עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המחשב שאני רוצה לבנות לא יהיה מחובר לרשת באופן קבוע ואני לא ישחק בו משחקי מחשב מתקדמים אני רוצה שיהיה בו בעיקר איכות מוזיקה ויכולות טובות לתמונות כלומר שיהיה נוח לראות תמונות באיכות גדולה ולעבור אלבומים במהירות התקציב הוא כמה שיותר זול ולא יותר מ2500-3000 כולל מסך ורמקולים לגבי המארז אני מחפש מארז עם יציאות ללפחות 2 USB , אודיו וכרטיסי MMS PRO DUO מקדימה ואם יש לו ידית מה טוב חשוב שיהיה צורב מהיר וחזק וכונן דיסקים טוב כדי שיהיה לי מקסימום איכות סאונד בדיסקים שאני רוצה לשמוע אם יש כונן DVD זול אז סבבה אבל אין טעם להשקיע בזה אם יש פה מישו שמבין ברמקולים אני צריך רמקולים עם גבוהיים טובים ונמוכים ברורים כי אני שומע בעיקר מוזיקה אירית שמאופיינת בגבוהים הממש גבוהים שלה ומוזיקה …

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ymds,

נתקלתי לאחרונה בפרסומות המיועדות לעסקים שמציעות רכישת מחשבים מרוכזת לעסקים. האם לידיעתכם ניתן לארגן מכירה קבוצתית כזו לאנשים פרטיים? יש מישהו שיודע איך זה מתבצע? במידה וזה אפשרי, מה דעתכם לארגן מכירה כזו בקרב משתתפי הפורום? נראה שפער המחירים גדול יחסית, ולסטודנטים זה יכול להיות מצויין... הנה דוגמא לבאנר שנתקלתי בו בשיטוטי אחר מחשב ב-ZAP (מישהו מכיר אותם? / יודע איך זה נעשה?) http://broknerneta.pas-rahav.com/dell/f5/cms/ יהיה נחמד אם יוזמה כזו תצא לפועל, אני אשמח להשתתף בה בכל מקרה...

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  3. Started by ToyMan,

תודה לכל מי שעזר.. האשכול לא רלוונטי יותר פתחתי חדש אחרי שהתאפשר לא לקנות כונן דיסקים וכונן קשיח

4. Started by R_G,

אהלן לכולם אני מתחיל ללמוד השנה וצריך לקנות מחשב.. אני נורא נורא מתלבט אם נייד או נייח. כולם אומרים נייד, אידיאלי לסטודנטים - אבל אהבתי האמיתית היא לנייחים, שולחניים. התקציב שלי הוא 3-4K, והוא לחוץ (חריגה תיהיה דבר מאוד בעייתי). שימושים בעיקר משרדיים (אינטרנט, אופיס) אבל המחשב גם ישמש אותי לסרטים/סדרות וגיימינג קל יחסית (אובליביון, world of warcraft וכו'). בפורום מחשבים ניידים המליצו לי על הנייד 334G50Mn 5740G Aspire ACER http://www.saleshop.co.il/Product.asp?PID=5740G334G50Mn&Cat2ID=&Cat2Cat1ID=1868&Rnd=19/09/2010%2020:55:47 אם אני אקנה נייח, אני אשאיר בערך 1K למסך (עריכה: זה יותר מדי?), ז"א 3K גג למחשב עצמו, כולל ציוד הקפי (רמקולים, מקלדת, עכבר). האם ב-3K ני…

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  5. Started by Pavlik,

לוח אם: Gigabyte GA-X58A-UD7 מעבד: Intel Core i7 930 זיכרונות Corsair Dominator DHX 1866 Mhz כרטיס מסך Asus HD 5850 Direct CU כונן SSD 80GB של אינטל מארז Antec Twelve Hundered ספק Corsair HX Pro 750W מסך 30 אינץ' Dell Ultrasharp U3011

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. אני מעונין לקנות מחשב חזק עם מעבד intel Q9550 - רציתי לדעת איזה זכרון מומלץ (DDR II או III) וכמה, לוח אם, ספק כוח, מארז, פתרונות קירור (האם חייבים?). המחיר הרצוי הוא עד 4500~. תודה!

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  7. שלום לכולם. אני מעוניין בהמלצות למחשב נייד . השימוש העיקרי שלו הוא ללימודים בתחום העיצוב פנים (יגיע לשלב בלימודים של עבודה עם תוכנות עיצוב למיניהם..) הדרישות הבסיסיות שלי: מסך : 14.1 רצוי מט. דיסק קשיח: 350-500 ג'יגה לפחות כרטיס גרפי: איכותי. עדיפות : לא מובנה. צורב DVD זיכרון פנימי : 4 ג'יגה DDR3 תוספות: חיבורי USB (הכוונה ל3 לפחות), WIFI, מצלמת רשת, יציאת HDMI, אחריות מקיפה וטובה. עדיפות לחברות : HP,DELL תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  8. Started by valleyzz,

אהלן חברים הייתי מעוניין לקבל הערכת מחיר לגבי מחשב נייד ברשותי להלן המפרט: 14 אינצ' DELL Inspiron N4030 I3 M350 2.27 ghz 4GB DDR3 HDD 320 GB ATI 530v

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. המחשב הנייד של אבא שלי התקלקל ולא משנה כמה פירמוטים יש בעיות והוא חייב מחשב כי זאת העבודה שלו.. אז אם מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על מחשב נייד שהשימושים שלו הם רק קריאת אימיילים, גלישה באינטרנט ושמיעת מוזיקה.. ושיוכל להעמיס עליו, אבא שלי בדר"כ פותח הרבה חלונות בו זמנית.. ושיחזיק הרבה.. התקציב הוא כמו בכותרת עד 7000 ש"ח כולל אחריות של 3 שנים, מחנות אמינה ושנותנת שירות טוב.. לא צריך הרבה ג'יגה בייטים, מספיק 40 ג'יגה.. זיכרון- או 512 MB או 1 GB

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, תוכנות לעריכת סאונד ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אבל ניתן לחסוך בזה 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  11. Started by nadav1379,

אני רוצה לקנות מחשב אבל שיהיה בנוי רק לבניית מוזיקה, עריכת מוזיקה והקלטה של מוזיקה ומשחק אחד CS אתם יכולים לרשות לי מפרט בבקשה . התקציב שלי זה עד 5500 שח' אני לא צריך רמקולים יש לי רמקולים טובים יש לי אולפן בלי מסך

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  12. שלום אני חדש כאן , מקווה ליהנות בקרוב אני עומד לשדרג את המחשב שלי (או איך שתרצו לקרוא לזה). הרכיבים שחשבתי לקנות אותם הם: - מעבד Intel Core 2 Duo E6600 - לוח אם של ג'יגהבייט (S3 או משהו כזה , לא זוכר את הדגם המדוייק) - זכרונות: 2GB (2X1024)של קינגסטון (DDR2 ,667MHZ) כל זה ביחד יעלה לי בערך 2200 ש"ח. כאמור, התקציב שלי הוא עד 3100 ש"ח, כך שנשארו 900 ש"ח פנויים לכרטיס מסך (אבל בכל זאת, אפשר עד 1000 ש"ח בשביל זה). הייתי רוצה שתמליצו לי על אחד כזה שיהיה כמה שיותר חזק בתקציב הזה. (אני לא גיימר כבד אבל בכל זאת רוצה כרטיס מסך מהדור החדש שיש היום). תודה רבה לעוזרים !

• 12 תגובות
    • 978 צפיות
  13. מפרט למשחקים וגלישה חוו דעה השבוע אני קונה Cpu: Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [1063] MoBo: ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) [810] Memory: DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory [550] Hd: Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial SATA HDD [690] DVD ROM : Toshiba 16/48 OEM - Black [270] CD-RW: Lite-On 52/32/52 Black Retail CD-RW [306] Video Card: Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro 128MB DDR DVI Video Card [998] Case: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case [324] Floppy: Ggeneric (Teac 1.44 Black Floppy) [51] Cooling: Generic 120mm Fan [4…

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  14. Started by shapin,

אני מעוניין במפרט ב5.5K, כמעט נטו למשחקים וגם למולטיטסקינג קצת. אני מעוניין במסך איכותי עדיף סמסונג. מעוניין בלוח שיתמוך בFULL CROSSFIRE או FULLSLI או CFX הכוונה שיהיו שתי חריצים של PCIE 2.0 על 16X. מעוניין במארז וספק שקטים יחסית לא צריך להגזים אבל בערך שלהם. אני למשל הלכתי על הCM ELITE שעולה 135ש"ח וספק של 350 בערך. אבל בתנאי שאני עושה SLI או CF או CFX צריך ספק יותר רציני וקירור יותר רציני. הסיבה שאני עושה SLI או CF או CFX היא מפני שיותר קל לי לקנות עכשיו מחשב ועוד חודשיים שלוש עוד כרטיס (4890\275). השאר הוא לשיקוליכם האמת היא שאין לי גם מקלדת ועכבר אבל זה מחוץ לתקציב אם יש המלצות אקבל בשמחה.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  15. Started by yuval987,

*אני מקווה שאני פותח במקום הנכון אני מחפש נייד עד 2000 ככה.. מה שאני צריך בו: *אינטרנט-שהמחשב יעבוד מהר! [עם WIN 7] *WIFI-חובה *צורב [DL] *זיכרון 150G ככה.. *מסך נורמאלי [שלא יהיה מיני] *מקלדת נוחה אני מצאתי את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=10796 איך הוא? תודה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  16. שלום לכולם! אני צריך את עזרתכם בבחירת מחשב נייד בתקציב של 2000-2500 שקל לערך.. אני רוצה שהמחשב ישמש אותי קודם כל לצרכים הלימודיים שלי, שיהיה מספיק טוב בשביל תכנות. אני מניח שכל מחשב בסיסי יספיק לי לאופיס אבל אני רוצה שהמחשב הזה יהיה טוב גם בשביל תוכנות שאני אשתמש בהן במהלך לימודיי. בנוסף אני רוצה לראות בו סרטי HD, לשמוע מוזיקה, ואפילו לשחק מדי פעם (לא משחקים כבדים וחדשים, אלא קצת משחקי אסטרטגיה וכו'..). כמה שיותר מקום בדיסק קשיח שתצליחו להכניס בתקציב, תבורכו! אם אין ברירה אבל ממש ממש אין ברירה... שיגיע אפילו ל-3000 שקל אבל ממש במקסימום. וכמובן שיהיה לו הרבה זמן סוללה, כי אני צריך אותו עובד למשך כל יום הלימודים שלי! תודה רבה מראש לכולם! סומך עליכם ;-).

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by alex241286,

שלום רכשתי לאחרונה מחשב נייד ועכשיו הגיע הזמן לחבר אותו לאינטרנט. רציתי לדעת מה האופציות הקיימות בפניי מלבד חיבור קווי רגיל לאינטרנט. ניסיתי לברר קצת לגבי מודמים סלולריים וגיליתי שיש להם חיסרון אחד עצום: כמות הורדת המידע מוגבלת לפי המסלול שבוחרים. באופן כללי, אני רוצה שתהיה לי אפשרות להתחבר לאינטרנט מכל מקום ולא רק מהבית. אודה לכם מאוד אם תענו לי...

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  18. היי חברים רציתי חוות דעת על מפרט מסויים אשים קישור למטה בסוף, וכן אמלא טופס אם יש לכם מפרט אחר בתקציב שלי שיותר טוב.. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 כולל מסך ומערכת הפעלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים כמו FIFA16,FIFA17 אולי דברים טיפה יותר חזקים לא חושב שיותר מזה.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום. ידידה שלי מחפשת מחשב נייד , והנה מה שהיא צריכה ממנו פחות או יותר : הוא אמור לעבוד טוב בעיקר עם התוכנות rhino maya solid works סליחה אם הטעיתי באחת התוכנות, זה מה שהיא אמרה לי שהיא עובדת איתם. היא גם צריכה שזה יהיה מסך מט ולא מבריק מישהו אמר לה שהמק עדיף, אבל אני מעדיף לקחת את עצתכם - מה ההמלצה שלכם בתקציב הנ"ל ? האם הוא בכלל מספיק לדרישה שציינתי כאן? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by hali,

לצרכים שכתבתי ב-http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=477536.0 הייתי רוצה לקבל חוות דעת על המפרט הבא: Intel Core i3 540 SLBMQ Socket 1156 3.06Ghz 4MB Tray, יחידות 1 ₪510 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2009 Gigabyte GA-H55M-D2H H55 CHIPSET, יחידות 1 ₪430 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2077 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 1 ₪225 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=659 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪190 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב LG GH24 SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪132 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1572 GigaByte GeForce 9800GT 512mb GDDR3 PCIe, יחידות 1 ₪390 htt…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by yuvalkob,

היי חבר ביקש ממני לעזור לו להרכיב מפרט עד 4000 שקל (אפשר טיפה לסטות) הוא מתעקש על זה שהוא יהיה מבוסס אינטל לא צריך מסך/רמקולים/מקלדת/עכבר רק מחשב

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  22. ערב טוב, המפרט הראשון- הוא מפרט גיימינג עד 2.8K, על מסך 22 (1680X1050) בהגדרות בינוניות-גבוהות, באסטרטגיה, ספורט ומדי פעם FPS, ללא OC או ציוד היקפי, מתוכנן להריץ WIN7, שקט ברמה סבירה. המפרט השני- אמור לשמש כמחשב ביתי לעבודה משרדית, להריץ WIN7, ללא ציוד היקפי,שקט ברמה סבירה-כלומר לא רועש. הרכבתי מפרט ברירת מחדל- לא מצאתי בTMS את הRAIDMAX APEX אשמח להצעות שיפור/ הוזלה: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Athlon X3 440 3.0Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪387 לוח אם: Gigabyte GA-MA78LM-S2 AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪279 מארז: Raidmax Tornado (Red Frame) 1x120mm + 2x80mm + Window כמות: 1 - מחיר: ₪202 ספק כוח: …

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  23. Started by sean23,

דגשים כלליים: אמינות - חשוב מאוד! אני רוצה להשתמש במחשב ב-5 שנים הקרובות שקט - המחשב יושב בחדר שינה ולכן הייתי מעוניין שיהיה הכי שקט שאפשר. לא מתוכננן OC ללא ציוד היקפי. צרכים: משחקים - משחקים כבדים בעיקר. תוכנות כבדות דגשים למפרט: RAM 1 ג'יגה (עם אופציה שלפחות ל-4GB). כוננים קשיחים - 250 ג'יגה עם אפשרות להוסיף עוד כוננים העדפה לWD. כרטיס מסך - תמיכה ב-DX10 ושיריץ את כל המשחקים החדשים על הגדרות גבוהות לא צריך כונני דיסקים. מעבד שיתמוך בDUAL CORE (שיהיה חזק במיוחד) לוח אם שיתמוך בPCI-E X16 (עם תמיכה בSLI אם מחיר המחשב לא חורג מהתקציב) ספק כוח אמין שיחזיק הרבה זמן מארז עם זרימת אויר טובה עם הרבה מאווררים (דגש על עיצוב עם ניאון) כרטיס קול רק אם נשאר כסף. חשוב שיהיה מחשב …

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  24. Started by bad-sector,

טוב אז אני אסביר... אני מוכר לבן דוד שלי את המארז ורוצה לקנות לו מסך + ציוד היקפי אבל הנה ההתניות שלי... אני מעוניין לשמור את ה 6600GT שלי, לוח אם החדש שלי צריך לתמוך AGP ולקנות לו כרטיס מסך סביר למשחקים של היום (הוא לא גיימר רק שירוצו אפילו על הגדרות נמוכות) אני מעוניין במעבד 64 ביט AMD כמובן... חשוב שיהיה לי הרדיסק סביר, וכמובן 1GHZ זיכרון... - חשבתי לקחת את המחשבים המורכבים האלה של AMD ולשנות רכיבים ככה אני ירוויח על ההרכבה והחלקים את ההנחה שבמחשב מורכב אבל גם מארז מחברה אחרת עם הפריטים האלה יהיה מצויין - ממתין לתשובתכם...

• 12 תגובות
    • 949 צפיות
  25. Started by touch.of.red,

אהלן, אני הולך לרכוש Asus UX32VD ולהתקין בו SSD. השאלה אם יש חבר'ה בפורום פה שיקנו בשבילי, שנוסעים לארה"ב ויכולים לקנות עבורי דגם שאין בארץ: UX32VD DB-71. בארץ יש דגם כזה בגרסה שונה, שיש לה i5 ואין עם i7. איך זה עובד? אשמח להודעות פרטיות. המטרה היא לרכוש מחשב כזה ולשדרג בשביל ניידות, עבודות משרדיות, משחקים ממוצעים+, שימוש בתוכנות עריכה HD וגרפיקה אבל לא כבדות מדי. תודה רבה והכל

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.