עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ceyal99,

שלום, כמו הרבה חבר'ה בפורום אני מחפש נייד בסביבות 5K לאינטרנט ואופיס, אמנם יש המון מידע אבל קצת קשה לעקוב ולקבל תשובות ברורות. יש מצב שמישהו (תותח על שמבין בתחום) עושה פה השוואה בסיסית בין הדגמים המובילים פלוס המלצה? כלומר, איזה חברה הכי איכותית, מה הדגם המוביל שלה, יתרונות חסרונות ממה שהצלחתי לדלות מהפורום, הניידים המובילים בשביל אופיס ואינטרנט (לא למשחקים) הם: דל 1525 דל VOSTRO 1500 סדרת HP PAVILLON 6600 תודה אייל

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  2. Started by Classify,

האם זה נכון שהנייד הזה לא תואם ל-XP (אין דריברים) ומאלץ את המשתמש לסבול את ויסטה?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  3. שלום אנשים אני מחפש לקנות מחשב חדש ( וזה עושה לי קצת ), אני מחפש מחשב שיתאים לתקציב של 3 אלף עם אפשרות לחריגות, שישמש אותי בשביל קצת אינטרנט, קצת משחקים (הכוונה בעיקר למחשקים בני שנה\שנתיים ולא הכי חדשים), קצת עריכת גרפיקה ותמונות, קצת סרטים וממש טיפה של כתיבת תוכנות. הרעיון הבסיסי שהיה לי וההצעות שקיבלתי: Intel CORE 2 DUO E6550 4mb. KINGSTON 1GB 667Mhz X 2 כרטיס מסך SAPPHIRE ATI 2600XT 256MB GDDR3 HDMI . דיסק קשיח 250GB 16MB SATA 2 WD. כמובן צורב DVD dual-Layer. כמו שאתם רואים לא שמתי לוח אם, כי ממש אין לי מושג מה יתאים, ובשביל זה אתם עזרה גדוווולה וכמובן שלא שמתי מארז כי לא חשבתי על זה אבל אשמח גם להצעות לזה (שאני לא ידביק הכל עם מסטיק ויניח את זה על השול…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  4. יש לי מחשב IBM R50e ואני צריך לקנות לו סוללה חדשה. באינטרנט יש מבחר של עשרות סוללות שמתאימות לו כולל סוללות של T40 שגם הן מתאימות לו! הסוללות מגיעות בגדלים של 2.2 אמפר לשעה עד יותר מ8 אמפר לשעה המחירים הם מ200 ש"ח עד 1000 ש"ח איך אפשר לעשות קנייה נבונה? כזאת שאשלם מינימום מחיר על מקסימום ביצועים? האם אפשר לסמוך על הנתונים שרשומים באתרים? האם יש סוללות שהן לא מקוריות של IBM? תודה!

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  5. המטרה -מחשב חזק מאוד למולטימדיה ומשחקים כבדים ברשותי היום המיפרט הבא.. לוח אם Intel® Desktop Board D945PVS קירור 3D Rocket II gigabyte זיכרונות 4* 512 800 kingstone כרטיס מסך 8800 gt512 ספק thermaltake tr2 420 כוננים - samaung160 gb + wd 250 gb מעבד- intel d930 3ghz מסך-טושיבה 26" מערכת הפעלה - vista hp אני רוצה להחליף לוח אם ומעבד, אשמח לקבל המלצות ורעיונות לשדרוג עד ( 2000-2500 שח) תודה אמיר נ.ב לא מתוכנן oc

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  6. אני צריך הצעה למחשב נייד שאמור לשמש בעיקר לגלישה באינטרנט דרך הטלפון הסלולרי. תקציב 3K כמו בכותרת. אין יותר מידיי דרישות מיוחדות, בעיקר כשהתקציב כזה... תודה לעוזרים. עריכה: דרוש גם כ.רשת אלחוטי לגלישה בבית.

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  7. חבר שלי מחפש מחשב כולל מסך וציוד היקפי שיריץ משחקי אסטרטגיה בעיקר חדשים וישמש כמחשב בשביל עבודות לבית ספר.

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  8. שלום רב לכם חברה שלי רוצה לקנות מחשב חדש.המחשב הוא למטרת אינטרנט,מוזיקה גג.אבל בכל זאת שהכרטיס מסך לא יהיה מובנה. מבחינת ציוד היקפי.חובה מסך 19 אינטצ' דק.לא חובה מקלדת ועכבר.עכשיו בקשר לרמקולים.הייתי רוצה שתתנו לי 2 מפרטים אם אפשר,אחד עם רמקולים ואחד בלי,כאשר הרמקולים שיהיו 2.1 .שהכונן יהיה צורב DVD. עוד כמה בקשות.שהמפרטים יהיו או מנועה מחשבים או מפנדס או מ-KSP. לא משנה אם זה AMD או אינטל. תודה רבה לעוזרים.אגב יכול להיות שעל המחשב יותקן ויסטה אז שאם אפשר מספיק זיכרון בשביל הויסטה. תודה רבה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  9. Started by alexbak,

שלום! רציתי לדעת אם מישהו התנסה פעם בהזמנת מחשב נייד מחו"ל קרי Ebay או משווק מורשה כמו Bnh. 1. מכס - מה אחוז ה"קנס"? 2. אם משלמים את מסים בחו"ל האם אפשר להזדכות עליהם איכשהו? 3. אם אני קונה נייד משומש מאותו איביי. אותה שאלה לגבי מכס... האם יש הבדלים לגבי אחוזי המיסוי? תודה מראש!!!

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  10. שלום,אני מחפש נייד שיוכל להיות עד כמה שיותר חזק להרצת משחקים. אז ככה,אין לי העדפות בקשר למשקל/זמן בטריה/מראה/מותג/ביטוח וכו' מצידי שכל אלה יהיו במצב הכי גרוע.העיקר שיהיה כמה שיותר חזק למשחקים. האם דבר כזה או דומה לו אפשרי? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3373034,00.html או לחילופין,האם יצא 8800 לנייד? גם רציתי לדעת אם יכולה להיות לו כניסה למסך רגיל (כשאני בבית),כי המחשב אמור להחליף גם את הנייח הישן שלי. סליחה על הבורות, תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  11. Started by DorMen,

שלום, אני מחפש מחשבים במארזי U1 לא שרתים. המטרה היא להריץ עליהם מס' VIRTUAL MACHINES אבל שוב כ-PC רגילים כלומר מערכת הפעלה VISTA. במילים אחרות צריך מחשב מספיק חזק להרצה של 4 מערכות הפעלה VISTA בו זמנית (התוכנה בה אני משתמש היא VIRTUAL PC של MICROSOFT) ושיהיה במארז U1, קיים כזה דבר? אני עובד בחברת היי טק בינונית בגודלה, אנחנו כרגע מחדשים מעבדה ומנסים לצמצם את כמות המחשבים (הפיזית) מבלי לאבד עמדות (וירטואלית) דור.

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. מחר אני קונה את המחשב הזה ורציתי לדעת אם הכל מצויין ולא יהיה לי צוואר בקבוק וכל הדברים האלה.. ד"א : שאני מתכנן OC למהירות 3.0 GHZ , אז מה אתם אומרים הכל ירוץ מצויין, לא יהיה צוואר בקבוק ? ודברים כאלה הכל ינוצל ? המפרט Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz Conroe OEM 594¤ Arctic Cooling Freezer 7 Pro 122¤ Gigabyte GA-P35-DS3L 528¤ G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK 323¤ WD 250GB SATA II 16MB AAKS Sunbeam 3D STORM case No PSU 291 Twintech nVidia 8800GT 512 MB (New Big Fan) 1200

• 3 תגובות
    • 468 צפיות
  13. שלום לכולם. אני עזרה בקשר למפרט מחשב, שיהיה זול, אמין ומבוסס אינטל. אני מתכוון להריץ על המחשב משחקים כמו GTA san andreas, NFS underground, ועוד משחקים דומים ולא חדשים בכלל. בינתיים הרכבתי את המפרט הבא, ואני רוצה שתגידו לי מה אתם אומרים. תודה מראש! מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤853 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6550 לוח אם GIGABYTE GA-G31M-S2L ¤392 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39263 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤239 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 ¤133 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR667D2N51G כרטיס גרפי Gecube ATI Radeon X1650XT Pro Gamer Edition 256MB PCIe…

14. היי ושלום יש לי מחשב עם מפרט של: P D CELRON 2.66 HZ GIGABYTE עם צפסט 945 וPCIX 2.0 8800 GTS 512 הדגם האחרון GB 2 400HZ Dual channel WINDOWS XP דיסק קשיח,DVD,ועוד ואני רוצה לשדרג לשילוש כזה: INTEL Q 6600‎ 2.4 HZ 8800 GTS 512 הדגם האחרון GB 4 800 HZ Dual channel WINDOWS VISTA דיסק קשיח,DVD,ועוד *לגבי הלוח אני עוד לא סגור עם אני רוצה SLI? אבל עם לא אז את אחד הדגמים האחרונים עם הצפסט של אינטל!! (אשמח לקבל גם המלצה טובה לגבי הלוח Smiley) והשאלה היא כזו! האים זה ישפר לי בצורה משמעותית את הביצועים בזמן המשחקים? ואת הבצועים של הכרטיס מסך בכלל? כי זו בעצם הסיבה לקניה השל המחשב החדש!!! ואים כן אז בכמה? בבקשה דברו באחוזים!!!!! וכמובן לא לשכוח לתת לי הצעות ללוח ושיפור או שינוים אפ…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד, מאחר ואין לי מושג במחשבי נייד קראתי את הסטיקי "טיפים לקניית מחשב נייד" ואשמח אם תפרטו לי על המחשב שתמליצו לי איך הוא לפי סעיפים אלו, שהגעתי למסקנה שהם הכי חשובים( אם יש איזה שהוא משהו שפיספסתי אשמח אם תזכירו זאת: 1.תמיד עדיף לרכוש ניידים בקטגוריה עסקית ולא בקטגוריה ביתית. הם לרוב עמידים ואמינים יותר. 2.שימו לב לא ליפול בפח של אחריות ל-3 שנים. יצרן מוכר. 3.תמיד עדיף לראות את איכות התצוגה בעיניים אם ניתן. 4.יש לבדוק כמה חום המחשב הנייד שאתם בוחנים מפיק. 5.סוללה. 6.דיסק קשיח- 7200 /5400סל"ד עם 16mb זיכרון מטמון. 7.בגלל השHDD איטי ממחשב שולחני חשוב להשקיע בלפחות 1 גי'גה זיכרון. 8.Blutooth. 9.מסך בין 12.1"-14.1" העדפה לרחב עם רזולוציה גבוהה ככל הא…

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  16. Started by d1zzy,

שלום, הגעתי למסקנה שיהיה יותר ברור ומסודר אם אשתמש בפורמט ההודעה שנכתב באשכול למעלה ואח"כ אוסיף הערות. 1. מה התקציב? עד 4500 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות - כתיבה וקריאה של מסמכים, לעיתים די ארוכים. 3. גודל המסך? 15 אינץ' או 15.4 אינץ' 4. משקל רצוי? אין הגבלה 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן 6. יציאות מיוחדות? (רשמתי למטה) 7. בלוטות? עדיף אך לא הכרחי 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 40 GB 9. צורב DVD? כן 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא 7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? IBM בגלל האמינות (תקנו אותי אם אני טועה) הערות: קודם כל, אני אצטרך את המחשב בפועל רק בעוד כחמישה חודשים. התחלתי להתעניין כבר עכשיו כדי שאדע באילו דגם/דגמים אני אהיה מעוניין ואתחיל כבר לחפש אותם ב…

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  17. אני מחפש נייד בחו"ל לאיזה חברות(מהמוכרות) יש אחריות בין לאומית וכמו כן מה העלות בערך של אחריות שכזאת?

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  18. אני מחפש מחשב נייד ואני מעוניין לדעת מחשבים בעלי איזה מעבד יתנו לי את התמורה הכספית הטובה ביותר?? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  19. הרכבתי לי מפרט למחשב שאני רוצה לקנות מיועד בעיקר למשחקים ומדיה סנטר. רציתי לדעת אם שווה לשפר והייתי רוצה שתתנו לי הצעת מחיר זולה ביותר כמה שניתן למסך דק למחשב משהו טוב רחב 22" התקציב שלי מתאים למתואר פה ואם אפשר להוריד ושיעלה פחות מה טוב... מעבדי AMD Athlon 64 6000+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי AMD ASUS M2N AM2, nForce 430, DDRII800, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader דיסקים קשיחים Seagate 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך Point Of View GeForce 8600GT 512MB GDDRII, HDTV, DVI, PCI-E כרטיסי קול Creative X-Fi Xtreme Audio 7.1 צורבים LG DVD±RW GSA-H62NK x18 Black SATA ציוד רשתות On Boa…

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by unbreakeable,

שלום לכולם, קניתי מחשב נייד לפני מספר שבועות GIGABYTE W566U, כל כמה זמן (בארך 15-20 דקות) המחשב קופא ולא מגיב לשום כפתור ושום פעולה, רק כיבוי והדלקה מחדש. עדכנתי WINDOWS מקורי, כל התוכנות נראות לי בסדר. האם מישהו נתקל בבעיה מסוג זה, האם זו תוכנה או חומרה, או אולי אפילו הגדרות שלא מעודכנות אצלי? אשמח לקבל מידע או ייעוץ מה לעשות, בתודה לנה

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  21. טוב, אני צריך בבקשה עזרה לבניית מחשב, כאשר המעבד כבר נתון - qx6850 core 2 extreme http://compare.intel.com/pcc/showchart.aspx?mmID=891344&familyID=1&culture=en-US המחשב מיועד לגרפיקה ועריכת וידאו, בדגש על תוכנת אפטר אפקטס. המשחק האחרון ששיחקתי על מחשב היה digger או משהו כזה, כך שהוא לחלוטין לא נדרש למשחקים. אני לא מתכוון לעשות OC, כיון שזהו מחשב עבודה וחשוב לי שיהיה יציב, יש הגיון? אני צריך לפחות 4GB זיכרון, לא יודע אם התוכנות ידעו לנצל 8GB לצערי. אין צורך בציוד הקפי כלשהו, למעשה אני משדרג ממחשב ישן, כך שאין צורך גם בהרדיסקים. ההתלבטות שלי היא בין שני לוחות אם - p35-DS4 - http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2…

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  22. מחשב ראשון SAMSUNG technische Daten - R60-Aura T2330 Deesan : - Intel Pentium Dual-Core Prozessor T2330 (1.6 GHz, 2 MB L2 Cache, 533 MHz FSB) - 160 GB S-ATA Festplatte - Arbeitsspeicher: 2048 MB PC2-5300 - 15.4 Zoll WXGA Super Bright Hochglanz LCD, 1280 x 800 - Grafik: ATI Radeon Express X1250 - DVD Super Multi Double Layer-Laufwerk - Wireless LAN 802.11 b/g - LAN 10/100 - 56 K Modem - antibakterielle Tastatur mit SilverNano Technologie - Lithium-Ionen Akku (6 Zellen) Anschlüsse : - 3x USB 2.0 - 1x VGA - 1x PCI Express Card Slot - 1x Mikrofon-out - 2x Lautsprecher - 1x Kopfhörer - 2-in-1 Card Reader (SD, MMC) Software/Betriebssystem : - Samsung Recov…

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  23. אז ככה מחשב למשחקים,עדיפות לאינטל(לא חובה),עדיפות ל GeForce. ללא מסך תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 610 צפיות
  24. בניתי את המפרט שלהלן, הוא ישמש אותי לעבודות סטודנט להנדסת חשמל (יישומי matlab וסימולציות שונות שדורשות כוח חישובי אריתמטי גבוה), ולמשחקים- בזמן הפנוי. משיקולים שונים החלטתי לקנות ב- KSP. מעבד (עם קירור סטוק מקורי): Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB 1335 (קראתי שעבור FSX הוא נותן יתרון גדול מאוד, וכך גם עבור תוכנות הסימולציה ו-matlab) לוח אם: P35C-DS3R s775 1333Mhz, Intel P35, DDR2, DDR3, PCI-E 622 (חשובה לי תמיכה עתידית ב-DDR3, מה שאין ב-DS3L) זכרון: 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC 320 (יש טעם להוסיף כסף עבור OCZ Reaper?) כ. מסך: GIGABYTE 8800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 1395 (איך אפשר לוודא שהגרסה שמוכרים ב- KSP היא עם קירור הסטוק החדש?) כונן קשיח: Seagate…

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  25. Started by or_y,

שלום. בחברה שאבא שלי עובד בה יש לעובדים IBM T41. מחליפים להם ממש בקרוב את המחשבים לT61. הציעו להם לרכוש את המחשב הנוכחי שלהם ב1200 שקל, או ב1500 כולל אחריות ל3 חודשים (לא כולל הסוללה). המחשב סה"כ במצב מצוין, החליפו את הסוללה בשבוע שעבר, הרחבנו לו את הזיכרון ל768 לפני איזה שנה וחצי. אני לא יודע, המחשב הזה הוא כבר לא בדיוק שיא הטכנולוגיה, אבל הוא כן מחשב טוב. מה אתם אומרים? שווה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים