ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,374 דיונים בפורום זה
-
ראיתי תמפרט הזה במפרטים מומלצים אחרי חישוב מחירים בSKYPC יצא בסביבות ה 1700 מה אתם אומרים? ללא ציוד הקפי פריט דגם מחיר בשקלים כולל מע"מ מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 4000 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty 420 גוף קירור למעבד Arctic Cooling Freezer AM2 64 PRO 140 לוח אם SocketAM2 - AMD 690G - ASUS M2A-VM - DVI - 3Y Warranty 380 זיכרון פנימי 2X DDR-2 - 1024mb PC5300 - PQI/Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 230 דיסק קשיח 320GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD3200AAKS - 3Y Warranty 420 צורב LG H66N DVD-RW Dual Layer Sata Black X18 180 כרטיס מסך Onboard - מובנה על הלוח אם 0 כרטיס …
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי מחשב מזדקן במקצת שאני רוצה לרענן ולשדרג. המחשב משמש ביום יום לצרכי אופיס אך מדי פעם גם למשחקים. המפרט הנוכחי: מעבד: intel 2duo e6300 כרטיס מסך: ati sapphire pci-e x1950xt 256mb לוח אם: abit ab9 96sp זכרון: 4gb g.skill 800cl4 כוננים קשיחים: 500GB - WD5000AAKS-00A7B2 ATA Device ST31000333AS 1000 GB WD2500YS-01SHB0 - 250GB Seagate FreeAgent XTreme USB Device [Hard drive] (1500.30 GB -חיצוני לגיבוי ספק: antec neo 500 (לא חושב לשדרג) מארז: antec p180b (לא חושב לשדרג) מערכת קירור לכרטיס מסך: arctic cooling accelero x-2 (לא חושב לשדרג). המערכת לאחרונה איטית ואני מבקש לשדרג את המעבד, הלוח, כרטיס המסך והזכרון הפנימי. מבקש מערכת טובה שתתמוך גם בגיימינג אבל בעיקר שתיתן תמורה…
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק חדש שיוצא (גיימינג כבד) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צור…
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב וברוכים הנמצאים, אחותי הגדולה מתעניינת על מחשב חדש. פנתה אלי אחותי (אני אכן ידוע בתור שועל קרבות מפרטים ותיק) וביקשה את הדברים הבאים- 512 מגה זיכרון (אלא אם כן אני ממש לא באופנה וזה כבר לא הרבה) הארדיסק גדול אבל לא בהגזמה מעבד לא מיושן צורב דיוידי וכל השאר לא ממש מעניין, שלא נאמר אפילו על הזין. נכנסתי לאתרים שעוד הצלחתי למלמל את כתובתם וחשכו עיני! מה זה כל המילים המסובכות האלה? SATA או ATA רגיל? זה באמת שווה? מתי יצאו כל המעבדים האלה? תודה למגיבים. בין המגיבים נכונה יוגרל מגיב שלא הגיב נכונה.
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אם משהו יכול לעזור לי ויבנה לי מפרט ב 5000 עם מסך LCD יש לי מעט דרישות (אם אפשר) אני רוצה לבנות את המחשב עם אפשרות ל windows vista ואם ממש אפשר מארז ThermalTake (בשביל זה אפשר לחרוג במעט) אני ממש מודע לכל מי שירכיב לי מפרט
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני גר באיזור חיפה, ולא נותרו כאן חנויות "איכותיות" לכן אני אצטרך להישאר עם אייבורי(לא מעוניין להזמין דרך חנות שלא נמצאת בחיפה בגלל אחריות). שימושים: רוב הזמן שימושים רגילים אך מידי פעם קצת גיימינג לא כבד. תקציב: 3000-3500 ש"ח לא יבוצע OC. אין צורך בציוד היקפי. מפרט שחשבתי עליו נכון לעכשיו הוא המפרט הבא: מארז: thermaltake v4 ספק: SS 520W +80 לוח אם: ga-h77-ds3h Gigabyte מעבד: intel® Core® i5 3450 3.1GHz Ivy Bridge קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 דיסק קשיח: WD 1TB זכרון: Kingston 4GB צורב: LG SATA DVD כרטיס מסך: Sapphire AMD Radeon HD 6850 סה"כ מחיר: 3470 ש"ח האם Seasonic 430W A.PFC יוכל להתמודד עם המפרט? (הוא עולה 95 ש"ח פחות)
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אהלן, כמו שהכותרת אומרת,אני מעוניין לרכוש נייד זול לתקופת הלימודים, משהו בסביבות ה-3 אלף שקל. הכי חשוב שהוא יהיה עם מסך יחסית גדול(מעל 13 אינצ') בתודה מראש חברים!
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
Intel® Core™ 2 Duo E7500 2.93GHz Asus P5QPL-AM Western Digital 320GB SATA II 7200RPM 16MB Buffer Ceon 2048MB (2GB) DDR II 800MHz JSP-Tech Ez-Cool 450W LG SATA DVD Asus NVIDIA GeForce 220GT 1024MB 2015 ש"ח מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב חדש שמיועד בעיקר עבור תכנות ועריכה גרפית. הדרישות שלי מהמחשב הן: [list type=decimal] [*]תכנות: רוב התכנות יעשה ב - Ruby on Rails, Javascript, Java ועבודה עם כלים כמו Git כך שדרוש לי Unix. כמו כן אני ארצה לעבוד עם IDE כמו Rubymine ו - Eclipse שהם כבדים מבחינת ניצולת זיכרון. [*]עריכה גרפית: Photoshop ו - 3D Max Studio. אני מעוניין שהם ירוצו בצורה חלקה אבל כנראה שאני לא אעשה איתם דברים יותר מדי מטורפים. [*]סרטים: סרטים ב - 1080P צריכים לרוץ חלק. [*]משחקים: אני רוצה להיות מסוגל להריץ את המשחקים של היום (גם אם לא באיכות הכי גבוהה). פחות אכפת לי אם המשחקים שבעוד שנה לא ירוצו טוב על המחשב. [*]חום: הכי חשוב שלא יתחמם ויעשה לי downclocking בזמן ש…
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום.... התקציב הוא 2500 ש"ח (ללא מארז) יש לי כבר את המארז AVC-M1 ולכן אני צריך לוח אם מסוג מיקרו ATX או שנקרא גם UATX אין לי שום עניין בOC, המחשב לשימוש HTPC עיקרי, וחשוב תמיכה (בלבד) במשחקים החדשים בעקרון יש 2 לוחות שמעניינים אותי PQ5-EM או PQ5-VM, מה ההבדל בניהם ומי מהם יותר טוב. כול אחד מהם עולה לי 700 ש"ח מעבד: שיהיה מהיר מספיק לשימוש של משחקים ושל HTPC אין לי צורך במרובע ליבות בכלל! זיכרון: מספיק לי רגיל וטוב לשימושים הנ"ל, אין דרישה מיוחדת. כרטיס מסך: אינני גיימר ואין לי דרישה לנצל את כול הפיצרים של משחק חשוב לי שהכרטיס יתמוך במשחקים החדשים אבל אין לי שום עניין ב FPS או פיצרים מעבר למשחק עצמו מספיק שיתמוך בהם בסבבה. כמו כן חשוב תמיכה מלאה בHIGH DEF !! יצאית HDMI לט…
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אהלן, אני מחליף את המחשב הביתי שלי לחדש. בגדול הוא ישמש אצלי לגיבוי נתונים, תמונות, סרטים, אינטרנט וכד, לא משחקים או תוכנות מיוחדות (בשביל זה יש אחר). אני רוצה שיהיה חזק בשביל השימוש הביתי ואני לא מחפש את ההכי חדשני. מה אתם אומרים על המפרט הבא: + לוח אם אינטל Intel Desktop Board DG31PR PEARL CREEK + מעבד : Intel Core 2 Duo E6550 2.33 Ghz 4MB Cach FSB 1333 + זיכרון פנימי : kingston DDR2 800Mhz CL5 KVR800D2N5/2G + דיסק קשיח : WD 320GB WD3201ABYS SATA RAID + תקליטור :צורב די וי די LightScribe X18 ASUS 2014L1T + כרטיס מסך : Geforce 7200GS 256MB + מארז : HEC CI-6A19B-400 + PS 400W + תוספת קירור Zalman CNPS7000Al OEM + כרטיס קול : HD Audio - Realtek ALC888 + כרטיס רשת : …
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מחפש מארז מעולה (צבע צהוב) הן בעיצוב שלו / ובקלות הרכבה שלו ובפונקציות שהוא נותן, ושמגיע עם ספק טוב.
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש שמיועד בעיקר לעבודה בתיכנות וגרפיקה, אבל הייתי רוצה שהוא גם יוכל להריץ משחקים חדשים, התקציב הוא עד 6000 ש"ח. המטרה של המחשב היא בעיקר תוכנות כמו פוטושופ, דרימוויבר, ויזואל סטודיו ו 3dmax, אבל אני רוצה שהוא גם יוכל להריץ את המשחקים החדשים ביותר בצורה סבירה. לא צריך ציוד היקפי בכלל כולל הארד דיסק, מה שאני צריך זה את החומרה המרכזית של המחשב, כלומר, מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, ספק וזיכרון, אני מעדיף מעבד מרובע ליבות. לא איכפת לי שירעיש או שיעבוד במתח גבוה, לא יודע לגבי OC, אצלי זה עדיין נתפש כמשהו שעושים עם הלחמות של כל מיני נגדים על הכרטיס עצמו, ככה שאני לא יודע איך זה עובד היום ואם זה שווה את ההוזלה במחיר, אני אשמח אם יאירו את עיניי. התיכנון הוא …
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו - סטודנט לקולנוע א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Avid Media Composer ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
אשמח להמצלמה למחשב נייד ע"פ השימוש והמפרט הבא. מחשב לשימוש בסיסי אינטרנט ווורד, ובנוסף תשמש לעריכת תמונות בפוטושופ. מסך של 15.4 יצאת מסך לצורך התחברות למקרן, הרדיס בנפח של לפחות 160GB. שהיה קל (בעיקר לנסיעות) התקציב הוא של עד 3,000 שקל. אשמח לקבל המלצות עמיר
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני צריך נייד משהו בסביבות ה 3000 ש''ח אני רוצה משהו עם לפחות שתי ליבות ו 2GB זיכרון (הלוואי שאפשר 4GB) אז אני לא מחפש נטבוק מסכן ומשהו שתומך ב 802.11n, אני לא רוצה משהו עם ויסטה אז הדילמה היא שהאם אני צריך לחכות ל WINDOWS 7 או שאפשר למצוא משהו כזה עם לינוקס או שפשוט לקנות אחד עם ויסטה ואז לשדרג ל WIN7? תודה
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
זהו, אז לאחר שהחלפתי ספק לפני כחודשיים והמחשב עבד כמו שצריך, נראה על פניו שהלוח אם החליט שהוא נכנע לאחר 7-8 שנים שיש לי אותו (עבר שדרוגים של זכרון,כרטיס מסך וכונן SSD). מאתמול יש צפצוף אחד ארוך ו2 קצרים לאחריו, ניתקתי את הכרטיס מסך ועדיין זה מצפצף... על כל פנים אני חושב שכבר הגיע הזמן למחשב חדש. אשמח לקבל מפרט אמין, שהמחשב יוכל להחזיק מספר שנים (8 זה ריאלי?) טובות עם אפשרות לשדרוג כ' מסך/זכרון. חשוב לי זכרון, כרטיס מסך (של nvidia), מארז נוח וקירור טוב. לא צריך מסך, יחובר למסך 22-23 אינצ' (רחב) ללא חיבור HDMI (אתחדש במסך חדש בעתיד) אין צורך במערכת הפעלה. אין צורך בכונן אופטי. יש לי דיסק קשיח SSD 240 ג'יגה של סמסונג אז בהכרח "לא צריך" דיסק…
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן באתר וצריך עזרה בנוגע למפרט למחשב אני רוצה לקנות מחשב שיריץ משחקים כבדים בלי למצמץ אפילו כגון: GTA IV, CALL OF DUTY וכו'. המחשב הוא מחשב פרטי ביתי שישמש אותי לעבודה כללית, גלישה באינטרנט, משחקים ומשחקי רשת וכו'. אני צריך את המפרט הבא שאוכל להזמין אותו מחנות אחת באזור נתניה: מארז מחשב- דלת צד שקופה עם מאוורר, עם לדים מנורות (באות כבר מורכבות על המארז) אפשרות להוספת מאווררים במארז, שיראה מעוצב מבחוץ ויפה , יציאות USB וקול מקדימה, דלת נפתחת מקדימה, שיהיה מקדימה תצוגת שעה וטמפטורת מארז, עדיפות לידית נשיאה (לא חייב). לוח אם- כמובן לוח אם טוב שיתאים למעבדים חזקים, מינימום 3 סלוטים של PCI ככל שיהיה יותר יותר טוב, סלוט אחד של PCI-E לכרטיס מסך שיתאים לכרטיס מסך טו…
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום אנשים !! יש בידיי מחשב שנקנה לפני 3 שנים כמעט, ואני רוצה לשדרגו על מנת שהוא יתאים למשחקים בינוניים של היום (רמה מעל פיפ"א- אם זה אומר משהו...). השדרוג הוא זמני עד לקניית מחשב חדש בעוד שנה-שנה וחצי. או קיי אז המפרט הוא זה: INTEL Pentium 4 Northwood 2.8Ghz socket 478 ASUS P4S800 Micron technology 512MB DDR 400Mhz ASUS Radeon 9250SE AGPX8 התקציב הוא המינימלי האפשרי, שיריץ משחקים ברמה סבירה. תודה לעוזרים !! וחג שמח !!
-
- 9 תגובות
- 677 צפיות
-
-
1. מה התקציב? כ-4,000 ש"ח 2. מטרות המחשב? עיצוב גרפי (פוטושופ,פריהנד וכו'), סטודנטית 3. גודל המסך? נראה לי ש-15" זה גדול וכבד מדיי..לא? יש ניידים עם מסך 14" שנכנסים בתקציב? 4. משקל רצוי? the lower the better מן הסתם.. 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן 6. יציאות מיוחדות? לא ממש קריטי 7. בלוטות? לא ממש קריטי 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? לא ממש קריטי 9. צורב DVD? לא ממש קריטי 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא 7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? לא ממש תודה
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
אני צריך מפרט אינטל משהו דומה לזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=345&CatCode= כולל עכבר, מקלדת, רמקולים... אין לי שום דרישה על ביצועים - רק צריך להיות מסוגל לגלוש באינטרנט ולכן אני רק מבקש רכיבים של חברות נורמליות כדי שיהיה יציב. תודה! תוספת: אני מתכוון לשים עליו לינוקס כך שלא יהיה צורך אפילו באנטי וירוס ופיירוול... באמת ביצועים מינימליים יספיקו.
-
- 11 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מעבד amd 1300 לוח אם תואם למעבד 256X2 SDRAM 40GBX2 7200RPM פלופי סידירום מארז כרטיס קול ספק גיפה 2 32 מגה יענטו מחשב קומפלט ב 1000 שקל בלי מסך לעבודה משרדית האם זה שווה?.. מסך יש לי לקנות ב 300 שקל יד שנייה
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
לקוח מחנות מוכרת ואמינה 3144 ש"ח יעוד מחשב בעיקר לעבודה עם כמה תוכנות במקביל, עריכת סרטים (כולל Rendering), פוטושופ. או מה תציעו לשדרג להגיע ל 3500 ש"ח. כרטיס מסך שיהיה סביר לא יותר
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני צריך מחשב לגיימר מתקדם אין תקציב בכלל אז לא להשתגע יותר מידי אבל לא להתקמצן לא כולל ציוד עקפי כמו מקלדת רמקולים עכבר אוזניות מיקרופון ועוד.. אני צריך תשובה כמה שיותר מהר תודהה :] אין כסףףףףףףףףףף :pissed:
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-