עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המחשב הוא לאחי שרוצה לשחק בעיקר משחקים בסגנן NBA ן GTA

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  2. Started by giloz123,

שימושים בעיקר למשחקים כבדים כולל מקלדת+עכבר+רמקולים תודה

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  3. זאת מתנה קטנה ליום הולדת של בן דוד שלי ואבא שלו גם כן אוהב את השטויות האלה אז הוא מוכן להשקיע 6,000 שקל במסך דק 19 אינטץ ומחשב שמיועד במיוחד למשחקים. עכשיו אפשר גם לקחת 17 ולשפר משמעותית את המחשב בכסף אבל רק אם זה יהיה משהו באמת משמעותי, ואני לא רוצה לקחת שם סיכון של OC וכאלה אז אל תתנו לי משהו שאני יצתרך לפתוח לו צינורות ולרצוח אותו בOC למה זה גם מתנה ליום הולדת אז לא נעים. את האמת שאני הייתי מכין אבל עכשיו אני עסוק עם הצבא והכל אז אין זמן ככה שאם אתם יכולים להשקיע טיפה אני מאוד יודה לכם. תודה מראש, גיא.

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  4. Started by xpsdn,

[table][tr][td]קטגוריות[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪953 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪55 [/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]MSI H77MA-G43 Sata3/Usb3 VGA/DVI[/td][td] 1 [/td][td] ₪448 [/td][/tr][tr][td]מארז[/td][td]באנדל Bitfenix Survivor Core + Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש[/td][td] 1 [/td][td] ₪530 [/td][/tr][tr][td]זיכרון[/td][td]Kingston 4GB 1600[/td][td] 2 [/td][td] ₪120 [/td][/tr][tr][td]קשיח למחשב שולחני[/td][td]Toshiba 1TB 3.5" SATA …

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  5. Started by genia,

/

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  6. שלום לכולם. חבר שלי רוצה מחשב למשחקים (למשל black ops, pro evolution, starcraft) ופיתוח (סטודנט למדעי המחשב). יש לו עדיפות רצינית לאינטל והחנות צריכה להיות מהמרכז (RSM יהיה מצוין). לא מתוכנן OC והשקט לא חשוב במיוחד. תודה מראש, דודי

7. שלום, כאמור, אשמח למפרט מחשב כנ"ל, לצורך עבודה ביישומי אופיס, גלישה והפעלת משחקים סטנדרטיים. רצוי מסך 22', צורב DVD (ללא floppy), מקלדת ועכבר אלחוטיים, ללא רמקולים. אין חשיבות ל OC או למשהו שקט במיוחד. תודה

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  8. Started by guycnaan,

שלום רב לכולם,לצערי הספק כוח שלי תש כוחו אחרי 3 שנים וחצי ונראה לי שהגיע הזמן להחליף מחשב. מכיוון שאני בצבא רוב הזמן לשנה וחצי הקרובות אני לא מחפש חיית משחקים או משהו כזה ולצערי גם הבנתי בשוק חלשה מבעבר ולכן אזדקק לעזרתכם התקציב:עד 3- K2.5 (כמה שפחות יותר טוב) דרישות (במידת האפשר): מעבד ברמת הסביר (לא סלרונים) ספק כוח נורמלי (לא בעיה אם OEM) לוח אם לא OEM כרטיס מסך בסיסי ביותר (לא און בורד) זיכרון סביר,מקום טוב בHD ואין צורך בציוד היקפי כמו כן המשפחה ביקשה שאבנה מדיה סנטר. התקציב:עד 2K (שוב,כמה שפחות יותר טוב) המפרט המבוקש:כרטיס טל' עם יכולת הקלטה מטל' (יציאה לAV,האם צריך גם כרטיס מסך בנוסף?) כרטיס קול 5.1 צורב DVD HD 250 GB לפחות השאר רק שיפעל לא משנה ברנדים או דברים ה…

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  9. Started by lexsus,

שלום! הייתי שמח אם משיהו היה עוזר לי ! אני צריך שמישהו שמבין יעזור לי במפרט מחשב שיעלה 5000 ש"ח ולא שקל יותר! תודה למי שיעזור!הוא מלך! אבל שיהיה מחשב חזק למשחקים ! עם כרטיס מסך איכותי! בלי היצד הקיפי (שזה כול מסך +עכבר+ומקלדת לא צריך רק מחשב!) אני רוצה למשחקים כבדים כמו קרסיס שיעבו על ההגדרות הכי גבוהות חלק!

• 12 תגובות
    • 857 צפיות
  10. Started by grenka,

אספתי מחשב למשחקים ורציתי שתביאו הצעות לשיפור בעיקר אני צריך מחשב חזק למשחקים הינה המחשב הכמעט אסוף: מעבד: core 2 quad q9300 1333mhz לוח אם: Gigabyte ep45c-ds3r s775 1600 mhz כרטיס מסך: Gigabyte 9800gt 512mb זיכרון: 2x2GB ram DDR2 1066mbz כל השאר לא משהו עיקרי

• 10 תגובות
    • 780 צפיות
  11. Started by aviad .le,

שלום חדש! אני רוצה בבקשה שתתנו לי פה מפרט ללא רמקולים .אבל כולל מסך דק! צורב ואני רוצה לפחות 4 מאווררים במחשב ואם אפשר תכרטיס מסך XD1950 ואינטל דו קורו 6300 צורב לא יקר מדיי מקווה שיעזרו לי

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  12. Started by uzi-bro,

מפרט מחשב מכונת משחקים =] עדיף 6000 אבל אפשר 6500 + מסך ומחשב מוכן אני רוצה כאילו מורכב רק לקנות וזהו

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  13. שלום. אני רוצה לקנות מחשב שישמש בעיקר כמחשב סטודנט, אבל אני רוצה שהוא יוכל גם להריץ משחקים (עם דגש על המשחק DUNGEON SIEGE II למי שמכיר). לאחר חיפושים ארוכים ומייגעים באתרי חומרה (אני לא ממש מבין גדול בתחום), הרכבתי את המפרט הבא: מעבד: ?AMD Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE? לוח אם: ? ASROCK 939DUAL-SATA2, s939, ULi, AGP, PCI-E? זכרון: ?512Mb 400MHz Corsair (Value) CL2.5? כרטיס מסך: NVIDIA 6200TC (היצרן יקבע על פי המחיר). דיסק קשיח: ?WD 80GB SATA 7200 8MB WD800JD? DVDRW: ?NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8? עדיין נותרו לי מספר שאלות: 1. האם כרטיס המסך שבחרתי יספיק? 2. האם כדאי לחסוך ולקנות זכרון TWINMOS במקום? 3. בקשר למארז, המארז שרציתי, HEC COMPUCASE 6A19 טיפה יקר לטעמי. באח…

• 10 תגובות
    • 925 צפיות
  14. Started by MasterGal,

שלום לכולם, זה מפרט למחשב שאני רוצה לקנות, אשמח עם תאירו ותעירו לי על חומרה טובה יותר קבלו: מעבד: AMD ATHLON 64 3000 + BOX (מה זה לעזעזל BOX) + מאוורר silentboost לוח אם: כאן לא ידעתי מה יותר טוב אבל בסוף בחרתי, EPOX 8HDA3J למעבדי AMD 64 זכרון : TWINMOS 512MB (השאלה עם הלוח אם שבחרתי תומך בשני סלוטים של 512MB!!!!!!!) כרטיס מסך: GIGABYTE RADEON 9800 PRO 128MB 256BIT - יש משהו יותר טוב!!!!!! מארז: COMPUCASE, אני צריך משהו חזק עם יותר מאוורר אחד על המארז, אבל בסביבות 350 ש"ח. הסכום שאני רוצה להשקיע זה עד 4500 ש"ח, אני עומד בזה???

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  15. שלום רב, אשמח להעזר בכם לתכנון מחשב חדש למרפאה, מדובר בשלושה מחשבים כאשר אחד מהם יכול להיות מעט יותר חזק. לשימושים בסיסיים בלבד. אולם כן חשוב לי שהדיסק הראשי יהיה SSD. לא שומרים כמעט כלום על המשחבים האלה ותותקן רק מערכת הפעלה ועוד 3-4 תוכנות קטנות. מקסימום אופיס. מערכת ההפעלה תהיה של 32 ביט לכן אין טעם ביותר מ 4 ג'יגה זכרון. לא בטוח שחייבים לדעתי i3 מחשב פנטיום גם יכול אולי להספיק, לא? חשוב מארז שיהיה קטן יחסית, אסטטי ולא מרעיש. מתכוון לרכוש מחנות סמוכה למרפאה באיזור השרון, KSP אייבורי וכו'. סורי. צריך את המעבדה זמינה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח כולל מערכת הפעלה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר למה לא. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? …

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  16. אוקיי אני ממונה להרכבת מפרט למחשבי בית ספר חחחח.. קונים סך הכל 40 מחשבים ב2.5 כל אחד. לעבודה בית ספרית חחח... ועוד שתי מחשבי HTPC לחדרי צפייה ב3k לאחד. תודה

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  17. נא להרכיב מKSP פתח תקווה (יש הנחה לסניפים ספציפיים על חלקים ספציפיים, אז לקחת בחשבון), המסך צריך להיות CRT 19',המחשב למשחקים, שום OC לא מתוכנן. עדיפות ל2 ג'יגה ראם. נסו לראות איך אתם עושים את זה מסכים אפשר לקחת מכל חנות אחרת.[br]פורסם בתאריך: 29.12.2006 בשעה 01:17:12 אני נאלץ להקפיץ, זה הגיע לעמוד שני ולא ענו לי. :-\

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by דובי770,

לכל מומחי הפורום שלום רב. אני צריך לקנות כארבעה חמישה מחשבים למשרד. . מה התקציב המקסימאלי? לא יודע, דרישות בהמשך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית עם מולטי טאסקינג בתכנות קל באקסל בדפדפן בmysql בוורד בvnc viewer ותוכנות דומות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מעוניין במסך FHD גדול 20-23 אי…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום, אני מחפש מפרט למחשב לשימוש משרדי(ימוקם בספריה ויעמוד לרשות המבקרים) בפחות מאלף שקל(הגבלה קשיחה, אי אפשר לחרוג בשקל).אם זה רלוונטי אני הולך לקנות שני מחשבים כאלו(כל אחד באלף שקלים). 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל לא קריטי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר לחרוג בכלל, גם לא בשקל(בירוקרטיה ונהלים של הארגון). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד להריץ חלונות 7, אופיס, גלישה ברשת וזהו בעקרון. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב יהיה בשימוש תדיר אך ללא ייעוד מיוחד(סוג של מחש…

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  20. Started by reiematza,

צריך מיפרט למישחקים כולל מסך 19" מיקלדת עכבר ורמקולים עד 5000 ש"ח

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  21. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤838 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5QL-E ¤583 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31253 כונן קשיח Seagate ST31000340AS 1000GB SATA2 32MB ¤551 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000340AS זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 ES ¤317 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996640 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤885 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4852DDF צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤132 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז מחשב ללא ספק CoolerMaster CM690 ¤343 כמות:1 http://www.skypc.co…

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  22. Started by YOU123,

אני צרייך מחשב למחשקים בעיקר ללא ציוד הקפי המחשב הוא רק למחשקים!!!!!!!!!! תודה

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  23. שלום! הרבה זמן שאני לא מעודכן במחירים כך שאני כבר לא במצב של לבנות לעצמי מפרט ממוטב. אני רוצה לקנות מחשב ב2500 ש"ח שכולל את הדברים הבאים כחובה: מעבד אינטל E7200+קירור סביר, 4GB זכרון, רמקולים סביים (50 שקל יספקו אותי) בנוגע לגרפיקה, המחשב אולם למשחקים,אך סביר להניח שהוא יצטרך לסחוב משחקים רק כשנה וחצי (אחרי זה מתגייסים), מבחיניתי שיסחוב עכשיו במדיום ועוד שנה בLOW. המסך שלי הוא CRT וככל הנראה אני אמשיך איתו עד שהוא יתפגר... הרז' שאני מתכוון לשחק עליה לא תעלה על 1280X1024 וסביר להניח שתיהיה 1024X720. אני לא פריק של משחקי פעולה (קרייסיס, COD וכאלה) עתירי גרפיקה אלא חשובה לי היכולת להריץ הרבה מאוד קבוצות במשחקים אסטרטגיה בלי להאט. נוסף על כך חייב שהוא יעמוד במינימום לGTA 4 (…

24. יש כמה דברים שחייבים להיות במפרט 1. intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM. 8800GT Overclocked edition 2. ו2GB זיכרון לגבי כל השאר אין לי כל כך העדפות אבל אני רוצה מחשב חזק שיחזיק לי כמה שנים כי אני בצבא ולא יהיה לי כסף לעוד אחד לגבי האו סי אם קירור מעבד לא נכנס בתקציב אז אפשר לוותר וחשוב לי שהמארז יהיה איכותי עם זרימת אויר טובה ושקט [ מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤549 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤257 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL…

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  25. טוב, את המפרט הזה אני מרכיב לאחותי הקטנה. כראוי לילדה בת 12 הרבה יותר אכפת לה איך המחשב נראה (ז"א מארז, רמקולים, מקלדת וכולי) מאשר איך הוא מתפקד, אבל עדיין אני בונה עליו למשחקי רשת וכולי. בכל אופן אני אעריך הערות

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים