ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעתם מה דעתכם על המפרט הזה? המפרט מיועד למשחקים חזקים ורצוי שהוא יחזיק לטווח הארוך מעבדי אינטל Core i5 750, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55-UD3L s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 2x2GB Corsair XMS3 DHX Dual Channel זכרונות none זכרונות none דיסקים קשיחים Seagate 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II ST31000528AS כרטיסי מסך ASUS HD 5750 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כרטיסי קול none צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות none מארזים HJA-241 MIDI Black (No PSU) ספקי כוח Chieftec 550W Active PFC,80+, 14cm Fan, (24pin) מקלדות none ע…
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לעבודה משרדית (תוכנות) ומשחקים באותה מידה, חשוב שהמארז יהיה יפה ושקט עריכה: החלטתי לקנות מחשב שיהיה חזק לדברים רגילים בנתיים ואני ישדרג לו את הכרטיס מסך בעוד חודש חודשיים ב800 שקל...אז זה התקציב... ויש לקחת בחשבון את השידרוג ולא לשים למחשב כרטיס מסך.... תודה רבה...
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?כן א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גלישה דרך WIFI ,משחקי FPS,עבודה משרדית,עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.COD BF -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?HIGH 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף באזור ה2.5-3k ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט מאוד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי, בעיקר גלישה באינטרנט, מוזיקה וסרטים(לחבר בHDMI לטלוויזיה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פשוט יש לי כבר מסך כונן קשיח וצורב DVD ואין לי צורך בהם חשוב להדגיש שאני מעוניין שהמחשב יתמוך במשחקי אסטרטגיה כדוגמת WOW וכד'- אז גם שיהיה כרטיס מסך וזיכרון בהתאם. תודה. המחשב לילד שלי...
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היי מה אתם חושבים על מפרט הזה? מחשב בישבל מסחקים. תקציב שלי 2700ש''ח. עולי עדיף לקחת מהבד של intel? זה מפרט מ IQPC.co.ilאם אתם נותנים מפרט אחר בבקשה מאתר זה. AMD ATHLON II X3 435 AM3 (2.9GHz) - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪514 לוח אם: GIGABYTE GA-MA770-US3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪396 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-2GBNT אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪244 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5750 1GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪794 מארז: RAIDMAX APEX w/o PSU מחיר: ₪164 ספק כוח: HEC 400VN - BULK אחריות: שנה. מחיר: ₪202 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪278 הרכבת מחשב: הרכבת מ…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים! המחשב שלי מתחיל להראות סימני התיישנות וגסיסה, ולצד נסיונות להשאירו בחיים אני בודק אפשרויות של מחשב חדש או הוצאת רכיבים והעברתם למחשב חדש. המפרט הנוכחי מצורף בתמונה, כאשר המארז הוא coolermaster HAF 932. בנוסף לשני הסטיקים של 4 RAM, הוספתי סטיק של 8 RAM. התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח. השימוש העיקרי למחשב יהיה משחקי מחשב די כבדים (באטלפילד 4 ושאר משחקי FPS במולטיפלייר), וגם לעריכה גרפית (לייטרום, פוטושופ). השאיפה היא שהכל יפעל על HIGH או אפילו ULTRA, ב-full HD. אני מעדיף לא להתקרב ל-AMD, אלא להישאר במחוזות אינטל ו-nVidia. בגלל הקרבה לים והקורוזיה למארז, אני מוכן לשקול גם מארז חדש. ציוד היקפי כבר יש לי. בחנות הציעו לי בשלב ראשון להוסיף למחשב הקיים GTX-780…
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לצבא..כלומר שאני יוכל לראות בו סרטיםואני רוצה גם שהוא יוכל להריץ משחקים...כמה יעלה לי התענוג? וכמה זה יעלה אם אני ארצה להגיע לרמה שהוא יוכל להפעיל משחקים בסדר גודל של warcreft 3?
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מחפש מחשב לצרכים יחסית בסיסיים של סטודנט, חשוב מאוד שתיהיה אחריות ל3 שנים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 800$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל, אך עדיף לא לחרוג מהתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50-100$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, עבודה משרדית, תכני HD, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). solid works, Office, matlab ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בלי משחקים! 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? רצוי כמה שיותר שקט אך לא קריטי…
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
דגם MQ6M3RK/A מול דגם MM6V3RK/A שניהם אותו גודל כמעט אותו מחיר רק ראיתי שיש הבדל בין המעבדים מה ההבדל בין המעבדים? מי יותר חזק? יש עוד הבדלים שחשוב שאדע?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב שלום אני צריך שידרוג למחשב שלי . אין צורך ב דיסק קשיח\כונן dvd \מארז \מסך \כרטיס קול \כרטיס רשת\ו בציוד הקפי. צריך בעיקר לוח אם (מומלץ שיהיה טוב לשידרוג עתידי ויתמוך בדברים חדשים כמו pcie2 וכו) מעבד(לא מענין אותי עם amd או אינטל העיקר שיהיה חזק ו מרובה ליבות ) זיכרון (לא מעניין אותי עם ddr2 או ddr3 אובל שיהיה טוב ו מעדיף 2 gb ) ספק כוח (כל דבר שיכול ליתמוך בהרבה חלקים ) ועם אפשר לידחוס למחיר גם כרטיס מסך טוב אז סבבה השימושים העיקרים זה מישחקים ו עריכה ו תיזכרו זה שידרוג למחשב לא קנייה של מחשב חדש אני לא חייב כרטיס מסך חדש למשל (ה x800 הישן והטוב שלי מריץ crysis בסדר). תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרטיס גראפי NVIDIA 6600 (חייב להיות צ'יפסט של nvidia- אילוצי תוכנה ) הייתי מעדיף את ה - FX540 אם היתי יכול להרשות לעצמי.... שני ג'יגה זיכרון לא יודע של מי .. מעבד פנטיום D 930/920 (גם כן מאילוצי תוכנה חייב להיות פנטיום ) כפול ליבה 64 ביט לוח Gigabyte 945P GA-8I945P Pro הרד דיסק 80 ג'יגה SAT 2 מארז מגניב עם ספק כח 550 מה אומרים? קיבלתי הצעת מחיר של משהו באזור ב5500 שקל מיועד בעיקר לגרפיקה ולווידאו צריך שיהיה מחשב חזקקקק
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני צריך דיעה לגבי המחשב הנ"ל, הוא בעיקר מיועד לעבודה "משרדית" להרצת תוכנת VISUAL BASIC , המחשב מיועד לתכנת האם ACER טובים? המפרט שלו הוא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHAEFC657 ACER נותנים שנה שירות...זה קצת מעצבן אבל אם הניידים שלהם טובים אז אין מה לדאוג וכאן אני צריך את הדיעה והניסיון שלכם אם יש כדי לדעת אם לבטל הזמנה... ד"א...היום רכשתי אותו באתר ב-2900 שקל...שווה את המחיר?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הדרישות הן: - לא נראה לי שמשמעותי מאיזו חברה: DELL, HP, TOSHIBA וכו'.. - מסך 15.6 או יותר. חשוב שלא יהיה מבריק. רזולוציה 1920x1080. -מעבד I7. אין לי מושג בסוגים השונים והדגמים של המעבדים לניידים וההבדלים ביניהם. - זיכרון לפחות 4GB. כמובן שאם אפשר יותר אז ברור.. - כרטיס מסך ייעודי עם 1GB זיכרון לפחות. עדיפות לNvidia. -לפחות 320GB דיסק קשיח. 7200rpm. - מערכת הפעלה אינה חובה. האם כל זה יכול להיכנס בתקציב של 6K? :s05: ו7K? :-\
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום אנחנו טסים לארהב לפני הלימודים ומעוניינים לקנות מחשב שם תקציב של עד 700$, ניתן לחרוג במעט. * מטרות המחשב? לימודים, מעט עריכת וידאו, סרטים על מסכים חיצוניים גדולים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14"-15" עדיפות למט * רזולוציית המסך? HD,FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא חובה מקלדת מלאה, שתהיה נוחה להקלדה מרובה, שהפאד של העכבר לא ילחץ בעת ההקלדה. * משקל רצוי? כמה שפחות, מיועד לבחורה להתניידות יום יומית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל ל6 שעות(בידיעה שעוד שנתיים הזמן יקוצר בחצי) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Hdmi or micro Hdmi. USB 3.0 * Bluetooth? יכול להיות נחמד לא חובה. * גודל מינימלי וסו…
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
המחשב מיועד לדברים בסיסיים אולי לשחק פה ושם קצת. ראיתי שהamd החדשים באים עם כרטיסי מסך חזקים מובנים. השאלה אם זה שווה משהו או אולי ללכת על I5 וזהו. תודה!
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב. בעיקר עבודה משרדית, בדגש על תיכנות והרצת הרבה תוכנות במקביל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות-בינוניות, אני משחק DOTA 2 ומשחקים ישנים שלא דורשים הרבה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. יש לי נייד קטן של אסוס. אני רוצה להתקין מחדש את XP אבל נראה שאין דרך כזו. בווינדוס עצמו אין שום תכנה להתקנה מחדש. בביוס אין אפשרות לאתחול להגדרות יצרן. ניסיתי עם F9 לפני עליית מערכת ההפעלה אבל לא קורה כלום. אודה מאוד אם תתנו לי עצה.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך לקנות מחשב לאחות של אישתי, ואני מבקש את עזרתכם. 1. מה התקציב? 5000-6000ש"ח. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים, צפיה בסרטים, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך שום דבר מעבר למה שכן צריך. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן. מעבד - Intel Core 2 Duo / Quatro (נראה לי Duo). כרטיס מסך - GeForce, לא ATI! 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא. האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד …
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דגם 5730Z הסוללה נגמרה פעם ראשונה תוך כדי שאני מתקין את ה-XP. ועכשיו אחרי הטענה וכיוונון ההגדות למינימום צריכה, הבטרייה ב100% והוא אומר כי יש לו עוד שעתיים ו40 דקות עד שתגמר . במפרט רשום שחיי סוללה בין שלוש לשלוש וחצי. האם למישהו יש את אותה בעיה ? או רעיון כלשהו?
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
תקציב: 4000. מקסימום חריגה 5000. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) **- אופיס, עריכה ותרגום מסמכים וספרים, עבודה עם מס' חלונות במקביל. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות למאט- קריאת מסמכים. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר(* -13-14" ,עדיפות ל IPS אבל לא חובה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? **-לא * משקל רצוי? עד 1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סול…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הנה המפרט הסופי ב-5000 שקל למטרת משחקים, 1) AMD Athlon 64 3200 (939-Pin) + Box 2) Gigabyte GA-K8NS (939-Pin) nForce-3 3) Samsung 512 DDR 3200/400 4) Gigabyte Radeon 9550 128Bit-128DDR 5) West Digital 80GB 8MB-Buffer 7200RPM S-ATA 6) Nec 3500 X16 Dual Layer DVD-RW 7) Nec CD-Rom X52 8) Nec 1.44 Floppy 9) Hec Campucase CI-6a19 ATX Super Midi 300W *) Quantum Keyboard + Optical Mouse *) Samsung 793DF 17" מה אתם אומרים יש שינוים של הרגע האחרון ? בעוד כחצי שנה * זכרון + 512 DUAL CHANEL יהיה *כרטיס מסך חדש ספק עם 400 וואט במה הוא טוב מספק עם 300 וואט? תודה רבה לכולם על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
ערב טוב, אני צריך עזרה בבניית שני מפרטים למחשבים - האחד עבור ילד בן 10, כשהשימוש העיקרי בו הוא משחקים והשני עבור עבודה משרדית. המפרט הראשון - מחשב משחקים: 1. תקציב המחשב - 3500 שקלים, עם אפשרות לחסוך כמובן. 2. המחשב מיועד עבור ילד בן 10, השימוש העיקרי שלו הוא משחקים, מכיוון שאני קונה גם מסך, אז אין רזולוציה דרושה. בקשר לסוגי המשחקים, אין דוגמאות ספציפיות פשוט מה שמתאים לילד בגיל הזה. 3. יש צורך בציוד היקפי - עכבר + מקלדת + מסך. 4. אין רכיבים שאין צורך לכלול. 5. עדיפות למחשב כמה שיותר שקט, אך לא להפריז בנושא (הייתי מגדיר 4-5 בחשיבות לשקט) 6. לא מתוכנן שום אוברקלוקינג למחשב. 7. אין צורך בשום תוכנה (גם לא מערכת הפעלה). 8. אני גר בראשון, אם יש הבדלים משמעותים במחי…
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב בזמן הקרוב, לאחר בדיקות רבות הגעתי למפרט הבא: (המערכת מבוססת AMD כמובן) מעבד: AMD ATHLON 64 3200+ BOX 939PIN לוח אם: EPOX EP-9NDA3+ 939 nForce 3 ULTRA זכרונות: PQI 512MB DDR 400MHz PC3200 Dual Channel (2x256MB) Platinum 2-3-2-6 כוננן קשיח: WD SATA 80GB 8MB 7200 RPM כרטיס מסך: xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 מה אתם אומרים על המחשב? אני צריך לשפר משהו? ??? ??? יש לי התלבטות לגבי הזכרונות, בחרתי בהם בגלל התזמונים הנמוכים הם עולים כ 800 שח האם ההשקעה שווה ? בגלל שאני יכול לקנות בפחות ואז להשקיע בחלקים אחרים. ולגבי הלוח אם, אני חושב שהוא מספיק טוב -האם יש לוח אם ברמה שלו במסגרת התקציב(800 שח) של חברה אחרת שיותר טוב? האם כדי להשקיע בלוח אם טוב? …
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום וחג שמח, בשבוע שעבר רכשנו LCD של Philips- דגם (42PFL7403 (42" Full HD 1080p 3ms 100Hz. הטלויזיה תגיע בימים הקרובים, והחלטנו לקנות מחשב חדש שיחובר באופן קבוע לטלויזיה וישרת אותנו רק לצרכי הורדת סרטים\סדרות וניגונם דרך המחשב. התקציב כרגע עומד על סביבות ה 2500 ש"ח, אך במידה ועל מנת לא להתפשר על האיכות, יש להוסיף כסף, ניתנות חריגות. המחשב כמובן לא יכלול מסך, רמקולים ושאר ציוד היקפי. אשמח לקבל הצעות לבניית המפרט למחשב. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-