עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם! אני צריך מפרט בעיקר למשחקים. אני אשתמש בו גם להרבה תכנות, מעט הקלטות ומעט עבודה ב3D(ולגלישה ושאר הדברים הברורים מאליהם). על המחשב להחזיק בדיוק שנה על high(גם אם בלי פילטרים) - אני מתגייס. אם אפשר, אשמח לאפשרויות שדרוג בעתיד(החלפת מעבד/כ.מ) בעוד שלוש שנים ככה. מסך 19" 1440X900 האם שווה לי להכניס HD5750? אם כן, סחטיין. אם לא - האם עדיין לא יש סיכוי שאני אוכל לקנות בזול יותר(נגיד 10%)(דרך חבר של אבא של חבר שקונה) מהיבואן.

2. Started by pitex,

המחשב צריך להיות שקט. זה מאוד חשוב. יש צורך במסך שטוח דק, צורב די וי די מקלדת עכבר וכו.. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  3. Started by Cilay,

אהלן. אני מחפש לאחי מחשב שיוכל להריץ את כל המשחקים על HIGH (יש לו מסך 22 רזולוציה 1680X1050). ישמש לעבודה משרדית , תוכנות,משחקים ברמה טובה , סרטים ועוד ... אני מאמין ש3.3-5K יספיקו נכון ? אני אישית קניתי לפני שנה וחצי קניתי מחשב עם E8400+HD4870 והכל עובד לי חלק עד היום , בכל מקרה אשמח אם תתנו לי המלצה אני צריך לקנות את זה ביום ראשון. אם מישהו יכול להסביר לי אם כדאי לי ללכת על C2D אועל AMD X4 ולהסביר לי למה אני אודה לו מאוד , כי לא הייתי פה בשנה האחרונה ואשמח להתעדכן קצת בנושא... ואגב אני קניתי ב FOXPC , אשמח אם תתנו לי מפרט בחנות שלא תפשוט רגל עוד שנה ... ואם צריך לחרוג קצת בכסף רק תגידו , כמובן שרק אם זה באמת קריטי. אני מתכנן לקנות מחר תמחשב או גג ביום ראשון. תודה רבה חב…

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  4. טוב הכותרת אומרת הכל, התכנון הוא מידי פעם להעביר סרטים בFIREWIRE למחשב לעבד ולצרוב ב DVD השאלה הגדולה היא איזה מעבד לקחת INTEL או AMD...? בנוסף הייתי רוצה כרטיס מסך עם יציאת HDTV דרך component (בעיקרון יש לי עוד מחשב, זה שאני משתמש בו עכשיו, שלא אכפת לי לקנות לו כרטיס AGP עם יציאת HDTV כזו - אם מישהו מכיר כרטיס כזה - אודה להפנייה - ואז אני אהפוך את המחשב הזה למחשב ניגון סרטים וכד' - ואז אין חובה ליציאת HDTV דרך COMPONENT) - סתם להסביר כי יש לי טלויזיה עם כניסת HDTV דרך קומפוננט. בנוסף רצוי כרטיס קול מצוין... שיספק סראונד באיכות טובה - למשחקים בעיקר (וגם לסרטים) - ובעניין זה - האם יש צורך ביציאה אופטית - כי קשה לי להאמין שאני אקרב את המחשב הזה למערכת הקולנוע הביתית שלי לצו…

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  5. אני רוצה לחבר אליו כרטיס טלויזיה, מודם פקס וכרטיס רשת (בנוסף לכרטיס רשת המובנה) שכבר יש לי. אני מעדיף לוח אם עם יותר מ2 סלוטים לזכרון פנימי. אין צורך במארז אלא רק בספק, אין צורך בשום ציוד היקפי (האדיסקים / סידירומים). משהו כזה.. מעבד: AMD Phenom II X4 920 2.8GHz 6MB L3 AM2+ QUAD CORE כרטיס מסך: PALIT HD4850 1gb SONIC זכרון פנימי: Kingston KHX8500D2K2/4G X 2 בעיקר למשחקים, עריכת וידאו ורינדור תלת מימד, כדאי שיהיה ניתן לשדרג בעתיד מוכן לחרוג מהתקציב בקצת או יותר..

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  6. Started by SamsungUser,

שלום, צריך שתבנו לי בבקשה מפרט למשחקים\עריכת סרטים ב-3.5K .. אין צורך במסך\רמקולים..אך יש צורך בסט מקלדת ועכבר..(אפשר משהו פשוט יחסית,אני לא גיימר כבד! ) בקשר למארז חשבתי על NZXT TRINITY או איך שלא כותבים את זה או מה שתכניסו בתקציב..(לא לחוץ עליו)..ואני מעדיף שהמארז יהיה יפה עם חלון צד .. בעיקרון אני רוצה שהמחשב יעבור סבבה לעוד שנתיים שלוש.. תודה! ד"א לא מתוכנן OC .

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שבת שלום לכולם ..! רוצה להזמין את המחשב כבר מחר אבל נראה אם אני יקבל תגובות בכלל היום המחשב ישמש לעריכת סרטים ומשחקים (1950 pro ) יספיק ביותר .. אהבתי את המארז סגיטה רק אני לא יודע איזה ספק לבחור בשבילו אז צריך עזרה גם בזה.. כמו כן אני לא יודע על מה להחליט.או AMD 5200 לפחות או אינטל .. ***לא עושה OC וכנראה גם לא יעשה ** אז הכי עדיף לי מהחנות סקאי פי סי . תודה רבה רבה מראש וסליחה על החפירה

• 6 תגובות
    • 509 צפיות
  8. אהלן. אני מתכנן לקנות מחשב חדש, בעיקר למשחקים חדשים (אחי הצעיר ממש רוצה לשחק סטאר קראפט 2...) ועריכה גרפית (כגון פוטושופ ומאיה שעם שתיהן אני עובד למחייתי). התקציב שלי הוא בסביבות ה 3000 עד 3500, כשמסך ושאר ציוד הקפי (מקלדת, עכבר, רמקולים) כבר יש. בנוסף יש לי כבר שני צורבים במצב טוב, כך שאין צורך בחדשים. ישנה חשיבות לשקט, מאחר והמחשב כנראה ימוקם בחדר שינה. אני לא רוצה לעשות OC... יש לי גם כן שני כוננים קשיחים, שניהם בני כשנה וחצי, ושניהם IDE. האם הם עוד שמישים, או שאני צריך לקנות כונן קשיח חדש ולהוריד את המידע שיש על שני הכוננים הנ"ל אליו? (אם זה המצב, אני מעוניין בכונן של כ 500 ג'יגה, אם זה נכנס בתקציב). תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  9. בעיקר למשחקים ועריכה גרפית עד 12,000 עם אפשרות לOC יש העדפה לMSI אני מתכוון להשתמש בפונקצייה של הSLI או הCROSSFIRE אז כמובן אני צריך כרטיס שלא יגמור לי את התקציב משהו כמו 1800 לאחד תודה מראש חשוב שקט, עדיף חנות בצפון

• 12 תגובות
    • 906 צפיות
  10. Started by thesils,

מה אתם אומרים על המפרט הזה - ללא מסך, עם ציוד היקפי, בלי OC: מעבד : INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤ 1447 לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤ 614 זיכרון : OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-15 - PLATINUM REVISION 2 - OCZ2P800R22GK ¤ 737 כרטיס מסך : ASUS PCI-EX GeForce 8800GT 512MB DDR3 - RETAIL ¤ 1538 דיסק קשיח : WD 640GB (320GB/WD3200AAKS X 2) 16MB SATA2 7200 RPM ¤ 852 ספק כוח : ANTEC NEO HE (HIGH EFFICIENCY) 500W ¤ 564 מארז : ANTEC P182-B ADVANCED SUPER MID TOWER CASE w/o PSU ¤ 835 רמקולים ואוזניות : LOGITECH 5.1 X-530 - 70W ¤ 483 מקלדת : LOGITECH MEDIA KEYBOARD ELITE ¤ 137 עכבר : LOGITECH G5 LASER MOUSE ¤ 292 קרור למעבד : THERM…

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  11. Started by bull,

שלום לכולם, את רוב המפרט כבר בניתי, והא נראה כך: לוח אם GA-P35 DS3R מעבד e6550 box זיכרון corsair 2gc2g667kb דיסק קשיח למערכת הפעלה WD360 ADFD 10000 RPM דיסק קשיח לאחסון מידע WD2500AAKS ספק כח ANTEC 430 NEO מארז P182 הצרכים שלי הם משחקים כבדים COH SUPREME COMMANDER סרטים והורדות, וייתכן בעתיד גם עריכת וידאו. ההתלבטות שלי היא בלוח אם בכרטיס המסך ובדיסק הקשיח, לגבי הכרטיס מסך: אני עובד עם רזולוציה של 768*1024 ואני יודע שאני לא צריך כרטיס חזק בשביל זה, אבל בכל זאת אין לי מושג מה לחפש. לגבי הדיסק הקשיח: כדי לקנות את 10000RPM של WD או כדי להשקיע ב RAID 0, אני צריך בעיקר שקט כשאני צופה בסרטים או כאשר אני יושן. לגבי הלוח אם, אני צריך שתהיה לו יציאת FIRE WIRE…

• 8 תגובות
    • 623 צפיות
  12. Started by dvirl,

שלום זקוק בבקשה למפרט מחשב עד 6000 ש"ח מיועד בעיקר למשחקים (אני לא גיימר רציני שזקוק לשחק ברזולוצייה הכי גבוהה ועם anti ailasing וכו... אבל מעוניין במחשב שיריץ את רוב המשחקים החדשים - בעיקר משחקי גוף ראשון בשנתיים שלש הקרובות ) בנוסף אני מעוניין לנצל את המחשב לעריכת ווידאו . אני לא זקוק לציוד הקייפי , ולא לצורב DVD אנא המליצו במידת האפשר על מסך LCD אשר מנסיון אישי עובד עם משחקים ולא רק ברזולוציה הטבעית שלו (במידה וקקית חיה כזו) תודה

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  13. מפרט שחשבתי עליו - עדיפות לKSP, חובה 1TB, FIREWIRE. לעבודה בפרימייר ואפטר אפקס ברמה קלה. מעבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB 1 1400 1400 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS כמות מחיר סה"כ P5QL-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 2.0, 1394a 1 570 570 זכרונות‏ DDR II 800Mhz כמות מחיר סה"כ 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC 1 290 290 כרטיסי מסך‏ Sapphire כמות מחיר סה"כ HD 4870 1GB Toxic GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 1 1060 1060 דיסקים קשיחים‏ Western Digital כמות מחיר סה"כ 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II 1 485 485 צורבים‏ LG כמות מחיר סה"כ DVD±RW GH22NP20 x22 Black IDE 1 110 110 כבלים מתאמים ו…

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  14. Started by omy,

1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת וידאו באיכות 1920X1080 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). COREL CYBERLINK POWERDIRECTOR ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 46 אינצ' 1920X1080 וגם מסך 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  15. זה מפרט לחבר. דגש על מה שהוא רוצה מהמחשב: מעבד מרובע ליבה וכרטיס מסך טוב כי הוא משחק הרבה. חיבור firewire. מבקש לבנות את המפרט מ KSP .

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  16. שלום,הרכבתי מפרט למחשב שאמור לשמש בעיקר למשחקים ועריכת סרטים (לא משהו כבד רק primiere ו pinnacle ) קצת פוטושופ וזהו בעיקר. הנה: מעבד AMD Athlon 64 X2 5000+ Socket AM2 Box ¤662 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1173 לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 ¤427 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38415 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤355 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤427 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי Gecube ATI Radeon X1950Pro 256MB PCIe ¤724 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GV315 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤172 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז ללא ספק Raid…

• 10 תגובות
    • 780 צפיות
  17. שלום לכולם. המפרט הוא לחבר שמעוניין במחשב למשחקים וגם לומד מדעי המחשב ויצטרך את המחשב גם לפיתוח. לקחתי את המפרט שעליו המליצו כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=474436.0 הוספנו ליבה לבקשתו ומסך שגם עליו המליצו בפורום (פאנל PVA). לא מתוכנן OC. נשמח לשמוע הצעות לשיפורים/שינויים. תודה מראש. AMD Athlon 2 X4 635 2.9Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪526 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2088 Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪273 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1589 Kingston Hyper X 2GB DDR3 1600Mhz CL9, יחידות 2 ₪468 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2034 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪19…

18. שלום לכולם, אני זקוק לעזרתכם בבניית מפרט למחשב שישמש בעיקר למשחקים ופיתוח. מגבלת המחיר היא 4,500 ש"ח כך שלא מדובר במפלצת-על אבל אני כן מנסה להגיע למשהו שלא יהיה עתיק עוד שבועיים... הדרישה מהמשחקים היא פשוט שהוא יוכל להריץ אותם כמה שיותר זמן הפיתוח יהיה בעיקר בסביבת visual studio ו- IDE של Java. בגדול אלו משימות טוחנות זיכרון בעיקר. כאמור, חלק מהרכיבים כבר נמצאים כך שאין צורך להכניס אותם במפרט: מסך צורב, עכבר, DVD, רמקולים. עדיף כרטיס רשת וכרטיס קול על הלוח וכרטיס מסך עם יציאות לשני מסכים. מעבר למפרט שבניתי כאן אני זקוק לעצתכם בנושא אינטל ל- AMD: מעבר לשאלת המחיר, האם ה-hyper Threading של אינטל יביא לשיפור ביצועים ממשי בקומפילציות למשל? הסתכלתי קצת בפורום והגע…

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by DeshDesh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אם יש צורך גדול אז 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ופיתוח תוכנה (הרצת סביבות פיתוח, אולי גם מכונה וירטואלית), צפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Eclipse/Visual studio , VirtualBox, Lightroom ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch dogs, call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך עדיף 23/24 אינץ -…

• 12 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אם יש צורך גדול אז 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. אך גם פיתוח תוכנה (הרצת סביבות פיתוח, אולי גם מכונה וירטואלית), גם צפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Eclipse/Visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch dogs, call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך עדיף 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיו…

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  21. לא מתוכנן OC, חשוב לי נפח מספיק גדול להורדת המון סרטים/סדרות ואני רוצה לשלם כמה שפחות, אני צריך גם מקלדת ועכבר, מעבר לכך לא צריך ציוד היקפי כלשהו, יש לי מסך 22 אינץ' של סמסונג רזולוציה 1680X1050 הרכבתי את המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm 895 ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel® P43 Express Chipset LGA 775 525 ש"ח זיכרון: G.Skill 4GB Kit F2-6400CL4D-4GBHK DDR2 PC6400 800Mhz 4-4-4-12 270 ש"ח כרטיס מסך: Gainward Bliss GeForce GTX260 896MB 216SP Golden Sample 995 ש"ח כונן קשיח: Samsung 750GB 32MB 7200RPM SATA II HD753LJ Spinpoint F1 399 ש"ח צורב Samsung DVD-RW SH-S223F x22 SATA White Oem 129 ש"ח מארז+ספק: RAIDMAX Sagitta II Black Win…

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  22. הגעתי להחלטה לקנות מחשב חדש סוף סוף, אבל יש לי לא מעט תהיות והתלבטויות לגבי המבנה שלו. השימושים העקריים: משחקים, עריכת תמונות, צפייה בסרטי HD על הפלזמה "42 HD ready ברזולוציה 1024X768 בחיבור HDMI ובחיבור אופטי לרסיבר לצורך שמיעת סאונד רב ערוצי (AC3,DTS וכו'...) בנוסף יש לי מסך מחשב LCD של סמסוג "19 מדגם: 960bf. לפני בניית מפרט כזה יש לי כמה שאלות: 1. האם מומלץ לבנות מחשב כזה שמיועד גם למשחקים, עריכת תמונות ואינטרנט עם מארז של HTPC? ז"א לשחק על הפלזמה עם עכבר ומקלדת אלחוטים, או על ה LCD שיהיה מחובר גם כן למחשב. 2. לגבי כרטיס המסך 8800GTX שמצויין למשחקים האם הוא עוזר גם בעיבוד וידאו בצפייה ב HD? 3. כדי להנות משתי העולמות של משחקים וצפייה בסרטי HD, האם יש כרטיס אחד שמשלב …

• 11 תגובות
    • 695 צפיות
  23. 1. תקציב:12,000 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, צפיה בסרטים, קולנוע בייתי HD 3. צריך מסך32', מקלדת ועכבר אלחוטיים שיתאימו לקולנוע בייתי 4. לא צריך DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. לא צריך מארז 10. לא מתוכנן OC

• 13 תגובות
    • 972 צפיות
  24. Started by amirx19,

החלטתי לקנות מחשב חדש ואשמח לקבל את חוות דעתכם למפרט שהרכבתי. המחשב מיועד למשחקים ברזולוציה מקסימלית של המסך וקריאה מרובה בפורומים. המפרט נבנה ב-TMS ותודה להם על הפלטפורמה הנוחה לעבודה . שאלות והערות. א. האם הקירור מים ייכנס במארז שבחרתי והאם הוא מספיק טוב בשביל המעבד ? אם אינו טוב אנא המליצו על אחד אחר. ב. מה ההבדל במארזי R5 שלאחד קוראים בלק ולשני בלקאאוט ? ג. אני יודע שהספק וזיכרון ה-RAM קצת מוגזמים אבל אני מעדיף להוסיף היום מרווח ביטחון מאשר לשלם שוב בעתיד. תודה [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 5%, align: center][/TD] [TD=width: 65%]Gigabyte GA-Z170X-Gaming 5 for 1151[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [TD=width:…

25. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2200 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים, אינטרנט, סרטים, הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כונן דיסקטים נראה לי דיי מיותר, לא צריך גם מארז וספק 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב ש…

• 3 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים