עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הדרישות הן: - לא נראה לי שמשמעותי מאיזו חברה: DELL, HP, TOSHIBA וכו'.. - מסך 15.6 או יותר. חשוב שלא יהיה מבריק. רזולוציה 1920x1080. -מעבד I7. אין לי מושג בסוגים השונים והדגמים של המעבדים לניידים וההבדלים ביניהם. - זיכרון לפחות 4GB. כמובן שאם אפשר יותר אז ברור.. - כרטיס מסך ייעודי עם 1GB זיכרון לפחות. עדיפות לNvidia. -לפחות 320GB דיסק קשיח. 7200rpm. - מערכת הפעלה אינה חובה. האם כל זה יכול להיכנס בתקציב של 6K? :s05: ו7K? :-\

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  2. Started by tttalz,

שלום אנחנו טסים לארהב לפני הלימודים ומעוניינים לקנות מחשב שם תקציב של עד 700$, ניתן לחרוג במעט. * מטרות המחשב? לימודים, מעט עריכת וידאו, סרטים על מסכים חיצוניים גדולים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14"-15" עדיפות למט * רזולוציית המסך? HD,FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא חובה מקלדת מלאה, שתהיה נוחה להקלדה מרובה, שהפאד של העכבר לא ילחץ בעת ההקלדה. * משקל רצוי? כמה שפחות, מיועד לבחורה להתניידות יום יומית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל ל6 שעות(בידיעה שעוד שנתיים הזמן יקוצר בחצי) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Hdmi or micro Hdmi. USB 3.0 * Bluetooth? יכול להיות נחמד לא חובה. * גודל מינימלי וסו…

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  3. המחשב מיועד לדברים בסיסיים אולי לשחק פה ושם קצת. ראיתי שהamd החדשים באים עם כרטיסי מסך חזקים מובנים. השאלה אם זה שווה משהו או אולי ללכת על I5 וזהו. תודה!

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  4. Started by Oztriker,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב. בעיקר עבודה משרדית, בדגש על תיכנות והרצת הרבה תוכנות במקביל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות-בינוניות, אני משחק DOTA 2 ומשחקים ישנים שלא דורשים הרבה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by buuhaa,

אהלן. יש לי נייד קטן של אסוס. אני רוצה להתקין מחדש את XP אבל נראה שאין דרך כזו. בווינדוס עצמו אין שום תכנה להתקנה מחדש. בביוס אין אפשרות לאתחול להגדרות יצרן. ניסיתי עם F9 לפני עליית מערכת ההפעלה אבל לא קורה כלום. אודה מאוד אם תתנו לי עצה.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  6. שלום לכולם. אני צריך לקנות מחשב לאחות של אישתי, ואני מבקש את עזרתכם. 1. מה התקציב? 5000-6000ש"ח. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים, צפיה בסרטים, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך שום דבר מעבר למה שכן צריך. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן. מעבד - Intel Core 2 Duo / Quatro (נראה לי Duo). כרטיס מסך - GeForce, לא ATI! 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא. האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד …

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by sugery,

דגם 5730Z הסוללה נגמרה פעם ראשונה תוך כדי שאני מתקין את ה-XP. ועכשיו אחרי הטענה וכיוונון ההגדות למינימום צריכה, הבטרייה ב100% והוא אומר כי יש לו עוד שעתיים ו40 דקות עד שתגמר . במפרט רשום שחיי סוללה בין שלוש לשלוש וחצי. האם למישהו יש את אותה בעיה ? או רעיון כלשהו?

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  8. Started by NoaS,

תקציב: 4000. מקסימום חריגה 5000. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) **- אופיס, עריכה ותרגום מסמכים וספרים, עבודה עם מס' חלונות במקביל. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות למאט- קריאת מסמכים. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר(* -13-14" ,עדיפות ל IPS אבל לא חובה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? **-לא * משקל רצוי? עד 1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סול…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Krazy-Hawk,

שלום, הנה המפרט הסופי ב-5000 שקל למטרת משחקים, 1) AMD Athlon 64 3200 (939-Pin) + Box 2) Gigabyte GA-K8NS (939-Pin) nForce-3 3) Samsung 512 DDR 3200/400 4) Gigabyte Radeon 9550 128Bit-128DDR 5) West Digital 80GB 8MB-Buffer 7200RPM S-ATA 6) Nec 3500 X16 Dual Layer DVD-RW 7) Nec CD-Rom X52 8) Nec 1.44 Floppy 9) Hec Campucase CI-6a19 ATX Super Midi 300W *) Quantum Keyboard + Optical Mouse *) Samsung 793DF 17" מה אתם אומרים יש שינוים של הרגע האחרון ? בעוד כחצי שנה * זכרון + 512 DUAL CHANEL יהיה *כרטיס מסך חדש ספק עם 400 וואט במה הוא טוב מספק עם 300 וואט? תודה רבה לכולם על העזרה.

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  10. Started by kutomer,

ערב טוב, אני צריך עזרה בבניית שני מפרטים למחשבים - האחד עבור ילד בן 10, כשהשימוש העיקרי בו הוא משחקים והשני עבור עבודה משרדית. המפרט הראשון - מחשב משחקים: 1. תקציב המחשב - 3500 שקלים, עם אפשרות לחסוך כמובן. 2. המחשב מיועד עבור ילד בן 10, השימוש העיקרי שלו הוא משחקים, מכיוון שאני קונה גם מסך, אז אין רזולוציה דרושה. בקשר לסוגי המשחקים, אין דוגמאות ספציפיות פשוט מה שמתאים לילד בגיל הזה. 3. יש צורך בציוד היקפי - עכבר + מקלדת + מסך. 4. אין רכיבים שאין צורך לכלול. 5. עדיפות למחשב כמה שיותר שקט, אך לא להפריז בנושא (הייתי מגדיר 4-5 בחשיבות לשקט) 6. לא מתוכנן שום אוברקלוקינג למחשב. 7. אין צורך בשום תוכנה (גם לא מערכת הפעלה). 8. אני גר בראשון, אם יש הבדלים משמעותים במחי…

11. Started by blank,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב בזמן הקרוב, לאחר בדיקות רבות הגעתי למפרט הבא: (המערכת מבוססת AMD כמובן) מעבד: AMD ATHLON 64 3200+ BOX 939PIN לוח אם: EPOX EP-9NDA3+ 939 nForce 3 ULTRA זכרונות: PQI 512MB DDR 400MHz PC3200 Dual Channel (2x256MB) Platinum 2-3-2-6 כוננן קשיח: WD SATA 80GB 8MB 7200 RPM כרטיס מסך: xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 מה אתם אומרים על המחשב? אני צריך לשפר משהו? ??? ??? יש לי התלבטות לגבי הזכרונות, בחרתי בהם בגלל התזמונים הנמוכים הם עולים כ 800 שח האם ההשקעה שווה ? בגלל שאני יכול לקנות בפחות ואז להשקיע בחלקים אחרים. ולגבי הלוח אם, אני חושב שהוא מספיק טוב -האם יש לוח אם ברמה שלו במסגרת התקציב(800 שח) של חברה אחרת שיותר טוב? האם כדי להשקיע בלוח אם טוב? …

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  12. Started by Hierophant,

שלום וחג שמח, בשבוע שעבר רכשנו LCD של Philips- דגם (42PFL7403 (42" Full HD 1080p 3ms 100Hz. הטלויזיה תגיע בימים הקרובים, והחלטנו לקנות מחשב חדש שיחובר באופן קבוע לטלויזיה וישרת אותנו רק לצרכי הורדת סרטים\סדרות וניגונם דרך המחשב. התקציב כרגע עומד על סביבות ה 2500 ש"ח, אך במידה ועל מנת לא להתפשר על האיכות, יש להוסיף כסף, ניתנות חריגות. המחשב כמובן לא יכלול מסך, רמקולים ושאר ציוד היקפי. אשמח לקבל הצעות לבניית המפרט למחשב. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by zolder,

בוקר טוב לכולם. אני זקוק למפרט(צורב,מקלדת,מסך,עכבר-יש לי כבר),תוכלו בבקשה להרכיב לי כמה מפרטים מומלצים(גם של AMD וגם של אינטל),חשוב לי שההארד דיסק יהיה בגודל 80G,משחקים אני לא ממש משחק הרבה אבל אני אוהב לראות סרטים אז אני מחפש משהו עם איכות אבל לא ממש יקר(תוכלו גם לתת לי כמה המלצות על כרטיסי המסך המובילים היום בכל הקטגוריות?(מבחינת המחירים)-כי אני ממש מבולבל? ועוד משהו-אני גם מעוניין בלוח אם טוב שאוכל לשדרג את המחשב בעתיד בלי להחליפו. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by din707b,

האם מישהו יודע אם הכרטיס מסך הנ"ל טוב? הכוונה ליישומים פשוטים כגון הרצת וידאו על מסך 32 inch ברזלציית 1366X768 והרצת משחקים 3D פשוטים ? למעשה הכרטיס מצוי במחשב נייד LENOVO G550 2958-99G NTD99IV ויתר המפרט עושה רושם טוב לצרכי (זכרון 4GB DDR3 ו דיסק 320 GB חיבור BLOOTOOTH וכל מה שאני צריך. האופציה השניה שלי היא HP Pavilion dv6-1310ej VJ704EA שהוא מפנק יותר אבל בעל זכרון עבודה של 2GB וקשיח קטן יותר. שני המחשבים באותו מחיר. אודה מאד אם מישהו שמבין יוכל לעזור בבחירה בין שני המחשבים הללו.

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בבקשה לנסות לא לחרוג אם זה ממש חשוב לרשום לי .. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:WATCHDOGS , CS-GO , BF,COD , GTA וכו'.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מושג .. המסך זה LG FLATRONL1953TR -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by meir_sh,

שלום, אני מתלבט בין כמה חלקים, יש הצעות? מעבד - Intel Core 2 Duo E6300 או הE6400 כונן קשיח - 160GB לו אם - יש הצעות? זכרון - 2GB כרטיס מסך - 7600GT מארז - יש הצעות צורב - יש הצעות? אני מעונין שהמחשב יעבוד עם ויסטה ויריץ משחקים חדישים.ואני מוגבל לתקציב של 4000 ש"ח מקסימום יש גם המלצה לחנות?, אמרו לי לקנות באייבורי אבל אם יש המלצות אחרות טובות אני אשמח לשמוע תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Classify,

שלום החלטתי לקנות את הנייד הזה (לסטודנט).. תקציב של 5 - 5.5 אלף. ראיתי שיש הרבה דגמים שלו ובהרבה מקומות. אני מעוניין במעבד T7250 ו-2GB זכרון (המעבד והזכרון זה מה שראיתי משתנה מדגם לדגם פחות או יותר). יש עוד משהו שאני צריך לשים לב אליו? ואיפה כדאי לקנות. *יש המלצה לתיק?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם. ההורים שלי קונים לי מחשב אחד ועוד אחד בשביל המשרד של אבא שלי. התקציב למחשב שלי שיעודו הוא למשחקים זה 4500 ש"ח גג. :-\ התקציב למחשב של אבא שלי זה כ-2700 ש"ח, שהוא יהיה במשרד שלו - ז"א עריכה בפוטושופ, כתיבה באופיס, וכו' וכו'. אני מעוניין שבשני המחשבים יהיה מסך דק. מקווה שיש משהו במחירים האלו... תודה!

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  19. צהוריים טובים. אני מחפש בבקשה מפרט של מחשב שישמש לעבודה רגילה גלישה באינטרנט סרטים וקצת משחקים לא כבדים. שהמפרט יהיה עם ציוד הקיפי של מסך עכבר מקלדת. תקציב עד 3500 שקלים. תודה מראש לכל מי שינסה לעזור.

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  20. המפרט יכלול מסך DELL 22" ,מקלדת מערכת הפעלה windows 7

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  21. Started by saarsr3,

שלום! אני צריך ספק,מעבד,לוח אם,זיכרון וכרטיס מסך עד 2500 למשחקים. בד"כ אני משחק על רזולוציה של 1680*1050 במסך 22 ולפעמים גם ברזולוציה של FULL HD במסך 32. אני גר באזור הקריות אז רק החניות ksp ו ivory רלוונטיות(במידה ויש חנות אחרת מומלצת באזור לא אכפת לי לקנות אצלה). תודה

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  22. שלום, אני לא כך כך מבינה בתחום מבקשת קצת עזרה. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? רצוי גדול בסביבות 15 אינ' שיהיה גדול יחסית שיהיה לי קל לקרוא * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משהו קריטי שימוש בבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא צריך הרבה זיכרון משהו בסיסי * צורב DVD? כן שיהיה כונן ושיהיה אפשר להתחבר חאינטרנט אלחוטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא רצוי כמה שיותצר אחריות בארץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא שמעתי שדל וטושיבה טובים תודה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  23. יש לי את הלפטופ: hp pavilion dm3. ושהוצאתי את המקש של הרווח החלק שבפנים נשבר. כמו חלק קטן מפלסטיק. (יש 2 חלקי פלסטיק קטנים בכל צד שתופסים את המקש) למי יש רעיון איך לתקן את זה במהירות וביעילות? אולי מישהו מכיר מקום בירושלים שיכול לתקן דברים כאלה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by moticom,

מבקש המלצות למסך מחשב ביתי רגיל ללא יומרות בגודל 22 אינצ'ים במחיר שיהיה בסביבות ה-550 ש"ח אם יש דבר כזה בנמצא

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  25. Started by avatar123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?חריגה קטנה לכיוון ה3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio 2010 בשימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).17 אבל אני כנראה אשדרג ל22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.