עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by NaorYfrach,

זה לדוד שלי יש לו מחשב והוא רוצה להביא חדש לגמריי עכשיו הוא צריך גם מסך שטוח 19' כנראה .. אז יאללה תציעו ..

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  2. הסתכלתי על מחשב נייד של לנובו דגם T60, המסך הוא 14" וראיתי שהזויות צפייה ממש גרועות (האנכיות), אם טיפה מזיזים את הראש ישר רואים עיוותים בתמונה ממש כמו במחשבי ה T20 הישנים. קראתי על זה ברשת וראיתי שעוד אנשים התלוננו על הזויות הנוראיות. כשהלכתי לאופיס דיפו והסתכלתי על כל מיני מחשבים אחרים שעמדו שם לא ראיתי עיוותים כאלה. האם באמת מחשבים אחרים יש בהם מסך יותר איכותי? עוד שאלה האם מסכים עם ציפוי מבריק נסבלים או שעדיף להתעקש על איתור מחשב עם מסך מאט.

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  3. Started by kobicool,

שלום לכולם ! בעבר השתמשתי בשירותי החברים בפורום להרכבת מחשב נייח ועד היום אני מאוד מרוצה !! אז שוב תודה לחברי הפורום. לעניין החדש, התקציב של המחשב הנייד החדש שלי הוא עד 4000 ש"ח, הייעוד שלו הוא בעיקר לפוטושופ אוטוקאד 3D מקס ותוכנות עריכה שונות. מהי המלצתכם למחשב שיוכל "להחזיק" הרבה זמן (כשלוש שנים) ולעבודה מירבית. תודה מראש לעונים !! קובי.

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  4. 1.רוצה להריץ משחקים ברמה גבוה מאוד לדוגמא: gta,crysis.c.o.d 2.אין לי צורך בציוד היקפי כלל 3.חשוב שהמחשב יהיה שקט יחסית (אבל לא על חשבון קירור טוב) 4.אינני מתכנן לבצע אוברקלוק ולכן חשוב שחבילת הסטוק תיהיה מספיק טובה גם ללא אוברקלוק. 5.לא צריך מערכת הפעלה. המחשב יורכב בחנות (עדיפות לחנויות בירושלים) 6.חשוב לציין כי אני הולך לחבר את המחשב למסך טלוויזיה lcd 32". 7. התקציב הוא 5500 ש"ח ללא חריגה. דבר נוסף.. ראיתי שהושק בארץ הכרטיס מסך hd 4850 שתומך בdirectx 11 האם כדאי לכלול אותו במפרט? האם הוא מספיק טוב בשביל משחקים כבדים? תודה רבה, אורי.

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  5. Started by B0necrack3R,

היי! אני מעצב אתרים, צריך מחשב חדש בתקציב סביר (תמליצו לי על מה שאני צריך בבקשה ואני אנסה לגייס כמה שאפשר). מריץ על המחשב שרתי APACHE,MYSQL,RUBY + VMWARE עם מחשב או שניים. בדרך כלל אני מוצא את עצמי עם PS CS2 + FIREFOX 6 tabs + IE ומוזיקה פתוחים בבת אחת.. כרגע יש לי P4 2.26 + 512DDR + מספיק מקום ו GF4 4200Ti. האם לדעתכם אני צריך מחשב חדש? או מספיק להפתיץ עוד איזה גיגה RAM ואני מסודר? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  6. חברים אני מעוניין לרכוש נייד עד סכום של 5500 שיכלול: מעבד 2.2-2.5 זיכרון לפחות 3G דיסק קשיח 320G שן כחולה צורב DVD כרטיס מסך לפחות 9200-9600 מסך 15.4 תודה

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  7. Started by ozdaya,

שלום, מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איזה מבין 2 הדגמים הנ"ל יותר חזק? יותר מומלץ? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv61330ej http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCR580LR28 המטרה היא לשימוש OFFICE / אינטרנט אלחוטי / חיבור ל- LCD

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  8. Started by lilian,

האם למישהו יש המלצות למאוורר שבאמת עוזר ? מהו התקציב שכדאי להשקיע בקניית מאוורר ?

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  9. אהלן, אני חדש בפורום ואשמח אם תוכלו לעזור לי מנסיונכם עם בעיה דחופה שיש לי. לפני שנה קניתי בארה"ב מחשב נייד של סוני מדגם VGN-FZ180e (במחיר של 1700$ בערך). עשיתי בזמנו סקר שוק די ארוך ובסוף החלטתי ללכת דווקא עליו (על אף המחיר הגבוה) דווקא בגלל הכרטיס מסך שלו, שהיה הכי טוב בקטגוריית הניידים עם מסך 15.4" (כרטיס מסך של nVidia, דגם GeForce 8400GT M עם 256MB זיכרון). ידעתי שזה מחשב שישמש אותי כ-desktop ורציתי שיוכל לעשות הכל. בחודשים האחרונים שמתי לב לבעיה שהולכת ומחמירה - הנייד שלי היה מתחמם מאוד מאוד מהר (בזמן שספק הכוח מחובר לחשמל), ולעתים אחרי שהייתי משתמש בו תקופה ארוכה (משחק unreal3 לדוג') הוא היה מתחמם ברמה שכמעט אפשר להכוות ממנו - הצדדים (ממתכת) וגם המקלדת (פלסטיק) הי…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by ASTR4L,

יש לי רעיון למחשב חדש אז כמה שווה זה? Intel Core i5 4670K | Corsair H110 | ASUS Maximus VI Hero| MSI 770GTX TWIN FROZR | G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz SNIPER Edition | Corsair Force SSD 60GB | Western Digital Caviar Black 500GB | SeaSonic G-650 650W Gold Modular G-Series | Corsair 500R Arctic

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by gil_hazan,

שלום, אני רוצא לשדרג את המחשב שלי.. אני משתמש בו אך ורק לעריכה בעזרת Premiere CS4 ו After Effect CS4. אני רוצא לשפר את מהירות ה- Real-Time Preview (כרגע לא עובד באופן מושלם) ואת מהירות הרינדור. בבקשה תעזרו לי לבדוק מה אני יכול לשדרג/להחליף כדי להשיג תוצאות טובות יותר. כרגע זוהי המערכת שברשותי: מערכת הפעלה: Microsoft Windows 7 Ultimate 64Bit לוח אם- Gigabyte GA-P35-DS3P מעבד- Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz @ 2400 MHz זיכרון ראם- 4095MB כרטיס מסך- NVIDIA GeForce 8600 GT פירוט זיכרון ראם: (240-pin DDR2 DIMM Banking: 4 (2 banks of 2 Chipset: Intel P35 DDR2 SDRAM Frequencies: PC2-4200, PC2-5300, PC2-6400 and PC2-8500 Error Detection Support: Non-ECC …

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  12. אז ככה אני חייל אני צריך מחשב קומפקטי בעיקר לסרטים ואינטרנט לשבתות שאני בבסיס

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  13. Started by royiz,

שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב עריכה על מנת שאני יוכל לעבוד בו על פרמייר מכיוון שאני רוצה להתחיל ללמוד את התוכנה. התקציב שלי הוא 2000-2800 שקל וללא ציוד היקפי. אני רוצה הארד דיסק של 500GB ומבחינתי החשיבות של המעבד יותר גדולה מהחשיבות של כרטיס המסך. אם תרצו לדעת עוד דברים שאני מעדיף תשאלו. תודה

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  14. שלום רב אבקש את עצתכם לגבי הנושא הבא: אני מעניין לרכוש לאשתי מחשב אשר ישמש אותה לעבודה בבית על תוכנות גרפיות בעיקר (אילוסטרטור, פוטושופ וכו'). היא פרילנסרית והעבודה הגרפית במחשב היא קריטית עבורה לכם אבקש לדעת מה הרכיבית שעליהם חשוב לשים תשומת לב ואת הסכום הראוי על מנת שהיא תוכל לעבוד בזריזות (זכרון פנימי ? מעבד? הארד דיסק? כרטיס מסך?) יש מסך וציוד היקפי לכן מדובר על תקציב משוער של עד 4-5 אלף ש"ח למחשב בלבד. תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  15. Started by Milford Cubicle,

יצא למישהו לראות אותו? ראיתי אותו היום בתאילנד, במחיר בדיחה, והוא נראה פשוט כמו מחשב אדיר. לא התעמקתי בפרטים הטכניים (אבל ראיתי שהוא לא בדיוק מפלצת ביצועים, WHO CARES), רק הסתכלתי עליו, על המשקל האפסי שלו, על המחיר הנמוך בצורה מגוחכת שלו - ולא הבנתי איך זה יכול להיות. באתי עכשיו לגוגל בשביל לבדוק את זה, ומצאתי את זה: http://blog.laptopmag.com/dell-inspiron-mini-12-first-impressions-the-600-macbook-air סתם לידיעתכם... נראה כמו מחשב נחמד למדיי. מעניין אם הוא קיים/יגיע לארץ מתישהו..

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכם יש לי יום הולדת היום ואמא שלי הציעה לי 4500 ש'ח אני מעוניין במחשב לOC הכולל: מעבד , גוף קירור למעבד , לוח אם , זיכרון , ספק , כ.מסך , דיסק קשיח , מסך , מארז , ציוד הקפי. תודה לכל העוזרים !!

17. Started by gil_k,

שלום, תקציב 2000 שח שימושים: שימוש כללי ללא משחקים חשוב לי שיהיה שקט ובגלל שאני לא צריך כרטיס מסך אני צריך hdmi ו DVI בלוח אם Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray‎ 1 ‏Arctic Alpine 11 Rev.2 CPU ‎1 Asus H81M-A LGA1150, 1 ‏SeaSonic 430W Active PFC 80+ Bronze S12II-430 PSU‎1 ‏ Antec VSK-4000B-U3 ATX Mid Tower Black Case No PSU Geil EVO Veloce 4GB DDR3 1600MHz HDD TOSHIBA 500GB 32MB צורב dvd lg סך הכל 2000שקל למזומו. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by schnecke,

מחפש מפרט למחשב גיימינג "לייט" שיהיה מסוגל להריץ כמו שצריך משחקים כמו מיינקראפט, פורטניינט, הוגוורטס לגסי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-4000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כמו מיינקראפט, פורטניינט, הוגוורטס לגסי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומ…

19. . מה התקציב המקסימלי?4.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך - למה לא. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, אופיס, תכנות (לא כבד מדי), משחקים, סדרות. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. פיירפוקס, Visual Studio, משחקים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1280X1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו? לא הכי כבדים שיצאו הרגע לשוק, לא גיימינג כבד * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בי…

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  20. 1. עד 6000 ש”ח רצוי עם ציוד הקפי - אפשר לחרוג עוד 1000 ש”ח אם זה משמעותי 2. מחשב משחקים לנער בן 15 - כולל פורטנייט - לא חשוב שיהיה המילה האחרונה אלא הביצועים. 3. יש ציוד היקפי - מסך 2MS בן שנתיים מקלדת עכבר ואוזניות 4. אין רכיבים 5. שקט חשוב 6.עדיף ללא אורות מיותרים נמצא בחדר השינה של הילד אלא אם ניתן לכבות אותם כשהמחשב עובד. 7. יש צורך במערכת הפעלה והרכבה - אופיס לא נדרש. 8. גרים בצפון - עפולה/ חיפה / קריות - אפשר איבורי לפני סוף השנה - חשבונית נדרשת - עדיפות לרכישה בחנות אחת 10. אין בקשות מיוחדות 11. אין ציוד היקפי מיוחד 12. חשבתי על משהו כזה: https://www.ivory.co.il/computer/intel/build/TTNP7GRSZ9TZFDZX89ST Uploading Attachment...

21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח. ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה, יוטיוב, תכנות שמערב עיבוד נתוני שוק ההון בזמן אמת 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב, ללא מערכת הפעלה או אופיס 8. האם ישנה העד…

22. אוקי אני צריך מפרט שיהיה טוב לגלישה באינטרנט לאחסון שירים ומשחקים (לא הרבה ככה שלא צריך הארד - דיסק עם מקום מטורף) בניתי לעצמי מפרט אני צריך חוות דעת שלכם לגביו : האם צריך לקנות גם כרטיס רשת ומאווררים למארז או שזה לא חובה? יש מצב שהכרטיס רשת מגיע מובנה על הלוח אם? זה דברים שאני לא יודע ולכן אני צריך את העזרה שלכם גם בנוגע לזה מעבד Intel Pentium Dual-Core E5300 Box ₪337 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E5300 לוח אם Asus P5KPL-AM ₪249 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31146 כונן קשיח Seagate ST3250318AS 3.5" 250GB SATA2 16MB ₪195 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3250318AS זיכרון Corsair DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 Value …

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  23. Started by algosub,

שלום! אני מנסה פעם ראשונה להרכיב מחשב בעצמי. חקרתי, והנה המפרט שהגעתי אליו: http://pcpartpicker.com/user/tomer/saved/xYvdnQ המארז שאני רוצה להשתמש בו: CM 690 III הוא מספיק גדול? תודה על כל עצה!

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  24. אני מעוניין לקנות מחשב בעיקר לצורך שידור תכני HD ל LCD . בנוסף גם שיוכל להריץ משחקים למרות שיש לי XBOX 360. קראת כמה מאמרים פה באתר וניסיתי להרכיב מחשב אבל אני לא בטוח שכל החלקים מתאמים אחד לשני. אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מחשב טוב בתקציב שלי . אני לא צריך מסך יש לי 22 אינץ' של LG הLED . אני מעוניין לחבר את המחשב ל LCD 37 אינץ'. אם אפשר לתת לי הסבר קטן על הליבות החדשות i3 i5 i7 i9 כמה ליבות יש לכל אחד ..? איזה לוח אם מומלץ איתם..? אני צריך גם המלצה על צורב DL לצריבת משחקים לXBOX 360 בעתיד אני אקנה רמקולים ומגבר חשוב לי שיהיה יציאה של 5.1 אופן שימוש המחשב באופן תדיר 24 שעות פועל להורדת תכנים למחשב ( סרטים משחקים תוכנות) מערכת הפעלה WIN 7 מארז רגיל שהיה שקט תודה לעוז…

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  25. Started by g-a-l,

שלום אני הולך ללמוד מערכות מידע ואני זקוק למחשב חדש ומסך. תקציב מקסימלי 2500 ש"ח הדרישה לעבודות משרדיות,כתיבת עבודות אינטרנט,תיכנות וכו' אין דרישה שיריץ משחקם. אם אפשר שיהיה מחנות מהצפון,לא אכפת לי לקנות מאייבורי או KSP. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.