ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני רוצה להעזר בכם לבניית מפרט למחשב ל 70% גרפיקה (פריהנד / פוטושופ.. תוכנות דו מימד, בעבודה על מספר תוכנות בו זמנית) ן- 30% אינטרנט ואופיס, אם אפשר עם אופציה לעריכת ווידאו בפרמייר בעתיד (לא חובה), לא לשימוש למשחקים או תלת מימד בכלל. לאחר שיטוט של מספר ימים במספר אתרים ובעיקר כאן הגעתי למפרט חלקי , אבל התחלתי להתבלבל לגמרי מעודף אינפורמציה... ועקב התקציב המוגבל אני לא בטוחה איפה עדיף לצמצם... כאמור העלות עד 4000 שח ללא ציוד הקפי. מעבד Intel Core 2 Do E6300 (S775) 1.8 GHz 1066MHz 2MB Shared Cache 64 bit Box 3Y warranty גוף קירור למעבד (האם אני זקוקה לאחד??) Glacialtech Igloo 5071 Light Intel LGA775 Cooler - 28dBA לוח אם נאמר לי שלוח מבוסס על ציפ של אינטל 945 אי…
-
- 10 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? תכני HD, משחקים, עריכת סרטים מדי פעם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך ? כן, גודל 20" יספיק(לא למחשב הנ"ל אך באותה קניה) 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? צורב 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים - כרגע יש לי כרטיס מסך 9600GT 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה, מעדיף להרכיב לבד9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מ…
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך עזרה בבקשה במפרט מחשב עד 4000 עם אפשרות ל4500 ש"ח , שיכלול מסך , הוא נועד ללימודים ..אני לומד ניהול רשתות ואבטחת מידע ..וגם למשחקים . וגם לחבר את המחשב הישן ,למחשב החדש .לעשות רשת ביתית .. זאת המטרה .. תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? כרגע עד 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה וניתן לחסוך, אז לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD,עבודה משרדית,תכנות,אולי משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)1680x1050 ,כרגע המסך שהיה מחובר הוא dell 2007wfp, ומסך LCD ישן עוד יותר בחיבור RGB וDVI. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לפנק את עצמי במחשב חדש (למה לא?) ... עכשו ככה, אני לא צריכה מסך מקלת ועכבר... או מערכת הפעלה... (יש לי כבר WIN XP- אם זה משנה....) גם לא צורב או כונן CD.... וגם לא FLOPPY... בכל מקרה אני צריכה את כל השאר... אני בדרך כלל עובדת עם כמה תוכנות שונות פתוחות(אני מתכנתת, וגם משתמשת באינטרנט באותו זמן ובמייל ותמיד יש עוד משהו עובד שאני צריכה ברקע, אז ככה שחשוב לי שהמחשב יחזיק את זה (מעבד חזק? או RAM גדול?) אני לא משחקת במשחקים - ככה שלא חשוב לי כרטיס מסך טוב... אני אשמח אם תעזרו לי... ואם אפשר גם בפחות מהתקציב, אז ברור שאני אשמח....
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט למחשב עד 4000 שקל השימוש העיקרי זה משחקים אינטרנט אימיול קאזה אי סי קיו ועם קצת גרפיקה חזקה כמו נייד פור ספיד משחקי יריות וכאלה תודה על העזרה
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי עוד מאט יום הולדת וההורים שלי רוצים לרנות לי מחשב המחשב שאני רוצה צריך להיות למשחקים כבדים בגרפיקה גבוהה מחשב חזק שיהיה איתי הרבה זמן המחיר עד 4000 שקל בלי מסך תודה רבה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים יקרים שלום, מבקש לקבל הצעת מחיר למחשב עד 4000 שקל כולל מסך עבור אינטרנט בלבד , כאשר התנאי היחידי הוא לחנות מומלצת באילת . אשמח לקבל המלצות למפרט מתאים ולחנות מומלצת באילת. תודה מראש, דרור.
-
- 10 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, יש לי 4000 שקל ואני רצה לקנות מחשב חדש חזק אז עם אתם יכולים לתת לי את המחשב הכי טוב למחיר הזה .. תודה לכול מי שיעזור לי ...
-
- 10 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אז ככה אנ לא צריך במחשב ספק כוח כי יש לי ספק הוא אצלי חצי שנה ההספק הוא 500W ויש לי כונן קשיח 120 GB SATA ובטח זה לא יספיק לי אז אני צריך בטח עוד אחד אבל לא גדול במיוחד 160 או 250 יספיקו לי. בעיקרון אני רוצה לוח אם דווקא חזק למשחקים.ואת השאר אתם תמליצו לי .ועוד משו קטן חשבו לי גם שיהיה לי בחלקים OC כמו כרטיסי הזיכרון ועוד. זהו תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 616 צפיות
-
-
עזרה למפרט למחשב נייח אני לומד קורס של MCITP דרישות הרצה של מספר מכונות וירטואליות במקביל תמיכה ביכולת לבצע מערך RAID לגבי כרטיס מסך שהיה בינוני למשחקים +סרטים בשעות הפנאי OC - רצוי המלצה לחנות תודה
-
- 10 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום חברים, אני משתמש חדש בפורום וכבר למעלה משבע שנים לא הייתי כלל מעורה בשוק המחשבים, ולכן הידע שלי הוא פשוט אפסי. בימים האחרונים אני נובר באתרי אינטרנט שונים (ממכירות פומביות ועד אתרי zap למיניהם) ופשוט הכל נראה לי כמו כתב חרטומים. אני סטודנט לא צעיר שמחפש מחשב + מסך + סורק/מדפסת בסכום של עד 4500 ש"ח. על המסך להיות בעל עובי מינימלי 19 אינץ' ומעלה(מסך דק?) ובעל רמקולים מובנים (זה אומר שאין לי צורך ברמקולים נוספים אשר יתפסו לי מקום מיותר, נכון?) אני לא משחק במשחקים והשימושים העיקריים שלי למחשב הם: * עבודה עם סביבת אופיס וקבצי PDF * גלישה מסיבית באינטרנט * צפייה בשידורי וידאו (הרצאות ושידורי ספורט), מה שקרוי: streaming * הורדת תוכנות וסרטים (דיסק קשיח של 160 ג'יגה…
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום רב אני מנסה להרכיב מפרט למחשב שעיקר יעודו לעבודה עם מספר תוכנות בו זמנית ומסכים מרובים (4 מסכים), וקצת למשחקים. התוכנות שאני משתמש בהן זוללות בעיקר משאבי מעבד. התקציב שלי הוא 4500 ש"ח למחשב ללא מסכים וציוד היקפי. תודה לכל הצעה
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום רב, הרכבתי את המפרט הבא המיועד לשימושי אינטרנט,אופיס,שימושים משרדיים שונים,ומשחקים מדי פעם,השימוש יהיה אינטנסיבי: מארז - coolermaster cm 590 ספק - SEASONIC S12II-520Bronze מעבד - אינטל I5 750 לוח - Gigabyte GA-P55A-UD3 דיסק קשיח - Western Digital EARS 1000GB SATA2 64MB Buffer כרטיס מסך - Gigabyte GTS250 1024MB DDR3 PCIE זכרונות - 2*2 גיגה KINGSTON 1333 צורב - LG SATA DVD X22 קירור למעבד - Scythe Mugen Rev B שאלות: 1. האם המפרט הזה ייתן מענה מבחינת שקט וקירור ראוי? 2. יש לי עדיין התלבטות בקשר לכרטיס מסך. יש לי תחושה שהוא יותר מדי חזק עבורי. האם יש טעם לעבור ל 240GTS או לחילופין לחכות שייצא 450GTX ?(מתי הוא יוצא בכלל לשוק?) אני אשחק מדי פעם משחקים בסגנון GTA NFS F…
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם ניתן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב: לצרכי עבודה/לימודים , וירטואליזציה, אימולטורים וכו' .16GB RAM חובה 3. האם יש צורך בציוד הקפי ?אין כל צורך בציוד הקפי ,גם לא במסך. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7, די חשוב. 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?)? לא. רק ההמהרה האוטומטית של מעבד ה4790k. 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך בתוכנות . הרכבת מחשב ע"י החנות 7. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אין .אבל חשוב שיהיה באיזור המרכז 8. מתי מתוכננת קניית המחשב? במהלך השבועיים…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במפרט עד 4500 כולל מסך שיהיה בסדר למחיר שלו תודה.
-
- 7 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מפרט למחשב לשימוש משרדי בעיקר. הבעיה היא שבעתיד אני רוצה אפשרות לשדרג אותו למחשב למשחקים וסרטים, אבל לא ל-OC. בעצם אני צריך הצעה למחשב של גיימרים, בלי כרטיס מסך טוב ובלי רמקולים. שהכל יהיה ברמה, חוץ מהדברים האלו. רק שלכרטיס תהיה יציאת TV. עוד אילוץ (מסיבות של חוסר מקום) זה שצריך מסך LCD ''17. גם כאן, משהו סטנדרטי....... אני חסיד של INTEL עד היום, אז אני מעדיף אותם, אבל גם AMD יתקבלו.... ואם מישהו יכול לענות לי על זה, אז האם יש הבדל בין מעבדים של שתי החברות היום, או שזה כבר זניח? תודה מראש לכל מי שעוזר.... ותרגום לכותרת - התקציב הוא בסביבות 4500 ש"ח..... שוב, תודה מראש...
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב לשימוש משרדי בעיקר - יישומי OFFICE ואינטרנט. המפרט צריך לכלול גם מסך LCD (הכרח משיקולי חוסר מקום), וכ. מסך שכולל יציאת TV. חשוב מאוד שתהייה לו יכולת שידרוג - מה שהכי חשוב זה שהמחשב יהיה כזה, שרק תוספת כרטיס מסך טוב תהפוך אותו למחשב ל-GAMER, אבל מן הסתם במחיר הזה, לא המחשב הכי טוב למשחקים בנוסף, המחשב צריך לכלול גם צורב. דוגמא למפרט שהרכבתי ב-KSP: מעבדי אינטל P4 3.0Ghz s775 **1MB** Cache 64 BIT לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5V800-MX s775, SATA II, AGP זכרונות DDR 400 512Mb 400MHz Kingston CL2.5 דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80GB 7200 8MB WD800JB כרטיסי מסך Powercolor 9250 128MB, TV, DVI, AGP כרטיסי קול On Board 128Bit צור…
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty, battle field 3, far cry,וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב הורדות, סרטים, וסדרות, ולפעמים משחקים אני צריך מחשב שיהיה שקט וקריר בנוסף אני צריך במפרט מקלדת ועכבר אלחוטי עד 5 מטר ומערכת הפעלה ויסטה ואם יהיה אפשר אז להוסיף למפרט עוד HD קטן בשביל המערכת הפעלה תודה תודה
-
- 12 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני מנסה משהו חדש אני מחפש מפרט למחשב עד 5 אלף המחשב לא מיועד למשחקים (איןצורך בכרטיס מסך חזק בכלל) יש צורך ב 2 GB RAM וב 2 HD שיעבוד ב RAM של הזכרונות שלהם 8 מ'ב (Cache) זהו בעיקרון תודה מראש Naquada
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לקראת שנת הלימודים הנפתחת בקרוב אני מעוניין במחשב חדש אותו אוכל לנצל גם למשחקים חדשים. התקציב שלי מוגבל ב-5,000 שקלים. הצלחתי להרכיב מפרט החורג במעט מהתקציב ואודה לכם אם תעזרו לי לקצץ אותו. להלן המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤825 קירור למעבד: Evercool PT12-9525EA - רכישה עם מעבד בלבד. כמות: 1 - מחיר: ¤36 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤508 מארז: Enermax Chakra 250mm Fan Black/Silver כמות: 1 - מחיר: ¤356 ספק כוח: Thermaltake 500W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails כמות: 1 - מחיר: ¤387 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤404 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 640Gb 16MB AAKS כ…
-
- 6 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב. ברצוני לבנות מפרט אבל כבר המון זמן עבר מאז פעם אחרונה שקניתי מחשב. לכן זקוק לעזרתכם. מקווה שאינפורמציה למטה מספיקה. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל. אם אפשר לחסוך מבלי להתפשר בביצועים, אז בטח! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב הוא רב תכליתי: - שימושי אופיס ואינטרנט - שימוש עיקרי למדיה ביתית, עושה streaming משתמש ב LAN. לא חייב WiFi. חשוב מאוד! - עריכת וידאו: אני מצלם לא מעט ברזולוציית HD ואז מאכסן אותו במחשב. לפעמים עורך (קליפים). עושה streaming על גבי LAN. להבנתי, חשוב כרטיס מסך …
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
בס"ד מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 מארז : CM 690 ספק כוח: Corsair VX Series 550W PSU זיכרון: OCZ 4GB DDR2-800 Dual Kit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black עכשיו זה המפרט שלי מיועד למשחקים די כבדים זה מפרט שבניתי פה בזמנו עם עזרתו של יאיר. בכל מקרה אני רוצה לדעת שלושה דברים קטנים: 1)מה ההבדל בין ה-45 לבין ה-43 בלוח האם? 2)בדיסק הקשיח, מה זה Raid Edition ? ראית שהוא עולה מאה שקל יותר מזה שיש לי למעלה. 3)עם כמה מאווררים מגיע המארז הזה? האם זה מספיק מה שמגיע איתו, מבחינת הקירור. תודה מראש. …
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אפשר לקבל הצעות למחשב למשחקים? שיעלו המשחקים החדשים שיוצאים, בעיקר למשחק ברשת... אבל אם אני כבר קונה אז שיהיה חזק... שווה לקנות מחשב עם 4 מעבדים (quad processor) או לא? לא צריך ציוד נלווה תודה!
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-