עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by alfred3,

יש ברשותי את המחשב הנ"ל בשבוע האחרון אחרי כמה דקות שלא הייתי משתמש במחשב המסך היה נהיה שחור כאילו כבוי אבל רואים ממש בקושי את התצוגה אחרי ריסטרט זה היה מסתדר ,אתמול כבר גם הריסטרט לא עוזר לא רואים כלום ,חיברתי אותו לטלויזיה ורואים טוב ככה שלא נראה לי שזה כרטיס המסך . מה זה יכול להיות ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. [table][tr][td] Gigabyte GA-B75M-D3V[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 350₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Sapphire 6770 1GB GDDR5 PC-E HDMI DVI,DP 775 MHZ[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 554₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]SEAGATE 500G SATA 3 ST500DM002 Barracuda 7200.12 16MB[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 386₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Thermaltake 550W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 296₪ [/td][/tr…

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  3. היי מחפש מחשב נייד עד 5000 ש"ח לתכנות צפייה בסרטים וקצת משחקים. חשוב לי שזמן הסוללה יהיה שעתיים + וזהו בגדול.. חבר קנה את ה - HP Pavilion dv6-2130ej - איך הוא לדעתכם? תודה! שלומי.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  4. Started by re5pect,

מפרט למשחקים בעיקר הכולל הכל פרט לציוד הקפי ומסך.. שיכלול גם צורב דיוידי.. וקירור טוב, צריך את זה כמה שיותר מהר. עריכה: ללא מארז, ושיהיה טוב גם לעתיד..

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by CyberBot,

כן אני יודע שקשה למצוא משהו בטווח מחירים הזה.(אני חייל) השימוש העיקרי הוא אינטרנט ואלקטרוניקה(EWB,EAGLE) וחשוב שיהיה סביר להתנייד איתו(מתכוון לקחת אותו לבסיס) אם אפשר חננויות באזור רחובות והסביבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by zuq,

שלום, מחשבה הישן של סבתי שבק חיים-לוח אם התקצר ולקח עמו גם את הכרטיס מסך(או שקרה בדיוק ההפך). כרגע יש כונן קשיח, מסך, ציוד ההיקפי ויש לי בבית גיפה 2 מקס ישן שכנראה עדיין פועל. מכיוון שזהו מחשב לסבתא ולנכדים הקטנים שלה(גילאי 3-9) לא דרוש מחשב חזק אלא רק משהו שיעבוד ובמחיר נמוך. אשמח לקבל מפרט מתאים. תודה מראש, עמר

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  7. שלום. ברשותי מחשב נייד gigabyte W536M. בו נמצאת סוללת li-ion. מוגדר לכבות את המסך לאחר דקה והכונן הקשיח לאחר 5 דקות, WIFI כבוי. מצב שינה הוא בעייתי כי לא תמיד יש לי את האפשרות לחכות 20~ שניות עד שהוא חוזר לעצמו. האם כיבוי התקנים דרך מנהל ההתקנים כגון כרטיס הרשת (LAN) עוזר לחסוך בחיי הסוללה? בכיתה המחשב בדרך כלל לא מחובר לחשמל אבל בבית כן. האם לחבר אותו לחשמל בבית ולהשאיר אותו בטעינה של 100% כול הזמן או לטעון ל100% ואז לפרוק וחוזר חלילה? או פשוט להוציא את הסוללה? הסוללה כרגע מחזיקה כשעתיים וחצי שלוש אם המחשב פשוט עומד לו עם מסך דלוק. המחשב בן כ8 חודשים. אשמח לעוד עצות כיצד ניתן לשמור על חיי הסוללה לטווח הקצר והארוך.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שיהיה אמין ,מתאים למשחקים סבירים,וחברה טובה. אשמח לדעת מה עלי לדעת מבחינת אחריות,חלקים וכו... על מה להתמקד? בנוסף........מבחינת חלקים איזה מעבד מומלץ מהקור I החדשים ,ומבחינת כרטיס מסך ויתר החלקים. ומה דעתכם על המחשב הזה........Dell Inspiron N5010 i3-330M GMA HD

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  9. Started by BlueFire,

אני רוצה לקנות מחשב מחשב HTPC + מסך 22" עד 4000 שקל המחשב ישמש לצפייה ב-TV ולכן חשוב שהיה בו כרטיס TV ודיסק קשיח גדול בשביל הקלטה ושמירת סרטים ומוסיקה אם המסך לא עם רמקולים מובנים אז תוסיפו רמקולים 2.1 לא משנה איזה

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  10. אהלן. חבר שלי קונה מחשב חדש ויש לו 7K תקציב, מה שהוא הולך לעשות איתו זה בעיקר משחקים, לא יודע בדיוק איזה אני מאמין שGTA IV, COD5, CRYSYS WARHEAD וכו' עכשיו זה המפרט שבניתי לו כמה בקשות: - לא להוריד דברים בטענה ש"זה לא משתלם". - ולא להגיד שזה ביזבוז כסף וכו' שאפשר להוציא מפרט קצת פחות טוב ב-2000 שקל כי זה לא מה שהוא מחפש. להלן המפרט מעבד: Intel Core 2 Quad Q9650 3.0Ghz 12MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1849 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme S775 - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤329 לוח אם: Asus P5Q Pro כמות: 1 - מחיר: ¤829 מארז: Thermaltake XASER VI MX Black + Window כמות: 1 - מחיר: ¤586 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤519 זיכרון: G.Skill 4GB DDR…

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  11. ערב טוב, אני צריך שתגידו לי מה אתם חושבים על המפרט לפני שאני קונה אותו מיד 2, *המעבד הוא intel i5 2500K (לא מופיע במפרט) אחריות לעוד שנתיים וחצי משהו כזה. הדבר שאני הכי מתלבט זה הלוח אם, Desktop Board DH67BL של אינטל,תנו לי חוות דעת עליו מי שמכיר\התנסה בו כי זה הכי מסקרן אותי, לגבי כרטיס מסך וספק כוח אני יביא בנפרד, אז אל תקחו את זה בחשבון לגבי המפרט..כל השאר נראה לכם סבבה?שווה להביא אותו ב1500 שקל? דרך אגב אני מביא אותו בשביל משחקים,סרטים ואינטרנט לא יותר מזה...מחשב כזה יכול להריץ את המשחקים החדשים על מקסימום? (עם כרטיס מסך חדש וספק חדש שאני יביא..) תודה.

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  12. Started by MarkYo,

אהלן. ביומיים הקרובים יש לי מישהו שנמצא באילת ויכול לקנות לי משם נייד. אז אני ישמח אם תוכלו לענות לי כמה שיותר מהר שאוכל לקנות משם מחשב קצת יותר טוב באותו מחיר. בגדול אני סטודנט למדמח, ואין לי זמן לגיימינג לצערי חח בעיקר תכנות וסרטים, ובכל זאת אני רוצה להביא משו שיחזיק לכמה שנים. כמו כן אני מעדיף מחשבים שזמינים במלאי KSP או IVORY אילת. ואני מעדיף מחשב של DELL, למרות שלא קריטי. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סרטים, אינטרנט, תכנות, קצת פוטושופ. *תקציב: 3-3.5K * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15' * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - * מ…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום, המחשב שלי גוסס והלך לי כרטיס המסך, ככה שהגיע הזמן לקנות מחשב חדש אחרי איזה ארבע שנים של סחיבה. הנקודות החשובות לי במחשב: - שהמשחקים שיש בשוק כרגע יעבדו סבבה, לא צריך הגדרות מטורפות וכאלה. התקווה היא שגם עוד שלוש שנים משחקים עדיין ירוצו על המחשב (גם עם הגדרות באסה) - אני הולך להריץ עליו כנראה windows XP ואולי לינוקס כלשהו, אבל עדיף שתהיה אפשרות להריץ vista, שיהיה.. - שהמחשב יהיה אמין - ברור שהוא יהיה אמין, אבל מה שזה אומר מבחינתי זה לקנות חומרה סטנדרטית שכולם קונים, וידוע שבדרך כלל אין בעיות איתה. אני אומר את זה בגלל ניסיון רע עם חומרה שנחשבה high-end ועשתה לי צרות... בקשר לחומרה: - יש לי כבר הרדיסק 250 ג'יגה וצורב DVD מהמחשב הקודם. - חלק אומרים לי שכדאי לקנו…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-15-6-ASUS-I3-%D7%96%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%9F-4GB-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-500GB-%D7%93%D7%95%D7%A85/pi1INAB150BB היי חבריה, כותרת זה המחשב +4 גיגה זיכרון נוסף=8 גיגה זה לא עדיף על כל המיני פיסי למיניהם .? המחיר כמעט זהה למחיר של NUC +SSDּ+זיכרון 8 גיגה . וכל המתמצא בניידים יאמר את דעתו על טיב המחשב אם אפשר. תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. בגדול חברים הרבה זמן לא עשיתי את זה ואין לי זמן כל כך להתחיל לחפש חלק חלק אז ככה מה שחשבתי זה ללכת על: i7 3770 - נתון לשינוי לוח אם - אני לא יודע מה הציפסט האחרון פה אני צריך אותכם. וגם מה יותר טוב התושבת החדשה 2011 או 1156 ??? כמובן כונן SSD של INTEL מהסדרה החדשה ועוד דיסק. ויאללה להתפרע עד 6000.

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  16. Started by BuNKeR,

אני בונה לחבר שלי מחשב חדש תקציב עד 1800 שקל בערך אני צריך : מעבד לוח אם זיכרון מארז + ספק כונן קשיח

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by IG,

שפשוט יהייה כמה שיותר חזק, בתקציב. ושיהייה אמין! תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום חברים, אני מחפש לקנות בזמן הקרוב מחשב חדש לצורכי תכנות בעיקר ובזמני החופשי משחקים... התכנות דורש ריבוי ליבות לכן מרובע ליבות מחויב המציאות, וכנל 4 גיגה זכרון. דבר שמאוד חשוב לי במחשב הוא השקט - עדיף כמה שיותר קירור פסיבי (כולל כרטיס מסך), גם אם הקירור הפסיבי בא על חשבון OC יותר טוב. לא בא בחשבון בכלל קירור מים או גז או כל הוריאציות שלהם. השאלון הסטדרטי מצורף: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עד 6-7K עדיף כמה שפחות מן הסתם. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית ואינטרנט, תכנות ש…

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  19. Started by Nparker,

הנה האשכול הקודם http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=396568.0 נתתם לי כמה הערות ועשיתי שינויים הנה המפרט הסופי Intel Core 2 Quad Processor Q9550 2.83GHZ 12MB 1333MHZ BOX GIGABYTE EP43-DS3L Intel P43 Kingston DDR2 2GB 800MHZ CL5 X2 WD 1TB 7200RPM 32MB SATA2 LG GSA-GH22NP40 DVDRWX22 SATA BLACK BULK GIGABYTE Geforce 8400GS 256MB DDR2 PCI-E ANTEC NSK6580 430W סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤3965 אני עדיין לא סגור אם לקחת את ה1TB או 500 GB נראה... כפי שאתם יכולים לראות חסכתי עוד ברטיס מסך וזכרונות כי הבנתי ממכם שמעצבות לא צריכות יותר מזה... עכשיו השאלה שלי אם הספק שבא עם המארז של ANTEK מספיק לי? תודה רבה ואני קונה את המחשב מנועה כי אני קומה מהם גם את המחשב משחקים ב7000

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  20. שלום לכולם, אני שוקל קנייה של מחשב נייד. התקציב לא מוגבל כי כרגע אני רק בשלב הברורים. מה שכן, חשוב לי מסך טוב. מאד. אם לא אמצא כזה יתכן וארד לחלוטין מהרעיון הזה ופשוט אשדרג את הנייח שלי. לצערי, מצאתי לינק מדאיג מאד ובו מצאתי את המשפט הבא: the best laptop LCD I've tested to date might be able to match the entry-level desktop LCDs ואחר כך גם: I still haven't managed to procure any laptops that use something other than a standard TN http://www.anandtech.com/weblog/showpost.aspx?i=569 אם אכן האמור לעיל נכון, אז אני לא מעוניין וכל מה שכתוב למטה לא רלוונטי. אם לא, האם תוכלו לכתוב בבקשה את כל הניידים המצויידים בפנל שאינו TN? לפי האמור לעיל אני מבין שאם בכלל ת…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by brighi,

ואני די סגור על מחשב של APPLE, עכשיו מצאתי את המחשב הזה: http://www.everymac.com/systems/apple/macbook/stats/macbook-core-2-duo-2.26-white-13-polycarbonate-unibody-late-2009-specs.html עם מחזור אחד של טעינה (ז"א שהוא יד שניה). כמה הוא אמור לעלות והאם הוא בכלל טוב? בעיקרון אני צריך את המחשב ללימודים, סרטים ואינטרנט. משחק קטן פה ושם לא יכול להזיק.

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  22. Started by aracer,

שלום עוד פעם חזרתי לקבל מפרטים בכלל בעיות עם החנות... אני רוצה מחשב שלא יעבור את 6000שקל שיהיה בו לא יותר מ250GB אחסון ושיהיה 2G זכרון.

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  23. מפרט לצורך משחקים כמו שאמרתי תקציב 4500 כולל מסך ומקלדת שהכנסתי שם , ברצוני לדעת אם יש חלקים שהם OVER המפרט או כאלה שיצרו לי צוור בקבוק או משהו בסגנון (כנראה לא מתכוון לעשות OC) תודה מראש [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 896₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN 8000T PLUS SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 137₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-P67-DS3-B3[/td][/tr][/table][table][tr…

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה ביתית ומשרדית, וכן עבודת פיתוח קלה. מעוניין שאפשר יהיה להריץ עליו VM (מכונה וירטואלית) בצורה סבירה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ללא גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד ה…

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  25. Started by amhwz,

שלום, ראיתי הצעה באתר BUY2 על המחשב הנייד הזה שעולה 2900 במקום 4600 אבל לא מצאתי עליו יותר מדי סקירות אז רציתי לדעת מה דעתכם עליו חשוב לי שיעבוד מהר, לא יתקע,יאפשר גלישה נוחה ומהירה באינטרנט,לא ירעיש,עמידות,ניגון סרטים וסדרות בHD (הצפייה בסרטים תהיה בחיבור לטלוויזיה לא ישירות מהמחשב),אחסון גדול,הרצת משחקי ספורט ומירוצים בעיקר ושמיעת מוסיקה מצורף קישור למפרט המחשב ולהצעה בBUY2 http://netex-nav.com/cssfiles/buy2/Dell%20Inspiron%2017R%20Core%20i5-2450M%20Dual-Core%20(1).pdf http://www.buy2.co.il/Center/dailydeal/index/9a283994-642b-4b7b-8518-a4429cdaf2d1 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.