ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך מפרט מחשב למשחקים ברזו' 1680X1050 בתקציב של עד 3500 שקל. רעש ומראה של המארז לא משנים, המחשב יהיה בחדר די חם (קומה 1/1 בבית פרטי בלי מזגן), אז אם זה משנה תתחשבו בקירור למעבד וכ. מסך. התקציב לא כולל ציוד הקפי כלשהו. עריכה: שכחתי לציין, בלי OC. עוד משהו- תבנו לי בבקשה מפרט בTMS. תודה מראש, אורי
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
מתלבט בין 2 המחשבים gigabyte u60 או asusEee מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
הצעה I סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר מק``ט 335 167 2 זיכרון OCZ DDR2 1024MB 667Mhz CL5 OCZ26671024V 334 334 1 כונן קשיח Westren Digital 2500AVJS 250GB 2500AVJS 162 162 1 צורב Pioneer DVR-112D X18 DVD PDVR112DBK 186 186 1 מארז כולל ספק JSP-TECH J-775D 400W J-775D 79 79 1 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) 10 411 411 1 מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box AMD1137 472 472 1 כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD2600PRO SONIC 256MB PCIe 28260 254 254 1 לוח אם FOXCONN K8M890M2MA-RS2H FM056 9 פריטים 2,234 ¤ סכום כולל מע``מ הצעה II סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר מק``ט 335 167 2 זיכרון OCZ DDR2 1024MB 667Mhz CL5 OCZ26671024V 334 334 1 כונן קשיח Westren …
-
- 8 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל מפרט למחשב ללא החלקים הבאים : * זכרונות. * דיסק קשיח. * ללא ציוד היקפי. בעיקרון מה שאני מחפש זה לוח אם ( תמיכה בזכרונות DDR2 + PCI-E ), מעבד, כרטיס מסך מומלץ עם חיבור HDMI + DVI ומארז יציב שלא מתפרק ( לא חייב להיות עם חלון ). יש עדיפות לכרטיסי nVidia שימוש המחשב - הכל. הערות כלליות : * צריך כרטיס מסך חזק שמסוגל לשדר לכבל HDMI באורך 10 מטר. הכרטיס מסך הנוכחי שלי לצערי לא מסוגל לעשות את זה אז אני מחפש תחליף. * לא מתכנן לבצע OC על שום חלק מהמעבד, אז לא להסתמך על זה בבחירת כרטיס מסך. * גודל רזולוציה טבעית של המסך : 1920X1200. אשמח להצעות, תודה
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון להתחדש בנייד לשימוש בתוכנות גראפיות. במיוחד רנדרינג באפטר אפקטס. כנראה מסך 15.6 לא נראה לי שאני צריך מסך מעבר לזה כי אני יתחבר למסך גדול יותר שיש לי וכמובן שאני קונה SSD מה שכן לא ברור לי כמה זיכרון זה מספיק יש דגמים של 8 12 ו 16 גיגה זיכרון ואפילו יותר דבר נוסף ואולי הכי חשוב המעבד. אני צריך i7 או שאפשר להסתפק ב i5. וגם האם לקנות דגם פשוט יותר U או מתקדם יותר HQ חשוב לי לדעת כמה משמעותי ההבדל למשל בין זיכרון 8 ל 16 זה ממש יעשה עבודה בחצי זמן? כמו כן אותה שאלה לגבי מעבדי U ו- HQ תודה
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
מאיפה המחירים?? לא מצליח לראות מחירים כאלו באתרים של החברות הגדולות.
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורם הנכון כרגע המחשב שלי הוא AMD X2 3800 2גיגה זכרון NF4 U חשבתי לשדרג ל 9600GT או שעדיף לשדרג למשהו של ATI ? ואם זה יתן שיפור משמעותי בביצועים? ראיתי בנעה מחשבים את הכרטיס הזה וnVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIeוGainward שעולה 517ש"J עכשיו אני רגיל שדווקא לחברה(Gainward ) הזאת יש כרטיסים מאוד יקרים ולא דווקא הכי זולים הם נועה הם היבאונים שלהם במקרה? מכיון שבלמיר חנות שנמצאת באזור שלי הכרטיס עולה 911 שקל ובכלליות הכרטיסים של החברה הזאת יותר יקרים משאר הכרטיסים מאות סוג(לפחות לפי מה שאני זוכר) תודה
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום חבר'ס אני מתחיל ללמוד עוד מעט באוניברסיטה ואני צריך נייד ללמודים להלן הדרישות שלי מקווה לתשובה בהקדם * תקציב: עד 4500 ש"ח * מטרות המחשב: לימודים, עריכה גרפית ותכנות * מסך: בסביבות 15.6-+ עדיף מט עם רזולוצייה כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות: תאורת מקשים אבל לא מחייב * משקל רצוי: 2, 2.5 ק"ג * זמן סוללה נדרש: 5 שעות ויותר * כונן: לא משנה הסוג, שיהיה יותר מ-700GB * כונן אופטי: לא מחייב * העדפה לדל טושיבה ואסוס * אני רוצה לקנות מ-KSP/BUG תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אמא שלי החליטה שמתחשק לה מחשב נייד לטיסה לחו"ל ואני צריך למצוא לה את "ה-מחשב".. בקיצור, המטרה היא למצוא את המחשב הכי חזק שאפשר בכמה שפחות שהמסך שלו יהיה מעל 10 אינטש'.. ראיתי בעיתון של אופיס דיפו שיש להם מבצע על מחשב של פוג'יטסו- סימנס דגם-V5535 במחיר של 2900 שנראה לי בכלל לא רע וחזק מאוד בשבילה ויהיה לה טוב לכמה שנים.. רציתי לדעת מה דעתכם עליו או אם יש לכם המלצות למשהו אחר.. הרבה תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שימושים: אינטרנט אופיס ויז'ואל סטודיו, ללא חשיבות לניידות (זמן סוללה חימום) עדיף עם אחריות חשבתי על הנייד הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=711510# מה דעתכם? יש הצעות אחרות אולי? ??? תודה !!
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, מחפש נייד שיהיה קל(~2 קילו, עדיף פחות). מסך של 13-14 אינץ מספיק, אבל שלא יהיה מסך רחב( ולא שימושי לרובנו). המחשב ישמש לגלישה ועריכת טקסט. מישהו המליץ על Apple MacBook, למרות שיש לו מסך רחב. מה אתם אומרים? הוא יחסית זול משום מה. תודה
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי השימוש של המחשב הוא משרדי ואני ישתמש במחשב לפעמים אז חשוב לי גם שיריץ משחקים בצורה סבירה.. התקציב כמו שכתוב למעלה 2500-3500 וזה הדברים החשובים שיהיו: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים) ,צפיה בסרטים * גודל המסך? 15.6 ומעלה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אם לא פוגע במפרט אז USB 3 * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם לא פוגע במפרט עדיף שכן *…
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל אין לי בעיה שתנצלו את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, GTA IV, Max Payne 3, Prototype 2 וכל החדשים שיצאו (FAR CRY 3, GTA V) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050, 22 Inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - סרטים וסדרות בעיקר, מוזיקה, אינטרנט ועבודה משרדית * גודל המסך? - 15" לפחות * משקל רצוי? - כמה שיותר שאפשר למצוא בתקציב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - אני צריך כ: 4-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - חובה VGA, אם יש אפשרות ל-HDMI אז יבורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח - לפחות 1TB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא - אבל שהדרייברים יבואו עם המחשב (כאילו הדיסקים). * האם יש ל…
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
חברה שלי קנתה מ notebookclub את ה dell vostro a840. בעיקרון קיבלנו אחריות מצורפת לחשבונית על דף רגיל שמפרט את האחריות אבל שלא אומר שהאחריות היא של דל. לכל החלקים 3 שנים (ספק וסוללה שנה). לפי מה שכתוב המעבדה שלהם נמצאת במדינת היהודים 85 בהרצליה פיתוח לפי מה שכתוב בקבלה, וצריך להתקשר למספר כשלהו כדי לפתוח פניה במידה ויש תקלה. האם זאת האחריות המקורית?
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
חברי hwzone אני חדש כאן אז קודם כל שלום! אני זקוק למפרט של עד 9k אפשר חריגות קלות של עד 300 ש"ח המחשב מיועד בעיקר למשחקים מעט OC וצפייה בסרטים במחשב אני צריך שהמפרט יכלול גם מסך מקלדת ועכבר ללא רמקולים זה בינתיים מה שבניתיי ואני זקוק להצעות נוספות לשיפור המפרט (חשוב לי שהמפרט יבנה מIQPC) מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1285 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤621 מסך: LG LCD 19" L1970HR 2ms DVI מחיר: ¤1617 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤2107 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200KS מחיר: ¤512 צורב DVD…
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב5000 כולל מסך דק שטוח , צורב dvd . למשחקים כבדים ומשחקים ברשת (cs:s doom )
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים + מסך LCD בכ-4500 ש"ח. עדיפות למסך 19" 8MS מאשר 17" 2MS... אני מאוד מעדיף מארז GAMER יפה, אבל לא היותר מדי מצועצעים... מקווה שיש משהו בתקציב שלי. תודה. :-) הנה המפרט שאני הצלחתי להוציא: מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX מחיר: ¤622 אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: ALBATRON K8NF4-AM2 מחיר: ¤365 אחריות: שלוש שנים. מסך: LG LCD 17" L1752TQ 4ms DVI מחיר: ¤1060 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 7600GT SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL מחיר: ¤719 אחריות: שנה. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤396 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: …
-
- 10 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הי אנשים טובים! אני זקוק למכונה שתוכל להריץ לפחות 4 מכונות וירטואליות (VM) לדוגמא - מערכת הפעלה XP שמותקנת עליה Workstation עם 4 מערכות הפעלה נפרדות ועצמאיות אובר קלוקינג מתקבל על הדעת, אך נא לא לשכוח לפרט לוח אם תומך ואמצעי קירור (לא להשתגע עם קירור גז או מים ושטויות אחרות שיעלו כמו מחשב שלם) --בבקשה לא לזרוק סתם מפרטים באויר, מי שיש לו את הידע (ועדיפות עם נסיון) מוזמן בשמחה לעזור ! --כמו כן , איזה פתרונות גיבוי של חשמל יש כיום שיכולים להציע 8 שעות פחות או יותר? (חוץ מגנרטורים מפלצתיים) תודה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי כבר כמה זמן מחשב פנטיום 4 ואני רוצה לשדרג לו את הכרטיס מסך,מעבד,לוח אם,זכרונות תקציב 1,500 בלי קירורים נוספים והמחשב לא מיועד לאוברקלוק
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אפשר להרחיב את הזכרון הפיזי של המחשב הנ"ל? זאת אומרת יש לו סטיק פנוי או שיש לו רק סטיק אחד תפוס? ועד כמה זכרון אפשר להרחיב?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב פשוט (אינטרנט, אופיס, סרטים) בתקציב 2500. נקודות מנחות למפרט: 1. תמיכה בלוח האם ב- IDE ו- SATA יחד 2. 2GB זיכרון 3. 250GB דיסק קשיח 4. אופציה להרחבת כרטיס מסך בעתיד 5. אין צורך בצורב, מקלדת ועכבר הבקשה הזו אינה קשורה לבקשה הקודמת שלי מאתמול (שם המחשב עבורי). תודה רבה ניסים.
-
- 14 תגובות
- 705 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר ללימודים, אופציה לשחק במשחקים חדשים יחסית (לא חייב על הגדרות גבוהות במיוחד) וטיפה לצפייה בסרטים * גודל המסך? חשבתי על 14 או 15 אינץ' רחב * משקל רצוי? לא חשוב בשבילי * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא משמעותי במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אולי יציאה של DVI * בלוטות? רגיל כמו WIFI כו'ו * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 ג"ב פלוס מינוס * צורב DVD? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית? רצוי עם אחריות בינלאומית * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? העדפה ל HP אבל אם יש משהו יותר טוב אז רצו משהו אחר עקרונית המח…
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום אנשים !! יש בידיי מחשב שנקנה לפני 3 שנים כמעט, ואני רוצה לשדרגו על מנת שהוא יתאים למשחקים בינוניים של היום (רמה מעל פיפ"א- אם זה אומר משהו...). השדרוג הוא זמני עד לקניית מחשב חדש בעוד שנה-שנה וחצי. או קיי אז המפרט הוא זה: INTEL Pentium 4 Northwood 2.8Ghz socket 478 ASUS P4S800 Micron technology 512MB DDR 400Mhz ASUS Radeon 9250SE AGPX8 התקציב הוא המינימלי האפשרי, שיריץ משחקים ברמה סבירה. תודה לעוזרים !! וחג שמח !!
-
- 9 תגובות
- 705 צפיות
-
-
1. מה התקציב? כ-4,000 ש"ח 2. מטרות המחשב? עיצוב גרפי (פוטושופ,פריהנד וכו'), סטודנטית 3. גודל המסך? נראה לי ש-15" זה גדול וכבד מדיי..לא? יש ניידים עם מסך 14" שנכנסים בתקציב? 4. משקל רצוי? the lower the better מן הסתם.. 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן 6. יציאות מיוחדות? לא ממש קריטי 7. בלוטות? לא ממש קריטי 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? לא ממש קריטי 9. צורב DVD? לא ממש קריטי 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא 7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? לא ממש תודה
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-