ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
היי, אני צריך מפרט למחשב למשחקים, כולל מסך 22 TN. המחשב מיועד למשחקים. הרד דיסק יספיק 320 כרטיס מסך חשבתי על 4850\4870 (אם יכנס בתקציב) אני צריך הכל מלבד רמקולים. (אין לי עכבר\מקלדת)
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב לאחי הקטן. הוא בן 22. השימושים הם בעיקר אינטרנט, צפיה בסרטים ומשחקים (אם כי אחי הוא לא ממש גיימר. משחק פה ושם). לא ידוע לי על תוכנות כבדות שאחי נוהג להשתמש בהם. הוא משתמש ממוצע. האמת, אין לי מושג מה לקנות והכל פשוט מבלבל. אשמח לקבל עזרה בהרכבת מחשב + ציוד היקפי ושלא יעלה על 3,500 ש"ח (האם זה תקציב הגיוני?). תודה
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
מחפשים לבנות מחשב משחקים לילדים (סגנון warcraft2) יש לנו כבר מסך, הארדיסק, וכרטיס מסך ATI 4850. התקציב הוא 2000 ש"ח עם חריגה אפשרית של 500 ש"ח אין צורך בציוד היקפי. השקט לא חשוב. יש מערכת הפעלה. הקנייה בשבועיים הקרובים. אין דרישות נוספות. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה לקנות מחשב ניד מיני עכשיו אני מתלבט בין שני דגמים של asus אחד הוא 1215n הוא מגיע עם מעבד atom d525,הנה קישור למפרט שלו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=773035 והדגם השני הוא ul20a שהוא מגיע עם מעבד Intel Celeron SU2300 וזה קישור למפרט הזה: http://www.pcpocket.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2313 איזה מחשב נותן ביצועים יותר טובים ואיזה מעבד יותר מהיר?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים, אז ככה, אני סטודנט בלי יותר מדי כסף ואני רוצה לקנות לפטופ 14-15 אינץ' ואני יודע שלנובו הכי זולים ואמינים בקטגוריה הזו. לאחי יש את סדרת הG550 והוא עובד די סבבה (T4400). האם יש לפטופים דומים, טיפה משופרים? (אני יוצא מנקודת הנחה שכן מאחר ואחי קנה את שלו לפני כשנה וחצי) באזור התקציב 2000-2200 ? שימוש עיקרי: אינטרנט, מדיה (VLC, סרטי HD, מוזיקה, פיירפוקס), תכנות (אקליפס, ויז'ואל), תוכנות שונות דוגמת פוטושופ וקצת משחקים (לא הכי חדשים). תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי HD מנייד של קומפק ואני צריך להוציא ממנו נתונים אחרי שהלוח אם הלך. הבעיה היא שהחיבור נראה כמו SATA אבל אין אפשרות לחבר לו כבל. מהמחשב הוא יוצא כמו מתקע. יש למישהו רעיון או תשובה איך אפשר לחבר אותו ? תודה שוקי
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
זקוק בבקשה למפרט מחשב עריכת וידאו (AVID) ללא ציוד היקפי (בלי מסך גם) בתקציב של עד 3500 ש"ח. לא יותר. תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אין לי דרישות מיוחדות, צריך זמן בטריה סביר, משקל סביר ומחשב חזק. אני אשאיר את המשחקים למחשב הבייתי, אבל מכיוון שהוא לא יהיה בבית שלי (אלא של ההורים) אני מעדיף שגם למחשב הזה יהיה מעט כוח וכרטיס מסך סביר. אם 5000 זה יותר מדי אני רק אשמח כי אין לי ממש הרבה כסף, אז עדיף יותר זול. יש לי אופציה בטוחה להביא מחשב מארה"ב (אם זה יותר זול) או אולי אפילו מהונג קונג, כל מה שאני צריך זה לבחור דגם. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבנית מפרט למשחקים בעיקר. יש לי כבר מסך, אני משחק ברזולוציה של 1920 על 1080. אפשר לחרוג או לחסוך ב500 בערך, השקט לא כל כך חשוב לי (נגיד 6). תכננתי לקנות ב RSM כי הרבה כאן המליצו עליהם, אבל כל חנות אחרת במרכז זה בסדר. בלי OC, בלי מערכת הפעלה, בלי היקפי. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-800 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 3840x2160 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
איך ניתן לגלוש במחשב נייד דרך האינטרנט של הסלולרי? שמעתי שיש דרך כזו.... תודה רבה!
-
- 20 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט ומחפש מחשב נייד מהקטנטנים לצרכי אינטנרט וסרטים. הדרישות שחשובות לי הם: עד 1.5 ק"ג אינטרנט אלחוטי תקן N סוללה חזקה מחיר של 1500-1800 ש"ח... אשמח להמלצות תודה
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
לפי אתר HP - סוללה 6 תאים מקורית -קוד KS524AA לפי אתר HP - סוללה 12 תאים מקורית - קוד KS527AA אבל מה שיש במחשב - 6 תאים - קוד HSTNNCB73 4840MAH ( אולי תואמת? או אולי הוחלפה במסגרת תיקון בעבר?) מה שהציעו לי בחנות של STNNUB72 4200MAH HP תאים 6 - ב 570 שח או סוללה של 12 תאים ב 620 שח בקיצור מה לקנות ואיפה ? לא ידעתי שזה כזה מסובך לקנות סוללה לנייד.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי ראיתי פרסום על מחשב יד שנייה ורציתי לקבל עליו חוות דעת שנייה. להלן המפרט: מעבד: Intel core i7 4770Kקירור: ninja 3 עם בורר מהירות לוח אם: Asus Maximus Heroזיכרון: Kingston HyperX BEAST 16GBכרטיס מסך: MSI GTX 980Ti Gaming 6GB דיסק: Samsung 840 250GB SSD דיסק קשיח: WD Red 2TB ספק כוח: Antec 650W מארז: Corsair Spec Alpha מחיר: 4400 רוב החלקים די חדשים ועדיין בתקופת אחריות. מה אתם חושבים? שווה או לא שווה? ואם לא במחיר הזה, אז כמה הייתם משלמים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
בעיקרון המחשב מיועד לסרטים ומשחקים. הנה המפרט שבניתי: Intel Core 2 Quad Processor Q6600 2.4GHZ BOX Gigabyte GA-P35-S3 CORSAIR VALUE 1024MB 667MHZ DDRII X2 SEAGATE 250GB 7200RPM SATAII 16MB Sapphire ATI Radeon X2900XT 512MB HDCP PCI-E RETAIL LG DVDRW GSA-H30N SATA NZXT APOLLO SILVER NO PSU Corsair HX 520W PSU Dell 20'' LCD UltraSharp 2007WFP DVI Logitech Media Keyboard Elite Logitech MX-518 מחיר סופי: 9255 מספר הבהרות: 1. אין את הH62N אז לקחתי את הH30N מכיוון שהוא בחיבור סאטה. 2. אני לא בטוח בקשר לכרטיס מסך בגלל סוגיית DX10.1 אשמח אם מישהו יבהיר לי את העניין. אשמח לקבל חוות דעת על המפרט. תודה, ליאור.
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150~ 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? LG E2380V 23´´ LED קיים(הוא אל בשימוש כרגע אני מחכה למחשב החדש ככה שאין לי מושג בקשר לרזולוציה) * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? CSS COD BF PES ולמשחקים הכי חדשים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. הא…
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
חשבתי על אסוס 1000 HE בגלל הסוללה אבל היה לי את לנובו S10 E בעבר ולא הייתי מרוצה(חלש מדי)ומן הסתם הם פחות או יותר באותה רמה... לא עומדים במולטי טסקינג של כמה טאבים פתוחים ונגן מוזיקה... אז החלטתי לחפש נייד עם מעבד נורמלי,(Dual core ומעלה) רק שהדבר הכי חשוב לי בו ,שיהיה עם סוללה חזקה,שתחיזק מעל 5 שעות לפחות ולא מצאתי כזה לצערי... אולי לכם יש המלצות?
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
מפרט א': לוח אם - Intel Iselton 946 מעבד - Core 2 Duo E4400 ליבה כפולה זיכרון - 1024MB ddr2 667mhz דיסק קשיח - Samsung Sata-2 250GB 8MB צורב - Samsung DVD-RW x18 כרטיס מסך - Geforce 7300GS 512MB סה"כ - 2590¤ מהחנות www.Atlantic.co.il מפרט ב': מעבד AMD Athlon 64 X2 4000+ Socket AM2 Box ¤414 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1176 לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 ¤466 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38415 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤362 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זכרון PQI DDR2 1024Mb 667MHz CL5 X2 = 2048Mb ¤456 http://skypc.co.il/product.asp?pid=24730 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7300GT 256MB PCIe ¤352 http://skypc.co.il/product.asp?pid=…
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום ידידה שלי בקישה שאני ארמט לה לאבטופ של COMPAQ אז כך עשיתי אבל אני לא מוצא את הדרייבר של הכרטיס מסך לדגם הזה הורדתי את כל האפשריות מהאתר של QOMPAQ וניסיתי עוד כל מיני דברים מישהו עזרה בבקשה דחוף !! תודה דיויד [br]פורסם בתאריך: 31.07.2008 בשעה 17:38:08 שכחתי לרשום את הדגם EVO N 800V pp2130
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
ידידה שלי צריכה לרכוש מחשב חדש לצרכי תוכנות גרפיקה. שאלון למפרט שמיועד בשביל גרפיקה: 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000-6000 לנסות לחסוך כמובן.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, הדמיות ותוכניות לעיצוב ואדריכלות. למשל, לתוכנה Visoft Premium שהדרישות שלה מאוד גבוהות: http://3dplan.visoft.de/recommendations/en_visoft_premium_systemanforderungen.pdf א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה: אוטוקד, סקצ׳אפ ויריי לסקצ׳אפ, תוכנות תלת מימד 3d ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג,…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, האם במחשב בו כנראה אתכנת קצת, יש לשים לב לדגשים מיוחדים בעת בחירת הרכיבים? שאלה נוספת - אבא שלי רוצה לקנות במקום כונן קשיח - מחשב נייד ולחברו למסך. אני חושבת שהביצועים ירדו והמחיר יעלה. הוא טוען שלפי המוכר בחנות אכן המחיר יעלה קצת אבל הביצועים לא ייפגעו, והמוכר אומר ש"כיום כולם קונים נייידים". נשמע לי ממש שטויות אבל אשמח לשמוע את דעתכם גם לגבי זה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד טוב בכמה אלפי שקלים. אני יודע מניסיון אישי שלא משנה מה כתוב במפרט - לפעמים הדברים החשובים לא טובים. למשל: יש רעש מהמאווררים כל הזמן, איפה ששמים את הידיים מתחמם, המתחם של העכבר קופצני מדי וכדומה. האם אני יכול לבקש מחנות לנסות שעה - שעתיים מחשב נייד לפני הקנייה, כפי שלמשל בודקים מכונית לפני קנייה, או שהם נותנים לי ב"קופסה" וסלמאת? למשל במקומות שהייתי בחו"ל, מקובל שאפשר להחזיר מחשב נייד ולקבל את כל הכסף חזרה תוך 30 יום, גם אם השתמשו בו כמובן. כאן לפי הידוע לי אין כזה דבר, אך את המינימום של כמה שעות כן אפשר?
-
- 78 תגובות
- 12.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם אני עומד לפני קניית מחשב חדש שמיועד לעבודה שוטפת (אינטרנט, צפייה בסרטים וכו'...) בשילוב עם משחקים (לא כבד במיוחד- שיריץ משחקים חדשים גם) כמו כן לא מתוכנן OC על ההתחלה- אולי בהמשך כשכבר המחשב יהיה יותר מיושן זה המפרט שהרכבתי: מעבד AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX - 742 לוח אם ASUS M2N-E- 525 כרטיס מסך 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E- 722 זיכרונות G.SKILL 2GBNT F2-5300PHU2 667MHZ -484 דיסק קשיח WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS -370 מארז+ספק COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN -217+244 מקלדת עכבר Microsoft Wireless Optical Desktop…
-
- 10 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך רידון agp 8x 9600xt 256 ויש לי תקציב של 2000 שקל לקנות רק לוח אם ומעבד אבל ששניהם יהיו amd וגם זיכרון אז עם אפשר הצעות .. תודה ..!!!
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום צריך מפרט עד 2.5K אפילו פחות ללא ציוד היקפי. המחשב משמש למשרדי בלבד המשתמשת הקבועה בו היא ילדה ב13 לערך. חנות מעודפת KSP או חנות אמינה אחרת שעושה משלוחים עד לבית הלקוח. תודה ושבוע טוב.
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-