ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד שישמש כמחשב קבוע (לפעמים אני אקח אותו למצגות וטיולים אבל 95% מהזמן לא יזוז) לכן הדרישות שלי כאלה: - מסך של 15 אינצ' לפחות. איכות המסך לא מעניינת יותר מידי. אם לא יהייה טאצ' אז אפילו יותר טוב. - מקלדת לא דחוסה מידי (או רגילה עם המספרים מימין או בלי, אבל לא מהדחוסות שבקושי אפשר להקליד עליהן) - פורטים: 4 USB לפחות, HDMI - מע' הפעלה: רצוי WIN7 או את ה-8 בתצורה שנראת כמו 7 (העיקר לא הקיוביקלים המזעזעים שהיו ב-8 בהתחלה). מזמן לא מתעניין בתחום אז לא יודע מה יש עכשו כסטנדרט - חומרה לא כל כך מעניינת, אני מניח שהסטנדרט היום זה HD של 500GB וראם של 4GB לפחות? מספיק לי. - כרטיס מסך זוכה להתייחסות מיוחדת: המחשב יהייה מחובר לTV גדולה ומיועד להריץ הרבה סרט…
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אוקי אז ככה אני רוצה ליקנות מפרט חדש עד 5300 שקל לצורך משחקים בלי שום דבר רק מחשב מומלץ מ skypc אני קונה מחר אז עם אפשר מהר!!!! תודה מראש לכלכ העוזרים
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב חדש שמיועד בעיקר עבור תכנות ועריכה גרפית. הדרישות שלי מהמחשב הן: [list type=decimal] [*]תכנות: רוב התכנות יעשה ב - Ruby on Rails, Javascript, Java ועבודה עם כלים כמו Git כך שדרוש לי Unix. כמו כן אני ארצה לעבוד עם IDE כמו Rubymine ו - Eclipse שהם כבדים מבחינת ניצולת זיכרון. [*]עריכה גרפית: Photoshop ו - 3D Max Studio. אני מעוניין שהם ירוצו בצורה חלקה אבל כנראה שאני לא אעשה איתם דברים יותר מדי מטורפים. [*]סרטים: סרטים ב - 1080P צריכים לרוץ חלק. [*]משחקים: אני רוצה להיות מסוגל להריץ את המשחקים של היום (גם אם לא באיכות הכי גבוהה). פחות אכפת לי אם המשחקים שבעוד שנה לא ירוצו טוב על המחשב. [*]חום: הכי חשוב שלא יתחמם ויעשה לי downclocking בזמן ש…
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
ברשותי מחשב שברצוני להחליף. אני מעוניין למכור אותו ולכן אני אצטרך את עזרתכם להערכת מחיר הרכיבים. מעבד: AMD Athlon 3000 64bit socket 939 venice לוח אם: Gigabyte GA-K8NF-9 זיכרונות: 512MB 400Mhz PQI X 2 דיסק קשיח:Western Digital 160MB 7200RPM 8MB מארז:Hec Comucase 6A19 Black + power supply 300w מסך: Samsung 710T LCD צורב:SONY DWQ30A מה ערך רכיבים אלה ? עכשיו אני מעוניין לקנות מחשב חדש. להלן פירוט המפרט: Intel Core 2 Duo 6420 - 2.13 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX 1GB Samsung DDR II - 667 - Samsung Original X 2 Leadtek GeForce PX8600GTS 256MB TDH PCX retail WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II X 2 ANTEC SLK3000B-EC Black Super Mid…
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי את המעבד (ללא קירור). מעוניין במחשב לצפייה בסרטי HD 1080 (מעדיף לוח אם עם כרטיס גרפי עליו) חיבור HDMI על לוח האם. זקוק להמלצה למארז בסיסי, קירור למעבד, כרטיס אם, צורב DVD, כונן קשיח קטן יחסית אך מהיר (יש לי בבית כונן גדול ירוק ואיטי) ,זכרונות וספק. השאיפה להוצאה נמוכה ככל האפשר. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני עומד בהתלבטות לגבי קניית לפטופ חדש והייתי רוצה להתייעץ לפני . אני צריך מכשיר קל מאוד יחסית , לא שברירי במיוחד וחזק מאוד . ההתלבטויות שעלו לי הן בין : asus zenbook ux31e לבין lenovo x220 בדר"כ אנחנו מזמנים מהאתר הנ"ל בגלל זה העלתי קישור משם . חשוב לי שיהיה למחשב תחנת עגינה (docking station) . אני לא מעודכן כבר המון זמן ולכן חשבתי להתייעץ עימכם לגבי פיצרים ודברים מעניין שיקלו עלי את השימוש במחשב . נ.ב כרגע אני משתמש ב lenovo x201 עם מעבד I5 . תודה רבה לכל התומכים/עוזרים . יעקב
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום.... התקציב הוא 2500 ש"ח (ללא מארז) יש לי כבר את המארז AVC-M1 ולכן אני צריך לוח אם מסוג מיקרו ATX או שנקרא גם UATX אין לי שום עניין בOC, המחשב לשימוש HTPC עיקרי, וחשוב תמיכה (בלבד) במשחקים החדשים בעקרון יש 2 לוחות שמעניינים אותי PQ5-EM או PQ5-VM, מה ההבדל בניהם ומי מהם יותר טוב. כול אחד מהם עולה לי 700 ש"ח מעבד: שיהיה מהיר מספיק לשימוש של משחקים ושל HTPC אין לי צורך במרובע ליבות בכלל! זיכרון: מספיק לי רגיל וטוב לשימושים הנ"ל, אין דרישה מיוחדת. כרטיס מסך: אינני גיימר ואין לי דרישה לנצל את כול הפיצרים של משחק חשוב לי שהכרטיס יתמוך במשחקים החדשים אבל אין לי שום עניין ב FPS או פיצרים מעבר למשחק עצמו מספיק שיתמוך בהם בסבבה. כמו כן חשוב תמיכה מלאה בHIGH DEF !! יצאית HDMI לט…
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
התקציב הוא 5000 ש"ח hp http://www.pcbuy.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3836 או dell http://www.pcbuy.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3993
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב, צריך לבנות מפרט מחשב לחבר שטיפה הסתבך עם מפרטים שונים שבנה ועכשיו די נתקע ולא יודע מה לקחת. התקציב הינו 3.6 והשימושים הם: -אינטרנט -הקרנת סרטי HD על מסך LCD 47" -משחקים קלים ביותר. -אם ישנה אופציה להשקיע בכ.מסך סטנדרטי (שיתמוך בטכנולוגיה החדשה דוגמת ATI 5XXX) אשמח. -ספק ומארז איכותיים -מה אתם אומרים על HYBRID HDD 500 מגה לצורך הפעלת מ. ההפעלה ועוד TB 1 לסרטים. -אם ישנה אופציה להשקיע בכ.מסך סטנדרטי (שיתמוך בטכנולוגיה החדשה דוגמת ATI 5XXX) אשמח. -ספק שקט עם נצילות גבוהה לחיסכון בחשמל ומארז איכותיים -מה אתם אומרים על 320/HYBRID HDD 500 מגה לצורך הפעלת מ. ההפעלה ושיפור ממשי בביצועים ועוד 1TB לסרטים? -לוח אם שיתמוך בOC בינוני ( אם ישנה אפשרות כי החנות ת…
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים /תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת מולטימדי…
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב ולחבר אליו כרטיס DVR (וידאו) הבנתי שאני צריך מינימום של פנטיום 3 ו 256 מגה ראם האם מישהו יודע אחרת? וכמה עולה מחשב כזה? המחשב לצורך אבטחה - חיבור של מצלמות אליו
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש בעיקר למשחקים בתקציב של עד 5000. אין לי שום כוונה לעשות לו OC בשום שלב. ניסיתי להרכיב את אחד המפרטים שמופיע ב-"מומלצים" אצלכם וזה מה שיצא: מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤642 לוח אם: ALBATRON K8SLI-AM2 ¤446 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1685 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤461 צורב DVD: BENQ DVDRW DW-1620 DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK ¤177 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤501 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK ¤45 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-NPS ATX SUP…
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב (8-10 אלף שקל, i7 7700k, משהו טוב) ושאלתי את עצמי שאלה שאין לי מושג מה התשובה כרטיס מסך אחד טוב (1080ti נגיד) או שניים פחות טובים? (980ti או משהו) אני רוצה מה שעולה פחות ונותן אותם ביצועים או מה שעולה אותו הדבר אבל עם ביצועים יותר טובים מישהו יודע מה יותר טוב? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם רכשתי מחשב נייד חדש וכשאני מאמץ אותו ע"י הפעלה של תוכנה או משחק כבדים אז הוא מן הסתם מתחמם אני שוקל לקנות משטח קירו למחשב נייד אשמח אם תמליצו לי על משטח טוב וזול יחסית מעבר לזה אם יש לך פתרונות אחרים אני ישמח מאוד אם גם כן תציעו בתודה מראש לעוזרים אבי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו שמע על החברה הזאת : http://www.notebookcheck.net/Review-iBuyPower-Valkyrie-CZ-17-Notebook.90722.0.html
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, אני מסתכל בHP ProBook 470 G4 כאן: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=21424 אני רוצה 17", אני צריך רק לאופיס, אינטרנט וסרטים. לא אכפת לי מגימיקים ומאורך בטריה, ואכפת לי מאד שיהיה שקט. האם זה יטיס לי את הדברים בלי לאגים ויהיה אמין למשך כמה שנים טובות או שיש משהו יותר טוב? כמו כן, האם זה אתר טוב להזמין ממנו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
þCPU INTEL Core 2 Duo E6420, 1066Mhz, s775, 4MBý M.BOARDS FOR INTEL GIGABYTE þ965GM-S2 s775 Conroe, DDRII 800, PCI-Eý MEMORY þ2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTCý VGA CARDS GIGABYTE þ8600GTS 256MB GDDR3, Silent-Pipe III, HDTV, 2xDVI, PCI-Eý HARD DISK þWESTERN DIGITAL 160GB 7200RPM, 8MB, SATA IIý DVD Recorders LG DVD±RW GSA-H62NK x18 Black SATA CASES HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Black TOTAL PRICE -4010
-
- 2 תגובות
- 461 צפיות
-
-
לא מסך ללא ציוד היקפי וללא זכרון כי יש לי 2 גיגה חדש. לא מתוכנן OC מטרת המחשב למשחקי רשת בעיקר ואחרי זה סרטים אני רוצה מעבד רק של אינטל תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
http://ivory.co.il/product.asp?productid=3828&CatCode=315 או http://ivory.co.il/product.asp?productid=3678&CatCode=315 או אם יש משהו בטווח המחירים של 3-3.5 יותר טוב גם מתקבל על הדעת או http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000Afk33Ucl0yBZt3x2QANmV3D:12bbi68k5?id=4183034&pr=QJ5&N=2%2031488%2030244&sgID=10 או http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000Afk33Ucl0yBZt3x2QANmV3D:12bbi68k5?id=4193074&pr=QJ5&N=2%2031488%2030215&sgID=10 או http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv61120ej#shidrug תודה ואיך הכרטיסי מסך שם
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מפרט על פי הפירוט הבא: * התקציב הוא כ-3500 ש"ח * מטרות המחשב (לפי סדר החשיבות): א. גרפיקה: תוכנות InDesign, Illustrator, Photoshop ב.עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) ג. צפיה בסרטים * אין צורך במסך או באיזשהו ציוד היקפי * נושא השקט חשוב מאוד * לא מתוכנן OC * המחשב לא מיועד למשחקים תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
ראיתי את המחשב הזה והוא נראה לי חמוד יש לי מספר שאלות לפני שאני הולך למזמין אותו http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.27441 הזמנתי הרבה מהאתר הזה פלאפונים והכל אבל מחשב כזה לא היה לי נסיון מה שאני רוצה לברר זה קודם כל אפשר לשים עליו עברית נכון? דבר שני אפשר נגיד לעשות לו פורמט ולהתקין יובנטו? וסתם אם יש למישו משהוא להוסיף אני אשמח
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני שוקל לקנות מחשב נייד שישמש כמה שיותר תחליף למחשב שולחני. הכוונה היא לא לקנות מחשב נייד מטורף אלא "לדחוף" כמה שיותר לתקציב הנתון. שימושים (עפ"י סדר עדיפויות): 1. עבודה שוטפת (אינטרנט, מוזיקה, אופיס...). 2. עבודה עם תוכנות יחסית כבדות כמו פוטושופ, VS2008 ותוכנות קומפילציה. שימוש בתוכנות אלה לא יעשה באופן קבוע אך חשוב שיהיה ניתן לעבוד איתן באופן "נורמלי". 3. צפייה בסרטים. 4. משחקים. הכוונה למשחקים בקטנה. למשל שיריץ wow, ra3 ומשחקים מהתקופה האחרונה ברמה בינונית עד בינונית פלוס. כ.מסך מובנה לא בא בחשבון. 5. לא צריך אחריות בינליאומית, משקל לא ממש רלוונטי. דילמות: 1. מסך מבריק - לא. פשוט מציק מדי. אי אפשר לעבוד איתו בכלל אם נמצאים במקום שמואר מהשמש. 2. אחריות. …
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
תקציב: באיזור ה1500 יש אפשרות לחריגה מטרות המחשב?שיתוף קבצים דרך האימיול, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים * גודל המסך? דיי גדול * רזולוציית המסך? רזולוציה גבוהה תיהיה עדיפה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי שכן אך זה לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד אך גם זה לא משנה כל כך * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם יש תקציב SSD יהיה מעולה 500GB אם לא אז כונן רגיל גם טוב 500GB או יותר * כונן אופטי? לא חשוב.. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין * כל דרישה מיוחדת שחשו…
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שווה משהו ? www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=MDB&DRID=9202003
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לסבתא של ארוסתי. התקציב הוא כ-2500 ש"ח. המחשב מיועד לשימושים בסיסיים ביותר, כגון: אינטרנט, סרטים, אופיס ועוד. גודל המסך כ-14 אינץ'. עדיפות לחנות באיזור ירושלים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-