ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,432 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב אני צריך מפרט שיגיע עד 4000 שקל מקסימום מקסימום [ואם אפשר אז אפילו פחות] לא כולל מסך ורמקולים. הדרישות: 1. מחשב לא מיועד לגיימינג, רק לעיתים רחוקות... 2. המחשב יעבור OC כדי לשפר ביצועים [לא בשביל להשיג תוצאה!] כך שהשקעת מערכת קירור יקרה וכו' תהיה מיותרת פה... 3. השימוש העיקרי במחשב - תוכנות מסרים, אינטרנט, תוכנות עריכה גרפית, עריכת סאונד, הורדות, מוזיקה... מולטיפרוגרמינג - על המחשב ירוצו הרבה תוכניות באותו זמן... 4. סרטים לעיתים רחוקות... 5. המחשב הזה יהיה המחשב שלי ל5 שנים הבאות, כך שאני צריך מחשב שישרוד יחסית טוב 5 שנים בלי להפוך לגרוטאה.. 6. עדיפות למחשב שקט - אך לא חובה... 7. שתי כוננים [אחד למערכת הפעלה ואחד לקבצים] או כונן אחד? מה כדאי? אני בעצמי לא…
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא למשחקים כבדים? יש לי 19" CRT ואני לא מתכנן להחליף אותו כרגע. אני משחק על 1280x1024. חוץ מזה אני מאמין שהGTX 260 הזה יוכל לסחוב גם רזולוציות קצת גבוהות יותר בלי להתאמץ, לא? לא סגור בכלל על הלוח אז אשמח להצעות שם. מעבד AMD Phenom II X3 720 Black Edition Box ¤748 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1293 לוח אם Gigabyte GA-MA790X-UD4 ¤588 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9GM430 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤310 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤304 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרט…
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד. חשוב לי שיהיה קל, אבל מסך בגודל סביר, מה שאומר כנראה 13.3. בנוסף, חשוב לי שיהיה גימור טוב, שיחזיק מעמד כשהוא חוטף מכות (כמו IBM thinkpad שיש לי עכשיו). אני לא צריך ביצועים חזקים, לא משתמש בתוכנות כבדות. רוצה גם אחריות לפחות שלוש שנים ומחשב איכותי מבחינת הרכיבים. מעדיף מסך מט. קיבלתי הצעה ל hp 4330 probook מעבד M2330. איך הוא? ואיך אותה סדרה עם מעבד 2310 או 2410? איך הוא לעומת הסדרה dell vostro או asus 31? האם 2 ק"ג זה לא כבד למחשב עם מסך 13.3 (זה המשקל של ה hp)? האם זה בגלל הגימור החזק יותר? תודה ארי
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים * גודל המסך? אין חשיבות * משקל רצוי? אין חשיבות * האם נדרש זמן סוללה ארוך אין חשיבות לזמן סוללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אין חשיבות * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא הדגש הוא על המחיר, המחשב חייב להיות כמה שיותר זול ופשוט, עדיפות לחנויות באזור הצפון
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני צריך מחשב מעולה, הכי טוב שאפשר ב6000 ש"ח לכל השימושים ולא צריך מסך, רמקולים או מקלדת ועכבר. שבוע טוב
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
לעבודה משרדית לא משחקים לא תוכנות בעיקר אינטרנט אבל שלא יהיה עגלה אני לא רוצה רשימה - מחשב סגור אני רוצה המלצה לחנות במרכז עדיפות לרמת-השרון תודה
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
תודה רבה טכנולוגיית העתיד כבר כאן! למקצוענים המילה האחרונה של INTEL כולל המעבד בעל 4 הליבות CORE 2 QUAD לוח אם-INTEL G-41TY/HD/1600MHZ זיכרוןkingston בנפח4GBבמהירות800 FX 9500GT/1024MB/HDMI-DVI ד.קשיח500GB SATA II/32M המחשב שזכה בכל תואר אפשרי.המחשב שעובד במהירות דימיונית מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימלית לוח אם-אינטל מקורי-G41TY-Trinity valley-1600MHZ-שיא הטכנולוגיה של אינטל מעבד-Intel® Core2 QUAD Q8200/1333Mhz/45Nm-ליבה מרובעת לביצועים מעולם אחר זיכרון-kingston/samsung-4096MB PC6400-HYPER-800MHZ-למהירות מסחררת כרטיס מסך-FX 9500GT-1024MB/DVI/HDMI-לגרפיקה עוצרת נשימה(כולל יציאת MEDIA CENTER) דיסק קשיח-samsung/HITACHI-500GB(0.5TB) SATA IIנפ…
-
- 10 תגובות
- 695 צפיות
-
-
עם חריץ לכונן אחד או אוליי שתיים אם אין הרבה פער במחיר. ואיזה כונן הכי מומלץ בתקופה זו לגודל של 256-500GB?
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום.. אני מחפש נייד לעבודה בלבד.. אינטרנט אופיס ותוכנות עריכה גרפיות (AutoCad ותוכנות הנדסה שונות.. לא מדובר על פוטושופ ודומות לה)... נדרש גם כן כמה שיותר מקום אחסון... כמה שיותר יותר טוב.. המסך.. לא מבין בזה בכלל.. כרגע אני יושב בשולחני עם 15.. די סביר.. אם יש 17 שהוא איכותי לעבודה באופיס... קדימה חשוב ביותר שהמחשב יהיה חרשי.. כמה שיותר שקט.. בכל דרך שהיא.. ולפי הכותרת.. צריך סוללה כמה שיותר חזקה.. התקציב שבכותרת הינו תקציב שבו אני קונה מחשב שולחני.. אני לא מבין במחשבים ניידים ולכן שמתי את אותו תקציב.. אם יש מחשבים ניידים בתקציב גבוה יותר ששווים את הכסף.. ייתקבלו בברכה.. ודבר אחרון.. ראיתי שיש מחשבי טאבלט.. אם יש אחד שהוא יחסית חזק וטוב.. יתקבל גם כן.. תודה...
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אהלן, ברצוני לברר אם למחשב הנ"ל קיימת יציאת dvi, לא הצלחתי למצוא את הנתון הזה באתר של dell או של ati. על הכרטיס נאמר שהוא תומך ב hdtv אך לא ברור לי באיזה יציאה של המחשב ניתן להשתמש כדיי לנצל זאת. האם מישהו יודע? תודה.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום דודה באמריקה וקנתה את המחשב הזה AS51005674 ב600$ רציתי לדעת מה דעתכם(המחשב מיועד לסטודנטית כולמר לעבודות משרד גלישה אופיס וכדומה) מפרט מפרט מפורט- http://articulo.mercadolibre.com.pe/MPE-2825503-notebook-acer-aspire-amd-athlon-64x2-1gb-ram-160gb-disco-dur-_JM תודה
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
רוצה לדעת מה כל רכיב עושה אם יש אתרים שניתן לדלות משם את המידע אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב מחשב שייעודו גלובלי, כלומר גם משחקים לא כבדים (PES וכו'), גם צפיה ב-HD (שימוש קבוע ב-XBMC) וגם שימוש רגיל (אופיס, אינטרנט וכו'). בעקרון, המחשב יהיה פעיל כל הזמן, והוא מועד לשימושם של כמה אנשים בבית. התקציב הוא 1500. חלק מהחלקים קיימים: ספק 500 HEC, דיסק SATA, זכרון 2GB DDR3. נדרשת תוספת של עוד 2GB. לא נדרש כרטיס מסך נפרד, עדיף מובנה. בעתיד ייתכן ויוסיפו כרטיס. עדיפות למעבדי AMD. לא נדרש ציוד היקפי. השקט של המפרט די חשוב - 8, בסולם של 1 עד 10. ככל הנראה יבוצע OC למעבד, אבל לא מעבר לרמה שדורשת שינוי מתחים ושינוי קירור המעבד. לא נדרשת מערכת הפעלה. עדיף הרכבה בחנות אבל לא קריטי. תודה
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אז ככה: http://hwzone.co.il/specslist/view/77 אני מעוניין לקנות את המפרט הזה אמרו לי שבמחיר הזה אני לא ימצא יותר טוב מישהו יכול להביא לי מחשב יותר טוב מזה במחיר הזה? וד"א כל החלקים שרושמים שם יש אותם ב-KSP? אם לא אז מישהו יכול לבנות לי בבקשה מפרט מ-KSP כי אני מעוניין לקנות משם מטרת המחשב למשחקים,ללא ציוד היקפי תודה אנשים
-
- 12 תגובות
- 695 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4.5.... יש מצב למזומן 2. מטרות המחשב? לא גיימר, אני אוהב רק לשחק מדי פעם אבל שיהיה כרטיס מסך חזק 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך, מקלדת ועכבר (לא אלחוטיים), לא יודע מה זה כרטיס טלויזיה.... 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? רק כונן קשיח שלא גדול מ160 ג'יגה 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? חשוב שיהיה שקט, קירור טוב (אבל לא מטורף) עיצוב זה החלק הכי פחות חשוב אבל שלא יהיה מכוער 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8…
-
- 9 תגובות
- 695 צפיות
-
-
תקציב: 2500 ש"ח. צריך מסך 17 אינץ' (לא חייב LCD בכלל), צורב DVD פשוט וסט פשוט ובסיסי של מקלדת ועכבר בנוסף לכל החומרה הבסיסית כמובן. לעבודה רגילה במחשב (אינטרנט, מסנג'ר, סרטים, צריבות, וורד....) ומעט משחקים. ניתן לחרוג בכ-100 ש"ח אך רצוי שלא. התקציב דיי חונק אבל לא צריך מחשב על, תודה. עריכה: עדיפות לקנייה בחנות Com4U.
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתכוון לרכוש מחשב ניייד של אפל בקרוב אך אשמח לקבל את המחשב המושלם בסביבות 6000 ש"ח אלו שני ליניקים למחשבים שתפסו את עיני.. http://store.idigital.co.il/z0gv.html http://store.idigital.co.il/Z0GK.html הצרכים הם של סטודנט רגיל תוכנות וורד אקספלורר וכו'. אשמח לשמוע האם מחשב זה יענה לי על הצרכים במהירות תגובה טובה. מה אתם אומרים בכלליות על המקינטוש תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי אבא שלי החליט שהוא לא חייב מחשב "כזה חזק" והציע לי להחלף איתו... האם שווה לי? שלו הנוכחי והחדש: Compucase 6A19 Hec300W Black Kreton 512 MB DDR2 667Mhz CL5 - Starex series(לא היה תקציב ל"לא ג'נרי") Amd Athlon 64 3500+ BOX AM2 Gigabyte GA-M55plus-S3G nForce 430 AM2 WD 160 GB 7200 RPM SATA2 8 MB Cache LG GSA-H10AK-Black 2,400 ש"ח(אני חושב שהוא ירצה להשאיר אצלו את צורב הDVD...) קישור ללוג ההרכבה שלו מלפני כמה ימים: http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...ad.php?t=200757 שלי הנוכחי(נקנה לפני שנתיים בדיוק): EPOX 4sgm8i כרטיס מסך O/B מארז ג'נרי עם איזה חלון ותאורה intel Penitum 4 2.8@3.25 Prescott 2*256 A-DATA 400@466 EVERCOOL 400W TRUE 3 מאווררים …
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מחשב לילדים לעבודות בית ספר גלישה באינטרנט קצת סרטים קצת סימס וזהו ממש פשוט שיעבוד מהר ושיהיה שקט כי הוא נמצא בחדר שינה של הילדים בלי ציוד הקפי - מארז, קירור(אם צריך לשקט), מעבד, זכרונות, צורב, קשיח, כ.מסך אפשר לחרוג ב-150 שח אם צריך חנות - KSP תודה
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום, מעוניין בהמלצה לנייד עד 3000 - אפשרי חריגה קלה אם זה מחוייב. המחשב לא צריך להיות סופר נייד, או עם דרישות מיוחדות. כן מעניין קצת עיצוב, יש דרישה למחשב עם צבע (חיצוני) ירוק אם אפשר. Dell ??
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה למחשב נייד ללימודים. יהיה שימוש בתוכנות פשוטות,אבל מעדיף שיהיה מעבד חזק. חשוב לי שיהיה לו סוללה חזקה,ושהמחשב יהיה קל( עד 2K) התקציב יכול להשתנות לכל כיוון,אם אני יצטרך להוסיף למחשב טוב יותר אז אני יוסיף. אם יש מחשב קצת יותר זול ומתאים לדרישות אז זה גם אפשרות. * מטרות המחשב? אופיס,קצת סרטים ותוכנות פשוטות * גודל המסך?13-15 * משקל רצוי? פחות מ2K * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח?250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לנובו או דל
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי אני זקוק להמלצה למחשב נייד בעיקר לסרטים ומשחקים עד 5 אלף אפשר חריגה אם היא שווה את זה ותשמעו שהמסך יהיה לפחות 15 ומעלה ולא יודע לגבי סוללה כי אני כאילו ישתמש בו אם המטען אז זמן סוללה לא כל כך חשוב. תודה
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אהלן אנשים, צריך מפרט ב-4000ש"ח למשחקים (או יותר נכון סימולטורים בלבד), לא צריך מסך, ציוד הקפי וכוננים אופטיים (צורב, DVD וכו'...) תודה, מתן.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב כולל מסך 22 LCD שישמש אותי בעיקר לשימוש ביתי רגיל, רוב השימוש יהיה באינטרנט: לגלישה צ'אטים ומסנגר ולקרוא מאמרים ווידאו ועל הדרך זה כל מה שבא בדר"כ מוסיקה וסרטים רגילים לא HD, (לא בקטע של עריכת סאונד או סרטים כבדים) לא למשחקים אבל עדיף שיהיה כרטיס מסך סביר בשביל הסרטים שירוצו טוב לא מתוכנן O.C, תקציב עד 2500, צריך ציוד היקפי (מקלדת, עכבר ומסך 22) תודה לעוזרים... המפרט שהיכנתי: אתם יכולים להוסיף\להוריד\לשפר חלקים לפי דעתכם כי אני באמת רוצה שזה יהיה קנייה משתלמת ולא מבין כ"כ בספקים ומארזים אם אפשר להוריד את המחיר בעוד כמה מאות לדברים ששמתי פה ולא משתלם לי אז אני אודה לכם מאוד
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי, אני כנראה הולך על המפרט הבא: מחיר / דגם 819 AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray 229 Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler 959 DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 Motherboard 494 Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 319 NEC ND-3540AW 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW 2339 Leadtek FX6800GT PX6800GTTDH PCI-e 256Mb Retail Video Card 339 Sunbeam Samurai Gaming P/S not include Black Case 429 Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply השאלה שלי היא כזו - האם כדאי ללכת על זיכרון Twinmos Speed Premium 512MB DDR 3500 Memory x2 ב 820 שח או להשקיע בOCZ 1G (512Mbx2) Enhanced Latency Platinum REV 2.0 3200 Memory ב1560 שח? במילים אחרות, האם ההשקע…
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-