ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
מדובר בשניהם על מעבד T7250 2 ג'יגה זיכרון 667 כרטיס מסך X3100 הארדיסק 160GB 14" עולה 4300 15.4" עולה 4600 כנראה אני אלך על הדגם של ה 14" רציתי לדעת איך הסדרה הזו נחשב, האם היא אמינה ? ומדוע היא דיי זולה ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד חזק (C2D במהירות 2.0Ghz לפחות) שיוכל להריץ מספר תוכנות במקביל (דוגמאות להלן) בלי לעשות בעיות, הנה הדרישות: * זכרון - 4GB אם יש כזה דבר במסגרת התקציב. * דיסק קשיח: לפחות 160GB * לא גדול מדי - אני אסחב אותו על הגב כל יום - עדיף מסך 14" ומחשב קל יותר - במילא בלימודים אני אתחבר למסך 19" שיש לי שם. * דוגמאות לתוכנות בשימוש (בדרך כלל כמה מהן בעת ובעונה אחת): , Photoshop, InDesign, ArcGIS, Matlab, MS Office * רצוי מארז קשיח (לא יודע מה הולך בשוק - טיטניום?) שהמחשב לא יקורקע עם כל דפיקה קטנה * מערכת הפעלה - עוד לא החלטתי - ראיתי וויכוחים מרים פה בפורום לגבי וויסטה לעומת XP. * אחריות ושירות בחשיבות גבוהה * אין משחקים! השימושים הגרפיים הם בתוכנות שרשומות לע…
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
המטרות הן גלישה באינטרנט צפיה בסרטים,אימיול,שימושים פשוטים WORD וכו חשוב מסך 15 אינטש ועיצוב יפה. איזו מערכת הפעלה אתם ממליצים? הבנתי שהויסטה בעייתית. מה אומרים על MSI PR600 שנמכר באייבורי? http://ivory.co.il/product.asp?productid=969&CatCode=315
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
שלום אני צריך מפרט מחשב שיעדו העיקרי הוא הקלטות, משחקים לא עומדים פה על הפרק ... כמובן הפריט העיקרי הוא כרטיס הקול.. התקציב לא כולל מסך.. רמקולים ומגבר יקנו בנפרד . רצוי שיכלול עכבר ומקלדת פשוטים. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מדובר במפרט זה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1EK26DC1D7 ניתן לקנותו ב 4000 שח. ברצוני לדעת איך נחשב המעבד הזה T2330? האם ויסטה שמגיע איתו יעבוד חלק עליו ? והאם יש הבדל משמעותי בינו לבין סדרת מעבדי ה T5000 ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
טוב אז ככה... הינה המפרט שהזמנתי: מעבד Q6600 1390ש"ח לוח אם של GIGABYTE X38 DS4 940ש"ח זיכרונות SUPER TALENT DDR 2 ) 2X1024 320ש"ח( CL 4 הארדיסק WD 3200AAKS 320GB 390 ש"ח מאוורר למעבד A.C FREEZER 7 PRO 112 ש"ח מארז AEROCOOL EXTREME ENGINE 390 ש"ח ספק כוח CORSAIR 550 W אוHEC ZYPER 650W מה אתם מציאים?? לקחת המוכר התעקש שאני יקח את קרוסייאר (שניהם 550 ש"ח) ואני מוסיף עוד מאוור של זלמן 12 ס"מ לאחורה של המחשב...40 ש"ח אהה וכרטיס מסך 3870 של SAPPIRHE 1066 ש"ח עכשיו יש מספר דברים שאני לא סגור עליהם ... זכרונות ספק ומארז בזכרונות האם עליי לשנות חברה ?? סופר טלנט אמינים?? שווים את הכסף?? או שעדיף באותו סכום לקחת CL4 בחברות אחרות כמו קרוסייאר /OCZ /G SKIL / קינגסטון... ועוד... בק…
-
- 12 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לשכן שלי שמשתמש במחשב בעיקר לגלישה באינטרנט , אופיס ואולי פה ושם משחק פשוט כלשהוא. הוא רוצה להשתמש במחשב גם כטלויזיה אז הוא צריך במפרט גם כרטיס טלויזיה ומסך ראוי בהתאם. אם 3.5 אלף לא מספיקים אז תגידו ואני אודיע לו ... אני חושב שהמחיר די גמיש. תודה מראש! [br]פורסם בתאריך: 16.02.2008 בשעה 14:57:50 אני יודע שאני מקפיץ אבל אני צריך את המפרט הזה...תודה.
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום אני הזמנתי מהחנות TMS את המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Zalman 7500 ALCU כמות: 1 - מחיר: ¤1408 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤501 ספק כוח: FSP Basic SI 400W ATX400-PNR 120mm + Satax2 P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤179 זיכרון: Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz כמות: 2 - מחיר: ¤123 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB KS כמות: 1 - מחיר: ¤347 כרטיס מסך: Palit 8800GT G92 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1170 סה"כ: ¤3851 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/m54w6lp9 אני מקווה שלא עשיתי איזה טעות במפרט.. אם כן אז אנא להעיר את תשומת ליבי לטעות.. ועכשיו לשאלות: 1.כרגע במחשב הישן יש לי XP ואני מעוניין אחרי ה…
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
1. מארז 2. לוח אם MSI P35 NEO 7.1 1; GLAN 3. מעבד Q6600 CORE2 QUAD 4. זכרון PLT 2 G KIT DDR2 800 OCZ 5. דיסק קשיח SEAGATE SATA2 16MB 320G 6. כרטיס מסך GF 8400GS 256 MB PCIE 7. מאוורר למעבד פנטיום 4 AR D.C 775 4 8. כרטיס רשת 1G LAN OB 9. צורב SATA NEC X20 DL כרטיס קול מובנה 7.1 11. ספק כח 12CMF 450W REAL EZ COOL מחיר כולל מע"מ 3050.00 ש"ח השאלה האם המחיר הוגן למפרט ... תודה
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להרכיב מחשב למשחקים בתקציב של 7K ללא מסך. הסתכלתי על המפרט הבא ויש לי מספר שאלות: http://hwzone.co.il/specslist/view/111/ 1. האם כדאי להשתמש בלוח X38 במקום P35? 2. האם כדאי להוסיף HD ולעבוד בתצורת RAID5? 3. מה מהירות הזיכרון שאני אצטרך? 4. מכיוון שאני לא מומחה ולא מנוסה אני זקוק למישהו אמין ורציני שירכיב לי את כל העסק (תמורת תשלום כמובן) באיזור חולון והסביבה. יש המלצות / הצעות? תודה, אהוד
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום, ראשית תודה על העזרה. אני מעוניין לרכוש מחשב לבית אשר צרכיו הם: 1. עבודה עם תוכנות גרפיות 3D (Autocad וכו), אני מניח שזה גם יתאים להרצת משחקים באיכות גרפית גבוהה. 2. מעבד Intel מהסדרה החדשה (אני לא מבין בזה יותר מידי, אבל אני מכיר דגם אחד שנקרא 8400e... נראה לי שהוא מתאים) 3. כרטיס Sound טוב ולא בסיסי, אמור להתחבר למיקסר חיצוני / ציוד הקלטה. 4. מארז יכול להיות בסיסי + (אשמח לדעת מחיר של מארז שקוף זול) 5. מאווררים בסיסיים, לא מרעישים מידי ולא שקטים מידי... 6. תקציב - 4000 ש"ח (לא כולל מסך) עם שאיפה לפחות (אם הפרזתי בתקציב נמוך אשמח לדעת...). שוב תודה. רובין.
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
תמונות ראשונות להתרשמותכם....תהנו: פתוח לראווה ומריץ ויסטה שימו לב לגובה שלו ביחס ל-ASUS A8Jn שלי פתוח, ביחס ל-A8Jn עוד תמונות בהמשך
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לראות תמפרט: http://siz.co.il/up/xnmm0muuz2mm.jpg אני אשמח לדעה, לא למפרט חדש (אך יש משו קריטי, תכתבו) יום טוב ותודה.[br]פורסם בתאריך: 19.02.2008 בשעה 19:48:07 --למחוק-- תדיון
-
- 11 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין במפרט למחשב ללא ציוד היקפי שיוכל להריץ את המשחקים החדשים ביותר ויחזיק מעמד לפחות לעוד 3 שנים * רעש לא מפריע לי * אני לא יודע אם כדאי לעשות אוברקלוק ואם אפשר הייתי רוצה שיהיה לי מארז שנראה עלוב , כי תמיד רציתי מארז עלוב אבל מחשב חזק כי זה משעשע לא חייב להיות גרוע רק שיראה כמו המחשבים הישנים אבל שיהיה טוב. אם זה בלתי אפשרי אז תציעו איזה מארז שבא לכם , יש לי צורב אז גם את זה לא צריך. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום, לחברה שלי נשבר הנייד (כן, נשבר - המסך כבר כמעט מפורק) והיא החליטה לקנות נייד חדש. השימושים: - אינטרנט - אופיס - סרטים (על המסך, לא בחיבור למקרן/מסך חיצוני, ואין לה בעיה לראות (מניסיון) על מסך של 13'') כפי שאתם רואים, הדרישות הם ממש ממש מינימליות הדרישות: - ניידות! הכי חשוב פה! אין מצב למשהו מעל 2Kg בשום אופן, גם הניידים של 1.9Kg לא הכי רצויים (אבל כנראה ילקחו מכיוון שצריך להתגמש) - גודל מסך - 13'' ומעלה (כן אני יודע שזה פרמטר שהוא בניגוד חמור לפרמטר הראשון, אבל זה הדרישות) - אין דרישת ביצועים, בוודאי שלא מכרטיס מסך (כול מובנה יעשה את העבודה) - אין דרישה ליציאות מיוחדות (לא DVI, לא FW וכו') - לא mac (יש צורך בwindows בלבד, ככה שהmac book air יורד לצערי (למרות שהוא הכ…
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
-
לראות תמפרט: http://siz.co.il/up/xnmm0muuz2mm.jpg - חשוב להדגיש,ללא ציוד היקפי וללא מסך! אני אשמח לדעה, לא למפרט חדש (אך יש משו קריטי, תכתבו) יום טוב ותודה. והאם זה נכון שמ4 ג'יגה זיכרון, צריך גרסא של 64 בית? (ווינדוס)
-
- 11 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום רב. רציתי לדעת האם יש מישהו שהוא בעל נייד מסדרה DV6XXX של HP שביצע כבר הרחבת אחריות לנייד שלו לשנתיים נוספות,איך הפרוצדורה עובדת?האם זה משנה באיזה חנות זה נעשה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
בתקציב בכוונה כתבתי עד 4K, אבל עדיף כמה שפחות... אוקי אז המחשב יהיה בעיקר לאינטרנט, מסמכים, אולי תוכנות עיבוד פשוטות יחסית.. לא יותר מזה... אני מעדיך שיהיה 2G, למרות שגם 1G מספיק... הגודל הוא קריטי... הוא צריך להיות דק יחסית, ורצוי עם זמן סוללה גדול. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן Hp Presario 700 מעבד AMD athlon 4 1.20 MHZ זיכרון 496 MB אחרי שנהיה איטי בטירוף, פרמטתי ושמתי win XP PRO SP2 + office 2007 והוא עדיין איטי. לפעמים פתאום קופא. האם זה קשור לגיל של המחשב? למערכת ההפעלה או לגרסא של האופיס שברסאות חדשות לוקחות יותר משאבי מערכת? זיכרון וכו'? אם יש למישהו המלצה מה לעשות ( חוץ מאשר לקנות מחשב חדש... אשמח. תודה!
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום יש מכרז באינטרנט באתר WALLA מצורף קישור http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_HI46008600 מה דעתכם על המחשב ואם כדאי לשדרג ומה לשדרג אני קצת מוגבל בתקציב תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
למשחקי מחשב חזקים (cod4), כולל ציוד היקפי, 7000 ש"ח. והאם זה טוב מסך רחב?, האם זה צורם בעין?
-
- 11 תגובות
- 746 צפיות
-
-
1. בהנחה שהמחשב מיועד לאינטרנט בלבד. האם יש דרך להוריד את העלות ל-1000? 2. בהנחה שכיום המחשב מיועד לאינטרנט בלבד ובעתיד ישמש לקולנוע ביתי, האם ללוח אם חריצי PCI רגיל (לכרטיס קול audigy שיש לי) וחריץ AGP (לכרטיס nvidia 5800 שיש לי). 3. מאיפה נלקחו המחירים של המפרט? המון תודה !
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-