עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by din264,

איזה מהניידים האלה כמובן שירכוש את בדיוק אותו מפרט הוצעו לי שניהם באותו מחיר איזה מומלץ יותר בתנאי ששניהם בדיוק אותו מפרט?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by yuval-ofer,

רציתי לדעת איך המפרט הבא: מפרט למחשב גיימינג : מעבדIntel i5-3570K- Tray - פתרונות קירור למעבד- Scythe Mugen 3 לוח-אם- Gigabyte GA-Z77X-D3H זכרונות-Crucial/Kingston/Transcend/Corsair/G.Skill/Micron 2X4GB 1333Mhz DDR3 כונן קשיחSamsung/WD/Hitachi/Seagate 1000GB SATA2/3 - כונן אופטיLG/Samsung DVD-RW SATA - כרטיס מסך- AMD (ATI) Radeon HD7850 2GB DDR5 מארז- Cougar Evolution ספק כוח- Seasonic S12II 520W יריץ battlefield 3 ובאיזה איכות (ultra וכו').

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  3. וואו, כמה זמן לא הייתי פה!! התגעגעתי אני כבר 4 שנים לא יכול להנות ממשחקי מחשב כמו שצריך בגלל המפרט המיושן (E8200 וזכרונות DDR2 השם ירחם). אני חושב שהגיע הזמן שאקנה מחשב חדש, אבל שנים שאני לא בתחום ואני מעדיף שלא להסתמך על האינטרסים של החנויות בהרכבת המפרט. בסה"כ אני מחפש מחשב גיימינג עוצמתי ומוכן לשלם על כך. החנות חשובה לי, אני צריך צוות מקצועי ואדיב שאפשר לדבר איתו, להתייעץ ולקבל תמיכה גם לאחר הרכישה. אז כדי לעשות לכם סדר העתקתי את הפורמט מהסטיקי, אז יאללה נתחיל: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7-8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל 7,000, להוסיף עד 8,000 רק במידה ויש סיבה ממש טובה. ב) במידת הצור…

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. מעבד: Core2 Duo 1.86Ghz, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache E6300 לוח אם: Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard זכרונות: 1GB Twinmos DDR2 667 כרטיס מסך: Leadtek WinFast PX7600GT Extreme TDH 256 מארז + ספק http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=796 COMPUCASE CI-6A19 BLACK אני צריך מפרט בסביבות ה 3500 אלף שקל רציתי לשאול אם המארז הזה מתאים והספק מספיק חזק למפרט? והאם הלוח אם הזה תואם קונרו?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  5. אהלן, פתחתי נושא שבו אני מחפש לפטופ לחבר, הנושא לא זכה לתגובות לכן החלטתי לבדוק קצת בעצמי והגעתי למחשב הזה שנראה לי כמו האופצייה הכי כדאית. עכשיו לשאלתי: האם יש משהו משתלם יותר מהמחשב שמצאתי בטווח המחירים של עד 3500 ש''ח ללא חריגה? אלו הם הדרישות שלו: * מטרות המחשב? אינטרנט,אופיס,משחקים קלים. * גודל המסך? 13-15. * משקל רצוי? כמה שיותר קל יותר טוב, אבל ממש לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה סטנדרטי יספיק. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI. * בלוטות? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) כמה שיותר גדול יותר טוב. * כונן CD/DVD? צורב? כונן DVD. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? בעדיפות אבל לא חוב…

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  6. Started by TermiNal,

אני מחפש מחשב נייד יחסית פשוט שאני יוכל לגלוש ממנו באינטרנט האלחוטי בבית שלי.. רק שיהיה לו קצת מקום בHD למוזיקה וכל שאר הדברים שאני צריך זה תמיכה ובאינטרנט וזהו.. לא מעוניין במשחקים לא כלום.. קיים בתקציב של מקסימום 2500? תודה

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  7. Started by R9547655G,

Pentium D 2.66Ghz 775 2x1M OEM 805 Dual Core - 604 Gigabyte GA-945P-S3-RH - 683 OCZ 1GB DualKit DDR2-533Mhz Value Pro + Heat Spreader OCZ1G53KVP - 695 Samsung 80GB 7200 SATA II HD080HJ - 275 BFG 3DFusion Geforce 7300 256MB - 405 LG H10NK x16 DUAL LAYER BLACK- 245 CDROM LG x52 bulk BLACK LG52B - 83 ThermalTake 470W Dual 12V Rails - 393 ------ 3383 NIS בעיקר למולטיטסקינג כבד מאוד....

• 10 תגובות
    • 888 צפיות
  8. שלום, מחפש מחשב סלוני אשר יתבסס על: יבוסס על מעבד AMD משולש~משושה ליבות / מעבד Intel SB. יתבסס על לוח mini-ITX size עם חיבור HDMI וSPIDF. כרטיס גרפי מובנה אך עם אופציה להרחבה לכרטיס חזק יותר. 8Gb Ram סטיק יחיד בנתיים עד להרחבה. ספק איכותי. מארז mini-ITX. קירור lowprofile. בתהליכי רכישה : *כרטיס GTX650 כאשר יצא,בנתיים אשתמש ב-HD5870. *כונן 2.5" 500GB בנוסף יהיה שימוש ב-Storage מבוסס Cloud. *קירור lowprofile כגון Scythe Shuriken rev .b. העדפות *המחשב לא מיועד למשחקים,הוא מיועד לתכנות ועריכה גרפית ברמה בינונית +,יחובר לטלויזיה FHD "40 ומסך 24 בנוסף. *מעדיף שיהיה כרטיס Wifi מובנה על הלוח. *אוברקלוק לא יהיה הפעם. אם יש אופציה למפרט מבוסס אינטל שיתן יותר באותו הסכום יותר מאשמח…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם, מחפש לפטופ לפי הנתונים הבאים: 1. תקציב מקס': עד 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אבל לא "להתקמצן" ב) עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. שימושי המחשב: עריכה גרפית מתקדמת (דו ותלת מימד, מיועד לסטודנט בבצלאל שעוסק בתחום ומתפרנס מהשימוש במחשב זה). א) תוכנות עיקריות ספציפיות: Toonboom, Adobe (premiere , after , illustrator , photoshop ....), Maya, Dragon frame, Tv paint וכו'. שימוש יום-יומי. 3. אין צורך בציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא קריטי. 6. האם מתוכנן OC? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. היי לכולם בחודשיים האחרונים עברה בי המחשבה לשדרג את המחשב. אז התחלתי לקורא קצת באתר בפורום באתרים בעולם במשך החודשיים האלה. ואני "די" סגור על מה אני רוצה. רק מה- אני בדיוק מבין מבחינת תאימות של החומרה. אז אם תוכלו לעזור לי אני יעריך את זה מאוד. אז ככה- המעבד- הוחלט ללכת על הקונרו E6600 כרטיס מסך- חשבתי והחלטתי לא לחכות ל DX10 אז הלכתי על ה X1900XT של רדאון. לוח אם- אחת הבעיות הגדולות שלי אני עברתי על הרבה לוחות אם אבל אני ממש איבדתי את עצמי אם למישהו יש משהו טוב להציע כי זה חלק שאני לא אוהב להתפשר בו. זכרונות- חשבתי לכיוון של 1gb אבל מקיראה בפורום ראית שלמחשב משחקים חזק מומולץ ללכת על 2gb ספק- be my guest לא מבין בזה כלום! מארז- גם לא מבין אבל כן הבנתי שצריך …

• 9 תגובות
    • 881 צפיות
  11. לפחות בכל מה שקשור למבנה החיצוני לא רואה הבדל תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום אני מחפש לקנות מחשב חדש ויש כמה דברים שאני מעוניין שיהיו/לא יהיו ראשית אני רוצה מעבד אינטל בלבד... I3 או I5 כפול ליבה.. שנית אני רוצה רק 2G זיכרון ( אינ יוסיף בהמשך.. ) דבר נוסף זה הכרטיס מסך.. מצד אחד אני רוצה כרטיס ממש טוב על מנת לשחק במשחקים כמו פולאוט 3 וכו' מצד שני התקציב כמו שאתם רואים זעום... אין צורך בציוד הקפי וניתן לחרוג ב100-200 ש"ח אם יהיה הבדל משמעותי... תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי לפטופ 15 אינצ' של דל (XPS) קניתי אותו לפני 4 שנים והוא שרד ממש יפה עד לא מזמן אפילו יכולתי לשחק כמעט בכל המשחקים עם הכרטיס 8600GT שלי אבל לאחרונה יש לי איתו מלא בעיות בלוח אם והחלטתי שהגיע הזמן לקנות מחשב חדש! הסתכלתי קצת בפורום והתרשמתי לטובה נראה שהחברה פה רציניים ואני זקוק לעצה שלכם. אז אחרי ההקדמה הקצרה זה הפוסט הראשון שלי בפורומים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך למה לא? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג מהתקציב, מעדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, סרטים HD ואופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריו…

• 26 תגובות
    • 4.1k צפיות
  14. Started by Lahad,

אהלן חשבתי ללכת על דבר כזה GeForce 7900 GTX / GEFORCE 7950 GTX 2 GB RAM INTEL D2 300GB זה פחות או יותר מה שחשבתי =\ הייתי רוצה המלצות ובנית מפרט קצת יותר יענו עם דגמים והכל מלא ,תודה רבה

• 13 תגובות
    • 882 צפיות
  15. שלום! אני מעוניין לקנות מחשב ל50% אינטרנט, 35% למשחקים 15% לעבודות אני בן 12 בשביל זה. תודה רבה לכל העוזרים. הנה המפרט: מארז-מפואר הכולל ספק450W-יציאות סאונד USB קדמיות 3מאוררים לוח אם-INTEL G31-1600MHZ/BIOSTAR-תומך בכל סוגי במעבדים מעבד -Intel® Core2 E7500-2.93GHZ/4M/1066MHZ/45NM זיכרון-kingston/samsung 4096MB DDRII/800MHZ-מקורי אחריות כל החיים כ.מסך-FX-9500GT 1024MB DDR2/HDMI-לגיימרים כ.רשת-10/100/1000-לניצול מקסימלי של מהירות האינטרנט כ.קול-HIGH DEFINTION AUDIO-מתאים לקולנוע ביתי ד.קשיח-500GB SATA2-7200RPM-WD/HITACHI כונן-DVDRW X22-הצורב המהיר בעולם במהירות X22 מסך מולטמדיה-SAMSUNG LCD24(23.3) FULL HD/1:20,000/DVI מולטימדיה-מקלדת מולטימדיה+עכבר אופ…

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  16. Started by RENESANSE,

שלום לכולם, * מטרות המחשב? - לימודים (מדעי המחשב) - עבודות משרדיות - (אינטרנט ואופיס) - משחקים (cs 1.6, diablo 3) - לא הכרחי - עריכה גרפית (פוטושופ ועריכת וידאו לאתרים - גרפיקות פשוטות יחסית) * גודל המסך? 13 - 15 * משקל רצוי? אני מאוד(!) נייד (טיסות לחו"ל, הרבה עבודה מחוץ לבית) לכן המחשב צריך להיות די קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זה נייד ראשון שלי לכן אני לא יודע להגדיר זמן סוללה ארוך/קצר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא יודע * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא יודע * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מעדיף שכן - קנייה מארה"ב/רו…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בבניית מפרטים ל2 הסוגים שצויינו בכותרת. 1. מחשב לגרפיקה שמשמש לעיבוד וסריקת תמונות ברזולוציה גבוהה ביותר של 1024DPI. קובץ סרוק - עד 0.5GB , אחסון DATA לפחות 2TB על כונן יחיד. - הגנת נתונים - שימוש ב-RAID מתאים. - מערכת הפעלה Win7 Ultimate. - תוכנת עיבוד photoshop CS5. - מסך צריך לתמוך ברזולוציה של 2560X1600 pixels. - צורב. - סורק בממשק FireWire (IEEE1394) - סריקה עד גודל A3 + סריקת נגטיבים. - כרטיס רשת של 1000MB. אין הגבלת תקציב. 1. מה התקציב המקסימאלי? אין הגבלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר…

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  18. Started by eyahalom,

שוב שלום לכולם, אשמח לקבל את חוות דעתכם על מפרט שהרכבתי בLAMIR. אם יש חלקים אחרים טובים יותר מאותה החנות, אשמח לתגובתכם: AMD ATHLON 64 BIT 3000+ 512Kb CACHE S939 RETAIL 3Y 1017 EPOX EP-9NPA+ AMD Socket-939 DDR 3Y 698 DDR MUSHKIN GREEN LINE 1GB 400MHZ SP3200 DUAL PACK 2x512 649 LEADTEK WINFAST PX6600 TD128M GF FX6600 PCI-E 128MB DDR 3Y 711 WD 160GB S-ATA 7200RPM 8MB BUFFER WD1600JD 3Y 553 Black Floppy Drive 60 NEC ND-3540 DUAL LAYER DVD WRITER BLACK OEM 2Y 371 MICROSOFT MULTIMEDIA & OPTICAL MOUSE OEM 130 COMPUCASE HEC CI-6A19 with 2 fan BLACK MIDI ATX 300W 416 190 הרכבה סה"כ 4797

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אהלן, אשמח אם מישהו יכול לחוות דעה על המפרט הבא: CPU Core 2 Duo E6400 Box Intel M.Board Intel® Desktop Board DP965LT Memory Kingston DDR2 512MB 667MHZ CL4- 2 units HD Western Digital WD2500KS 250GB 16MB Buffer V.Adapter nVIDIA GeForce FX7600GT 256MB Gigabyte DVD LG GSA-4167 X16 Chassis+PSU M-Com Simbadda 402K TK 520W Fan for CPU Zalman CNPS9500 LED Cooling for Memory ThermalTake COPPER heat spreader Monitor Samsung 940BW תודה ;D

• 11 תגובות
    • 962 צפיות
  20. Started by SENCORE,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב: gaming א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - fifa 17 , gta v, csgo, cod, battlefield, payday וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). BENQ 24'' XL2430T 1ms 144Hz 24inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  21. Started by mongol,

המחשב יהיה בעיקר לאינטרנט וסרטים וקצת למשחקים ללא ציוד הקפי זקוק ל250 ג'יגה הארד דיסק, עדיף כרטיס קול שלא מובנה על הלוח אם. תודה.

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  22. Started by adys,

הי מחפש מחשב קבוע - לא נייד, סופר מיני קטן, הכי קטן שאפשר תודה עדי

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, בעקבות רצון לקנות מחשב בימים הקרובים, רציתי קצת עזרה בבחירת חלק מהחלקים: המעבד יהיה כנראה AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX יש לי אפשרות או BOX או OEM (הבדל של 50 ש"ח, שווה את זה ? מה ההבדל?) לגבי הלוח אם Epox 9NPA+ או DFI LANParty UT nF4 Ultra-D שתיהם זכו במקום ראשון בהשוואה החדשה של ANAND, איזה מביניהם עדיף ? http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2465&p=28 כמו כן, ראיתי שלגבי כרטיס מסך, מה שכדאי היום זה לפחות 6600GT (לקצת משחקים מדי פעם וכו'): LEADTEK WINFAST FX6600GT 128MB DDR PCI-EXPRESS הכרטיס הזה זכה גם במקום ראשון בהשוואה של ANAND. יש סדרה יותר סבירה / דגם יותר טוב? לגבי המארז, אני מחפש משהו שקט עם 120 מ"מ + פילטר א…

• 56 תגובות
    • 5.7k צפיות
  24. מבוסס אינטל / AMD ? אני נוטה להעדיף את אינטל בגלל נושא האמינות אבל אולי זה רק פסיכולוגי.

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  25. שלום לכולם! אני צריך לקנות מחשב לאבי לצרכי גלישה באינטרנט בלבד. אנא עיזרו לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט. 3. ללא ציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה ללא אופיס כולל הרכבה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?לא 10. האם חשוב לשמו…

• 0 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.