עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by soundf,

המחשב נייד לחברה שלי. היא לא מבינה במחשבים בכלל ואין לה צורך במחשב משוגע אך הדרישות הם: מסך 15 אינץ ,יציאת HDMI ,זיכרון מעל 320G השימושים העיקריים הם: אינטרנט,מוזיקה,סרטים ברמה בסיסית נ.ב עד אלפיים שקלים כולל קייס ועכבר תודה מראש

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  2. עדיפות לtms בתל אביב, אם אפשר. אין צורך להריץ את המשחקים החדשים והכבדים ביותר. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 702 צפיות
  3. מעוניין במחשב נייד מארה"ב שיהיה לו לפחות core I3 סוללה 6 תאים מסך מט מסך 13.3-14.1 צורב DVD ובעדיפות לפד מולטי טאצ' ויציאת HDMI שיהיה דק ככל הניתן עד 1000$. כמו כן האם ישנם אתרים ששולחים לארץ או חברות שמתעסקות עם שליחה של מחשבים לארץ דרך כתובת בארה"ב? מה אתם אומרים על המחשב הנ"ל? http://www.bestbuy.com/site/Sony+-+VAIO+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i3+Processor+-+Icy+White/9705355.p?id=1218154377521&skuId=9705355

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  4. שלום רב אני צריך המלצה לגבי מחשב משרדי כולל ציוד הקפי { שיחזיק יותר מחצי שנה ..} אני בניתי את המפרט הזה בסכום של 4800 ש"ח התקציב הוא 5000 ומטה כולל הכל אם אתם חושבים שכדי לשנות משהו אני יותר מאשמח בכל מקרה דברים שחייבים להיות הם: זכרון 512MB ,מסך LCD ,מעבד AMD 3000, צורב המחשב הוא למשרד ואינטרנט { לא למשחקים } Super Midi Tower Case USB Front ATX 500 Watt Plextor PX-230A 52/32/52 Internal IDE CD-RW AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray Thermaltake TR2-M6 SE(K8) CPU Cooler for AMD64 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard Kingston KVR400X64…

• 8 תגובות
    • 702 צפיות
  5. Started by BMItay,

שלום! בעזרת ה' אני קונה משחב השבוע,ובניתי לי מפרט מכמה חנויות שונות והגעתי לתוצאה הבאה מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L זיכרון KINGSTON 2GB 800MHz DDR2 CL5 דיסק קשיח SAMSUNG HD160JJ 160GB 7200RPM 8MB SATA II כרטיס גרפי Gecube ATI Radeon HD2400PRO 256MB PCIe צורב SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata DVD מארז וספק כוח Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP +420W PSU כל זה יוצא 1642 ש"ח מה דעתכם? ושאלה ממש חשובה,לפי מה שקראתי באתר של GIGABYTE הלוח תומך ב45NM,אבל דרוש עדכון ביוס,איך אני אוכל לעדכן את הביוס אם לא יהיה לי מעבד 65NM בשביל לעדכן אותו? האם יש דרך אחרת לעדכן את הביוס? ממש ממש תודה! ;D

• 9 תגובות
    • 702 צפיות
  6. המחשב אמור להתאים לשימוש במכונות וירטואליות מסוג VMware ו-VirtualPC, קצת למשחקים לא כבדים (בעיקר משחקים ישנים שמתאימים גרפית למחשבים ישנים) וקצת לעריכת וידאו. המסך שאיתו אני אעבוד (ירושה מהמחשב הנוכחי) הוא סמסונג 19 אינץ' syncmaster 930b אין צורך בציוד היקפי, למעט צורב DVD.. לא צפוי OC עתידי... כרגע אני מתלבט בין שני מעבדים ה- E-8400 לבין ה Q-6400 המפרט שבחרתי, כמובן ללא המעבד וכרטיס מסך, הולך ככה: לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L זכרונת 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel דיסק קשיח D 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS מארז + ספק ANTEC NSK4480B + 380W EARTHWATS PSU לגבי כרטיס המסך, אני לא יודע מה לבחור כי אני ממש לא מבין בזה... ציינתי מה השימושים שלי למעלה.... אילו מ…

• 11 תגובות
    • 702 צפיות
  7. שלום לכם. אחי הגדול מעוניין לרכוש מחשב בייתי רציני אחרי שנמאס לו מלעשות שימוש בנייד שלו בתור כזה. זה מחשב שנועד בעיקר לגיימינג וקצת עריכה גרפית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש''ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני בנאדם שמאמין בתמורה לכסף. אז אם אפשר לקצץ וזה לא מזיק יותר מידי אין בעיה. אם צריך את התוספת בשביל להשתפר פלאים - תנצלו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש''ח רק שבאמת צריך ושווה לעשות זאת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מתכנן להשתמש במחשב לגיימינג ועריכה גרפית בפוטושופ ותוכנות דומות. שימוש בתוכנות עריכה גרפית יחסית קלות נוספות ותוכנות צריבה למכשירים סלולריים שאני לא מרגיש יותר מידי צורך…

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  8. שלום קוראים לי יוסי והרבה זמן שאני נכנס לקהילה פה ורואה מה שהרבה כותבים עכשיו חיכיתי קצת זמן מהפירסום הקודם שלי על מנת לחסוך קצת כסף, עכשיו אני מעוניין במחשב שבעיקר עובד נון סטופ ועושה הרבה דברים ביחד בלי להיתקע. אני מוריד הרבה, גולש מלא, שומע מוזיקה, צופה ולפעמים גם עורך תמונות, משחק משחקים כגון פיפא, ניד פור ספייד, מנג'ר, אייג אוף אמפיירס, ולפעמיים אפילו גי.טי.אי, ואולי בעתיד יתחיל ליצור ולערוך מוזיקה. עכשיו התקציב כפי שרשום למעלה היינו בערך 5000 שקל, אבל נכון להיום כבר ברשותי מסך LCD של סמסונג 15" אבל בנתיים זה מספיק לי וגם מקלדת ועכבר בלוטוט של מיקרוסופט שנקנו לא מזמן, עכשיו אני רוצה מחשב לפי המטרות שימוש שלי אבל הדבר העיקרי הוא שהוא יהיה כמה שיותר פתוח לתופסת ו"שיפור…

• 9 תגובות
    • 702 צפיות
  9. Started by IRONMAN153,

אני מחפש דרייבים טובים למחשב DELL STUDIO 1535 על מערכת XP SP2 או SP3 אני יודע שDELL לא הוציאו דרייברים לXP למחשב זה אבל מצאתי כמה ממחשבים אחרים של דל שמתאימים ובגדול עכשיו הכל פועל חוץ מ2 בעיות 1. הדרייבר של הכרטיס קול לא טוב.. שומעים חלש וגרוע.. והבעיה היא בדרייבר.. כי על ויסטה עם דרייבר מקורי זה פועל מצויין.. 2. השלט לט פועל מלבד הכפתור של להדליק ולכבות ת'מחשב.. http://www.zdnet.com.au/reviews/hardware/laptops/soa/Dell-Studio-1535/0,2000065761,339290939,00.htm זאת תמונה של המחשב עצמו..

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  10. Started by 0torpedo,

שלום, אני הכנתי מפרט מחשב, רציתי לקבל חוות דעת ממכם עליו\ הצעות לשיפור \ הערות. בנוסף יש לי 2 שאלות: 1. מה ההבדלים בין לוחות אם. אני רואה לוח אם שתואם את החלקים שאני צריך ב400~ שקל ועוד אחד ב1000+ .. מעבד,ראם, כ.מסך אני יודע מה הסיבה להבדל בין המחירים. אבל בין לוחות אם - לא. אז אשמח להסבר. 2. למה כ.מסך 2GB עולה יותר זול משני כ.מסך של 1GB (מן הסתם אותו אחד) מה ההיתרונות, אם בכלל, בין שניהם. **האם כדאי להוסיף עוד ראם? מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray 915₪ לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H 353₪ כרטיס מסך: Sapphire 7870 2GB GDDR5 GHZ Edition Dp 1249₪ כונן קשיח 1: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 397₪ כונן קשיח 2: SAMSUN…

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  11. תכנה שתבדוק הכל תקין במחשב הנייד- איזו הכי מומלצת? לפני קניית מחשב נייד יד 2 כוונתי היא להתקנים תקינים: בלוטוס, ויפיי, בטריה וכו' וכו'... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  12. Started by dorbarnea,

אהלן, רציתי לדעת מה הsocket או המעבד הנמכר ביותר והכי משתלם שיש היום בשוק... בנוסף אני ישמח לקבל גם שמות של motherboards .. בנוסף מה הmb של הכונן קשיח הנורמלי של היום, והגודל הנורמלי להארד דיסק של pc "3.5\"2.5| תודה מראש, דור.

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  13. Started by SloOmPer,

אני מתכוון לשדרג את המחשב בחנות FOXPC. המפרט: INTEL P4 Prescott 3.06GHZ 524 533MHZ MSI RC410M - יציאת PCI-E , תמיכה עד מעבדי P4 512MB DDR2 533MHZ CL4 GEFORCE NX6200 256MB DDR2 PCI-E HD160GB PSU - EverPower 400w -נתונים על הספק: http://img524.imageshack.us/img524/559/psu2hj5.jpg עכשיו אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך והזכרונות: כרטיס מסך - ATI CONNECT3D HD3850 256MB DDR3 PCI-E 900 ש"ח מחנות FOXPC זכרונות GEIL DDR2 2048MB 800MHZ CL4 ULTRA DUAL CHANNEL KIT 265 ש"ח מחנות FOXPC. עכשיו אני תועה אם הספק כוח שלי יחזיק את המערכת הזאת.. ומה שעוד יותר מוזר שאין לי חיבור בין הספק כוח לכרטיס מסך ונראה לי שחייבים חיבור מהספק לכרטיס מסך ישירות בכרטיסים המתקדמים. אז מה דעתכם הספק כוח יחז…

• 10 תגובות
    • 702 צפיות
  14. Started by matessim,

my hebrew isnt working for some reason so: i need a computer mafret for a friend which works mostly with adobe illustrator, the takziv is 2000 shekel with out screen or ziod hekefi Toda btw no O.C ever

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  15. בוקר טוב, אני מתעתד לקנות מחשב נייד בימים הקרובים. מרוב עצים לא רואים את היער - כבר עברתי על מלא דגמים ואני מבולבל. בעיקרון אהבתי מאוד את העיצוב של HP ולדעתי הדגם DV6789 מתאים לצרכים שלי - שימושים כללים, עריכת תמונות/וידאו מידי פעם, משחקים (אין צורך שיפעלו על ההגדרות המיטביות) וגם בעוד כחצי שנה לשימושים של סטודנט.. אני לא מחפש מחשב עם מסך קטן יותר מ 15" משום שקשה לי עם מסכים קטנים.. בעיקרון הדגם של DELL 1525 גם נחמד ומכיל פחות או יותר את אותם הדברים למעט כרטיס המסך המובנה שלו - X3100 של אינטל, ומביקורות שקראתי הכרטיס הזה לא צפוי כל כך, ואם מתישהו ארצה להריץ משחק אני לא מעוניין שיווצר מצב שזה יהיה בלתי אפשרי או לפי הגחמות של הכרטיס :-).. אשמח לקבל חוות דעת על הדגם של HP שר…

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  16. כותרת לא צריך ציוד היקפי

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  17. Started by galCool,

שלום רציתי מפרט למשחקים ב4000 שיהיה AMD ציוד הקפי: בלי מסך מקלדת ועכבר. שיהיה מחנות אחת. תודה.

• 11 תגובות
    • 702 צפיות
  18. מחשב לא למשחקים בעיקר לאינטרנט סרטים ושירים. חשוב שיהיה חיבור HDMI. חשוב שתהיה אחריות טובה (שיקחו מהבית ויחזירו או כמו של טושיבה- במקרה של נזק וגניבה). חשוב מסך 15.6 מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  19. Started by nivniv,

שלום אני צריך פרטים מעבר למה שכתוב במפרטים לגבי מחשב נייד HP Dv6515ea היקר יותר או dv6510ej HP הזול יותר רציתי לדעת אם יש להם בעיה של התחממות, אם זה בעיה שיש רק שנה אחריות (מנסיונכם בניידים אם מתקלקלים הרבה) מחירם נע בין 5200 ל- 6500 האם שווה את המחיר או שיש מחשב יותר טוב במחירים האלה??? אשמח לחוות דעת

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  20. Started by optimum,

בוקר טוב ושלום ברצוני לקנות מחשב נייד זול ולא יקר לצורך עבודה עם אינטרנט ואני משחק במחשב אחד בלבד לא יותר מזה battlefiled play4free משחק ברשת . רציתי לדעת אם המפרט זה הוא מפרט טוב בשביל שאני אוכל להריץ את המשחק תודה ואם זה מחשב טוב כמובן ושווה ש"ח 2400 מערכת הפעלה: Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit pre-installed w/CoA with reinstallation partition סוללה: 6 תאים מעבד: Intel Core i5-2450M 2.5 GHz dual-core processor מסך: 15.6-inch LED-Backlit TFT LCD widescreen display 1366 x 768 resolution, 16:9 aspect ratio 3.1 GHz Max Turbo Frequency 3 MB Intel Smart Cache, 5 GT/s DMI, Intel Hyper-Threading Technology זיכרון מטמון: 4 GB DDR3 RAM דיסק קשיח: 500 GB hard drive כונן:…

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  21. בלי ציוד היקפי דרישות: מקביליות (המון דברים ירוצו במקביל, המון טאבים פתוחים + אופיס + דברים של העבודה), מהירות,אמינות, בעתיד עבודה עם עריכת וידאו. הכי חשוב: מהירות! אם אפשרי, שיהיה שקט ושלא יצבור המון אבק (אם דרישה כזו אפשרית). מעבד אינטל של כרטיס מסך מתאים למשחקים מודרניים ועריכת וידאו (לא משהו מטורף) חשוב שתהיה יציאת hdmi מודם פקס פנימי צורב שאלה נוספת: אם אחבר שני HD, הראשון SSD למע' ההפעלה והשני פשוט 1TB של WD 7200RPM, האם הדבר ישפיע בצורה חיובית על המהירות? אם כן, אשמח לכלול זאת. אם המהירות תלויה הHD האיטי ביותר, אז פשוט HD של 2 TB של WD 7200 RPM. או אולי יותר מ 7200 RPM אם הדבר כה משמעותי. תודה רבה לעוזרים! אני מעוניין לרכוש את המחשב בימים הקרובים! ת…

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  22. אהלן, ניסיתי לחפש תשובה במפרטים מומלצים וחיפוש בפורומים ולא מצאתי משהו שקולע בול לשאלה שלי אז..... אני רוצה להרכיב מפרט למחשב לעריכת וידאו וטיפה משחקים (אני משחק בPS4 ובעיקר סטאר קראפט 2 אז לא צריך יותר מדי). המעבד חייב להיות 6700K אז שאר המפרט חייב להבנות סביבו. כ גראפי ראיתי שה GTX 960 אחלה למחיר אז חשבתי לכיוון? דרישה אחרונה שהמחשב יהיה תואם האקינטוש כי אין מצב שאני עובד על ווינדוס התקציב הוא עד 4500. אין צורך בהרדיסק\סידירום או תוספות מהסוג הזה. תודה רבה!!, יאיר

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  23. אוקי , אז אחרי המון זמן (6שנים) אני יכולה לפנק את עצמי במחשב דנדש... מרפרופים בפורום תצוגה הבנתי שהמסך EIZO FlexScan S1931SH מעולה בכל הפרמטרים ולכן עליו אני מוכנה להתפשר מה שנותן לנו תקציב עד 5 אלף (אם זה מצדיק עוד כמה מאות שקלים אז נזרום...) , סה"כ חשוב לי שהמחשב יתן לי מענה טוב בכל הפרמטרים גם בשנים הבאות ולכן חשוב לי לקחת חלקים איכותיים של חברות איכותיות. הן לישומי גרפיקה(פוטושופ וכו) ואולי גם עריכה (שכרגע איני עוסקת בו אבל אי אפשר לדעת.) הן למשחקים (איני גימרית כבדה אבל אולי אני אהפוך לכזאת...) והן להפעלת הרבה תוכנות+ גלישה באינטרנט בו זמנית ושהמחשב ירוץ... לגבי הארד דיסק מנימום 250 גיגה מהיר ואמין ולגבי זכרון מנימום גיגה (אולי 2 ?) של חברה טובה, כונן צורב די…

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  24. Started by sufgi123,

אני רוצה לבנות מחשב HTPC המחשב לא ישמש למשחקים בכלל. אני רוצה שהמחשב ידע לנגן כל סרט של HD 1080P ללא גימגומים (יתכן שעם ירידת המחירים , אני אוסיף לו כונן BRY). כמו כן בעתיד אני מתכוון לשים לו כרטיס לווין (לא כלול במחיר בניית המחשב) לצפייה בשידורי לויין SD ו HD . במידת הצורך אני מוכן לחרוג מעט מהתקציב . בינתיים חיפשתי מארזים מתאימים ו antec nsk2480 נראה לי מתאים (עולה כ 570 ש"ח כולל ספק) , מה שמשאיר לי כ 2000 ש"ח לשאר המערכת (ללא דיסק קשיח - יש לי כבר) . תודה

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  25. Started by ofirs1,

שלום אני מעוניין במפרט של מחשב ללא ציוד היקפי בסכום של עד 2200 שח". את המחשב אני צריך בעיקר לאינטרנט סרטים ומשחקים אשמח לראות פה מפרטים שאתם מציעים לקנות בסכום זה. אם אפשר אני מעדיף מ TMS. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים