עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by adiomri,

היי, זקוקה למחשב+מסך דק בתקציב של 5,000 ש"ח פלוס מינוס. הצרכים: אופיס ואינטרנט ומשחקים קלים עד בינוניים מינוס. רוצה DVI במסך וכמובן לשם כך יש מן הסתם צורך בכרטיס מסך שיש לו כזו יציאה. רוצה מחשב שיתאים לויסטה בעתיד. חשבתי כמובן על כפול ליבה וזכרון 1 ג'יגה. צריך צורב די.וי.די ומארז טוב. אין צורך במקלדת, עכבר ורמקולים. צריך הרכבה. אם זה עוזר אני גרה בראשון לציון. יש המלצות לחנויות? מעוניינת בעיקר במפרט מבוסס אינטל אבל אם תרצו תנו לי שתי הצעות אחת גם ל- AMD. המחשב הישן שלי שבק יחד עם הדיסק קשיח ולוח האם. קשה לי בלי מחשב אז אנא סייעו לי במהירה...

• 12 תגובות
    • 727 צפיות
  2. Started by freerider,

שלום, זקוק להמלצות למפרט עבור HTPC מבוסס מעבד אינטל C2D הזולים (4300/4400 וכו'). אין צורך בכרטיס PVR חשוב מאוד קירור פסיבי או שקט כמה שיותר כרטיס מסך מדור הביניים 2600/8600 המארז יהיה בתוך נישה, עד גובה של 14 ס"מ מי יכול לעזור לי ?

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  3. תודה..

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). led 21'-23' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  5. Started by ruff stuff,

שלום יש לי הצעה לרכוש דרך מקום העבודה שלי מחשב של hp נייח ולא נייד. מאחר ואני לא בקיא בפרטים על מחשבי אלו הייתי שמח אם מישהו שמכיר יחווה עליו דעה. המחיר הוא 4500 ש"ח כולל מע"מ ובלי מסך. זיכרון 512 צורב dvd הארד דיסק 160 גיגה הכל של hp. תודה.

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  6. Started by Master17p,

היי לכולם, אני מעוניין לרכוש לאחותי משב שישמש אותה לשימוש ביתי בסיסי , ושימוש בתוכנות עריכה כגון פוטושופ וכו'.. קיבלתי הצעת מחיר על המפרט הנ"ל אשמח לקבל חוות דעת על המפרט עצמו , ואם אפשר , לקבל גם הצעות חלופיות באותו הסכום. לוח אם - G41 Gigabyte מעבד - E 7500 2 duo זיכרון - 2Giga (שכחתי את שם החברה..) דיסק קשיח - 500GB Segate צורב - DVD LG תודה רבה מראש על התשובות..

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  7. ממ השימושים במחשב זה בערך 50% משחקים 50 אחוז טקסט משו כזה חשבתי ללכת על הVP930 אני צריך ציוד הקפי חשבתי על המקלדת של מיקרוסופט desketop 4000 אני לא מתכנן OC רצוי שהמחשב יהיה שקט כי הוא יהיה בחדר שינה אבל אני רוצה מארז שיהיה גם יפה... תודה=]

• 11 תגובות
    • 727 צפיות
  8. מדובר בנייד hp ProBook 4510s הסוללה שלי מתה כבר די הרבה זמן. יש התראה של הוינדוס להחליף אותה וגם בעליית המחשב ישנה התראה על החלפת סוללה. ניסיתי למשוך את זה כמה שיכולתי. היום המחשב היה מחובר לחשמל עם הסוללה בפנים ולפתע נכבה. שמתי לב שנורית החיבור לחשמל אינה דולקת וגם הנורית שנמצאת ליד התקע של החשמל במחשב אינה דלוקה. המחשב אינו נדלק כשהוא מחובר לחשמל (עם או בלי סוללה) מה אתם חושבים שיכולה להיות הבעיה? לוח אם נדפק? האם יש מצב ששקע הטעינה\חשמל נדפק?אשמח לעצות.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  9. שלום לכולם! רציתי בבקשה לדעת איזה מפרט של מחשב אני צריכה על מנת לעבוד עם תוכנות עריכה premiere and avid. אשמח אם אקבל תשובה.....

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  10. אהלן חברים, לקראת שנה הבאה אני רוצה לרכוש לצורך לימודי הנדסה באוניברסיטה לפטופ חדש, מכיוון שאינני מעודכן בחומרה כיום, אשמח לשמוע על מפרט מומלץ, המחשב לא צריך להיות חזק במיוחד, גם לא מבחינה גרפית, אבל שכן ידע ל"רוץ" חלק יחסית, ולאורך זמן. מסך: 15.6''. השקעה: סביבות ה3000-4000 ש"ח. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  11. אז ככה אני צריך לבנות מחשב שישמש גם כמחשב למשחקים\אינטרנט ומדיהסנטר. מסך : 19 אינצ' מעבד : חשבתי על E6750 לוח : אסוס P5K3 Deluxe/WiFi-AP זכרון : 2GB - במערך DUAL - לא יודע ולא מבין אשמח לקבל עזרה. כרטיס מסך : 8600 של NVIDIA ספק : חשוב שיהיה שקט מאוד - אשמח לקבל עזרה גם פה. מארז : שיהיה שקט עם פילטר אבק-לא מארז HTPC. כונן קשיח : 250 GB - הכי אמין שיש. צורב DVD : לא משנה. התקציב הוא בין 6500 ל-7500 אבל לא יותר מזה, ממש אשמח לקבל הסבר גם לגבי הזכרונות וכרטיס המסך... לגבי הכרטיס מסך הבנתי שיש GT ו- GTS מה עדיף או משתלם בהצעה הזו...

• 9 תגובות
    • 727 צפיות
  12. שלום רב יש לי הצעה למחשב אני אנסה להעביר תמונה : המחיר שמבקשים ממני הוא: 1750.00 ש"ח בתודה מראש [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  13. Started by kuBBia,

המחשב מיועד לילדה בת 8 בעיקר לאינטרנט, עבודות של בית ספר ומשחקים קלים 1. מה התקציב?2500 פחות או יותר 2. מטרות המחשב?עבודות משרדיות ומשחקים קלים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך, מקלדת ועכבר ורמקולים 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא חובה צורב DVD אבל עדיף 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני מעדיף שלא יהיה סלרון או סמפרון 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?מערכת הפעלה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא אם אתם יכולים בלי קשר להמליץ על מדפסת טובה וזולה... תודה!

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  14. שבוע טוב לכולם, אשמח לעזרה בבחירת מפרט לHTPC - השימוש שלו יהיה לסרטים נטו - למרות שבמחשבה לעתיד אני אוכל לחבר אליו NV 8800 או 275 (אם המארז בכלל יתאים). אני מתלבט אם יש טעם להשקיע בהארד דיסק גדול - כי לי במחשב יש גם ככה 1.25 TB (עם 150 גיגה פנויים). חשוב מאוד שיהיה לו כרטיס רשת N (יש לי DLINK DIR 655). וחשוב לא פחות שהגובה של המארז יהיה 12 ס"מ - במידה ואין ברירה אפשר לחרוג לעד 15 ס"מ. ורוחב של עד 43 ס"מ. אגב , במידה ואני משתמש בכרטיס מסך המובנה - אני ארצה לשים מתאם לHDMI - השאלה אם הוא יוציא גם סאונד ?

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  15. שלום. אני צריך מפרט ב5000 ש"ח. צריך להיות XP 64 חוקי,מסיבות מסוימות (לא בעיה אתית חח) המפרט מיועד למשחקים לא צריך שום ציוד היקפי, מעדיף ++ לוח אם 38X - 48X לתמיכה טובה של קרוספייר בעתיד כרטיס מסך sapphire HD 4870 כבר ראיתי את הבנצמארקים, די נעול על זה, 4GB ראם אולי של מוצקין או איך שלא קוראים להם, לא דווקא מארז יקר אבל בבקשה לא משהו מכוער ב50 שקל, אבל לא צריך משהו יקר נגיד סביבות 500 ופחות המארז של COOLMASTER יהיה טוב שוב, בלי OC. רעש לא כל כך משנה (אבל אל תביאו מאוורר בולדוזר...) תודה

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  16. Started by RostikK,

הנה המפרט : מק"ט שם המוצר כמות מחיר E8400B Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX 1 ¤840 ACFRZR7PRO Arctic Cooling Freezer 7 Pro 1 ¤105 GEP43DS3L Gigabyte GA-EP43-DS3L 1 ¤506 RC-690 Coolermaster CM 690 Black - In Stock 1 ¤415 ACAF12025PWM Arctic Cooling AF12025 PWM 120mm 3 ¤99 550VXEU Corsair 550VX 41A @ 12V 1 ¤468 F2-6400CL6D-4GBPQ G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ 1 ¤433 WD3200AAKS Western Digital 320Gb 16MB AAKS 1 ¤285 S485512D3 Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - In Stock! 1 ¤920 GH20NS LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black 1 ¤132 WORK3K Assembly and Tests, New Computer above 3000nis 1 ¤5 OC I'm Intrested in CPU Overclockin…

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  17. מחפש מחשב לחדר בפחות מ2000ש"ח אני לא הולך להעמיס עליו רק לשמוע מוזיקה ולפעמים גם וידאו אני רוצה שיהיה קטן ויפה אבל לא להשקיע על המארז את רב הכסף רשת אלחוטית חובה בשביל לחבר אותו לרשת בבית אני לא הולך לפוצץ בווליום ככה שהרמקולים צריכים להיות סבירים+ לא יותר מזה נראה לי שזהו תודה רבה לכם!

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  18. Started by luna100,

שלום, אני מחפש מחשב נייד איכותי בעיקר לצרכים הרגילים של גלישה באינרטנט, אופיס, שמיעת מוסיקה, פוטושופ אבל גם לצורך עבודה ולימודים (טלסמינרים שאני לומד בצפייה בזמן אמת דרך האינטרנט), וצפייה בסרטים. אני חושב שאני צריך מסך של 15.6 אינטש... הוא צריך להיות מתאים לנסיעות לחו"ל לא מבין גדול במחשבים אז אולי יש דברים שלא ציינתי... והתקציב עד 4500 עם עדיפות לפחות... אשמח להמלצה לדגמים ספציפיים וגם המלצות כלליות לקניה יתקבלו בתודה גדולה!

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  19. שלום, נתבקשתי לעזור בקנייה של מחשב נייד לקרובת משפחה סטודנטית. בגדול, אפשר להגיד שהדרישות שלה הן: - מסך: 15.4" מט - רזולוציה גבוהה (יכול להיות שהיא תצטרך יותר מהסטנדרט של 1280x800) - זכרון: לפחות 2GB - יכולת להריץ תוכנות כגון Rhino (תוכנת עיבוד תלת מימד), Photoshop ו- Illustrator. - משקל: לא משנה - מערכת הפעלה: חלונות XP - אחריות: רצוי שלוש שנים - תקציב: עד 5,000 ש"ח, כמובן שעדיף אפילו פחות... אשמח לשמוע הצעות לדגמים ספציפיים העונים על הדרישות הנ"ל, נמרוד

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  20. אציין מההתחלה שאינני מבינה בכל הדברים האלו והרכבתי את המפרט לאחר התבוננות וסקירות רבות בפורום. בלי OC. מעבד Intel core 2 due E6300 Box לוח אם Intel DG965RYCK ROGERS CITY זיכרון TWINOMS 1025MB DDR2 667MHz CI5 5300 דיסק קשיח Westren Digital WD3000JS 300GB כרטיס מסך Gigabyte GeForce 7900GS 256MB PCI-E מארז Thermaltake Soprano Black Dual 120mm fan בבחירת הספק אני צריכה את עזרתם. אין לי ידע בכלל בתחום הזה. בעיקרון המחשב נועד למשחקים קלים וכבדים, אינטרנט עבודות וכאלו. בבחירת הלוח אם נתנו לי עוד אפשרות שאמרו לי שהיא טובה GigaByte GA-965P-DS3 ככה גם בכרטיס המסך GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 PCI-E אז חבר'ה, מה כדאי לי לעשות?

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  21. גיסי זקוק למחשב לצרכים משרדיים נטו (מעט מאוד פוטושופ לעיתים נדירות, זה הגג) - חשובה לו מאוד הרזולוציה, שיהיה שטח עבודה כמה שיותר גדול. יש אמזון פריים אז עדיף שם המלצה למפרט ספציפי? תודה רבה רבה אני יכול להרכיב את החלקים אני אצלו כרגע * מערכת הפעלה גם נחוצה

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  22. היי חבר'ה, מה נשמע? אני מחפשת מחשב נייד חזק בתקציב של 4,500 ש"ח לעבודה עם תכנות גראפיות כמו פוטושופ וכו'. לא מתכוונת להריץ עליו משחקים מכל סוג שהוא... בקשר לכרטיס מסך אני ממש לא יודעת - אם לדעתכם תכנות גראפיות עושות שימוש בכרטיס מסך אז שיהיה כרטיס מסך תואם, אם לא אז אין צורך. מה חשוב לי? * שיהיה עם מעבד מהיר * הרבה זיכרון * סדר גודל מסך של 15" * עדיפות להארדיסק מהיר... * עדיפות למקלדת מלאה ונוחה. * איכות חומרים טובה, אחריות טובה, דגם אמין יחסית. מה לא חשוב לי? * זמן סוללה (המחשב לא זז מהבית) * משקל (המחשב לא זז מהבית) * יכולת הרצת משחקים * פי'צרים קטנים אחרים (בלותות', USB, חיבורים כאלה ואחרים.. לא קריטי). בנוסף ראיתי מספר דגמים של DELL אבל הם לא היו כ…

23. אני צריך המלצה מיפרט מחשב למישחקים לחבר שלי אני יכול לימצוא לבד מיפרט אבל הבעיה היא שהסכום עד 3000 שקל ולא מצאתי המישחקים הם מישחקים קלילים כמו GTA SANDERS וגם-splinter cell chaos thedry +מישחקים כבדים על הגדרות בנוניות מחש הכי מומלץ זה מחשב נייח אבל הוא צריך מחשב נייד חדש עם אחריות תקציב עד 3000 שקל תודה לעוזרים ! [br]פורסם בתאריך: 16.10.2010 בשעה 20:38:32 מישהוא מוכן לענות ?

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  24. היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש שעיקרו יהיה אופיס, מוזיקה וסרטי HD 1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף פשוט לא לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר אינטרנט,אופיס וסרטים בHD ואופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בצ…

• 5 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים