ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
הי, פרמטתי את המחשב ואין לי את התוכנת OSD. התוכנה מציגה סמל באמצע המשחק כשמשנים בהירות מסך/ מפעילים או מבטלים תקשורת אלחוטית וכו'. איפה מוצאים את התוכנה? תודה
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב נייח שישודך למסך HANS G בגודל 27 " ברזולציה 1080P. השימושים הם כללים : פוטושופ ,אינטרנט וגיימיניג (גם משחקים כבדים). אני טס שבוע הבא לארה"ב ואני מעוניין לרכוש שם את הרכיבים היקרים - כרטיס מסך,מעבד לוח קירור,זיכרונות ,כונן קשיח. אני משער שמארז כבר ארכוש כאן . מקריאה רחבה הבנתי שהכרטיס שאני צריך לכוון אליו הוא 7950 או 7870XT. 8GB RAM ואיזה SSD חמוד ל OS . אני מעוניין בכונן נוסף לDATA - 2 TB אודה לעצתכם בדחיפות
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב לשימוש ביתי כללי שיאפשר עריכת תמונת ברזולוציוה גבוהה במהירות ויעילות (Photoshop + Lightroom) ובנוסף עריכת וידאו 4K מרחפן ומצלמת GOPRO (4K HEVC) אין צורך בציוד מקיף 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שתמיד כדאי לחסוך, אבל לא על חשבון הביצועים, לא מעוניין שהוידאו יקרטע ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם הסיבה טובה עד 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מפורט למעלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Lightroom - תדיר Photoshop - מזדמן Reso…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין בעזרה בקניית מחשב חדש, אני מעצב אינטראקטיב מה שאומר שאני משתמש בעיקר בפוטושופ ופלאש, תקציב עד 3500ש"ח מה דעתכם על מחשב מותג? אני מתלבט אם לרכוש מערכת הפעלה ויסטה, XP, או לחסוך ולעבוד עם לינוקס מה דעתכם? אשמח גם אם תוכלו להמליץ על חנות טובה בתל אביב תבוא עליכם הברכה
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני מעוניין בצורב דיוידי, 120 ג'יגה ההרד דיסק וג'יגה זיכרון אין צורך בכרטיס מסך אם מדובר בAGP ואון בורד יספיק בשביל PCIE אני מתכוון לקנות מהאתר זיגזג http://www.zigzag2000.co.il הרכבתי שני מפרטים (מצורפים בסוף ההודעה) א. אני לא יודע איזה מבניהם עדיף ב. אם יש אפשרות כדאית יותר (מהאתר זיגזג ולפי הדרישות שציינתי) אז מה טוב תודה 1 NEC DVD-RW NEC ND 4550 x16 (WHITE) DUAL LAYER - BULK 313.46 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE 325.23 ש"ח AMD SEMPRON 64 BIT (3300+) - 128K Cache [754 Pin]- RETAIL 761.84 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8NS (nForce3 250) - ATX 491.11 ש"ח 2 512MB Kingston DDR PC3200/400 - Kingston Original 678.66 ש"ח…
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
א. אמא שלי צריכה מחשב נייד קליל,זול בעיקר לכתיבת מסמכים.. איזה מהם עדיף ולמה? 1. HP Compaq Mini 110c-1000 מפרט: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13793 אחריות: שנה מחיר:1742 2. Asus Eee PC 1000H מפרט: http://www.zol4u.co.il/Product.aspx?ProductID=632 אחריות: שנה מחיר: 1800 3. ASUS Eee PC 1000HA מפרט: http://www.zol4u.co.il/Product.aspx?ProductID=739 אחריות:שנה מחיר: 1776 ב. חיפשתי באתרי היצרנים,בגוגל ובזאפ ולא מצאתי 2 דברים לגבי המחשבים האלו: 1. אם המסך הוא מבריק או מט (אמרו לי שמט עדיף) 2. כמה אחוזים ממקלדת רגילה הגודל של המקלדת במחשב הנייד תוכלו למצוא לי את 2 הפרטים האלה בבקשה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 ש"ח, חריגה מועטה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג, צפייה בסרטים (הכל ב-4K) ועבודה משרדית פשוטה. אני מעוניין לשחק בכותרים נוכחיים תחת הגדרות הגרפיקה הטובות ביותר. המחשב יחובר למסך מחשב ולשתי טלוויוזיות (פרטים למטה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאד. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב השבוע, ומצאתי מפרט לא רע (לדעתי) בתקציב של 4000 ש"ח עם מסך LG 1953TR בכל מקרה הנה המפרט המלא: מעבד: E6550 לוח אם: ABIT IP35-E זכרון: 1GB 800MHZ SAMSUNG דיסק קשיח: 250GB SEAGATE SATA2 16MB כרטיס מסך: POWERCOLOR HD2600 pro 256MB צורב: PIONEER DVR-212BK SATA מארז עם ספק 500W HJA-291 (זה מארז כזה של KSP שהוא עם מאוורר 18 בצד) מסך: LG 1953TR 2MS מחיר: 4105 ש"ח אנא חוו דעתכם ותנו הצעות אולי לשיפור אם צריך.
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם, למרות שקראתי את המפרט שפרסמתם לגרפיקאים, עדיין אני לא מצליח להבין ממנו כלום. אז אני פשוט אכתוב את הצרכים שלי למחשב ואולי מישהו יוכל לההתייחס, בצורה שלא תהיה מאיימת על אלו שלא בהכרח חזקים במיוחד במחשבים אני עובד עם התוכנות הבאות, בשימוש יומיומי, לצרכי עבודה (מעצב תעשייתי, עאלק): Adobe CS5- Illustrator, Photoshop' InDesign, וכו תוכנות תלת מימד, כמו SOLIDWORKS ותוכנות הרינדור שלו אולי גם RHINO גם קצת וידאו, אבל ממש זניח רוצה מחשב טוב וחזק, בתקציב בסביבות ה- 4500. אני רוצה גם לקנות מסך ממש טוב, שזה חשוב לי ואשמח אם מישהו יוכל לתת לי המלצה על משהו כזה. אחרי שעבדתי קצת על מסך של MAC קשה לי לחזור למסך שלי, שנראה פתאום לא חד. אשמח למשהו קרוב אך הגיוני ב…
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום, איזה מחשב יותר כדי לי לקחת: 1.Dell: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10537 2.MSI: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11700 המחשב כעקרון מיועד לשימוש מעורב (משרדי,משחקים,תוכנות עריכה,אינטרנט וכו'..) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפשת מחשב מספיק טוב שיחזיק לי את כל תוכנות אדובי וגם תוכנית אוטוקאד. אני סטודנטית אז כמובן שהמחיר מאוד חשוב, מעדיפה משהו בתקציב יותר נמוך אבל כן מחשב שילווה אותי כמה שנים. תוהה האם שווה להשקיע ב-Mac בגלל שיש לי iPad שעליו אני מציירת ורוצה להעביר את הסרטוטים מהמחשב בצורה מהירה ואם כן איזה Mac הפרו או האייר?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מחשב נייד פנטיום 4 , 1.7MHZ זיכרון 512 DDR דיסק קשיח : 30GB כרטיס מסך mobility radeon 7500 צורב + DVD מה אתם אומרים ? על המפרט ? המחשב לא זז הכי מהר ומוזר לי פה משהו כמה הייתם משלמים באמת על מחשב כזה ומה דעתכם עליו , ולמה לדעתכם הוא לא זז הכי מהר .. תודה רבה :]]
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב משרדי חזק אשר ישמש אותי לעבודות יומיות (אנטרנט קצת סרטים) וגם בנוסף עבור עבודה (חישובים מורכבים בתוכנות שונות - צריך CPU חזק אבל לא יותר מדי). ללא כרטיס מסך (אולי ירכש בהמשך) מארז לא חייב להיות הכי שקט בעולם אבל גם לא ממש רועש וללא אורות וחלונות וכאלה. הייתי מעוניין לעשות גיבוי בתצורה של mirror אבל אני מבין שמחירי הדיסקים הקשיחים היום מאד גבוהים אשמח לשמוע לעצתכם בנושא. יש לי ציוד היקפי. מקווה שזכרתי הכל תודה
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, אני שחקן די ותיק בקאונטר סטרייק 1.6 ובתקופה האחרונה חשבתי על לעבור לקאונטר סטרייק סורס.. יש לי מחשב די חלש שכולל: פנטיום 4 1.6 מגה הרץ 256 זכרון פנימי ג'יפורס 2 NX אני חשבתי בתקופה האחרונה על לשפר קצת את המחשב בשביל שסורס יעבוד אצלי בצורה סבירה אבל אני קצת לחוץ במזומנים אז אני לא יודע מה לקנות קודם ומה אחר כך: או כרטיס מסך סביר או זכרון 512 זכרון פנימי.. אז מה אתם מציעים לי לקנות מקודם: את הכרטיס מסך או את הזכרון? אם כרטיס מסך אז איזה כרטיס אתם ממליצים לי בסכום של עד 400 שקלים או 450 שקלים כרטיס סביר עם PIXEL SHADER ואם זכרון אז של איזו חברה ואיזה סוג כי יש לי עכשיו 256 SDRAM? בתודה מראש, BORISSURETS
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אהלן, ברוכים הנמצאים.. מחפש המלצה עבור מפרט שיתאים לגיימינג, מידול תלת מימד (SOLIDWORKS , creo, inventor) ווירטואליזציה, ללא ציוד היקפי, מסכים או אכסוןב שיתאים לרזולוציית 2*2k (הסטאפ הנוכחי שלי כולל 2 מסכי 2k, מניח שכאשר אשחק, זה יהיה רק על אחד מהם) קיים בידי כונן nvme. בנפח 1tb, ודיסק מכני של 10tb, כנראה שששניהם לא המילה האחרונה - אני מוכן לחיות עם זה כרגע.. אין צורך בהרכבה או מערכת הפעלה, אעדיף לקנות פיזית בחנות (מתגורר באזור טבעון-יקנעם) אך אינני שולל על הסף הזמנה מחנות מרוחקת ממני. אעדיף footprint קטן ככל האפשר וללא rgb (כל עוד זה לא יבוא על חשבון מחיר או ביצועים) ומחשב שקט, הוא יהיה יחסית לא רחוק ממני (החלום הוא מפלצת בבפ…
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
- 1 follower
-
-
האם מטען למחשב נייד שמתחמם יכול ליצור נזק למחשב שלי ? והאם כדי לי לרכוש חדש ? http://goo.gl/pnS606 תודה (-:
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.33GHz Q8200 : " SLG9S" - BOX ¤984 לוח אם: ASUS P5Q ¤699 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 GeForce 9800GTX+ 1024MB GDDR3 : GV-N98XPZL-1GH - RETAIL ¤1073 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ¤323 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤121 כמות:2 זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL 5-5-5-18 - REAPER HPC : OCZ2RPR10664GK ¤584 מארז: COOLERMASTER MYSTIQUE 632 (BLACK) : RC-632-KKN1-GP w/o PSU ¤365 ספק כוח: ENERMAX MODU82+ 525W ¤545 קרור למעבד: ZALMAN 9700 LED ¤325 מחיר סופי: ¤5140 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il המחשב הזה יתאים למשחקים כבדים? תגידו מה צריך לשנות/להוסיף/להוריד.
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
צריך מפרט לחבר, לא שום דבר מיוחד מידי, פשוט מאז שאני בצבא אני כבר לא עוקב אחרי השוק ולכן זקוק לעזרתכם! מפרט עד 3K מחשב לשימוש כללי, אינטרנט, סרטים, מוזיקה, וקצת משחקים - לא שום דבר מטורף. עדיפות למסך יחסית גדול - בגלל הסרטים. (אם אפשר - 24-26 וכו..) יחסית הרבה אחסון - מינימום 320. ועכבר ומקלדת אלחוטיים. לא מתוכנן OC. תודה מראש על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
ידידה שלי עורכת דין זקוקה למחשב נייד לעבודה משרדית בלבד. המחשב ינוייד רק בין הבית והמשרד, בשלב ראשון ללא ציוד היקפי נוסף. גודל מסך: 15 ומעלה עם ציפוי מט (עדיפות לרזולוציה 1600X900 ומעלה, אלא אם כן זה מקפיץ את המחיר משמעותית) מקלדת: דגש על מקלדת נוחה (לטעמי בסגנון של מקלדת THINKPAD סדרה T) משקל: פחות קריטי סוללה: לא קריטי בכלל כונן קשיח: לפחות 300 רצוי 500 CD: דרוש OS: דרוש אחריות: 3 שנים באתר הלקוח אין דרישות מיוחדות אחרות תודה
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
כמו שאמרתי בכותרת אני צריך שתמליצו לי על מפרט למשחקים ב6K לא כולל מסך ולא כולל אביזרים (מקלדת עכבר ETC)
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי כולם, אני בונה לחבר מפרט לפי הצרכים והדרישות הבאים: 1. שיפעל מהר בשימושים סבירים (נמאס לו מהעגלה שיש לו) 2. אינטרנט, צפיה בסרטים גם על המחשב וגם בחיבור לטלויזיה LCD 3. משחקים סבירים ולא על HIGH (בקיצור, לא מכונת CRYSIS) 4. צריך מסך 22 טוב 5. צריך ציוד הקפי - מקלדת ועכבר אלחוטיים, ורמקולים 2.1 עם חוטים מספיק ארוכים הרכבתי ב TMS את המפרט הבא, ללא מסך וללא ציוד היקפי בינתים אשמח לכל עזרה שלכם, שיפורים והמלצות תודה ניר סל קניות - תצוגה מקדימה קטגוריות מוצרים מחיר כמות יצרן Gigabyte GA-P31-DS3L ¤382 1 יצרן Western Digital 320Gb 16MB AAKS ¤343 1 יצרן Sparkle Geforce 9600GT 512MB Retail ¤863 1 יצרן Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤190 1 יצרן Arctic Cooling Freezer 7 …
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שימושים עיקריים: משחקים, אינטרנט. ציוד היקפי: רק מקלדת ועכבר. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
היי לפני שנתיים קניתי את המחשב הנייד Sony VPC-F 116FX המחשב הגיע עם הבטחה שהסוללה (החזקה יחסית 5500W) תחזיק 3 שעות. בפועל זה פחות משעתיים.. אחרי שנתיים קיבולת הסוללה גם החלה לדאוך וכך גם הזמן שהמחשב יכול לפעול בלי אינפוזיה ישירה של חשמל לכן אני מחפש סוללה רזרבית גדולה, שתחליף את הסוללה הנוכחית. חיפוש בגוגל הראה לי שסוני מוכרת סוללה גדולה עבור המחשב שלי בדגם VPC - BPL21 - אך במחיר משוגע של 250$!!! חנויות רגילות מוכרות ב-200$! מישהו קנה פעם סוללה לסוני ומצא מחירים יותר שפויים? תודה מראש -אלעד
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
ברשותי לפטופ חדש של טושיבה, הלפטופ הגיע ללא Recovery Disk . Recovery Disk מגבה את כל התוכן של המחשב ברגע שאני עושה אותו? או שרק את הקבצים של הווינדוס? איזה תוכנה מומלצת לRecovery Disk?
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-