עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תקציב: כמו בכותרת 7000 ומשהו, לכיוון ה7500 אם יהיה הבדל משמעותי בתוספת סבירה אפשר לשקול להוסיף מטרות המחשב: משחקים כבדים . ציוד היקפי : רק מסך (מכיל צורב DVD וכל שאר הדברים הברורים) אין העדפה לחברה כלשהי עיצוב לא חשוב במיוחד אבל אם אפשר אז למה לא. רעש אותו דבר ברור שעדיף שקט אבל רעש רקע חלש לא מפריע יותר מדי האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא יודע לעשות oc ולא רוצה או מתכנן לנסות במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך? בהתאם למסך שתמליצו לקנות הגדרות גבוהות בבקשה לחשוב לטווח ארוך. שיהיו דברים אמינים שיתאימו לאורך זמן. ושאם נצטרך אז שתהיה אפשרות לשדרג בעתיד זה נראה לי מסכם את הכל תודה לעוזרים ^^

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  2. Started by fitchy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי FPS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. csgo bf4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by sahargt,

דוד שלי רוצה לקנות מחשב אז הרכבתי את המפרט הזה מפנדה אבל יש לי בעייה דוד שלי גר במרכז ואם היה בעייה במחשב אני צריך לנסוע לצפון אז יש לי שתיי שאלות 1 איזה חנות טובה יש במרכז ואתם ממלצים 2 מה דעתכם על המפרט PHILIPS 19 109B 1,350 ש"ח LG DVD 16x48 OEM 170 ש"ח RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt 390 ש"ח Gigabyte NVIDIA GeForce 6600 128MB PCI-E GV-NX66128D Bulk 710 ש"ח Seagate 120GB 8MB 7200RPM SATA 570 ש"ח MICRON 256 PC 3200 460 ש"ח Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 655 ש"ח AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem 825 ש"ח סה"כ 5,131 ש"ח

• 12 תגובות
    • 852 צפיות
  4. Started by tibia,

אני צריך מפרט ב 4000 למשחקים כולל מסך ! לא אכפת לי איפה תרכיבו ... אני רוצה n4 אני משלם במזומן אם זה חשוב בכלל ... 80 gb יספיקו לי . כעת אני עם 40 ואני לא ממלא אותו לא צריך רמקולים לא מקלדת + עכבר !!! תודה לכולם מחר אני קונה ;D

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ykantor,

הזמנתי בEBAY סוללה חליפית ללפטופ שיש לה 8 תאים וקיבולת 8800 MAH . הסוללה עולה מעט יותר מסוללה של MAH 6600 ושל 6 תאים . הדיעה הקדומה שלי היא שהמספרים של הסינים בד"כ מנופחים, אבל הקניה עדיין שווה. השאלה היא האם כאשר הסוללה תגיע ניתן יהיה לדעת שהיא אכן עם 8 תאים ו\או מה הקיבולת האמיתית שלה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by trance_lover,

CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 620.82 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA3+ NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, S-ATA, 1394, Dual LAN, USB 2) [ ¤ 765.87 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory [ ¤ 248.12 ] 2 CPU Cooling : Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 CPU Cooler for AMD [ ¤ 114.46 ] 1 Hard Discs : Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 762.07 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9600 Pro C3 "Game Buster" 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 982.34 ] Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 52.22 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Sony x 52 [ ¤ 131.86 ] 1 CD-RW…

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? מאמין שאזור ה 5.5 צריך להספיק. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, אין שום כוונה לדחוף בגלל שיש תקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם באמת צריך אז גם 500 ואפילו 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עבודות ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכול מהכול גם BF3 וגם סקירים וגם דיבלו ועד לFOOTBALL MANAGER. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). sumsung bx2335 1…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by 8200,

בס"ד אני רוצה עכשיו לקנות לעצמי מחשב נייד חדש המחשב צריך להיות מסוגל להריץ 3 מערכות הפעלה בו זמנית דרך VMWARE (בדרך כלל XP , לינוקס , WIN8) + יוכל לעמוד בכל שאר המשימות הרגילות שלי(תכנות C/PYTHON , רוורסינג על שלל התוכנות הנדרשות ) יש המלצות לאחד שיוכל לעשות את העבודה בלי בעיה במחיר סביר? יש טיפים על מה כדאי לי להתמקד בדרישות ? (אני צריך RAM מעל 24 GB? מעבד I5 3 GH אמור להספיק או שכדאי להשקיע בI7? , כמה הכרטיס גרפי רלוונטי? )

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  9. Started by lior190,

שלום לכל חברי הפורום, אני טס לתאילנד מחר ואמרו לי שכדאי לי להביא מחשב נייד (כי שלי כבר ישן ולא מתפקד) . המליצו לי על HP כי החברה מייצרת שם את המחשבים שלה. לי היה בעבר מחשב של לנובו 3000 N200- מחשב כבד מאוד להתנייד עימו. הצרכים שלי הינם: מחשב לעבודה להתניידות רבה אך גם לעבודה מסיבית של שעות רבות בבית (משקל סביר לסחיבה בתיק). מחשב שיחזיק מעמד זמן רב ללא צורך בהטענה אינטרנט אופיס מצגות בפני לקוחות במשרדים אך גם במקומות פתוחים. אשמח לשמוע דעתכם על דגם מסויים שהינכם ממליצים עליו מתוך סידרת elitebook. מכירים מישהו שקנה מחשב נייד בתאילנד? אשמח לשמוע את דעתכם והאם אתם חושבים שכדאי לקנות שם (שהבנתי שהמחיר יכול להיות זול ב-40 אחוז מבארץ). והאם האחריות הבינלאומית שמקבלים שם תיהיה בת…

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  10. Started by Drek Boy,

מטרת המפרט היא שימוש יומיומי ומשחקים לא היי אנד אבל באיכות ביחס למחיר מבחינת המארז אל תתיחסו כי אני אחליף את המארז והספק במארז והספק הקיימים שהם טובים. לגבי הרמקולים אני עדיין מתלבט לגבי הקריאייטיב או לוג'יטק ואני לא יודע אם בכלל יש לי מקום לשים רמקולים אחוריים ככה שאולי אני אקח 2.1 בסופו של דבר. אני צריך דעה לרכיבים המרכזיים של המחשב מאשנים שמבינים תודה לכם

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  11. אז ככה לפי התבוננות בפורום בניתי לעצמי מפרט תשנו חופשי לפי הצעותיכם העיקר שיהיה לפי הנקודות הבאות: * לא מתוכנן OC לעולם. * המחשב מיועד בעיקר למשחקים כבדים, סרטים ואינטרנט. * הארד דיסק 500gb. * תרשמו לי בבקשה למה המפרט מומלץ ולא לא q6600 לפי מה שראיתי בפורום... * איזה כרטיס מסך יותר מומלץ ולמה... אז ככה זה המפרט שבניתי: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤1064 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤460 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Seagate ST350032AS 500GB SATA2 ¤592 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤285 כמות:1 http://skypc.co.il/pr…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. לחברי הפורום שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב עבור המשפחה שלי, המיועד לשימושים מגוונים. אודה לכם מאד על כל עזרה בהרכבה של מפרט מתאים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך לכיוון 4K. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג מ4 ל5. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי היומיומי של המחשב יהיה עבודה משרדית וצפייה בסרטים\סדרות באיכות הכי טובה שתתאפשר. יהיה נחמד אבל לא הכרחי (אם לא עומד במסגרת התקציב) אם המחשב יאפשר גיימינג קל מאד, בתדירות של פעם פעמיים בשבוע. בעיקר משחקים ישנים, על איכות נמוכה-בינונית. בתדירות מאד נמוכה (אם בכלל) המחשב עשוי לשמש לעריכת וידאו בר…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. אני פירסמתי כבר אשכול בפורום מעבדים לוחות אם וזיכרונות http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=256640.new#new עד עכשיו אני עובד על מעבד אינטל פנטיום 1.6 רגיל קניתי את המחשב הזה כמעט לפני 6 שנים. לא יודע איזה לוח אם יש לי, אם צריך אז בבקשה תביאו לי לינק לכלי הזה שבודק ואני אגיד לכם מה הדגם שלו. בקיצור אני רוצה ללכת לקנות את המעבד פנטיום 4 3.4 בגלל שהמחיר שלו ממש זול ואני רוצה כבר להתחיל לשדרג את המחשב אבל אין לי כסף לעשות הכל בבת אחת כי אני חייל. בעיקרון הייתי רוצה לקנות AMD כי הם יותר זולים ואני חושב גם יותר טובים אבל זה סיפור כי צריך להחליף את כל הלוח אם בשביל זה. בבקשה תנו לי תשובות וגם ייעוץ מה לעשות אוקיי קצת נתונים בקשר למעבד הוא Socket478 mPGA לוח אם הוא i845…

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by r3dr4gon,

איך המחשב הזה? http://www.ncix.com/products/index.php?sku=28015 ואממ אם קיים מחשב אחר בסביבות של ה1000$ בסיגנון של זה (דוד מביא לי מקנדה..)

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  15. לדעתי עדיף לו לקחת מעבד amd כי כניראה הוא לא יעשה oc ובתקציב שלו הוא יקבל הרבה יותר מamd מאשר אינטל בלי oc יש הצעות????

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  16. Started by Syrex,

שלום לכולם אני מעוניין במחשב מבוסס AMD , עם לוח אם בעל כ.מסך טוב (לא מעוניין להשקיע על חיצוני ) המחשב יהווה מחשב עבודה לתוכנת vmware לצורך לימוד. המחשב יעבוד בצורה אינטנסיבית ובעומסים. דרישה לספק כוח איכותי ואוורור נורמלי במארז. חלקים של חברות מוכרות. ללא ציוד היקפי ומסך רק מארז מחשב. צבע המארז לא משנה (העיקר לא מזעזע) Oc לא מתוכנן. גיימר קליל ,חובבן (call of duty וכד'...) צריך מחשב שקט אבל לא צריך להיסחף תקציב של 2000 ש"ח. תודה רבה ושיהיה אחלה יום.

• 11 תגובות
    • 822 צפיות
  17. Started by amitbaz94,

שלום, אשמח אם תוכלו להציע לי מפרטים שעומדים בתנאים שלמטה: 1. תקציב: 3500-4000 ש"ח, רצוי לחסוך, לא ניתן לחרוג מהתקציב. 2. השימוש העיקרי הוא משחקים כדוגמת fifa, gta v, nba 2k בהגדרות גראפיות הכי גבוהות שניתן. המסך שכרגע יחובר למחשב הוא ברזולוצית 768*1360. 3. ציוד היקפי מקלדת ועכבר-פשוטים. 5. רצוי מחשב שקט אך זה לא העיקר. 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. אין צורך לכלול תוכנות/מערכות הפעלה למיניהן 8. חנות מועדפת: ksp או כל חנות אחרת שאתם ממליצים באיזור באר שבע. אם ניתן להרכיב מחשב יותר טוב בtms.co.il אז עדיף מחשב מtms 9. הקנייה מתוכננת לחודש הקרוב. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  18. Started by DeshDesh,

אהלן. רכשתי היום את המחשב נייד הנ"ל.. הכל טוב ויפה, בחוברת הוראות היה רשום שבפעם הראשונה אני חייב להטעין את הנייד הטענה מלאה (להסתכל שהנורית של הטעינה מפסיקה להבהב), ולאחר מכן להשתמש בו עד שהבטריה ממש בקטע שהיא אכולה לגמרי ואז להטעין עד הסוף וכך אפשר לשמור על חיי הסוללה. ובכן, הטענתי, אחרי 3 שעות בערך הנורית הפסיקה להבהב.. הדלקתי את המחשב הכל אחלה.. העניין הוא שעברו משהו כמו שעה וחצי-שעתיים והסוללה במצב שהיא עומדת להיגמר (21 אחוז נשאר).. לפי המפרט הבנתי שהסוללה אמורה להחזיק 3.5 שעות.. זה נורמלי? או שעשיתי משהו לא בסדר?

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  19. Started by shlomom,

היי, במדור מפרטים יש את המחשב הזה באיזור 1700. http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133344&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99 יש אפשרות לכווץ אותו לתחום ה-1600 ולעדכן במידת האפשר מפרט רצוי מנועה בנשר. מדובר באופיס ואינטרנט בלבד

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אבא שלי מוכן להשקיע 2000 שקל על מנת להוריד את רמת הבלגן והצעקות בבית (שמתרכזות בעיקר סביב המחשב) המטרה היא לקנות מחשב פשוט (אך אמין) שישמש לאינטרנט , word , ושאר דברים שלא צורכים משאבים רבים... אבל קודם כל לפני שתביאו לי מפרט אני רוצה לשאול גם האם עדיף אולי לקנות מחשב יד שנייה ? שיהיה יותר חזק אבל בפחות עלות ...

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב לעריכת וידאו, עבודה עם תוכנות גרפיקה (תמונות) ומשחקים. אני כרגע בכיוון של AMD64 עם NF4 (גוזר כרטיס PCIe). חשבתי על כרטיס עם VIVO. בקיצור אשמח לרעיונות. אני רוצה לקנות עוד השבוע - בתקווה עד יום רביעי. תודה לכולם. אלעד

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  22. Started by DS,

טוב חבר'ה הנה מה שמי שיכול לעזור לי צריך לדעת: תקציב עד 5500 ש"ח כרטיס מסך חובה: GF 8800GTS זיכרון חובה: 2GB מעבד: מעל 2000 מגה-הרץ(גם C2D) ללא מסך,מקלדת או עכבר.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by sami lami,

הרכבתי את המפרט הנ"ל ב - KSP ורציתי לדעת איך הוא. התקציב הוא 2000. דגם מחשב: computer מעבדי ‏AMD: Athlon II x3 Triple Core 440 3.0Ghz Socket AM3 Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10560 לוחות אם למעבדי ‏AMD: GIGABYTE MA785GMT-UD2H, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8521 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 כרטיסי מסך: Sapphire HD 5750 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9900 ספקי כוח: CoolerMaster eXtreme Power Plus 460W 12cm Fan http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9743 מחירון עבודות במעבדה: w/o Assembly Computer http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=532…

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  24. דעתכם על המפרט לעריכת וידאו, אודיו. אפשר יותר אני יודע... אבל בטווח המחירים הזה האם זו בחירה נבונה? האם זה יריץ פרמייר בצורה סבירה. ברור לי שכרטיס מסך חזק יועיל כאן אבל האם זה יסחוב בצורה סבירה? העריכות הן מידי פעם ולא בצורה מקצועית לחלוטין. אפשרית חריגה קלה . אבל ממש בוא נאמר עוד 500 שקלים. אני זקוק לעזרתכם בתודה מראש. b]מסך: [..] DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪979 מעבד: [..] INTEL 3450 - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪896 לוח אם: [..] INTEL BEARUP LAKE : BLKDH67BL-B3 ₪462 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪134 כמות:2 צורב DVD: [..] NEC DVDRW AD-7280S X24 - BLACK -…

• 10 תגובות
    • 920 צפיות
  25. Started by wow,

אני מעוניין לשדרג את המעבד,לוח אם וכ.מסך שלי,מה אתם אומרים על זה: AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU Asus A7N8X Deluxe nVidia nForce 2 Motherboard (AGPx8,5.1 Sound,S.ATA,1394,LANx2,USB 2.0) Asus Geforce FX 5600 V9560 VS DVI VIVO 128MB DDR Retail Video Card איך הכרטיס מסך הזה והאם אני אוכל לחבר אותו לטלויזיה(הוא ישמש אותי קצת למשחקים ויותר סרטים )?,איך המעבד הזה לעריכה? סה"כ 2730 ש"ח. או שכדאי לי לקחת את הכרטיס מסך הזה:Hercules 3D Prophet 9000 PRO All-In-Wonder 128MB Retail Video Card מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.