי ואז להטעין אותה במלואה? וכמו שאמרתי, אני אשמח לשמוע עוד עצות מועילות בנושא הזה ובכלל בדברים שאני יכול לעשות כדי לשפר את מצב הנייד שלי תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני זקוק לשני מפרטי מחשב : 1. הראשון - מחשב לעבודות אופיס , אינטרנט, צפייה בסרטים ומשחקים {אני רוצה לשחק משחקים חדשים אבל אני לא גיימר...} התקציב - 2500-3000 , לכיוון מטה , ללא מסך וללא ציוד היקפי. 2. השני - מחשב ללימודים שצריך להיות חזק בכדי לעבוד עבודה רציפה בתוכנות גרפיות כמו - אוטוקאד, אילוסטרייטור , פוטושופ וכ"ו. כמובן שהוא ישמש גם לשימושים שוטפים - אינטרנט , סרטים ומוזיקה. אין צורך לשים דגש על משחקים . התקציב - עד 3500 וזה אמור לכלול הכול - כולל מסך וציוד היקפי. זה קצת מאתגר , אז אשמח לקרוא את הצעותיכם. תודה מראש לכול העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ אתכם בקשר לרכישת מחשב נייד, ושתגידו לי מה לדעתכם עדיף מבין שתי אופציות. ראשית, הדרישות המחשב: תקציב: מקסימום 3600 ש"ח שימושים עיקריים: עבודה משרדית, אינטרנט, תוכנות מתמטיות ( כגון MatLab ) וצפייה בסרטים ( לאו דווקא HD או משהו מיוחד ). דרישות נוספות: חברה אמינה, דגם אמין. בדקתי כמה דגמים של חברות שונות. יש לי לבטים גדולים בין המעבדים T4300 ל - T6600, אבל מקריאה באינטרנט הבנתי שהאחרון עדיף בהרבה. כמו כן יש לבטים בין מחשב עם 3GB זיכרון וכרטיס מסך נפרד ( אבל חלש מאוד ), לבין 4GB אם כרטיס מסך OB, מדגם 4500. אשמח אם תמליצו לי על דגמים מתאימים של ניידים. תודה
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי יש ברשותי מחשב נייד gigabyte w536m. נאבד לי הכבל מתח, אני רוצה לקנות אחד חדש, אני רק לא יודע לפי מה לחשב כי כבל ספציפי לא מצאתי. רשום מאחורי המחשב שהוא מקבל 19V.. תודה
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני מתכוון להזמין מחר את הנייד ורציתי לשאול מה הדרך העדיפה לחבר את מסך הDELL עם יציאת DVI לנייד עם מתאם DVI-VGA או DVI-HDMI (אם זה בכלל אפשרי)?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר ללימודים ולגלישה באינטרנט. לא צריך כרטיס מסך טוב וכו' שיעלה בסביבות ה3000 שקל גם פחות זה טוב תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, היה לי לפטופ של alienware. פרצו אליי הביתה וגנבו אותו. תנחומים בצורת מפרט למחשב נייח חדש יתקבלו בברכה =) 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל. האם לדעתכם יש בזה צורך? האם אוכל להשיג ביצועים טובים גם בפחות? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר למשחקים. סקיי רים, סוליטר וכו ארצה יציאה של display port או HDMI שאוכל לחבר אותו גם לטלוויזיה לצפות בסדרות וסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יש צורך. אין לי כלום. מסך טוב ועכבר ומקלדת טובים בלי להגזים. אשמח להמלצה לרמק…
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 - 300 (עדיף שלא). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יומיומי כגון אינטרנט, סרטים, מוזיקה, משחקי קלפים וכד'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי כרגע את הדגם. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך…
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
בגדול חשבתי בעיקר על אולטרה בוק אבל ראיתי שיש גם כמה מחשבים קלים שהם לא ממש אולטרבוקים מטרת המחשב עבודה/לימודים/פיתוח, חשוב שיוכל לעמוד קצת בעומס היתי אומר שהמעבד יהיה לפחות i5 גודל מסך 13/14 משקל רצוי עד 2KG זמן סוללה לא הפאקוטר הכי חשוב אבל אם יוכל להחזיק מעל 3-4 זה יהיה נהדר כונן אופטי לא נחוץ מוכן גם לקנות בחו"ל אבל רק מחברה שמכבדת אחריות בין לאומית בארץ ולא עושה בעיות בקשר להעדפות תמיד אהבתי את אסוס אבל אני לא נעול עליהם
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב . עבודה עם תוכנות הפקה ויצירת מוזיקה (קיובייס ,אבלטון ,פרוטולס וכו..) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות מינוס .אין צורך בציוד הקפי 6. לא מתוכנן oc 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. עדיף ksp כי הם זולים יחסיתו וצמוד לבית לכל מקרה (: 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).usb 3 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של…
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-