עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? בסביבות ה3000 ש"ח+- לא מזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים, תכנות ועריכה גראפית דו מימדית. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? העדפה…

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  2. Started by yotzmah,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? תקציב: 4000 ואני מניח שלא יהיה במזומן. 2. מטרות המחשב? 60% סרטים 30% משחקים 10% כל השאר... כאשר במשחקים אני אוכל לשחק על רזולוציות גבוהות ולנהות מהמשחק. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן CD. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מה שתמליצו. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? חשוב אבל לא הרבה, כלומר שיהיה אבל בלי הגזמה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חש…

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  3. דבר ראשון אני רוצה לדעת מה ההבדל בין AMD ןINTEL כי חלק אומרים לי עדיף AMD וחלק אומרים INTEL אז תגידו אתם מה כדי לקנות ובבקשה תנו לי מפרט מסקייפיסי תקציב 2.5-3.5 אלף {3.5 אם קריטי!} מבוסס על אינטל לגיימרים שמשחקים טובים של היום כגון battlefield 2142 וכו יעבדו בו חלק! תודה

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  4. Started by foobar2,

אהלן חבר'ה, אני מחפש מפרט למחשב התקציבי באיזור ה-2,500 ש"ח (עם חריגות לכאן או לשם). המחשב מיועד בעיקר לשמש לאינטרנט ולאופיס. כמו כן אני מתכוון להתקין על המחשב את מערכת ההפעלה Windows 7. הנה הרכיבים שחשבתי עליהם. אתם מוזמנים לחוות דיעה ולהציע רכיבים אלטרנטיביים. מעבד באיזור המעבד אני מתלבט בעיקר בין סדרת ה-Core i3 לבין הדגמים החלשים יותר של ה-Core i5 (ה-650 וה-660). מצד אחד, ה-Core i5 בתג המחיר הנוכחי שלו כנראה ישבור לי את המסגרת התקציבית. מצד שני, אני לא בטוח שה-Core i3 חזק מספיק בשביל לסחוב את Windows 7. כמו כן, בהנחה שבסוף אני אלך ל ה-Core i3, האם אפשר להסתפק ב-530 או שכדאי לשדרג ל-540? לוח אם כאן עיקר ההתלבטות שלי היא בין לוחות שתומכים בצ'יפסט H55 לבין לוחות אם שתומכים…

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  5. שלום לכולם, אני מחפש עזרה בהרכבת מחשב תקציבי של עד 1500 ש"ח על פי הדרישות הנ"ל: * יציבות נפשית - בעל חומרה יציבה יחסית (במסגרת התקציב), מעדיף יציבות על ביצועים. * מריץ windows 7 x32 בצורה מיטבית (כולל אפקטים גראפיים). * עריכת מסמכים (עיקר העבודה). * צפייה בסרטי וידאו (אין הכרח ל-HD). * אינטרנט - לא כמכונת הורדות. * מוסיקה - שמיעת שירים. תודה לכל העונים!

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  6. אני מרכיב לקרובי משפחה שלי מחשב. התקציב שלהם הוא 3500 שקל על מחשב כולל מסך וכולל ציוד היקפי. בינתיים המפרט הכי טוב שבניתי ושאני חושב שאני כנראה אלך עליו, זה המפרט הבא: מעבד: AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.2GHz 1MB CACHE - ADO4200CUBOX - BOX ¤575 לוח אם: ASUS M2A-VM ¤477 מסך: NU LCD 19" W921A 5ms DVI WIDE ¤1083 דיסק קשיח: WD 80GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD800JD ¤249 צורב DVD: BENQ DVDRW DW-1620 DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK ¤168 זיכרון: KINGSTON 1024MB (512MB X2) DDR2 667 CL5 ¤306 מארז: FOXCONN S-808 CPU VENTILATION TUBE + 300W PSU ¤190 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 ¤173 רמקולים ואוזניות: WINNER HN21 2800W 2.1 ¤58 מחיר סופי (…

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  7. שלום, זוהי הצעה למחשב- זקוקה לדעתכם הדחופה. הסכום הוא-2900 ש"ח, יכולה לשנות רכיבים ולחרוג עד 3500 ש"ח. הצרכים שלי הם:תוכנות, מסמכים, המון סרטים (צפייה והורדות), מוסיקה,מעט פוטושופ, אינטרנט, מעט משחקים ("קלילים"), ובעתיד מעוניינת לצרף אליו מערכת מדיה. האם המחשב הנ"ל טוב ומתאים לצרכיי? הייתם משנים משהו (בהתאם לצרכיי)? מארז ATX כולל יציאות קדמיות ואחוריות USB ניתן לרכישה עם כל מארז מכל יצרן מעבד PD 925 3.0Ghz DUAL CORE 64BIT פחות 190 ש"ח DUAL CORE 2.6 זיכוי למעבד 805 רק 50ש"ח DUAL CORE 3.0 4M 935 שידרוג למעבד רק 205ש"ח DUAL CORE 3.4 4M 945 שידרוג למעבד שידרוג למעבד CORE 2 DUO E4300 רק 210ש"ח לוח אם Chipset Intel 945 תוצרת INTEL/ MSI /ASUS ניתן לשדרג ללוח 946 965 ו 9…

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  8. Started by TZuKi,

אני יודע כמעט בדיוק מה אני רוצה. מעבד INTEL, 2GHZ 512 CACHE. משהו מיוחד עליו? לוח אם - ברצוני אחד עם כרטיס רשת O\B, לא צריך SOUND. כרטיס מסך - SUMA - GF4 TI 4200. כרטיס קול - FORTISSIMO או איך שלא כותבים את זה. זכרון - תמליצו לי נא על אחד, או שניים( מה שיותר זול) 512, DDR 333 HD - WD 80G 7200 8M CACHE MEMORY מקלדת ועכבר- לא משנה לי איזה מקלדת אבל עכבר אופטי חובה!! רמקולים אין צורך. גם לא מודם. ומארז, טוב ויפה. לא שכחתי כלום, נראה לי. מערכת מיועדת ל OC, אנא לא לשכוח. והשקעתי במעבד וכרטיס מסך, אני צריך להגיע ל 5000 תקציב. בערך. ממש חשוב שלא יותר. תודה רבה, TZuKi!!!!!

• 29 תגובות
    • 17.4k צפיות
  9. היי.. אז אמ.. מפרט לחבר. עד 5000 שח, לא הרבה יותר. מחנויות חיפאיות, KSP, פנדה, נועה, מרדנית וכו'. כולל מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים ומדפסת. הדרישות הן סרטים בעיקר, מסמכים, אינטרנט, וקצת גימינג קל מפעם לפעם. אם יש אפשרות לשני גיגה זכרון- (מפרט תומך ויסטה)- עדיף. תודה!

• 9 תגובות
    • 899 צפיות
  10. Started by blitsi,

ישלי זיכרונות אז אני לא צריך אז המקסימום זה 3200. אני צריך מחשב שיריץ את המשחקים החדשים חלק. במיוחד את CNC החדש. אני רוצה את המארז הזה אז אל תשנו לי ?Thermaltake Armor Jr VC3000BWS? (עולה 580). +אני לא חייב את המעבדים החדשים C2D כיוון שאוכל לשדרג אותם בעתיד אז בינתיים אלך על מעבדי D. ציוד היקפי אינו נחוץ.

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  11. Started by zeevfl,

]רצ"ב מפרט מחשב המיועד לשימוש ביתי(דגש למשחקים) עפ"י הצעה שקבלתי מחבר (סטודנט למחשבים). מעבד :..AMD ATHLON 64*2 DUAL CORE 3800. לוח אם:ASUS M2N E 570 ULTRA SOCKET AM2 כרטיס זכרון: KINGSTON 1GB(2*512MB)DDR2 667PC2 5300 CL5. כונן קשיח:W.D 160 GB 3.5 7200 RPM SATA 2 כרטיס מסך: ASUS EN7600GS Silent/HTD/256M PCI-E צורב dvd: LG GSA-H22N DVD±R/RWX18 Drive רמקולים: רמקול למחשבוINSPIRE 2.1 2500 וCreative. מארז מתאים כולל ספק כח ומאווררים. מקלדת +עכבר. קבלתי מס הצעות למפרט זה בתחום של כ3800 עד 4350 שח. להלן מס הערות שקבלתי מהמוכרים יחד עם הצעות המחיר: קיים מעבד TRAY ומעבד BOX נאמר לי שמעבד AMD נוטה יותר להתחמם ובגירסת BOXיש קרור בלוח לעומת TRAY ללא קרור ,המצריך מאוורר מיוחד למעבד(…

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  12. Started by Avivuzan,

השימוש העיקרי שלו יהיה משחקים. אין צורך בציוד היקפי, אני אחבר אותו למסך Full HD.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי אשמח לעצתם, 1. מה התקציב? 3500 - יכול לחרוג במידת הצורך 2. מטרות המחשב? משחקים ( fallout 3לדוגמא), ובמיוחד לסרטי HD,יחובר לטלויזה 32'. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב-לא חשוב , קירור - מוכן לשלם ע"מ לקבל קירור טוב מסטנדרטי 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? HD בגודל מינימלי של 500GB 9. האם חשוב שקט? עד כמה? מחשב שקט חשוב אך לא במחירים קיצונייים, יחס עלות-שקט הטוב שניתן למצוא (במסגרת התקציב) 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני…

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  14. Started by Zambar,

מיועד בעיקר למשחקים ואינטרנט, שיהיה שקט אבל אם אפשר שלא יבוא על חשבון רכיבים אחרים, וחשוב שתהיה אופציית שדרוג בעתיד (ז"א, תמיכה בכל עניין ה-SATA3, USB 3.0, DDR3 וכל זה), עלה לי בראש לוח אם GA-P55A-UD3 של Gigabye , אני פשוט נתקל בו הרבה פה. מתכנן לעבוד על מסך 22" בתודה מראש!

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  15. היי, אני חדש פה בפורומים אבל אני בד"כ קורא כאן על דברים ובעיות שיש לי על המחשב. התקציב לא מוגבל, אבל לא להשתגע, משהו בסביבות ה 6000 שקל פחות או יותר 1. מה התקציב המקסימלי? לא מוגבל, אבל לא להשתגע, משהו בסביבות ה 6000 שקל פחות או יותר האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שאפשר - בלי להשתגע 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים כבדים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. יענו משחקים? נגיד קרייסיס, פרוטוטייפ, Empire: Total War, Bioshock 2 משחקים חדשים, לרוב כבדים חח... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא הבנתי.. לשם משחקים חח ג) במידה והמחשב מיוע…

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  16. שלום, אני קורא וותיק וכותב צעיר יום ההולדת שלי מתקרב ורציתי להחליף את המחשב (amd 1800+) במשהו חדש יותר (הגיע הזמן ) חשבתי להרכיב מפרט שיוכל להריץ ויסטה עם DX10 כשתצא עם אפשרויות משחקים יפות, אבל גם להריץ אפליקציות וידאו - בעיקר הצמדת כתוביות והמרת סרטים לוי סי די רציתי לוח אם שיאפשר לי OC בקלות ואפשרויות להרחבה בעתיד לכשיפתח התקציב אבל אני לא בקי מספיק בתוככי המחשב כדי להתקין יותר מדי מסובך (עד היום ביצעתי הכל לבד למעט התקנת לוח אם ומעבד, את היתר אוכל להחליף לבד אבל אני מפחד להתעסק עם הרכיבים היקרים הללו) לכן חשבתי לצמצם בזיכרון ולבצע SLI בעתיד, כמו כן להוסיף מסך דק וכרטיס קול ורמקולים בעתיד יש לי הרד דיסק maxtor diamondmax 10 של 250 ג'יגה שייתווסף למערכת הזו - לא…

• 55 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. אהלן לכולם... אני מעוניין במפרט למחשב שימש גם לאינטרנט (כולל תכנות בניית אתרים וכדומה..) וגם למשחקים (כמו למשל פרו אבולושון, הירוס חמש וכמובן למשחקים חדשים טיפה יותר..) התקציב שלי הוא: 4000 שקל לא דרוש מסך! המעבד החדש או AMD יתקבלו בברכה, למרות שעדיף את המעבד החדש של אינטל בכל זאת.. אם כבר הולכים על חדש, אז חדש לגמרי תודה לכל המגיבים!!!

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  18. היי מחפש מפרט למחשב שני בבית, בעיקר לגלישה באינטרנט אין צורך בציוד הקפי מפרט שחשבתי אליו, חסר בו מארז וספק תודה מעבד Intel Pentium Dual-Core E2180 Box ¤312 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE2180 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤342 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB SATA2 8MB ¤203 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון Kingston DDR2 1024MB 667MHz CL 5-5-5-15 ¤112 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR667D2N51G כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8400GS 256MB PCIe ¤165 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32031 צורב LG GSA-GH20L X20 DVD ¤131 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp…

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  19. Started by jonr,

היי, פעם הייתי חזק בחומרה (הייתי מתעסק עם תוכנות כבדות -מפוטושופ ועריכת תמונות עד מאיה ורינדור, וכן משחקים) יש לי מערכת מחשב ישנה (לפני כעשור, קצת פחות אולי) אך כשנקנתה הייתה מאוד חזקה ולדעתי יש לי בעיה בכ. מסך\לוח אם פחות משנה כי הגיע הזמן לשדרג ולכן אאלץ להחליפם בכל מקרה (כולל מעבד כמובן) אני עדיין צריך לבדוק מה בידיוק יש לי שם שאוכל להציל(ויש טעם) בטוח שהמארז ישאר (לא זוכר את הדגם אך הוא גדול ואני מניח שייתמוך בכל כרטיסי המסך (מודולארי אם אני זוכר נכון) אולי הזיכרון (לא זוכר מה יש שם) ואני מניח שלא יזיק לשמור את הכוננים. הספק צריך להיות במצב טוב אך לא בטוח אם 500-600W ושאלה: הקירור של המעבד והכ. מסך אפשר לשמור ? (אני דיי בטוח שהם היו מהטובים ביותר, אבל מה לגבי …

• 25 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by 108SOF,

שלום רב לכולם! התרשמתי מהפורום לטובה, עבודה יפה מאוד, תודה רבה לעוזרים! אני מעוניין במחשב שישמש בעיקר להרצה של סימולטור טיסה מסוג FALCON BMS (למי שמכיר) אלו הדרישות : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך איפה שאפשר, לא על חשבון ביצועיים גרפיים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500+ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסביבה ממוחשבת (אינטרנט וכדומה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - Falcon 4 BMS 4 -מהי ה…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. בניתי בksp מפרט: לוח אם Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1920 ש"ח מעבד GigaByte 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 790 ש"ח זכרון 1GB Kingston HyperX DDR II 800MHz 1090 ש"ח כ.מסך eVga 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E 1020 ש"ח כונן קשיח WD 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 410 ש"ח בכולל 5230 ש"ח ולא כולל מארז או מסך (כרטיס קול, כרטיס רשת ואת הצורב אני לוקח כבר מהמחשב הנוכחי...) מה אתם אומרים? האם יש חלקים שאני יכול לשים במקום שיותר זולים ולא יפילו מהביצועים? אני רוצה את המחשב למטרות משחקים (משחקים חדשים, גרפיקה גבוהה, הרבה פרטים), לאפשרות משחק ברזולוציה גבוהה באיכות הכי גבוהה כמו כן משתמש במחשב לראות סרטים וכדומה, ואינטרנט...

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. בניתי את המפרט שלהלן, הוא ישמש אותי לעבודות סטודנט להנדסת חשמל (יישומי matlab וסימולציות שונות שדורשות כוח חישובי אריתמטי גבוה), ולמשחקים- בזמן הפנוי. משיקולים שונים החלטתי לקנות ב- KSP. מעבד (עם קירור סטוק מקורי): Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB 1335 (קראתי שעבור FSX הוא נותן יתרון גדול מאוד, וכך גם עבור תוכנות הסימולציה ו-matlab) לוח אם: P35C-DS3R s775 1333Mhz, Intel P35, DDR2, DDR3, PCI-E 622 (חשובה לי תמיכה עתידית ב-DDR3, מה שאין ב-DS3L) זכרון: 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC 320 (יש טעם להוסיף כסף עבור OCZ Reaper?) כ. מסך: GIGABYTE 8800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 1395 (איך אפשר לוודא שהגרסה שמוכרים ב- KSP היא עם קירור הסטוק החדש?) כונן קשיח: Seagate…

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  23. Started by Golom14,

אני רוצה לקנות מחשב חדש שירץ לי משחקים באיכות גבוהה. אני גר בארצות הברית מה אתם אומרים על הרכיבים הללו: AMD Phenom II X4 955 Black Edition Deneb 3.2GHz MSI NF980-G65 AM3 NVIDIA nForce 980a SLI HDMI ATX AMD Motherboard OCZ Gold 6GB (3 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 SAPPHIRE 100284L Radeon HD 5750 1GB 128-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFire Supported Video Card Western Digital Caviar Blue WD5000AAKS 500GB 7200 RPM 1)אני מתלבט לגבי לוח האם האם יש לוח יותר טוב עבור הרכיבים? והאם יש לוח אם עם כרטיס מסך עליו של רדון עם טכנולוגית "קרוספייר"? 2)אני מחפש ספק כוח שיניע את המערכת יש המלצות? אני משתמש כרגע במסך 19 אינצ אולטרה שארפ של חברת דל. שימושים יום יומיים (א…

24. שלום, אודה מאוד לעזרתכם בבניית מפרט עדכני. חשוב : שהמחשב יהיה שקט - נמצא בחדר שינה, מעבד חזק יחסית, כרטיס מסך איכותי (שיתאים למשחקים בשנים הקרובות). כמו כן האם יש המלצה לחנות באזור חיפה ? השאלון: להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי: 3300 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות לא,אם אין ברירה 100-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כולל חדשים), הורדות, עבודה במספר תוכנות במקביל, צפייה בסרטים, טלווזיה). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. היי, אני לא איזה גיימר כבד, בעיקר משחק C&C3 ומשחקים בסגנון/רמה גרפית הזאת. אני לא ממש רוצה לעבור את ה 3000שח. אז זהו המפרט: Intel E6550 Gigabyte P35 DDRII 2GB 800mhz W.D. 320 16mb SATAII מקלדת...עכבר...צורב DVD GF 8500GT 256mb כמובן רשת בלה בלה בהל מארז ATX midi tower 1. האם כדאי באמת זכרון 800mhz או שכדאי להסתפק ב-667mhz ולהפנות את ה100-150 שח למשהו אחר? 2. האם כדאי ורצוי לי להחליף את הכרטיס מסך ל 8600GT או בכלל ל-8800GT, והאם זה כלכך קריטי 512MB במקום 256MB. המחשב כרגע מוצע לי במחיר של 3100 ש"ח. אני לא ממש צריך את המקלדת, עכבר והצורב (פשוט אני העביר מהמחשב הישן שלי) כך שאם אני אוותר עליהם אוכל להוריד את המחיר אני מניח ב300 ש"ח. שוב אני מזכיר שאני לא איזה גיימר כבר, …

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים