עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הגיע זמנו של הסנדלר לקנות חליפה... אני מחפש נייד זול וגדול כתחליף למחשב שולחני לשימושים בסיסיים מאוד ומועטים - מיועד להוריה של אשתי שעושים את צעדיהם הראשונים בגלישה, עריכת מסמכים וקצת צפיה בתמונות וסרטים. 1. מה התקציב? עד 3500 ש"ח אך עדיף פחות. 2. מטרות המחשב? מיועד לפנסיונרית ללא רקע במחשבים - שימושי אופיס קלים וגלישה מזדמנת. גג שעה ביום. 3. גודל המסך? רצוי גדול ככל האפשר עם טקסט קריא וברור. 4. משקל רצוי? לא חשוב כלל 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב כלל 6. יציאות מיוחדות? לא חשוב כלל, אם כי S_VIDEO יהיה נחמד. 7. בלוטות? נחמד - לא קריטי. 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חשוב כלל 9. צורב DVD? רצוי - לא הכרחי. 10. האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא 11…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. המפרט שלי רשום בצד אבל אני ארשום אותו פה שוב לעצלנים P4 3.0Ghz Prescott - כן אני יודע... R9800Pro - הבעיה העיקרית שלי איתו זה שאי אפשר להריץ עליו משחקי SM3.0 גם לא כבדים כמו PES2008 וכן הוא קצת חלש כבר. 2 סטיקים של Geil Golden Dragon DDR400 - אם אני קונה עוד סטיק של 512 אני לא אוכל לעבוד ב- Dual Channel, שזה נראה לי לא נורא בפני עצמו אבל השאלה אם לעבוד עם 3 סטיקים יהיה יציב, ועוד מחברות שונות. לוח אם - AI7 - לוח מצוין. כונן קשיח - Maxtor 80GB. כבר הזמנתי WD3200AAKS מה שאני מעוניין לשדרג זה את הזכרון בעיקר, וגם את הכרטיס מסך - אבל פה ההתלבטות שלי. איזה כרטיס מסך, ל- AGP כמובן, כדאי לקנות היום רק בשביל להריץ משחקים בצורה סבירה עוד כמה חודשים. לא Crysis כמובן אבל Cal…

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  3. Started by vario,

שלום האם המפרט הזה יכול להספיק לעבודה גראפית מאומצת יחסית( רינדור סירטונים / פוטושופ - גם במקביל )לא למשחקים. אשמח לשידרוגים עד 3500 ש"ח . מארז מארז איכותי ביותר עם פח עבה אחריות לספק הכח (450W) ל-3 שנים מעבד Intel® Core2 Duo E6550 לוח אם אינטל מקורי P35 Dragontail Peak כולל כרטיס קול 5.1 ( 6 ערוצים) כולל כרטיס רשת 10/100 דיסק קשיח 320GB SATAII זיכרון פנימי 2048MB MB DDR II 667Mhz צורב LG X 20 SATA DVD Dual layer כרטיס מסך Nvidia GeForce 8600GT 512MB ASUS תודה אביב

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  4. מחפש לבנות מחשב מולטימדיה לסלון. ללא מסך. עד 4000 ש"ח. 1. מארז קטן ואלגנטי. שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט. 2. חיבור למערכת הקולנוע הביתית. 3. ישמש בעיקר להורדות והשמעת MP3 והרצת סרטים. 4. מעוניין באפשרות שישמש למשחקים על גבי הפלזמה/מסך בסלון. ( האם יש בקרים אלחוטיים?) 5. יתחבר לרשת האלחוטית בבית. 6. שיהיה אפשרות לשדרג אותו בעתיד. אם יש המלצות לתוספות נוספות הדרושות - אשמח.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. שלום לכל באי הפורום. שמי יאיר. לאחר כחמש שנים, לפחות, אני מעוניין להרכיב (להגדיר) לעצמי מחשב חדש. ואני מוכרח לציין, שהנושא נהיה מאוד מורכב, מאז הפעם האחרונה שעשיתי את זה. אני זקוק לעזרכתם, יותר בשביל לדעת מה לחפש, למרות שכמובן גם המלצות יתקבלו בשמחה. קראתי כאן את המדריך וחשבתי שהבנתי עד שניסיתי להתקדם מעבר לכרטיס מסך. גם המפרטים למחשבים בתחום הגרפי מדברים על תחום ה-3D ותחום הגרפיקה הדו-מימדית שונה אולי ? אולי יש חנות שהיא ממש מקצועית, שיש בה גם אנשים אמיתיים (למרות שהוירטואלים הם אנשי נפלאים בהחלט) שאפשר לשבת איתם ולהתייעץ ? בקיצור , אשמח לכל תגובה. 1) התקציה הוא כאמור 5500 ש"ח אולי אפשר להגיע גם ל 6000. 2) עיקר העבודה על המחשב יהיה עבודות פוטושופ מתקדמות, בקבצים גדולים…

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  6. Started by rishon,

אני מעוניין במפרט חזק למשחקים וגם לסרטים. מחשב שישמש אותי לכמה שיותר שנים.

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  7. Started by avishai1b,

אני רוצה לקנות מחשב בחצי שנה הקרובה: כרטיס מסך- אני רוצה שזה יהיה HD3870X2 של ATI מעבד- Q6600 (אם יצא אז 9450) מחשב בעיקר למשחקים כבדים סרטים (HD בעיקר) וטיפה מוזיקה... כבר החלטתי איזה כ. קול. 10,000NIS (לא חייבים להתמש בכ. מסך שאמרתי וגם לא במעבד אבל עדיף) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  8. היי אני צריך מחשב, הכי הכי הכי הכי הכי זול שאתם יכולים לתת לי. המחשב נועד להתקנת אובונטו ופשוט להתחיל לשחק איתו וללמוד את המערכת. לתכנת עליה קצת ואולי בסופו של דבר זה יהפוך לאיזה שרת ביתי לאכסון קבצים. אני צריך כמה שיותר זול. כרגע יש לי Compaq Presario 5000 שפשוט לא מתאים למשימה. תודה. עריכה: ללא ציוד היקיפי.

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  9. במצב מצוין, מחבר בעבודה זה בערך המפרט שלו (הוא קנה אותו בערך לפני שנה), השאלה שלי אם שווה את הקניה : שימושים : אופיס, סרטים, אינטרנט. מחשב נייד HP Pavilion dv6327 כללי HP יצרן dv6327 דגם מעבד Intel® Core Duo Processor T2350 מעבד 1.86GHz מהירות זיכרון 1024MB נפח איחסון 80GB גודל דיסק 5400RPM מהירות דיסק כוננים yes DVD Multi Burner מסך wxga סוג 15.4" גודל 1280x800 רזולוציה Yes מצלמה תקשורת Yes מודם 56K Yes כרטיס רשת No Bluetooth Yes WiFi 802.11 גרפיקה Intel Graphics Media Accelerator 950 כרטיס מסך 128 MB Shared Memory זיכרון כרטיס מסך מערכת הפעלה Windows Vista Premium מערכת הפעלה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by glory,

בניתי פה מפרט : http://www.upfree.net/2053461 יש לי בעיקר התלבטות במארז וספק האם כדאי לקחת ליברטי 400 +CM 690 או את מה שיש במפרט? תודה

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  11. Started by reyrey_200,

^כותרת^ עדיפות לSKYPC או TMS ואם לא אלה חנויות שקרובות לרמת גן

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  12. אני רוצה מחשב לעבודה כללית, הורדות, מוסיקה, סרטים, פוטושופ בקטנה, IM וכו'... לי יש ספק חדש, HDD, וכמובן צורב. אני רוצה רק לוח-אם, מעבד, זיכרון וכ.מסך לא חזק מידי. הדגש הוא על כמות הזכרון, ככה שיוכלו לרוץ כמה שיותר תוכנות בוזמנית בלי להיתקע. תודה לכם מראש אנשים טובים :] נ.ב. בלי ציוד הקפי.

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  13. מעוניין בהתייעצות אחרונה החלקים מוכנים והכל יופי טופי רק אם יש איזה שינוי שאפשר לעשות אשמח לקבל עצות מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤1243 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤469 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX 2.0 WINFAST GeForce PX8800 GT ZL 512MB GDDR3 - RETAIL ¤1228 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤392 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤265 מארז: COMPUCASE 6A19B-NPS w/o PSU ¤207 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W : ELT400AWT ¤361 הרכבת מחשב: ללא הרכבה ¤0 מחיר סופי: ¤4165 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  14. תקציב: עד 3500 שקל. מטרה: משחקים כבדים כמו COD4, Crysis ואחרים. לא צריך שום ציוד היקפי. לא צריך במחשב כונן DVD ולא צורב. לא צריך מערכת הפעלה וצריך שירות הרכבת מחשב. אני מתכוון לשחק במשחקים בהגדרות גבוהות ושירוצו חלק. חבר ניסה לבנות לי מפרט... תגידו איך הוא ותשפרו/תבנו חדש בבקשה מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1280 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤362 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Westren Digital 2500AVJS 250GB ¤320 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AVJS זיכרון SuperTalent DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 ¤220 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T…

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  15. חבר הביא לי את המחשב הנייד של אבא שלו, מדובר במחשב של ECS עם מעבד VIA C3 Nehemiah עם 1GHz, עם זיכרון של 96 MB RAM. המחשב הזה בקושי זז. הוא ביקש שאני אנסה לבדוק מה אפשר לעשות כדי לשפר את הביצועים של המחשב. כמה רעיונות שרציתי לבדוק איתכם: 1) כרגע מותקן עליו וינדווס XP SP1. האם ירידה למערכת הפעלה ישנה יותר, למשל 2000, תיתן שיפור בביצועים, או שאין בכך צורך? ואם לא, אז האם יש טעם לשדרג ל-XP SP2, או שגם זה לא יתן הרבה? 2) למחשב יש מעט מאוד זיכרון, האם ניתן להקצות זיכרון וירטואלי שיתן שיפור בביצועים? אם כן אז איך עושים זאת? 3) אולי יש SERVICES מיותרים שהווינדווס מריץ שאני יכול לבטל? איך אני יודע איזה מהסרוויסים אני לא צריך? כמו כן, איך אני יודע אם למחשב יש כרטיס רשת אלחוטי או לא…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני מתלבט בין שלושת המחשבים הבאים : ‎Gigabyte W566U-DC17M‎ http://ksp.co.il/hlaptop.php?made=Giga 3790 שקל ‎Dell Inspiron 1525 IN-RD09-2063‎ http://ksp.co.il/hlaptop.php?made=dell 3750 שקל LG E500 L.A2BCE http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5759&perur=2&t=1&c=322 3984 שקל תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  17. Started by n857,

מגיע לי מזל טוב קניתי מחשב חדש מעבד-Q6600 לוח-GIGABAYT P35 כרטיס מסך- 8800GT זיכרון 2 זיגה קורסר 800 ארדיסק 320 גיגה WD מארז- סופרנו מאוורר למעבד של זלמן צורב דוידי ב4000 שקל

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  18. שלום לכולם. אני מחפש להזמין מחשב בארה"ב, עד 1,400 דולר. המטרה העיקרית היא תכנות, עבודה, אימייל.. בהתחלה הייתי נעול היטב על ה T61, במיוחד כיוון שללנובו יש עכשיו 25 אחוז הנחה באתר. אבל... אז ראיתי שאין לו אפילו svideo מה שהפריע לי מאוד... אני רוצה להשתמש במחשב גם לסרטים. נכון - יש כבלים ממירים. השאלה האם הכרטיס הגרפי יכול בכלל לזהות טלוויזיה מחוברת ולהתאים את הרזולוציה? אני בספק. ראיתי גם את ה dell vostro 1500, עם אי אלו הגדרות משופרות. ראיתי את ה sony vaio FZ4000, נראה חמוד, אבל למה לעזאזל הוא כ"כ יקר? אותן ההגדרות יצאו בערך 1500 דולר כולל מס בארה"ב. אני מתכוון לשלוח למישהו שאני מכיר בארה"ב, והוא ישלח לי ב UPS לארץ. משלוח = 80 דולר. מסים = 15.5%!! כלומר - רק מע"מ. איך אני…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום, אני מחפש מפרט לחברה שלי, היא לא צריכה דברים מיוחדים אני מאמין שכדאי לשים שם איזה RADEON 2400, חשוב שיהיה לפחות 320 GB ומסך 20" רחב. שמעתי שהמסכים של בנקיו טובים האם זה כך? לא משנה אינטל או AMD מה שנכנס יותר טוב בתקציב, אני פשוט כבר הרבה מן לא בסצנה אז אני לא יודע איזה לוחות לשים ומה לקחת תודה רבה קובי. עוד שאלה, אם היא רוצה ווינדוס בעברית, היא מחוייבת לקנות עותק? או שאפשר רק לשלם על התקנה בחנות?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  20. שלום לכולם. החלטתי לקנות מחשב חדש כי.. טוב, לא מאחל לאף אחד לעבוד עם הגרוטאה שאני עובד כאן עכשיו. התקציב שלי הוא 5000, שזה המקסימום במקסימום, בבקשה תשתדלו לא לעבור אותו. השימושים שלי הם בעיקר הפעלת תוכנות רבות בו זמנית, תכנות (רק מתחיל ונכנס לזה חזק), מוזיקה סרטים וסדרות (320GB?), ומשחקים פחות או יותר כדוגמת Football Manager, משחקי מרוצים יחסית כבדים, Unreal Tournament ומשחקים דומים, אבל בעיקר בעיקר משחקי אסטרטגיה (מהחדשים והטובים ביותר). הרכיבים העיקריים שחשבתי עליהם הם מעבד Q6600, זיכרון 2/4GB, כרטיס מסך 8800GT מהזולים ביותר או 9600GT חזק, מארז CM690.. חשוב לציין שאני לא קונה מחשב חדש כל שנה, אני מעוניין במפרט החזק ביותר שכמובן יחזיק לזמן הרב ביותר, ואם אפשר אז שיה…

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. אז ככה, שלום לכם. אני מעוניין במפרט חזק למשחקים, מחשב שישמש אותי לכמה שיותר שנים, [CrySIS, CallOfDuty4, ASGrid ודומיהם, וכמו-כן, תוכנות גרפיקה ועריכה: Photoshop, Dreamweaver (במקביל) ודומיהם] האם זה אפשרי להוציא QuadCore, 4GB DDRII 800MHz ו- PX8800GT בתקציב הזה? בכל מקרה, נשאיר את העבודה למקצוענים! תודה רבה לעוזרים, אביעד.

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  22. המעבד הוא PENTIUM D לא יודע בדיוק איזה סוג... תודה

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  23. Started by rotman,

שלום , מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר? כמו כן , אם השימוש העיקרי שלי במחשב הוא סרטים , האם עדיף לי מסך Ultralight או שעדיף לי את המסך XGA הרגיל? כמו כן , קצת לא קשור לת'רד הזה , אבל במידה ואני קונה את המחשב הזה אני אצטרך גם כונן DVD חיצוני USB , מישהו יכול להמליץ לי על כונן כזה שיצרוך כמה שפחות חשמל ויוכל לפעול באמצעות ה USB של המחשב הנייד? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  24. רצוי שיהיה מסוגל להריץ כל משחק שקיים כיום, קרייסיס, AC, COD4, הכל. עבודה משרדית- רק אופיס, ואני משער שזה לא משפיע על המפרט. כרטיס מסך כמה שיותר טוב, 2 ג'יגה ראם לפחות. בלי חריגות. המחשב הזה אמור להחזיק 3 שנים לפחות, זאת אומרת עוד 3 שנים כשייצא CryBabyCry (המשחק הבא של CRYTEK), המחשב יהיה מסוגל להריץ אותו לפחות על המינימום של המינימום. ההתלבטויות העיקריות הן: מה עדיף, E6850 או Q6600. אני בלי לדעת הרבה הייתי הולך על האחרון רק כי הוא מרובע ליבות. כרטיס מסך. מה עדיף, 3870, או 8800 שהכי קרוב לו במחיר (GTS לפי מה שראיתי). ה3870 נראה לי הכי משתלם ברמת מחיר הגיונית (לכרטיס היי אנד כמובן). לוח אם, האם DDR3 ישתפר בביצועים בשנים הבאות? ז"א האם להשקיע בלוח אם שתומך ולקנות כרגע DDR2? …

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  25. איזה מחשב עדיף לשימוש משרדי: AM2 4200 X2 DUAL CORE 64BIT לוח GA-MA69VM-S2 או Intel® dual-core E2140 Gigabyte 945GCM-S2 שאר המפרט זהה: דיסק קשיח 160 זיכרון - ג'יגה (קינגסטון) צורב די וידי *20 lg וכו' השאלה שלי היא לגבי הלוח והמעבד, איזה מהם עדיף?

• 5 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.