עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. נתקלתי במפרט הזה : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHC260F21 מה שאני מחפש זה ככה : 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הוא 3000-3500 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) סימולטור טיסה של מיקרוסופט , צפיה בסרטים, הורדות, עריכת סרטים, ) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים-מצורפים רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? אהבתי את המארז 7. האם א…

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  2. רכשתי היום מחשב נייד חדש. מה ההמלצה לגבי ניהול הסוללה כאשר מגיעים ל- 100%? לנתק מהחשמל ולתת לסוללה לפרוק או להשאיר את המחשב מחובר לחשמל?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. התחלתי לא מזמן את לימודי בטכניון[תאחלו לי בהצלחה, וזה P: ] וגיליתי שהחיים שלי יהיו הרבה יותר קלים אם יהיה לי מחשב נייד משלי. אני לא מתכנן להריץ עליו משחקים כבדים, הוא ישמש בעיקר לצרכי לימודים[צפיה בקבצי PDF ובמצגות] ולאינטרנט. אולי גם קצת סרטים פה ושם, אבל נראה איך יתקדם הסמסטר P: בכל מקרה, התקציב שיש לי הוא בערך 3000 שקל, אבל אם אפשר, עדיף לרדת לכיוון ה2000. אני סטודנט עני, ויש לי שימוש ל1000 השקלים שאולי אחסוך. P: חשוב לי שיהיה לו כרטיס רשת אלחוטי[אבל הבנתי שזה די הפך לסטנדרט..] ורצוי מאוד גם כרטיס רשת קווי. המשקל לא משמעותי בכלל, ואורך הסוללה גם לא קריטי, כי אני אוכל לטעון אותו לעיתים קרובות. אגב-אני גר באיזור ראשון לציון, כך שאם תוכלו להמליץ על חנות ספציפית מהאזור, א…

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  4. Started by BloodFist,

שלום לכולם אני צריך מפרט למשחקים בעיקר וסרטים שיהיה מבוסס אינטל ללא oc וללא ציוד נלווה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  5. Started by Dima99,

התקציב שלי הוא בערך 3000-4000 אלף שקל המטרה של המחשב זה משחקי מחשב, לא הכי קלים לדוגמא Assasin creed תודה לכל מי שיעזור! (:

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  6. שלום, החלטתי שאני קונה מחול את המחשב הבא Processor: Intel Core i7-3667U Processor (4M Cache, up to 3.20 GHz) Operating system: Windows 7 Professional (64 bit)Display type: 14.0" Premium HD+ (1600x900) LED Backlit Display, 720p HD Camera, Mobile Broadband Enabled Base: Intel HD 4000 Graphics in Intel Core i7-3667U Processor with 4GB 1333MHz DDR3L On BoardTotal memory: 4 GB PC3-10600 DDR3L SDRAM 1333MHz SODIMM Memory (1 DIMM) Hard drive: 128GB Solid State Drive, SATA3 שאלתי היא האם אני יוכל להחליף את הכונן SSD 128 בכונן SSD 512 ? וגם שאלה טיפה לא קשורה האם COD MD2 יעלה על המחשב הנ"ל ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Linga,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 , Max Payne 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות עם כל התוספות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  8. הי 1) אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב עם הלוח הזה- http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8H77M_PRO/#specifications וכרטיס מסך gtx 670 השאלה שלי היא אם בעתיד אני ארצה להוסיף עוד כרטיס 670 אחד, האם הלוח אם ידע לתפעל אותו בצורה אידיאלית למרות שהוא צ'יפ H77 ולא Z77? 2) ושאלה שניה בקשר לזכרונות, אם אני קונה 16 ג'יגה, עדיף לקנות 4 סטיקים של 4 ג'יגה או 2 של 8? 3) ושאלה אחרונה, מה הכוונה ב"ספק כוח מודולרי" ומה ההבדל בינו לבין ספק רגיל? תודה.

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  9. ללא צורך במסך ולא בציוד היקפי. ללא צורב והאם עדיף כרטיס מסך ATI או INVIDIA?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  10. Started by tototo,

חברי אני סטודנט ומחפש מחשב נייד לא יקר 3000-3500. אני ממש לא מבין במחשבים לכן מבקש עזרה פה. תודה.

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  11. שלום רב לכולם, לאחר המון קריאה של כתבות + עיון מעמיק במפרטי המחשב המומלצים הגעתי למפרט הזה. ראשית, להלן השימושים שיהיו לי ודרישות שאני מציב לעצמי: 1. תקציב כולל ציוד היקפי למעט עכבר. עד 5000 ש"ח 2. שקט - זו הסיבה שבחרתי במארז זה, השאלה איך הוא מבחינת אוורור - האם כדאי להוסיף לו עוד מאוורר 120 מ"מ? 3. נפח גדול - לכן בחרתי ב HD 1T 4. משחקים - בעיקר משחקים "כבדים" , אני אוהב לראות איכות - ומבחינת יחס עלות תועלת זה הכ.מסך שמצאתי לנכון שמשתלם ביותר. אך עדיין, האם יש חלופה בטווח מחירים הזה? או בסכום של עד 100 ש"ח טובה יותר? 5. לא עושה OC - מסתפק במה שיש. לכן חוזר על השאלה מסעיף 2, האם הדיפולט של המארז מספיק? 6. מסך - חשבתי על הדל שכמעט מומלץ בכל ת'רד שראיתי, אך עדיין יקר. כחלופ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ilanb0,

הזמנתי נייד עם רכיבים יקרים. מיועד לגרפיקה ועיבוד כבד של צילומים. האם כדאי לקחת 500 גיגה קשיח SSD (במקוןם טרה) תמורת הוזלה של 200 דולר? כמו כן, 3 שנים אחריות בינ"ל במקום 5 בעבור ירידה ב - 300 דולר נוספים. סה"כ כ - 500 דולר פחות. אני בדילמה.

13. לעבודות משרדיות

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  14. אני מייעד את המחשב כך שיופעלו עליו קבצי מולטימדיה - סרטים ומוזיקה וכן לגלישה באינטרנט וכד' המחשב לא מיועד למשחקים כך שהדגש הוא על החוזק והיציבות של המערכת אשמח לשמוע הצעות...

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  15. המחשב המשרדי צריך לכלול מסך מקלדת ועכבר. המחשב למשחקים ישמש להרצת סימולטורי טיסה על מסך 19 אינטץ לא רחב. לא אבצע OC במחשבים. לא צריך הרכבה. אני מעדיף שאת המפרטים תבנו בחנות באזור באר שבע אך לא KSP או איבורי(סבלתי בשתיהן)אבל אם יש חנות מומלצת אחרת בדרום זה גם טוב. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  16. Started by shahar0592,

שלום לכולם, לאחר שהייתי הרבה זמן בנושא הנייחים היום אני עובר לניידים כי אני צריך משו טוב יתר לזמן הצבא ואחריו. קיום אני ללא מחשב עקב פיצוץ במעבד (ממש פיצוץ [נו למה ציפיתי עם OC 4.8 בפנטיום 4] ) דרישות מינימליות למחשב הנייד: I5 430 כרטיס מסך חייב להיות טוב לגיימינג (1024 זיכרון ומומלץ תמיכה בHD ודיירקט 11) 500BG (אופצונלי אני יכול גם להסתדר עם 250 אבל כמה שיותר יותר טוב) 2G ראם (מומלץ 4) 15.6 אינץ (בכל זאת למשחקים) אם יש במחירים זולים אז אני אשמח כי אני חייל ואני משלם את זה >< תודה מראש, שחר

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  17. מחשב נייד בן שנתיים. הסדרה העסקית של לנובו. איכותי כמו T400 רק קצת יותר עבה וכבד. מפרט: Intel P8400 2.26 4GB זיכרון DDR3 כונן קשיח 500GB 7200RPM BT, קורא טביעות אצבע, כונן DVD. הכל תקין. סוללה מחזיקה מעמד שעתיים במאמץ.

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  18. ערב טוב! אבא שלי מחפש מחשב נייד לשימוש ביתי, לא הולך לשחק עליו משחקים או משהו כזה, השימוש העיקרי יהיה אינטרנט, להעביר וידאו ממצלמת וידאו (לכן דרוש פיירוייר וכונן קשיח גדול), כנ"ל לגבי תמונות מהמצלמה הדיגיטלית. בKSP הציעו לו 2 מחשבים HP Pavilion DV5-1160 ב-5250 ש"ח HP Pavilion DV6-1260 ב-4650 ש"ח יש הצעות טובות יותר? תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  19. מבקש עזרה במיפרט למחשב מישרדי. רמת שקט 7, מערכת הפעלה חלונות 7 פרימיום, עם אפשרויות שידרוג בעתיד של הכרטיס מסך, הזיכרונות והמעבד. ניצול כל התקציב. גר בחולון. יש צורך בצורב. אין צורך בכונן דיסקטים. העדפה למעבד של אינטל. תודה

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  20. שלום לכולם , אני רוצה לקנות מחשב לאבא שלי , כיום הוא עם thinkpad T61. לי יש thinkpad T410i 2518-MVG ואבא שלי רוצה בדיוק כזה , השאלה שלי היא : אני קניתי את המחשב כבר לפני חצי שנה , האם יש היום טינקפד עם מפרט יותר טוב במחיר כזה? זה המפרט של מה שלי יש : http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=7701 צאו מנקודת הנחה שיש לי כבר סטיק ספייר של 2GB כך שהמחשב שאתם ממליצים עליו יכול להגיע עם 2GB כל עוד זה בסטיק אחד. הדרישה הכי חשובה זה רק thinpad אמיתי , זאת אומרת בלי thinkpad edge , SL למינם (הבדל של שמיים וארץ). אשמח לקבל עזרה וטיפים שניה לפני שאנו קונים את המחשב. תודה רבה. עריכה : אפשר הסבר מה ההבדלים בין T410i לבין הסדרה L420? תודה

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  21. שלום! אני מחפש להחליף את המחשב שלי (lenovo s205 כמה בערך הוא שווה בן שנתיים?) במחשב חדש. אני יכול להשקיע עד 3000 שח וגם אפשר בלי מערכת הפעלה. אני מחפש מחשב עם מסך בין 12.1 ל- 14.1 עם מעבד דיי חזק שיספיק להריץ בקלות תוכנות תכנות כמו netbeans וכו'. חשוב שיעבוד מהר וחלק. חשוב לי שהסוללה תהיה מאוד חזקה (לפחות שתחזיק 6 שעות) יכול להיות נחמד אם יש כונן DVD ובכללי מה שלפי דעתכם מומלץ. חשבתי על כמה אופציות, אשמח אם יש לכם מה להגיד עליהם או אם יש אופציה טובה יותר: HP Pavilion dv3-4395ej- http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210791 HP ProBook 4330s- http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210166 Lenovo ThinkPad Edge E330 3354-ALG - http://www.la…

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  22. שלום לכולם, אמא שלי רוצה לרכוש מחשב נייד כדי להחליף את המחברת, בה היא רושמת במהלך פגישותיה. הבעיה היא שלעיתים יש פגישות של שעות ולא תמיד יש נקודת חשמל ליד. מה הפתרון בימינו לבעיה זו? - רוב הבטריות, ממה שאני יודע, מחזיקות שעתיים-שלוש. האם קונים סוללה חיצונית? אשמח לרעיונות יצירתיים. בנוסף - אם היא צריכה מחשב נייד בעיקר ל-Office בסיסי וגלישה באינטרנט, חשוב לה שיהיה קל משקל ונוח לשימוש. מה ההמלצות לגבי המחשב? תודה!

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  23. Started by VanGuard,

המחשב מיועד בעיקרו להרצת משחקים ברמה הגבוהה ביותר במסגרת התקציב. המעבד הוא amd 64 3200. איזה לוח אם ישרת טוב יותר את המטרה? gygabyte k8n pro sli או ABIT an8 ultra. עכשיו בקשר לזכרונות. מדוע המחירים של DDR2 דומים במחירם לDDR רגילים. ואילו זכרונות עדיפים? DDR2 533 512mb samsung או DDR 400 512mb Twinmos cl 2.5 . וכמובן איזה כרטיס מסך הכי טוב למטרה זו בתקציב של עד 1700 שקל בערך. או שאתם ממליצים מאוד על ה-2800GT שמחירו די מטורף. לדעתי אף פעם לא קונים את הכרטיס הכי חזק בשוק כי המחיר שלו צונח בצורה מטורפת מהר מאוד. אני חשבתי על ה- evga6800gs. מה אתם אומרים לגבי השאלות האלה ואם יש לכם משהו להוסיף אז תגידו. התקציב נע באזור ה-5500 שקל ודרומה. תודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  24. Started by cocooi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? word וגלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). word ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לא, התקציב הוא מקסימלי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, גלישה, שימושי אופיס, משחקי WEB בלבד (בפייסבוק לדוגמא). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאחר והמחשב מוצב בסלון, אבל לא צריך להשתגע. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…

• 2 תגובות
    • 527 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.