עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by axon,

אני זקוק למארז לוח אם זכרונות ומעבד כמובן (: עד 1500 שח ... כמעט שכחתי , המחשב מיועד לאינטרנט תמונות עבודה באופיס ושימושים ביתיים שונים ומשונים כאלו ... כרטיס מסך און בורד, תמיכה ב סאטא, הרדיסק מסך וכל שאר הירקות כבר יש ... DDR2 כדאי במערכת כזאת ?

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  2. שלום לכולם השאלון: 1. מה התקציב? 2.5K מזומן 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים) צפיה בסרטים,עריכה גרפית סרטים ותלת מימד(Sketchup) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב, מסך 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? הלוח אם שיצויין בהמשך, מעבד אינטל 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב סולידי. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה בלבד 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב מאוד 10. האם מתוכנן OC? ? לא המחשב יחובר למסך 22(1050*1680). הקנייה תתבצע ב SKYPC המפרט שאני הרכבתי: מעבד Intel Core 2 Duo E7300 Box ¤585…

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  3. השנה אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה ותוך כדי הלימודים מן הסתם אני יצטרך לתכנת בשפות שונות בנוסף לכך המחשב מיועד לשמש לאינטרנט אופיס ואולי קצת סרטים (לא משחקים) אני חשבתי ללכת על אחד הדגמים: HP Pavilion dv6-1230 / HP Pavilion dv6-1260 איזה עדיף? או שאולי יש דגם אחר מומלץ? מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  4. היי, מחפש מפרט עבור זוג פנסיונרים לצרכים של גלישה באינטרנט ואופיס, וקצת מולטימדיה (ניגון מוזיקה, סרטים) - עד 2500 ש"ח. אין צורך במסך או בציוד היקפי כלשהו (גם לא מקלדת ועכבר). אין צורך בכונן דיסקטים. במסגרת התקציב אני חושב שזה יהיה סביר להכניס כרטיס מסך זול כלשהו (לא onboard) וזאת לטובת תמיכת דפדפנים בהאצת חומרה שבאה עלינו לטובה, ניגון תכני HDR ביוטיוב ובאופן כללי. - לא ירוצו על המחשב הזה אפליקציות כבדות משום סוג למעט דפדפנים, אופיס ואולי נגני מדיה (מויזקה וסרטים) - המחשב לא מיועד בכלל למשחקים למעט משחקי פלאש בדפדפן וסוליטייר ושות'. - השקט חשוב (7) במסגרת התקציב אם יתאפשר לתרום לשקט של המפרט זה יהיה נהדר. - לא מתוכנן OC, אין צורך במערכת הפעלה. המחשב יירכש באז…

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  5. Started by position,

שלום. המחשב הנוכחי בן ה5(עם שדרוגים קלים) הלך לעולמו ודרוש מחשב חדש. השימוש שלו הוא בעיקר גלישה/מוזיקה וגיימינג קל (כרטיס מסך במחשב הנוכחי הוא 7600GS ואין צורך במשהו שיתעלה עליו יותר מידי, פשוט בגלל חיבור הAGP אני יאלץ לקנות חדש) 1. מה התקציב? תקציב 2500-3000, רצוי לא להגיע לתקרה אבל אני לא סגור על מידת הריאליות, מזומן זאת בהחלט אופציה. 2. מטרות המחשב? מטרות המחשב גלישה/מוזיקה/גיימינג, לא גיימינג כבד במיוחד אבל רצוי שיריץ משחקים שיצאו בשנה הקרובה על לפחות מדיום-מינימום 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אין צורך בכונן CD\DVD כלשהו (יעבור מהמחשב הנוכחי) ובכרטיס קול.בנוסף, אין צורך בהארדיסק בעל נפח גדול במיוחד, אני מסתדר אפילו ע…

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  6. Started by NEUROMA,

מחשב מתוצרת L אסוס NJ20 מעבד ATOM 1.6GHz מסך מחשב בגודל מדהים של 10.2" 2 כרטיסי מסך כולל כרטיס מסך GeForce 9300GS למחשקים !! זיכרון ענק - 2048MB DDRII 667MHz דיסק קשיח ענק 250GB מערכת הפעלה Windows Vista Business משקל זעיר רק 1.4 KG כולל מצלמה מובנת + BLueTooth תקשורת - 10/100/1000 HDMI ! שנתיים אחריות או ACER 2930Z מעבד ליבה כפולה מתקדם Intel® T3200 Dual-Core 2.0Ghz נפח דיסק קשיח אדיר 250GB מהיר בטכנולוגיית SATA מסך 12.1 קריסטלי, CrystalBrite WXGA TFT display זיכרון מורחב ומהיר 4048MB בטכנולוגית DDR2 במהירות 667GHZ מצלמה מתקדמת ACER WebCam כולל תקשורת אלחוטית WI-FI + DRAFT N 10/100/1000 כולל תקשורת Bluetooth כונן צורב וקורא DVD superMult…

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  7. האם ישנה תקלה באתר/ שדרוג? אני מגיע לעמוד החיפוש אך לא מצליח להציג מפרטים בכלל - לא ע"פ חיפוש ולא את כולם. אשמח לתשובה - תודה

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  8. שלום לכולם! לפני חודשיים קניתי לי מחשב טוב ואני מאוד מרוצה בזכות הרבה אנשים פה!! עכשיו אני צריך לקנות לפטופ ללימודים ואני צריך שתגידו לי איזה דברים אני צריך לדעת שיהיו לי במחשב כמו זיכרון מעבד וכל הדברים האלה ההיתי רוצה מחשב בסביבות 3000-3500 ש'ח בערך ויש מלא חברות טובות תגידו לי בבקשה את הנתונים הטובים שצריכים להיות במחשב את המפרט ואם תוכלו תביאו לי מחשבים במחירים האלה אבל שיהיו איכותיים כמו עם מקלדת נוחה ומסך טוב תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  9. שלום לכולם, אתמול בזמן שהאתר לא היה פעיל, עזרו לי בפורום אחר לבנות מפרט למחשב נייח חדש המחשב אמור לשמש לגיימינג, צפייה בסרטים, שמיעת מוזיקה (איכותית!), ומולטיטאסקינג (משחק פוקר ולפעמים פותח גם תוכנות מעקב ומספר גדול של שולחנות בו זמנית) להלן המפרט שנבחר: מעבד: 1620 ₪ - * מבצע * - Quad Core i7 6700 Skylake 3.4Ghz S1151לוח אם: 410 ₪ - * חדש במלאי * - MSI B150M PRO-VDH S1151 זכרון: 438 ₪ - * מבצע חג חנוכה * - 8GB Transcend DDR4 2133Mh (כמות: 2)כרטיס מסך: 1670 ₪ - * מבצע * - Gigabyte R9 390 8G DDR5 G1 GAMING WindForce2 1025Mhzדיסק קשיח: 439 ₪ - * מבצע חג חנוכה * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA IIIדיסק קשיח: 510 ₪ - * מבצע * - Seagate …

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  10. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני מחפש [יותר נכון ידידה שלי ביקשה ממני עזרה]מחשב נייד בתקציב של 3-5K למסנג'ר, איסיקיו ,ואולי מידי פעם איזה משחק בינוני [סימס 2?]

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  11. Started by fryifta,

http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22931909 2300 ש"ח ב36 תשלומים נשמע טו גוד טו בי טרו מה אני מפספס?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  12. Started by nononinette,

השימוש של המחשב לגלישה ברשת, צפיה בסרטים, משחקים לא יותר מסובכים מ SIMS מעבד: PD 925 3.0Ghz DUAL CORE 64BIT לוח אם: P5GZ ASUS דיסק קשיח: 250GB SATAII 7200 RPM 16Mb זכרון: 1024MB DDR II צורב: DVD LG x18 DUAL LAYER מארז עם ידית איכותי כ.מסך מובנה כ.קול וכרטיס רשת 10\100 מסך דק: LG LCD 19" 5 MS עכבר אופטי ומקלדת מולטימדיה איכותיים (??) רמקולים: SBS380 CREATIVE 2.1 סה"כ כולל מע"מ 3,590 ש"ח התקנת מע' הפעלה עם אופיס בתוספת של 200 ¤ ועוד שאלה, בעיקרון כבר בנו לי כאן מפרט מחשב, רק שאין לי מושג איפה לקנות (בירושלים), איך אפשר לסמוך שישימו את החלקים שאני רוצה במחשב.. במיוחד שאני ממש לא מתמצאת..? תודה..

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  13. Started by דודיפלצת,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3500. לא שטרות 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות ומשחקים קלים. למשל דיאבלו 3 כשיצא, אם כי אינני יודע כמה הוא נחשב קל 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך הכל 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? האמת שממה שאני קורא על המעבדים של AMD אני די מתאכזב אז אני חושב שאני מעדיף אינטל 6. האם נושא ה…

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  14. Started by tomer3434,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר וורד(כבד), גלישה באינטרנט ויוטיוב ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).המסך הוא LG FULL HD 21" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  15. Started by aviv uzan,

1. מה התקציב המקסימאלי 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מעוניין בהגדרות הכי גבוהות, המחשב יחובר למסך 1080P עם 60-75 HZ. …

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  16. Started by Toxic321,

אהלן חבר'ה, המחשב של אמא נהרס וצריך לקנות חדש. לא צריך מסך ולא צריך עכבר או מקלדת או שום דבר אחר רק מחשב. התקציב עד 2000 ש"ח הנה התשובות: 1. מה התקציב? 2000 שח 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות ומשחקים כמו סימס וואלה כיף(אחותי הקטנה) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא צריך ציוד היקפי אבל צריך כרטיס רשת. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא, צריך מחשב חדש קומפלט. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?אמרו לי שאינטל זה טוב 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? נשמח מאוד אם המחשב יהיה שקט אבל חשובה יותר הקרירות כי חם איפה שהוא נמצא וכבר נשרף למחשב הזה מעבד פעם אחת אז עניין הקירור חשוב מאוד. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או…

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  17. Started by afik zach,

אני מחפש מחשב נייד לחבר באזור ה5K -6K למטרות לימודים אבל גם שיחזיק בתור סתם מחשב רצוי שיהיה כפול ליבה תודה

• 9 תגובות
    • 673 צפיות
  18. Started by Strict,

[TABLE=class: tablefull] [TR] [TD=class: cartcolcode][/TD] [TD=class: cartcoldetail]ספק כח SeaSonic 520W S12II-520 Retail [/TD] [TD=class: cartcolprice]271[/TD] [TD=class: cartcolqnt]1[/TD] [TD=class: cartcolfinal]271[/TD] [TD=class: cartcoldel][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolpic][/TD] [TD=class: cartcoldetail]לוח אם Gigabyte 990XA-UD3 AM3+, 990X, DDR3 1866, 3xPCI-E, CrossFireX, SLI, HDAudio, GBL[/TD] [TD=class: cartcolprice]483[/TD] [TD=class: cartcolqnt]1[/TD] [TD=class: cartcolfinal]483[/TD] [TD=class: cartcoldel][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolpic][/TD] [TD=class: cartcoldetail]Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001[/TD] [TD=…

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  19. Started by לאיודע,

אני מחפש מחשב 13 אינטש באזור 2500 ש"ח. השימוש המרכזי שלי יהיה כתיבה ועריכה בוורד, אבל יש מצב שבאיזה שהוא שלב אשתמש בתוכנות כבדות יותר של עיצוב. אני גם מחפש מקום שייתן לי אחריות לכמה שנים טובות.. בנוסף, אשמח לדעת מה דעתכם על קנייה דרך האינטרנט בחנויות בחו"ל שישלחו לארץ (והמלצות, אם כן..). הם גם שולחים לפעמים מחשבים עם מערכות הפעלה בעברית? תודה רבה!

20. Started by dorratz,

שלום לכולם אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט מבוסס אינטל(אינטל בלבד!) למשחקים ב-5000 ש"ח, אם צריך אפשר לחרוג עד 5300. לא צריך מסך! כן צריך: רמקולים מקלדת עכבר חשוב שהוא יכלול דיסק קשיח גדול, הרבה זיכרון וכרטיס מסך טוב מאוד.

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  21. אני צריך מפרט למחשב שישמש אותי למשחקים אבל לא משהו חזק משהו סביר נורמלי שיחזיק כמה שנים טובות (שלא כל פעם שייצא מחשק חדש אני יצטרך להחליף משהו ) עכשיו גם יש לי שאלה מה עדיף AMD או INTEL ??

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  22. שלום, חבר שלי מתכנת ועובד על עיבוד תמונה ומכפיל מטריצות מאד-מאד-מאד גדולות. לשם כך דרושה לנו מכונה שכזו: לוח אם (כרגע ללא לאוברקלוק) עם כרטיס מסך OnBoard שלא חייב להיות מי יודע מה (הלוח כן, המאיץ לא). מעבד חזק מאד (C2D הכי חזק שאפשר שיכנס בתקציב, לא נראה לי שכדאי לרכוש QUAD במחירים של היום). מארז קריר ושקט ככל האפשר (כולל ספק, נראה לי ש-300W יספיק כי לא מדובר בהפעלת מאיץ גרפי). אם אפשר גם קומפקטי. זכרון 4GB צורב DVD כונן קשיח 250GB המחשב יריץ לינוקס ויטחן עבודה במשך ימים (ולילות) שלמים. האם תוכלו להרכיב מפרט חלומות שכזה? נודה לכם מאד. עריכה: 1. נניח שלא יבוצע אובר-קלוק (כדי להוזיל את הזכרונות וכי המחשב הולך לעבוד ימים רצופים בטורים גבוהים). 2. קירור למעבד - איזשהו מאוורר …

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  23. שלום חברים יקרים, אני צריך עזרתכם בקניית מחשב נייד שישמש אותי בחו"ל (נפאל אם זה משנה משהו), לצרכים הבאים: תוכנות אופיס, שיחות וידאו, אינטרנט, סרטים ושימוש כללי כזה או אחר... חשוב לי שזה יהיה מחשב אמין כיוון שהוא לעבודה ואני לא יחזור לארץ בשנים הקרובות. כמו כן המחשב יחובר למקרן - אז אם צריך יציאה מיוחד עליה להיכלל. כמו שצויין בכותרת התקציב המקסימלי הוא 3,500 ש"ח. תודה מראש לכל תגובה שתתקבל!.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  24. Started by WiseGuy17,

איך המפרט חבר'ה? הכל פה מתאים ויעבוד כמו שצריך? הלוח תומך ב SATA 2? והאם הספק כוח שלי יספיק (HEC 400) או 450 אני לא סגור על זה Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX Stepping G0 Zalman CNPS7500-AlCu LED SuperTalent 2GB Kit DDR2 800Mhz PC6400 4-4-3-8 T800UX2GC4 Abit IP35-E Intel P35 Chipset Socket 775 תודה רבה

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  25. Started by SenDeR,

מחשב המיועד לעבודה רגילה ובנוסף שיריץ משחקים באופן טוב. המחשב ללא ציוד היקפי. האם עדיף ללכת על המחשב מבוסס AMD במקום INTEL ? מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box ₪412 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E6300 לוח אם ASUS P5KPL-CM ₪271 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31144 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪241 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT ₪188 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5S-2GBNT כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe ₪442 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28620 מארז כולל ספק HEC 6C11 300W …

• 3 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.