ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקבל מפרט למחשב שישמש בעיקר ללימודים (יגיע שלב בלימודים של שימוש בפוטושופ וכו') לגבי מסך : עדיף עם בתחום התקציב. ההעדפה היא מחנות באזור ראשון לציון (זכור לטובה SKYPC) הרבה זיכרון פנימי ומעבד חזק
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, צפייה בסרטים, אופיס, משחקים (עד רמה גרפית של בינוני מינוס). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו קריטי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. guild wars 2, assassin creed 2, ג'יטיאיי האחרון.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 אינץ' -לאילו הגדרות גר…
-
נתנו לי מפרט למחשב: מעבד: INTEL PENTIUM S775 2.0GHz(E2180) 800MHz/FSB 1MB - TRAY אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤450 לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤385 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 8600GT 256MB DDR3 - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ¤559 דיסק קשיח: WD 250GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAJS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤361 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ¤184 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHANNEL KIT אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤305 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN אחריות: שנה. מחיר: ¤393 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בד…
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
לא לגיימר אבל שיוכל להריץ משחקים שיצאו ב-2005. שימושים: עבודה עם הרבה תוכנות ביחד, שימוש ב-XGL בלינוקס (כמו בריל לדוגמא) ללא מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. דרישות: זיכרון 2GB 800 דיסק קשיח 250GB+ 16MB מעבד AMD ליבה כפולה 4200+. כרטיס מסך: 512MB (רוצה לראות סרטים בהיי דיפנישן) צורב DVD x18 1G LAN +7.1 AUDIO אפשרי?[br]פורסם בתאריך: 30.05.2007 בשעה 23:16:02 שכחתי: לא מתכנן OC גם לא בעתיד הרחוק.
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך (לא חובה) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג עדיף 2. מה שימושי המחשב )? משחקים, הקלטות מישחקים, עריכת משחקים, ותיכנות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל הNEXT GEN הקרוב בעצם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980 על 1200 ומשחקים LOL, COD ,וכל המישחקים החדשים. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז יש לי HD 1TB (http://www.antec.com/product.php?id=24&fid=4) וספקMODU 82+ אם…
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לפי מידת הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - כנ"ל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית (בעיקר WORD וטקסטים ארוכים), הרבה לשוניות פתוחות והרבה תוכנות (פשוטות לרוב) שיעבדו במקביל). 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - הארד דיסק (HDD, בלי קשר לSSD) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) ? - 6(?), רצוי שיהיה שקט. כמובן שאין צורך במארז מטיטניום שעטוף בבטון למניעת רעש ב25,000 שקל. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - אפשר…
-
- 56 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
אני קונה ביום רביעי מחשב חדש ורציתי לדעת אם המפרט שבחרתי כדאי והאם כדאי לשנות בו משהו. זה המפרט המקורי ללא השינויים: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7532 השינויים הם: שידרוג למארז Thermaltake דגם V3 שידרוג לדיסק קשיח Western Digital Blue 1TB SATA2 / SATA3 7200RPM 64MB Buffer דיסק SSD Kingston V300 2.5" SATA3 120GB [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] נתונים: תקציב המקסימאלי 4.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך מה שימושי המחשב? בעיקר עבודה משרדית, מדי פעם משחקים וסרטים בHD. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, הכי חשוב לי שהוא יהיה מבוסס על מעבד Core 2 Duo ושללוח תהיה יציאה אופטית. אני מתכנן לקנות מחר, ואני באמת סומך על התגובות שלכם. ודרך אגב, אני מתכנן אוברקלוקינג, לא כבד, אבל שתהיה אופצייה. תודה.
-
- 10 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר חיפוש פה בפורום לא מצאתי משהו תואם למה שאני צריך בגדול אני צריך מפרט למחשב חזק עד 4000 ש"ח (אפשר חריגה קטנה) השימושים של המחשב הינם בד"כ ללימודים,סרטים ומדיה כמו כן חשוב לי שיהיה לי כרטיס מסך עם יציאה לטלוויזיה (רגילה ולא HDMI) , לא צריך כרטיס מסך מטורף כי אני לא גיימר אבל אני רואה כרטיס מסך שיעמוד במשחקים נורמלים אבל לא מטורפים. כמו כן צריך מסך רמקולים ועכבר ומקלדת (על העכבר והמקלדת אפשר לקנות משהו זול בינתיים אבל טוב כי זה משהו שאפשר יהיה להוסיף אחר כך שיגדל התקציב) תודה על העזרה, נ.ב. עדיפות הקנייה היא בKSP אבל ראיתי שחלק מהחלקים שם יותר יקרים מרוב האתרים באינטרנט.
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני זקוק למפרט מחשב עד 4000 ש"ח אני צריך מקסימום מחשב מינימום מחיר שהייה בעל רכיבים בעלי שם עדיף מעבד אינטל E6600 / E6400 / E6300 ולוח עם כרטיס מסך על הלוח כי כרגע אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך רק בעוד חצי שנה כשיצא כרטיס מסך לויסטה וגם רציתי לדעת מה אומר CL3/ CL4 / CL5 בזכרונות ? וגם שמעתי על כרטיס רשת 10/100/1000 מה זה אומר ?
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
קיבלתי את ההצעה הנ"ל למחשב הייתי רוצה לשמוע תגובות המחשב לא מיועד ל oc ובעיקר הוא ישמש אותי בעיקר לעבודה משרדית ומשחקים מעבד Intel® Core2 Duo Processor 2.13Ghz 1066FSB 4MB לוח אם Intel DG965RYCK Rogers Cily זיכרון gskil 1024MB DDRII 667Mhz (סה"כ 2GB) WD 3200KS 320GB 16MB Cache כרטיס מסך Gigabyte 8600GT DDR3 מארז HEC דגם 6A19B שחור צורב DVD+-RW NEC DL ערכת מקלדת ועכבר אלחוטי Microsoft Opti סה"כ 4100 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
טוב , ניצלתי את הלילה לנסות להרכיב לעצמי מפרט למחשב. המטרה העיקרית של המחשב היא משחקים ופוטושופ. מעבד AMD Athlon 64 X2 6000+ Socket AM2 Box ¤857 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1169 לוח אם ASUS M2N-E ¤511 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31575 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤410 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Special Ops ¤409 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2SOE6672GK כרטיס גרפי ALBATRON nVIDIA Geforce 8600GT 512MB DDR3 PCIe ¤788 http://skypc.co.il/product.asp?pid=8600GT5 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤170 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ¤384 http:…
-
- 8 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אז לאחר 4 שנים שקירטעתי עם המחשב הישן , הגיע הזמן לקנות מחשב חדש.. ;D אני מחפש מחשב שאני אוכל לשחק בו כמו שצריך , לקודד סרטים וכול שאר הירקות שעושים עם הקופסא הזו. בינתיים אני אשתמש במסך הקיים - SAMSUNG 710TM בגודל 17 ובערך עוד חודשיים אני אחליף אותו ל22' נורמלי. אחרי שיטוטים באתר וקריאה לא מעטה על המפרטים השונים הגעתי לסוג של מסוים של הבנות לגבי המפרט הבסיסי שאתם ממליצים עליו. ניסיתי להרכיב מפרט בעצמי...והנה הוא : Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + AC Freezer 7 Pro, יחידות 1 ¤935 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤505 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 Geil DDR2 4096MB 800M…
-
- 8 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להעזר בכם לבניית מפרט למחשב ל 70% גרפיקה (פריהנד / פוטושופ.. תוכנות דו מימד, בעבודה על מספר תוכנות בו זמנית) ן- 30% אינטרנט ואופיס, אם אפשר עם אופציה לעריכת ווידאו בפרמייר בעתיד (לא חובה), לא לשימוש למשחקים או תלת מימד בכלל. לאחר שיטוט של מספר ימים במספר אתרים ובעיקר כאן הגעתי למפרט חלקי , אבל התחלתי להתבלבל לגמרי מעודף אינפורמציה... ועקב התקציב המוגבל אני לא בטוחה איפה עדיף לצמצם... כאמור העלות עד 4000 שח ללא ציוד הקפי. מעבד Intel Core 2 Do E6300 (S775) 1.8 GHz 1066MHz 2MB Shared Cache 64 bit Box 3Y warranty גוף קירור למעבד (האם אני זקוקה לאחד??) Glacialtech Igloo 5071 Light Intel LGA775 Cooler - 28dBA לוח אם נאמר לי שלוח מבוסס על ציפ של אינטל 945 אי…
-
- 10 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? תכני HD, משחקים, עריכת סרטים מדי פעם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך ? כן, גודל 20" יספיק(לא למחשב הנ"ל אך באותה קניה) 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? צורב 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים - כרגע יש לי כרטיס מסך 9600GT 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה, מעדיף להרכיב לבד9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מ…
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך עזרה בבקשה במפרט מחשב עד 4000 עם אפשרות ל4500 ש"ח , שיכלול מסך , הוא נועד ללימודים ..אני לומד ניהול רשתות ואבטחת מידע ..וגם למשחקים . וגם לחבר את המחשב הישן ,למחשב החדש .לעשות רשת ביתית .. זאת המטרה .. תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? כרגע עד 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה וניתן לחסוך, אז לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD,עבודה משרדית,תכנות,אולי משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)1680x1050 ,כרגע המסך שהיה מחובר הוא dell 2007wfp, ומסך LCD ישן עוד יותר בחיבור RGB וDVI. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לפנק את עצמי במחשב חדש (למה לא?) ... עכשו ככה, אני לא צריכה מסך מקלת ועכבר... או מערכת הפעלה... (יש לי כבר WIN XP- אם זה משנה....) גם לא צורב או כונן CD.... וגם לא FLOPPY... בכל מקרה אני צריכה את כל השאר... אני בדרך כלל עובדת עם כמה תוכנות שונות פתוחות(אני מתכנתת, וגם משתמשת באינטרנט באותו זמן ובמייל ותמיד יש עוד משהו עובד שאני צריכה ברקע, אז ככה שחשוב לי שהמחשב יחזיק את זה (מעבד חזק? או RAM גדול?) אני לא משחקת במשחקים - ככה שלא חשוב לי כרטיס מסך טוב... אני אשמח אם תעזרו לי... ואם אפשר גם בפחות מהתקציב, אז ברור שאני אשמח....
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט למחשב עד 4000 שקל השימוש העיקרי זה משחקים אינטרנט אימיול קאזה אי סי קיו ועם קצת גרפיקה חזקה כמו נייד פור ספיד משחקי יריות וכאלה תודה על העזרה
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי עוד מאט יום הולדת וההורים שלי רוצים לרנות לי מחשב המחשב שאני רוצה צריך להיות למשחקים כבדים בגרפיקה גבוהה מחשב חזק שיהיה איתי הרבה זמן המחיר עד 4000 שקל בלי מסך תודה רבה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברים יקרים שלום, מבקש לקבל הצעת מחיר למחשב עד 4000 שקל כולל מסך עבור אינטרנט בלבד , כאשר התנאי היחידי הוא לחנות מומלצת באילת . אשמח לקבל המלצות למפרט מתאים ולחנות מומלצת באילת. תודה מראש, דרור.
-
- 10 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, יש לי 4000 שקל ואני רצה לקנות מחשב חדש חזק אז עם אתם יכולים לתת לי את המחשב הכי טוב למחיר הזה .. תודה לכול מי שיעזור לי ...
-
- 10 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אז ככה אנ לא צריך במחשב ספק כוח כי יש לי ספק הוא אצלי חצי שנה ההספק הוא 500W ויש לי כונן קשיח 120 GB SATA ובטח זה לא יספיק לי אז אני צריך בטח עוד אחד אבל לא גדול במיוחד 160 או 250 יספיקו לי. בעיקרון אני רוצה לוח אם דווקא חזק למשחקים.ואת השאר אתם תמליצו לי .ועוד משו קטן חשבו לי גם שיהיה לי בחלקים OC כמו כרטיסי הזיכרון ועוד. זהו תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 607 צפיות
-
-
עזרה למפרט למחשב נייח אני לומד קורס של MCITP דרישות הרצה של מספר מכונות וירטואליות במקביל תמיכה ביכולת לבצע מערך RAID לגבי כרטיס מסך שהיה בינוני למשחקים +סרטים בשעות הפנאי OC - רצוי המלצה לחנות תודה
-
- 10 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום חברים, אני משתמש חדש בפורום וכבר למעלה משבע שנים לא הייתי כלל מעורה בשוק המחשבים, ולכן הידע שלי הוא פשוט אפסי. בימים האחרונים אני נובר באתרי אינטרנט שונים (ממכירות פומביות ועד אתרי zap למיניהם) ופשוט הכל נראה לי כמו כתב חרטומים. אני סטודנט לא צעיר שמחפש מחשב + מסך + סורק/מדפסת בסכום של עד 4500 ש"ח. על המסך להיות בעל עובי מינימלי 19 אינץ' ומעלה(מסך דק?) ובעל רמקולים מובנים (זה אומר שאין לי צורך ברמקולים נוספים אשר יתפסו לי מקום מיותר, נכון?) אני לא משחק במשחקים והשימושים העיקריים שלי למחשב הם: * עבודה עם סביבת אופיס וקבצי PDF * גלישה מסיבית באינטרנט * צפייה בשידורי וידאו (הרצאות ושידורי ספורט), מה שקרוי: streaming * הורדת תוכנות וסרטים (דיסק קשיח של 160 ג'יגה…
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-