עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tzahif,

מחשב שישמש בעיקר לעיבוד תמונה ווידאו, אולי למשחקים פה ושם, וללא OVERCLOCK: מעבד קונרו E6400 לוח אם INTEL DG965WH WESTCHESTER זכרון 2GB של SUPER TALENT 667 מארז HEC COMPUCASE 400W CI-6A19 ונותרו שתי שאלות פתוחות: כרטיס מסך - מחפש משהו סביב 700 ש"ח דיסקים פנימיים - יש איזו חברה שיותר מומלצת ?

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  2. Started by asafku,

שלום לכולם, אני רוצה מחשב בסיסי (רק מחשב, בלי מסך או ציוד הקפי) למען עבודה משרדית בעיקר כמו וורד וכדומה. התקציב שלי דיי זעום, וברצוני להשקיע את המינמום הנדרש על מנת לקבל מחשב טוב. ראיתי פרסומת של אייבורי מחשבים שמציעים את המפרט הבא: *מארז מארז ATX איכותי ביותר עם פח עבה! כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות *מעבד INTEL CORE 2 DUO E2140 שדרוג למעבד E2160 רק 70 ש"ח *לוח אם MSI P4M890 כולל PCI EXPRESS (לא AGP) *דיסק קשיח 200GB SATA 1&2 7200 RPM 8MB *זיכרון פנימי 1024MB DDR IIניתן להרחבה *צורב LG/NEC/SONY X18 DVD *כרטיס מסך 64MB משולב סך הכל: 1380 ש"ח מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  3. Started by matan007,

חבר שלי, סטודנט מחפש מפרט למחשב סטודנט עם הדרישות הפשוטות של: אופיס, אינטרנט, מוזיקה. ללא אפשרות שדרוג ושקט רמה 5 נניח. המלצתי לו על המפרט הבא, מה דעתכם: [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Dual Core G840 2.8GHZ for 1155 Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] 306₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] 54₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Biostar H67MH for socket 1155 Sata 3 VGA/DVI/HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][ta…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם. כבר הרבה זמן שאינני בעיניינים ונתבקשתי להרכיב מפרט למחשב בשביל אחי, לכן אודה לעזרתכם. התקציב הוא עד 2500 ש"ח(עד כמה שידוע לי נכון לעכשיו, ואם יחרוג בעוד 50-100 ש"ח אז לא נורא). השימושים: צרכים סטודנטיאליים,matlab, אולי גם visual studio, מוזיקה, קצת סרטי HD-rip מפעם לפעם ואולי אולי קצת משחקים קלים(pro evolution ודומיו). אין צורך בשום ציוד היקפי מכל סוג שהוא או מסך, רק מארז(רצוי בעל איורור טוב) ותוכנו. עדיפות למפרט מבוסס intel וכרטיס מסך נפרד,אבל גם AMD יתקבל בברכה. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. מחשב בעיקר לאופיס ואינטרנט, מוסיקה, שום דבר מיוחד. האם יש מספיק כסף ללכת על כפול ליבה של אינטל, 6300? או לוותר וללכת על AMD? תודה! עדכון: איך אפשר להוריד כמה מאות שקלים מכאן? מעבד: AMD ATHLON 64 3500+ 2.2GHz 512KB CACHE SOCKET AM2 45W - ADH3500DEBOX - BOX ¤389 לוח אם: ASUS M2NPV-VM ¤503 דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - HD160JJ ¤314 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-112BK DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤237 זיכרון: TWINMOS 1024MB (512X2) DDR2 667MHz CL5 ¤344 מארז: COMPUCASE 6C28 ATX MIDI TOWER CASE + HEC 300AR-TF ¤279 מקלדת: BTC 5107 KEYBOARD - HEBREW ¤36 עכבר: MICROSOFT WIRELESS INTELLIMOUSE EXPLORER WIN USB/PS2 EN/NL/FR/DE/EL HW CD w TILT WHL BLCLTHR - M03-0003…

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  6. שלום, אין לי מושג אם המחיר שרשמתי הוא גבוה \ נמוך מדי, ככה שאם הוא לגמרי לא בפרופורציה או שעדיף למתוח את המסגרת טיפה כדי שיחזיק הרבה שנים אשמח לדעת. כמו כן אשמח לשמעו על חנויות מומלצות באיזור המרכז. תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 1,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי, תכני HD, מוזיקה, גלישה עם הרבה טאבים ואופיס. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22" ורזולוציה גבוהה ככל האפשר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכ…

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  7. Started by Ran B,

היי כולם. אני צריך עזרה בבניית מחשב ללא ציוד הקפי לצורך סימולטור מכוניות. הסימולטור מקצועי וכלול בקניה נפרדת של בקרי משחק מקצועיים. (מושב מכונית ספורט, הגה, גיר וכו'..) אני מעוניין במחשב עם ביצועים גרפיים חזקים מאוד ומעבד טוב ע"מ להחזיק את הסימולטור. התקציב הוא 3000 ש"ח ואני מצרף את הפורמט מהסטיקי : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של עד 300 שקל מעבר ל3000 במידה ולא ניתן עד 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סימולטור מקצועי לרכב - משחק באיכות גרפית גבוהה - שידור למסך טלויזיה - יציאת HDMI א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. הי, אני מחפש מפרט למחשב שישמש לסימולציות מאטלב כבדות - כאשר המטרה שהן יתבצעו יחסית מהר עם אפשרות למקביליות בין כמה סימולציות שונות. בנוסף המחשב ישמש גם לדברים הבאים: אופיס צפייה בסרטים ושמיעת מוסיקה (רצוי ששניהם יהיו באיכות טובה). אינטרנט המחשב לא ישמש למשחקים כלל. מהעובדה שאני מעוניין לבצע הרבה דברים במקביל אני רוצה שהמחשב יהיה בעל ליבה מרובעת (של אינטל). המחשב צריך להיות שקט. אני שוקל לקחת מארז מעוצב יותר, אבל לא בעלות נוספת של יותר מ-100 שקלים. אין צורך במערכת הפעלה. התקציב למפרט לעיל הוא 3K ללא מסך ושאר הציוד ההקפי. עבור המסך אני מקציב עד 1300 ש"ח כאשר אני רוצה מסך בגודל 20-22'' בעל פאנל איכותי - אם יש הצעות מעניינות שהן לא ה- DELL שמומלץ כאן אנא ציינו. הרכבת המחשב תת…

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  9. Started by alarik99,

שלום לכולם פורום מדהים- למדתי המון ועדיין לומד. זקוק לעזרה בהרכבת מפרט- אני מעדיף מעבד של אינטל בקשות מיוחדות: מימדים קטנים כי יהיה בסלון. אודיו שייצא בשני מקומות: יציאה אופטית נפרדת למגבר וגם בחיבור HDMI. האודיו צריך לתמוך בפורמטי קולנוע ביתי המתקדמים ביותר. לא נדרש WIFI יש לי רשת קוית בכל הבית 1. מה התקציב המקסימאלי?- 2000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה ,ניגון תכנים מהאינטרנט והבית ובעיקר תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - לא. …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by manahama1,

אהלן. חבר שלי רוצה לקנות מחשב סלוני לחדר שלו. המטרות העיקריות הן לראות סרטים לשמוע מוזיקה ואינטרנט. שיהיה בין 2000 - 2500 ש''ח. תודה והמשך יום מעודן

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. התקציב המקסימלי הוא - 1200 ש"ח (לא צריך להיות כולל הרכבה) . המחשב הוא לשימוש סלוני בעיקר - צפייה בסרטים והורדת קבצים (יעבוד שעות רבות ברצף) - חשוב שיהיה שקט . אין צורך בדיסק קשיח וכונן DVD , חשוב שיכלול חיבור HDMI !! המחשב ירכש ככל הנראה מ RSM בכפ"ס . מה דעתכם על המפרט הבא : (מה הייתה משפרים/מוסיפים) תודה .

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  12. שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב לסלון, הדרישות: שקט יחסית (שימוש באמצעי קירור פסיביים, רכיבים חסכניים באנרגייה), מארז נאה ושוכב, אופציה לשליטה אלחוטית (שלט+תוכנה / מקלדת+עכבר אלחוטיים...) אפשרות לגלישה אלחוטית, שימושים: צפייה בסרטים (מהאינטרנט + DVD מקורי), עם אפשרות לHDTV, או לפחות לרמת צפייה איכותית אחרת, שמיעת מוסיקה (ישירות מHD או מדיסקים) + שידורי רדיו (מקלט FM או מהאינטרנט. אם מקלט FM זו הוצאה גבוהה - ניתן לוויתור). אני לא מתכוון להקליט תכניות למחשב, אלא להשתמש בו כמערכת מתקדמת לשמיעת מוזיקה בסטריאו איכותי + צפייה בסרטים ברמת שמיעה וצפייה גבוהה. כיום יש לי מגבר סטריאו פשוט, ודיוידי סטנדרטי. יש לי כמה בעיות עם המכשור ולכן במקום להחליף למוצרים מקובעים - להמיר הכל לעולם …

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  13. Started by -Tal-,

שלום מחשב סלוני דרישות 1. מה התקציב? 3500-4500 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד? בעיקר צפייה בסרטים באיכות גבוהה 1080p גלישה באינרנט ושמיעת מוזיקה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כרטיס טלוויזיה( לא חובה) מקלדת ועכבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד שיריץ windows 7 טוב 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שקט ומארז שחור 7. האם אתם צריכי…

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  14. Started by Access Denied,

אני רוצה חושב לקנות מחשב לסלון בתקציב של כ-1500 שח. לגודל המחשב יש יתרון (לכיוון הקטן כמובן) האופציה הטבעית היית ללכת על מפרט מבוסס AMD X2 ולוח עם כרטיס מסך מובנה מסוג HD3000 (צ'יפסט 760G) או HD4250 (צ'יפסט 880G) עד שלאחרונה נתקלתי במוצר הבא- http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12293 מדובר בלוח עם מעבד למחשבים ניידים, חדש של AMD, שלוקח בגדול את סדרת האטומים. מביקורות של הכרטיס הגרפי שלו עולה שהוא מציג אפילו ביצועים סבירים יחסית למעבדים אחרים: http://www.anandtech.com/show/4023/the-brazos-performance-preview-amd-e350-benchmarked/1 על מה מהמפרטים הייתם ממליצים? אני אשמח לשמוע רעיונות נוספים

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב ללטלוויזיה HD בסלון בתקציב של פלוס מינוס 3000, אפשר לחרוג קצת אם זה באמת שווה את זה. המחשב ישמש בעיקר לצפייה בסרטים, אינטרנט ומשחקים, רצוי שהוא יהיה במארז יפה ושקט אבל לא אם התוספת עלות היא מטורפת. אין צורך בציוד הקפי, כונן קשיח או כרטיס טלוויזיה, אני לא בטוח אם זה סטנרדרט היום אבל תמיכה באינטרנט אלחוטי חובה... אני אשמח לקבל הצעות למפרט, כמובן שרצוי שיהיה כמה שיותר חזק בהרצת משחקים במסגרת התקציב. תודה מראש! אלמוג.

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  16. Started by ranran,

היי חברים, אני בתהליכי בחירת חלקים למחשב נייד. מטרות המחשב הן: 1) גודל - עדיף כמה שיותר קטן, שיהיה בתצורה סלונית 2) מחשב לעבודה שוטפת - זהו המחשב המרכזי שלי, לכן הוא צריך להיות חזק - מכונות וירטואלים, כלי פיתוח וכלים גרפים צריכים לרוץ חלק. 3) גיימינג - לאחר התפשרות במחשב הקודם, בזה אין - כלומר הוא יחובר לטלוויזיה פולHD, ואני רוצה שכל המשחקים של היום ירוצו אחלה (אני לא פריק של ביצועים אך שהמשחקים ירוצו טוב באיכות גבוהה יחסית) הרכבתי בעצמי את המפרט הבא: מעבד: Intel Core i5-2500 Processor 3.3GHz 6MB Quad Core LGA1155 Box מחיר: 970 לוח אם: Zotac H67ITX-C-E Intel H67-B3 DDR3 LGA1155 DVI HDMI DP 7.1 USB3 eSATA ITX WiFi מחיר: 800 זיכרון: 8GB Kit (2x4GB) 1333MHz מחיר: 530~ כרטיס …

• 38 תגובות
    • 4.1k צפיות
  17. Started by qaqa,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לעבודת פיתוח. המחשב ישמש גם לצפייה בסרטים מדי פעם, אך לא למשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לפי מידת הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - כנ"ל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה - פיתוח קוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בהארד דיסק לאחסון, רק SSD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) ? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, וו…

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  18. Started by wtcher,

היי, אני זקוק למחשב חדש (מעדיף נייח משיקולי מחיר זול יותר) שיעבוד עם הכלים הבאים: 1. Matlab ברמת תחקור נתונים ואופטימיזציות - דורש CPU ו- Memory 2. שרת SQL Server 2014 Express יחד עם Client שיותקן עליו. מעריך את כמות הנתונים בכמה ג'יגהבייט בודדים 3. כלי נוסף לתחקור נתונים, בנוסף ל- Matlab, שיצטרך להעלות מאות אלפי רשומות ל- RAM השאלה איזה מעבד וכמה זיכרון לקחת. אני מתלבט בין i5 ל- i7 מהסדרה החדשה של Skylake השאלה כמה זיכרון אני אצטרך לטעמכם? 16 ג'יגה בייט מספיק? האם עדיף לקחת 32? איזה לוח אם מתאים ומומלץ? לגבי דיסק - אני מאמין שאסתפק ב- 1TB כרטיס מסך וכו' - פחות רלוונטיים תודה

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  19. Started by smack,

היי לכולם וחג שמח בימים הקרובים אני קונה מחשב,שהמטרה הראשונית שלו היא יצירת מוזיקה עם תוכנת קיובייס(לאלו שלא מכירים,זאת בין התוכנות הרציניות יותר כיום, ליצירת מוזיקה במחשב וליצירת אולפן ביתי),תוך שימוש בפלאגינים מוזיקלים,חיבור כרטיס קול חיצוני,חיבור מוניטורים ועוד ציוד נלווה שארכוש בהמשך. רציתי מחשב שיהיה חזק ויתמוך טוב בכל הפונקציות האלה,וגם שאוכל לשחק בו משחקים חדשים,בעיקרון ,שיהיה מחשב עבודה חזק וגם מחשב ליום יום. מצורף מפרט,אשמח מאד אם תעזרו ותתנו תגובות, שיהיה לכולנו חג שמח[br]פורסם בתאריך: 10.04.2009 בשעה 11:14:47 לא צירפתי את הקובץ טוב...[br]פורסם בתאריך: 10.04.2009 בשעה 11:18:23מעבדי אינטל‏ Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS P5Q P…

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  20. Started by Brillix,

שלום לכולם, אשמח לקבל את עזרתכם לגבי המפרט, זה מחשב לטובת Virtual Environments (הסביבות עצמן לא CPU Intensive) אבל צורכות זיכרון רב ו-I/O. כמה שאלות נקודיות : 1. האם ה-SSD שבחרתי איכותי ומספק Performance טוב ? 2. אני זקוק להמלצה לקירור המעבד. 3. זקוק להמלצה למארז איכותי, שקט וקטן ככל האפשר, המחשב יושב על שולחן העבודה. להלן המפרט: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח AMD מעבד AMD: AMD FX x4 Quad-Core FX-4100 Socket AM3+ 3.6GHz Box 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 64 Pro 1 לוחות אם למעבדי ‏AMD: לוח אם Asus M5A97 AM3+, AMD 970, DDR3 1866Mhz, 2xPCI-E 1 זכרונות: G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 1 כונני SSD: Crucial m4 2.5'' 256GB SSD MLC SATA …

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חיסכון יתקבל בברכה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח (כולל מסך) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יצירה בתחום הגרפיקה (PHOTOSHOP CS6), יצירה ועריכת סאונד (ABLETON LIVE 9), עריכת וידאו (בתכנת PREMIERE של אדובי) עד HD, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ-פרימייר- CS6, ואבלטון לייב, לפעמים רצות במקביל. השימוש הוא תדיר \ פרנסה חלקית (יתכן עבודות גרפיקה באופן עצמאי בסדנא ביתית) -מהי הרז…

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  22. Started by max_shifrin,

שלום רב, אני מחפש מפרט למחשב עבודה/משחקים.... אני מעדיף שיהיה לוח עם כרטיס מסף *מובנה* כי אני הולך לשים בו radeon9800PRO בתוך שבוע שבועיים מקלבת המחשב (ברגע שאני אקבל כרטיס חדש למחשב שלי) ההתלבטות היא מה עדיף אינטל או AMD? בגדול המפרט צריך לכלול - גיגה זכרון 160-250 גיגה דיסק... - זכרון כמובן DC. מעבד טוב - זה מחשב שלא יעבור OC - אני מנח שפה כדאי ללכת על 64 ביט של AMD..? מן הסתם לוח שיהיה טוב (להרבה שנים) ושיהיה בו כרטיס קול מובנה כבר. מסך לא צריך, גם לא כונן דיסקטים סי די או צורבים.. ( כל זה יש לי בשפע ) אשמח לקבל מפרטים. סדר גודל מחירים רצוי עד 3500 -4500 שח... אשמח לשמוע הצעות למפרט.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. היי, אני מתכנן לקנות דרך חבר שלי את המעבד החדש של אינטל, Haswell. משום שעדיין אין לי מושג מדוייק מה יהיה המחיר המלא, התקציב הוא תקציב משוערך למחשב ללא מעבד. הסכום הכולל שארצה להוציא על המחשב הוא 2500-3000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio/ Eclipse/ Dreamweaver - שימוש כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במ…

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  24. Started by Ronen Mars,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5-6 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? VisualStudio, Photshop א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך מחשב 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול…

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  25. Started by yur,

אהלן הרכבתי מפרט לתחנת עבודה ומשחקים ורציתי לקבל חוות דעת... הרכבתי את המפרט בTMS ורציתי לדעת אם זו חנות טובה אם למישהו יש ניסיון איתם. אשמח להערות המלצות וכו... השארתי אפשרות לעוד כרטיס מסך אם ארצה בהמשך. הנה המפרט: מעבד: AMD Ryzen 7 1700 AM4 BOX כמות: 1 מחיר: ₪1410 לוח אם: Gigabyte GA-AX370-Gaming K3 כמות: 1 מחיר: ₪736 מארז: Cougar Panzer Mid Tower Gaming Case + MF700MS כמות: 1 מחיר: ₪661 קירור למארז: Cooler for Case 120 MM כמות: 2 מחיר: ₪18 זיכרון: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 Vengance LPX…

• 0 תגובות
    • 866 צפיות

דיונים חדשים בפורומים