ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב שישמש בעיקר כמחשב סטודנט, אבל אני רוצה שהוא יוכל גם להריץ משחקים (עם דגש על המשחק DUNGEON SIEGE II למי שמכיר). לאחר חיפושים ארוכים ומייגעים באתרי חומרה (אני לא ממש מבין גדול בתחום), הרכבתי את המפרט הבא: מעבד: ?AMD Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE? לוח אם: ? ASROCK 939DUAL-SATA2, s939, ULi, AGP, PCI-E? זכרון: ?512Mb 400MHz Corsair (Value) CL2.5? כרטיס מסך: NVIDIA 6200TC (היצרן יקבע על פי המחיר). דיסק קשיח: ?WD 80GB SATA 7200 8MB WD800JD? DVDRW: ?NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8? עדיין נותרו לי מספר שאלות: 1. האם כרטיס המסך שבחרתי יספיק? 2. האם כדאי לחסוך ולקנות זכרון TWINMOS במקום? 3. בקשר למארז, המארז שרציתי, HEC COMPUCASE 6A19 טיפה יקר לטעמי. באח…
-
- 10 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה מפרט למחשב שאני רוצה לקנות, אשמח עם תאירו ותעירו לי על חומרה טובה יותר קבלו: מעבד: AMD ATHLON 64 3000 + BOX (מה זה לעזעזל BOX) + מאוורר silentboost לוח אם: כאן לא ידעתי מה יותר טוב אבל בסוף בחרתי, EPOX 8HDA3J למעבדי AMD 64 זכרון : TWINMOS 512MB (השאלה עם הלוח אם שבחרתי תומך בשני סלוטים של 512MB!!!!!!!) כרטיס מסך: GIGABYTE RADEON 9800 PRO 128MB 256BIT - יש משהו יותר טוב!!!!!! מארז: COMPUCASE, אני צריך משהו חזק עם יותר מאוורר אחד על המארז, אבל בסביבות 350 ש"ח. הסכום שאני רוצה להשקיע זה עד 4500 ש"ח, אני עומד בזה???
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח להעזר בכם לתכנון מחשב חדש למרפאה, מדובר בשלושה מחשבים כאשר אחד מהם יכול להיות מעט יותר חזק. לשימושים בסיסיים בלבד. אולם כן חשוב לי שהדיסק הראשי יהיה SSD. לא שומרים כמעט כלום על המשחבים האלה ותותקן רק מערכת הפעלה ועוד 3-4 תוכנות קטנות. מקסימום אופיס. מערכת ההפעלה תהיה של 32 ביט לכן אין טעם ביותר מ 4 ג'יגה זכרון. לא בטוח שחייבים לדעתי i3 מחשב פנטיום גם יכול אולי להספיק, לא? חשוב מארז שיהיה קטן יחסית, אסטטי ולא מרעיש. מתכוון לרכוש מחנות סמוכה למרפאה באיזור השרון, KSP אייבורי וכו'. סורי. צריך את המעבדה זמינה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח כולל מערכת הפעלה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר למה לא. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? …
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אוקיי אני ממונה להרכבת מפרט למחשבי בית ספר חחחח.. קונים סך הכל 40 מחשבים ב2.5 כל אחד. לעבודה בית ספרית חחח... ועוד שתי מחשבי HTPC לחדרי צפייה ב3k לאחד. תודה
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
נא להרכיב מKSP פתח תקווה (יש הנחה לסניפים ספציפיים על חלקים ספציפיים, אז לקחת בחשבון), המסך צריך להיות CRT 19',המחשב למשחקים, שום OC לא מתוכנן. עדיפות ל2 ג'יגה ראם. נסו לראות איך אתם עושים את זה מסכים אפשר לקחת מכל חנות אחרת.[br]פורסם בתאריך: 29.12.2006 בשעה 01:17:12 אני נאלץ להקפיץ, זה הגיע לעמוד שני ולא ענו לי. :-\
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לכל מומחי הפורום שלום רב. אני צריך לקנות כארבעה חמישה מחשבים למשרד. . מה התקציב המקסימאלי? לא יודע, דרישות בהמשך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית עם מולטי טאסקינג בתכנות קל באקסל בדפדפן בmysql בוורד בvnc viewer ותוכנות דומות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מעוניין במסך FHD גדול 20-23 אי…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב לשימוש משרדי(ימוקם בספריה ויעמוד לרשות המבקרים) בפחות מאלף שקל(הגבלה קשיחה, אי אפשר לחרוג בשקל).אם זה רלוונטי אני הולך לקנות שני מחשבים כאלו(כל אחד באלף שקלים). 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל לא קריטי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר לחרוג בכלל, גם לא בשקל(בירוקרטיה ונהלים של הארגון). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד להריץ חלונות 7, אופיס, גלישה ברשת וזהו בעקרון. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב יהיה בשימוש תדיר אך ללא ייעוד מיוחד(סוג של מחש…
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
צריך מיפרט למישחקים כולל מסך 19" מיקלדת עכבר ורמקולים עד 5000 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤838 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5QL-E ¤583 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31253 כונן קשיח Seagate ST31000340AS 1000GB SATA2 32MB ¤551 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000340AS זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 ES ¤317 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996640 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤885 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4852DDF צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤132 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז מחשב ללא ספק CoolerMaster CM690 ¤343 כמות:1 http://www.skypc.co…
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני צרייך מחשב למחשקים בעיקר ללא ציוד הקפי המחשב הוא רק למחשקים!!!!!!!!!! תודה
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום! הרבה זמן שאני לא מעודכן במחירים כך שאני כבר לא במצב של לבנות לעצמי מפרט ממוטב. אני רוצה לקנות מחשב ב2500 ש"ח שכולל את הדברים הבאים כחובה: מעבד אינטל E7200+קירור סביר, 4GB זכרון, רמקולים סביים (50 שקל יספקו אותי) בנוגע לגרפיקה, המחשב אולם למשחקים,אך סביר להניח שהוא יצטרך לסחוב משחקים רק כשנה וחצי (אחרי זה מתגייסים), מבחיניתי שיסחוב עכשיו במדיום ועוד שנה בLOW. המסך שלי הוא CRT וככל הנראה אני אמשיך איתו עד שהוא יתפגר... הרז' שאני מתכוון לשחק עליה לא תעלה על 1280X1024 וסביר להניח שתיהיה 1024X720. אני לא פריק של משחקי פעולה (קרייסיס, COD וכאלה) עתירי גרפיקה אלא חשובה לי היכולת להריץ הרבה מאוד קבוצות במשחקים אסטרטגיה בלי להאט. נוסף על כך חייב שהוא יעמוד במינימום לGTA 4 (…
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש כמה דברים שחייבים להיות במפרט 1. intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM. 8800GT Overclocked edition 2. ו2GB זיכרון לגבי כל השאר אין לי כל כך העדפות אבל אני רוצה מחשב חזק שיחזיק לי כמה שנים כי אני בצבא ולא יהיה לי כסף לעוד אחד לגבי האו סי אם קירור מעבד לא נכנס בתקציב אז אפשר לוותר וחשוב לי שהמארז יהיה איכותי עם זרימת אויר טובה ושקט [ מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤549 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤257 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL…
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
טוב, את המפרט הזה אני מרכיב לאחותי הקטנה. כראוי לילדה בת 12 הרבה יותר אכפת לה איך המחשב נראה (ז"א מארז, רמקולים, מקלדת וכולי) מאשר איך הוא מתפקד, אבל עדיין אני בונה עליו למשחקי רשת וכולי. בכל אופן אני אעריך הערות
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1366X768. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? GTA IV, Crysis, משחקים כבדים בעיקרון. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות עם פיטרים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪1008 קירור למעבד: Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 מחיר: ₪116 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-S2V-B3 כמות: 1 מחיר: ₪316 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 מחיר: ₪223 ספק כוח: FSP Aurum 650W Modular Gold 90 כמות: 1 מחיר: ₪661 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 1 מחיר: ₪128 קשיח למחשב שולחני: בקניית מחשב חדש בלבד - Solidata 60GB SSD K8 280/270 כמות: 1 מחיר: ₪499 כרטיס מסך: Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 320-bit interface OC version - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪1523 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 מחיר: ₪100 תוכנות: Mi…
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מעדיף שלא. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? גיימינג ושימוש כללי. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש. תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1280X1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לכל המשחקים החדשים שיצאו בעיקרון COD Dead space 2 וכו... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר בתקציב הנ"ל. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיס…
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
בוקר טוב,אחרי כמה שנים שאני כבר לא בעניינים הגיע הזמן לקנות מחשב חדש,ולהתייעץ עם חברי הפורום כמובן. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300,מעדיף שלא. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? גיימינג ושימוש כללי. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש. תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920X1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? COD החדש בעיקר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר בתקציב הנ"ל. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, …
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
התקציב המקסימלי כאמור הוא 7K, עם עדיפות לסכום נמוך יותר במידה ואפשר. מס' דרישות: - המסך חייב להיות בגודל 23-24 אינצ' (אני דיי נעול על 24, אבל לא משהו שאי אפשר להתפשר עליו) - אין שום צורך בשקט (מבחינתי הוא יכול להיות רועש כמו טרקטור... זה אף פעם לא הפריע לי יותר מדי) - לא מתוכנן בכלל OC (לא מעוניין להתעסק בזה) - אין צורך במערכת הפעלה / אופיס, כן יש צורך בהרכבה - לא מתוכנן שדרוג בעתיד הנראה לעין (שלוש שנים) חשוב לציין - אין לי שום בעיה לרכוש ציוד יד שנייה, להפך. אם אתם מכירים/ממליצים - אני אשמח לשמוע (אני אשמח לדעת גם ממה צריך להתרחק כשקונים ציוד יד שנייה [אם יש משהו כזה בכלל]) אני גר בת"א בעיקרון, אבל אין לי שום בעיה לרכוש את המפרט מכל חנות. אגב, האם התקציב הזה מ…
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ונעים להכיר את הפורום, את המחשב האחרון שלי קניתי לפני כ- 5 שנים והוא החזיק מעמד היטב עד לשנה האחרונה, בה הוא החליט לפרוש לגמלאות וכיום הוא בשלבי גסיסה מתקדמים. במילים אחרות, אני צריך מחשב חדש. אלו הפרטים: 1. תקציב: כ- 3000 ש"ח, לא יותר מ- 3200 ש"ח. 2. מטרות: האפליקציות הכבדות שירוצו על המחשב הזה הן בעיקר דברים שאני אכתוב במאטלאב וויזואל סטודיו. כמו כן חשוב לי מאוד להיות מסוגל לשלב סימולציות עם שימושים משרדיים/ביתיים רגילים. לדוגמא, שני מאטלאבים שמריצים סימולציה ברקע בזמן שאני עורך מסמך בוורד, גולש עם המון טאבים או צופה בסרט זה תרחיש סביר בהחלט. 3. ציוד היקפי: לא צריך - אני מתכנן לקנות מסך 22-24 עם רזולוצית FHD, אבל אם אני אצטרך אני אשאל על זה בת'רד נפרד. 4. דבר…
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. אפשר לחרוג ממש בטיפה, אבל לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אנו מריצים קיובייס. כשכדאי שהמחשב יהיה מותאם לקיובייס 6. בפועל אנו משתמשים כיום ב-4, אבל רצוי לשמור על אפיק השדרוג קיים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10. חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט. זאת מאחר והמחשב יהיה בחדר ההקלטה ולא בחדר קונטרול נפרד ומבודד. 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הר…
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מחפש מפרט שישמש לסרטי hd .. ושיהיה מתאים לווינדוס חזק אם אני לא טועה זה ווינדוס 7 מה שהולך עכשיו. חשוב לי שיהיה שקט. שיהיה 4 ג'יגה ראם זה חשוב. בקשר למארז אם אפשר שיהיה כמה שיותר קטן ואיכותי זה טוב. ועוד פעם הכי חשוב זה השקט!
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אהלן, אני רונה. ראשית אני חייבת לומר שהאתר שלכם מאד אינפורמטיבי ומסודר, גם להדיוטות כמוני. מאז שגיליתי אותו אתמול, אין לי דרך להעריך עד כמה המדריכים השונים עזרו לי. אך עדיין כמה שאלות, ברשותכם, בנוגע לכמה פרטים שלא לגמרי ברורים לי. בחרתי להתבסס על מפרט מומלץ מס' 29 - מערכת מחשב למשחקים בתקציב 4000 ש"ח, ללא מסך. כדי לא לשלוח אתכם לחפש: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 (S775) - 2.4GHz 1066MHz 8MB Shared Cache 64bit Box לוח-אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel Socket 775 ATX זיכרונות: DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 כרטיס מסך: Geforce 9800GTX+ 512MB 256bit דיסק קשיח: ST3500320AS Seagate 500GB S-ATA 7200RPM 32MB Cache מארז+ספק כוח: Antec Sonata III + 500W Smartpower PSU - S…
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
בהמשך לת'רד הזה, גם אחי הקטן צריך מחשב חדש, אבל הדרישות שלו שונות: 1. תקציב: כ- 3000 ש"ח, לא יותר מ- 3200 ש"ח. 2. מטרות: גלישה, סרטים, הורדות, תכנות ומשחקים. צפוי מולטיטאסקינג אבל לא כבד כמו במפרט הקודם שביקשתי. 3. ציוד היקפי: לא צריך. 4. דברים שלא צריך: כונן דיסקטים או כרטיס קול איכותי במיוחד. 5. העדפה: אינטל, למרות שאפשר לערוק ל- AMD אם זה משלם מספיק. 6. עיצוב קירור ושקט: עיצוב לא חשוב. קירור חשוב במידה והוא יאריך את תוחלת חיי המחשב (לא צפוי OC). שקט די חשוב. 7. מערכת הפעלה: לא צריך. 8. צרכים מיוחדים: לא. 9. שקט: חשוב. 10. OC: לא מתוכנן. 11. משחקים: זה לא הולך להיות השימוש המרכזי אבל רצויה יכולת טובה ככל האפשר במגבלות התקציב, לפחות כל עוד זה לא מערב פגיעה משמעותית בתפקו…
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בערך 200 ש''ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF4, The Witcher 3, Rise Of The Tomb Raider ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות, הכל על Ultra . …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חוזר אליכם כמו תמיד לייעוץ ברכישת מחשב חדש. המחשב נועד לעיבוד גרפי בתוכנות אדובי סטנדרטיות, הקבצים אותם המחשב אמור לעבד הם קבצים מאוד כבדים (מגיעים לעיתים למעל 10-15GB פר קובץ). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לשיקולכם במידה ונדרש ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 800~? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיבוד קבצי גרפיקה בתוכנות אדובי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Illustrator, photoshop, corel draw ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:…
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-