עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני רוצה לקנות מחשב למטרת הקלטת והשמעת מוזיקה לצורך כך אני צריך שהמעבד יהיה יחסית חזק, אבל אין לי צורך בביצועים גרפיים אין לי צורך במסך או ציוד היקפי מיוחד כרטיס קול להקלטה אני מרכיב בנפרד הדבר הכי חשוב הוא שהמארז ומערכת האוורור יהיו כמה שיותר שקטים (כדי שלא יישמע בהקלטות) ראיתי את המפרט הבא במדור מפרטים מומלצים ויש לי כמה שאלות: 1. המארז מספיק שקט? 2. האם כדאי לקחת ספק כוח בנפרד מהמארז? 3. האם המחשב מתאים להקלטת והשמעת מוזיקה? 4. האם כדאי לקחת מעבד Quadcore ולא Dualcore? תודה רבה! מעבד Intel Core 2 Duo E8400 (S775) 3GHz 1333MHz FSB 6MB Cache - Box לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard זיכרון פנימי DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 …

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  2. אני מבקש קודם לקרוא את ההודעה ולא ישר לתת מפרט לפי התקציב בכותרת כמו שקורה כאן כל הזמן, תודה. המפרט כולו מ-KSP. זה המחשב הראשון שאני הולך להרכיב במו ידי, האם כדאי לשלם 100 ש"ח להרכבה או שזה פשוט לבנות מחשב? [למעשה הכל כבר עשיתי מלבד חיבור מעבד ללוח אם.] המפרט כולל משחה תרמית ולמעשה כל דבר שאני צריך מארז כבר יש לי, כל השאר אני צריך. הלכתי מתוך מחשבה לעשות אוברקלוק קל בפעם הראשונה ולכן ה-BT המחשב יהיה לשימושים כלליים מהכל, משחקים סרטים ועבודה משרדית. כל המחשב חייב להיות מ-KSP המפרט שלי הוא: האם ישנם שיפורים/שינויים משמעותיים במסגרת התקציב שאני יכול לבצע?

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  3. בעבודה התקלקל הספק במחשב. ספק גנרי כלשהו. הוא היה מחובר לאל פסק כלשהו. האם יש להתאים את הספק החדש לסוג האל פסק? או שאני יכול לקנות כל אנטק או סיסוניק ולא תהיה בעיה? אשמח לקבל תשובה זריזה.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  4. Started by habarbash,

בס"ד אוקיי חברה אני מחפש מחשב נייד במחיר הנ"ל . אני כרגע בארה"ב ואני רותה לקנות אותו מכאן , כי אני הולך להיות כאן שנה פלוס . לא חשובה לי הניידות כמו הביצועים , שיהיה ה C2D , ועם 1.5G של זכרון . האם הכ. מסך של של אינטל ה GMA950 יוכל להריץ את VISTA עם ה AHERO טוב ?? אם כן אז אני מעדיף אותו כי אני לא הולך לשחק עם המחשב. שנה טובה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  5. Started by Santa ^^,

היי יש לי מחשב: pentium 4 2.60GHZ 2.59 GHZ 512 MB RAM כרטיס מסך חדש מאורר חדש חוץ מזה הכל בן 5 שנים בערך... יש לי בעיה עם הwindows ואני רוצה לפרמט ולהתקין חדש כולל כל ההתקנות ההכרחיות המחשב משמש ללימודים, אינטרנט ומשחקים מידי פעם (לא חדישים במיוחד) האם אני צריך מחשב חדש או שכדאי לפרמט את הנוכחי ולעשות את ההתקנות? כמובן דרך טכנאי ולא לבד. כל תשובה תתקבל בברכה ניר

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  6. מה אתם אומרים על השדרוג הנ"ל? יותר זול מזה אפשרי? האם המעבד הנ"ל מספיק? תודה. זיכרון: Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP 207 ש"ח מעבד: AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box 262 ש"ח לוח אם: GIGABYTE GA-MA74GM-S2H 312 ש"ח סה"כ: 781 ש"ח

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  7. Started by Pika007,

שכן שלי החליט שהוא קונה מחשב חדש, התקציב רשום למעלה, והשימושים- משחקים בעיקר, קצת עריכת וידאו, קצת קידוד מוזיקה, ובקיצור- קצת מהכל, אבל בעיקר משחקים. בשיטוטיי בחנויות שמתי לב לזה- http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2585 זו פעם ראשונה שאני רואה מפרט של חנות שגם נראה משתלם, וזה באמת חדש לי (חוץ מהצורב הזה שהייתי מחליף לאסוס או LG....) בבקשה תנו את דעתכם, ומפרט מפנדה/נעה/TMS (אנחנו מהצפון, 20 דקות נסיעה מכל אחת מהחנויות הנ"ל בערך, ככה שזה מאוד נוח) תודה מראש

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  8. שלום לכולם! הייתי שמח אם מישהו היה יכול להבהיר לי כמה נק': מה ההבדל בין מעבדי P לT? ראיתי שההספק ביניהם הוא שונה(35-25W) אבל במה זה בה לידיד ביטוי? יש הבדלים בביצועים? דבר נוסף. שמתי לב שAMD לא מומלץ פה במיוחד... המעבדים של AMD לניידים לא מבטיחים במיוחד? הרבה זמן לא רכשתי מחשב נייח אבל אני זוכר תקופה לא מבוטלת שהמעבדים של AMD כיכבו.

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  9. Started by Ghost93,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! התקציב המקסימלי הוא 1800 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקלים גג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? המחשב הוא מחשב שישמש את סבא וסבתא שלי, שהם בני 85, לשימושים פשוטים כמו אינטרנט, שיחות וידאו עם הנכדים, ושיחות סקייפ עם הקרובים מחו"ל. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים כלל. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא צריך מס…

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  10. היי חברים זה המחשב כפי שכתבתי, מה שקורה זה שהמסך פתאום כאילו נכבה אבל רואים עדיין תמונה רק בלי אור כלל, לא נראה כבעיית חשמל/מגעים/מסך לא תקין, לא ברור מדוע זה קורה, למשל שהפעלתי עליו GHOST הוא עבד ברצץ ולא הייתה שום תקלה, מכאן שאני חושב שיש בעייה בדריבר של המחשב, יש למישהו מושג? מישהו נתקל בתופעה התקלה לא מופיעה לאחר איזו פעולה ששמתי לב אלייה, באופן אקראי זה קורה..הפעלה מחדש פותרת את זה תודה!

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  11. Started by aviaderi,

שלום לכולם, אחותי צריכה מחשבים ללימודים שלה. במסגרת הלימודים היא תעבוד עם התוכנות הבאות: photoshop, illustrator ומאיה. נכון להיום, היא עובדת רק עם הפוטושופ והאילוסטרטור המפרט שיש לה בבית הוא פנטיום 4, 2.66GH, עם גיגה וחצי זיכרון. המפרט בן 4-5 שנים וסוחב את שתי התוכנות האלה כמו גדול. אני מאמין שעם מאיה הוא פחות יסתדר ולכן אני צריך את עזרכתם. התקציב רשום בכותרת. *שאלה: האם ניתן לקחת מחשב המפרטים המוצעים בעיתון ופשוט לשדרג לו את הכרטיס הגרפי וזה יספיק? תודה לעוזרים אביעד עריכה: הסתכלתי על המפרטים המומלצים והרכבתי את זה. זקוק לדעתכם: מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 5000+ 2.6GHz Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty 370 גוף קירור למעבד Glacialtech Igloo 7310 Light AM…

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by yogev_23,

רוב התיקי גב היום שמוכרים למשל באופיס דיפו, לפי הכתוב הם ל"עד 15.4", אבל היום יש גם ניידים עם מסכי 15.6". מישהו ניסה ויודע אם זה עדיין מתאים?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  13. Started by palin,

שלום, קיבלתי מחשב חדש במתנה. רציתי לברר את הפרטים של המרפט שלו כדי שתוכלו להגיד לי אם המחשב טוב או לא.. בנתיים: מעבדי אינטל: Core i3 CPU 540 @ 3.07 GHz 3.06Ghz זיכרון מותקן: 4.00 GB איך אפשר לברר את שאר הפרטים?

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  14. Started by Pilero,

צריך מפרט למחשב הכי טוב שאני יכול לקנות ב-4000 ש"ח. אני רוצה שהמחשב יהיה חזק מאוד למשחקים. בקיצור איך אומרים? מחפש מפרט הכי טוב שיכול להיות ב-4 אלף ש"ח למחשב של גיימרים. בתודה, Pilero[br]פורסם בתאריך: 25.11.2007 בשעה 17:14:23 *** רק להזכיר משהו,בלי מסך וציוד הקפי. ***

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  15. בניתי את המפרט הבא ללא מסך... Athlon 64 3000+ (s939) venice core - מעבד k8nmf9 (nf4,s939,pce-i,sata, 1394) - לוח אם 512M.B 400mhz Kingston Hyper-X (CL 2.5) * 2 - זיכרונות GigaByte - Radeon 9250 128M.B TV - כרטיס מסך W.D 160 G.b Sata II 7200 R.P.M 8M.B - דיסק קשיח Nec DvD+R DWQ30A +16 DUAL LAYER - צורב די.וי.די 2546 ATX Midi PFC 400W Black And Red - מארז 2 Lang Black Silver Multimedia - מקלדת החלפתי את הצורב לנאק אני מאמין שזה פחות או יותר באותו מחיר

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  16. Started by moshe20,

לא צריך מארז וספק וציוד הקיפי בעקרון רק מעבד לוח אם כ.מסך זכרון ודיסק קשיח.... המחשב מיועד למשחקים בעיקר ו לOC סבבה

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  17. Started by itamarg11,

מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1295 לוח אם: GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 ¤646 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1812 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 250GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250820AS ¤420 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤220 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤691 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE ¤39 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ¤381 ספק כוח: ZALMAN ZM300B-APS 300W ¤272 קרור למעבד: ZALMAN CPU COOLER CNPS7000B-CU FOR INTEL&AMD 462/478/754/939 ¤226 קרור למארז: ZALMAN CASE FAN 80mm- ZM-F1 ¤62 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤5925 המפרט …

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  18. Started by danielzy,

היי, צריך מפרט לשרת משחקים. הנה הדרישות של המשווקת : System Requirements Recommended: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2003, Windows 2008 CPU: 3 Ghz. For AMD Athlon 64 CPU: 3500+ (2.2 Ghz) RAM: 2 Gb per physical CPU Optimal spec: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2003, Windows 2008 CPU: AMD Athlon 64 4800+ or 3.66GHz Xeon RAM: 2Gb per physical CPU אם יש אפשרות בתקציב שהשרת יריץ שני שרתים 32 שחקנים או אפילו 32 שחקנים עם עוד אחד קטן של 16 זה יהיה מעולה. רצוי לכיוון ה 1500

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  19. אני רוצה לחוש/לראות את ה - Dell XPS 1330 לפני שאני קונה, אני גר בירושלים.. אז עדיף קרוב, אם מישהו מכיר מקום אז תגיבו בבקשה, תודה.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  20. Started by Flow-Style,

שלום לכולם! אני מתחיל ללמוד ורוצה לקנות מחשב נייד ללימודים. אני לא צריך איזה משהו מטורף.זה לא יהיה למשחקים. תקציב נגיד עד 2500 +- רוצה משהו אמין שיחזיק לי להרבה זמן תודה למי שעוזר

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  21. 1. מה התקציב? 4000 בלי חריגה (במזומן) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)למשחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צורב דיוידי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? כן האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא ממש 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבד…

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  22. Started by silverpist,

antec 300 hec 600w לוח GA- P55 US3L גיגבטייט core I5 750 קירור למעבד 775/1156 COLD BIT זיכרון ראם 2 גיגה X2 1333 Mhz Gforce 470X 1280MB WD 1000 64 MB דעות יתקבלו בברכה, מה כדאי לשנות, להוסיף, לגרוע. המחשב מיועד למשחקים על הגדרות גבוהות, מסף 22 אינצ' 1680X1080, תוכנות, סרטי HD אני קצת חלוק בדעתי על הלוח M והספק, אבל האיש מכירות אמר לי שזה יחזיק את המערכת בלי בעיה. דגש על הלוח M. התקציב זה 4800- 5000 תלוי אם החלק משתלם. אני גם לא סגור על הקירור, אם צריך בכלל, אמרו לי שזה קירור טוב, שקט ומשתלם. שוב, דעות והצעות יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  23. הזמנתי מחשב עם מעבד P8600 אבל בחנות רצו לתת לי את אותו דגם אבל עם T9300 שלכאורה לפי המספר הוא יותר טוב. ראיתי של-T9300 יש 6MB זכרון CACHE שזה כפול מהשני אבל ה-FSB שלו הוא 800HZ במקום 1066HZ שיש ל-P8600. המעבד הזה מוצע לי ללא הבדל במחיר, האם לקחת?

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  24. התקנתי כרטיס TV של Avermedia ואני רוצה להפעיל את תמיכת ה TV ב MCE והתוכנה הארורה לא מתקמת ללא רכיב ה CIR. הפכתי את הרשת בניסיון למצוא כזה אך ללא הועיל (מלבד מעגלי קליטת IR ב אי ביי) מישהו יודע איפה מוצאים את הרכיב הכולל משדר ומקלט אינפרא?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  25. מבקש מפרט למחשב מעבד אינטל. מיועד לאופיס\אינטרנט\תכנות מערכות אינטרנט 4000 כולל מסך LCD תודה!!!

• 7 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.