עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב לסלון, הדרישות: שקט יחסית (שימוש באמצעי קירור פסיביים, רכיבים חסכניים באנרגייה), מארז נאה ושוכב, אופציה לשליטה אלחוטית (שלט+תוכנה / מקלדת+עכבר אלחוטיים...) אפשרות לגלישה אלחוטית, שימושים: צפייה בסרטים (מהאינטרנט + DVD מקורי), עם אפשרות לHDTV, או לפחות לרמת צפייה איכותית אחרת, שמיעת מוסיקה (ישירות מHD או מדיסקים) + שידורי רדיו (מקלט FM או מהאינטרנט. אם מקלט FM זו הוצאה גבוהה - ניתן לוויתור). אני לא מתכוון להקליט תכניות למחשב, אלא להשתמש בו כמערכת מתקדמת לשמיעת מוזיקה בסטריאו איכותי + צפייה בסרטים ברמת שמיעה וצפייה גבוהה. כיום יש לי מגבר סטריאו פשוט, ודיוידי סטנדרטי. יש לי כמה בעיות עם המכשור ולכן במקום להחליף למוצרים מקובעים - להמיר הכל לעולם …

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  2. Started by -Tal-,

שלום מחשב סלוני דרישות 1. מה התקציב? 3500-4500 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד? בעיקר צפייה בסרטים באיכות גבוהה 1080p גלישה באינרנט ושמיעת מוזיקה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כרטיס טלוויזיה( לא חובה) מקלדת ועכבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד שיריץ windows 7 טוב 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שקט ומארז שחור 7. האם אתם צריכי…

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  3. Started by Access Denied,

אני רוצה חושב לקנות מחשב לסלון בתקציב של כ-1500 שח. לגודל המחשב יש יתרון (לכיוון הקטן כמובן) האופציה הטבעית היית ללכת על מפרט מבוסס AMD X2 ולוח עם כרטיס מסך מובנה מסוג HD3000 (צ'יפסט 760G) או HD4250 (צ'יפסט 880G) עד שלאחרונה נתקלתי במוצר הבא- http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12293 מדובר בלוח עם מעבד למחשבים ניידים, חדש של AMD, שלוקח בגדול את סדרת האטומים. מביקורות של הכרטיס הגרפי שלו עולה שהוא מציג אפילו ביצועים סבירים יחסית למעבדים אחרים: http://www.anandtech.com/show/4023/the-brazos-performance-preview-amd-e350-benchmarked/1 על מה מהמפרטים הייתם ממליצים? אני אשמח לשמוע רעיונות נוספים

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב ללטלוויזיה HD בסלון בתקציב של פלוס מינוס 3000, אפשר לחרוג קצת אם זה באמת שווה את זה. המחשב ישמש בעיקר לצפייה בסרטים, אינטרנט ומשחקים, רצוי שהוא יהיה במארז יפה ושקט אבל לא אם התוספת עלות היא מטורפת. אין צורך בציוד הקפי, כונן קשיח או כרטיס טלוויזיה, אני לא בטוח אם זה סטנרדרט היום אבל תמיכה באינטרנט אלחוטי חובה... אני אשמח לקבל הצעות למפרט, כמובן שרצוי שיהיה כמה שיותר חזק בהרצת משחקים במסגרת התקציב. תודה מראש! אלמוג.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  5. Started by ranran,

היי חברים, אני בתהליכי בחירת חלקים למחשב נייד. מטרות המחשב הן: 1) גודל - עדיף כמה שיותר קטן, שיהיה בתצורה סלונית 2) מחשב לעבודה שוטפת - זהו המחשב המרכזי שלי, לכן הוא צריך להיות חזק - מכונות וירטואלים, כלי פיתוח וכלים גרפים צריכים לרוץ חלק. 3) גיימינג - לאחר התפשרות במחשב הקודם, בזה אין - כלומר הוא יחובר לטלוויזיה פולHD, ואני רוצה שכל המשחקים של היום ירוצו אחלה (אני לא פריק של ביצועים אך שהמשחקים ירוצו טוב באיכות גבוהה יחסית) הרכבתי בעצמי את המפרט הבא: מעבד: Intel Core i5-2500 Processor 3.3GHz 6MB Quad Core LGA1155 Box מחיר: 970 לוח אם: Zotac H67ITX-C-E Intel H67-B3 DDR3 LGA1155 DVI HDMI DP 7.1 USB3 eSATA ITX WiFi מחיר: 800 זיכרון: 8GB Kit (2x4GB) 1333MHz מחיר: 530~ כרטיס …

• 38 תגובות
    • 4.1k צפיות
  6. Started by qaqa,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לעבודת פיתוח. המחשב ישמש גם לצפייה בסרטים מדי פעם, אך לא למשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לפי מידת הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - כנ"ל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה - פיתוח קוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בהארד דיסק לאחסון, רק SSD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) ? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, וו…

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  7. Started by wtcher,

היי, אני זקוק למחשב חדש (מעדיף נייח משיקולי מחיר זול יותר) שיעבוד עם הכלים הבאים: 1. Matlab ברמת תחקור נתונים ואופטימיזציות - דורש CPU ו- Memory 2. שרת SQL Server 2014 Express יחד עם Client שיותקן עליו. מעריך את כמות הנתונים בכמה ג'יגהבייט בודדים 3. כלי נוסף לתחקור נתונים, בנוסף ל- Matlab, שיצטרך להעלות מאות אלפי רשומות ל- RAM השאלה איזה מעבד וכמה זיכרון לקחת. אני מתלבט בין i5 ל- i7 מהסדרה החדשה של Skylake השאלה כמה זיכרון אני אצטרך לטעמכם? 16 ג'יגה בייט מספיק? האם עדיף לקחת 32? איזה לוח אם מתאים ומומלץ? לגבי דיסק - אני מאמין שאסתפק ב- 1TB כרטיס מסך וכו' - פחות רלוונטיים תודה

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  8. Started by smack,

היי לכולם וחג שמח בימים הקרובים אני קונה מחשב,שהמטרה הראשונית שלו היא יצירת מוזיקה עם תוכנת קיובייס(לאלו שלא מכירים,זאת בין התוכנות הרציניות יותר כיום, ליצירת מוזיקה במחשב וליצירת אולפן ביתי),תוך שימוש בפלאגינים מוזיקלים,חיבור כרטיס קול חיצוני,חיבור מוניטורים ועוד ציוד נלווה שארכוש בהמשך. רציתי מחשב שיהיה חזק ויתמוך טוב בכל הפונקציות האלה,וגם שאוכל לשחק בו משחקים חדשים,בעיקרון ,שיהיה מחשב עבודה חזק וגם מחשב ליום יום. מצורף מפרט,אשמח מאד אם תעזרו ותתנו תגובות, שיהיה לכולנו חג שמח[br]פורסם בתאריך: 10.04.2009 בשעה 11:14:47 לא צירפתי את הקובץ טוב...[br]פורסם בתאריך: 10.04.2009 בשעה 11:18:23מעבדי אינטל‏ Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS P5Q P…

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  9. Started by Brillix,

שלום לכולם, אשמח לקבל את עזרתכם לגבי המפרט, זה מחשב לטובת Virtual Environments (הסביבות עצמן לא CPU Intensive) אבל צורכות זיכרון רב ו-I/O. כמה שאלות נקודיות : 1. האם ה-SSD שבחרתי איכותי ומספק Performance טוב ? 2. אני זקוק להמלצה לקירור המעבד. 3. זקוק להמלצה למארז איכותי, שקט וקטן ככל האפשר, המחשב יושב על שולחן העבודה. להלן המפרט: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח AMD מעבד AMD: AMD FX x4 Quad-Core FX-4100 Socket AM3+ 3.6GHz Box 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 64 Pro 1 לוחות אם למעבדי ‏AMD: לוח אם Asus M5A97 AM3+, AMD 970, DDR3 1866Mhz, 2xPCI-E 1 זכרונות: G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 1 כונני SSD: Crucial m4 2.5'' 256GB SSD MLC SATA …

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חיסכון יתקבל בברכה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח (כולל מסך) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יצירה בתחום הגרפיקה (PHOTOSHOP CS6), יצירה ועריכת סאונד (ABLETON LIVE 9), עריכת וידאו (בתכנת PREMIERE של אדובי) עד HD, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ-פרימייר- CS6, ואבלטון לייב, לפעמים רצות במקביל. השימוש הוא תדיר \ פרנסה חלקית (יתכן עבודות גרפיקה באופן עצמאי בסדנא ביתית) -מהי הרז…

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  11. Started by max_shifrin,

שלום רב, אני מחפש מפרט למחשב עבודה/משחקים.... אני מעדיף שיהיה לוח עם כרטיס מסף *מובנה* כי אני הולך לשים בו radeon9800PRO בתוך שבוע שבועיים מקלבת המחשב (ברגע שאני אקבל כרטיס חדש למחשב שלי) ההתלבטות היא מה עדיף אינטל או AMD? בגדול המפרט צריך לכלול - גיגה זכרון 160-250 גיגה דיסק... - זכרון כמובן DC. מעבד טוב - זה מחשב שלא יעבור OC - אני מנח שפה כדאי ללכת על 64 ביט של AMD..? מן הסתם לוח שיהיה טוב (להרבה שנים) ושיהיה בו כרטיס קול מובנה כבר. מסך לא צריך, גם לא כונן דיסקטים סי די או צורבים.. ( כל זה יש לי בשפע ) אשמח לקבל מפרטים. סדר גודל מחירים רצוי עד 3500 -4500 שח... אשמח לשמוע הצעות למפרט.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. היי, אני מתכנן לקנות דרך חבר שלי את המעבד החדש של אינטל, Haswell. משום שעדיין אין לי מושג מדוייק מה יהיה המחיר המלא, התקציב הוא תקציב משוערך למחשב ללא מעבד. הסכום הכולל שארצה להוציא על המחשב הוא 2500-3000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio/ Eclipse/ Dreamweaver - שימוש כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במ…

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  13. Started by Ronen Mars,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5-6 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? VisualStudio, Photshop א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך מחשב 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול…

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  14. Started by yur,

אהלן הרכבתי מפרט לתחנת עבודה ומשחקים ורציתי לקבל חוות דעת... הרכבתי את המפרט בTMS ורציתי לדעת אם זו חנות טובה אם למישהו יש ניסיון איתם. אשמח להערות המלצות וכו... השארתי אפשרות לעוד כרטיס מסך אם ארצה בהמשך. הנה המפרט: מעבד: AMD Ryzen 7 1700 AM4 BOX כמות: 1 מחיר: ₪1410 לוח אם: Gigabyte GA-AX370-Gaming K3 כמות: 1 מחיר: ₪736 מארז: Cougar Panzer Mid Tower Gaming Case + MF700MS כמות: 1 מחיר: ₪661 קירור למארז: Cooler for Case 120 MM כמות: 2 מחיר: ₪18 זיכרון: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 Vengance LPX…

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  15. אני מחפש מפרט למחשב שישמש בעיקר לעבודה אבל גם למשחקים מידי פעם (כדוגמאת COD למשל). מדובר רק על המחשב עצמו בלי ציוד נלווה (מסך מקלדת עכבר ומערכת שמע כבר יש בנמצא) למחשב צריך להיות צורב DVD כרטיס קול כרטיס רשת והארדיסק בנפח כמה שיותר גדול בתוך התקציב. כרטיס מסך שיתמוך במשחקים, אם אפשר שהמשחב יוכל להסתדר עם VISTA זה יהיה פלוס גדול. תודה רבה, דור .

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב עבור חברה שלי, היא מאיירת והיא עובדת בעיקר בפוטושופ אבל כנראה יהיה שימוש ביתר החבילה של אדובי כאשר התוכנה הכבדה ביותר שהיא אולי תשתמש בה היא After effects אבל כנראה שימוש יחסית מינימלי. אני יחסית גמיש עם התקציב אבל נראה לי ש3000 ש"ח אמור להספיק למחשב עבור הצרכים שלה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? התקציב די גמיש, נראה לי שמתחת ל3000 המחשב יתפקד פחות טוב בתוכנות כמו אפטר ופוטושופ או יהיה מורכב מחלקים פחות איכותיים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, בעיקר פוטושופ אבל גם אילוסטרייטור ואפטר אפ…

17. שלום לכולם, אני מחפש מחשב לעבודה משרדית, אבל אני עובד עליו די הרבה ואין לי בעיה לשלם כדי שהוא יהיה חזק יותר. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר. קיבלתי הצעה אחת מחנות שאני קניתי ממנה בעבר: INTEL P55WB INTEL CORE I5 750 8MB CPU 4GB DDR3 OCZ 1333 1TB WD SATA 64mb HEC Compucase 6AG1B + EZcool 450W Dvdrw SAMSUNG sata keyboard usb MS MS USB MOUSE NVIDIA GT 220 1GB DDR3 HDMI DVI סך הכל 2900 ש"ח. אפשר להוריד את המקלדת עכבר הם מיותרים. אשמח לשמוע הערות.

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  18. Started by moshe20,

המחשב לאבא שלי לא מעניין אותו משחקים וסרטים ממש רק עבודה שוטפת באינטרנט וללימודים שלו אז אני אצטרך מעבד חזק ולוח אם עם כ.מסך מובנה+כרטיס רשת מובנה+כרטיס קול כולל מסך

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  19. הי, מעוניין לקנות מחשב לעבודה משרדית חשוב שיהיה שקט ומאוד מהיר. אשמח לקבל תגובות האם המחשב הנ"ל יספק את הצורך והם יש תאימות בין הריכיבים שבחרתי. מעבד INTEL: ₪ 835 -- מעבד Intel® Core™ i5-8400 Coffee Lake Tray מאוורר למעבד: ₪ 69 -- מאוורר למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 לוח אם: ₪ 349 -- לוח אם (Gigabyte B360M H (rev. 1.0 זכרון (RAM): ₪ 400 -- זכרון למחשב Kingston ValueRAM 8GB DDR4 2400MHz KVR24N17S8/8 DIMM כונן SSD: ₪ 310 -- כונן Crucial MX500 CT250MX500SSD1 250GB SSD דיסק קשיח: ₪ 240 -- דיסק קשיח Western Digital Blue WD10EZEX 1TB ספק כח: ₪ 285 -- ספק כח FSP FSP500-60…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. הי, מעוניין לקנות מחשב לעבודה משרדית חשוב שיהיה שקט ומאוד מהיר. אשמח לקבל תגובות האם המחשב הנל יספק את הצורך. Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪519 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2522 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 ASRock Z68 Pro3-M Z68 Chipset, יחידות 1 ₪580 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2916 G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪225 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2395 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257…

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  21. שלום, דרוש לי מפרט בתקציב סביר של עד 2K ללא מסך וציוד הקפי, המחשב מיועד לעבודת אוטוקאד בעיקר וקצת אופיס, העדפה ללוח אסוס עם מעבד מרובע AMD כלשהו ושני סטיקים של זכרון, האוטוקאד בגרסה 2012 32bit אבל אני מעדיף מערכת 64bit, השאלות: 1. יש תמיכה במערכת של 64 בתוכנות של 32? 2. מה מתאים למה מבחינת לוח, מעבד וזיכרון? 3. להשקיע במארז וקירור? לדעתי השימוש לא כל כך מצדיק ויהיה חיבור ל ups בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  22. אורח מלאחמר124
    Started by אורח מלאחמר124,

בניתי מפרט, והייתי שמח לשמוע מה דעתכם: https://pcpartpicker.com/list/tJpb7h המחשב ישמש בעיקר לעבודה - תכנות, unreal engine, unity, android studio מבחינת תקציב, התקרה היא 5000. התוכנית היא להזמין את רוב החלקים מאמזון, אבל אני עוד צריך לבדוק מה משתלם ומה לא. אני מעריך שאת לוח האם וכרטיס המסך אני אקנה בארץ, למרות שהפער על הכרטיס הוא בסביבות 250 שקל. למישהו יש ניסיון בהזמנה של כרטיס מסך דרך אמאזון? יש לכרטיס הרבה חלקים נעים, ואני קצת חושש שמשהו ידפק במשלוח לארץ. גם המארז לא ממש זמין דרך אמאזון או בארץ, אז אם למישהו יש רעיון למארז שקט אני אשמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  23. היי אני צריך מפרט למחשב עבודה, כרטיס גרפי לא חשוב שיהיה משהו מפוצץ (רק עם אפשרות לחבר שני מסכים DUAL MONITOR) מעבד QUAD CORE או משהו מהיר (אם התקציב לא מאפשר את הקוואד) 2-3 ג'יגה זיכרון הארדיסק 80 ג'יגה (כל החומר הוא בשרת אז לא צריך נפח גדול) לוח אם טוב ומהיר ללא מסך ומקלדת ועכבר יש לי הדגש הוא על מהירות וחווית עבודה טובה.... אשמח לקבל המלצות תקציב עד 4500 שח אבל רצוי פחות

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  24. שלום לכולם , - המפרט שאני צריך הוא יותר לעבודה ,אינטרנט אך גם למשחקים לא ממש כבדים בזמן הפנוי. אינטרנט כאשר יש לי תמיד הרבה טאבים או חלונות פתוחים במקביל... אני עובד על תוכניות ואתרים ב visual studio שזו עיקר המטרה. - התקציב שלי הוא עד 4000 ש"ח .. - אין צורך בציוד היקפי יש מהמחשב הישן.כנל לגבי צורב .(למרות שאם זה יתאפשר במסגרת התקציב אשקול להוסיף חדש) - חשוב הקירור .העיצוב לא מעניין כלל. - אין צורך במערכת הפעלה,אך כן ברכבת המחשב. וכמובן שיהיה שקט - אין צורך במסך יש לי מסך של מאג "17. המפרט שבניתי בנתיים הוא כך. אשמך להערות והצעות לגבי חלקים שכדיי להחליף או שאינם תואמים... מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤844 לוח אם ASUS P5QL PRO ¤536 (במפרטים שונים ממליצים יותר על gigab…

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  25. Started by Amit_B,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני מנסה להסתדר עם עד 2K או עד 2.5K... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות כמו Microsoft Visual Studio או Eclipse בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים