ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
אהלן, תעזרו לי לשפר את המפרט שלי: Case: NZXT Lexa (BlackLine or normal) Gibor - 670 - normal CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 1066Mhz 8MB 2.4Ghz KSP - 1330 Gibor - 1333 PSU: Enermax Liberty 500w Ivory: 560 - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=532 HD: Western Digital WD3200KS 7200RPM 320GB, 16MB Buffer Ivory: 380 Mem: OCZ PLATINUM 2G KIT DDR2 800MHz CL4 x2 http://ivory.co.il/product.asp?productid=375&CatCode=110 Ivory - 300+300=600 : life-time insurance Mother Board: ASUS P5K-E (QUAD READY) P35 FSB 1333MHZ HD AUDIO GBL gibor: 783 or ASUS P5KC (QUAD READY) P35 FSB 1333MHZ HD AUDIO GBL DDR2 + DDR3 gibor: 730 ksp (ramat-gan): 707 ksp:7…
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD ) בעיקר לעבודה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות ADOBE, אופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סוליטר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא גבוהות במיוחד 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מת…
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב לצרכי אינטרנט ואופיס בלבד. הלוח אם שכלול במחשב הוא p8m2 של Msi.(ציפסט של via) כמו כן,הוצע לי להוסיף 190 ש"ח ללוח 865g msi ( ציפסט של אינטל). האם משתלם להוסיף 190 ש"ח ולרכוש את הלוח של ה865 ? או שההשקעה לא שווה... תחסכו בבקשה להציע לי מפרטים אחרים או חברות אחרות.... תודה מראש, דודו.
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני צריך מחשב מעולה, הכי טוב שאפשר ב6000 ש"ח לכל השימושים ולא צריך מסך, רמקולים או מקלדת ועכבר. שבוע טוב
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום! זקוק להמלצת מפרט למחשב משרדי בסכום של 2000- ש"ח אפשרות חריגה של 200 ,אם ממש כדאי,עכשיו השאלה אם המעבד I3 מומלץ?... אני רוצה שיהיה גם 4 גיגה זכרון לפחות. אוקי,המחשב מיועד לעבודות WORD אתרים תוכנות שונותת עדיפות למעבדי אינטל צריך מארז עם קירור כי עכשיו לקראת הקיץ זכרון 4 גיגה(שימוש בXP),וארדיסק של 320 אפילו יספיק.. הציוד העקפי אין צורך יש הכל... תודה לכם!
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית,עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה בפרמייר פרו/Avid xspress. לא עבודה רצחנית אבל חשוב שיעבוד טוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרמייר פרו, שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסךשיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועדהמחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד ה…
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
תודה רבה טכנולוגיית העתיד כבר כאן! למקצוענים המילה האחרונה של INTEL כולל המעבד בעל 4 הליבות CORE 2 QUAD לוח אם-INTEL G-41TY/HD/1600MHZ זיכרוןkingston בנפח4GBבמהירות800 FX 9500GT/1024MB/HDMI-DVI ד.קשיח500GB SATA II/32M המחשב שזכה בכל תואר אפשרי.המחשב שעובד במהירות דימיונית מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימלית לוח אם-אינטל מקורי-G41TY-Trinity valley-1600MHZ-שיא הטכנולוגיה של אינטל מעבד-Intel® Core2 QUAD Q8200/1333Mhz/45Nm-ליבה מרובעת לביצועים מעולם אחר זיכרון-kingston/samsung-4096MB PC6400-HYPER-800MHZ-למהירות מסחררת כרטיס מסך-FX 9500GT-1024MB/DVI/HDMI-לגרפיקה עוצרת נשימה(כולל יציאת MEDIA CENTER) דיסק קשיח-samsung/HITACHI-500GB(0.5TB) SATA IIנפ…
-
- 10 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום דודה באמריקה וקנתה את המחשב הזה AS51005674 ב600$ רציתי לדעת מה דעתכם(המחשב מיועד לסטודנטית כולמר לעבודות משרד גלישה אופיס וכדומה) מפרט מפרט מפורט- http://articulo.mercadolibre.com.pe/MPE-2825503-notebook-acer-aspire-amd-athlon-64x2-1gb-ram-160gb-disco-dur-_JM תודה
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי כבר כרטיס קול מקצועי וכרטיס מסך. השימוש במחשב הוא בעיקר לתוכנת CUBASE. אני מתלבט בין אינטל לבין AMD, ואני גם לא בטוח אם התוכנה תומכת בכפול ליבה. המפרט לא כולל ציוד היקפי. תודה
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, אני כנראה עומד לקנות לפטופ שמגיע באופן בסיסי עם חצי ג'יגה זיכרון DDR2 במהירות 667Mhz. יש לי stick זיכרון ממחשב נייד Fujitsu, חצי ג'יגה DDR2 במהירות 533Mhz. השאלות שלי הן האם זה בכלל אפשרי ? יש סיכוי שהזיכרון לא יתאים ? המחשב יעבוד ככה ? אם כן, האם זה יהיה עדיף על להשאיר אותו פשוט עם החצי ג'יגה המקורי ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום.. אני מבצע שידרוג ורציתי לדעת האם אתם ממליצים.. ( תודה רבה מראש..) זהו יהיה שדרוג זמני עד הQUAD SYSTEMS במחיר ההגיוני (אחרי תקופה קלה שבה המחירים ירדו) ומחכה גם לכרטיסי הDX10... כרגע יש לי : Radeon 9700 Pro (בלי OC.. לא מתעסק בזה..) Audigy 2 ZS (כרטיס סאונד.. לא עקרוני מדי) INTEL PENTIUM 2.41GHZ northwood PGA478 Asus mainboard - P4pe 512MB DDR-SDRAM המצב הנוכחי הוא שכדי להריץ משחקים כמו HALFLIFE 2 , אובליוויון ואפילו HEROES 5... אני צריך להוריד את ההגדרות למינימום ולא תמיד עוזר.. האם שידרוג של הכרטיס מסך לX850 XT PE AGP יפתור לי את זה ויתן לי להריץ את המשחקים הללו ברמה בינונית-גבוהה? או שמא אני צריך עוד רכיבים? מה המלצתכם..? הסכום שלי שאני יכול להשקיע הוא…
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב מחשב שייעודו גלובלי, כלומר גם משחקים לא כבדים (PES וכו'), גם צפיה ב-HD (שימוש קבוע ב-XBMC) וגם שימוש רגיל (אופיס, אינטרנט וכו'). בעקרון, המחשב יהיה פעיל כל הזמן, והוא מועד לשימושם של כמה אנשים בבית. התקציב הוא 1500. חלק מהחלקים קיימים: ספק 500 HEC, דיסק SATA, זכרון 2GB DDR3. נדרשת תוספת של עוד 2GB. לא נדרש כרטיס מסך נפרד, עדיף מובנה. בעתיד ייתכן ויוסיפו כרטיס. עדיפות למעבדי AMD. לא נדרש ציוד היקפי. השקט של המפרט די חשוב - 8, בסולם של 1 עד 10. ככל הנראה יבוצע OC למעבד, אבל לא מעבר לרמה שדורשת שינוי מתחים ושינוי קירור המעבד. לא נדרשת מערכת הפעלה. עדיף הרכבה בחנות אבל לא קריטי. תודה
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
ראיתי שמישהו כאן כבר רכש אותו ונתן ביקורת חיובית, אבל אחרים לפני הקניה ייעצו לו לא לקנות ושהמחשבים של LG מתחממים וכו'... זה נכון?.. כי מבחנת החומרה זה המחשב המושלם עבורי, חזק מעבד מתקדם T7500, קל משקל (2.3K) מסך לא קטן ביחס למשקל (14.1") ובתקציה של לא יותר מ5,500... מה אתם אומרים?... http://www.yardenpc.co.il/product.aspx?productid=1514
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
קודם כל מה אתם אומרים על המפרט של המחשב שאני הולך להזמין באופן כללי כבר שמתי פה את המפרט שלי אך עשיתי מספר שינויים בזכותכם אבל עדיין יש לי כמה שאלות בנוגע ללוח אם ,האם הוא מספיק טוב או שעדיף של גיג'הביט וגם בקשר למארז אני יודע שהוא טוב אבל הוא מזכיר את המארז שיש לי בבית הספר (מארז מכוער ומגושם) אז אם למישהו יש הצעות שיגיב כאן בבקשה כי אני כבר רוצה לסגור את עניין המחשב ולהזמין תודה מראש יניב http://planet.nana.co.il/yani4/new.jpg כנסו לכאן
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי אבא שלי החליט שהוא לא חייב מחשב "כזה חזק" והציע לי להחלף איתו... האם שווה לי? שלו הנוכחי והחדש: Compucase 6A19 Hec300W Black Kreton 512 MB DDR2 667Mhz CL5 - Starex series(לא היה תקציב ל"לא ג'נרי") Amd Athlon 64 3500+ BOX AM2 Gigabyte GA-M55plus-S3G nForce 430 AM2 WD 160 GB 7200 RPM SATA2 8 MB Cache LG GSA-H10AK-Black 2,400 ש"ח(אני חושב שהוא ירצה להשאיר אצלו את צורב הDVD...) קישור ללוג ההרכבה שלו מלפני כמה ימים: http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...ad.php?t=200757 שלי הנוכחי(נקנה לפני שנתיים בדיוק): EPOX 4sgm8i כרטיס מסך O/B מארז ג'נרי עם איזה חלון ותאורה intel Penitum 4 2.8@3.25 Prescott 2*256 A-DATA 400@466 EVERCOOL 400W TRUE 3 מאווררים …
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר דיונים ארוכים בפורום אני מתלבטת בין שני המחשבים המוזכרים בכותרת. הסיבות שבעטיין אני נוטה ל-latitude - משקלו הקל חיי הסוללה הארוכים גודל המסך והעובדה שלמיטב הבנתי מדובר במחשב "חזק" יותר. מדובר במחשב שהולך להיות המחשב העיקרי שלי. כמו כן, אני מבלה זמן רב בנסיעות באוטובוסים / העתקת מקום מגורים. ולכן חשוב לי משקלו של המחשב ושאוכל לסמוך עליו. אני עובדת מול האינטרנט (מעלה תכנים לאתרים) וסטודנטית במשרה מלאה. כמובן שהחסרון היחיד הוא מחירו היקר של ה- latitude לעצתכם הטובה אודה עינת
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אוקיי קודם כל אני מעדיף שהמחירים ילקחו מ KSP כי משם אני קונה את המחשב.. למרות שזה לא יהיה השימוש העיקרי אני מתכוון לשחק במשחקים כבדים לכן אני יצתרך כרטיס מסך סוס... אני יצתרך הרבה זיכרון במחשב ומעבד חזק לשימושים אחרים כמו עריכת וידאו וסאונד.. לא ממש משנה לי AMD או INTEL.. עוד דבר שחשוב לי זה המראה של המארז.. אני לא רוצה מארז במחיר גבוה יותר מדיי אבל שיהיה מארז יפה... מסך וציוד היקפי אני לא צריך, וגם אין צורך בכונן קשיח... תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה בבקשה מפרט ב-10k ללא מסך .. תודה רבה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה למחשב נייד ללימודים. יהיה שימוש בתוכנות פשוטות,אבל מעדיף שיהיה מעבד חזק. חשוב לי שיהיה לו סוללה חזקה,ושהמחשב יהיה קל( עד 2K) התקציב יכול להשתנות לכל כיוון,אם אני יצטרך להוסיף למחשב טוב יותר אז אני יוסיף. אם יש מחשב קצת יותר זול ומתאים לדרישות אז זה גם אפשרות. * מטרות המחשב? אופיס,קצת סרטים ותוכנות פשוטות * גודל המסך?13-15 * משקל רצוי? פחות מ2K * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח?250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לנובו או דל
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מחשב למשחקים, אשמח מאוד אם תעזרו לי כי אין לי ידע רחב במחשבים. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי אני זקוק להמלצה למחשב נייד בעיקר לסרטים ומשחקים עד 5 אלף אפשר חריגה אם היא שווה את זה ותשמעו שהמסך יהיה לפחות 15 ומעלה ולא יודע לגבי סוללה כי אני כאילו ישתמש בו אם המטען אז זמן סוללה לא כל כך חשוב. תודה
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב DELL 1555 עם WIN 7. לכמה זמן אני יכול להשאיר אותו במצב SLEEP רק על סוללה מבלי שייגרם נזק או תתרוקן הסוללה? ליומיים? לשבוע? חודש? תודה
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מפרט מנועה מחשבים: כמות מחיר דגם AMD ATHLON 64 2800+ BOX 960 ¤ 1 EPOX 8KDA3J REV2 AMD64 630 ¤ 1 ADATA DDR 512MB 400MHZ 590 ¤ 1 WD 120/7200 SATA 8MB 560 ¤ 1 ALBATRON FX5900XTV 1150 ¤ 1 LG X52 100 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 WHITE 360 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 מחיר כולל: 4570 ש"ח אשמח לשמוע את דעתכם. בתודה מראש אלדד כהן
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורם המתאים ואם לא, בבקשה תכוונו אותי. אני מעוניין למכור את המחשב שלי עקב שדרוג שעשיתי, רכיבים אלה מגיעים בתוך מארז, אולם ללא הארד דיסק , כונן דיסקטים וללא ציוד היקפי. הרכיבים שלמכירה הם בעצם לוח אם, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך, צורב ומארז: CPU Type: Intel Pentium 4, 1700 MHz (17 x 100) Motherboard: Intel Winnipeg D845WN (6 PCI, 1 AGP * 4, 3 DIMM, Audio, USB*2) with Chipset - Intel Brookdale i845 Memory: SamSung 256 MB (PC133 SDRAM) Video Adapter: NVIDIA GeForce2 MX 100/200 (64 MB) SONY CD-RW CRX230E 52x/32x/52x מארז של E-STAR. כל הרכיבים במצב מצויין. המחשב אצלי כבר שנה בערך, אני מוכר אותו כדי לעשות שדרוג למחשב טוב יותר בשביל משחקים חדשים. המחשב שאני מו…
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
אני צריך מעבד ולוח אם חדשים, כנראה המעבד יהיה AMD 940, לOC קל בערך 3.6-3.8. קירור שקט. להרכיב מSKYPC. לא צריך Crossfire בכלל. רזו 1680x1050 שאר המפרט בצד.
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-