עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מארז-מפואר הכולל ספק450W-יציאות סאונד USB קדמיות 3מאוררים לוח אם-INTEL-775 NVIDIA-M7/1333MHZ-תומך בכל סוגי המעבדים! מעבד-INTEL CORE 2 E4600/2.4MHZ-4MB-800FSB-אחריות כל החיים! זיכרון-DDR II 1024MB 667MHZ PC5300 -ליציבות מקסימלית כ.מסך-FX 7050GS 256MB/O.B-למשחקי תלת מימד כ.רשת-10/100/1000-לניצול מקסימלי של מהירות האינטרנט כ.קול-HIGH DEFINTION AUDIO-מתאים לקולנוע ביתי ד.קשיח-160GB SATA2-7200RPM-W.D/HITACHI כונן-DVDRW X20 כולל תוכנת צריבה NERO EXPRESS מסך מולטימדיה-AOC LCD19-1:2000/DVI/5MS+רמקולים אחריות 3 שנים בבית הלקוח טלויזיה-כרטיס טלויזיה+רדיו+שלט(לחיבור YES/HOTוטיונר לאנטנה) במתנה-מקלדת אינטרנט+עכבר אלחוטי(*רק העכבר אלחוטי) במתנה-מצלמת אינטרנט+מיקרופון(לשיחו…

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  2. Started by daromay,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל (מיינקרפט וטיפה יותר כבד) עבודה משרדית,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כרגע עדיין לא נקנה מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  3. Started by elado83,

איזה דגם עדיף? ‎DV-6327EA‎ ‎ CPU‎ ‎1.86 GHz Intel® Core Duo processor T2350 with Intel® Centrino® Duo Mobile Technology‎ או ‎DV-6263EA‎ ‎ CPU‎ ‎1.66 GHz Intel® Core 2 Duo processor T5500 with Intel® Centrino® Duo Mobile Technology‎ שימו לב שמצב אחד הדגם השני או כפול ליבה אבל זה 1.66 ולא 1.86 האם הבדל הוא כזה משמעותי? או שעדיף כפול ליבה גם על חשבון מהירות מעבד.... אשמח לתשובה אלעד נ.ב כל שאר המפרט אותו דבר

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  4. שלום, מבקש עזרתכם בבניית מפרט למחשב אשר יהיה מסוגל להריץ פוטושופ. השימוש בפוטושופ הוא לעריכה בסיסית של תמונות שצולמו ולא בעבודה על קבצים ענקיים עם שכבות רבות. בנוסף המחשב ישמש כמחשב בייתי (אינטרנט, אופיס, וכו') העדפה למארז קומפקטי (כמו של סטרימר / מסופון או מארז שוכב) תודה

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  5. Started by cyberX,

מחשב בן 4 CPU : E8400 + ARTIC COOLING 7 FREEZER PRO GPU : GIGABYTE 8800GT 700/920/1840 + ZALMAN COOLING M/B : GA-EP35-DS3 MEMORY : Corsair 1GBX2 XMS2 DHX DDR2-800 CL4 Kingston 1GBX2 PC2-6400 DDR2-800 CL5 PSU : CORSAIR VX550W 41A H/D : Western Digital 320Gb 16MB AAKS Western Digital 500Gb 16MB AAKS

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  6. שלוםם אני צריך שתעזרו לי להרכיב מפרט בתקציב 5000 שקל כולל ציוד היקפי שזה כוךך: מסך מצלמה מקלדת עכבר ורמקולים אה ושהוא יהיה אינטל וכולל כרטיס טלווזיה בתוכו הוא צריך להיות להכול ובמיוחד משחקים ובקשה תעזרו לי יש לי בעייה במעבד כאילו אין לו מאוור שיקרר אותו זה בסדר עם אני ישים מאוור דולק כולללל הזמןן כאילו מאוור מבחחוץ כי המחשב פתוח

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  7. Started by dd7,

האם יש אפשרות לשדרג לדגם הזה ls55 של lg את הכרטיס מסך אם כן מאיפה בארץ? (יש לו x300 64 מגה ראדון חיבור pci-e ) תודה.

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  8. Started by ido-nava,

שלום, יש לי מחשב נייד מדגם: HP Pavilon zt3000 שנרכש לפני כ-3 שנים. שלחתי אותו לטכנאי מחשבים והוא אמר לי שהלוח אם שלו נשרף. עכשיו השאלה שלי היא מאיפה אני יכול לקנות את הלוח אם של המחשב בזול ולהחליפו ? כי רוצים על זה כ-2000 שקל. נ.ב - אין לי אחריות על המחשב. תודה מראש, עידו.

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  9. Started by thedarkknight,

מתלבט בין corei5 לcorei7 רוצה לקנות כרטיס מסך 1070gtx השאלה האם יהיה צוואר בקבוק אני רוצה להוציא את המקסימום מהכרטיס כמובן אשמח אם תמליצו דגם מסוים של מעבד

10. צריך להיות חלונות7 64 ביט ו 8 GB זיכרון (?-זה מה שאמרו לי) , המחשב ישמש לעיבוד תמונות,פוטושופ \תוכנות דומות ואולי בהמשך לעריכת וידאו,פחות להצגה במחשב חשבתי על הדל N4030 ולהרחיב זיכרון http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9163&perur=4 אשמח לקבל את הדיעה עליו או המלצה על מחשב אחר מתאים תודה

11. טוב אז ככה אבא שלי משגע אותי כבר שבוע הוא צריך מחשב משרדי בסיסי ביותר איפלו חלש... עכשיו אני לא יודע מה שווה ומה לא ...אני צריך מפרט במחיר נמוך שיכלול ...כל הדברים הבסיסיים ..+ כרטיס מסך רגיל או מובנה לא משנה לי... נראה לי.. מסך מקלדת עכבר וזהו אני חושב... התקציב צריך להיות נמוך כי צריך אופיסווינדוס חוקי וכל החרא הזה.. תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  12. הי אני מוכן סוף סוף למחשב לשימוש כללי ועריכת וידאו ותמונות [כמעט לא משחק] הכנתי הרשימה הבאה ואשמח לקבל כל שינוי .אנא התיחסו לכל פרט התקציב פחות מ10000 1.מארז מידי או מלא כנראה עם ספק של כ- 500+ מה"צ ומספר מאווררים שקטים וחיבורי מלפנים ואחור + USB FIREWIRE , 2. מעבד אינטל .2.66 920 I7 3. לוח אם ASUS P6T . 4. זכרון - 6 גיגה ? 3X2G קינגסטון , CORSAIR או Crucial Ballistix 5. תצטרך לחבר לרשת עוד מחשב נייד ושולחני נוסף [הומלץ מודם חיצוני, ] 6. שיתוף למדפסת ואינטרנט מהיר לכולם 7. 6. סט רמקולים 2,1 Logitech X-230 32 Watts 2.1 Black Speakers [או JBL] 8. כרטיס מסך גרפי VGA 512-P3-N871-AR GeForce 9800 GTX+ 512MB / 1G GDDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready SLI Suppor…

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  13. Started by Yigalk,

הי, רכשתי בארה"ב דרך האינטרנט את ה Dell XPS XPS14-3636sLV ויש לי מס' שאלות בקשר אליו. א.אני מקבל עם המחשב ווינדווס 8 ותהיתי כמה מורכב זה להתקין עליו עיברית. אני מניח שלא, אך רציתי לדעת איך עושים את זה. ב. במידה וחשוב לי להחליף את המקלדת למקלדת עיברית ולא להסתפק במדבקות, מה הפרוצדורה, כמה היא יקרה והיכן עושים את זה בארץ? ג.חשבתי ליצר לעצמי מין תחנת עגינה, לרכוש מסך, ומקלדת ועכבר אלחוטיים, כאשר העכבר יכול לשמש אותי גם ללימודים ולא רק לבית, איזה שהן המלצות? המסך צריך להיות לחדר, ולאפשר לראות סרטים וסדרות מצד אחד, מצד שני אני לא מפריק מטורף של תלת מימד, מסכי ענק וכד'. תודה רבה לעונים

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  14. המחשב מיועד לגיימינג "בסיסי", כאשר דרישת היעד היא הרצה חלקה של Assassin's Creed 4 שיצא בנובמבר ;D . בניתי מפרט ב-KSP אחרי התייעצויות רבות, ואשמח לשמוע את דעתכם. להלן המפרט: מפרט טכניתגובות [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]סוג[/td][/tr][/table][table][tr][td]תמונה[/td][/tr][/table][table][tr][td]שם המוצר[/td][/tr][/table]יצרןאתרזמינותאיפוס כמות מעבד אינטל :[table][tr][td]Intel Core i3 3220 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table]1מאוורר למעבד :[table][tr][td]Arctic Alpine 11 Pro Rev.2[/td][/tr][/table]1לוחות אם למעבדי אינטל :[table][tr][td]Gigabyte H61M-DS2 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, 1xPCI-E, VGA[/td][/tr][/table]1זכרונות :[table…

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  15. Started by nex,

אהלן, אני לקראת רכישת מחשב חדש, וחשבתי אולי לתת למחשב של אחי קצת מהחומרה של המחשב הנוכחי אודה לעזרתכם לאם הדבר אפשרי המערכת שלו: (כ.מסך 280X) החומרה שלי: (גם 280X) החומרה מחברות שונות.. אבל האם יש אפשרות לאיחוד כוחות? האם הלוח תואם מערך CF? האם השוני בין הכרטיסים מאפשר זאת? האם 2 קיטים שונים של זכרון יכולים ללכת יחד למרות שהם לכאורה אותו סוג? יש לו ספק 650W מודולרי תודה!

16. שלום רב אני רוצה להזמין כבל s-video עם צד אחד של 4 פינים וצד אחד של 7 פינים לחבר בין מחשב נייד לטלויזיה מסוג lcd עכשיו ראיתי בebay מישו שמוכר כבל כמו שאני מחפש עם rca בנוסף לחיבור s-video השאלה אם זה מתאים ? מצורף הלינק למוצר : http://cgi.ebay.com/7-Pin-S-VIDEO-4-Pin-SVIDEO-1-RCA-TV-HDTV-Cable-Lead-/150356687880?pt=UK_Computing_Laptop_Accessories_LaptopCables_Connectors&hash=item2301f4fc08 ונ.ב האם זה יציג וידאו על גבי הlcd בצורה טובה ?

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  17. שלום חברים אני צריך לקנות ולהרכיב מחשב שישמש לאינטרנט ואופיס והורדת תמונות ממצלמה דיגטלית וצריבתם הבקשה היא רק למחשב והדגש הוא שהמחשב ישכב לא יעמוד וצירפתי מארז שוכב בהצעה אשמח לשמוע מה דעתכם על ההצעה אם יש מה לשפר (בין אם זה לשפר או לגרוע משהו) בתודה מראש הנה המפרט: מעבד amd 64 bit 2800 socket 754 tray מאוורר למעבד lgloo 7500 light cpu cooler לוח אם gigabyte GA-K8VM800M כולל כרטיס מסך מובנה זיכרון סמסונג 512 MB דיסק קשיח 120GB 8 mb buffer IDE כונן דיסקטים צורב NEC 3540 DVD מקלדת ועכבר אלחוטי אופטי של לוגיטק מארז שוכב ANTEC OVERTURE PIANO BLACK QUIET MEDIA 380W כולל הרכבה סך הכל ב 3300 ש"ח ההצעה נלקחה מהאתר של לוגיק פיסי אשמח לשמוע תגובות בעד ונגד ואנא ר…

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  18. Started by ls10,

מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 14 * רזולוציית המסך? מה שעדיף. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת הכוללת numpad. * משקל רצוי? 2.5 קילו אשמח אם פחות... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה רגיל 4 שעות , אשמח אם יהיה 6 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שילוב של HD, SSD . * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל כן אחריות מלאה לשלוש שנים . * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell אשמח לשמוע את דעתכם. תודה מראש לירון.

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  19. מחשב שיהיה מהיר וטוב לאינטרנט ולמשחקים קטנים עד 1500 ש"ח אם יש הצעות מעל למחיר זה אז עד 1700

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  20. Started by iquitos,

קניתי היום מחשב Dell inspiron 1440 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHF1540 אחרי הקנייה שמתי לב שהוא מבוסס על Montevina ואין לי מושג מה זה אומר.. אם מישהו יוכל לעזור בשאלה הזאת וגם להגיד לי האם יש קשר בין זה לעובדה האחריות על המחשב הזה היא רק שנה והספק (ניופאן) לא מוכן להרחיב אותה מעבר לזה.. נושא האחריות בהחלט מעלה תהיות וספקות..

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  21. Started by CruxH,

שלום, באיזה מחיר ריאלי ניתן למכור את הכרטיסים הבאים: Gigabyte GeForce 560 GV-N56GOC-1GI Gigabyte GeForce 260 GV-N26OC-896H-B-GA תודה למשיבים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by THE FOX,

מחפש המלצות ללוח אם ומעבד בתקציב כולל של עד 1500 ש"ח. מיועד לגיימר והלוח אם צריך לתמוך בOC בינוני -גבוה . הלוח יתחבר לכרטיס מסך 260GTX. העדפה לקנות מחנות איבורי.

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  23. אהלן המחשב ישמש בעיקר לסרטים ומשחקים , אך גם לכל שאר השימושים מוזיקה גלישה OFFICE בעתיד אולי יתחבר ל LCD 37 אך זה רק בגדר מחשבה לביינתים לכן אשמח גם להמלצה למסך טוב . אינני מבין כל כך בנושא הקירור והשקט של המארז אך לאחר שהלכו לי כבר כמה ספקים ואיזה כרטיס מסך או שנים בעקבות חום אשמח אם גם הנושא הזה יוכל להיכנס בתקציב כנראה שאבצע את הרכישה באיבורי (אזור נתניה לא שופע בחנויות אחרות) תודה

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  24. Started by Nitzan88,

חבר'ה אני מחפש אתר אמין וטוב כדי להרכיב מחשב תוכלו להמליץ לי תודה

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם ניתן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Photoshop cs6 + ~gaming + hd movies + Solidworks + Solidedge + Indesign א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - Solidedge + Indesign + Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - אין משחק ספיציפי אבל שמשחקים ירוצו בהגדרות גבוהות יחסית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.