ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) – מולטימדיה ביתית (חיבור למסך גדול בסלון) וניידות משרד. * גודל המסך? – 14.1 – 15.4 אינצ' * משקל רצוי?; בסביבות 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? גדול מ 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) יציאת HDMI חובה ורצוי חריץ לכרטיס בו אוכל להוסיף כרטיס TV ולכידת וידיאו. * בלוטות?רצוי, אך לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 GB * צורב DVD?דרוש * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?חשבתי על HP מסדרת 6DV אבל אין לי העדפה לשום חברה[br]פורסם בתאריך: 2.02.2010 בש…
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם, תודה על הפורום המצוין. מבקש המלצה למחשב נייד ומסכים. דרישות: אין צורך בחיי סוללה ארוכים במיוחד אין צורך בהרבה דיסק יש צורך בהרבה זכרון RAM 14' קל משקל שיהיה אפשר לחבר שני מסכים (אני מניח שאני יכול לעשות את זה גם ברמת המסכים עם daisy chain?) אמין אין צורך בשום עניין גרפי, הכי גרפי שיהיה זה וידאו ביו טיוב יחס עלות תועלת טוב, אבל עדיף אחד יחסית זול דרישות למסכים: שני מסכים 34' יחס עלות תועלת טוב, עדיף זולים יחסית יש כזה הרבה מבחר ולא ברורים ההבדלים כך שאין לי מושג מה אני צריך לבדוק אפילו. אשמח לשמוע. תודה
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
מעבד אינטל Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray לוח אם Asus B85M-G LGA1150, Intel B85, DDR3 1600 זיכרון למחשב Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600MHz CL9 Kit כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III כונן קשיח Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III צורב פנימי Asus DRW-24D3ST DVD±RW x24 Black Sata קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 290 TRI-X OC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E מארז מחשב NZXT Phantom 530
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט ? INTEL P4 2.4B GIGABYTE GA-8PE667 SAMSUNG 256MB DDR 2700 LEADTEK GF4 TI 4400 128MB DDR ENERMAX FS-710B 350W מה אתם אומרים ???
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מעבד: AMD Athlon II X4 630 לוח אם: GA-MA785GMT-UD2H זכרונות: Kingston DDR3 2048 MBytesX2 Ungaged PC3-10700 גרפיקה: DELL 2209WA on AMD Radeon HD 6700 Series הארד דיסק: SAMSUNG HD103SJ SATA Disk Device מערכת הפעלה: MS Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 תודה.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתחיל עוד חודש ללמוד הנדסת מכונות, אשמח לעזרתכם בבחירת מחשב נייד. התקציב הוא גג 4K עם עדיפות לחסוך כמה שאפשר. * מטרות המחשב? - לימודים (solidWorks,MatLab), משחקים כבדים (אם יהיה זמן בכלל), צפיה בסרטים. * גודל המסך? - נראלי "15.6 יתאים. *האם חשוב מסך מבריק או מאט? אין לי מושג מה ההבדל, האירו את עיניי, וכן אשמח להסבר על פאנל ips מול tn. * רזולוציית המסך? - Full hd, מוכן גם ל-1600*900. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - מקלדת מלאה ומוארת. * משקל רצוי? - כמה שפחות, המחשב נסחב בעיקר בתיק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - כמה שיותר - 6 שעות בערך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - HDMI,USB3. * Bluetooth? - לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?- עד…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שאלו את אחותי בעבודה איזה מחשב נייד היא רוצה. היא לא יודעת תקציב... דגשים: מסך גדול ומקלדת נוחה. הארדיסק גדול. יש המלצות? אני יודע של-DELL יש שם טוב....
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלםו לכולם, אני קונה מחשב חדש ואני צריך מפרט בשבילו. המחשב בעיקר למשחקים ואינטרנט, אבל משמש גם בשביל כתיבת עבודות וכאלה. איכות קול טובה חשובה, צורב dvd- חובה. מאוד חשוב לי העניין של כרטיס מסך טוב ומשחקים טובים, גודל מסך 20". נושא הקירור חשוב אבל לא מאוד. מינימום 500 ג'גה. לא צריך ציוד היקפי. הוספתי מפרט שחבר בנה לי, אולי יהיה יותר קל פשוט לשפץ אותו! תודה מראש, יוס! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל הערות על המפרט הבא לגיימר בינוני לכל סוגי המשחקים לא מתוכנן OC סרטים רזולוציה 1680*1050 חשוב קירור איכותי שיהיה שקט יש צורך בציוד היקפי- רמקולים ברמה בינונית+מקלדת ועכבר אלחוטיים ניתן לחרוג מעט מהתקציב עד 6000K מעדיף לקנות בחנות באיזור פ"ת לא מתוכנן שידרוג בעתיד אני מעוניין לקנות חלקים בלבד ללא הרכבה חשוב לי ספק כוח איכותי וחזק אפילו שיהיה קצת מעבר למה שאני צריך. Core i3 530, s1156, 4MB, GPU Core, Tray P55M-UD2 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1TB IntelliPower, 32MB, SATA II WD10EADS DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE V9 Mid Tower…
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 בערך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת גראפיקה עם כל התוכנות העדכניות ביותר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר בפוטושופ, פרמייר, אפטר אפקט, מאיה, 3DMAX וכו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא רלוונטי, מסך רגיל -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…
-
- 16 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שיהיה כולל מעבד חדש מהליבה המרובעת וכרטיס מסך גם מהחדשים או מהסדרה 8800 משהו כזה... שיהיה שקט..+ צורב DVD ומקלדת ועכבר אלחוטיים. לא כולל מסך ורמקולים... אם אפשר לבנות כזה מפרט אשמח מאוד.. או שאני מגזים.. והשאלה אם שווה לקנות בשבוע הקרוב או שהמחירים ירדו משמעותית בחודש הקרוב ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
i was looking at http://hwzone.co.il/specslist/view/82/ I have a few questions: Amd Athlon64X2 (AM2) 4450e 45w Dual Core can be Box or Tray, what is the difference? do I want AM2 or AM2+ ,what is the difference? Last thing, what do you think about http://ivory.co.il/product.asp?productid=1280 ? Thanks!
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום אני מתחילה ללמוד הנדסת מיפוי וגיאו אינפורמציה בטכניון ואני מתלבטת לגבי המחשב שאותו אקנה, הוא חייב להיות חזק מאוד כי הבנתי שאני הולכת להריץ דברים מאוד כבדים ואשמח שהוא יהיה הטוב ביותר! הדרישות שלי מהמחשב הן: מחיר: עד 5,000 ש"ח משקל: כמה שפחות מערכת הפעלה 8.1- מסך מגע גודל- 14-15.6" מעבד- i7 חובה (כמה שיותר חזק יותר טוב)זיכרון RAM- 8GB במינימום (רצוי 16) אחסון- 500GB (במינימום) + 128GB SSD גרפיקה- NVIDIA Geforce 4GB DDR3 גם מחשבים שמשלבים כמה מהפרטים זה מעולה אשמח לעזרה בהקדם! תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו ביקש ממני לתכנן לו מחשב חדש עבור אדריכלות. התוכנות המבוקשות הם Vray 6, 3DMAX 2023, AutoCAD. עכשיו, אני מבין במפרטים של מחשבים ניידים, אבל כשניסיתי להרכיב לו מחשב נייח הסתבכתי. כי מעבד וכרטיס אני יודע לבחור אבל איך אני אדע איזה לוח אם, ומארז, וקירור וכל זה. לכן אני צריך את עזרתכם בבניית מפרטים עבורו, ועבור אחרים שיתכן שיבואו. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בשבילו אני צריך מפרט שירוץ עליו חלק ולא יותר. עד אזור ה7,000. ואני צריך עוד מפרט שירוץ ליגה עד 13,000 בשביל שיהיה לי להציע אם מישהו אחר מאותו קורס ירצה להשקיע. (ולא, הם לא מכירים את האתר הזה) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דו…
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
- 2 followers
-
-
* מטרות המחשב? לימודים, תיכנות, הרצת משחקי רשת והרצת סרטים באיכויות HD * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אין חשיבות רק שלא תהיה תבעיה של צפייה מזוויות * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוה במחיר הנ"ל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי?שתי קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר חזק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: אממ HDMI * Bluetooth?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? הארד דיסק של 1TB יספיק * כונן אופטי? אפשר לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן אם אפשר * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא כי הבנתי שסטודנטים לא צריכים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: עיבוד חזק מ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מחפש המלצה / דיל טוב למחשב נייד לרכוש לעובד (צריך לינק לחנות) שימושי המחשב הינם בעיקר דפדפן , מיילים , תמונות , אופיס . פתיחת קבצי pdf לפעמים כבדים (של שרטוטים ותכניות גדולות) - לפעמים הרבה קבצים במקביל יכול להיות שימוש קטן בתוכנות שרטוט כמו אוטוקאד - אבל ממש בקטנה . גודל מסך כ-14" תקציב כ-3.5K ₪ (יש גמישות) תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
- 2 followers
-
-
תרכיבו לי בבקשה מחשב עם תקציב כמו בכותרת.. אני מעדיך 2Gb ראם... כרטיס מסך כמה שיותר טוב... להריץ משחקים כבדים... לא מתוכנן oc... תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שזה נראה קצת מוזר לבנות מחשב למשחק מסויים אבל זה מה שאני הולל לעשות איתו - לשחק ! מצב שני מפרטים מ-DICE אני רוצה המלצה על משהו שקרוב למפרט הגבוהה יותר ! מצב מפרטים : http://forums.vgrequirements.info/showthread.php?t=7690 Battlefield: Bad Company 2 Publisher: EA Games Developer: EA DICE Minimum System Requirements OS: Windows XP Processor: Core 2 DUO @ 2 GHz Memory: 2 GB Hard Drive: 15 GB for Digital Version, 10 GB for Disc Version Video Memory: 256 MB (NVIDIA GeForce 7800GT/ATI X1900) Sound Card: DirectX Compatible DirectX: 9.0c Keyboard and Mouse DVD Rom Drive Recommended System Requirements OS: Windows Vista/7 Processor: Any Quadcore Processor Memory: 2 GB Har…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה משהו יותר חזק מ 12400F מה אתם ממליצים ?
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אשמח לדעתכם בנוגע למפרט המצ"ב. עיקר השימוש - רינדורים ריאליסטים ב 3ds max + vray. בנוסף עבודה על סולידוורקס, והתוכנות הגרפיות של adobe. מעבד: INTEL 4790 : HASWELL, CORE I7, S1150, 3.6Ghz - TRAY לוח אם: GIGABYTE GA-H97-D3H זיכרון: [ KINGSTON FURY BLUE 16GB (2X8GB) DDR3 1600MHz CL10 כרטיס מסך: EVGA GEFORCE GTX 760 SUPERCLOCKED w/ EVGA ACX COOLER 2GB GDDR5 - RETAIL צורב DVD: /LG DVDRW GH-24NS70 X24 BLACK SATA מארז: FRACTAL DESIGN DEFINE R4 BLACK FRONT USB3 ספק כוח: ENERMAX NAXN ADV 650W BRONZE קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 דיסק קשיח: [ SAMSUNG SSD 840 EVO 120GB 2.5" SATA 3 תודה רבה! - - - תגובה אוחדה: - - - שכחתי לציין כי מציעים לי במקו…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אנשים מה דעתכם מפרט ב10K קירור מים של טרמלטייק החדש שלהם ב500 שקל שמתאים למארז הזה בדיוק, צ'יפים של TCCD בשביל אוברקלוק אולי אחרי שנה שהמחשב יתיישן קצת לוח אם כנראה הוא יחכה ללוח של חברה יותר טובה שהבנתי שאמורים להגיע בחודש הזה או הבא וכרטיס מסך יחסית בינוני לתקציב של המפרט אבל הוא לא צריך יותר..
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש חינות מחשבים באזור הרצליה. יש המלצות? (לא KSP או IVORY). תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם..... אבא שלי הולך לקנות לי מחשב. המחשב שלי ישמש אותי בעיקר לאינטרנט,סרטים ומשחקים. התקציב שלי הוא 4000 ש"ח כאשר צג,מקלדת,עכבר וצורב כבר יש לי. הייתי רוצה בבקשה המלצות על מפרטים למחשבים בתקציב הנ"ל כאשר אני רוצה נפח HD80G,כרטיס מסך טוב(לסרטים ומשחקים אבל לא משהו ממש יקר שיוריד את איכות שאר החלקים). בתודה מראש גל.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום P: לאחר 4 וחצי שנים עם המחשב הנוכחי שעבר דיי הרבה וזמנו עבר אני רוצה לקנות מחשב חדש. אז התקציב שלי הוא 5500-6000 ש"ח, למטרות משחקים כבדים, ואוברקלוק (לא רצחני) אני לא צריך מסך, לא מקלדת, לא רמקולים ולא עכבר. אני רוצה כ. מסך מסדרת 6800GT 256MB 256Bit תודה מראש )
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מחשב למשחקים אם כי לא הכי כבדים פורטנייט סיאס , ולורנט, גיטיאיי , קול אוף דיוטי , ועוד כמה משחקי יריות ובאטל רויאל בערך ב4000 שח שהמארז יהיה לבן. מסך 1080 170 הרץ הוצע לי מפרט כזה https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=313665 אפשר כרטיס מסך מחנות אחרת יש גם 7600tx ב1650 השאלה מה עדיף לעומת 580 אינטל שיש גם ב1300 + שח בtms עריכה עוד מפרט https://tms.co.il/builds/510943 גם כאן מוריד את ה7700tx וישים 7600tx ב1650שח אז מה אומרים? אני חושב בפלונטר המוצרים יותר איכותיים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-