עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by gil_k,

שלום, תקציב 2000 שח שימושים: שימוש כללי ללא משחקים חשוב לי שיהיה שקט ובגלל שאני לא צריך כרטיס מסך אני צריך hdmi ו DVI בלוח אם Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray‎ 1 ‏Arctic Alpine 11 Rev.2 CPU ‎1 Asus H81M-A LGA1150, 1 ‏SeaSonic 430W Active PFC 80+ Bronze S12II-430 PSU‎1 ‏ Antec VSK-4000B-U3 ATX Mid Tower Black Case No PSU Geil EVO Veloce 4GB DDR3 1600MHz HDD TOSHIBA 500GB 32MB צורב dvd lg סך הכל 2000שקל למזומו. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by schnecke,

מחפש מפרט למחשב גיימינג "לייט" שיהיה מסוגל להריץ כמו שצריך משחקים כמו מיינקראפט, פורטניינט, הוגוורטס לגסי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-4000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כמו מיינקראפט, פורטניינט, הוגוורטס לגסי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומ…

3. . מה התקציב המקסימלי?4.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך - למה לא. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, אופיס, תכנות (לא כבד מדי), משחקים, סדרות. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. פיירפוקס, Visual Studio, משחקים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1280X1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו? לא הכי כבדים שיצאו הרגע לשוק, לא גיימינג כבד * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בי…

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  4. 1. עד 6000 ש”ח רצוי עם ציוד הקפי - אפשר לחרוג עוד 1000 ש”ח אם זה משמעותי 2. מחשב משחקים לנער בן 15 - כולל פורטנייט - לא חשוב שיהיה המילה האחרונה אלא הביצועים. 3. יש ציוד היקפי - מסך 2MS בן שנתיים מקלדת עכבר ואוזניות 4. אין רכיבים 5. שקט חשוב 6.עדיף ללא אורות מיותרים נמצא בחדר השינה של הילד אלא אם ניתן לכבות אותם כשהמחשב עובד. 7. יש צורך במערכת הפעלה והרכבה - אופיס לא נדרש. 8. גרים בצפון - עפולה/ חיפה / קריות - אפשר איבורי לפני סוף השנה - חשבונית נדרשת - עדיפות לרכישה בחנות אחת 10. אין בקשות מיוחדות 11. אין ציוד היקפי מיוחד 12. חשבתי על משהו כזה: https://www.ivory.co.il/computer/intel/build/TTNP7GRSZ9TZFDZX89ST Uploading Attachment...

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  5. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח. ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה, יוטיוב, תכנות שמערב עיבוד נתוני שוק ההון בזמן אמת 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב, ללא מערכת הפעלה או אופיס 8. האם ישנה העד…

6. אוקי אני צריך מפרט שיהיה טוב לגלישה באינטרנט לאחסון שירים ומשחקים (לא הרבה ככה שלא צריך הארד - דיסק עם מקום מטורף) בניתי לעצמי מפרט אני צריך חוות דעת שלכם לגביו : האם צריך לקנות גם כרטיס רשת ומאווררים למארז או שזה לא חובה? יש מצב שהכרטיס רשת מגיע מובנה על הלוח אם? זה דברים שאני לא יודע ולכן אני צריך את העזרה שלכם גם בנוגע לזה מעבד Intel Pentium Dual-Core E5300 Box ₪337 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E5300 לוח אם Asus P5KPL-AM ₪249 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31146 כונן קשיח Seagate ST3250318AS 3.5" 250GB SATA2 16MB ₪195 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3250318AS זיכרון Corsair DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 Value …

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  7. Started by algosub,

שלום! אני מנסה פעם ראשונה להרכיב מחשב בעצמי. חקרתי, והנה המפרט שהגעתי אליו: http://pcpartpicker.com/user/tomer/saved/xYvdnQ המארז שאני רוצה להשתמש בו: CM 690 III הוא מספיק גדול? תודה על כל עצה!

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  8. אני מעוניין לקנות מחשב בעיקר לצורך שידור תכני HD ל LCD . בנוסף גם שיוכל להריץ משחקים למרות שיש לי XBOX 360. קראת כמה מאמרים פה באתר וניסיתי להרכיב מחשב אבל אני לא בטוח שכל החלקים מתאמים אחד לשני. אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מחשב טוב בתקציב שלי . אני לא צריך מסך יש לי 22 אינץ' של LG הLED . אני מעוניין לחבר את המחשב ל LCD 37 אינץ'. אם אפשר לתת לי הסבר קטן על הליבות החדשות i3 i5 i7 i9 כמה ליבות יש לכל אחד ..? איזה לוח אם מומלץ איתם..? אני צריך גם המלצה על צורב DL לצריבת משחקים לXBOX 360 בעתיד אני אקנה רמקולים ומגבר חשוב לי שיהיה יציאה של 5.1 אופן שימוש המחשב באופן תדיר 24 שעות פועל להורדת תכנים למחשב ( סרטים משחקים תוכנות) מערכת הפעלה WIN 7 מארז רגיל שהיה שקט תודה לעוז…

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  9. Started by g-a-l,

שלום אני הולך ללמוד מערכות מידע ואני זקוק למחשב חדש ומסך. תקציב מקסימלי 2500 ש"ח הדרישה לעבודות משרדיות,כתיבת עבודות אינטרנט,תיכנות וכו' אין דרישה שיריץ משחקם. אם אפשר שיהיה מחנות מהצפון,לא אכפת לי לקנות מאייבורי או KSP. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  10. Started by noam_moshe,

שלום לכולם, אשמח לקבל מפרט עד 2000 שקלים ללא ציוד הקפי לעבודה משרדית ולאינטרנט. דרישות: 1. לוח אם שיתמוך בDD3 כך שלא תהיה בעיה לשדרג בעתיד 2. יש סיכוי שכרטיס מסך יקנה בנפרד לאחר מכן, ואז המחשב ישמש גם למשחקים, יש חיה כזו ?

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  11. מדובר במחשב בעיקר בשביל אינטרנט וסרטים (HD) אבל דרושה אפשרות לשדרוג למשחקים כמו BF3 בעתיד (יש לי כבר כ. מסך HD4850 אבל יש לו מאוורר שאולי אפשר לוותר עליו...). ללא ציוד היקפי וללא כונן קשיח (אלא אם כן כונן איטי יותר שקט יותר...) וללא מארז (יש לי כבר מארז antec solo). מע' הפעלה מיועדת winfows 7 ו-ubuntu. רצוי מספיק זיכרון בשביל וירטואליזציה. תודה

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4k-4.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד 4.5K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3, GTA IV, crysis 3 ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440X900/ אינץ21.5" / 54.6 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. היי לכולם אשמח לעזרתכם אני מעוניין לקנות מחשב נייח לצורך עבודתי כאנימטור פרילנס קיבלתי מפרט מאייבורי אצרף אותו בסוף הדיון הסכום הוא 4500 שח עם מחשבות לחריגה מקסימום עד 6000 שח שימושי המחשב: אנימציה עריכה וגרפיקה משתמש בעיקר בתוכנות: פוטושופ פלאש אפטר אפקט פרימייר אילוסטרייטור אינדיזיין חשוב שיהיה שקט 6-7 אשמח להמלצה על חנות מחפש לקנות בשבועיים הקרובים ומתוכנן שידרוג בבוא העת מפרט שקיבלתי מאייבורי מה דעתכם? מארז VL80001'2Z V3 THERMAL TAKE AJUשחור ספק כח A.PFC 80+G650 MOD 650' COOLERMASTER מעבד אינטל 3.5GHZ 6MB CORE I5 1150 /UAD 4690 מאוור למעבד HYPER TX3 EVO COOLERMASTER לוח HAS'ELL 1150 H97M -D3H H97 GIGABYTE זכרון ADATA XPG V1.0 4GB DDR3 1600MHZ ז…

14. Started by robinzon,

שלום, רכשתי לפטופ, Lenovo, T61, דרך חבר מארה"ב. המחשב מגיע עם מטען אמריקאי כלומר שנאי 110V (עדיין לא בידי אז אני לא יודע אם השנאי מקבל גם 220V). כמה שאלות: 1. האם מישהו יודע אם השנאי שמגיע "אורגינל" מהחברה יודע לקבל 220V? 2. במידה ולא, איזה שנאי אצטרך לקנות בארץ כדי להפעיל את המחשב? 3. ידוע לי שיש שנאים שיש להם 2 יציאות אחת לרכב ואחת לחשמל האם ידוע למישהו אם ניתן לרכוש כאלו בארץ? תודה ויום טוב...

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  15. המפרט מצויין בצד עכשיו יש לי כמה התלבטויות הראשונה האם לשדרג את הכרטיס מסך או לשדרג את השילוש מעבד זכרונות לוח אם ?(הכרטיס שלי די חזק ואת השילוש לא החלפתי כבר 3 שנים ) (לפי מה שראיתי כאן: http://hardforum.com/showthread.php?t=1472067 החלפת השילוש נותנת תוספת משמעותית במיוחד והמעבד שלי ללא OC בעוד שבמבחני ביצועים יש OC ) שנייה : במידה ואני משדרג האם לקחת AMD או אינטל ?אני יודע שלAMD יש הרבה יותר אפשרוית לשדרוגים עתידיים וזה כן חשוב לי שלישית :האם לחכות עם השדרוג ולראות מה קורה לאחר יציאת המעבדים החדשים בסוף השנה התקציב יכול לגדול במעט בהתחשב בזה שאני אמכור את החלקים שאני אחליף

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  16. שלום לכולם. ניסיתי להרכיב מפרט ב1000 ש"ח בערך ( כמה שפחות יהיה יותר טוב כי אני משלם עליו ואני חייל , כך שאני לא שוחה בכסף :< ). המחשב הנוכחי בן 8 שנים בערך והוא די מת , וכל מה שנשאר ממנו זה שני דיסקים קשיחים וצורב DVD. האמת שמזמן לא הרכבתי מפרטים ואני לא בטוח בשוק הנוכחי אז פשוט נכנסתי לskypc וניסיתי את החלקים הזולים ביותר ;D מעבד Intel® Pentium® G620 Tray ₪260 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IG620T לוח אם Gigabyte GA-H61M-S2PV ₪263 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=951H6120 זיכרון Kingston 2048MB DDR3 1333MHz CL9 ₪70 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23752V2 מארז ללא ספק CoolerMaster Elite 310…

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  17. שלום שלום מזמן לא כתבתי פה.. אז ברשותי דל ווסטרו 1510, אני משתמש בכרטיס קול חיצוני שמחובר ביו אס בי.. עכשיו הכרטיס עובד מצויין עד שאני מפעיל את ה WI FI... אז הוא מפסיק לעבוד..ברוב בהמקרים ואז כמובן אין קול.. ואני גם לא יכול להשתמש בכרטיס לעבודה השוטפת... כדי שהוא יעבוד אני צריך לעשות לוג אאוט.. שה WI FI עובד ואז אני יכול לעבוד במקביל.. אבל גם לא תמיד... לפעמים אני גם צריך לעשות ריסטרט שהכרטיס יחזור לעבוד... מה הסיבה זה קורה??

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  18. אני זקוק לחוות דעת ואופציות נוספות לנייד לסטודנטית לעריכה גרפית בעיקר 2D (פוטושופ וכו'). מעבד חזק, זיכרון לפחות 4GB ודיסק כ- 500GB, מסך 15"~ מעבר לעריכה גרפית ישמש המחשב לעבודה משרדית. התקציב הוא עד 3,800ש"ח, וקיימת אופציה שנשקלת כרגע - Toshiba C650-179 האם ניתן למצוא נייד יותר משתלם מהטושיבה ? תודה

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  19. שלום לכולם! אני צריך עזרא בהרכבת מחשב חזק מאוד לצורך עבודה עם גרפיקה, עיצוב והדמיות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 15000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא משנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). autokad, Revit, 3ds max ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  20. Started by omrisc,

שלום, אני רוצה לקנות את המיפרט של מחשב למשחקים בתקציב 2500, ולהחליף את הצורב בצורב DVD. איזה צורב מומלץ ומתאים למיפרט ;D? תודה עמרי

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  21. Started by arad gonen,

שלום, אני מגיע לארה''ב בחודש הבא ואני רוצה לקנות שם מחשב נייד לעבודה בעיקר עם אינטרנט ואופיס . ראיתי באינטרנט דגם של HP: HP - Pavilion Laptop with Intel® Centrino® Processor Technology - Espresso Black Model: dv4-1365dx | SKU: 9171497 האם כדאי ויעמוד בדרישות שהצבתי

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  22. שלום לבאי הפורום, אחרי הרבה בעיות, עושה רושם שהמחשב השולחני שלי עבר מהעולם (לוח אם/מעבד) והגיע הזמן לחדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2K במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי סטנדרטי+ (ייתכן ופעם בפרק זמן יידרש להריץ MATLAB ללא סימולציות כבדות. כמו כן, יהיה צורך בכתיבה של מסמכים בעלי מספר רב של עמודים, הכוללים תמונות/גרפיקה.) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אמנם היום אין צורך בד"כ בצורב חיצוני, אך עדיין נדרש. קיימים אצלי שני צורבים תקינים עם חיבורי…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by geniaXP,

מטרות המחשב? תכנות, אופיס, גלישה באינטרנט * גודל המסך? 14-15.6 * משקל רצוי? 2 ק"ג בערך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) מה שסטנדרטי * בלוטות? שיהיה למה לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אני חושב ש500GB יהיה מעל ומעבר * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חושב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? ממש לא. יש לי חוקית. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא http://ksp.co.il/?uin=17146 המחשב הזה נראה לי אחלה אבל מה שמתריד אותי זה זמן סוללה. בשביל זמן סוללה טוב אני מוכן לוותר על כונן אופטי ולרדת במסך…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  24. האם המפרט הזה יכול להספיק לי? מעבד: INTEL E2180 לוח-אם: ASUS P5KPL-CM כרטיס מסך: ASUS HD 4350 Silent 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E או GIGABYTE HD 4350 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E או Sapphire HD 4550 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI PCI-E אחד מהכרטיסים הזולים בין 200-300 ש"ח זיכרון: 2GB Kingston כונן קשיח: 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II תודה מראש

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  25. Started by eliortomer,

תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב?2000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת?500שימושים מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום גלישה באינטרנט האזנה למוסיקה וצפייה בסרטים וקריאת ספרים השימוש העיקרי הוא גלישה באינטרנט באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32bit או 64bit?32 שימושים מיוחדיםהאם תבצע Overclock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים?לא האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD - כרגע או בעתיד?לא מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? אם היא אינה ידועה לך, כתוב את גודל המסך במקום -בין 22 אינטש ל24 אני עדיין מתלבט בין מסכיםהאם תחבר מערכת רמקולים 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב?2.1 ובעתיד 5.1 חומרה אופציונלית האם ברצונך לקנות צורב (כונן…

• 2 תגובות
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.