ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,343 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מפרט מחשב וההיתי רוצה לדעת מה אפשר לשפר וליעל במפרט הנ"ל הינו פירוט המפרט מארז . פוסידון ספק כוח אנרמקס 500W מעבד אינטל Q6600 מאורר למעבד פריזר 7 לוח אם GA-X38-DS5 זכרון 1G DDR2 של קורוסייר כרטיס מסך PCI EX 8800GTS של חברת אלבטרון קורא כרטיסים דיסק קשיח .2 -320GB 16MB WD SATA צורב DVD X18 אסוס SATA מקלדת ועכבר מייקרוספט מסך 22" LCD אסוס 221C 2MS הודה מאוד לעזרתכם ... תודה המשך ערב נעים וטוב ;D
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מפרט למחשב לגיימינג כבד...לאחר שלאחרונה קניתי את מסך רחב Samsung 206BW עשרים אינצ'... מחפש מחשב שיהיה מסוגל להריץ משחקים חדשים על גראפיקה גבוהה+++ עם אפשרות לרזולוציה של 1680X1050... אין העדפות לחלקים ספציפיים...מה שכן- אין צורך בציוד היקפי [מקלדת,עכבר,מסך,רמקולים].
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר בבקשה המלצה למחשב נייד לסטודנטית לצורכיי לימודים ואינטרנט,שיהיה מהיר,איכותי לא יותר מ4500 שקל,שיהיה קל,עם מסך גדול עדיפות לחנויות באזור הקריות וחיפה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
יש פרסומת בעיתון על מחשב מחברת של ג'יגהבייט ULTRA MOBILE PC נתונים: מסך מגע 6.5 אינצ' מערכת הפעלה XP מקלדת מובנת בעברית יציאות USB, מצלמה, דיסק קשיח 30ג'יגה, מעבד 1GHZ(לא מצויין של מי), בלוטוס, WI-FI משקל 720גרם. לצורכי גלישה באינטרנט, עבודת OFFICE http://www.expansys.com/zoompic.aspx?type=item&i=147838 למישהו יש ניסיון עם המחשב הזה והאם הוא כדאי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אני מחפשת מחשב טוב ואין לי כל כך הרבה זמן ליותר מידי חיפושים. המחשב שאני זקוקה לו הוא בעיקר לצורכי הורדות-סרטים ,מוסיקה והרבה גלישה. התקציב לא כולל מסך. בגדול המסך שאני רוצה והא samsung 19 אינצ. אשמח לכמה שיותר הצעות בתקציב הזה. אם יש לכם חנויות אמינות שאתם ממליצים עליהן באזור המרכז אשמח לשמוע... תודה.....
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט לצרכים בסיסיים ביותר כגון עבודה באופיס וגלישה אינטרנט. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר או רמקולים. רצוי מאוד שיהיה בחנות בקריות כגון KSP. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד חשבתי על זה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1661 מה אתם אומרים?? שווה את הכסף?
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Thermaltake Big Typhoon VX כמות: 1 - מחיר: ¤1663 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤533 מארז: Enermax Chakra 250mm Fan Black/Silver כמות: 1 - מחיר: ¤369 ספק כוח: Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU כמות: 1 - מחיר: ¤455 זיכרון: Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤322 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤563 כרטיס מסך: Palit 8800GT G92 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1245 מסך: Dell 20" 2007FP UltraSharp Flat Panel כמות: 1 - מחיר: ¤2269 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 המהרת מערכת מחשב: אני מעניין בהמהרת המעבד כמות: 1 …
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב לאחי שישמש אותו בעיקר למוזיקה אבל ממש ברמה מקצועית כי הוא עובד הרבה עם תוכנות של עיבוד מוזיקה וצלילים אז הדגש חייב להיות על כרטיס קול איכותי ביותר ורצוי עם פנל חיצוני. המפרט צריך לכלול: מעבד- של אינטל עדיף ממעבדי הפנרין שאמורים לצאת בימים הקרובים(כפול ליבה או מרובע ליבה). לוח אם- ופה גם אין הרבה פשרות אני רוצה שיהיה לוח או של אסוס או של ג'יגה בייט . זכרונות-לא פחות מ1 ג'יגה בייט עדיפות גבוהה לקורסייר. כרטיס מסך- פחות חשוב של איזה ברה אבל עדיף שיתמוך DX10 ויהיה חמוד בשביל קולנוע ביתי ואולי גם טיפה משחקים. כרטיס קול- כמה שיותר איכותי בשביל מוזיקה עם פנל חיצוני!(מצידי שזאת גם תיהיה ההשקעה הכי גדולה על המחשב הזה). ארדיסק- עדיפות ל320 ג'יגה בייט\160 ג'יגה …
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר שרכשתי מחשב HTPC חדש (בהזדמנות זו, תודה לכל אלה שעזרו לי בבחירת רכיבי החומרה) שמיועד לסלון, מתברר שהמחשב הישן שלי מתחיל לקרטע ולכן אני שוקל לרכוש מחשב חדש ליישומים ביתיים פשוטים כמו גלישה באינטרנט, מולטימדיה, כתיבת מסמכים וכדומה. דרוש לי גם ציוד היקפי-רמקולים, עכבר ומקלדת, ללא מסך. שקט ואסטטיקה לא חשובים לי הפעם, כי זה מחשב שמיועד לחדר שלי. בקטלוגים של "באג" צדו את עיני מחשבי HP Pavilion. הייתי מבקש לדעת מה חושבים המומחים על מחשבי מותג כאלה? האם יש להם חסרונות/מגרעות כלשהם, שחשוב לי לדעת לפני שאני קונה? הכוונה שלי, האם יהיה ניתן לשדרגם בעתיד? האם ניתן לבצע בהם שינויים כגון הוספת דיסק קשיח מהמחשב הישן? האם מחשב כזה יוכל לקבל בלי בעיות כל מני תוספות PLUG IN? ו…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה אותו עם לפחות 250GB , INTEL , לא AMD ואני יודע הוא יותר זול אותו דבר , אבל לא , רק INTEL ! 2GB זיכרון כרטיס מסך חזק בעדיפות ל-8800GT וכדאי שגם יהיה חיבור HDMI. מארז לא צריך משהו מוגזם איזה HEC 6A19 שחור בעדיפות ראשונה . ורק מ-KSP זאת האפשרות היחידה שלי לבנתים. תודה לכולם ושוב אני חוזר:רק אינטל,ובחנות KSP , מי שרוצה בחנות אחרת לייעץ לי שלא ירכיב,אלא אם זאת חנות ברמת גן תל אביב
-
- 8 תגובות
- 667 צפיות
-
-
לא ידעתי באיזה פורום לרשום את ההודעה, אבל אם זה לא מתאים לכאן - להעביר. תודה וסליחה. שלום, הפתיעו אותי עם קניית מחשב נייד LG L.A2ABE 1.6GHz עם ויסטה BASIC ורציתי לברר כמה דברים: 1) במפרט היה כתוב 120GB ואולם רשום רק 110GB כללי . יש רק מחיצה אחת אז אני לא מבין לאן נעלמו 10GB , כשבדרך כלל יש סטייה של עד 5GB. 2) המחשב מגיע עם סלוט אחד של 1GB זכרון - מישהו יודע כמה עולה סולט נוסף במהירות 667MHZ ? האם אלו אותם זכרונות כמו במחשב נייח? 3) אני מעוניין בעתיד (אחרי שאראה שהכל בסדר עם המחשב) למחוק את הויסטה ולהתקין XP PRO , כי הויסטה ממש כבדה. אולם שמעתי על כל מיני בעיות של המחשב הזה עם XP: א. האם בכלל ניתן למחוק את הויסטה ולהתקין את הXP ? כלומר, האם עם דיסק התקנה של XP אוכל להגיע ל…
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום - (קודם כל התנצלות קטנה, זהו הפורום שנראה לי הכי מתאים אך אם זה לא המקום לשאלה אעביר אותה לפורום המתאים) ברצוני להרכיב מחשב לחדר, למטרת הזרמת מוזיקה בלבד. הסבר מפורט: בחדר 1 יושב כיום מחשב ראשי עם כל המידע, בחדר 2 אני רוצה לשים מחשב (מפרט מינימלי שצריך) ובו הארד דיסק קטן וכרטיס רשת וכל מה שמחשב זה צריך לדעת הוא לנגן קבצי מוזיקה היושבים פיזית במחשב הראשי. כדי לחסוך משאבים ומקום אני מעוניין שהמחשב יידלק ואוטומטית יריץ תוכנה ספציפית ויחידה לניגון קבצים ויהיה "טיפש" - כלומר לא ניתן לבחור תוכנות אחרות או לבצע פעולות רגילות (הבנתי שניתן לעשות דבר כזה). על מנת שבכל זאת יהיה איזשהו נקודת התייחסות אני רוצה במקום מסך גדול שיהיה תצוגה של מסך לדים המינימלי שצריך (או…
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום זה המפרט שאני עומד לקנות INTEL CORE 2 DUO E2140 1.6GHZ 800MHZ 1MB 64BIT LGA775 BOX GIGABYTE GA-P31-S3L (S775) INTEL P31 SOUND LAN SATA SAMSUNG ORIGINAL DDR2 1GB 667MHZ CL5 LG GSA H62N SEAGATE ST3250620AS 250GB 16MB SATA II 7200 Barracuda 7200.10 GYGABITE GV-RX24T256HP ATI RADEON HD2400XT 256MB DDR3 PCI-E HDTV וכמו שאפשר לראות,אין לי מארז וספק.. אני מתכנן OC גדול למעבד,לאזור ה2.8 לפחות[בקירור סטוק],לכן חשוב לי ספק טוב איזה מארז וספק משתלים במחיר כולל של 400 ש"ח?תודה!
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש ברשותי dell inspiron 1520 וברצוני לדעת איך לשנות פונקציונליות של משטח נגיעה המובנה בנייד. בברירת מחדל מוגדרות כל מיני סוגי לחיצות שברצוני לבטל. איך אני יכול לשלוט על ההגדרות האלה?
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
http://zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני לא צריך מפרט מלא, מה שאני צריך זה: זכרונות (3G) כרטיס קול עם זיכרון מעבד ולוח אם דיסק קשייח ספק כוח כונן דיסקים DVD פשוט הכולל צורב. פשוט יש לי מארז וכרטיס מסך, מסך וכל הציוד ההיקפי. המחשב מיועד להקלטה עריכה ויצירת מוסיקה, עם התוכנה Cubase תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום, לפני שבוע רכשתי במיטב כספי מחשב נייד חדש Lenovo n200. לאחר יומיים נתגלתה תקלה במסך, המסך נכבה לאחר זמן מה של שימוש (לא בעיה של מערכת הפעלה, אלא בעיה של Hardware). כנראה הבעיה ב Backlight של המסך. מחר אני נוסע למעבדת שירות, מה לפי דעתכם אני צריך לדרוש? החלפה למחשב חדש במקום?
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לקנייה מארצות הברית רציתי לדעת איזה אתר טוב או חנות זולה בארה"ב למכירת מחשבים ניידים. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אוקי זה המפרט שקיבלתי מאייבורי אחרי שביקשתי מהם מחשב מאוד מאוד שקט וחזק: מארז antec p182 שחור אלומיניום לוח ג'יגהבייט bulk ga-p35-ds3l מעבד אינאל q6600 core2 quad מאוורר למעבד שקט ar 775heat-pipe דיסק קשיח 500gb 16mb sata2 wd זיכרון reaper 4g kit ddr2 800 ocz ספק כוח enermax liberty 500w כ.מסך msi nx8800gt t2d512eoc pcie צורב h55l lg dvdx20 dl תוכנת vista home pre eng 64bit המחיר הוא 6600..המפרט הזה כדאי? הוא מספיק שקט ואיכותי..? תודה לעוזרים.
-
- 35 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב, חשבתי על לרכוש מחשב נייד מארה"ב (קיים מישהו שיביא לי אותו). המחשב הולך להיות המחשב המרכזי שלי. הייעוד של המחשב הוא בראש ובראשונה פיתוח תוכנה, לאחר מכן גלישה באינטרנט ולבסוף משחקים (ממש מעט ואם כבר אז קלילים דוגמאת PES). אני מעוניין לקחת מחשב מהקטגוריה העיסקית. חשוב מעבד חזק, זיכרון 2 GB על סלוט אחד (כלומר שישאר עוד אחד לשדרוג עתידי) ו HD של מעל ל 100GB במהירות 7200. מסך 14 אינץ', וסוללה אם אפשר אז טיפה משודרגת. התקציב כמו שאמרתי הוא 1000$, יכולה להיות חריגה, תלוי בתוספת/תועלת. כמו כן רציתי לדעת בנוגע לאחריות, האם נכון הדבר שלמחשבי IBM (לנובו) יש אחריות בינלאומית ותקפה בארץ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
-
שלום יש לי מחשב נייד DELL Inspiron 1520 עכשיו אני עובד עם מסך חיצוני שמחובר עליו.. עכשיו כל פעם שאני סוגר את הנייד אז בתצוגה במסך החיצוני נעלמת לי... (ד"א המסך החיצוני מוגדר כמסטר אם זה משנה) רציתי לשאול האם יש דרך שאני אוכל לסגור את המחשב הנייד מבלי שתעלם לי התצוגה במסך החיצוני? אם זה משנה אני על vista
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
בוקר טוב אני לקראת הרכבת מחשב חדש , ורציתי להתייעץ ולשמוע דיעות כמובן . המחשב ירכש באיזור צפון -- חיפה / קריות והסביבה וילקח אישית מורכב או לא - אני לא מזמין מחשב בשליחות מטרות : המחשב יהיה העמדה האישית שלי ולכן צריך לעמוד ביכולות הבאות : * הפעלת תוכנות עריכה כבדות למדיי שדורשות תאימות חלקים טובה ( כמו AVID למשל ) * הפעלת וירטואליזציות שונות ( מבוסון של סיסקו ועד הרצת מערכות הפעלה במקביל כמו סרבר 2003 מק OS וכד' ) * כרגע לא מתכנת אבל מי יודע אולי יחזור לי החשק * אינטרנט כמובן ותוכנות שונות ( אופיס ומוזיקה וכל דבר אחר שזז אני בודק ) * סרטים - אני רואה הרבה סרטים במחשב או בטלויזיה שמחוברת אליו * מוזיקה - המחשב כרגע מחובר למערכת קולנוע ביתית ישירות ולמערכת …
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת מפרט מחשב שירוצו עליו משחקים חדשים, יורידו בו המון המון דברים מכל מני תוכנות בו זמנית (UTORRENT, EMULE, FTP וכדומה) ישמעו מוזיקה ויראו סרטים, כנראה שהרוב יהיו HD לא צריך ציוד היקפי, יש לי מסך 22" מסך רחב HD, מקלדת ועכבר אלחוטיים ומערכת סאונד של 2.1 תודה רבה לכל מי שעונה ועוזר
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-