עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ticls,

לוח אם - Gigabyte MA785GM מעבד - QuadCore AMD Athlon II X4 630, 2800 MHz זיכרונות - 8gb (DDR3-1333 DDR3 - Corsair כרטיס מסך - hd5850 sapphire xtreme צורב dvd של lg אחסון קשיח - Samsung Spinpoint F3 500GB (HD502HJ) ספק כוח -Seasonic SS-400ET 400W מארז - CoolerMaster Elite 310 עם שני מאוררים במארז המחשב מגיע עם - win7 64 גירסת oem (עם הדיסק והרשיון) מה יהיה מחיר הוגן למכור את המחשב? בנוסף יש לי כרטיס מסך hd4770 , כמה נראה לכם הוא שווה? תודה

2. שלום, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 שח׳ - ניתן לחרוג, אך רק אם השינויי באמת מצדיק זאת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים - כדוגמת cyberpunk, lost ark. רצוי ב60 fps 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי, אבל מעדיף שקט מ׳יפה׳ (אורות, חלונות וכו׳) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …

3. Started by Bone-Breaker,

תוכן עגלת הקניות EPOX 8K5A3+ KT333 NEW AMD ATHLON XP 1900 + FAN - גוף קירור + מאוורר למעבד : מאוורר רגיל Kingstone 512MB DDR333 Seagate Baracuda 40GB 7200RPM SUMA GEFORCE 4 TI 4200 64MB S.B LIVE 5.1 Pine PF-X01A Conexant SmartDAA V.92 56K Modem Actima X 52 PLEXTOR CDRW 40X12X40 TEAC FLOPPY DRIVE 1.4 Enermax FS-710-B 350W Samsung 757NF 17 - מה ההבדל בין שני הלוחות של אפוקס +8k5a3 ו- k5a2? ומה ההבדל בין שני לוחות האם של MSI ה- KT3 Ultra2-RKT 333 NEW וה- Msi KT3 Ultra2 KT 333 NEW ?

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. שלום לכולם, דוד שלי ביקש ממני למצוא לו מפרט למחשב, הבעיה הגדולה היא התקציב,משהו כמו 2000 ש"ח (2300 גג), כמובן שהוא לא רוצה את המחשב הכי טוב, המחשב צריך להספיק לגלישה באינטרנט ולמוזיקה (בגלל זה המפרטים המומלצים לא הספיקו, יש דרישות ספציפיות), את הכיוון הכללי יש לי, ואני רוצה לשמוע את עצתכם ואת המפרטים שלדעתכם יכולים להתאים. אז המפרט ככה- מעבד- פנטיום שלוש או AMD (מה שעדיף לדעתכם, זול ונותן ביצועים סבירים)... לוח אם- אחד מספק, שיתאים כמובן לזכרונות ולמעבד, אין דרישות מיוחדות, כרטיס מסך און בורד יכול להיות טוב (כל עוד הוא ברמת הגיפורס 2 mx)... זכרונות- נוטה לכיוון ה256 (אני ממש לא יודע אם Sdram או ddr, פה אתם יכולים להחליט)... כ.מסך- און בורד ברמה של הג'יפורס 2 mx או לא און …

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. שלום, אני רוצה לקנות מחשב בזמן הקרוב ואני צריך את עזרתכם בבניית מפרט. אז ככה, המחשב יהיה בשימוש לצפייה בסרטים, לגלישה באינטרנט ולשחק במשחקים(לא הכי חדשים שדורשים כ.מסך חזק). אני חושב יותר לכיוון של AMD + OC, ואני רוצה מסך 19" לסרטים. בקשר לכרטיס מסך, אני חושב אולי לקנות אחד חלש יחסית בהתחלה, שיריץ משחקים בסיסיים, ולשדרג למשהו חזק יותר מאוחר. אם תהיה אפשרות כזו אני שוקל לקנות מארז XPC (או משהו בסגנון). התקציב הוא בסביבות ה6K, חריגות קטנות אפשריות, עדיף לחסוך איפה שאפשר. בתודה מראש, Who_Cares

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. המפרט שאותו שיניתי הוא המפאט של עד 5000 שקל ללא מסך ומיועד למשחקים, אז קודם כל חשבתי להוריד את הרמקולים כי אני לא צריך אותם, -670 -ש"ח (יש לי כבר רמקולים מחוברים לרסיבר) ומתוך ה-670 ש"ח האלו לתת עוד קצת למעבד AMD ATHLON XP 2000. להוריד את המודם והמקלדת והעכבר (יש לי את הכל לא צריך...) - 220- בערך, ואת הכסף הזה להוסיף להארד דיסק של 60 GB 7200RPM או 80... וכרטיס מסך במקום לקחת TI4400 אני ייקח 4200 וימהיר אותו למהירות של 4400 ע"י אובר קלוק קטן... ואת הכסף שחסכתי ע"י הקיצוץ בכרטיס מסך אני אקח את הכסף ואקנהכרטיס קול סביר (CREATIVE 5.1...) וכל השאר אותו דבר.... ואם נשאר מכל החישובים האלו קצת כסף אפשר להוסיף ללוח אם יותר טוב קצת אבל מה דעתכם באופן כללי <?

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. אהלן! הצצתי בפורום אבל לא מצאתי דיון עדכני לשבוע בדיוק באותם נושאים שאני מבקש עזרה בהם. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לגיימינג, המטרה היא לקנות את המחשב בעוד יומיים, בעשירי לחודש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך תמיד טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח, עדיף להוריד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא:משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, עריכה גרפית גם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF4, ARMA 3, THE DIVISION, ב…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. יש לי מחשב נייד HP PAVILION DV6500 עכשיו הוא נהיה בעייתי ואיטי רציתי לפרמט אותו ולהתקין ,-VISTA מחדש אני יודע שהיא נמצאת על מחיצה נפרדת יחד על כל הדרייברים אבל איך אני בדיוק עושה תזה ומעלה אותה? בשביל לפרמט ושזה יתקין אחרי זה מיד תמערכת הפעלה מחדש...

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. היי, מעוניין לקנות מחשב מסוג Dell Vostro. מצאתי שני דגמים עם מפרט ומחיר כמעט זהים אבל דגם שונה, מישהו יכול לעזור להסביר את ההבדל? Dell Vostro 15 3580 VM-RD09-11239 Dell Vostro 15 3580 V3580-5096 תודה

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. מחשב נייד לסטודנטית לעיצוב גרפי. *מטרות המחשב: עריכה גרפית (סטודנטית לעיצוב גרפי). תוכנות: פוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש ואינדיזיין. גודל המסך? 15 חשוב שיהיה איכותי ויתאים לגרפיקה * משקל רצוי? כמה שיותר קל (במידת האפשר-לא על חשבון האיכות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? במידת האפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500G * צורב DVD? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אייבורי!! מחיר 4-5, (לחרוג רק אם הכרחי) תודה רבה

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. אהלן, אני מחפש מחשב ללימודים, על המחשב לא ירוצו תוכנות כבדות מדי (אני לא גיימר) אבל אני צריך משהו קצת יותר חזק מה-atom של הנטבוקים. כמו כן, המחשב צריך להיות קל יחסית (חשוב), קומפקטי (מסך באיזור ה-12')ובעל זמן סוללה סביר ומעלה. התקציב שלי לא גדול ואפשר להגיד שהוא שואף לאיזור ה-2500. אני יודע שהתקציב מאוד צנוע אבל כבר אתמול ראיתי מועמד אחד שעולה לא רחוק מהתקציב: http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=1533 Olidata Tehom 7800 cpu: Intel T2370 2GB DDR2 160GB HDD 12.1" screen weight: 1.7kg אני אישית לא מכיר את החברה הזאת, ואני אשמח לחוות דעת על המפרט והחברה. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by DanHalperin,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו עד תום. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, תלוי אם ההשפעה משמעותית. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Cod: ghosts, BF4, GTA 5, CO:go -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עד 23 אינץ׳. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ויותר! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. זקוק לעכבר- אבל לא כדאי שאבדוק בחנות, כדי לראות …

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. אהלן. אז ככה. ברשותי מחשב P3 733MHz אשר שירת אותי נאמנה מעל לשש-שבע שנים [נקנה כחדש והורכב בזמנו בהמלצת דרי פורום זה]. היום הבנתי סופית שהוא הפך להיות בית קברות לאלקטרוניקה. המחשב נתקע פה-ושם ("קופא"); וכל הנסיונות שלי להחיות אותו או אפילו לברר מה מקור הבעיה עלו בתוהו. לפיכך החלטתי שעלי להתחדש במשהו נחמד יותר. לצערי, העניין שלי בחומרה ירד משמעותית בשנים האחרונות, והפעם איני מתכוון להשלים את חוסר הידע שלי ולברר בקשר לכל חלק וחלק או לנסות להרכיב משהו" טוב", אלא פשוט לקנות מחשב מוגמר וסביר מאחת מהיצרניות/חנויות הגדולות ולסגור עניין. בשביל לא להיות לקוח הדיוט לחלוטין, ובגלל שאני זוכר מה טיב הפורום, הייתי רוצה לשאול: התקציב שלי עומד בערך על 4,000 ש"ח (אלפייה לכאן או לכאן).…

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. שלום, השתמשתי בעבר בפורום הזה מספר פעמים כדי להרכיב מפרט לפני קניה ואני מאד מרוצה מהמחשבים שקניתי. אשמח להתייעץ אתכם לגבי מפרט של מחשב נוסף למטרת עריכת סאונד ווידאו: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 שקל. אפשר לחרוג מעט, או לחסוך קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה של סרטונים ב-HD, עריכה של סאונד. המחשב מתוכנן בעיקר לעבודה עם Adobe Premier ו-QBase 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים כרטיס קול חיצוני ש…

15. מישהו בעבר הזמין מחשב? כמה משלמים בתור מע"מ ומכס אם יש? והאם הייתם צריכים ליסוע לבית המכס בת"א כדי לשלם? או פשוט לאסוף מהדואר? תודה על התשובות! אני שוקל להזמין EEE PC 1000H עולה 550 דולר +55 דולר משלוח.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  16. שלום לכולם, אני קורא ותיק אך עד כה לא יצא לי להעזר בשירות חברי הפורום המנוסים ממני בתחום... בעבר הייתי יותר מעודכן בתחום המפרטים. אני מתחיל בקרוב דוקטורט במעבדה חדשה לחלוטין, העוסקת בתחום הנדסי, וכחלק מהתפקיד אני עוזר למנחה בכל ההחלטות לקביעת הרכב ציוד המחשוב במעבדה... בשלב הראשן מדובר בעמדות עבודה למספר לא מוגדר עדיין של סטודנטים, מסכים, ציוד הקפי (כולל מדפסות) ובהמשך הקרוב גם שרת (אבל השרת יחכה להודעה אחרת, וכנראה גם בפורום IT)... המנחה שלי הגדיר, ואני מצטט :"תתכנן את העמדות הכי חזקות שאתם צריכים, תביא לי מפרט ואני אדאג לשאר" המעבדה מתמקדת בעבודה עם big data, הרבה אופטימיזציות, מודלים מורכבים, GIS, matlab וכו'. כנראה לא יידרש עיבוד גרפי מורכב, אבל כן צרכים חישו…

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. מה התקציב המקסימאלי? 5,450 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה מה שימושי המחשב: עריכה גראפית / עריכת ווידיאו לא כבדה / תכנות במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: Adobe: Photoshop - Illustrator - Lightroom / Sony Vegas מהי הרזולוציה הטבעית: 1920x1080 לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? לא גבוהות במיוחד אך לא נמוכות במיוחד מתי מתוכננת קניית המחשב?: עוד שבועיים הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: המחשב מיועד בעיקר לעריכה גראפית/ווי…

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by assaf36,

שלום אני מעוניין להשתדרג במחשב, אני מוכן להשקיע סביבות ה4000-5000 שקל = 1000 יורו = 1300$ פלוס מינוס..... אין בעייה להתגמש אם אני אמצע איזה מציאה...... מה שכן אני גר בחול וטס הרבה אז יש לי גישה כמעט תמידית לחנויות בארה''ב ובאירופה (אני מניח שבארה''ב הכי כדאי) * מטרות המחשב: לרוב עבודות משרדיות, הרבה צפיה בסדרות וסרטים באיכות 720P לפחות, משחקים קלים * גודל המסך: אני רגיל למסך 15.6 ונוח לי.... האם חשוב מסך מבריק או מט? = לא חשוב אבל אני רגיל למבריק ומסתדר איתו * רזולוציית המסך: לא מבין גדול כל כך אבל חדות גבוהה זה טוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת הכוללת numpad נפרד ולא כחלק מהאותיות. * משקל רצוי: כמה שפחות כמובן עדיף אני בחור חסון אבל לא הכי אידיאלי לי להסתובב…

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. מעבד****: חברה:AMD מוצר:Athlon 64 3200+ (S-939) מחיר:1230 לוחות אם למעבד*****: חברה:AMD GIGABYTE מוצר:Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 מחיר:695 זכרונות*****: חברה:A-DATA מוצר:A-DATA**1024(זה יוצא שיהיה לי 1024 זכרון כללי2יחידות) מחיר:780 כרטיסי מסך*****: חברה:PINE מוצר:xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E מחיר:1140 דיסקים קשיחים****: חברה:WESTERN DIGITAL מוצר: GB160 7200 ATA-100 (8MB) מחיר:520 **כוננים: חברה:SONY מוצר:Teac/SONY 1.44 מחיר:40 צורבים****: חברה:Lite-On מוצר:Lite-On 52 x 32 x 52 (kit) מחיר:180 מארזים*****: חברה:ATX מוצר: ATX FullTower Supertalent alum מחיר:450 ****ספק: חברה:Hec מוצר:HEC 475W (True Watts) מחיר:380 מקלדת ועכבר***: חברה:MICROSOFT מוצר:MS …

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by adam2008,

שלום אני רציתי לפרמט את הנייד ובעקבות עזרה כאן הבנתי שאני צריך דרייבר בנוסף לדיסק ההתקנה של אקפ פי sp2 ובתחילת המסך ללחוץ על f6 את כול זה קראתי והבנתי הבעיה שלי עכשו שכול מה שאני מוריד וכמה שאני בטוח שזה זה ..לא עובד לי אולי אני לא מחפש נכון אני עדיין ממשיך לחפש ומבקש ממי שמבין קצת ואולי יודע לעזור לי בחיפוש תודה מראש נייד toshiba setellite notbook a200 10w psaece מצאתי את המסמך הזה באתר של טושיבה Contents and Installation order for Windows XP INSTALL ORDER No. Component Name Version 2 VALUEADD folder Service Pack2(RTM) 3 SUPPORT folder Service Pack2(RTM) 4 Microsoft Internet Explorer 8 Step by Step Interactive Training(Pro) for ENG version 9 SLP Module OEMSLP2.0 …

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. אני מעוניין בעזרה הנושא של בניית מחשב לסלון אני מעוניין להשקיע לא יותר מאלף שקלים לנושא מה שאני מעוניין שהיה לפי חשיבות 1) ממויזקה שישמיע מוזקה מהאינטרנט או מהמחשב שלי (היה מחבר ברשת חוטית) 2) יש לי כבר HD ישן לכן לא צריך HD לא צריך DVD כי הDVD היה על המחשב האישי שלי ושוב הם מחוברים ברשת מהירה 3) מארז כנראה שצריך לקנות...שוכב. 4) לוח אם ומעבד ...אפשר להסיג יד שנייה מחשב ישן פנטים 4 או ללכת על חדש כבר? 5) כרגע שהיה לו כרטיס קול פנימי על הלוח אם 6) שלט יש לי 7) סרטים באיכות סבירה לא מעוניין ב FHD 8) יוריד סרטים סדרות. מה אתם חושבים ? רבותי ?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by dor_guy,

שלום לכולם, אני צריך המלצות למחשב שיעודו העיקרי הוא משחקים. תקציב =3500 ש"ח חריגה עד 4000ש"ח אין צורך בשום ציוד הקפי (מסך, מקלדת וכו') מעוניין במעבד של אינטל. אין צורך במערכת הפעלה או כל תוכנה שהיא. מעדיף המלצות עם כרטיס מסך של Gainward (יש לי הנחה עליהם) לא מתוכנן OC במחשב. ** האם כדאי SLI של 2 כרטיסי מסך "חלשים" על כ.מסך חזק יותר? תודה מראש על העזרה גיא

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by giltovly,

שלום לכם. אשמח להיעזר בפורום על מנת לקבל המלצה למחשב נייד ללימודים של אישתי. היא סטודנטית להנדסה שתשתמש במחשב בעיקר לאינטרנט, ומסמכי PDF ואופיס. מכיוון שחשוב לה מאוד שיהיה דק וקל, חשבתי על 13.3 אינץ'. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 13.3 האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות למסך מט * רזולוציית המסך? לא יודע אם יש חשיבות מיוחדת לרזולוציה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? בעדיפות פחות מ- 1.6 ק"ג (כולל סוללה). * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 8 שעות של עבודה יהיה מצויין, 6 שעות יהיה סביר ופחות מזה כבר פחות רצוי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA , HDMI * Bluetooth? אין צורך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל- SSD אך לא חו…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by dupo,

שלום חברים, ישנה מחלוקת לגבי סוג הפאנל שמגיע במחשבים החדשים מסדרת T של לנובו,הייתי רוצה לדעת כיצד אוכל לוודא את הפקטים הבאים (בדיקת במחשב שאוכל לעמת שאכן הרכיב עצמו שהם מציינים בספפיקציות אכן תואם את זה שיש במחשב שקבלתי): 1. החברה שייצרה את הפאנל 2.המודל של הפאנל 3 DISPLAY MODE (שהוא למעשה החשוב ביותר) או אולי פשוט לזהות את מספר החלק ולהשוות אותו למספר שמצויין בספיקציות תודה רבה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. שלום כולם, אני מעוניין לקנות עוד מחשב בסכום של כ5000 ש"ח ושיהיה מיועד רק לOC אני רוצה שכל דבר שאפשרי לעשות לו אוברקלוק שאני אעשה ושיהיה חלק טוב כדי שזה גם יעבוד כמו שצריך....!!! אז בבקשה כתבו לי את המפרט שאתם ממליצים ב5000 ש"ח שהכי טוב לOC. תודה מראש, orrm

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים