עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?מחשב פשוט לפייסבוק ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).צפיית סרטים ואינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).המחשב יחובר גם לסמך מחשב וגם לטלוויזיה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  2. שלום. למה הפעולה לעיל חשובה? אני רואה שהעונים בוחרים בה בכל בניית מפרט. תודה!

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  3. Started by Sp0ck,

אני הרכבתי איך?

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  4. שלום אני צריך עזרה בקנית מחשב בתקציב של 2000-2500 ממש לא למשחקים יותר לגלישה וצפיה בסרטים(כמה שיותר חזק) אני מעדיף אינטל ואם זה לא בתקציב אפשר לעלות קצת

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  5. Started by ArielBiMBa,

טוב השאלה הזאת נשאלה פה כבר לפני 3 ימים בערך אבל ננעלה אז אני פותח אותה שוב כמו שצריך,עם תקציב בכותרת.זה הולך להיות ארוך ומפורט אז תתכוננו(כל זה רק אמור לעשות את זה קל יותר בשבילכם להבין את מה שאני רוצה בדיוק...): טוב אז ככה אני ממש לפני קניית מחשב חדש ולאחר התייעצויות רבות פה ואחרי שחפרתי לכם לא מעט הגעתי למפרט הזה(על המקומות החסרים יפורט בהמשך) - אין מה להתעכב על המפרט הזה שפה,עליו אני סגור: שם חלק: סוג מעבד לוח אם מארז NZXT Apollo No PSU Black קירור למעבד ספק כוח קירור למארז Glacialtech 120mm Case Fan Entering Bearing 18dba 36CFM זיכרון Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 דיסק קשיח WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS כרטיס מ…

• 9 תגובות
    • 733 צפיות
  6. Started by naorsy,

* מטרות המחשב? כנראה אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב .ו * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ככל הנראה עדיין לא סגור אבל לא משהו פחות מ14.5 זה בטוח * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי במיוחד אבל שלא יהיה זללן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? חיובי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 700GB SSD * כונן אופטי? ממש לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? …

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  7. אני מחפש מחשב שיהיה אפשר לגלוש איתו באינטרנט, מדי פעם להכנס ליוטיוב או משו ולעבוד עם אופיס. אם אפשר שהמחשב יכלול גם כונן דיסקטים (1.44) וצורב DVD. אני גם מחפש מסך עם המחשב, עדיף 19 אינטצ' שלא יעייף יותר מדי את העניים בעבודה ממושכת עליו (אני אעבוד מולו כמעט כל היום). סתם זרקתי מספר בתקציב, באמת שאין צורך לנצל את כולו אם אפשר למצוא משהו זול יותר שיתאים לצרכים שלי. תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  8. מעוניין ב-HTPC בפחות מ-2000 ש"ח. כרגע אני צריך יציאת svideo פשוטה עם אפשרות לחבר כרטיס מסך מתקדם יותר בבוא הזמן כשארכוש מסך עם כניסת HDMI. (כרגע יש לי CRT רגילה). דגש על מערכת שקטה עם HD גדול להכיל את כל הסרטים.

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  9. כמו זה? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=21976#details מה החסרונות הבולטים שלו? חוץ מזה שאין לו מערכת הפעלה( לא מפריעה לי)? ובכלל, איזה נייד\ניידים הכי מומלצים בטווח מחירים זה(3K) לצרכים בסיסים כמו גלישה וכו'

10. Started by boelne,

מחפש מחשב נייד לשימוש ביתי אינטרנט מוסקיה במיוחד סרטים אני מעדיף שיהיה חיבור HD ליראות סרטי HD בLCD תקציב 3200 אפשר לחרוג ל 3500 חשוב שיהיה מחשב אמין ויפה עם אחריות כמו שצריך. תודה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  11. מארז מחשב: Soprano (VB1000BNS) Thermaltake ------------------------------------------------------------- לוח אם: NVIDIA NF4 SLI :Chipset התאמה למעבד: AMD Athlon 64 FX , AMD Athlon 64 X2 , AMD Athlon 64 סוג הזיכרון: DDR ------------------------------------------------------------- מעבד: AMD Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 Box ------------------------------------------------------------- זיכרון של DDR 1024Mb 400MHz CL3 Kingston :RAM (שניים כאלה) ------------------------------------------------------------- כרטיס מסך: nVIDIA GeForce 8600GT Extreme 256MB PCIe Leadtek (שניים כאלה) ------------------------------------------------------------- הרד-דיסק:250 ג'גה בייט, של Weaste…

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  12. מחשב חזק לקידוד ומשחקים כבדים ישרת מסך בעל רזולוצייה 1280*1024 Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪826 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2353 Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 CPU Cooler Socket 775 1156, יחידות 1 ₪79 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1901 Gigabyte GA-PH67-UD3-B3 H67 CHIPSET, יחידות 1 ₪480 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2545 Kingston 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G, יחידות 1 ₪246 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3080 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪285 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 XFX ATI Radeon 6870 687A-ZDFC Du…

13. Started by galCool,

שלום רציתי מפרט למשחקים ב4000 שיהיה AMD ציוד הקפי: בלי מסך מקלדת ועכבר. שיהיה מחנות אחת. תודה.

• 11 תגובות
    • 733 צפיות
  14. Started by dankken,

שלום רב אני מביא לארץ את הלוח הזה כדי לבנות מחשב איתו ורציתי לדעת: - מה דעתכם על הלוח? - אני רוצה לקנות את שאר החלקים עבורו והתקציב שלי הוא לא גבוה (יכול להשיג חלקים מחו"ל בזול) - ייעוד המחשב הוא ביתי , סתם רוצה מחשב חזק!! , OC לא מתוכנן!! - חשוב לי שהמחשב יהיה שקט. - מעוניין למצוא חלקים (זכרונות וכו') ולנצל את תכונות הלוח באופן יעיל אבל ללא חריגות (OC). - מעוניין בכרטיס גרפי בינוני - לא מתכונן להריץ משחקים מיוחדים כגיימר - חשוב לי לדעת איזה ספק מתאים וכן סוג מארז מומלץ לפי הדרישות הנ"ל - ציוד היקפי: לא דרוש! מה שאני צריך זה: מעבד , זכרונות, HD, ספק כח, מארז. - אין לי העדפות לחברה מסוימת - קירור: לא נראה לי שאני צריך נכון לדרישות שלי מהלוח תודה לכם

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  15. טוב המחשב מיועד לסרטים אינטרנט משחקים בהגדרות בינוניות. בקיצור להכל. אין לי כל כך ידע בבניית מחשבים עברתי על הרבה מפרטים בסביבות המחיר שנתתי והצלחתי להרכיב את המפרט הבא: AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition 2.8Ghz Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪559 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2087 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪347 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1588 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪433 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪198 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 XFX ATI Radeon 4870 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪640 …

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  16. שוב שלום לכולם, ושוב המון המון תודה על העזרה. יש לי כמה דרישות חדשות מאז ההודעה הראשונה, החלטתי לפתוח נושא חדש, אני מקווה שזה בסדר. בקשה נוספת - אם יש משהו בפורמט ההודעות שלי שדורש שינוי / אם יש לכם בכלל משהו לומר לי - אנא אמרו לי. (תודה!) לעניינינו! להלן רשימת הדרישות המקורית, (השינויים החדשים מסומנים בכוכביות***). Hard Drive - 160GB (sata) screen - 19 inch, CRT not LCD memory - 2 chips of 1gb each ***motherboard - תומך PCI express אלא אם כן יצאו סלוטים חדשים שלא שמעתי עליהם לכרטיסים שהמחירים שלהם בסביבות ה 1500ש"ח keyboard + mouse - whatever is considered good Drives - 1 DVD burning drive graphics card*** עדיף כמובן כרטיס ל PCI express ורצוי 250MB זכרון עם כמה שיותר פו…

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  17. שלום יש לי מחשב מתוצרת Zeus, המפרט שלו הוא כזה: פנטיום 4 - 2.0Ghz, זיכרון 512K, כונן קשיח 60G, מסך 14.1 אינץ, כונן דיסקים Combo. המחשב אצלי 3 שנים בערך.. מי שיכול לשער את הערך של המחשב, כמה אפשר למכור אותו בערך. תודה

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  18. שלום אני מחפש לקנות מחשב לאמא שלי ... העיקר זה משרדי ממש פשוט גלישה באינטרנט אימיילים ואופיס... עכשיו אני רוצה גם לחבר אותו לטלויזיה ולראות איתו סרטים ודברים כאלה מדי פעם... זה היעוד של המחשב לא יותר מזה... חשוב שיהיה אמינות כמובן גודל מסך בין 14 ל 15.4 רחב. חשוב שיהיה USB כמובן... שיהיה כרטיס רשת אלחוטי, יציאת מסך ובאופציה S-VIDEO .... וכל שאר הדברים הרגילים... ואם יש איזה שלט רחוק למחשב או שאפשר לקנות יותר מאוחר בנפרד בשביל מצגות.. תודה מראש איתמר

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): כל תוכנות הגרפיקה פחות או יותר שמצוינות בפוסט של מפרטי גרפיקה- פרנסה! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 24" וחיבור לטלוויזיה 37" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צור…

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  20. 1. עד 2800, 3000 מקסימום של המקסימום 2. משחקים (שאני יוכל לשחק במשחקים של 2009 אפילו בדרישיות מינימליות...) וגראפיקה (פחות חשוב) 3. בלי ציוד היקפי 4. מעדיף כונן 320GB, ולפחות 3GB זכרון. 7. הרכבת מחשב במעבדה 10. יש סיכוי לoc אבל לא משהו קיצוני... 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה:"משחקים (שאני יוכל לשחק במשחקים של 2009 אפילו בדרישיות מינימליות...)" תודה!

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  21. Started by idanhauz,

שלום, מה ההבדל בין כרטיס מסך Nvidia GT425M עם 1 ג'יגה לבין NVIDIA Quadro FX 880M עם 1 ג'יגה וכמה הוא משמעותי בהרצה של תוכנות כמו אוטוקאד, סוליד וורקס, גוגל סק'צאפ וכו'

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  22. Started by Guy31,

בניתי לחבר מפרט ב3 אלף איך הוא? אוקי רק מעבד מרובע ליבות משחקים על רוב הדברים אני לא יכול לענות כי הוא לא מחובר כרגע מחר אני יערוך!

• 14 תגובות
    • 733 צפיות
  23. Started by Pavlik,

שלום, אני צריך המלצה למפרט מחשב שישמש לתוכנות גרפיות כגון Solid Works, Photoshop וכד'. לשימושים כאלה מה עדיף? מתלבט בין מעבד E8400 ל Q9300...אני לא בטוח אם למרובע ליבות יהיה יתרון. מה אתם אומרים? בעקרון חשבתי על המרובע ליבות ביחד עם לוח של ג'גהבייט ו 2GB זכרון... תודה!

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  24. אחרי שנשבר לי מהמחשב הקיים pentium D920.. החלטתי לשדרג. מה שיישאר איתי הם המארז: sonata 3 ספק: 500W של אנטק כרטיס מסך (בינתיים יישאר) 9800gt וכל שאר החלקים. אני מעוניין להחליף רק את המערכת עצמה. חשבתי על: לוח אם: ASROCK P67 EXTREME 4 מחיר: ₪730 מעבד: INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - BOX מחיר: ₪1106 זיכרון: KINGSTON HYPER-X BLU 4096MB DDR3 1600MHz CL9 מחיר: ₪299 שזה יוצא ₪2135 בעיקרון כנראה שאני אצטרך להחליף גם את הצורב, כי אין ללוח הזה חיבור IDE. המחירים נלקחו מ iqpc, ואני גר באזור רחובות. ככה שחנויות מרחובות, אשדוד וראשל"צ באות בחשבון. אני לא יודע אם המעבד הזה בא עם המאוורר הגדול של אינטל. אם לא, אז למה לקחת BOX? וגם איזה קירור אחר עדיף לי? מתוכנן OC, אבל לא שובר שיאים…

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  25. Started by RazKaziRo,

ישבתי עם חבר שלי ועברנו כאן בפורמים על ההמלצות של כולם והגענו למפרט הבא זה אמור להיות מחשב חזק שיכול לעשות כמה פעולות בלי להתקע למשל שגם האימיול תפעל ושאני גם יוכל לשחק במשחק חדש וכבד שיוצא ושלא יהיו לי בעיות איתו בעתיד מבחינת שידרוגים שהוא יהיה רלוונטי לעוד כמה שנים טובות מעבד AMD K8 64BIT 1MB Box 4000+ K8 64BIT San Diego מחיר: לא מצאתי לוח אם לא ידעתי איזה לוחות אם טובים יוכלו להחזיק את המעבד לברר מחיר זכורונות kingstom 512mb 400mhz ddr2 מחיר: 361-1019 דיסק קשיח Westren Digital 160GB 7200 8MB Sata מחיר: 471-609 ספק 500w 70-120 כונן LG מחיר: 90-170 צורב LG מחיר: 131-280 (לא ביחד) כונן דיסקטים סטנדרטי מחיר: 35-50 כרטיס קול יש אפשרות לאונבורד 8.1 (רק אחרי שאני ידע מה…

• 3 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים