עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. חבר שלי רוצה לקנות מחשב שישמש אותו בעיקר לצפייה בסרטים ולעבודה משרדית, עם אפשרות כמובן לשחק במשחקים סבירים. בגלל שהמחשב יהיה מיועד בעיקר לסרטים-רצוי שיהיה כונן HDD גדול - משהו כמו 320 ג'יגה(אם אפשרי בלי פגיעה במעבד/לוח אם - 500 ג'יגה), ושהכרטיס מסך (המובנה?) על הלוח אם יתמוך בסרטים באיכות גבוהה,וכמובן שיהיו לו אופציות עתידיות. אני חושב שעדיף ללכת על מערכת INTEL כי היא פשוט יותר חזקה- אבל תקנו אותי אם אני טועה. בקיצור - לתכלס-מה צריך: מעבד. לוח אם תומך HD ואפשרויות עתידיות. זיכרון 2 ג'יגה תואם כמובן ל לוח אם... HDD 320-500 ג'יגה. צורב DVD אמין וטוב. מארז + ספק תואמים. עדיף מ TMS כי הוא גר בצפון. תודה רבה לכל העונים...

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  2. שלום חברים ותודה שנכנסתם לנסות לעזור :) אני מברר אודות מפרט למחשב נייד של 15-17 אינץ' שכל שימושו יהיה לתוכנות לעיצוב בתים. להלן המענה על השאלות לפי חוקי הפורום: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5K שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יהיה עבור תוכנות עיצוב, בעיקר sketchup ו autocad 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) . כל המרכיבים דרושים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משמעות…

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  3. אני רוצה לקנות מחשב בתקציב של עד 9000 ש"ח ככה אז בבקשה אם מישהו מוכן לעזור לי במפרט... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  4. ברשותי 6800gt בן מיספר חודשים +athlon xp 2500 barton core בעיון מהיר ברשת היתברר לי 1--- מכירת הכרטיס כמשומש תסב לי נזק כספי משמעותי 2-- אין שום הצדקה לכך ,היות והכרטיס הזה עדיין שם את הכרטיסים של ati (שמקבילים לו במחיר) בכיס הקטן (מילבד half life שמומן בכספי ati כך שהוא אינו דוגמא מייצגת . האופציות שלי עד כמה שהיצלחתי להבין הן כדלהלן, אולם אני פתוח לכול הצעה שתיתן לי את התמורה הטובה ביותר לכסף: (מיתנצל מראש על השגיאות בשמות , אם טעיתי , אבל אני די בטוח שתבינו על מה אני מדבר ) 1.לרכוש לוח nforce-2 שמאפשר ביצוע המהרה קיצונית כמו epox rda3+ או rda6+ השילוב של 2500xp barton +epox +1024 ddr 400 +6800gt מאפשר ביצוע overclocking לרמת athlon xp 3200 . מערכת כזאת מ…

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  5. זקוק ל: מעבד לוח אם[ללא כרטיס מובנה] זיכרונות[גיגה יספיק בנתיים] ספק[חשבתי על compucase 6A19 300W] HD יש כרטיס מסך יש[ GeForce4] יספיק בנתיים וכל הציוד ההיקפי יש תודה מקרב לב. דרך אגב הנה המפרט שאני חשבתי עליו: מעבד AMD Athlon 64 X2 3600+ Socket AM2 Box ¤346 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1185 לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 ¤453 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38415 זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 ¤288 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR667D2N51G מארז כולל ספק HEC 6A19B-2F 300W ¤347 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A19B-2F מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm ¤50 http://skypc.co.il/product.asp?pid=9563 סה"כ מחיר לכל המוצ…

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  6. מחיר 4וחצי - 5 אלף בלי: מסך צורב וכונן משמש בעיקר למשחקים(שיהיה חזק למשחקים) אינטרנט וגרפיקה קצת.. ועכשיו שאלה אחרת אני אוכל לקחת מהמחשב הישן שלי את הזיכרון 512 RAM ולהוסיף לחדש? תודה

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי?2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית + משחקים "קלים" א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת אלחוטית 4. ה…

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  8. Started by FPSbanana,

היש הבדל בין Core Dou לבין Core 2 Dou במחשבים ניידים או שמדובר באותו מעבד? Core Dou T2250 הוא מעבד טוב?? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=176&scat=332&tcat=

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  9. היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש, איכותי עם שם טוב, לאחר חיפוש והרבה השוואות, המחשב הבא מאוד קרץ לי: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=Z2t1FkxEW31lzErY המחשב בגדול מיועד לאינטרנט ומשחקים. וכשאני אומר משחקים אני מדבר על משחקים בסגנון: היטמן4, ווארכרפט, סטארכרפט2, דיאבלו3 וכו', לא משחקי תלת מימד כבדים אבל משחקים באיכות טובה... מה דעתכם? יש לו מפרט טוב? משהו חסר בו שזה יכול להיות חשוב? הוא יסחוב משחקים כמו שכתבתי הנ"ל? אולי יש דגם שהוא טיפה יותר יקר אבל הרבה יותר טוב ושווה להשקיע עוד כמה שקלים? בגדול התקציב שלי הוא 4500 ש"ח אבל אין לי בעיה הלתגמש. ודה מראש!

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  10. היי חברים, מחפש לקנות מחשב נייד לעסק שלי, מדובר במחשב שלא מצריך ביצועים משוגעים או משהו כזה. מצאתי מישהו שניסה למכור לי את הדגם Dell Vostro 5402 הבעיה שראיתי שהמעבד במהירות של 1.5 GHZ שזה לא גבוה אבל אולי אני מגזים כי בתכל'ס לא צריך משהו יותר מדי משוגע. מה המחשב נייד לעסקים הכי טוב שאני יכול לקנות בכספי ( 1,500 ש"ח ) ? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500, אפשר לחרוג מעט אם ממש צריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר אימייל, קביעה ביומן, אולי מדי פעם לראות סרט טוב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקל…

11. את החלקים אני קונה ממס' חנויות לכן ארשום רק את שם החלק והמחיר שלו. התקציב שלי הוא עד 6500 (אפשר טיפה יותר רק אם זה באמת מצדיק את התוספת). הכ. מסך שבחרתי הוא יחסית חלש אני מודע לזה, הסיבה היחידה לכך היא שאני מתכנן לשדרג אותי בחצי שנה הקרובה (עד שנה) לאחד שתומך בD3D10. Core 2 Duo E6400 - 1475 AC Freezer 7 Pro - 165 DFI Infinity 975X/G - 1060 Twinmos 667 2X1GB - 900 Thermaltake Armor Jr Aluminium Case - 720 Enermax Liberty 400W - 460 Samsung SATA2 250GB - 470 Leadtek 7600GS Extreme 256mb - 775 LG GSA-H10A DVD-RW - 200 D-Link DWL-G122 USB2 …

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  12. שלום. יש לי נטבוק 1001px. http://www.asus.com/Eee/Eee_PC/Eee_PC_1001PX_Seashell/ קשה לתאר כמה הוא איטי. יש לו 1 גיגה בייט זכרון פנימי, וממש הרגע הזמנתי סטיק של 2 גיגה בייט, בתקווה שהמצב ישתפר מעט. א-ב-ל, האם כדאי להעדיף את XP במקום ה 7 starter שמותקן עליו? תודה!

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  13. Started by Goldlm,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא אבל אם קריטי אפשר ב100-200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע אין אבל מתוכנן מסך 22 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? שיריץ בצורה טובה את המשחקים החדשים בשוק * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבו…

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? שיהיה כמה שיותר קרוב לסכום של המפרט א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 Skyrim MW3 FIFA12 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מופיע במפרט -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  15. Started by liel3,

רציתי לקנות את המסך הבא: VIEWSONIC VP930 , אבל כמעט בכל החנויות לא המליצו לי עליו, לא בגלל שהוא לא טוב, להיפך כולם אמרו שהוא מסך מצויין, אבל הבעיה זה היבואן ונותן השירות (לא מזכיר שמות אבל כולם יודעים) ולכולם היו ביקורות על רמת השירות של היבואן. אני צריך מסך ברמה דומה, אולי של ASUS או SONY , המחיר של ה - VIEWSONIC VP930 היה 2300 ש"ח כלומר אני צריך מסך פחות או יותר באותו מחיר. תודה מראש!!!!

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  16. http://www.staples.com/office/supplies/p4__245388_Business_Supplies_1_10051_SC3:CG71:DP4118:CL161747

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  17. Started by avishai1b,

מחשב למשחקים 3000-3500~ INTEL NVIDIA :] תודה מראש

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  18. Started by extreme3,

חייב להיות: מסך דק 17'' (הכי פשוט שיש/אבל אמין) לא צריך: מקלדת, עכבר. המחשב מיועד לסטונדט (עבודות למידה WORD, אינטרנט, MESSENGER) דברים פשוטים... אזור המרכז

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  19. Started by Tigerpaw,

1. תקציב: 5000, אפשר לנצל את הכל ואם צריך לחרוג קצת אז בסדר. 2. עבודת תכנות וקצת גרפיקה. מעבד חזק, הרבה זיכרון וכרטיס מסך בינוני. HD של 500 גיגה זה מספיק. 3. לא צריך ציוד היקפי. 4. לא מתוכנן אוברקלוק. 5. השקט חשוב מאוד, 10. אם אפשר מעדיף גם מארז לא גדול. 6. לא צריך מערכת הפעלה או תוכנות אחרות. 7. יש עדיפות לרכוש מKSP אם שכחתי לכתוב משהו אשמח להוסיף. תודה רבה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  20. היי אני מחפש המלצה למחשב נייד בתקציב של כ-4000 ש"ח * מטרות המחשב? עבודה עם כמות גדולה של מסמכים, סימולציות במטלאב, צריך ליהיות חזק. לפחות 4GB זיכרון (במידת הצורך אני אוסיף זיכרון בעצמי) * גודל המסך? 15.4 * משקל רצוי? לא כבד במיוחד, צריך ליהיות נייד לבעיקר בית-משרד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא, הולך ליהיות מחובר לחשמל רוב הזמן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אם יש אופציהלקבל DVI זה לא יזיק, אבל בהחלט לא חובה. * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160-250GB * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש =] עריכה: המחשב חייב להיקנות מחר, עדיפות למחשב מKSP או IVORY כי הם פשוט ל…

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  21. Started by FastJack,

מישהו יודע מתי הנטבוק הנ"ל מגיע לארץ? ואם כן בכמה הוא יתומחר?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  22. אני רוצה מחשב נייד בסיבות המחירים 2500-3000 שקל זתומרת לא סתם להוציא את התקציב עד הסוף , אלא אם זה שיפור יחסית משמעותי ולא זניח... אפשר אפילו לחרוג עד 3400 שקל בתנאי כמובן שזה שיפור משמעותי יחסית... המחשב מיועד לאופיס אינטרנט תוכנות , לא דברים רצינים במיוחד...

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  23. יש לי מחשב נייד שלfujitsu siemens מגרסת amilo pro והוא קצת איטי עם הויסטה רציתי ידת אם יש אפשרות לשים עליו WIN XP שישפר את ביצועים ?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  24. שלום רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות את המחשב הבא- Dell Inspiron E1501 מעבד AMD Turion™ 64 X2 Dual-Core Mobile Technology TL-50 1.6Ghz • 1024MB Shared Single Channel DDR2 SDRAM 533MHZ • ניתן להרחבה עד 2048MB כונן קשיח • 120GB מסך • WXGA 15.4" TRUELIFE • רזולוציה 1280x800 כרטיס מסך • ATI Radeon Xpress 1150 256MB HyperMemory כוננים • DVDRW תקשורת • Integrated V.92 56K Modem • Integrated Intel® PRO 10/100 network • Dell Wireless 1390 802.11g Mini Card יציאות • 4XUSB 2 • V.92, 56K Modem - RJ-11 • 10/100 Ethernet - RJ-45 • External monitor - VGA • DC input מערכת הפעלה • Windows Visat Home Basic משקל • 2.8קג אחריות • שנה היעוד של המחשב היה הפעלת בקרים…

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  25. חשבתי על המפרט הבא: 3Y Intel D805 2.6Ghz Dual Core 0Y Glacialtech Igloo 5700MC - 6 heatpipes - 92mm fan 3Y Gigabyte GA-8I945P Pro 3Y Supertalent/PQi 1gb 667mhz CL5/4 3Y Gainward Geforce BLISS 7800GT 450mhz 512MB DDR3 1.3ghz 3Y WD 200GB SATA-II 2Y NEC 3550 Black 1Y Floppy 1.44 Black 0Y Compucase 6A19 Black no PSU 3Y Enermax 420W המפרט יוצא לו באיזור ה-6100 ש"ח אם קונה ממספר חנויות. בלוח הלכתי על גירסת ה-Pro כי הוא רוצה שיהיה Firewire מובנה. האם לדעתכם עדיף ללכת על לוח SLi של אסוס ולהוסיף כרטיס firewire? קראתי ביקורות על שבב 945 שבחלקם בלתי ניתן לנעול את הבאס של ה-PCI-Express (בלוח הזה ובלוח 945P של אפוקס). אבל כנראה שהמחשב לא יעבור אוברקלוק מטורף בכל מקרה.. כמו כן האם …

• 4 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים