עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪387 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1214 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪459 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1158 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 2 ₪520 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1051 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪231 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 Cooler Master Elite 310 Gray, יחידות 1 ₪164 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1813 SeaSonic SS-350ET 350Watt, יחידות 1 ₪181 http://www.…

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  2. Started by lacky,

מצאתי את המפרט הזה wallashops נראה יותר מסביר יחסית למחיר מעבד p4 2.66 - המחיר נמוך מאוד..אני חושב. אנא חוו דעה וגם אשמח לחוות דעת פרטניות על לוח האם המצויין שם המפרט : http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=980879

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWMB95 איך זה? אם הוא טוב אני יכול להתגמש בתקציב . ניסיתי לבנות לבד את אותו מפרט בסקיפיסייצא 3000 שקל.. יש לכם המלצה למפרט טוב שיריץ אוטוקאד ,אוטודאסק ,פוטושופ ,סקאצ'אפ, ועוד כמה תוכנות גרפיות לעיצוב ואדריכלות. כרטיס מסך יש לי ג'יפורס 9500GT 512 GB שאני יתקין על המחשב החדש. יש לי גם מארז ריק אבל זה יוסיף עלות הרכבה ונראה לי שעדיף חדש מורכב עם אחריות ,לא?

• 9 תגובות
    • 961 צפיות
  4. האם יש בשוק ניידים עם יכולת לעבוד בחוץ באור שמש?

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  5. Started by elad-k1,

שלום... מה אתם אומרים על הטושיבה L505-13E?זה מתאים למשחקים קצת כבדים כי זה הולך גם בעיקר למשחקים! יש משהו מומלץ מפה מאתר איבורי? כי אני מעדיף לקנות מהם את המחשב ביגלל השירות שזה קרוב אליי אם יש תקלה או משהו כזה! ולגבי התקציב משהו כמו 4500k אם יש משהו פחות עוד יותר טוב ! תודה

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  6. Started by xMoYaL,

אז ככה , אני מתכנן לקנות בשבוע הקרוב מחשב נייד , עד 4000 שקל , אם באמת יש צורך אז יש אפשרות לחרוג בעוד 500 שקל אם זה באמת יעשה שינוי עצום של המחשב שבאמת שווה להשקיע עוד 500 שקל . עכשיו , מתחת לבית שלי יש חברת KSP , והבנתי שהם חברה ממש זולה , ככה שדיי עדיף שזה יהיה משם , אלא אם כן שוב , יש איזה מציאה בחברה אחרת שלא כדאי לפספס. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות כן , משחקים גם כן , בעיקר שיוכל להריץ אותם בצורה חלקה ובלי בעיות , אין לי בעיה שגם זה יהיה באיכות הנמוכה ביותר למשחקים הכבדים שיש ... אבל מקווה שבסכום הזה זה יוכל להריץ באיכות טובה את רוב …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. תקציב בערך 2500 אני לא סגור רק על אינטל למרות שזה ההעדפה שלי אני רוצה לעשות OC כמה שיותר רציני

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by Randy Orton,

מעבד - Athlon 64 3200 גוף קירור 7200 LIGHT לוח - ABIT KN8 ULTRA NF4 זיכרון - 1024MB PC400-3200 כרטיס מסך - SAPPHIRE X600 PRO 256MB 300MHz DDR2, 128Bit, PCI-E, Clock 400MHz + dvi כונן קשיח - HITACHI 160GB SATA2 צורב DVD LG GSA-4163B 1.44 מארז SPORTING FRONTIER 400W

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  9. היי, יש לי חבר שעריכה זה תחביב בשבילו, והוא רוצה לשדרג את המחשב בשביל לערוך סרטים ולראות אותם בצורה חלקה ב- real time. התוכנות שהוא משתמש לעריכה הן: adobe primiere pro 2 ו- sony vegas 7. המפרט הנוכחי שלו זה: מעבד- pentium 4 2.8ghz כרטיס מסך- radeon 9600 pro זכרון- 1gb ddr2. * אין לו כרטיס עריכה כגון metrox, ואם יש צורך באחד אז תמליצו. הוא לא רוצה לשדרג למשהו בסכומי ענק, אלא משהו בסיסי וביתי כתחביב בלבד, אולם לא משהו פשוט, אלא מהו שישרת אותו כמ שצריך. הוא מוכן להשקיע בכל העניין עד 1500 שקל. תודה מראש, יובל

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  10. שלום לכולם, אודה למומחיותכם בהכנת מפרט למחשב ביתי נייח, ללא ציוד היקפי, אשר ישמש לרוב לשימוש באינטרנט (אולי מעט פוטושופ), ובעיקר למשחקי מחשב בזמן הפנוי (FPS בעיקר, Crysis, Mass Effect, Battlefield וכדומה). הרעיון הוא מחשב שיחזיק ללא שדרוג זמן לא קצר. ;D תקציב הבסיס הינו 5,600 ש"ח, ניתן לחרוג ממנו עד ל-6,000, וניתן לנצל את התקציב במלואו. חשיבות השקט של המערכת הינה בינונית, 4-5 בסולם של עשר. נכון לעכשיו הכיוון הוא שלא לבצע OC. במידה ונתחיל לראות שיש בעיות בהרצה של משחקים אצטרך ללמוד את הנושא ולבצע זאת. אין צורך במערכת הפעלה, עדיפות להרכבה במעבדה (מטעמי אחריות בעיקר). אין עדיפות לחנות מיוחדת, אם כי הבנתי שבד"כ משתלם לקנות ב-KSP או IVORY. אם יש לכם הצעה גם בנושא זה, אש…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by IBMeiri,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , solid edge, גלישה בכרום בטאבים מרובים, מוזיקה וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). solid edge מזדמן ובעתיד אולי תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד (לא כבד) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO, HOTS ומשחקים כמו סקיירים או ביושוק (לא GTA או טריפל אי) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by harpaz1,

קחו תקציב של 4200-4500 ש"ח ותמליצו לי על מחשב (איזה רכיבים) הוא צריך לשמש בעיקר למשחקים ולאינטרנט ההתלבטות העקרית שלי כרגע היא על מעבד ולוח(AMD או INTEL), מסך(17 או 19), וכרטיס מסך. CD צריך להיות עם DVD כרטיס קול יכול להיות פשוט ומתלבט בין זכרון 256 או 512 נסו להרכיב לי את המחשב שישמש אותי הכי טוב למטרות האלה בלי לחרוג מהתקציב. תודה. נ.ב אין לי מושג מה זה אוברקלוק אז אשמח גם להסבר על זה

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  13. זה המפרט של המחשב שאני מתכנן לקנות בתחילת שבוע הבא מlogicpc, ורציתי לדעת אם כדאי לשנות בו משהו. שם מוצר כמות מחיר מחק Compucase 6A21-400 Black (Hec 400LDT) Mini ATX Case 1 459 ¤ AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray + TT TR2 for AMD64 1 969 ¤ LG 16/48 Bulk Black DVD-ROM 1 149 ¤ Citizen/Sony/Samsung Black 1.44MB 3,5" FDD 1 55 ¤ Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 1 379 ¤ Genius KB-21e Multimedia NEW Eng/Heb PS2 Silver-Black Keyboard 1 79 ¤ Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard 1 699 ¤ A-Data 512 MB DDR 3200 Memory 1 465 ¤ Logitech MX510 Blue High Performance PS2 | USB Optical Mouse 1 289 ¤ Computer Assemb…

• 8 תגובות
    • 651 צפיות
  14. Started by alfred3,

יש ברשותי את המחשב הנ"ל בשבוע האחרון אחרי כמה דקות שלא הייתי משתמש במחשב המסך היה נהיה שחור כאילו כבוי אבל רואים ממש בקושי את התצוגה אחרי ריסטרט זה היה מסתדר ,אתמול כבר גם הריסטרט לא עוזר לא רואים כלום ,חיברתי אותו לטלויזיה ורואים טוב ככה שלא נראה לי שזה כרטיס המסך . מה זה יכול להיות ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. [table][tr][td] Gigabyte GA-B75M-D3V[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 350₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Sapphire 6770 1GB GDDR5 PC-E HDMI DVI,DP 775 MHZ[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 554₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]SEAGATE 500G SATA 3 ST500DM002 Barracuda 7200.12 16MB[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 386₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Thermaltake 550W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 296₪ [/td][/tr…

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  16. היי מחפש מחשב נייד עד 5000 ש"ח לתכנות צפייה בסרטים וקצת משחקים. חשוב לי שזמן הסוללה יהיה שעתיים + וזהו בגדול.. חבר קנה את ה - HP Pavilion dv6-2130ej - איך הוא לדעתכם? תודה! שלומי.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  17. Started by re5pect,

מפרט למשחקים בעיקר הכולל הכל פרט לציוד הקפי ומסך.. שיכלול גם צורב דיוידי.. וקירור טוב, צריך את זה כמה שיותר מהר. עריכה: ללא מארז, ושיהיה טוב גם לעתיד..

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by CyberBot,

כן אני יודע שקשה למצוא משהו בטווח מחירים הזה.(אני חייל) השימוש העיקרי הוא אינטרנט ואלקטרוניקה(EWB,EAGLE) וחשוב שיהיה סביר להתנייד איתו(מתכוון לקחת אותו לבסיס) אם אפשר חננויות באזור רחובות והסביבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by zuq,

שלום, מחשבה הישן של סבתי שבק חיים-לוח אם התקצר ולקח עמו גם את הכרטיס מסך(או שקרה בדיוק ההפך). כרגע יש כונן קשיח, מסך, ציוד ההיקפי ויש לי בבית גיפה 2 מקס ישן שכנראה עדיין פועל. מכיוון שזהו מחשב לסבתא ולנכדים הקטנים שלה(גילאי 3-9) לא דרוש מחשב חזק אלא רק משהו שיעבוד ובמחיר נמוך. אשמח לקבל מפרט מתאים. תודה מראש, עמר

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  20. שלום. ברשותי מחשב נייד gigabyte W536M. בו נמצאת סוללת li-ion. מוגדר לכבות את המסך לאחר דקה והכונן הקשיח לאחר 5 דקות, WIFI כבוי. מצב שינה הוא בעייתי כי לא תמיד יש לי את האפשרות לחכות 20~ שניות עד שהוא חוזר לעצמו. האם כיבוי התקנים דרך מנהל ההתקנים כגון כרטיס הרשת (LAN) עוזר לחסוך בחיי הסוללה? בכיתה המחשב בדרך כלל לא מחובר לחשמל אבל בבית כן. האם לחבר אותו לחשמל בבית ולהשאיר אותו בטעינה של 100% כול הזמן או לטעון ל100% ואז לפרוק וחוזר חלילה? או פשוט להוציא את הסוללה? הסוללה כרגע מחזיקה כשעתיים וחצי שלוש אם המחשב פשוט עומד לו עם מסך דלוק. המחשב בן כ8 חודשים. אשמח לעוד עצות כיצד ניתן לשמור על חיי הסוללה לטווח הקצר והארוך.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שיהיה אמין ,מתאים למשחקים סבירים,וחברה טובה. אשמח לדעת מה עלי לדעת מבחינת אחריות,חלקים וכו... על מה להתמקד? בנוסף........מבחינת חלקים איזה מעבד מומלץ מהקור I החדשים ,ומבחינת כרטיס מסך ויתר החלקים. ומה דעתכם על המחשב הזה........Dell Inspiron N5010 i3-330M GMA HD

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  22. Started by BlueFire,

אני רוצה לקנות מחשב מחשב HTPC + מסך 22" עד 4000 שקל המחשב ישמש לצפייה ב-TV ולכן חשוב שהיה בו כרטיס TV ודיסק קשיח גדול בשביל הקלטה ושמירת סרטים ומוסיקה אם המסך לא עם רמקולים מובנים אז תוסיפו רמקולים 2.1 לא משנה איזה

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  23. אהלן. חבר שלי קונה מחשב חדש ויש לו 7K תקציב, מה שהוא הולך לעשות איתו זה בעיקר משחקים, לא יודע בדיוק איזה אני מאמין שGTA IV, COD5, CRYSYS WARHEAD וכו' עכשיו זה המפרט שבניתי לו כמה בקשות: - לא להוריד דברים בטענה ש"זה לא משתלם". - ולא להגיד שזה ביזבוז כסף וכו' שאפשר להוציא מפרט קצת פחות טוב ב-2000 שקל כי זה לא מה שהוא מחפש. להלן המפרט מעבד: Intel Core 2 Quad Q9650 3.0Ghz 12MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1849 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme S775 - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤329 לוח אם: Asus P5Q Pro כמות: 1 - מחיר: ¤829 מארז: Thermaltake XASER VI MX Black + Window כמות: 1 - מחיר: ¤586 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤519 זיכרון: G.Skill 4GB DDR…

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  24. ערב טוב, אני צריך שתגידו לי מה אתם חושבים על המפרט לפני שאני קונה אותו מיד 2, *המעבד הוא intel i5 2500K (לא מופיע במפרט) אחריות לעוד שנתיים וחצי משהו כזה. הדבר שאני הכי מתלבט זה הלוח אם, Desktop Board DH67BL של אינטל,תנו לי חוות דעת עליו מי שמכיר\התנסה בו כי זה הכי מסקרן אותי, לגבי כרטיס מסך וספק כוח אני יביא בנפרד, אז אל תקחו את זה בחשבון לגבי המפרט..כל השאר נראה לכם סבבה?שווה להביא אותו ב1500 שקל? דרך אגב אני מביא אותו בשביל משחקים,סרטים ואינטרנט לא יותר מזה...מחשב כזה יכול להריץ את המשחקים החדשים על מקסימום? (עם כרטיס מסך חדש וספק חדש שאני יביא..) תודה.

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  25. Started by MarkYo,

אהלן. ביומיים הקרובים יש לי מישהו שנמצא באילת ויכול לקנות לי משם נייד. אז אני ישמח אם תוכלו לענות לי כמה שיותר מהר שאוכל לקנות משם מחשב קצת יותר טוב באותו מחיר. בגדול אני סטודנט למדמח, ואין לי זמן לגיימינג לצערי חח בעיקר תכנות וסרטים, ובכל זאת אני רוצה להביא משו שיחזיק לכמה שנים. כמו כן אני מעדיף מחשבים שזמינים במלאי KSP או IVORY אילת. ואני מעדיף מחשב של DELL, למרות שלא קריטי. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סרטים, אינטרנט, תכנות, קצת פוטושופ. *תקציב: 3-3.5K * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15' * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - * מ…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים