עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by thealon,

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=21793#details האם הוא שווה במחיר הזה?

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  2. Started by itayd84,

שלום כולם, קראתי הרבה עמודים מהפוסט: "מפרטים לגרפיקה - גרפיקאים כנסו!" ולמדתי שם הרבה דברים מעניינים שלא ידעתי, אבל גם יצאתי משם קצת מבולבל ולכן אני צריך את עזרתכם בבניית המפרט. נתחיל מהתקציב: כרגע אני רוצה להשקיע 2000-2500 ש"ח (אם לא אפשרי לצרכים אז נראה מה אפשר לעשות). התוכנות שבשימוש: Autocad, Rhinoceros , photoshop cs5, Microstation. מטרת המחשב: חברה שלי מעצבת פנים, היא משתמשת ב autocad עבור תוכניות ב 2D, לדעתי היא לא משתמשת בכלל בתלת מימד של אוטוקד. והיא עושה גם הדמיות תלת מימד בעזרת Rhinoceros. אני אשמח שאם יש משחק שפתאום מתחשק לי לשחק (פעם בשנה אולי יש איזה משחק שאני מתקין ומשחק) אז שהוא יוכל לרוץ על המחשב. אם בשביל זה צריך לשנות הכל/מייקר בהרבה אז עזבו... ציוד הקפ…

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  3. צהריים טובים וחג שמח לכולם. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת מחשב ללימודים. * מטרות המחשב? מדעי המחשב. * גודל המסך? 13 אינץ (אני מנסה לשמור על משקל נמוך למחשב). * רזולוציית המסך? רזולוציה שתתאים לתיכנות וכתיבה על המסך עם עט יעודי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מסך מגע מסתובב שאפשר לכתוב עליו נוסחאות במתמטיקה. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 5 שעות פלוס. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 128 SSD פלוס 500 HDD * כונן אופטי? לא חובה וכנראה אני אחליף את הכונן האופטי בכונן קשיח. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרש…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by david1ariel,

אני עובד בעיקר עם Visual Studio ו-Visual Studio Code, Postman, ונוהג לעבוד עם המון כרטיסיות פתוחות של chrome. כמו כן, עובד על פרוייקטים די קטנים של wpf. אני מחפש מחשב שיאפשר לי את זה בלי שאצטרך לרחם עליו, ולדאוג לו כשהוא מתקשה על ידי סגירת תכניות וכו'. המחשב שיש לי היום הוא כזה: Intel(R) Core(TM) i7-10510U CPU @ 1.80GHz 2.30 GHz (8 cores) 16.0 GB (15.8 GB usable) NVIDIA GeForce GTX 1050 with Max-Q Design NVMe INTEL SSDPEKNW 512G8 הוא עושה את העבודה די סבבה, אבל כשאני ממש מעמיס עליו, הוא יכול להיתקע למספר שניות מדי פעם, וזה ממש מציק, ואז אני צריך להתחיל לפתור לו את הבעיות. אני מחפש משהו יותר מפנק, שאני לא אחשוש מלחוות דברים כאלה. אי…

5. שלום, סבא שלי מתכנן לקנות מחשב (כן, נשמע מצחיק), מן הסתם הוא לא הולך להיות גיימר, מטרת המחשב אני מאמין תיהייה בעיקר גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. כל מה שצריך זה מחשב שירוץ טוב ולא יתסכל אותו. מבחינת תקציב, אפשר להשקיע 2000 ש"ח, אבל אם אפשר בפחות לספק את צרכיו הבסיסיים אז אני ישמח אם תעזרו לי בזה. מבקש המלצה למפרט מחשב כולל ציוד היקפי אך לא כולל מסך.

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  6. שלום למחשב יורכב ווינדוס 7 , ללא OC . שימוש ביתי , לעתים עריכת וידאו מפרט 1 http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&comp=33 Core i5 750, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE GT210 512MB GDDR2 DVI HDMI PCI-E כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות Wired Products On Board 10/100/1000 מארזים HJA-241 MIDI Black With 12cm + 8cm Fans (No PSU) ספקי כוח Golde…

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  7. התקציב הוא בין 1500-2000 לא רוצה לחרוג יותר מדי מ2000. שימושי המחשב הם בעיקר עבודה בתוכנות הנדסיות כגון:autocad,solid-works,matlab,strap, וכדומה. אין צורך בציוד היקפי,אני צריך רק את הקופסא(לא מסך,לא עכבר ולא מקלדת). שקט לא חשוב לי כלל. אין צורך לשום תכנה שתהיה שם,לא אופיס לא כלום,אני כבר ישיג. אשמח אם תסבירו לי לא רק לגבי מחשב מסויים אלא בכללי מה המפרט שאני זקוק לו,כמה ליבות לדעתכם,זיכרון ראם,מעבד וכו'. אני מחשב את המחשב עם הדרישות המינימליות שיקיים את התנאים שציינתי ויריץ את התכנות שרשמתי חלק וכיף. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  8. היי, איך המעבדים האלו? כדאים?ישנים?חלשים?טובים? תודה Lenovo M30 70/i5-4200U/ Lenovo ThinkPad Edge E550 i5 4210m LENOVO E450 i5 5200 Lenovo E450/i7-5500U i7-5500U Processor (2.40GHz DELL INSPIRON 14 3000 3443 14.0'/I5-5200U

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by hanibaalsmith,

שלום יש לי מחשב נייד compaq מסוג Evo N610c והבעיה שהוא מתכבה באופן לא רצוני. אני מנסה להטעין את הסוללה וכאשר הסוללה טעונה הוא פתאום מתכבה. היו למישהו מקרים דומים של כיבוי לא רצוני? אולי הבעיה במטען? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  10. היי אנשים , קניתי מחשב נייד ממישהו... הדגם הוא Sony Vaio PCG 662p ניסיתי לחפש ולא מצאתי... דרייברים\תוכנות. אם מישהו יוכל לעזור... יהיה מצויין, תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. יש לי מחשב HP על VISTA שיחקתי ב זיהוי קול הזה בויסטה ולחצתי על האפשרויות ונתקע לי המחשב. מאז כל פעם שאני מנסה לגשת למיקרופון\כרטיס קול המחשב נתקע.. מה זה? ???

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  12. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9084&perur=2&t=1&c=339 אני חושב לקנות אותו בדיוטי פרי ב1300 דולר. אני מתלבט בינו לבין ה- L650-10H שהוא 200 דולר פחות. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. מה אתם אומרים על הדגם הבא של LG F1-2A5DE האם המחשב טוב ומתאים לצורכי פיתוח? עד כמה הוא חזק? המפרט שלו זה זיכרון 1G ומעבד core2duo 1.66GHZ . האם הדגם הזה שווה השקעה של כמעט 5000 ש"ח?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  14. Started by enosh05,

מפרטים מ-KSP במבצע . מבקש דעתכם על המפרטים בעיקר על המעבד לוח אם מארז וכ' . מקלדת ועכבר אקנה בנפרד . כמו כן למה כל מפרט מתאים?! תודה מראש . מעבדי אינטל P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 8I915P DUO-A S775 DDR1+2 זכרונות DDR II 533 256MB A-DATA דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 7K250 80GB Sata Hitachi/IBM כרטיסי מסך PINE xfx 6200 (Max 256MB) TurboCache,PCI-E כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים DVD Recorders NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים 2202 ATX MIDI PFC, usb מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים DAEWOO 17'' Flat מחיר 3520 ¤ מעבדי ?AMD Athlon 64 3200+ (S-939)…

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  15. מחשב לשימוש כללי המשמש כמחשב נוסף בבית. מסך 19-20" אלא אם ההפרש מזערי ל 22" בעיקרון הכוונה שמרבית הרכיבים (כרטיסי רשת, מסך וקול) יהיו OB דהיינו לוח אם שנותן תמורה לעלות התקציב לא סגור ולכן שלא ישמש קריטריון לבחירה. הדגש הוא על איכות (ולאו דווקא על ביצועים) שלא נמצא את עצמנו רצים למעבדה וכמובן על אמינות החנות הייתי שמח אם בנוסף לפירוט החלקים יפורטו השיקולים לבחירה ואלו חלופות קיימות לבחירה באתה רמת מחיר או שדרוג

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  16. שלום, יש ברשותי Dell Inspiron 1300 עם 256Mb זיכרון. אני רוצה להרחיב אותו ל512Mb או פשוט להוסיף לו עוד 512Mb, (יש מקום לסטיק נוסף). CPUZ טוען שסוג הזכרון הוא DDR2-SDRAM PC4300 (266Mhz) והבאס שלי הוא 100Mhz כלומר 200Mhz מבחינת הזיכרון. בחנויות ראיתי ש DDR2 לנייד מגיע בצורות של 533Mhz ו 667Mhz, שזה בכלל לא קרוב ל 200/266Mhz איזה זיכרון אני צריך ? תודה.

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? OFFICE, משחקים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? WINDOWS 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין חנות ספציפית מועדפת 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חי…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. עזרתכם במפרט מחשב AMD למשחקים ללא מסך. תקציב: 3,000 ש"ח (ניתן לחרוג קצת). תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  19. Started by gal651,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחק העיקרי וכמעט היחיד הוא leage of legends וגם קצת minecraft. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה בהתחשב בתקציב ובמשחקים הרשומים למעלה 3. האם יש צורך בציוד…

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  20. Started by SamsungUser,

שלום, המחשב ישמש לעריכת סרטים ב=Primiere ,pinnacle וקצת פוטושופ . משחקים כמו כן אמור להריץ חזק למרות שאני לא גיימר (משחקים כמו warrock ואם אפשר אפילו להגיע לcryses ) שיריץ HD בלי בעיות (תקיעות בתמונה , הפרשים בין קול לתמונה וכו) אין צורך בציוד היקפי וכו. המחשב יחובר למסך LCD 19 +מידיי פעם לטלויזיה שבחדר. מפרט שבניתי: מעבד AMD Athlon 64 X2 5000+ Socket AM2 Box ¤662 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1173 לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 ¤427 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38415 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤355 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Gold GX XTC ¤447 http://skypc.co.il/pro…

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  21. אני מחפשת מחשב מספיק חזק לאוטוקאד ופוטושופ. הציעו לי את זה: ACER AS5738ZG LED WXGA 15.6" HD T4200 Intel 2GH, CORE DUO 4GB DDR3 1066Mhz 320GB nvidia GeFORCE G105 512MB DVD-RW Multi DL Intel PRO\Wirless 3945ABGN שירות מעבדה לשנה 3740 ש"ח כולל מע"מ האם שווה?

22. 1. מה התקציב המקסימלי? 6,000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. משחקים כבדים, עבודה משרדית (מסנג'ר אינטרנט וכו'), לראות סרטים (קצת) ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) Gaming, אין מה לפרט לדעתי ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם 1680*1050 אם אני לא טועה 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא יודע, נראה לי שלא צריך כונן דיסקטים 5. במידה ו…

23. Started by Swed,

שלום יש לי את המחשב הנ"ל והדיסק עם הדרייברים לא תקין נהרס לי. ואני מחפש דרייברים למחשב הזה שמתאימים לוינדוס 7. באתר של דל יש רק דרייברים לוינדוס ויסטה וXP אשמח לעזרה אני פשוט באמצע פירמוט ולא מוצא שום דרייבר תודה ושבוע טוב.

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  24. שלום לכולם, הלפטופ שלי (t43 ישן וטוב) מת ואני מחפש לו מחליף בגדול, הצורך שלי הוא מחשב לימודים (לאישתי) שיוכל להריץ קצת משחקים (בשבילי) ושיהיה נוח לקחת ללימודים - כך שלא יהיה כבד מידי... מחיר - עד 700$ (אין לי בעיה לרכוש באיביי) גודל - העדפה למשהו בין "13 ל-"14 אלו שתי האלטרנטיבות שמצאתי: Lenovo IBM ThinkPad Edge 14" - i5, 4gb ddr3 - כ-500$ Samsung SF310-S01 13.3" - i5, 4gb ddr3 - כ-700$ היתרון של לנובו - הגולה האדומה! אה, והמחיר היתרון של הסמסונג - המסך, וכרטיס מסך nvidia אפשר עזרה?

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  25. בעקרון אני סומך על המלצות האתר והייתי קונה את זה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=135008&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99 הבעיה היא שבעל המחשב העתידי רוצה את הI5 ולא I3, וגם מעדיף את לוח האם INTEL H67-B3. 1. האם לוח האם הזה עדיף על מה שמומלץ, בהנחה שיש עוד מעט תקציב? 2. אני צריך חברה אמינה וטובה באזור תל אביב שתמכור לי את המערכת הזאת, יש המלצות אולי? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.