ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,436 דיונים בפורום זה
-
גיסי עובד בחברה ידועה ואמר שיוכל לסדר לי מחיר טוב למחשב נייד כך שגם אם יש חריגה קטנה בתקציב קחו בחשבון שלי יעלה זול יותר מהמוצהר. השימוש במחשב כמו בכותרת ואשתדל לציין את הפרטים החשובים לי במפרט לפי סדר חשיבות מהראשון לאחרון: 1.הפלטפורמה החדשה montevina 8100 ומעלה. 2.מסך 15.4 (17 אפשרי אבל עדיף שלא בגלל המשקל )וסוללה חזקה. 3.משקל בין 2.0 עד 3.0 ק"ג ולא יותר. 4.אפשרות לחיבור לטלוויזיה,קריאת טביעת אצבע, כמו כן אשמח לחוות דעת לגבי איזו חברה יש ניידים עם אמינות טובה מנסיון, וכמובן לא פחות חשוב שירות טוב .לא משנה לי אם זה סידרה עסקית או ביתית. תודה.
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
לא כולל מסך וציוד הקפי ושיהיה עם צורב דיוידי וג'יגה זיכרון תודה.
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד מסוג Dell Inspiron 1525 וקניתי עכבר Microsoft Bluetoouth Notebook Mouse 5000 המחשב לא מזהה אותו. העכבר דלוק וגם נורית ה-bluetooth דולקת במחשב הנייד. הלכתי ל-Services כדי לוודא שהשירות של ה-bluetooth עובד, אך הוא בכלל לא מופיע. אבל אני לא יודע איזה דרייבר להוריד ל-Dell 1525 בשביל ה-bluetooth. עברתי על כל הדרייברים באתר של dell http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?os=WW1&osl=EN&catid=-1&impid=-1&servicetag=&SystemID=INS_PNT_PM_1525&hidos=WLH&hidlang=en&TabIndex= אבל אף אחד מהם לא נראה לי הנכון. תודה על העזרה...!
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
במשחקים אין לי FPS גבוהה והביצועים של המחשב שלי הם: 450 MHZ 256 RAM SPEED 100 VODOO 5500 ואני רוצה להעלות את ה FPS אז מה עלי לעשות ? לקנות זיכרון ?כרטיס מסך? או בכלל לוותר כי ה 450 לא יעבוד עם הכרטיס מסך כי במילא ה450 איטי אז הוא לא יעמוד בקצב של הכרטיס ויאט אותו?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! התקציב שלי 2500 ש"ח אבל אני אשמח להשקיעה פחות אם זה אפשרי. אני רוצה לחבר ל LCD שלי בסלון מערכת קולנוע ביתי. אני צלם סטילס ואני רוצה לראות ללקחות שלי תמונות JPG על מסך הטלויזיה. לכן חשוב לי מכול דבר אחר שהתמונות JPG יראו טוב על המסך. חשוב לי גם שהמחשב יהיה שקט מאוד! לטלויזיה יש יציאה של S-VIDEO ו COMPPONENT לגבי שער הדברים, כמו לראות סרטים להקליט וכדומה אני לא צריך משהו ממש מקצועי, באמצע יספיק לי. תודה לכל מי שענה לי ! נ.ב בעתיד אני קרוב לוודאי יקנה טלויזיה HDR אז אני אשמח אם המפרט יהיה כולל יציעה מתאימה [shadow=red,left]מקדמי אתרים! בבקשה לא להמליץ לי על מפרט רק בשביל הקידום של האתר שלכם. תודה![/shadow]
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
האם עדיף מעבד עם 4 מגה קאש ו1 ג'יגה ראם, או שעדיף 2מגה קאש במעבד עם 2 ג'יגה ראם? (השאלה היא גם ביחס לויסטה) תודה
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכם חברים אני מעוניין לקנות מחשב חדש בתקציב שנע בין 3000 - 3500 המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית (אינטרנט , תוכנות ושיתוף קבצים בעיקר) אני לא גיימר או משהו כזה אבל יהיה נחמד עם המחשב יריץ משחקים לא כבדים עד כדי כך ברמה סבירה מספיק לי דיסק קשיח של 80 ג'גה (אך אם יש דיסק עם נפח יותר גדול עם לא כזה הבדל מחיר גבוה אז סבבה) אני מעוניין בצורב די וי די במקום צורב רגיל או כונן CD אני לא צריך ציוד נלווה ולא מסך אני בונה על המחשב הזה שירוץ לי טוב כמה שנים טובות בתודה רבה אסף
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני מתעניין במחשב נייד של ASUS מדגם TP500LA. פתאום שמתי לב שבכל אתר יש לאותו דגם בדיוק נתונים שונים ברזולוציית מסך ובכל חנות טוענים שהרזולוציה היא כפי שכתוב אצלם. כמו כן, בשום חנות לא ניתן לראות אותו כך שלא ניתן לאמת שום דבר. לדוגמא (והבדלים הם בין הרבה חנויות, זו לא טעות בחנות אחת) KSP - 1366x768 http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=23985 fre.co.il - 1920x1080 http://fre.co.il/items/330077 בבאג - (שם לא מצויין הדגם המדויק) זה אפילו 8GB לעומת 4GB בחנויות אחרות. אז איך יודעים מה קונים? א. איפה ניתן לראות מחשבים ניידים (ספציפית אסוס)? יש איזשהו יבואן עם אולם תצוגה? ב. האם ייתכן שאותו דגם בדיוק יהיה אצל חנויות שונות עם נתונים שונים (בגלל אולי מספר יבואני…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תשובה: 7,000 בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תשובה: משחקים, עריכות ותכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? תשובה: לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) תשובה: לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? תשובה: צריך מחשב שקט מאוד בלי המון רעש 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? תשובה: משהו סטנדרטי 7. האם האם יש צורך לכלול …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אשמח לקבל שני מפרטים לHTPC, בתקציב של עד 3000 ש"ח ללא ציוד היקפי מלבד מקלדת-משולבת עם עכבר. שימושים עיקריים: 1. צפייה בשידורים חיים מהאינטרנט 2. חיבור במקביל גם למסך מחשב רגיל לצורך עבודה משרדית הבדל בין מפרטים: האחד, לטלוויזיה רגילה (CRT) - עם חיבורי RCA ו-S-Video (שימוש ברמקולים של הטלוויזיה) השני, לטלוויזיית LCD עם חיבור HDMI ו-RGB תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי (תודה לכל מי שעזר לבחור) נייד של Lenovo מדגם IdeaPad S310. המחשב מאוד נחמד יחסית למחיר הנמוך שלו. מכיוון שהוא מגיע מהחנות ללא מערכת הפעלה התקנתי עליו Windows 8.1(מקורי) אך כאן גיליתי שיש עניין מאוד לא נעים. המערכת לא נותנת לי להשתמש באופציית הOnekey Recovery מכיוון שהמחשב בא ללא מערכת מהיצרן ולכן אין מחיצה מיוחדת בשביל תוכנה זו. האם יש לי אפשרות ליצור אותה בצורה עצמאית או דרך אחרת לפתור את הבעיה? במידה ואין אפשרות כזאת האם יש תחליף נוח לפיצ'ר זה ?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, החל מספטמבר החלו פרסומים ש-HP הוציאה גרסה משודרגת למחשב הנטבוק 311 כשהשיפורים הם N270 --> N280 ION LE --->full ion windows xp---> Windows 7 הרד דיסק בנפח גדול יותר וזיכרון שודרג מ 1GB ל 2GB אני מחפש בנרות לרכוש את החשב בארץ ולא הצלחתי למצוא היכן ניתן לרכוש את הדגם המשופר כמו כן, אודה למי שיודע איך הדגם החדש בהשוואה לנטבוק LENOVO S12 בגירסת ה - ION מאחר ואותו ניתן להשיג בנקל תודה מראש לעונים גיא
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני גר בירושלים ואין מצב שאני יקנה תמחשב ממקום רחוק כמו מחיפה וכל זה אני מכיר בירושלים רק את ksp ואת אייבוריי ושניהם לא משהווו משהו מכיר חנות טובהה כי אני בבעיה עד שסוף סוף הצלחתי לשכנע תהורים שלי ש p3 733 mh ממש לא טובב והם הסכימו לקנות מחשבב אין לי חנות אז בחיייאת אם משהו מכיר בירושליםם...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
*מחיר? 3200 * מטרות המחשב? מיועד לאיש עסקים ככה שבעיקר מיילים, אופיס ואינטרנט * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? מיועד לנסיעות עסקים ככה שכמה שפחות זה יתרון * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יתרון * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות ו-wifi? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 80GB ומעלה * צורב DVD? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לפחות 3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL *מצלמה? עדיף * שונות: כמה שיותר דק וקטן.
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הקישור הנ"ל לא עושה למישהו כאן דה ז'אבו ?! http://www.zapta.co.il/product.asp?productid=4335&catcode=4&shataf=
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
המטרות : בעיקר תכנות, סרטים וסדרות ולימודים . חשוב : זמן סוללה סביר לשימוש בנסיעות (לפחות כשעתיים). יתרון : 3 שנות אחריות. חשוב לי שיהיה 4GB זיכרון ( במחשב הנייח שלי יש 8 וגם לזה אני מגיע). כמובן שעדיף שגודל המסך לא יעלה על 14" כי אני הולך להשתמש בו בנסיעות באוטובוס וברכבת. ראיתי שישנם הרבה אפשרויות אך איזה מהם יותר איכותי מבחינת איכות בניה ועמידות ? זמן סוללה ? שירות לקוחות של היבואן ? אשמח להיעזר בניסיון של אחרים. msi cx400 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4937 יתרונות : מפרט עשיר יחסית למחיר חסרונות : רק שנתיים אחריות תהיות : איך התוצרת של msi ? dell vostro v131 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14849 יתרונות : 3 שנים אחריות , האם זו גרסא עסקית ? חסרונות : מפרט פחות…
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לרכוש מחשב שישמש אותי בין היתר לגרפיקה - תוכנות כגון פוטושופ, אינדיזיין וכד'... קיבלתי הצעה למחשב נייד samsung 300V5A-S0BIL לפי המפרט הבא: מעבד - intel core i5 processor 2450 M (2.50 GHZ, 3 MB L3 Catche זכרון ראשי - 6GB DDR3 System memory at 1333MHz (4GB*1 + 2GB*1 מסך - 15.6 HD LED Display (1366-768), anti-reflective כרטיס גרפי - NVIDIA Geforce GT 520MX Graphics, Optimus technology 1GB מצלמת אינטרנט - 1.3 megapixel HD webcam כונן קשיח - 750GB S-ATA2 Hard Drive (5400RPM צורב - super multi dual layer כרטיס רשת קווי - 10/100/1000 Gigabit ethernet LAN תקשורת אלחוטית - bg/n 1*1 (up to 150Mbps) bluetooth 3.0 820.11 חיבורים - 3USB 2.0, HDMI, VGA, Mic, Headp…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נחמד לי ולאשתי שישמש בעיקר למטרות לימודים - אינטרנט ואופיס. התקציב כמו בכותרת עד 3500 ש"ח. המחשב יקנה בארץ ולא דרושה אחריות בחו"ל. אין לי העדפות לחברה / חנות אבל חשובה לי אחריות מלאה לכמה שיותר זמן. הדרישות שלי מהמחשב הן כאלה: גודל מסך סטנדרטי, דגש על משקל נמוך ואורך חיי סוללה ארוך, 2GB זיכרון לפחות (אני מעדיף ויסטה), הארד דיסק 250GB לפחות, כרטיס רשת אלחוטי למרות שהמחשב לא מתוכנן למשחקים יהיה נחמד אם יהיה אפשר להריץ עליו משחקים קלילים/ישנים במידה והתקציב מאפשר, ואיזה סרט פה ושם. נראה לי שזהו. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם התקציב שניתן מוגזם ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PHOTOSHOP , adobe Lightroom וכו', שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם... חבר שלי עומד לקנות מחשב חדש בתקציב 7,000 ש"ח כולל הכל חוץ מצורב (כיוון שהוא מקבל מתנה צורב 52/24/52 של SONY מנטויזיון). הצרכים שלו הם: משחקים כבדים, עבדות, אינטרנט, קולנוע ביתי לחדר והכי חשוב המחשב ממש לא ל- OC לכן הוא לא צריך שום גוף קירור או מאוורר או כל מה שיכול להיות קשור ל- OC. המפרט למחשב שאני חשבתי עליו הוא: מעבד:AMD Athlon XP 2500+ Barton לוח אם:ABIT NF7 v2.0 nForce2 זיכרון:Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 CL2.5 ארד דיסק:Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer כרטיס מסך:Powercolor Radeon 9700 128MB DDR כרטיס קול:Hercules Fortissimo III 7.1 כונן דיסקטים:TEAC 1.44MB 3,5" כונן דיוידי:TOSHIBA DVD-ROM 16/48 מסך:17" LG F700P NEW Flatron Monitor + USB Hub מקלדת…
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
האם יש אפשרות שגם במצב שינה המחשב ימשיך להפעיל תוכנה מסוימת או להמשיך להוריד קבצים. כמו מצב שינה בסמראטפון
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג + עריכת אודיו לא כבדה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA-V, Battlefield4, Batman Arkhamn Knight, Simcity, Fallout4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכי 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה כן כן סוףסוף מחר אני לוקח את אבא שלי לאחר שנים לקנות תמחשב הציעו לי מחשב אחד פה באתר -מפרט מעולה אין מה להגיד אבל אני חייב דה מה יותר שווה....מבחינת הכל פה הבצעה הצאת יש לוח אם מיוחד עם יציאות מיוחדות-למי שמבין מפרט שני מ KSP כולל מסך!!!!דקקקקקק!! אז מה יותר שווה אחים שלי?.
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מעבד q9550 של אינטל לוח p43-es3g gigabyte זיכרון 8g מחולק ל 2g x 4 ddr2 1066 של gskill יש גם קירור arctic freezer xtreme כמה יעלה כל רכיב? והאם נראה לכם שאוכל למכור את השילוב ביחד?
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
לאחר סקירה מהירה של האינטרנט עלו מספר דגמים: 1. acer 5620 הכולל מעבד t5550, 2gb, 120gb, 2.8kg, 1y 2. hp 6720s, t5450, 1gb, 160gb, 2.5kg, 1y 3. hp 6720s, t7250, 1gb, 160gb, 2.5kg, 1y 4. lg r405 t2370, 2gb, 200gb, 2.37kg, 2y 5. fujitsu t5520, 2gb, 2.7kg, 2y 6. thinkpad r61, t2330, 2gb, 160gb, quadro, 15" 1680X1050, 1y המטרה מחשב המתאפיין במשקל הנע בין 2.37 קג לבין משקל 2.8 קג. 2.8 קג התקבל בתנאי שהמפרט בעל מעבד core2duo. השימושים תיכנות. לא קונה דל, גיגהבייט וטושיבה. להלן סקירה מצומצמת של שאלות 1. האם lg r405 , בהשוואה ל HP, מתחמם פחות והמאורר שקט. 2. מהי האמינות של fujitsu ו acer. 3. האם מישהו התנסה עם אחד המחשבים של HP שציינתי לעיל. 4. האם ישנה חברה/חנות המחליפה את המחשב…
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-