עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אממ אם אתם יכולים לבנות את המפרט מהאתר www.TMS.co.il חשוב שהמחשב יהיה דיי שקט .. כולל מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר (Logitech ex 110) נראלי סבבה .. המחשב מיועד לשימוש משרדי בעיקר אבל גם למשחקים כמו פיפא ..

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by liorsn,

מחפש מפרט מומלץ למחשב בשביל אינטרנט,תכנות וגם משחקים, כולל מסך עד 3500 ש"ח. חשוב שיהיה מעבד של אינטל. תודה[br]פורסם בתאריך: 15.06.2008 בשעה 23:23:40 Intel® Core2 QUAD Q-6600 כולל המעבד בעל 4 הליבות CORE 2 QUAD לוח אם-INTEL G-35/RAID/1333MHZ כולל זיכרון בנפח 2GB במהירות1066MHZ!!! FX 8600GT/1024MB/HDTV-X2 DVI ד.קשיח500GB SATA II/32M מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימלית לוח אם-אינטל מקורי-BLKDG35EC-G35EC EVA COVE/G-35 1333MHZ-שיא הטכנולוגיה של אינטל מעבד-Intel® Core2 QUAD Q-6600/8MB -לביצועים מעולם אחר זיכרון-2048MB PC8500-HYPER MEMORY-1066MHZ-KINGSTON -למהירות מסחררת כרטיס מסך-FX 8600GT-1024MB/DVI/HDTVזיכרון 1GBמלא על הכרטיס!-לגרפיקה עוצר…

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם לא יהיה גירעון משמעותי בביצועים אני מוכן להוזלה של 500 ש"ח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב בעיקר משחקים אבל אני רוצה שהוא יהיה רב תכליתי ואני אוכל להשתמש בו להכל * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? עדין לא ברור אבל כנראה אני יקנה מסך של 21 או 19 אינטצ' * באיזה סוג משחקים תשחקו? הכל מהכל * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא משנה לי את האמת.. אבל שיראו יפה ולא יהיה תקוע 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה) לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Duishidk,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO GTAV FAR CRY4 Titanfall battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6.…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by orez14,

שלום לכולם,אני מעוניין לקנות מחשב חדש עד 3500 שקל כולל מערכת הפעלה,ללא ציוד מסביב ,אין לי בקשות מיוחדות,הכי חשוב לי הכרטיס משחק,אני משחק אולי ב-2 משחקים גדולים לדוגמא פרו 2012,בפעם הבאה שאקנה מחשב זה יהיה לפחות בעוד 4-5 שנים אז גם בעתיד שלא יקרוס לי,אפשר לחרוג טיפה מהתקציב.תודה רבההה

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  6. שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש מכיוון שרוב המשחקים לא עולים לי כבר על המחשב ואני ממש לא מדבר הדור החדש שמגיע עכשיו,אפילו משחקים שנמצאים בשוק שנה . חשוב לי שהמחשב יעבוד בשקט מקסימלי(אני משאיר אותו פתוח רוב שעות היממה) חשוב לי שהוא יחזיק את עצמו ל3-5 שנים ויריץ גם אז משחקים כבדים,זה יותר בשביל שיריץ לי משחקים שהם קצת כבדים אבל להרבה יותר שנים ... אני ממש לא מבין בחומרה ובכל הדברים האלה .אני רק יודע שאני צריך הרבה מקום בדיסק הקשיח שזה אומר 250 ג'יגה,צריך כרטיס מסך חזק כמובן,זיכרון של 2 ג'יגה (לפחות כן..) ומעבד ולוח אם אני ממש לא יודע מה צריך ומה לא אז זה נשאר לכם.. אין צורך במסך !! וציוד היקפי בכלל והאמת היא שאני לא סגור על תקציב,כי אם אני רואה שיש מחשב עם הוספ…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש , מטרת המחשב היא בעיקר משחקים. אני כרגע עובד עם מחשב מאוד ישן , P4 2.0 ו גי פורס 2 . הגיע הזמן להשתדרג 1.יש לי תקציב ל 3600. 2.אני גר באזור המרכז לכן עדיפות לחנויות באזור המרכז , או חנויות שאפשר להזמין באינטרנט במספר רב של תשלומים (שיהיו אמינות ). 3.אני מתעקש על מעבד של אינטל כי אני יודע ש amd לא פחות טובים , אבל עדיין אינטל זה אינטל. 4.אני לא מעוניין במסך,התקציב הוא נטו למחשב+מקלדת ועכבר. אם יש אפשרות להכניס רמקולים זה יהיה נחמד. 5.חבר שלי הכין לי מפרט אני לא מבין כל כך בזה לכן רציתי להראות אותו פה תגידו לי מה אתם חושבים , מה לשנות מה להוריד וכו'. תודה רבה ויום טוב

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ofir38,

שלום,אני צריך מפרט למחשב.. שיהיה חזק (אני לא גיימר אבל בכל זאת כרטיס מסך ברמה בינונית למשחקים כמו nba 2007 וכל אלה..) אני רוצה שיהיה מעבד e6300 conroe ולוח אם טוב יותר מאינטל 965...(אוברקלוקינג בעתיד) תודה למי שיעזור.. אופיר.

• 9 תגובות
    • 681 צפיות
  9. Started by dyn,

שלום, אני צריך מפרט למחשב שמטרתו היא משחקים, אין צורך בציוד היקפי ומסך. תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  10. אני מקווה שעכשיו זה לפי התקנון.. בכל אופן אני מחפש מפרט למחשב התקציב: בין 2.5K ל3K המטרה:ALL AROUND,משחקים בסיסיים,גלישה,סרטים אין צורך בחיית ביצועים עם איזה כרטיס מסך מפלצתי. אין צורך במסך,מקלדת,עכבר,רמקולים וכו'. אין אוברקלוק מתוכנן לא חשוב שקט ושוב המפרט המבוקש *מעבד סביר שהוא לא סלרון *לוח אם asus/gigabyte/msi *כרטיס מסך לא onboard *זיכרון מעל 1024 (אין לי מושג אם שווה 800 או 667 אתם תחליטו) *HD בעל זיכרון רחב ככל הניתן עדיפות לתקציב נמוך ככל הניתן,ואין צורך כפי שאמרתי בחיית ביצועים. בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  11. שלום לכולם! אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב לשימוש משרדי בעיקר אבל עם אופציה למשחקים ללא OC, לא חשוב עיצוב המארז ולא חשוב השקט. כולל: מסך 19 LCD צורב DVD הרכבה ללא: מע' הפעלה מקלדת עכבר רמקולים עדיפות לחנות מאיזור אשדוד (IQPC ?) תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 752 צפיות
  12. המחשב ישמש גם למשחקים, אך זהו לא יהיה השימוש העיקרי של המחשב. עדיפות ל-AMD.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  13. אני מעוניין לקבל מפרט למחשב שישמש בעיקר ללימודים (יגיע שלב בלימודים של שימוש בפוטושופ וכו') לגבי מסך : עדיף עם בתחום התקציב. ההעדפה היא מחנות באזור ראשון לציון (זכור לטובה SKYPC) הרבה זיכרון פנימי ומעבד חזק

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  14. אורח imported_aspirin
    Started by אורח imported_aspirin,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, צפייה בסרטים, אופיס, משחקים (עד רמה גרפית של בינוני מינוס). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו קריטי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. guild wars 2, assassin creed 2, ג'יטיאיי האחרון.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 אינץ' -לאילו הגדרות גר…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. נתנו לי מפרט למחשב: מעבד: INTEL PENTIUM S775 2.0GHz(E2180) 800MHz/FSB 1MB - TRAY אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤450 לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤385 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 8600GT 256MB DDR3 - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ¤559 דיסק קשיח: WD 250GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAJS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤361 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ¤184 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHANNEL KIT אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤305 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN אחריות: שנה. מחיר: ¤393 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בד…

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  16. Started by מר מקלדת,

לא לגיימר אבל שיוכל להריץ משחקים שיצאו ב-2005. שימושים: עבודה עם הרבה תוכנות ביחד, שימוש ב-XGL בלינוקס (כמו בריל לדוגמא) ללא מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. דרישות: זיכרון 2GB 800 דיסק קשיח 250GB+ 16MB מעבד AMD ליבה כפולה 4200+. כרטיס מסך: 512MB (רוצה לראות סרטים בהיי דיפנישן) צורב DVD x18 1G LAN +7.1 AUDIO אפשרי?[br]פורסם בתאריך: 30.05.2007 בשעה 23:16:02 שכחתי: לא מתכנן OC גם לא בעתיד הרחוק.

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  17. . מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך (לא חובה) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג עדיף 2. מה שימושי המחשב )? משחקים, הקלטות מישחקים, עריכת משחקים, ותיכנות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל הNEXT GEN הקרוב בעצם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980 על 1200 ומשחקים LOL, COD ,וכל המישחקים החדשים. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז יש לי HD 1TB (http://www.antec.com/product.php?id=24&fid=4) וספקMODU 82+ אם…

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  18. Started by Alex662,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לפי מידת הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - כנ"ל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית (בעיקר WORD וטקסטים ארוכים), הרבה לשוניות פתוחות והרבה תוכנות (פשוטות לרוב) שיעבדו במקביל). 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - הארד דיסק (HDD, בלי קשר לSSD) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) ? - 6(?), רצוי שיהיה שקט. כמובן שאין צורך במארז מטיטניום שעטוף בבטון למניעת רעש ב25,000 שקל. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - אפשר…

• 56 תגובות
    • 10.9k צפיות
  19. Started by tpoo40,

אני קונה ביום רביעי מחשב חדש ורציתי לדעת אם המפרט שבחרתי כדאי והאם כדאי לשנות בו משהו. זה המפרט המקורי ללא השינויים: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7532 השינויים הם: שידרוג למארז Thermaltake דגם V3 שידרוג לדיסק קשיח Western Digital Blue 1TB SATA2 / SATA3 7200RPM 64MB Buffer דיסק SSD Kingston V300 2.5" SATA3 120GB [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] נתונים: תקציב המקסימאלי 4.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך מה שימושי המחשב? בעיקר עבודה משרדית, מדי פעם משחקים וסרטים בHD. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי, הכי חשוב לי שהוא יהיה מבוסס על מעבד Core 2 Duo ושללוח תהיה יציאה אופטית. אני מתכנן לקנות מחר, ואני באמת סומך על התגובות שלכם. ודרך אגב, אני מתכנן אוברקלוקינג, לא כבד, אבל שתהיה אופצייה. תודה.

• 10 תגובות
    • 888 צפיות
  21. שלום לכולם, לאחר חיפוש פה בפורום לא מצאתי משהו תואם למה שאני צריך בגדול אני צריך מפרט למחשב חזק עד 4000 ש"ח (אפשר חריגה קטנה) השימושים של המחשב הינם בד"כ ללימודים,סרטים ומדיה כמו כן חשוב לי שיהיה לי כרטיס מסך עם יציאה לטלוויזיה (רגילה ולא HDMI) , לא צריך כרטיס מסך מטורף כי אני לא גיימר אבל אני רואה כרטיס מסך שיעמוד במשחקים נורמלים אבל לא מטורפים. כמו כן צריך מסך רמקולים ועכבר ומקלדת (על העכבר והמקלדת אפשר לקנות משהו זול בינתיים אבל טוב כי זה משהו שאפשר יהיה להוסיף אחר כך שיגדל התקציב) תודה על העזרה, נ.ב. עדיפות הקנייה היא בKSP אבל ראיתי שחלק מהחלקים שם יותר יקרים מרוב האתרים באינטרנט.

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  22. Started by ZXY1,

אני זקוק למפרט מחשב עד 4000 ש"ח אני צריך מקסימום מחשב מינימום מחיר שהייה בעל רכיבים בעלי שם עדיף מעבד אינטל E6600 / E6400 / E6300 ולוח עם כרטיס מסך על הלוח כי כרגע אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך רק בעוד חצי שנה כשיצא כרטיס מסך לויסטה וגם רציתי לדעת מה אומר CL3/ CL4 / CL5 בזכרונות ? וגם שמעתי על כרטיס רשת 10/100/1000 מה זה אומר ?

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  23. Started by biwi,

קיבלתי את ההצעה הנ"ל למחשב הייתי רוצה לשמוע תגובות המחשב לא מיועד ל oc ובעיקר הוא ישמש אותי בעיקר לעבודה משרדית ומשחקים מעבד Intel® Core2 Duo Processor 2.13Ghz 1066FSB 4MB לוח אם Intel DG965RYCK Rogers Cily זיכרון gskil 1024MB DDRII 667Mhz (סה"כ 2GB) WD 3200KS 320GB 16MB Cache כרטיס מסך Gigabyte 8600GT DDR3 מארז HEC דגם 6A19B שחור צורב DVD+-RW NEC DL ערכת מקלדת ועכבר אלחוטי Microsoft Opti סה"כ 4100 ש"ח

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  24. טוב , ניצלתי את הלילה לנסות להרכיב לעצמי מפרט למחשב. המטרה העיקרית של המחשב היא משחקים ופוטושופ. מעבד AMD Athlon 64 X2 6000+ Socket AM2 Box ¤857 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1169 לוח אם ASUS M2N-E ¤511 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31575 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤410 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Special Ops ¤409 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2SOE6672GK כרטיס גרפי ALBATRON nVIDIA Geforce 8600GT 512MB DDR3 PCIe ¤788 http://skypc.co.il/product.asp?pid=8600GT5 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤170 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ¤384 http:…

25. שלום לכולם.. אז לאחר 4 שנים שקירטעתי עם המחשב הישן , הגיע הזמן לקנות מחשב חדש.. ;D אני מחפש מחשב שאני אוכל לשחק בו כמו שצריך , לקודד סרטים וכול שאר הירקות שעושים עם הקופסא הזו. בינתיים אני אשתמש במסך הקיים - SAMSUNG 710TM בגודל 17 ובערך עוד חודשיים אני אחליף אותו ל22' נורמלי. אחרי שיטוטים באתר וקריאה לא מעטה על המפרטים השונים הגעתי לסוג של מסוים של הבנות לגבי המפרט הבסיסי שאתם ממליצים עליו. ניסיתי להרכיב מפרט בעצמי...והנה הוא : Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + AC Freezer 7 Pro, יחידות 1 ¤935 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤505 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 Geil DDR2 4096MB 800M…

• 8 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים