ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
הי, אני צריך דעה על מפרט מחשב (השאלון מתחת והמפרט מתחתיו) ובנוסף יש לי שתי שאלות: 1) בדרישות לכרטיס מסך של התוכנות הומלץ על NVIDIA GeForce GTX 690 ובמפרט יש לי 760, זה יותר טוב או לא קשור? (ואם לא קשור אז אשמח להמלצה על כרטיס מסך שכן מתאים) 2) הייתי שמח להמלצה למוניטור נוסף במחיר סביר שיתאים לשלי (אני חושב ששלי זה NVIDIA GeForce 9500 GS שמגיע לרזולוציה מרבית של 1280X1024) תודה מראש המפרט: תקציב התקציב לרכישת המחשב: 6000 חריגה מקסימלית מהתקציב: 7000 שימושים מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום). גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC/ אחר (נא לפרט) במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמ…
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-ניתן לחרוג ב-300 ש"ח -מיועד למשחקים וגלישה בעיקר ( משחקים כמו call of duty modern warfare 2 ) -לכלול מסך/עכבר/מקלדת -מערכת הפעלה ווינדוס 7 בעברית והרכבה בחנות. -רצוי מ-KSP (ב"ש)
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? תקציב של כ 5000 שקל, לא בטוח אם הוא יקנה במזומן או לא. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי הוא לא צריך כונני CD למיניהם, לא דיסק קשיח והוא יסתפק בכרטיס קול מובנה. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה …
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב למשחקים כבדים במיוחד ובעתיד ל OC מסך CRT FLAT ציודע הקפי ללא רמקולים. התקציב הוא 5500 לא חריגות... הרכבתי לי מחשב ב לוג'יקפיסי תנו חוות דעת:
-
- 13 תגובות
- 731 צפיות
-
-
המפרט הוא למחשב משחקים ללא OC האם הספק טוב? האם בדגם כ.המסך הזה החברה שנבחרה נותנת מענה טוב? תודה, גיא [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי, רוצה לשמוע את דעת המומחים על המפרט הבא שנועד בעיקר לשימוש מתמטי מסיבי - תוכנת MATLAB (שאגב יודעת להשתמש רק בליבה אחת), מעט שימוש גרפי (פוטושופ) וחוץ מזה שימושים ביתיים (לא למשחקים, לא ל-OC), התקציב 6000-6500 ש"ח המחשב הזה אמור להחליף מחשב שמשמש אותי כרגע עם פנטיום 3.6Hz 4 תומך hyper-threading ו-2GB זכרון, ואני מעוניינת במחשב מהיר יותר. מעבד Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם DP965LTCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E זכרונות X? DDR II 667 1GB TwinMOS 2 כרטיסי מסך? GIGABYTE 7300GT 256MB HDTV, DVI, PCI-E דיסק קשיח? Western Digital 320GB 7200RPM, 8MB, SATA II צורב DVD PIONEER DVR-111Dbk DVD±RW Black מארז HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) …
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אז ככה אתמול התקשרתי לברר לגבי המפרט שאני הולך לקנות והמוכר הציעה לי בין 2 מפרטים ואני לא ממש מבין מה ההבדלים , בקקשה עם תוכלו לעזור לי . מפרט INTEL מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1039 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤562 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital 1600AVJS 160GB ¤275 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AVJS זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5 ¤143 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TMOS1GBDDR2-667 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1431 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37341 כונן Sony Nec - Optiarc16x48 DVD ¤89 http://skypc.co.il/product.asp?pid=ODV5800B …
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בבחירת נייד לעבודה. הצרכים: - אופיס - אינטרנט (הרבה tabs) - קצת סביבת פיתוח VS - מעט VM - נסיעות לחו"ל, לא מרובות - עד 4500 ש"ח - לא מעניין אותי כל הדברים האחרים. (לא צריך כוננים אופטים, גודל ה HD, אם יש/אין BT) .אני יוצא מנק' הנחה שכל הדברים הבסיסיים יהיו אם ארצה או לא. חשבתי על הספסיפיקציות הבאות אבל אני לא בטוח - I7 או I5 - 8GB ram - SSD (יש הבחנות? אם כן מה עדיף?) - 13" (אם אצטרך יותר אז פשוט אחבר למסך חיצוני) - עד 2 קילו - docking station אם יש כזה דבר עדין - לא חובה עד היום היו לי כל מני לפטופים. הכי אהבתי את ה thinkpad X61 (שלצערי הולך למות לי כל רגע ולכן אני מחפש) מה דעתכם, אשמח לטיפים על דגמים ספציפיים ותודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
בניתי מחשב ב KSP : מעבדי אינטל Core 2 Duo E6420, 1066Mhz, s775, 4MB לוחות אם למעבדי אינטל INTEL DG965WHMKR s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 800 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC דיסקים קשיחים Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB כרטיסי מסך GIGABYTE 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD FLOPPY Teac/SONY 1.44 כרטיסי קול Creative Audigy SE 7.1 (PCI) כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD LG DVD±RW GSA-H42LB x18 LightScribe Beige ציוד רשתות מודם / פקס 56k V92 PCI ציוד רשתות none מארזים RJA-70 MIDI Beige עכשיו אני רוצה להיות בטוח שכל החלקים יעבדו טוב ביחד. אז אני צריך תעזרה שלכם. זה יהיה טוב ?
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
איך מבטלים את העכבר הזה הקטן שעל המקלדת בDELL E6500 לאתדיוט ואיך המחשב הזה ? כבר קניתי , האם עשיתי בחירה נכונה ? ואיך מפעלים את הבלוטת'
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 4800 שקלים, מזומן. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים! 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא, צריך רק את המחשב. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן וצורב DVD. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כרטיס מסך של ATI, מעבד של Intel. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא חייב להיות שקט ויכול להיות מכוער. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב שקט. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על…
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אחרי הרבה מחשבה הבנתי שתקציב של 2000שח לא יספיק לי לקניית מחשב מספיק איכותי ויתאים לצרכים שלי. אני צריך מפרט למשחקים בלי OC בלי ציוד הקפי המסך שלי 19'. לפי מה שהבנתי KSP חנות לא מומלצת לקניית מחשב, לכן ראיתי שהרבה כאן ממליצים על IQPC, מה אתם חושבים? עדיפות: מחשב AMD כ.סמך NVIDIA, אני חושב שזה השילוב הכי טוב גם מבחינת כסף (AMD זול) גם מבחינת ביצועים. תקנו אותי אם אני טועה. ראיתי באתר IQPC שכל המעבדים בסוף רשום אצלם BOX למה הכוונה?
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מצטערת שהבקשה מאוד לא ממוקדת, לא שיחקתי במשחקי מחשב מאז שהייתי ילדה, אבל לאחרונה אני רוצה לחזור לזה. אני לא כל כך מכירה את המשחקים שיש עכשיו ולא יודעת איזה אני יאהב, אני מקווה שהתקציב סביר למחשב ללא מסך וציוד הקפי, אני אגדיל אותו אם אין ברירה. המחשב לא חייב להיות שקט. אין לי הגבלה או העדפה בקשר למראה וגודל המחשב. אני צריכה מערכת הפעלה. אין לי חנות ספציפית, אני גרה בכפר סבא אבל יכולה גם להרחיק בשביל המחשב. אני אקנה אות בקרוב אלא אם כן כדאי לחכות לסוף הסגר\ בלאק פריידי או מבצעים אחרים. אין לי בעיה לחכות גם כמה חודשים אם זה משתלם. סוריי על חוסר המיקוד, מקווה שתצליחו לעזור בכל זאת.
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום רב, הוספת עדעון של סדרת השאלות ע"פ חוקי הפורום: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אבל לא על חשבון איכות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס מלא 3 מכונות וירטואליות (פיתוח, אתר אינטרנט הכולל סרבר) AutoCAD טיפול בתמונות וסרטים להכנת מצגות גרפיות צפייה בסרטים שמירת אופציה ל- OC עתידי והוספת כרטיס מסך גרפי למשחקים כבדים ב 2 מכונות הוירטואליות - שרת אינטרנט הכולל דאטהבייס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כפי שנכתב למעלה בשימושים ע"ב יומיומי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימי…
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 +/- 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג - dota/cs פיתוח תוכנה - python/js 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כלכך חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם וחג שמח. הנה הגיע הזמן לשדרג לאחר 5 שנים. . כל מה שדרוש לי זה מעבד+לוח אם ( דרוש כרטיס מסך מובנה חזק), כונן קשיח, זכרונות, מארז+ספק (משהו משולב). אם אפשר בבקשה, נא לשלב מעבד E6300. תקציב 2500 שקלים. תודה מראש ושוב, חג שמח וכשר
-
- 10 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט בשביל אחי, עד 3500 ש"ח אין לא צורך במשהו חזק רק משהו שהוא יכול לגלוש עליו ולצרוב, ומשחקים של ילדים קטנים לא משנה לו AMD או INTEL תודה מראש לכול העוזרים
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי אני גרפיקאי שעובד הרבה עם פוטושופ ומפתח פלאש מחפש להחליף את הגרוטאה במשהו טוב. לא מתכנן לשחק במחשב וגם לא סרטים. צריך גם לכלול מסך שטוח כי אני בדירה קטנטנה וצפופה. לא צריך מסך גדול במיוחד. תודה לכולם, אתם עושים עבודת קודש אורי
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box 1270¤ GIGABYTE GA-945P-S3 CONROE READY 685¤ TWINMOS DDR2 512MB 667mhz CL5 355¤ TWINMOS DDR2 512MB 667mhz CL5 355¤ WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 390¤ CONNECT3D Radeon® X1900 XT 256MB GDDR3 with DVI-I + DVI-I + VIVO 1650¤ Sunbeam Transformer BLACK 320¤ TOPOWER TOP-450P5 450W 300¤ מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי יש לי מערכת ישנה והגיע הזמן שאני ישדרג אותה רציתי שתגידו לי מה כדאי לשדרג ומה כדאי להשאיר? הנה זאת המערכת http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2291857
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
תודה מראש למומחה שיעזור לי לעזור לחבר המעויין לירכוש מחשב חדש
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה יש לי תקלה שבמהלך פעילות במחשב, פתאום הוא נתקע ונכנס למצב שינה. כשאני מפעיל אותו קופצת לי ההודעה המצ"ב מטה. בהתחלה חשבתי שזה קורה לי בגלל שאני צופה בסרטים כבדים, אך זה קורה לי גם אפילו תוך כדי גלישה פשוטה באינטרנט, או אפילו סתם תוך כדי כתיבת מסמך וורד. מה יכול לגרום לזה? איך אפשר לטפל בזה? יש לציין שהיה לי ווינדוס ויסטה, וגם לאחר פרמוט והתקנה של ווידוס 7 זה גם קורה לי.. המחשב מדגם HP Pavilion dv3, אצלי כשנה וחצי.. אודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני רוצה לכנות מחשב ביום ראשון הקרוב ואני לא כול כך בתוח מה לכנות! אני רוצה לכנות מKSP מחשב עד 3800 בלי מסך מקלדת וכו.. המחשב הוא גם למשחקים תנו לי המלצה הכי טובה שלכם למפרט INTEL וגם מפרט AMD ושיהיה 2 ג'גה זיכרון תודה..
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי, הלוח אם של הלפטוט HP G-62 הלך, הזמנתי מאיביי את הלוח הנ"ל 605140-001 US http://www.ebay.com/itm/HP-G42-G62-CQ42-CQ56-CQ62-CQ64-Intel-LAPTOP-MOTHERBOARD-605140-001-US-/271894682776? העניין הוא שהצלע קירור שהייתה בלפטופ לא תואמת ללוח האם החדש, ובכלל אני לא מצליח למצוא משהו תואם שיעשה את העבודה. אשמח להצעות או/ו פתרונות. בברכה,
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, קניתי את המסך P2350 (רזולוציה של 1920*1080, 23") ועכשיו אני מחפש לו מחשב חדש. התקציב המקסימלי הוא 3200. ז"א שאני רוצה שזה יהיה בין 3000 ל3200 כי מעבר לזה, יהיה בעייתי. עוד משהו חשוב, אני מתכנן לקנות את המחשב בתחילת מרץ (כדי שהמשכורות שלי, של חייל, יכנסו) השימושים הצפויים של המחשב יהיו משחקים כמו דיאבלו 3, PES2010, גלישה באינטרנט וסרטים עם הגדרות גבוהות. יש לי כבר עכבר, מקלדת, רמקולים, מדפסת, מסך, פלופי, צורב DVD. ז"א שאני צריך רק: לוח אם, מעבד, ספק כוח, מארז, קירור, זכרון RAM, זכרון HD וכמובן כל הכבלים שיש בפנים(; השקט קריטי אבל לא ברמה כל כך גבוהה, אני בכל זאת לא רוצה לעבור את ה3200.. המחשב הזה הולך להיות פה הרבה זמן, ז"א שיצטרך לעבוד טוב להרבה זמן כי אין לי ראש ל…
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-