עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הייתי מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים בתווך של 3000 ש''ח. מישהו הציעה לי מחשב כזה: 1.לוח אם: ASUS FOR AMDAM2/DDR2/PCI-E 2.מעבד : AMD ATHLON64 5000X2 DUAL CORE AM2 BOX 3.זיכרון: 1024MB 667 MHZ DDR2 4.כרטיס מסך:GEFORCE FX 7600 GS 256 MB +TV OUT + DVI 5.דיסק קשיח : WD SATA 2 HARD DRIVE 160 GB, 7200RPM,8MB 6.כרטיס קול : AC 7.1 7. כרטיס רשת: LAN CARD 10/100/1000 8.מארז : MIDI ATX FRONT USB 500 WT 9.כונן :DVS- RW X18 DUAL LAYER LG/NEC תגידו המחשב הזה תואם את המחיר. צריך לשפר משהו או להחליף? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  2. אני לומד עכשיו קורס טכנאים בג'ון ברייס, כמו שכבר אמרתי, וכל הזמן חי בסרט שמה שאני לומד שם כדי לרענן לי ולחדד לי דברים שאני יודע ולהוסיף לי - יודעים ילדים בני 5 ומעלה. מאיזה גיל התחלתם להרכיב מפרטים? בטח מגיל 10 ומטה.

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  3. Started by Or4more,

חברי הטוב קונה מחשב חדש למשחקים כבדים, הוא לא מתכנן OC לפחות לא בזמן הקרוב והוא רוצה שהמחשב יריץ את המשחקים החדשים שיוצאים בצורה טובה למספר שנים. התקציב שלו זה 7200, וזה המפרט שבניתי עבורו: מעבד Intel Core i7-920 Box ¤1527 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-920 לוח אם Gigabyte GA-EX58-UD3R ¤1197 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9GM060 כונן קשיח Seagate ST31000333AS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤518 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000340AS זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 9-9-9-24 NQ ¤761 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-12800CL9T-6GBNQ כרטיס גרפי Sparkle nVIDIA GeForce GTX 275 896MB DDR3 PCIe ¤152…

• 10 תגובות
    • 890 צפיות
  4. שלום לחבריי הפורום, רציתי דעה נוספת לגביי המפרט הבא לפני שאני ניגש להזמין: עזר לי בבנייה בחור תותח מפורום HomeTheater, אפשר לראות את השרשור המלא פה: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=122667&postdays=0&postorder=asc&start=0 השרת ישמש אותי בתור שרת: הורדות, קבצים, סטרימינג של מדיה כולל DVB-S, ווירטואליזשיין (יש מצב ללינוקס ברקע בשביל OSCAM). בהמשך גם שרת לבית חכם לשליטה על תאורה וכו'... מכיוון שהמחשבים צוברים אצלי הרבה אבק בבית, אשמח לפתרון קירור פסיבי או מארז אטום עם פילטרים לאבק. עדיף כמה שפחות חום וצריכת חשמל מצד שני אצטרך ספק כוח חזק מאוד, מכיוון שזה שרת אני עוד לא יודע כמה רכיבים חשמליים הוא יפעיל עוד …

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אם מישהו מכיר סקירה מקצועית אשמח לקבל הפניה

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  6. Started by Velo,

מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, צפייה בסרטים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3, GTA 5, Fallout 4, Dota2, League of Legends נכון לרגע זה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080, דגם המסך הוא Dell P2314H -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות. בגדול לא אכפת לי יות…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by chololol,

אוקיי אז אני צריך שתעזרו לי עם איזה מפרט.. מחר אני הולך לראות מחירים באיזה חברה יותר זולה.. תגידו מה אפשר להחליף ואם אפשר גם למה.. המחשב הוא יהיה לגיימינג לסרטים וכו'.. כדי לי לקנות גם מקררים? תודה גברים.. רק תשובות ענייניות בבקשה אני לא רוצה לעבור ת4500 ש''ח מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ₪1257 לוח אם: ASUS P5N-E SLI ₪710 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ₪767 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB IDE 7200 RPM - WD1600JB ₪316 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ₪190 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ₪475 כרטיס קול: CREATIVE SB …

• 12 תגובות
    • 878 צפיות
  8. Started by n_da,

היי, אשמח לקבל עזרה בהרכבת מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בלי לפגוע משמעותית בביצועים אז סבבה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג (בעיקר) ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, COD MW3, וכל מה שיוצא בקרוב... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שאיפה לגבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  9. Started by blabla2002,

כך המפרט שיהיה מבוסס אינטל (אין במפרטים מומלצים) אם צורב לעבודה משרדית וכרטיס מסך אם יצאה dvi ו tv out וגם ללא הרד דיסק

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  10. Started by fatfish,

שלום לכולם, אשמח לקבל עזרה בהרכבת מפרט למחשב שאמור לשמש כשרת ביתי שאמור לענות על הצרכים הבאים: 1. שרת אחסון קבצים. 2. שרת וירטואליזציה, אמור להריץ עד 2/3 מכונות וירטואליות במקביל (כ-1GB זיכרון למכונה וירטואלית בממצוע) כאשר הגישה למכונות אלו נעשה ברשת (RDP, VNC או כל פרוטוקול אחר לצורך הענין). אז מה לא: תקציב מוגבל מאוד. רצוי לא להגיע למגבלה - אלא לחסוך ככל שניתן... אין צורך בציוד הקפי (מסך, מקלדת, כונן למדיות אופטיות וכו...) לא מתוכנן over-clocking אין צורך במערכת הפעלה אין חשיבות למארז מבחינה חיצונית אין חשיבות לחנות או לרעש הנובע מהמכונה אין צורך בכרטיס מסך איכותי ומה כן: קישוריות אלחוטית בתקן N קישוריוץ חוטית במהירות 1G מעבד 64bit מעבד/לוח א…

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  11. Started by yair33,

אז ככה אני חדש כאן אנשים ואני מאוד השמח לקבל דעה לגבי המחשב שלי ואים יש לי צורך לשדרג משהו אז ככה אני מקווה שהצלחתי להעתיק טוב--------[ EVEREST Home Edition © 2003, 2004 Lavalys, Inc. ]----------------------------------------------------------- Version EVEREST v1.10.106/he Homepage http://www.lavalys.com/ Report Type Quick Report Computer EECDDF4RQN3V2X2 Generator Operating System Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP Retail) Date 2005-06-03 Time 19:39 --------[ Summary ]----------------…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם, לאחר שנתקלתי בקרטועים קלים כאשר אני מנגן וידאו 720p מקודד ב-H.264 עם ביטרייט גבוה, החלטתי שכדאי כבר להחליף את המחשב הקיים. את המחשב החדש בניגוד לפעם, אני לא צריך למשחקים בכלל, לא אכפת לי שלא יפעיל אף משחק שיצא על Low אפילו, בשביל משחקים יש לי Xbox 360. ראיתי את הכתבות על ה 8600/8500 החדשים של nVIDIA והבנתי שהם בדיוק מה שאני צריך. המסך שאני רואה עליו את הסרטים/סדרות הוא Toshiba 37WL58E. כמו כן אני לא צריך שום ציוד הקפי, רק לוח אם, מעבד, כרטיס מסך וזכרונות (ואם תמליצו גם על ספק כוח חדש, כרגע יש לי 400W ג'נרי). יש לציין שזה צריך להיות המחשב השולחני שלי ולא מחשב סלוני HTPC. הוא פשוט מחובר לטלויזיה בנוסף. החלקים שאני חשבתי עליהם הם אלו: מעבד - Intel Core 2 Duo E660…

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  13. Started by Salwaby,

כפי שהבנתם לפי הנושא - המפרט למשחקים .. לא צריך ציוד היקפי. תקציב 5000 +- חריגות אפשריות אבל לא יותר מדי גבוהות :] ותגידו 8800GTX אפשרי ? בעקרון יש לי מסך 17" (LCD), לא יודע בכלל אם ינצל אותו אבל סתם ... אם אפשר למה לא ? :] לא מתוכנן OC

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by din264,

איזה מהניידים האלה כמובן שירכוש את בדיוק אותו מפרט הוצעו לי שניהם באותו מחיר איזה מומלץ יותר בתנאי ששניהם בדיוק אותו מפרט?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by yuval-ofer,

רציתי לדעת איך המפרט הבא: מפרט למחשב גיימינג : מעבדIntel i5-3570K- Tray - פתרונות קירור למעבד- Scythe Mugen 3 לוח-אם- Gigabyte GA-Z77X-D3H זכרונות-Crucial/Kingston/Transcend/Corsair/G.Skill/Micron 2X4GB 1333Mhz DDR3 כונן קשיחSamsung/WD/Hitachi/Seagate 1000GB SATA2/3 - כונן אופטיLG/Samsung DVD-RW SATA - כרטיס מסך- AMD (ATI) Radeon HD7850 2GB DDR5 מארז- Cougar Evolution ספק כוח- Seasonic S12II 520W יריץ battlefield 3 ובאיזה איכות (ultra וכו').

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  16. וואו, כמה זמן לא הייתי פה!! התגעגעתי אני כבר 4 שנים לא יכול להנות ממשחקי מחשב כמו שצריך בגלל המפרט המיושן (E8200 וזכרונות DDR2 השם ירחם). אני חושב שהגיע הזמן שאקנה מחשב חדש, אבל שנים שאני לא בתחום ואני מעדיף שלא להסתמך על האינטרסים של החנויות בהרכבת המפרט. בסה"כ אני מחפש מחשב גיימינג עוצמתי ומוכן לשלם על כך. החנות חשובה לי, אני צריך צוות מקצועי ואדיב שאפשר לדבר איתו, להתייעץ ולקבל תמיכה גם לאחר הרכישה. אז כדי לעשות לכם סדר העתקתי את הפורמט מהסטיקי, אז יאללה נתחיל: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7-8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל 7,000, להוסיף עד 8,000 רק במידה ויש סיבה ממש טובה. ב) במידת הצור…

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. מעבד: Core2 Duo 1.86Ghz, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache E6300 לוח אם: Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard זכרונות: 1GB Twinmos DDR2 667 כרטיס מסך: Leadtek WinFast PX7600GT Extreme TDH 256 מארז + ספק http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=796 COMPUCASE CI-6A19 BLACK אני צריך מפרט בסביבות ה 3500 אלף שקל רציתי לשאול אם המארז הזה מתאים והספק מספיק חזק למפרט? והאם הלוח אם הזה תואם קונרו?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  18. אהלן, פתחתי נושא שבו אני מחפש לפטופ לחבר, הנושא לא זכה לתגובות לכן החלטתי לבדוק קצת בעצמי והגעתי למחשב הזה שנראה לי כמו האופצייה הכי כדאית. עכשיו לשאלתי: האם יש משהו משתלם יותר מהמחשב שמצאתי בטווח המחירים של עד 3500 ש''ח ללא חריגה? אלו הם הדרישות שלו: * מטרות המחשב? אינטרנט,אופיס,משחקים קלים. * גודל המסך? 13-15. * משקל רצוי? כמה שיותר קל יותר טוב, אבל ממש לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה סטנדרטי יספיק. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI. * בלוטות? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) כמה שיותר גדול יותר טוב. * כונן CD/DVD? צורב? כונן DVD. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? בעדיפות אבל לא חוב…

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  19. Started by TermiNal,

אני מחפש מחשב נייד יחסית פשוט שאני יוכל לגלוש ממנו באינטרנט האלחוטי בבית שלי.. רק שיהיה לו קצת מקום בHD למוזיקה וכל שאר הדברים שאני צריך זה תמיכה ובאינטרנט וזהו.. לא מעוניין במשחקים לא כלום.. קיים בתקציב של מקסימום 2500? תודה

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  20. Started by R9547655G,

Pentium D 2.66Ghz 775 2x1M OEM 805 Dual Core - 604 Gigabyte GA-945P-S3-RH - 683 OCZ 1GB DualKit DDR2-533Mhz Value Pro + Heat Spreader OCZ1G53KVP - 695 Samsung 80GB 7200 SATA II HD080HJ - 275 BFG 3DFusion Geforce 7300 256MB - 405 LG H10NK x16 DUAL LAYER BLACK- 245 CDROM LG x52 bulk BLACK LG52B - 83 ThermalTake 470W Dual 12V Rails - 393 ------ 3383 NIS בעיקר למולטיטסקינג כבד מאוד....

• 10 תגובות
    • 895 צפיות
  21. שלום, מחפש מחשב סלוני אשר יתבסס על: יבוסס על מעבד AMD משולש~משושה ליבות / מעבד Intel SB. יתבסס על לוח mini-ITX size עם חיבור HDMI וSPIDF. כרטיס גרפי מובנה אך עם אופציה להרחבה לכרטיס חזק יותר. 8Gb Ram סטיק יחיד בנתיים עד להרחבה. ספק איכותי. מארז mini-ITX. קירור lowprofile. בתהליכי רכישה : *כרטיס GTX650 כאשר יצא,בנתיים אשתמש ב-HD5870. *כונן 2.5" 500GB בנוסף יהיה שימוש ב-Storage מבוסס Cloud. *קירור lowprofile כגון Scythe Shuriken rev .b. העדפות *המחשב לא מיועד למשחקים,הוא מיועד לתכנות ועריכה גרפית ברמה בינונית +,יחובר לטלויזיה FHD "40 ומסך 24 בנוסף. *מעדיף שיהיה כרטיס Wifi מובנה על הלוח. *אוברקלוק לא יהיה הפעם. אם יש אופציה למפרט מבוסס אינטל שיתן יותר באותו הסכום יותר מאשמח…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם, מחפש לפטופ לפי הנתונים הבאים: 1. תקציב מקס': עד 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אבל לא "להתקמצן" ב) עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. שימושי המחשב: עריכה גרפית מתקדמת (דו ותלת מימד, מיועד לסטודנט בבצלאל שעוסק בתחום ומתפרנס מהשימוש במחשב זה). א) תוכנות עיקריות ספציפיות: Toonboom, Adobe (premiere , after , illustrator , photoshop ....), Maya, Dragon frame, Tv paint וכו'. שימוש יום-יומי. 3. אין צורך בציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא קריטי. 6. האם מתוכנן OC? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. היי לכולם בחודשיים האחרונים עברה בי המחשבה לשדרג את המחשב. אז התחלתי לקורא קצת באתר בפורום באתרים בעולם במשך החודשיים האלה. ואני "די" סגור על מה אני רוצה. רק מה- אני בדיוק מבין מבחינת תאימות של החומרה. אז אם תוכלו לעזור לי אני יעריך את זה מאוד. אז ככה- המעבד- הוחלט ללכת על הקונרו E6600 כרטיס מסך- חשבתי והחלטתי לא לחכות ל DX10 אז הלכתי על ה X1900XT של רדאון. לוח אם- אחת הבעיות הגדולות שלי אני עברתי על הרבה לוחות אם אבל אני ממש איבדתי את עצמי אם למישהו יש משהו טוב להציע כי זה חלק שאני לא אוהב להתפשר בו. זכרונות- חשבתי לכיוון של 1gb אבל מקיראה בפורום ראית שלמחשב משחקים חזק מומולץ ללכת על 2gb ספק- be my guest לא מבין בזה כלום! מארז- גם לא מבין אבל כן הבנתי שצריך …

• 9 תגובות
    • 890 צפיות
  24. לפחות בכל מה שקשור למבנה החיצוני לא רואה הבדל תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום אני מחפש לקנות מחשב חדש ויש כמה דברים שאני מעוניין שיהיו/לא יהיו ראשית אני רוצה מעבד אינטל בלבד... I3 או I5 כפול ליבה.. שנית אני רוצה רק 2G זיכרון ( אינ יוסיף בהמשך.. ) דבר נוסף זה הכרטיס מסך.. מצד אחד אני רוצה כרטיס ממש טוב על מנת לשחק במשחקים כמו פולאוט 3 וכו' מצד שני התקציב כמו שאתם רואים זעום... אין צורך בציוד הקפי וניתן לחרוג ב100-200 ש"ח אם יהיה הבדל משמעותי... תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים