עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by kobi.masika,

היי אני מנסה לבנות בימים אלו מפרט מחשב לאחי המחשב אמור לשמש למשחקים תוכנות סרטים וכמרכז המדיה (יחובר למערכת קולנע ולמסך הטלוויזיה LCD ) מארז + ספק: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=10866&catid=666 640 ש"ח זכרון : 1GB TwinMOS 630 ש"ח דיסקים קשיחים‏: Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 460 ש"ח צורבים: NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 Black 190 ש"ח סה"כ 1920 ש"ח מה שמשאיר 3080 ש"ח למעבד לוח אם כרטיס ומסך אשמח לקבל המלצות לרכיבים החסרים לשיפורים ברכיבים שכבר נבחרו יש אפשרות לחריגה של 500 שקלים נוספים כרטיס המסך צריך להיות עם יציאות על מנת לחבר גם למוניטר המחשב וגם למסך הטלוויזיה לוח האם צריך להיות עם יציאות …

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  2. טוב הייתי היום במגה וראיתי מחשבים אמרתי אולי נקנה לאחי הקטן מה אתם אומרים על המפרטים? המפרט הראשון ממש לא נראה לי שאני אקנה אותו השני יותר סבבה אבל גם לא הכי טוב קבלו : 999 שקל: מארז GALAXY MIDI משהו מסריח ביותר.. (: לוח אם: ECS צ'יפסט של SIS741GX/964L מעבד:AMD אטלון XP 2400 הארד:40 ג'יגה כרטיס מסך על הלוח.. כרטיס רשת על הלוח סידירום *52 כרטיס קול על הלוח מקלדת עכבר המפרט השני שנראה יותר טוב אבל לא מושלם גם אותו מארז לוח ASUS P5V800MHZ FSB 775 HT SUPPORT SIS 661FX מעבד: P4 HT S775 533FSB 1MB הארד: 80ג'יגה 7200 RPM ATA כרטיס מסך+רשת+קול על הלוח צורב רגיל מקלדת ועכבר ומסך באלף שקל של BENQ LCD T705 מה אתם חושבים שווה המחשב השני 1600 שקל? הצרכים מאוד פשוטיםאני רוצה לעשות רש…

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  3. Started by creek,

אין דרישות מיוחדות, רוצה מחשב שאני יוכל לעשות עליו הכל, משחקים אני בקושי משחק - אבל בטח אני יחזור לשחק כשיהיה מחשב חדש לא צריך לציוד היקפי צורב DVD, עדיף קומבו מסך דק LCD, או שלא LCD? מה שעדיף לדעתכם, אבל אני צריך את זה דק מארז נחמד, שיהיה שקט אם אפשר

• 9 תגובות
    • 675 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD ומשחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מזדמן - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כנראה שתשומש לכך הטלוויזיה שתהיה 37 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? חדשים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומ…

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  5. Started by m.n,

שלום, אז ככה: אחרי שחיכיתי זמן רב, בדקתי והשוואתי החלטתי שאני הולכת על DELL N3010 13.3 אינץ. אפשרויות המעבדים הם core i3 או core i5. אתמול באחת החנויות שראיתי שם ניידים, נאמר לי שמעבדי ה core i זוללים מאוד בטריה ומספיקים ל שעתיים וחצי - שלוש שעות גג ושכדאי לי לחכות למעבדי ה core i ulv שצריכים לצאת. האם זה נכון לגבי "הזלילה" של הבטריה? ומה דעתכם על מעבדי ה core i ulv שצריכים להגיע? דבר נוסף שברצוני לשאול זה לגבי המהירות של הדיסק קשיח, האם זה משמעותי בין 5400 ל7200? במה מתבטאים ההבדלים? אודה לכם אם תוכלו לכוון אותי במעט...

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  6. Started by teapot,

שלום, אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד, תקציב גג - 3000 שקל מסך 15 או 16 אינצ - משקל בהתאם. צרכים: וורד, גלישה באינטרנט, וצפיה בסרטים (עדיף HDMI) סוללה - שתחזיק זמן סביר, 3 שעות זה אחלה. מעדיף מחשב של דל אם אפשר, הקניה תעשה בארץ.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  7. מחשב לא למשחקים בעיקר לאינטרנט סרטים ושירים. חשוב שיהיה חיבור HDMI. חשוב שתהיה אחריות טובה (שיקחו מהבית ויחזירו או כמו של טושיבה- במקרה של נזק וגניבה). חשוב מסך 15.6 מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  8. Started by Phyro,

היי, אשמח לקבל מפרט למחשב ללא החלקים הבאים : * זכרונות. * דיסק קשיח. * ללא ציוד היקפי. בעיקרון מה שאני מחפש זה לוח אם ( תמיכה בזכרונות DDR2 + PCI-E ), מעבד, כרטיס מסך מומלץ עם חיבור HDMI + DVI ומארז יציב שלא מתפרק ( לא חייב להיות עם חלון ). יש עדיפות לכרטיסי nVidia שימוש המחשב - הכל. הערות כלליות : * צריך כרטיס מסך חזק שמסוגל לשדר לכבל HDMI באורך 10 מטר. הכרטיס מסך הנוכחי שלי לצערי לא מסוגל לעשות את זה אז אני מחפש תחליף. * לא מתכנן לבצע OC על שום חלק מהמעבד, אז לא להסתמך על זה בבחירת כרטיס מסך. * גודל רזולוציה טבעית של המסך : 1920X1200. אשמח להצעות, תודה

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  9. Started by yossipon,

שלום! קניתי Fujitsu Esprimo Mobile V6535 הוא בא בלי מערכת הפעלה התקנתי WIN XP הכל עובד חלק התקנתי דריברים והכל אבל הWIFI לא עובד משום מה הכפתור סוויץ' לא מדליק תנורה של הWIFI בחוברת התקנה אומרים שצריך תוכנה שנקראת Wireless selector אבל לא קיבלתי תתוכנה הזאת ולא מצאתי אותה ברשת מישו יכול להביא לי תוכנה או משו שיסדר לי את זה ? אני יוכל לדבר עם החברה רק ביום ראשון כי הם לא עובדים בשבת תודה =] נ.ב זה המחשב http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=7038

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  10. אהלן אני רוצה לקנות מחשב לצורך הרצת מכונות וירטואליות לשם למידה התקציב שלי נע בין 2000-3000 ש"ח, מוכן לחרוג ממנו בעוד 500 שקל. אני יודע מראש שאני אתקין עליו מערכת הפעלה מגירסת סרבר 2008 R2 גירסת 64 ביט ככה שהמעבד צריך לתמוך בזה וכמו כן המכונה תריץ מכונות וירטואליות. מבחינת זיכרון פנימי, אני מתלבט בין 8 - 16 ג'יגה, אולי עדיף לי לקחת 8 ג'יגה ולוח שתומך בעד 16 וככה לחסוך כמה שקלים? (ובעתיד אולי להוסיף עוד סטיק זיכרון) דיסק קשיח - מעדיף ללכת רק על ווסטרן דיגיטל על פני חברות אחרות, ההתלבטות כרגע בין 500 ל 1 טרה, וכמובן איזה תת דגם לקנות. לוח אם - בעניין הלוח אני בהתלבטות... בעיקרון אני מעדיף לוח פשוט שהכל מובנה בבורד וכמו שכתבתי, חייב ב עד 16 גיגה אבל יש לי עוד כמה אלמנטים שאנ…

11. היי, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 1600+- שימושים עיקריים סרטים מעדיף שיתאים גם ל 3d משחקים ממש לא כבדים. מחפש מחשב לא כבד מידי בכל זאת אקח אותו כל יום. מסך 13-14 " ארדיסק מעדיף לפחות 500 מחפש אפילו מוחדש (מעדיף דגם יחסית חדש) תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  12. Started by david16tt,

* מטרות המחשב? לעבודה,בעיקר לימודים(תוכנות OFFICE וגלישה באינטרנט) * גודל המסך? 15+ * רזולוציית המסך? רגיל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין * Bluetooth? אפשר,לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא,אבל אני חושב על TOSHIBA בגלל האחריות המורחבת שלהם ל 3 שנים... * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם?…

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאיו, גיימינג בינוני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרמייר, סוני וגאס, פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  14. צריך המלצה למחשב נייד:שימושים עיקריים: לימודים, מיילים, צפייה בסרטים...גודל מסך 13 עד 15.6משקל: עד קילו וחציכונן אופטי לא צריך כונן קשיח: 500GB זיכרון לפחות 6GB אחריות מעל שנה (רצוי 3) תקציב 3000 + גמיש אזור מגורים: חיפה והקריות תודה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  15. Started by Guy Amir,

שלום לכולם אני רוצה להרכיב מחשב ומתלבט האם לקנות רכיבים עם אובר קלוק או לא השימוש למחשב הוא מקצועי התוכנות עימן אני עובד הן maya, keyshot, zbrush ואחרות בתחום התלת והגרפיקה. אני זקוק לרינדורים מהירים של קבצים בגודל 75X50 רזולוציה של DPI300 וליכולת עבודה מהירה עם HIGHPOLY MESH התקציב למחשב 10K, ישנה אפשרות לחרוג ל 12K (עדיפות להשאיר את התקציב המקורי) אני משתמש בשני מסכים, כניסת HDMI, רזולוציה 192X1080 אין צורך בציוד היקפי אין צורך לכלול מערכת הפעלה ותוכנות השאלה שלי היא עד כמה OC באמת תורם למהירות העבודה והרינדור, או שניתן לוותר ולהשקיע את ההפרש ברכיבים אחרים. אם יש המלצה למפרט אשמח לקבל תודה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  16. Started by xaier,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,500 - אם כי לא חייב, המליצו לי גם על ניידים בסך 3,500 שנאמרו לי כי הם מעל ומעבר מבחינת ביצועים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה, הרצת גרפים רבים בחיבור אינטרנטי המתעדכנים כל כמה עשרות מאיות השנייה (פחות משנייה), שימוש במקביל בתוכנות צ'אט כגון discord, כרטיסיות רבות בדפדפן ואופיס. גיימינג - לא עיקר, אך אולי בעתיד יהיה שימוש מועט לגיימינג חובבני. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר? חחח אין משהו קריטי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן S…

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  17. Started by basharis,

הגיע הזמן להחליף מחשב. השימושים שלי הם כאלה: - 40% - גלישה באינטרנט - 30% - צפייה בטלוויזיה - בעיקר סדרות מהרשת. - 15% - עבודה/לימודים - תוכנות office וכלי פיתוח למיניהם (בעיקר עריכת טקסט, לא צריך כוח עיבוד מסיבי בשביל זה). - 15% - משחקים אני מעוניין לבנות מפרט שיענה על הצרכים הנ"ל בצורה סבירה. אני חושב שהמרכיב החשוב ביותר צריך להיות מסך איכותי (כ 2000 ש"ח?) ועדיין מאוד מתלבט בנוגע ל widescreen or not. אני לא מתכנן OC (לפחות לא בשלב הראשון). עדיף שכרטיס המסך יתמוך ב video in. אפשר למתוח את התקציב במעט. אין צורך לכלול ציוד היקפי. אני יכול לחכות מעט עם הרכישה, כך שאם שווה לחכות קצת בשביל משהו - אנא ציינו זאת, אני כבר זמן רב לא עוקב אחרי השוק. המלצותיכם?

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  18. Started by amit123,

שלום! חבר שלי רוצה לקנות מחשב בסכום הנ"ל(תשתדלו ממש לא לחרוג...),לא צריך מסך רמקולים עכבר ומקלדת...המחשב נועד גם למשחקים(לא צריך משהו מטורף כמו 8800 gtx...אבל עדיין רצוי שיהיה כרטיס מסך טוב כדי להריץ משחקים חדשים בצורה סבירה....) שהדיסק הקשיח יהיה בנפח של 160 ג'יגה...לא צריך יותר. תודה רבה נ.ב החנות צריכה להיות באיזור המרכז....

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  19. Started by oren_josef,

אם יש חוסר תאימות בין רכיבים מסוימים אז תרגישו חופשיים להעיר המפרט שהרכבתי הוא : (אין צורך בציוד היקפי ומסך) CPU - AMD Athlon 64 5600+ (Socket AM2) X2 DualCore Mother Board - ASUS AMD M2NPV-VM AM2 , DDR II 800 , PCI-E RAM - DDR II 800 , KINGSTON 2G (TWO 1G modules ) Graphics Card - GIGABYTE 7300GT 256M HDTV,DVI,PCI-E Hard Drive - Western Digital / Seagate 250GB 7200RPM , 16M , SATA II DVD Burner - NEC AD-7173 Label Flash 18x DVD+/-RW/RAM Double Layer Power Supply - Thermaltake TR2 Power W0093 500W Silent(24 pin) Case - Thermaltake SOPRANO CPU Fan - ZALMAN 9500 LED AM2 יש שינויים במפרט שאתם ממליצים ?

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  20. שלום לכולם אני אשמח לקבל את חוות דעתכם ולהתעייץ בנוגע למחשב שאני מעוניין לקנות... המחשב מיועד למשחקים. בניתי מפרט ככה ממה שראיתי פה ושם ויצא לי משהו כזה... מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1329 לוח אם: ABIT AW9D מחיר: ¤1000 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1844 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200KS מחיר: ¤530 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-15 - ATI CROSSFIRE - OCZ2A8002GK מחיר: ¤1093 מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMIN…

• 10 תגובות
    • 674 צפיות
  21. Started by amig2,

התייאשתי מה- hd2600xt שלא בטוח שיהיה גם בעוד חודש ויהווה אלטרנטיבה ל-8600gts לכן החלטתי לעלות מדרגה לכרטיס מסך הרבה יותר משתלם (מי שרוצה להמליץ לי משהו אחר מוזמן...) התקציב הוא 5,000 כולל ויסטה אם אופציית חריגה קטנה... (בתכלס בלי ויסטה והציוד היקפי התקציב הוא 4,100 עם אופציה מקסימלית ל-4,500). השימוש הוא משחקים. לא מתוכנן oc. המחשב יקנה ב-ksp בתל אביב. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤700 אני פאןבוי של אינטל אז לא רצוי amd אלא אם כן הוא משתלם משמעותית. לוח אם: ASUS P5LD2 ¤535 שמתי את הדגם הספציפי הזה סתם (צריך המלצה ללוח, אלא עם כן זה בסדר). אין לי מושג איזה ערכת שבבים אני צריך אבל רצוי שהלוח יהיה של asus כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST…

• 11 תגובות
    • 674 צפיות
  22. Started by Aviad6,

הוא צריך בשביל עריכת סרטים מצגות מן הסתם יצטרך להתחבר למקרן וכאלה 6000 גג עדיף בפחות ב5500 ככה אני יודע שכבר פתחתי אשכול ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=256161.0 ) פשוט אף אחד לא עונה שם וזה דחוף לו תודה

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  23. התקציב זה 5500 שקל, המחשב בעיקר למשחקים, ודברים דומים כאלו. אין צורך בציוד הקפי, ז"א מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים - אין צורך... הדרישות תנסו לשים כרטיס DX10 וE6300. תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  24. היי תרגעו הפעם זה לא בשבילי!!! דרוש מפרט למשחקים ללא מסך וציוד היקפי מחנות בראשון לציון עד 3000ש"ח יש לי מפרט מוכן של המחשב שאני מזמין ב3/6 (המארז הוחלף THERMALTAKE ARMOR EXTRA A2400 ) תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  25. Started by Bh,

אני מחפש מחשב למטרת אינטרנט ומסמכים. התקציב שעומד לרשותי הוא 1700 ש"ח. הסתכלתי באתר של IVORY והמחשב הזה נראה לי סבבה: מארז מחשב ומארז איכותיים ביותר עם פח עבה כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות אחריות לספק הכח ל-3 שנים מבחר מארזים בתצוגה בסניפים ניתן לרכישה עם כל מארז מכל יצרן מעבד INTEL CORE 2 DUO E6320 (4MB)1066 תוספת למעבד E6420 (4MB) רק 75שח תוספת למעבד E6600 רק 270 שח תוספת למעבד Q6600 רק 690 שח לוח אם MSI P4M890 כולל PCI EXPRESS(לא AGP) כרטיס קול 7.1 ( 8 ערוצים) כרטיס רשת 10/100 דיסק קשיח 80GB SATA 1&2 7200 RPM 8MB זיכרון פנימי - 512MB DDR IIניתן להרחבה כונן וכונן אופטי צורב 52X32X52 LG כרטיס מסך 64MB משולב http://www.ivory.co.il/p…

• 8 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.