עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מי יכול לעזור לי למצוא מחשב גימינג טוב

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  2. Started by med,

אנא עזרתכם במציאת מפרט עבור מחשב שישרת נאמנה - "סובארו". דרושים ביצועים בסיסיים בלבד, אבל חומרה מוכחת ואמינה. מגבלת התקציב כוללת מע' הפעלה כך שנשאר כ 1400 לחומרה עצמה, מקווה שזה מספיק למערכת סבירה. תודה על מידע הרב בפורום הוא בהחלט מסייע רבות בנבכי עולם הרכיבים האינסופי... 1. מה התקציב המקסימלי? 1800, האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב אופיס, גלישה באינטרנט, סרטים ב HD. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש שימוש יום יומי של אדם מבוגר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרז…

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  3. Started by ההוגה,

* מטרות המחשב? אך ורק גלישה באינטרנט (כולל צפיה בסרטוני יוטיוב וכיוצ"ב) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? – 15.6, לא חשוב * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא חשוב * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם( לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות ? לא חשוב * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח (HDD, SSD) או שילוב? (דורש (mSata ? לא חשוב * כונן אופטי? צורב DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם אפשר רצוי שכן, מעדיף windows 7 ולא 8 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם …

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  4. *המפרט הוא בעיקר לגיימינג *אני לא רוצה לעשות OC או CF *כן אני יודע שעדיף לקחת I5 2500 אבל אני בכל זאת רוצה I7 2600 *כן אני ידוע שאפשר לקנות HD 6950 ולפתוח אותו ואני לא רוצה לעשות את זה *אני קונה רק ב KSP אז בבקשה אל תביאו לי הצעות מחנויות אחרות מעבד: Core i7 2600 3.4Ghz לוח אם: Gigabyte Z68MA-D2H-B3 זכרון: 1x4GB G.Skill RipJaw Edition 1x4GB G.Skill RipJaw Edition כרטיס מסך: HD 6970 2GB דיסק קשיח: WD Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX צורב: DVD±RW GH22NP x22 Black IDE (Oem) קירור למעבד: Scythe Mugen II Rev.b 5 מארז: Collermaster CM 690 II Plus Black ATX Case ספק כוח: 750W

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  5. Started by Ronfer123,

היי חברה, 1. מה התקציב המקסימאלי? -5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב? - משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רק לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - bf4 League Of Legends Call Of Duty Ghost ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: '1920X1080 24 3. האם יש צורך בציוד הקפי: אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל,…

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  6. שלום, חיפשתי באינטרנט ויצאתי קצת מבולבל בנוגע לסוג הזיכרון שאני צריך להוסיף, אז קצת פרטים קודם כל: מחשב נייד של gigabayte דגם w486n הchipset של הלוח אם הוא mobile intel 965 express כרגע הזיכרון שיש לי הוא של pqi בנפח 2GB, נתונים לפי cpu-z: max bandwith : pc2-6400 (400 MHz) עובד בתדרים 266,333,400 וכל השאר פחות מעניין בנוסף , בלשונית הmemory רשום ש DRAM Frequency: ~333 אז מה שאני לא בטוח בו האם אני צריך לקנות זיכרון נוסף של 667Mhz או של 800Mhz לפי כלי הבדיקה של curcial אני יכול לשים גם 800MHz וגם 667Mhz לפי האתר של אינטל הצ'פ סט תומך ב533MHz/667Mhz בלבד. לפי האתר של ג'יגה בייט הוא תומך ב533Mhz/667Mhz אבל תחת זכרונות שנבדקו יש גם זכרונות של 800Mhz לפי האתר של kingston מתאי…

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  7. Started by noam-r,

שלום, הנייד הנוכחי שלי התיישן כבר, ואני מחפש המלצה למחשב נייד חדש. המחשב ישמש לצרכי עבודה: בניית אתרים (פחות עיצוב גרפי) וקוד (לא יהיו קומפילציות כבדות), ענייני משרד (office excel אימייל) ויהיה כלי העבודה העיקרי שלי. הדרישות הם שיהיה נוח לעבודה ממושכת אבל יהיה יעיל גם לניידות (עבודה ברכבת, טיסות לחו"ל וכו'). ייתכן וארצה להריץ עליו מכונה וירטואלית מדי פעם לצרכי בדיקות. תקציב - ~3000 לרכישה בארץ עם חריגות קלות. זמן סוללה ארוך - יש חשיבות משקל - יש חשיבות (אני אמור לנסוע די הרבה עם המחשב) כונן קשיח - אין חשיבות לנפח גדול במיוחד, עדיפות ל SSD למטרות מהירות תמיכה בתחנת עגינה - ממש לא חובה (אפשרי מחוץ לתקציב) האם נדרשת אחריות בינלאומית - רצוי, אחריות בארץ חובה. רישיון למערכת…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. עזרה במפרט למחשב שיחובר למגבר ק"ב באיכות הכי טובה להעברת HD ואודיו 7.1 דרך אופטי .שיעבוד עם מדיה סנטר ויתחבר לLCD FULL HD כמו כן שישמש למשחקים ועבודה רגילה (אופיס וכו').אין בעיה של רעש נימצא בחדר עם קיר מפריד לסלון .מסך LCD 19" כרטיס מסך עם 2 יציאות DVI כל רעיון נוסף לשיפור האיכות במסגרת התקציב יתקבל בברכה.

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  9. נאלצתי להיפרד מהנייח הקודם לאחר שה-gtx 1070 מת השבוע. הוא היה בן 4-5 אז כנראה שהגיע הזמן להשתדרג. אני בן 31, ועובד כרגע מהבית. זקוק בדחיפות ל-escapism מהלחץ בעבודה ומהשיעמום של הקורונה (אפילו נטפליקס כבר לא עוזר). אני גיימר מהדור הישן, לא מעניינים אותי צבעים וזיקוקים - אף אחד לא יסתכל על המארז. רוצה למקסם את חוויית המשחק. לא כל כך מתעניין ב-multiplayer. אני נהנה במשחקים כאלה רק כשאני משחק ברמה גבוהה, וכדי להגיע לרמה גבוהה צריך זמן, שאין לי. בנוסף בתור מפתח תוכנה, מדי פעם אצטרך מחשב אישי בשביל פרוייקטים אישיים, למידה, ואולי תרגילי בית של ראיונות עבודה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000-6000 ש"ח. תתאפשר חריגה. …

• 2 תגובות
    • 5.6k צפיות
  10. Started by yan666,

אז ככה.. המחשב צריך להגיע יום רביעי.. אז בנתיים אני רוצה להוריד את הדרייברים כי הוא יגיע ללא מערכת הפעלה אני מתכוון להתקין XP הנה קישור לעמוד הדרייברים http://support.euro.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?os=WW1&osl=EN&catid=-1&impid=-1&servicetag=&SystemID=VOS_N_1510&hidos=WW1&hidlang=HE&TabIndex= האם אני צריך להוריד את כולם והתקין? או שאני צריך לבחור...?? או להתקין רק מה ש "דחוף"? ואיך אני נמנע ממצברים שהמחשב לא מזהה את ההרד דיסק? וכו... לדוגמה: יש אפשרות באתר להוריד דרייבר של הסידי רום? זה אומר שהוא לא מותקן עדיין?? אני חושב שהבהרתי את הדילמות שלי מי שיוכל לעזור אני מאוד אשמח.. והאם יש אתר שאפשר לשמוח עליו שממנו אני יכ…

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  11. Started by SpiritKnight,

הרכבתי את המפרט הבא לשימוש של מחשב ביתי: משחקים ועבודה, בלמיר. לא מתוכנן OC. המוצר פרטים במלאי? מחיר, ¤ כמות סכום, ¤ זיכרון OCZ 4Gb (KIT 2x2Gb) DDR2 PC6400 800Mhz GOLD 5-5-5 מק''ט: 538324 לא 456 1 456 מארז THERMALTAKE MATRIX VD2400BNS BLACK ALUMINUM BADGE+MESH PANEL 400W 1Y מק''ט: 506956 לא 479 1 479 מעבד INTEL Core 2 Duo E8400 3.0GHZ 6Mb SHARED CACHE 1333MHZ FSB BOX 3Y מק''ט: 110628 לא 932 1 932 כ.מסך GIGABYTE GV-R485ZL-512H RETAIL RADEON HD4850 PCI-E2.0 512MB DDR3 3Y מק''ט: 301188 לא 937 1 937 דיסק WD CAVIAR SE 320GB SATA2 7200RPM 16MB BUFFER WD3200AAKS 3Y מק''ט: 501420 כן 297 1 297 קירור למעבד ARCTIC COOLING AC-FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 מק''ט: 1…

12. Started by Gai,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אופיס, קוד, מיינקראפט בסיסי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שקט למדי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? סולידי, אמין, mini or midi 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת…

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  13. אהלן חברה אני יוצא עוד מעט להפלגה של כמה חודשים ואני מחפש נטבוק עד 2500 ש"ח משהו איכותי שלא נתקע אם מריצים עליו שניי אפליקציות במקביל, אם יש כאלה שמסוגלים גם להריץ משחקים זה עלהכיפאק. לא משחקים יותר מידי כבדים אבל אם אפשר אז מה-טוב... אני אשמח על כל תגובה בתודה מראש, עומר...

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  14. לפני כחודש החליפו לי לוח אם במסגרת האחריות במחשבב נייד DELL XPS M1530 עקב בעיה בחיבור של המחשב לחשמל.אחרי החלפת לוח האם התחילו לי בעיות עם ממצב שינה לעיתים קרובות וכן לעיתים אני שומע ציפצופים מאזור שמתחת למחשב(אם למישהו יש דל XPS M1530 אז באזור המאוורר מתחת)אני שומע את הרעשים גם מתי שהמאוורר לא פועל.הרצתי את כל בדיקות הדיאנוסטיק ולא קיבלתי שגיאה.מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by omrit,

היי, אני מעוניין בנייד הבא: (dell inspiron n5110)- ----- [table][tr][td]מעבד[/r][/t]Intel® CoreTMi7 Processor 2670QM 2.2GHz (Max Turbo Frequency 3.1GHz) ,1333MHz FSB 6MB Intel Smart Cache[table][tr][td]מסך רחב 15.6[/t]HD (720p) glossy WLED display with TrueLife ( מסך מבריק )[table][tr][td]רזולוציה[/t]1366X768[table][tr][td]כרטיס מסך[/t]NVidia GeForce GT525M 1024MB[table][tr][td]דיסק קשיח[/t]750GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM[table][tr][td]זכרון פנימי[/t]8GB DDR3 1333MHz dual channel[table][tr][td]משקל[/t]משקל התחלתי 2.38 ק"ג[table][tr][td]אחריות[/t]שלוש שנים אחריות יצרן באתר הלקוח[table][tr][td]אחריות סוללה[/t]שנה http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E1-%F…

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  16. שלום לכולם, חדש בפורום. אודה להמלצתכם למפרט בתקציב של כ-1700ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? - כ-1700ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת האפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, תכני HD, וישומי אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן ל…

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  17. שלום אני רוצה לקנות מחשב למשחקים ואתמול הייתי בksp ובקשתי מהמוכר שיעזור לי בקניית מחשב והתקציב שלי הוא 10K והא אמר לי שזה המפרט הכי משתלם והכי מבחנית ביצועים רציתי לדעת האם אפשר לחסוך ולשמור על אותה רמת ביצועים? מעבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Core i7 920, s1366, 8MB 1 1550 1550 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS כמות מחיר סה"כ Rampage II Extreme s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1333, 3xPCI-E 1 2080 2080 זכרונות‏ DDR III 1333Mhz - Life Time Warranty כמות מחיר סה"כ 3x2GB Corsair XMS3 Triple Channel 1 1200 1200 כרטיסי מסך‏ Sapphire כמות מחיר סה"כ HD 4870 X2 2GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 1 2520 2520 דיסקים קשיחים‏ Western Digital כמות מחיר סה"כ …

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  18. Started by chaiel49,

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&uin=14977 אני צריך את המחשב בשביל גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים ולראות ספורט בשידור ישיר. אני צריך ביטוח 3 שנים וצריך שהמחשב "יטוס" ויהיה טוב ל3 שנים. אם מישהו חושב שיש דיל יותר טוב באינטרנט על משהו בסיגנון אשמח לשמוע. אין לי כ"כ בעיה עם זה שהבטריה תסתיים מהר כי אני יהיה בעיקר בבית/עבודה עם חיבור לחשמל (אא"כ זה משו קיצוני שאחרי חצי שעה תסתיים הבטריה) כמו כן, אסוס יותר מומלצים מדל? כמו כן אין לי בעיה שהדיסק הקשיח יחסית קטן...ודבר אחרון, אני צריך גם שיראו באיכות טובה מאוד (לא צריך אבל סופר דופר HD) תודה =)

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  19. Started by OzE,

שלום לכולם, אני צריך יעוץ ממכם, עדיף מאנשים שיש להם אולי ניסיון עם הניידים האלו. אני בעיקרון צריך את המחשב לצפייה בסירטוני וידיאו לא HD כאלו על נושאי לימוד. לקרוא דברים,לבדוק אימיילים,ובעיקר לנסיעות. בעקרון ה1005P אמור להגיע ל11 שעות עבודה, וה1201N אמור להגיע ל5 שעות עבודה. כנראה ששניהם פחות. השאלה מה עדיף? 1005P יש את יתרון הסוללה, ל1201N יש את יתרון כרטיס המסך, גודל המסך 12.1 לעומת ה10 של ה1005P. בעקרון מה שהכי מדאיג אותי זה האם ה10 אינץ לא קטן מידי? אשמח לשמוע דעות ועזרה. תודה.

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  20. זה המפרט אבל שווה לחכות שהמחירים של AM2 ירדו? אם יש שינויים הצעות אז בכיף תודה. Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 2300 ¤ 1 MSI K9N Platinum nForce 570 Ultra AM2 870 ¤ 1 ADATA DDRII 1024MB 667MHZ 690 ¤ 2 WD 250GB 7200RPM 8MB SATAII 555 ¤ 1 Sapphire Radeon X1800XT 256MB Dual DVI/VIVO PCI-E 1770 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 265 ¤ 1 THERMALTAKE SOPRANO BLACK/WINDOW 515 ¤ 1 HEC 450TDT 355 ¤ 1 THERMALTAKE BIGTYPHOON 255 ¤ 1 סה"כ: ¤ 8265

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  21. Started by Yoniarnon,

מה אתםחושבים על המחשב הזה? הוא מגיע בילד אין מ Tms עולה סביבות ה 350שח 350שח שווה את הכסף?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום חברים אני מתכוון לקנות מחשב נייד לצורך לימודים אבל באותה הזדמנות גם לנצל אותו למשחקים היות ולא יהיה לי מחשב אחר זמין. התקציב שלי הוא סביב ה-4500 שקל. אני מתלבט בעיקר בין שני מחשבים: הראשון ASUS http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=...aviv&uin=10403 השני ACER http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ramataviv&uin=10515 שניהם עולים 4590 ₪. לשניהם i5, 4GB, וכרטיס מסך מתקדם עם 1 גיגה זכרון. אני יודע שמפרט הוא מעבר לביצועים שאצטרך אבל אני רוצה סוס עבודה שיעבוד במשך 4 שנים ואפילו מעבר. בשורה התחתונה אני מעדיף את האייסר אך הדבר שמרתיע אותי באייסר זה שהוא שנה אחריות בלבד וזו הסיבה שאני מתמהמה בקנייה כרגע. ישנה אופציה שלישית של דל: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/Sa...x?…

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  23. Started by asa_s1,

שלום, אני מחפש מחשב נייד עמיד/ביטוח ל-X שנים לשבר נזק וכד' * מטרות המחשב: בעיקר עבודה משרדית, צפיה בסרטים מיוטיוב ואולי גם כמה משחקים קלים. * גודל המסך: "15.3 מאט. * רזולוציית המסך:" הכי סטנדרטית, רוצה לראות את האייקונים בגודל נורמלי ולא פצפונים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: עדיף מקלדת מוארת אבל לא חובה. * משקל רצוי: לא כבד במיוחד, נועד לבית אבל לפעמים גם לוקחים אותו למקומות אחרים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא, סוללה סטנדרטית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות:לא * Bluetooth: היום זה סטנדרט. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 256G * כונן אופטי: מומלץ שכן, אבל אפשר להסתדר בלי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא, אבל אני רוצה אם אפשר ש…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by skyrim,

בס''ד 1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף עם אפשרות לחריגה קטנה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול מיטבי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של 200,300 במידה וממש יצדיק את ההשקעה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). דיי כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי AAA לשקן יחיד כמו witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ​כנראה מסך 24 1920*1080 (דרושה המלצה בנפרד) -לאילו הגדרות גרפיות …

• 2 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.