עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by matans90,

הזמנתי מחשב והציעו לי את המפרט הזה אני לא מבין כ"כ ורציתי עוד עזרה לפני שאני מביא את המחשב הביתה אני צריך ללכת לאשר את הקנייה ולשלם כבר מחר אז אם תוכלו לעזור לי אז תודה המפרט מעבד : intel pentium d 945 3.4 gh 2x2mb 775 לוח אם: intel grandcounty2 lan100 uatx ddr2 s775 ati x300o/b ati chipst vga onboard supports pentium d ddr2 533 זכרון: 1024mb ddr2 667mhz כרטיס מסך: pci geforce fx 5200 128mb +tv דיסק קשיח : היטאצי 160gb sata2 צורב dvd: lg dvd +/- rw x16 4167 אחריות 3 שנים במעבדה מסך : mag t906w 19inch כל זה במחיר של 4500 ש"ח אני צריך לדעת אם זה שווה את המחיר ואם החלקים של המחשב הם טובים במידה ויש הצעות לשיפור תגידו לי תודה.

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  2. תקציב של 6.5K מעבד: Intel® Core2 Quad Processor Q6600 SLACR STEPPING G0 קיקור מעבד: Thermalright Ultima 90I CPU Cooler + SilenX Ixtrema Pro 120mm x 25mm 14dBA Fan לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 זיכרון: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12 2X2GB כרטיס מסך: BFG NVIDIA GeForce 8800 GTS OC 512MB PCIe 2.0 דיסק קשיח : Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB מארז: NZXT LEXA ספק כוח: PCP&COOLING Silencer 470W מיועד ל מישחקים OC בינוני למעבד ולכרטיס מסך ישמח לשמוע תגובות...

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  3. Started by MoDaN,

כולל טכנולוגיית HyperTransport Technology NVIDIA nForce4 4X CHIPSET כרטיס קול 8 ערוצים לוח אם תוצרת Gigabyte עבור מעבדי939 AMD Athlon 64 תמיכה בזכרונות +DDR 400 עד לנפח של 4GB מפרט המוצר: # לוח אם # דגם: GIGABYTE GA-K8NF-939 # כרטיס קול משולב: 8 ערוצים DOLBY DIGITAL # כרטיס רשת: משולב 10/100/1000 # יציאת S.ATA: ארבע יציאות # יציאת PCI Express X16: כלול # יציאת PCI: 3 סה"כ # יציאת USB 2.0: 8 סה"כ # תמיכה ב- Dual channel DDR: כלול # תמיכה בדיסקים S.ATA: כלול # תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול # דיסק קשיח # יצרן: W.D/HITACHI # טכנולוגיה: S.ATA # נפח איחסון: 160 GB # מהירות: 7200 RPM # זכרון מטמון cache: 8 MB # אחריות: 3 שנים # מעבד # סוג מעבד: AMD Athl…

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  4. מעבד - INTEL E6300 64 BIT (CORE) לוח ראשי - INTEL 965 SERIES 775 זיכרון - 2X1GB DDRII 667 KNS דיסק קשיח - WD/ SEAGATE 200GB SATAII צורב - DVD RW SONY/ NEC כ. מסך - G-FORCE7300 GT 512MB *קונה בלי מסך* מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  5. אז הנה בבקשה זה המפרט שלי במידה ויש לכם תיקונים או הצעות יותר טובות רשמו כאן המחיר הוא בערך 4500 +- לא רוצה יותר מדי ואני מאמין שפחות מדי זה לא יהיה איכות אז הנה מה שהציעו לי במידה והמחשב טוב והמחיר שווה אמרו זאת לי במידה ולא תקנו באיפה שאתם חופשים או שתביאו הצעות טובות בכל מקרה זה מחשב לגיימרים פריט דגם מחיר בשקלים כולל מע"מ מעבד Intel Core 2 Duo E6750 (S775) - 2.66GHz 1333MHz 4MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty 1050 לוח אם GigabyteGA-P31-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard 450 זיכרון פנימי DDR-2 - 2048 Dual Channel kit 2X1024MB PC6400 - G.Skill, OCZ Value, Corsair Value... - Life Time Warranty 300 דיסק קשיח 320GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD320…

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  6. שלום לכולם, אז לאחר המון שנים שלא השתדרגתי במחשב נייח חדש הגיע הזמן. בניתי מפרט מהמעט שאני מכיר וזוכר, אשמח לחוות דעתכם, המלצות ותובנות. התקציב הוא אכן 8k ואני מעדיף מעבדי INTEL ולא AMD. דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 9700F 3.0Ghz 12MB Cache s1151v2 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור נוזלי Corsair Hydro H115i PRO RGB 280mm 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus ROG STRIX Z390-F GAMING LGA1151v2, Intel Z390, DDR4, 3xPCI-E, HDMI, DP 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Dominator Platinum RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte RTX 2070 SUPER GAMI…

7. היי חברה, אחי רוצה מחשב כדי למשחקים בעיקר. הוא לא גיימר ויספיק לו משהו שרק יריץ את המשחקים שמעניינים אותו, הם לא צריכים להראות מדהים. הנה הפרטים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2700-2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה?) משחקים, עבודה משרדית, תכני HD ולפעמים תוכנות זוללות משאבים כמו תוכנת עריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שום דבר ספציפי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי ספורט (פיפ"א, NBA 2K14…

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  8. שלום רב אני צריך מפרט למחשב המחשב אינו לגיימרים אך כן צריך לעבוד מולטי טסקינג בצורה טובה . מספר חלונות באינטרנט במקביל לעבודה מול תכנת כ"א באינטרנט + שליחת הודעות בקבוצות גדולות בפייסבוק +אופיס . בעתיד אולי ארצה להקליט AUDIO לטובת הפצה באניטרנט או על סידי (זה לא חייב עכשיו אבל צריכה להיות האופציה בצורה כזאת או אחרת ) אשמח לשמוע את דעתכם. רמי

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  9. Started by flounder,

תקציב מקסימלי 5k כולל 7 windows . משחק במשחקי מחשב כבדים לעיתים די נדירות אך אחת לכמה זמן כן. מטרה עיקרית מחשב שמשחקים יתפקדו עילו לתקופה הארוכה ביותר מבלי צורך בשידרוגים (גם אם זה אומר לא לשחק ברזולציה הגבוהה ביותר בוכו' בהמשך הזמן. ושיתפקד כמה שיותר זמן מבלי צורך בתיקונים והחלפות. מסך LG W2261VP LCD רזולוציה מקסימלית: 1920x1080. אין צורך בציוד הקפי. שקט חשוב במידה בינונית עד בינונית נמוכה. לא מתוכן אוברקלוק כרגע אולי בעתיד הרחוק. מעבדי אינטל Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1600Mhz 2x2GB Kingston …

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  10. WD 40GB 7200RPM 299 ש"ח 300W ATX 87 ש"ח Genius LIVE Maker 5.1 Sound Card 92 ש"ח SAMSUNG CDROM x 52 Bulk 120 ש"ח Creative SBS 230 * 68 ש"ח Mitsumi floppy 1.44 51 ש"ח Viewsonic 17 E70 661 ש"ח הרכבת מחשב + התקנת מערכת הפעלה 260 ש"ח Sapphire Radeon 7000 64MB DDR 246 ש"ח SPIRE HD05040B FlowCooler 76 ש"ח Asus P4S800 SIS 648FX 435 ש"ח Samsung 256MB DDR 400 Original 354 ש"ח Thermaltake Lanparty Xaser-Bag for Midi Tower Cases 142 ש"ח Microsoft® Multimedia Keyboard + Basic Optical Mouse 136 ש"ח Intel Pentium 4 2.4GHz E Prescott 1MB 533MHz BOX 789 ש"ח CoolerMaster Aero 4 Lite 92 ש"ח למישו י…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by shlidor,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב שולחני עם מסך דק במחיר של עד 3,500 ש"ח הצרכים שלי הם בעיקר עבודה משרדית ( תוכנות אופיס , SPSS , גלישה מרובה באינטרנט וכדו',), כמו כן אני מאחסן במחשב קבצי קול שונים ( שאני מעביר מטייפ דיגיטלי) ותמונות מהמצלמה הדיגיטלית. אני רוצה שהמחשב יכלול צורב DVD . אודה על קבלת מפרט מומלץ למחשב שיספק לי את הצרכים הללו תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  12. Started by aboren,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, עם יכולת לראות סרטונים וסרטים. לא משחקים (אולי סוליטר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. המחשב מיועד בעיקר לגלישה והורדות (אימיול) שמיעת מוזיקה, תוכנות לעריכת סאונד וצפייה בסרטים תוכנות גרפיות ברמה בסיסית (פוטושופ וכאלה, אולי גם קצת מאיה) משחקים (לא כבדים מידי) תוכנות אופיס 3G זיכרון לפחות 300GB HD לפחות צורב DVD כרטיס קול הכי טוב שאפשר במסגרת התקציב הנתון ללא ציוד היקפי 2500 ש"ח + תודה מראש

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  14. שלום לכם זקוק למחשב שולחני שקט(המחשב ימצא בסלון) , תקציב 4K ללא OC עם מסך(20-22 אינץ'-מה שיותר טוב למשחקים) וללא ציוד היקפי אחר, לשימוש משרדי/אינטרנט/גיימינג (משחקי מירוצים כגון NFS ומשחקים שייצאו בשנה הקרובה כמו: STARCRAFT 2 וDIABLO 3 ). -אין צורך בכונן דיסקטים. -גר באיזור המרכז (לוד) -אפשרות לשידרוג בעתיד. תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  15. שלום לכולם, אשמח בעצת המומחים פה למחשב ביתי למטרות: עבודה עם office, אינטרנט, סרטים, מוסיקה, משחקים פשוטים. תקציב בסביבות 2000 ש"ח, ניתן לחרוג במעט. על המפרט לכלול מקלדת, עכבר, רמקולים, כרטיס רשת אלחוטי, ספק ומארז אין צורך במסך. רצוי מחנות עם מספר סניפים בארץ ואחריות טובה. כמו כן אבקש המלצה לנייד למטרות לימודים בתקציב 4000-4500 ש"ח רצוי 2gb ram ומעבד מהיר ככל האפשר (קומפילציה של קוד והעלאת סביבות IDE לפיתוח תוכנה) גם כאן דגש על האחריות. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 619 צפיות
  16. אני לא רוצה לתמוך בNVIDIA וב INTEL לא בגלל שהם גרועים, אלא בגלל שזה ידפוק את התחרות אם אני רק אקנה אותם, צריך המלצות ממכם. המחשב למשחקים ולמוסיקה-עדיפות לשקטטטט

• 9 תגובות
    • 696 צפיות
  17. שלום, מחפש מחשב עם מקסימום ביצועים ותמורה למגוון שימושים (משרדי, סרטים וגיימינג בינוני). מעדיף לקבל מפרטים מאייבורי, KSP או רשתות אחרות שיש הרבה סניפים... תודה

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  18. Started by aboren,

1. מה התקציב המקסימאלי? גג 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נתתי קצה גבול עליון 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ילד בן 12.5, עריכת וידאו קצת, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיינקראפט, CSGO ועוד כל מיני משחקים. כולל הזרמת משחקים מהXBOX. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 23 אינץ ומסך טלוויזיה -לאילו הגדרות גרפי…

• 25 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. בעיקבות מותו של הנייד שלי אני מחפשת מחשב שולחני ללא מסך שיותאם לעבודה עם תוכנות גרפיות כבדות כגון: פוטושופ, אוטוקאד 3DMAX sketchupוכו'. אשמח לקבל מפרט שיכיל את נתוני הכרטיס הגראפי המעבד והכונן קשיח. חוץ מזה מה עדיף מעבד של אינטל או AMD??? תודה שירלי

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  20. שלום, אני זקוק לעזרה בהרכבת מפרט למחשב שולחני חזק שישמש אותי לצורכי עבודה. עברו כבר כמה שנים מאז שרכשתי מחשבים וגם הם היו לפטופים, לכן אני לא מתמצא במעבדים, לוחות, כרטיסים גרפיים ומפרטים עדכניים. תקציב אני עדיין בשלב של "להבין איפה אני חי" אבל מאחר וזה כלי עבודה שישרת אותי מספר שנים קדימה אני מוכן להשקיע. שימושים פיתוח תוכנה - כלים כמו Visual Studio, Android Studio, Eclipse ודומיהם הפעלת מכונות וירטואליות (VirtualBox וכיוב') עיבוד תמונה, בעיקר ב- Adobe Lightroom מרכיבים שאני יודע לציין זכרון - לפחות 16 ג"ב עם אפשרות הרחבה עתידית דיסק SSD למערכת ההפעלה ואפליקציות שני דיסקים גד…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני צריך מפרט למחשב שיהיה בו הרוב אינטרנט ופה ושם משחקים חדשים וסרטים שיכלול צורב טוב בתוכו מסך 17" רמקולים מקלדת עכבר זכרון כרטיס מסך ועוד... =עריכה:חחחחחחחחח איזה פאדיחות שכחתי תקציב! מקסימום 3000 ש"ח

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני מתחיל להכנס לתחום עריכת הוידיאו בצורה חובבנית והייתי רוצה שתיתנו לי מפרט אשר יוכל להתמודד עם התוכנה הכבדה הזו (AE). דעתכם ? ביצעתי חיפוש אך לא מצאתי את מבוקשי. שמוליק

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. א. מה התקציב? זו הבעיה העיקרית שלי. אני רוצה מחשב טוב למשחקים, אני לא רוצה שאני אצטרך לשדרג אותו עוד שנתיים ושמשחקים יעבדו עליו גם עוד 3 (אולי לא בהגדרות המקסימליות או משהו אבל יעבדו) וגם אני צריך הכל כולל מסך , רמקולים, מקלדת, עכבר, עם עדיפות לצורב דיוידי (עם יש צורב אז אני לא רוצה עוד כונן בינתיים). אני לא יודע כמה כדאי להשקיע. אני רוצה שזה יהיה מחשב טוב מאוד ואני לא יודע כמה מחשב טוב למשחקים צריך לעלות. ב. מטרות המחשב?(לדוגמא: OC, עבודה משרדית, משחקים[קלים/כבדים] - ניתן לבחור יותר מאחד). משחקים קלים וכבדים ג. האם אתה צריך ציוד הקפי?( כגון מסך, כונן DVD, צורב DVD, צורב CD, מקלדת, עכבר, רמקולים, כרטיס טלוויזיה וכו'...). הכל אבל לא רוצה חיבור Tv-out ד. האם יש לך הע…

• 49 תגובות
    • 4.4k צפיות
  24. מבקש עזרתכם להצעת מפרט למשרד משרדי עם יכולות משחק לילדים בגיל 4-5 חשוב מאוד השקט והבטיחת של המחשב. אין צורך בציוד היקפי ברשותי מסך vp930 אם אפשר לצרף המלצה לחנות אמינה תודה שמי.

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  25. עוד פעם שלום לכל חברי הפורום אז ככה , חבר שלי לעבודה רוצה לקנות מחשב חדש לשימושים רגילים כמו אינטרנט , הורדה מהאינטרנט , צפייה בתמונות וסרטים (לא משהו ברמה של HD ) , עבודה בתוכנות ה-Word ו-Excel וכמובן משחקים ברמה הבינונית התקציב שהוא רוצה להשקיע הוא גג 3500 ש''ח , אם אפשר אז לחסוך ולא לחרוג את כל הציוד ההיקפי הוא לא צריך , רק המארז עם החלקים בתוכו , רק אני אגיד שהמסך שיש לו ידוע לי רק שהוא 19 אינטצ' וזהו , מה לעשות הוא לא מבין גדול במחשבים אפילו את הרזולוצייה המקסימאלית לא יודע להגיד לי אבל אולי אפשר פחות או יותר להבין איזו רזולוצייה יש למסך ''19 1. מבחינת החנות אז לא משנה מאיזו חנות העיקר שתיהיה פה במרכז הארץ , שתיהיה אמינה ומחירים לא בשמיים 2. הוא כן צריך הרכבת …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים