עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, סרטי HD. (מחשב לסטודנט) * גודל המסך? עד 14" * משקל רצוי? - * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) - * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 250GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  2. שלום חברה, ברשותי החלקים הבאים: ספק : OC StealthXtream 600W קשיח: WD 250GB SataII זיכונות: PQI TURBO 2*1GB 800MHZ 4-4-4-12 מארז: Hec 6A21 ------------------ אני מעוניין לעשות שדרוג שיתאים לגיימר ממוצע ++ מה דעתכם על הפרט הבא: Gigabyte P35-DS3R - 675 Intel E4400- 663 רק בתנאי שאמצא חנות עם סטפינג L2 אם אני לא טועה - הזה שמתאים לOC Sapphire x1950xt - 1090 סה"כ: 2428 ש"ח תודה!

• 14 תגובות
    • 693 צפיות
  3. אז ככה - אני רוצה לקנות מחשב שיחזיק משחקים חדשים על בינוני+ עד גבוה. ההתלבטות שלי היא האם לקנות לוח אם טוב עם מעבד K בשביל האופציה לעשות OC כאשר המחשב יתחיל להאט, או לוותר על הרעיון ופשוט לשדרג כרטיס מסך במקום (מדבר שנה וחצי + אחרי הקניה הזאת) 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + תכניות בFHD (אם אפשרי באותו הזמן) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד למשחקים, -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על …

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  4. Started by yahalom,

מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!<<<1200>>> האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? <<<לנסות לחסוך>>> במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? <<<100>>> 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. <<<gmail google school-site emule movies watch>>> ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). <<< משחקים בסיסיים, אינטרנט והורדות בבית + צריבה>>> ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למס…

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  5. Started by dany_my,

איזה מבין המפרטים הבאים נותן יחס של תועלת מול מחיר יותר טוב? השימושים שלי הם: תכני HD, משחקים(דוגמת מנג'ר 2010), אינטרנט ומוזיקה, עבודה עם הרבה תוכנות בו זמנית, בדיקה של תוכנות בתחום הווידאו,תלת מימד ומוזיקה( אני מפתח במחשב אחר ובודק עליו כיוון שרק עליו יהיה WIN7) מפרט 1: מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1048 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪601 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪238 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪463 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=…

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  6. Started by rikimaru,

אז ככה הציעו לחבר לו מחשב ב-2700 שקל ורציתי עצתכם, העיניין הוא כזה המחשב בן כ-7 חודשים + -, המיפרט: מעבד: DualCore INTEL Pentium D 930 2X2MB מאוורר מעבד: ASUS CRUX P5M2-8SB3W לוח אם: INTEL Sorento D945GNT ספק כוח: ROCKETEER Spire 500W With 12' FAN Blue Led זיכרון פנימי: 2G DDR2 533Hz דיסק קשיח: WD 160G 8MB חדש - 3 ש' אחריות צורב: LG חדש אחריות לשנה כרטיס קול:Creative Live 7.1 24Bit מארז: שחור כסוף עם ידית נשיאה, Half Tower, הלדים של המארז לא עובדים, יש 3 מאווררים (אחד במקום כונס אוויר). אני לא הכי היתלהבתי אבל מהמארז, אבל מה יש עדיין אחריות על המעבד והלוח, הפנים ניראה נקי (אין אבק ניראה שהוכן לפסח), HD חדש, צורב חדש, הבנאדם ניראה אמין ואחלה בסה"כ אבל עדיין עצה ל תזיק, …

7. Started by Adir88,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי (אינטרנט, סרטים מוסיקה). הסיבה העיקרית למחשב נייד ולא נייח היא כי הוא יעבור בין חדרים מידי פעם, ולכן הפרמטרים של משקל וחיי סוללה לא מהווים שיקול בבחירת המחשב. גודל מסך - מינימום 15, אם יש אפשרות להיות אז אפילו עדיף. חיבורים מיוחדים - HDMI, כ. רשת 1G. נפח כונן - מינימום 500. שוב אם ניתן יותר אז עדיף. אין צורך במערכת הפעלה. אין העדפה ליצרן מסויים, אחריות בינלאומית לא מעניינת אך כמובן אחריות בארץ מינימום שנתיים. תקציב עד 3000, חריגה קטנה תתקבל רק אם באמת מדובר בשיפור משמעותי. חנות מועדפת - KSP כי זה ממש קרוב אלי אך כמובן שלא חובה. תודה רבה.

8. Started by Game5,

שלום, למרות שפירסמתי הודעה דומה בפורום , אני מפרסם שוב , ממש לפני שאני באמת קונה את הנייד הזה. מדובר על הנייד הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3202 האם כרטיס מסך לא משולב יותר כבד + צורך יותר אנרגיה? (או שזה לא משנה) מה אתם אומרים? סה"כ המחיר שווה את יכולות הנייד? תודה

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  9. ואם כן, האם יש "אתגרים" מיוחדים בנוגע להגדרת קישוריות וכל ציוד קליטת האינטרנט ?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  10. Started by elip20,

שלום לכולם, אני חדש בפורום אבל עוקב אחריו הרבה- מצאתי בו הרבה עצות מועילות. הנה מפרט שהציעו לי, בלי מארז וספק שאני לא בחרתי עדיין, האם הוא טוב? , יחידות 1 ₪690 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4973 Arctic Cooling Silencer 64 TC, יחידות 1 ₪45 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3514 OCZ DDR2 VALUE 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL5, יחידות 1 ₪395 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2704 SAPPHIRE RADEON HD5750 1GB GDDR5 Dual DVI/DP/HDMI, יחידות 1 ₪880 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6192 SEAGATE ST3500418AS 500GB SATA2 7200RPM 16MB, יחידות 1 ₪235 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4500 Gigabyte GA-MA74G…

• 9 תגובות
    • 693 צפיות
  11. Started by zaf,

אני מתלבט בין טושיבה satelite A500 18Q לבין dell studio 1557 העבודה במחשב היא בעיקרה משרדית - אופיס, אינטרנט אולם אני רוצה גם שישמש גם כמרכז מולטימדיה, כלומר לחבר לטלויזיה לראות סרטים, לערוך סרטי וידאו, לחבר למגבר על מנת לשמוע מוסיקה, או לראות תוכניות דרך האינטרנט. כאשר התקציב הוא בסביבות 6000 אני מעונין במחשב יחסית חזק כיווון שאולי אתקין matlab ואעבוד עם זה מעט

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  12. Started by argorny,

Intel E8200 Gigabyte GA P35 DS3L Twintech nVidia GeForce 8800GTS G92 512MB PCIe SuperTalent DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 Thermaltake TR2 470W ATX 2.0 PFC 12CM FAN NZXT Alpha סה"כ 3700 הרכבתי אותו בערך מכמה חנויות סה"כ המחשב מויעד ל: Win XP משחקי FPS באיכות גבוהה לא לOC בנתיים

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  13. שבוע טוב לכולם ! אני צריך מפרט של מחשב למשחקים שלא יעבור את ה 4000 שקלים. בשנתיים הקרובות אני לא מתכוון לשנות כלום,אז תנו לי משהו עם אופציה ל OC. אני מעוניין רק בקופסה שזה: *מעבד *קירור למעבד אם צריך.. *לוח אם. *כ.מסך טוב - (8800 והבני דודים). *זיכרון - 4 ג'יגה. *ד.קשיח - 320 ומעלה. *ספק כח בהתאם למערכת. *מארז בלי קשקושים,שיהיה עם כניסת USB בקדימה, כמו זה -Enermax Chakra ECA3050 (לא יקר). עריכה: זהו המפרט שהכנתי בזאפ,אבל לא כל החלקים מאותה החנות,אז זה יוצר פה בעיה... סה"כ יוצא 3771 שקלים. מסך וכל השאר יש לי.. אשמח לקבל חנות עם אופציה לפריסת תשלומים באשראי עם הנחות לחיילים . תודה מראש ושבוע טוב. אלדד

• 11 תגובות
    • 693 צפיות
  14. <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא מיועד למשהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים כל אחד ותקופתו (יריות גוף ראשון,אסטרטגיה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך23 " מחשיבזיה סמסונג -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות…

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  15. בהתקנה עצמה כשהוא עושה EXPAND לקבצים ב86% הוא נתקע ואומר לי שההארד דיסק לא נגיש ואז ההארד דיסק נעלם...

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  16. שימושים: אינטרנט, יישומי אופיס, טיפה פוטושופ. ללא משחקים. לוח ומעבד: אין עדיפות, שיהיו זולים, עם כרטיס מסך מובנה בלוח. מארז וספק: שלא יהיה זבל ב150 שקל, אפשר להקיע כמה שקלים לפי הצורך. אני מניח שלא צריך ספק חזק, אבל שיהיה איכותי. דיסק קשיח: חצי טרה זה מעל ומעבר. צורב סטנדרטי. אם אפשר אז להעלות מפרט מחנות אמינה עם מחירים טובים. לא חייב שתהיה הכי זולה בארץ, אבל שהמחירים יהיו הוגנים. אני חייב את המפרט כמה שיותר דחוף, מצטער על הזירוז אני חייב לקנות את המחשב עוד היום. המון תודה.

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  17. שלום, אני צריך הצעה למפרט למטרות הנ"ל, מבוסס AMD עם גיגה זיכרון,הארדיסק 200, צורב דיווידי וכרטיס מסך בתקציב של 900 שקל. אני מעדיף עם חלקים מהמלאי של KSP. יש לי התלבטות לגבי הכרטיס מסך, הPowerColor x800GT שווה את המחיר שלו או שאפשר לקחת משהו יותר טוב? תודה.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  18. Started by gal,

פתחתי תרד ישן לפני כמה זמן פשוט לא רציתי להקפיץ אותו כמה דפים.ובכן,אני מבולבל כי כל הזמן אני שומע שאינטל יותר טובים מAMD וכו.השימושים שאמורים להיות לחלקים שארכוש (מעבד,זכרונות,לוח אם,ספק יותר חזק מה300 שיש לי כרגע במארז,כרטיס מסך)שימושי אינטרנט ומשחקים שירוצו ברמה טובה (אני לא עובד על רזולוציות גבוהות והדרישות שלי ממשחק הוא שהוא לא יתקע אלא יעבוד חלק ויפה) המחשב צריך להריץ ויסטה במהירות טובה וחלקה.המפרט שבניתי בימים האחרונים הוא מפרט של AMD אבל אני רוצה לראות האם אני יכול לקבל מפרט מקביל לאינטל באותה רמה ואולי אפילו יותר טוב. מה אתם אומרים? אני נורא רוצה כבר להזמין חלקים אבל אני כל הזמן מתלבט ומשנה וכבר מתחיל די להימאס לי מהעניין, אני כבר רוצה לצור את המפרט המושלם לתקציב …

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  19. Started by EvilShot,

המארז שלי יש שם גם סירטון =) http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81820# Intel Q6600 G05 QUAD CORE ZALMAN 9700 Gigabyte GA-X38DQ6 4x2GB Digma ddr2 800 Western Digital 500G 16MB 500AAKS (160G Platters) SAMSUNG SG-S203B x20 SATA BLACK Antec P182-B P182 120mm X3 2xS387X21GB 3870 PCIEX Sapphire ATI RADEON 3870 x2 1GB mb GDDR4 Zalman 850w Pure למי שלא יודע לספור: זכרון 4x2GB DDR2 800 = 8GB DDR2 800 זכרון כ. מסך 2x1GB GDDR4 = 2GB GDDR4 האם 8G זיכרון יתמוך לי בוויסטה פול ? או אין עדיין מערכת שעובדת על 8G בבקשה תעזרו לי כי זה דיי מלחיץ אותי..

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  20. Started by BloodFist,

צריך מעבד, צורב, לוח אם, זכרון וכרטיס מסך השימושים הם בעיקר ICQ MSN וכו'... גם קצת משחקים כמו פיפא אבל לא משהו רציני יותר מידי. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  21. Started by msx,

שלום אני צריך מפרט למחשב בתקציב 6000 שקל כולל מסך 19' אינץ' אם אופצייה לחריגה אני צריך מחשב חזק למשחקים כמו CRYSIS,UNREAL 3, BIOSHOCK,GEARS OF WAR שיפעיל על הגדרות גבוהות חלק חשוב לי שיהיה מעבד מרובע ליבה , כרטיס מסך חזק אם אפשר 8800 GTS , וקירור טוב וגם אם אפשר המלצה מאיפה לקנות את המחשב אני חשבתי K.S.P TMS SKYPC מה דעתכם עליהם על מי אתם ממליצים אפילו אם זה לא ברשימה ואיך השירות והאחריות? עוד דבר קטן האם כדי לחכות לזמן הקרוב לקנות מחשב או שכדי עכשיו? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  22. היי חבר'ה, מה נשמע? אני מחפשת מחשב נייד חזק בתקציב של 4,500 ש"ח לעבודה עם תכנות גראפיות כמו פוטושופ וכו'. לא מתכוונת להריץ עליו משחקים מכל סוג שהוא... בקשר לכרטיס מסך אני ממש לא יודעת - אם לדעתכם תכנות גראפיות עושות שימוש בכרטיס מסך אז שיהיה כרטיס מסך תואם, אם לא אז אין צורך. מה חשוב לי? * שיהיה עם מעבד מהיר * הרבה זיכרון * סדר גודל מסך של 15" * עדיפות להארדיסק מהיר... * עדיפות למקלדת מלאה ונוחה. * איכות חומרים טובה, אחריות טובה, דגם אמין יחסית. מה לא חשוב לי? * זמן סוללה (המחשב לא זז מהבית) * משקל (המחשב לא זז מהבית) * יכולת הרצת משחקים * פי'צרים קטנים אחרים (בלותות', USB, חיבורים כאלה ואחרים.. לא קריטי). בנוסף ראיתי מספר דגמים של DELL אבל הם לא היו כ…

23. Started by BlackLight,

בעזרתם הרכבתי מפרט אשר שלחתי למעבדה שנתנה לי את המפרט הבא: HDD Samsung HDD 500 GB SATA II 16 MB CD-ROM צורב DVDRW LG GH22-NS50 X22 SATA Bulk BLACK זיכרון DDR 3 2G/1333 A-DATA Retail לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3 Retail כרטיס מסך Sapphire ATI 5770 1024 GDDR5 PCI-E HDMI+DP Retail מעבד AMD Athlon II x4 630 AM3 Box מארז (הוא טוב?) Thermaltake V3 Window Black ספק כוח Thermaltake ST 600W Litepower A.PFC סה"כ: 3000 ש"ח בעיקרון אני צריך שתתנו לי הערות והארות, ולבסוף אישור קנייה אם המפרט הזה טוב ואכן משתלם ויספק את הסחורה אני רק אציין שהמחשב נועד בעיקר לגלישה באינטרנט ומשחקים (גיימינג בעיקר!!!) וטיפה עיצוב (לא מרכזי) תודה רבה לעוזרים (:

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  24. Started by Shiker,

השימוש העיקרי של המחשב הוא לגלישה באינטרנט ויישומי אופיס. התקציב למחשב הוא מקסימום 2000 ש"ח ללא מסך או 3000 ש"ח כולל מסך 19" דק. מצ"ב שני מפרטים. לגביי הפריטים שירכיבו את המפרט, חשוב לי לדעת גם את הדגם של היצרן הספציפי. ז"א, לא מספיק שארשום מעבד פנטיום 4 של אינטל אלא חשוב שאקבל המלצה לגביי שני דגמי מעבדים של אינטל. יש אפשרות גם למעבדי AMD, מומלץ גם לוחות של ASUS. והאם יהיה אפשרות שזה יתאים לויסטה ?

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  25. Started by xbuka,

אני ישמח אם תוכלו לעזור לי בהתלבטות בין שני כרטיסי מסך בעיקרון המפרט של המחשב הוא CPU‎ ‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6400, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎4GB (2 X 2048MB) 800MHz DDR2 Dual Channel Up to 4GB‎ ‎ HD‎ ‎320GB Serial ATA (5400RPM)‎ ‎ Display‎ ‎15.6in Widescreen WXGA with TrueLife - WLED‎ ההבדל היחיד בין שני המפרטים זה הכטיסי מסך כשבאחד הכרטיס מסך הוא ‎ ‎ATI Mobility Radeon HD 4330 (256MB dedicated)‎ ובשני ‎Intel® Integrated Graphics Media Accelerator 4500MHD המחשב הוא בשביל אינטרנט אופיס וצפיה בסרטים אני לא מתכוון להריץ עליו משחקים למרות שהמסך הוא לא לגמרה full hd אני עדיין מתכוון להריץ עליו סרטים ה-hd השאלה שלי אם שווה להוסיף את ה-300…

• 2 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.