עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני פירסמתי כבר אשכול בפורום מעבדים לוחות אם וזיכרונות http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=256640.new#new עד עכשיו אני עובד על מעבד אינטל פנטיום 1.6 רגיל קניתי את המחשב הזה כמעט לפני 6 שנים. לא יודע איזה לוח אם יש לי, אם צריך אז בבקשה תביאו לי לינק לכלי הזה שבודק ואני אגיד לכם מה הדגם שלו. בקיצור אני רוצה ללכת לקנות את המעבד פנטיום 4 3.4 בגלל שהמחיר שלו ממש זול ואני רוצה כבר להתחיל לשדרג את המחשב אבל אין לי כסף לעשות הכל בבת אחת כי אני חייל. בעיקרון הייתי רוצה לקנות AMD כי הם יותר זולים ואני חושב גם יותר טובים אבל זה סיפור כי צריך להחליף את כל הלוח אם בשביל זה. בבקשה תנו לי תשובות וגם ייעוץ מה לעשות אוקיי קצת נתונים בקשר למעבד הוא Socket478 mPGA לוח אם הוא i845…

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by r3dr4gon,

איך המחשב הזה? http://www.ncix.com/products/index.php?sku=28015 ואממ אם קיים מחשב אחר בסביבות של ה1000$ בסיגנון של זה (דוד מביא לי מקנדה..)

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  3. לדעתי עדיף לו לקחת מעבד amd כי כניראה הוא לא יעשה oc ובתקציב שלו הוא יקבל הרבה יותר מamd מאשר אינטל בלי oc יש הצעות????

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  4. Started by Syrex,

שלום לכולם אני מעוניין במחשב מבוסס AMD , עם לוח אם בעל כ.מסך טוב (לא מעוניין להשקיע על חיצוני ) המחשב יהווה מחשב עבודה לתוכנת vmware לצורך לימוד. המחשב יעבוד בצורה אינטנסיבית ובעומסים. דרישה לספק כוח איכותי ואוורור נורמלי במארז. חלקים של חברות מוכרות. ללא ציוד היקפי ומסך רק מארז מחשב. צבע המארז לא משנה (העיקר לא מזעזע) Oc לא מתוכנן. גיימר קליל ,חובבן (call of duty וכד'...) צריך מחשב שקט אבל לא צריך להיסחף תקציב של 2000 ש"ח. תודה רבה ושיהיה אחלה יום.

• 11 תגובות
    • 826 צפיות
  5. Started by amitbaz94,

שלום, אשמח אם תוכלו להציע לי מפרטים שעומדים בתנאים שלמטה: 1. תקציב: 3500-4000 ש"ח, רצוי לחסוך, לא ניתן לחרוג מהתקציב. 2. השימוש העיקרי הוא משחקים כדוגמת fifa, gta v, nba 2k בהגדרות גראפיות הכי גבוהות שניתן. המסך שכרגע יחובר למחשב הוא ברזולוצית 768*1360. 3. ציוד היקפי מקלדת ועכבר-פשוטים. 5. רצוי מחשב שקט אך זה לא העיקר. 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. אין צורך לכלול תוכנות/מערכות הפעלה למיניהן 8. חנות מועדפת: ksp או כל חנות אחרת שאתם ממליצים באיזור באר שבע. אם ניתן להרכיב מחשב יותר טוב בtms.co.il אז עדיף מחשב מtms 9. הקנייה מתוכננת לחודש הקרוב. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  6. Started by DeshDesh,

אהלן. רכשתי היום את המחשב נייד הנ"ל.. הכל טוב ויפה, בחוברת הוראות היה רשום שבפעם הראשונה אני חייב להטעין את הנייד הטענה מלאה (להסתכל שהנורית של הטעינה מפסיקה להבהב), ולאחר מכן להשתמש בו עד שהבטריה ממש בקטע שהיא אכולה לגמרי ואז להטעין עד הסוף וכך אפשר לשמור על חיי הסוללה. ובכן, הטענתי, אחרי 3 שעות בערך הנורית הפסיקה להבהב.. הדלקתי את המחשב הכל אחלה.. העניין הוא שעברו משהו כמו שעה וחצי-שעתיים והסוללה במצב שהיא עומדת להיגמר (21 אחוז נשאר).. לפי המפרט הבנתי שהסוללה אמורה להחזיק 3.5 שעות.. זה נורמלי? או שעשיתי משהו לא בסדר?

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  7. Started by shlomom,

היי, במדור מפרטים יש את המחשב הזה באיזור 1700. http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133344&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99 יש אפשרות לכווץ אותו לתחום ה-1600 ולעדכן במידת האפשר מפרט רצוי מנועה בנשר. מדובר באופיס ואינטרנט בלבד

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אבא שלי מוכן להשקיע 2000 שקל על מנת להוריד את רמת הבלגן והצעקות בבית (שמתרכזות בעיקר סביב המחשב) המטרה היא לקנות מחשב פשוט (אך אמין) שישמש לאינטרנט , word , ושאר דברים שלא צורכים משאבים רבים... אבל קודם כל לפני שתביאו לי מפרט אני רוצה לשאול גם האם עדיף אולי לקנות מחשב יד שנייה ? שיהיה יותר חזק אבל בפחות עלות ...

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב לעריכת וידאו, עבודה עם תוכנות גרפיקה (תמונות) ומשחקים. אני כרגע בכיוון של AMD64 עם NF4 (גוזר כרטיס PCIe). חשבתי על כרטיס עם VIVO. בקיצור אשמח לרעיונות. אני רוצה לקנות עוד השבוע - בתקווה עד יום רביעי. תודה לכולם. אלעד

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  10. Started by DS,

טוב חבר'ה הנה מה שמי שיכול לעזור לי צריך לדעת: תקציב עד 5500 ש"ח כרטיס מסך חובה: GF 8800GTS זיכרון חובה: 2GB מעבד: מעל 2000 מגה-הרץ(גם C2D) ללא מסך,מקלדת או עכבר.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by sami lami,

הרכבתי את המפרט הנ"ל ב - KSP ורציתי לדעת איך הוא. התקציב הוא 2000. דגם מחשב: computer מעבדי ‏AMD: Athlon II x3 Triple Core 440 3.0Ghz Socket AM3 Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10560 לוחות אם למעבדי ‏AMD: GIGABYTE MA785GMT-UD2H, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8521 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 כרטיסי מסך: Sapphire HD 5750 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9900 ספקי כוח: CoolerMaster eXtreme Power Plus 460W 12cm Fan http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9743 מחירון עבודות במעבדה: w/o Assembly Computer http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=532…

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  12. דעתכם על המפרט לעריכת וידאו, אודיו. אפשר יותר אני יודע... אבל בטווח המחירים הזה האם זו בחירה נבונה? האם זה יריץ פרמייר בצורה סבירה. ברור לי שכרטיס מסך חזק יועיל כאן אבל האם זה יסחוב בצורה סבירה? העריכות הן מידי פעם ולא בצורה מקצועית לחלוטין. אפשרית חריגה קלה . אבל ממש בוא נאמר עוד 500 שקלים. אני זקוק לעזרתכם בתודה מראש. b]מסך: [..] DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪979 מעבד: [..] INTEL 3450 - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪896 לוח אם: [..] INTEL BEARUP LAKE : BLKDH67BL-B3 ₪462 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪134 כמות:2 צורב DVD: [..] NEC DVDRW AD-7280S X24 - BLACK -…

• 10 תגובות
    • 930 צפיות
  13. Started by wow,

אני מעוניין לשדרג את המעבד,לוח אם וכ.מסך שלי,מה אתם אומרים על זה: AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU Asus A7N8X Deluxe nVidia nForce 2 Motherboard (AGPx8,5.1 Sound,S.ATA,1394,LANx2,USB 2.0) Asus Geforce FX 5600 V9560 VS DVI VIVO 128MB DDR Retail Video Card איך הכרטיס מסך הזה והאם אני אוכל לחבר אותו לטלויזיה(הוא ישמש אותי קצת למשחקים ויותר סרטים )?,איך המעבד הזה לעריכה? סה"כ 2730 ש"ח. או שכדאי לי לקחת את הכרטיס מסך הזה:Hercules 3D Prophet 9000 PRO All-In-Wonder 128MB Retail Video Card מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  14. היי אני צריך את עזרתכם בבנית מחשב ב5000שח כלל מסך LCD מקלדת ועכבר המחשב לבית עם ילד קטן(12) שמשחק במחשב דיי הרבה וגם להורים שמשתמשים באינטרנט אימילים ואופיס ורוצים שהכל יזוז מהר וחלק במערכת הפעלה הצעות עדיף מאיזור חיפה (נועה או KSP) תודה.

• 11 תגובות
    • 930 צפיות
  15. Started by basharis,

שלום, אני זקוק להמלצה למחשב בתקציב של 3-4 אש"ח. השימושים הם יישומים משרדיים למיניהם, וישומי פיתוח web בעיקר (כלומר לא נדרש כוח אדיר לקומפילציה למשל). אולי ארצה להריץ virtual pc עליו אז צריך שיהיה מספיק זכרון (אני מניח ש 2GB זה הסטנדרט היום, וזה אמור להספיק בהחלט). הדרישות הן, לפי הסדר: 1. אמינות ויציבות. 2. שקט. 3. ביצועים. המחשב יחובר למסך 19-20", אז צריך כ. מסך שיתמוך ברזולוציה של 1600x1200 (ביישומים שהזכרתי). כמו כן, אבקש המלצה בנוגע למערכת ההפעלה - xp pro או vista business - צריך לקנות גם רישיון (מעבר לתקציב המוזכר) ואני לא בטוח במה לבחור (בהנחה שישמש לכמה שנים טובות..).

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  16. Started by Slider2,

היי, אני מעוניין במחשב נייד למשחקים, חיפשתי ומצאתי מחשב שנראה לי שמתאים למשחקים כבדים- http://www.ebay.com/itm/MSI-GT780DX-Gaming-i7-2670QM-12-gig-Nvidia-GTX-570M-1-5-GDDR5-Dynaudio-Sound-/290732428039?pt=Laptops_Nov05&hash=item43b100cb07 מישהו יודע אם המחשב הזה יחזיק מעמד מול משחקים חדשים לכמה שנים? האם יש מחשב שנחשב מחשב יותר טוב למשחקים? העלות שלו היא 4700 ש"ח (קרוב משפחה מביא לי אותו מארה"ב). אשמח לעזרה! תודה מראש... המפרט שלו- GT780DX Turbo Enhanced Special Edition Specs: Intel Core™ i7 Mobile Processor Technology-Core™ i7 2670 QM 2.2 ghz -3.1 ghz (MAX Turbo) 17.3" FHD LED (1920 x 1080) Widescreen Anti-Glare Display (For gaming) Mobile Intel HM67 …

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  17. Started by koskok,

חג שמח לכולם, אני צריך לקנות מחשב נייד חדש במחיר של לא יותר מ 3000 ש״ח לאחר חריגה. בעיקרון המחשב מיועד ללימודים והפעלת תוכנות שדורשות מעבד חזק כמו solidworks (מידול בתלת מימד) ותוכנות בשביל תכנותNetBeans, eclipse וכו... לכן יש צורך במעבד מסידרת i7 בגודל מסך של ״15/״15.6 חיי סוללה גדולים - 4 שעות לפי היצרן זה לא מספיק לפחות 4Gb ram עדיפות ל 1 טרה של זיכרון אם לא אז 500Gb לא חייב ואולי גם עדיף מבחינת המחיר שלא תהיה מערכת הפעלה *כמו כן שלא יהיה מסדרות הדקיקות של המחשבים* *לא לחרוג מ 3200* תודה רבה ושנה טובה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני קונה אותו השבוע מעבד: AMD ATHLON 64 5000+ BLACK EDITION X2 DUAL CORE SOCKET AM2 89W - 2.6GHz 1MB CACHE - ADO5000DSWOF - BOX ¤498 לוח אם: GIGABYTE GA-M56S-S3 ¤386 כרטיס מסך: TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 9600GT XT EDITION 512MB DDR3 - RETAIL ¤886 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤306 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤258 מארז: NZXT APOLLO w/o PS -SILVER ¤407 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W : ELT400AWT ¤354 הרכבת מחשב: ללא הרכבה ¤0 מחיר סופי: ¤3095 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  19. ברשותי ספק כח ENERMAX LIBERTY 1000 W ככה שאין שום הגבלה מארז 3D AURORA של גיגה בייט. התקציב הוא 3000. מטרת גיימינג. תודה.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  20. 1. תקציב: 2000 שקלים, כמצויין בכותרת. 2. מטרות מחשב: מחשב לאחות- זאת אומרת office לשיעורי בית, גלישה באינטרנט (שימוש נרחב במשחקי פלאש) ומשחקים קלים. 3. ציוד היקפי: רמקולים, לא צריך משו מיוחד העיקר שיוציאו צליל נורמלי. 4. לא להוסיף למפרט: יש בבית מסך ''17 (יחובר למחשב), מקלדת, עכבר וכרטיס רשת אלחוטי (אני יכול להתקין את הכרטיס על המחשב בעצמי). 5. העדפה למותגים: אין, הכל הולך. 6. קירור ועיצוב: אין דרישה מיוחדת, מצדי שיראה כמו ארגז קרטון. 7. מערכת הפעלה והרכבה: אין צורך בקניית מערכת הפעלה, כן צריך הרכבה במעבדה. 8. צרכים מיוחדים: ככלל, אני מעדיף להימנע מקנייה בחנויות עם מוניטין שלילי סגנון KSP ואייבורי. 9. שקט: אין חשיבות מהותית. 10. OC: לא מתוכנן אוברקלוק. 11. משחקים: לא על ה…

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  21. Started by JusToN,

האלן, קיים ברשותי מחשב זה 5 שנים, אחלה מחשב לא עושה יותר מדי בעיות, אבל לפעמים קצת איטי. הייתי רוצה לשדרג אותו, אני ממש לא מבין בנושא אז אני סומך על ההצעות שלכם, להגדיל את הרמ, להחליף ספק כוח, כרטיס מסך, מעבד, כרטיס מסך.. לא יודע. אני מוסיף כאן שתי תמונות עם כל המידע על המחשב שלי שיעזרו לכם לעזור לי. תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  22. אהלן ? מה קורה? אז אבא שלי צריך מחשב חדש ואני מתחיל לבדוק לו מפרט, קבלו תדרישות ותודה רבה מראש!: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש שיפור משוגע בביצועים אז אפשר למתוח, תעדכנו אותי ואחליט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד, על מסך 27 אינץ' 1080P, מספיק כ"מ מובנה לא? 3. האם יש צורך בציוד הקפי : …

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by avi1981,

שלום רב, מבקש עזרתכם בחוות דעת על המפרט שהרכבתי בעיקר על סמך פוסטים רלוונטיים בפורום, המלצות הערות יתקבלו בברכה. התקציב עומד על 3500 ש"ח ומיועד למשחקים ושימוש כללי. קישור להצעת המחיר http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=39146 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים חדשים ושימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במיד…

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  24. לא צריך ציוד הקפי. בגדול מה שצריך זה מחשב שלם כלומר: לוח אם, מעבד, כרטיס מסך, הרד דיסק 500G , זיכרון 4G , מארז וספק. אני חשבתי על משהו כזה: מעבד Core 2 Quad Q9300, 1333MHz לוח אם - אין לי מושג. כרטיס מסך: 8800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E או 8800GTS 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E (אין לי מושג מה ההבדל) הד דיסק של WD או סיגייט 7200RPM 16MB buffer זיכרון 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader ב 800MHZ (או שעדיף 1066?) לגבי מארז וספק - גם אין לי מושג. אני לא בדיוק מבין מה ההבדל בין הדגמים השונים אבל זה מה שהייתי כנראה קונה ללא עזרההצעות נוספות יתקבלו בברכה. דבר נוסף הוא איפה כדאי לקנות? המליצו לי ב IVORY או KSP כדאי? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  25. Started by Black_Citadel,

קניתי אותו לפני... אמממ... 10 חודשים נראה לי אני יחליף אותו באיזה נייד לבסיס

• 7 תגובות
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים