עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. טוב אז ככה בן דוד שלי מעוניין לקנות מערכת מחשב בימים הקרובים והציעו לו מעבד אינטל 3.0 ג'גהרץ ב-ksp.. וכ.מסך ג'יפה 5700 זיכרון 512 של קינגמקס..(כול המערכת עולה 5650 ש"ח) בקיצור שכנעתי אותו ללכת על אמד ( למטרת משחקים... מה שהוא מן הסתם מעוניין)... והרכבתי את המערכת הבאה: Athlon 64 3000+ (S-754) משום מה לא ראיתי סוקט 939 K8NS-Pro (s754) Nforce3 250, GBL, Fwire 512MB A-DATA (שתי סטיקים.... לא מצאתי באתר סטיק אחד של ג'יגה) RADEON 9600XT TV,DVI 128MB 120GB (8MB) SATA HEC 475W (True Watts TFT 17'' FP 767 12ms 17'' 796 FD סה"כ : 5670 ש"ח וזה כולל צורב ...דיוידי...עכבר ומקלדת וכונן תקליטונים.... עכשיו לקצת שאלות.. למה אין להם 939.... למה המארז והספק עולים כמעט 800…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. עזרו לי ונתנו לי את המפרט הבא: Intel® Core2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Ultra Dual Channel Kit Twintech nVidia 8800GT 512 MB PCIe Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive LITE-ON 20A1P X20 RAIDMAX SAGITTAII Black WINDOW NO PS ENERMAX LIBERTY 400W יש לי מס' שאלות..: 1. האם חברות כמו ABIT של לוח האם, או GEIL של הזכרונות לדוגמא הן חברות מוכרות? כי אמרו לי שאם אני קונה משהו טוב, אז עדיף שיהייה של חברה מוכרת. 2. האם יש לי מה לקנות לוח אם של אסוס לדוגמא שיותר יקר מזה שהציעו לי? 3. האם יש למה לקנות יותר מ-2 גיגה DDR2?? אני רוצה מחשב חזק לגיימינג, אז בהנחה שיש לי חלקים במפרט שעד…

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקצ יב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא מעל 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Witcher 2. Skyrim. BF3. MW3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680*1050, מסך 22 אינטש רחב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד …

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  4. אני מבקש אם תוכלו להביא לי מפרט שיעזור לי להעלות את המשחקים הבאים בלבד [לא צריך החדשים יותר או אחרים..] בצורה חלקה ונעימה: AMERICAN'S ARMY, DOOM 3, COD 4. כאמור התקציב הוא עד 2000 שח. עם התמקדות רק ברכיבים שנוגעים לאיכות המשחקים הנ"ל. ועל הדרך אפשר להציע רכיבים שאמנם אינם קשורים לאיכות המשחקים הנ"ל [למשל CDROM..] שלדעתכם הם מומלצים ביותר. ונכללים בסך הכללי של הסכום הנ"ל. נציין שאין לי צורך בשאר האביזרים למחשב [מקלדת עכבר,מסך.. וכו'. רק המארז עם רכיביו לבד]. תודה רבה יניב

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  5. שלום לכולם אני סטודנט לצילום ואני צריך מחשב המיועד לעיבוד תמונה דו מימדי (פוטושופ) ועריכת וידאו. התקציב שלי הוא בערך 4000 שקלים, לא כולל מסך וציוד היקפי. עוד פרט חשוב הוא שהמחשב יעבוד בשקט, אם זה קשור למאווררים, מארז וקירור פנימי. אשמח מאוד לכל עזרה מכיוון שאין לי מושג בנושא הזה. תודה רבה אייל

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  6. Started by eNtro,

היי, אני בונה עכשיו מחשב ומתלבט אם לקחת את ה13600k או 13700k. בתור עובד אינטל, ה13600K יעלה לי 200$ ו-13700k יעלה לי 270$. חשוב לי שהמחשב ישרת אותי להרבה מאוד זמן, לראיה יש לי עכשיו i5-4690k ולפי מה שראיתי בשנים האחרונות, אם היה לי i7 דור רביעי במקום, משחקים היו רצים לי הרבה יותר טוב היום. הכרטיס מסך שיהיה בבילד הוא 2080ti אבל כמו שאמרתי אני רוצה שהוא ישרת אותי לעוד הרבה זמן אז שדרוג כרטיס מסך יהיה על הפרק עוד כמה שנים, כמובן עם תלות ביכולת של המעבד. מהסיבות האלה אני נוטה ל13700k אבל מה שמציק לי היא צריכת החשמל והחום הגבוה שלו לעומת ה13600. שיקול נוסף הוא שיש לי כבר ספק כוח 750w ככה שאם זה מספיק אז אני לא צריך לקנות חדש מה אתם חושבים?

7. שלום לכולם, אני בתהליכי קניית מחשב ואני מתלבט בין שני מפרטים, שניהם עולים אותו דבר..... אני לא מתכוון לעשות שום OC בעתיד..... המחשב לצורך משחקים, אינטרנט ואופיס..... החלקים שלא ציינתי אלו חלקים שאני כבר בטוח שאני קונה.... מפרט 1: amd 2400+ gigabyte ga-7vax samsung 512mb 333mhz leadtek - ti4400 + 4 full games מפרט 2: AMD 2200 gigabyte ga-7vaxP SAMSUNG 512MB 400MHZ LEADTEK TI4600 תודה לכל העוזרים...... נ.ב איך ה די וי די של ליטאון?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לקנות נייד שאעבוד איתו כמעט אך ורק בבית. זה יהיה מחשב משני והנה התשובות על השאלות- * מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט , קצת אופיס, ואולי לחבר לטלוויזיה כדאי לראות סרטים, במחשב עצמו לא אראה סרטים. וכם לא צריך משחקים גודל המסך? לפחות 15.6 לנוחות. * משקל רצוי? לא רלוונטי כי זה בבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שוב לא רלוונטי כל כך . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)- אולי יציאה טובה לראות בLCD. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? צורב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי אחריות כמה שיותר טובה , הבנתי ששלוש שנים אחריות של בולשיט כי זה רק על חלקים אבל גובים על העבודה טוב טוב. * האם בתקציב צריך…

9. Started by MasterDK,

אלהן חברים. כנראה שהמחשב הנוכחי שלי מת (אחרי שהחלפתי קירור וספק הוא עדיי ממשיך לעשות ריסטים רנדומליים). אם כך אני כנראה צריך לרכוש אחד חדש. מכיוון שיש לי את רוב החלקים אני צריך רק את הדברים הבאים: 1. מעבד, עידפות מאוד גדולה לאינטל וסוקט 775 כי כבר יש לי קירור של AC ALPINE 7 PRO (אשמח גם אם תגידו לי שהקירור הזה לא מספיק אם הוא לא מספיק, ואז אין צורך להתמקד רק על סוקט 775). 2. לוח אם עם כרטיס מסך מובנה וכמובן שתיהיה יכולת לשדרג כרטיס מסך (יציאות PCI-E או מה שיש היום) 3. זכרון. עקב התקציב אני צריך מינימום גיגה, אבל אני לא אתקמצן על 100ש"ח בשביל להשיג 2 גיגה 4. מארז כמה שיותר זול (עם לפחות מאוור אחד, ויציאות USB קדמיות). עכשיו לגבי ההארד-דיסקים: יש יל 2 אחד של HITACHI ואחד של…

• 9 תגובות
    • 875 צפיות
  10. Started by moshe1379,

שלום לכולם אני חדש בפורום ויש לי תקלה בנייד לאחרונה ביצעתי בו פירמוט ולאחר לילה שלם שהמחשב היה כבוי הדלקתי אותו והוא פשוט נתקע על ה לוגו עם ה F9 ו F10 ורק לאחר כ רבע שעה עולה הווינדוס מישהוא יכול לזהות את הבעיה חשוב לציין שהמחשב שמור מאוד מעולם לא נפל ניסיתי להחליף את הזיכרון ראם אך זה לא עזר ניסיתי לפרמט אותו מחדש למערכת הפעלה אחרת וזה גם כשל ..... מישהוא יכול לעזור לי כל תגובה תתקבל בברכה .......

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  11. מחשב מדגם hp pavilion 11 x360 pc, 11-n005ej מציג תצוגה של מלבן קטן יותר מהמלבן של המסך של המסך המשני הגדול יותר.

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. האם מה שכתוב במחקר הזה יכול להיות ? http://www.squaretrade.com/htm/pdf/SquareTrade_laptop_reliability_1109.pdf

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. אהלן, ראשית, אני יודע שאחרים כבר חיפשו מחשבים בסגנון דומה ומסיבות דומות, אבל אולי הדברים שכתבתי כאן יובילו להמצלות אחרות. ולעניין, בסוף החודש אני מתחיל לימודי תקשורת חזותית (עיצוב גראפי) ואני מחוייב לרכוש מחשב שיתאים למפרט הטכני שבצלאל מגדירים שהוא מה שמתאים ללימודים (הוא מצורף למטה). אז כבר כמה שבועות שאני מחפש את המחשב שיתאים לי בצורה הטובה ביותר ות'אמת שאני כבר קצת מתחיל להתייאש... כפי שניתן לראות במפרט הטכני המצורף, בצלאל ממליצים על מקבוק פרו, הבעיה היא שהמלצות לחוד ויכולת כלכלית לחוד. בקיצור אני מחפש מחשב שיהיה קרוב כמה שניתן למפרט הטכני המומלץ (לא המינימאלי) אך בטווח מחירים יחסית שפוי של 5000-6000 ש"ח פחות או יותר. יש לי אופציה לרכוש את המחשב באילת * מטרות המח…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 חריגה של אולי 200 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים בעיקר וגם משחקים פשוטים כמו Minecraft stardew valley 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בסביבות 14" אפשר גם 15.6" אם שווה - שיכנס לתיק גב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כ…

• 0 תגובות
    • 426 צפיות
  15. שלום אני רוצה להגדיל את הזיכרון במחשב הישן שלי ל 2*1G במהירות 800MHZ לוח האם שלי הינו GA-8I915P - לינק מצורף האם הלוח יעבוד עם זיכרונות 800MHZ ( במקור עבד עם 533MHZ ) http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1801&ProductName=GA-8I915P Duo בברכה שייקה

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  16. Started by אלון67,

מה התקציב המקסימאלי? – 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? – לא עקרוני ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית (אוטוקד, סקצאפ, ריינר כולל אפשרויות 3D) ומשרדית כולל גלישה מהירה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). – לפרנסה - אדריכל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. – יש ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? – 4…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכם חברים, מבקש עזרה בהתאמת מפרט למחשב לטובת עבודות גרפיקה, תיכנות וצפייה בסרטים בפורמט Full HD(1080p). מבקש לעמוד בתקציב של עד 3K ש"ח ואם ניתן אפילו לקצץ מעט ולעמוד על 2.5K(יחס אופטימלי של תועלת תמורת מחיר). ניסיתי לראות במס' חנויות מה מחירי השוק והרכבתי לעצמי 2 מפרטים לדוגמה שאותם ניתן לשנות/לשדרג/להחליף בהתאם לניסיונכם הרב: הראשון נערך בחנות SKYPC: מעבד Intel Core i3-530 Box ₪625 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80616I3530 לוח אם Intel BLKDH55HC Hunter Cave ₪532 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDH55HC כונן קשיח Westren Digital WD10EARS 3.5" 1000GB SATA2 64MB ₪423 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WD10E…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. זה המפרט מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤551 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1205 לוח אם GIGABYTE GA-M68SM-S2L ¤377 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38489 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤247 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון SuperTalent DDR2 1024B 800Mhz CL5 ¤116 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T800UB1GV זיכרון SuperTalent DDR2 1024B 800Mhz CL5 ¤116 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T800UB1GV כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe ¤1365 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV386 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤185 http://skypc.co.il/product.asp?pid=30916 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ¤420 http://skypc.co.il/product.as…

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אז שוב תקציב עד 5000 ש"ח לקניה בארץ. * מטרה עיקרית כהגדרתו ריבוי חלונות + צפיה בסרטים (כדאי שיהיה גם סביר למשחקים וגם מוכן לעריכת תמונות וסרטים אבל בקטנה.) * גודל המסך - לא פחות מ-14 (בכל זאת לצפיה בסרטים) עדיף באזור ה-15 עד 16 אבל שלא יהיה ענקי. * משקל רצוי - עד 2.7 ק"ג עדיף פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - 4-5 שעות בפעילות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - HDMI רצוי אבל לא חובה. * בלוטות? - לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? - לפחות 500GB. * כונן CD/DVD? צורב? - כן * כונן Bluray? - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא ממ…

20. Started by Fasil,

[TABLE] [TR] [TD=width: 10%]מק"ט[/TD] [TD=width: 45%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]C4670B[/TD] [TD=width: 45%]Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 BOX[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪1090[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]GH81MD2V[/TD] [TD=width: 45%]Gigabyte GA-H81M-D2V Retail Front USB3.0 - מחיר מבצע[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪245[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]SST-RL04-650[/TD] [TD=width: 45%]בקניית מחשב חדש בלבד SilverStone Redline 04 Black USB3.0 + FSP 650W Raider[/TD] [TD=width: 10%, a…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. יש לי מחשב משפחתי (Phenom II מ 2009) ועובד (הדיסק והזיכרון שודרגו במהלך השנים), איטי לתוכנות של היום, קופא מידי פעם וכמה פיקסילים שרופים. הגיע הזמן להתחדש :) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תלוי מאוד בכמה צריך להשקיע כדי להתאים לשימוש, כ 3500 ואפשר להעלות עד 5000 במקרה הצורך. אם התקציב הזה לא יכול לענות על הדרישות מהמחשב, אשמח לפידבק. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? צפייה בנטפליקס וכו' משחקים: fortnite ,stumble guy, bluestacks, tabletop simulator במשחק tabletop simulator יש הרבה אובייקטים שצריך לטעון על המסך, ואח"כ רובם המוחלט סטטיים, אני לא יודע לאיזה תכונה של כרטיס המסך זה משוייך…

22. שלום אנשים חבר של אח שלי רוצה מחשב למשחקים כבדים! הוא אמר לי"לא שירוצו אלה שיטוסו". חשוב לו גם השקט. אז אני חשבתי על משהו כזה: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1425 קירור למעבד: Scythe INFINITY (Japan Design) AM2 Support כמות: 1 - מחיר: ¤250 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤554 מארז: ANTEC P182 SE 3x120MM Mirror Finish P182SE כמות: 1 - מחיר: ¤1123 ספק כוח: Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU כמות: 1 - מחיר: ¤455 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 כמות: 2 - מחיר: ¤230 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤605 כרטיס מסך: BFG 8800GT G92 OC2 512MB DDR3 Retai…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by dyn,

שלום, אני צריך מחשב נייד הכי טוב שניתן למצוא עד 4500 ש"ח (ניתן לחרוג מעט אם צריך), הצרכים שלו הם בעיקר לעבודות לסטודנטים, WORD וכדו'... יש לי עדיפות ל או HP או DELL. תודה ענקית על העזרה

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  24. התקציב עד 1,300-1,400 (אם אפשר בפחות זה היה עדיף), לא ניתן לחרוג מעבר לכך (קושי כלכלי), ישמש ללימודים. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משרדי. * גודל המסך? בגבולות ה-10' * משקל רצוי? שלא היה כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) שתהיה לפחות יציאת וידאו אחת VGA/DVI/HDMI. * בלוטות? לא חייב, אבל לא אכפת לי שהיה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 150GB. * כונן CD/DVD? צורב? כן. * כונן Bluray? לא (סתם מיותר). * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכ…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Cyron,

שלום צריך המלצה למחשב לחבר סטודנט שיהיה לעבודה משרדית, אופיס, אינטרנט, הרבה מוזיקה וסרטים, ושיכול להריץ מדי פעם תוכנות כמו סוליד וכאלה.... תקציב עד 2000 שקל, ללא מסך, יש לו 22" כבר. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.