ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,436 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה את המחשב למשחקים קלים וסרטים וגלישה באינטרנט (חשוב לי חיבור אלחוטי טוב ) זה התקציב שיש לי לנושא האם המחשב מומלץ ? - יש מחשב שיותר כדאי במחיר הזה ? העלות שלו היא 3000 שקל.אם מישהו מכיר חנות שמוכרת יותר בזול - אשמח לשמוע מטרות המחשב?למשחקים קלים וסרטים וגלישה באינטרנט גודל המסך 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? - מאט רצוי * רזולוציית המסך? לא עקרוני * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?- אין * משקל רצוי?- לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא חשוב* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - רצוי מאוד SSD ומספיק זיכרון פנימי. גודל SSD 256 ... (מקווה שלא עפתי על עצמי עם המחיר) * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנ…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי למישהו יש ניסיון עם הנידים של MSI ? הם מגיעים באיבורי במחירים אטרקטיבים ושנתיים אחריות ככה שזה די מרגיע. החברה גם גדולה ומוכרת בעולם בעיקר בזכות לוחות האם שלהם.... האם לרכוש? תודה, בן
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
השוק מתחיל להתמלא במחשבים ניידים המבוססים על מעבדי ה-Core M החדשים של אינטל - ואנחנו עושים לכם סדר ביכולות והמאפיינים הייחודיים של כל אחד ואחד מהם לכתבה: http://hwzone.co.il/14-%d7%a0%d7%a0%d7%95%d7%9e%d7%98%d7%a8-%d7%96%d7%94-%d7%9b%d7%90%d7%9f-%d7%9b%d7%9c-%d7%9e%d7%94-%d7%a9%d7%a6%d7%a8%d7%99%d7%9a-%d7%9c%d7%93%d7%a2%d7%aa-%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%98/
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השימושים יהיו לגיימינג על מסך 37 FHD זה המפרט אפשר להיות רגוע ולסגור את הקנייה? מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪928 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪581 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪385 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 7-7-7-16 Value ₪476 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3401K כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe ₪1450 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S5850G1 צורב LG GSA-GH24N X24 SATA DVD ₪110 כמות:1 http://www.skypc…
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
וואי כבר איזה שנה לא הייתי פה.. טוב אני צריך בשביל חבר מפרט בלי מסך לסרטים ומשחקים.. ב 3500 ותשתדלו לא לחרוג כל כך כי אין לו הרבה כסף להוסיף.. תודה אה וצריך שהמפרט יהיה מ ksp אבל תציעו גם הצעות מחנויות שיש במרכז , ככה רק כדי לראות את ההבדלים,רק לא קניה מהאינטרנט
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
בס"ד מה עדיף:השאלה האם עדיף מסך 15 שהוא לא wide screen או 14 שהוא כן, אם עיקר השימוש בנייד הוא סרטים? מצד אחד מסך רחב עם יכולות של dvd, שלט, וכו, ומצד שני מסך 15 שהוא גדול יותר אבל לא רחב? תודה.
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
תודה על העזרה . 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח . האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם ניתן לחסוך זה יהיה מעולה . במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן . 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אינטרנט , אופיס וכד' , לא משהו כבד . ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). שימוש יומ - יומי . ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת…
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מאיפה אתם מציאים לקנות מחשב טוב ב 4000 אבל שלא יעבדו אליי על מחירים או חלקים משומשים מחשב טוב ואיכותי
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מרכיב לאחותי מחשב שאמור לבצע במקביל ובצורה חלקה את הפעולות הבאות: גלישה באינטרנט שמיעת מוזיקה שימוש קל בphotoshop (התוכנה לוקחת משאבים אבל אחותי לא מבצעת פעולות מתקדמות/מורכבות בתוכנה...) שימוש במסנגר וskype כמו כן, המחשב יצטרך להריץ windows 7. התקציב הוא 2000 ש"ח, אין צורך בציוד היקפי ובצורב DVD. בניתי מפרט שמתבסס על מפרט מומלץ: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133168§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D זה מה שיצא: ₪367 מעבד AMD Athlon II X2 260 Box ₪425 לוח אם Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H ₪197 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪227 זיכרון Kingston DDR2 2048MB 800MHz CL 6-6-6-21 …
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט * גודל המסך? מינימום "15 * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? קורא כרטיסים SD * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? סביבות 100 גיגה, לא קריטי * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בסביבות ה 1500 שקל בנימה אישית, אני מחפש שידרוג לנטבוק שלי Acer Aspire One, בדגש על מסך יותר ג…
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב? גיימינג ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סוני וגאס 13 פרו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout 4, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן, כרטיס מסך וHD…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם כן כן ידוע לי שפה זה לא פורום לוחות אם, אבל לדעתי זה כן קשור כי בסה"כ אנשים באים לפה כדי לקבל את ההמלצה שלכם פירסמתי הודעה דומה גם בפורום של לוחות אם (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=337852.0 ) העניין בקצרה - למה אף אחד לא ממליץ על לוח אם של אינטל? אשמח לתשובה אם זה לא המקום להודעה אז אבקש את סליחתכם
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
כרטיס מסך - Gigabyte GV-NX66128DP2 GeForce 6600 128MB CLOCK 1000 MHZ DDR3 PCI Express bulk ¤810.00 לא GT לוח אם Asus P4GD1 Intel 478, 915P Chipset Motherboard ¤650.00
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לבנות מחשב ביתי שישמש לפעולות כלליות, תוכנות אופיס ובעיקר MATLAB. יש לי כבר כונן קשיח וכונן SSD, כמו כן גם 2 סטיקים 4GB של זיכרון RAM (זה מספיק?). יש לי אפשרות לרכוש את המעבד Intel i5-6600 ולוח אם GIGABYTE GA-H170M-D3H-GSM בצורה מסובסדת. ניתן לשנות את דגם המעבד ולוח האם לכל דגם אחר, במידה ודורש זאת. אין צורך ברכישת מסך, מקלדת ועכבר. בעיקרון אני צריך להשלים את הרכישות של קירור למעבד, מארז וספק כוח. האם הזיכרון, המעבד (כולל הכרטיס הגרפי שבו) והלוח אם יספיקו לשימושים שלי? התקציב הינו כ-2,000 ש"ח. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 3000 שקל וחיפשתי מחשב באינטרנט ומצאתי את המחשב הזה: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=NG099EA&Cat2Cat1ID=65&Cat2ID=108&aff=Zap〈=HE מה אתם אומרים עליו? אני יכול להשיג איכשהו מחשב יותר טוב בתקציב הזה? (השימושים שלי מגוונים והייתי רוצה מחשב שאני יכול להעלות עליו משחקים סטנררטיים מידי פעם..) תודה מראש לכל העוזרים! (ועוד שאלה קטנה: מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה: Intel Graphics Media Accelerator 4500M למחשב נייד..?)
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל ללמוד בקרוב הנדסת חשמל, ומחפש מחשב לתקופת הלימודים. המחשב אמור להחזיק לכמה שנים, כשחשוב שתהיה אחריות בארץ (אין בעיה להזמין מחול אם האחריות בינלאומית), ומומלץ מאוד שהאחריות היא בבית הלקוח (בלי צורך לשלוח למעבדה ו"לבזבז" זמן). * מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, סרטים (גם בחיבור לטלוויזיה, תכנות בשביל התואר) * גודל המסך? 14" * משקל רצוי? לא יותר מ2 קילו. עדיף פחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מעדיף שיוכל להחזיק כמה שעות טובות (קשה לי להגדיר כמה בדיוק) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? אפשרי, לא חושב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אין צורך בSSD. מומלץ כונן של…
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
זקוק לעזרה בבחירת מחשב נייד לאחותי. בעיקר אינטרנט מוזיקה וסרטים. לא הולכים לרוץ עליו משחקים בכלל. השימוש העיקרי יהיה בבית (לרוב מחובר לחשמל) אבל פה ושם ניקח אותו לנסיעות, לכן כמה שיותר זמן סוללה יותר טוב אך לא הכי קריטי. גודל המסך והמשקל לא ממש שיקול אבל עוד פעם מה שנראה לכם יותר טוב, לקחתי. מה שכן, חשוב שיהיה מעוצב ויראה טוב בכל זאת מחשב של בחורה (: ושיבוא עם Windows 7, לא אכפת לי איזה Edition. התקציב הוא עד 5,000 ש"ח, אם יש צורך בחריגה שיהיה ממש שווה את זה...! תודה על הסבלנות לקרוא את זה ועל העזרה..!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב:ivory.co.il/product.asp?productid=4404&CatCode=1 לעבודות,אינטרנט,משחקים כמו pro 2011,god of war,world of warcrfat,heroes 3,buttlefiled,call of duty,counter strike. תודה כפיר
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום וחג שמח אני מחפש מחשב ללא מסך שיעבוד בעיקר לעריכת תמונות PHOTOSHOP , FREEHAND וכמובן אינטרנט והרבה פחות למשחקים המחיר למחשב בערך 4500~ מה אתם מציעים?
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
רוצה לרכוש לאחותי מחשב נייד "10.2 - 10"....מתלבט לא מעט המטרה היא אופיס ואינטרנ ט+מייל....וכמובן (הנוער של היום) > שתוכל גם להפעיל מישחקי נונסנס אינטרנטיים מן הסתם גם תישמע מוזיקה בשפע מה לדעתכם המחשב המועדף ? או אם קיימת סקירה טובה בנושא ? אני מבין שמחשבים כאלו לא מגיעים עם כונן ? אז איך אפשר להתקין מערכות הפעלה ? מעבר לזה - חשוב לי > אפשרות שידרוג או רכישה מראש של 2G זיכרון > HD כמה שיותר גדול > זמן סוללה ארוך - כלומר רצוי 6 תאים > אחריות כמה שיותר ארוכה הרבה תודה לכל מי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש + מסך דק (19 אינץ'). - המחשב משמש אותי למשחקים כבדים, סרטים וגלישה באינטרנט. - אני זקוק לנפח HD של למעלה מ-300G - אין לי צורך בצורב DVD - בעתיד אני מתכוון לחבר למחשב כרטיס קול מקצועי (בתקווה שהוא יתאים למחשב) - יש לי עוד מחשב בבית ואני מעוניין ליצור רשת ביתית. מה אני אמור לרכוש? (Router וכד') - התקציב שלי הוא 5000 - 6000
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי מפרט למחשב לצרכים בסיסים כמו אופיס גלישה באינטרנט + הורדות ומשחקים לילדה בת 5 כמו ברבי וכו' לכן אין צורך בכרטיס מסך חזק .שהיה כולל מסך וציוד הקפי אין לי מושג מה עדיף AND או INTEL השמח לתשובה מהירה ורצויי מחנות אחת תודה :s05:
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
בונה מחשב לבן דוד שלי, הזמנתי לו כבר כמה חלקים מאמזון במבצעים שפורסמו פה. צריך המלצה מארז ספק ולוח אם. המחשב ישמש למשחקים בעיקר, לא מתוכנן אוברקלוק. גר בכפס מתכנן לקנות בשבוע הבא. קניתי לו Ryzen 5 2600 TEAMGROUP Elite Plus DDR4 16GB Kit (2x8GB) 2400MHz PC4-19200 CL16 Crucial P1 1TB 3D NAND NVMe PCIe M.2 SSD Gtx 1060 3gb תקציב בסביבות ה600 שקל, אם יש צורך לחרוג אפשר לספוג את זה.
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום חברים אמא שלי צריכה מחשב נייד לעבודה, עד 3K עם עדיפות לכיוון ה2.5K. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס, SPSS) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט, גודל 13.3"-15.6" * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? זאת נקודה חשובה, כמה שיותר קל יותר טוב, לדעתי עד ~2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. אם זה אפשרי, שאיפה ל-6 שעות+ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * כונן אופטי? נחמד אם יהיה, אבל אם זה לא מסתדר עם המשקל/מחיר אז לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - האם 5000 ש"ח יספיקו? אם מומלץ להשקיע יותר, אשקיע יותר אם לדעתכם זה כדאי. 2. שימוש: תוכנות adobe Creative suite, ותוכנות autodesk (כמו autocad ו revit) צריכות לפעול במקביל על מסכים שונים, עם קבצים גדולים. חשוב מאוד שהכל ירוץ מהר מהר מהר. 3. ללא ציוד הקפי. ללא מסך. 4. מניח שצריך כונן SSD אחד למערכת וכונן SSD נוסף לנתונים שצריך להיות יותר מTB אחד. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. ללא תוכנות ללא מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? א…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-