עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by almog_o,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש המחשב הוא לצורכי לימודים ומעט למשחקים (מי מסוגל בלי) בליומדי הנדסת בניין משתמשים בעייקר בתוכנות גרפיות כמו אוטוקט שאין לי מושג מה הדרישות שלה... על המחשב להחזיק לפחות ל4 שנים בצורה סבירה. התקציב לא משחק תפקיד אבל נגביל אותו לסביובות ה4500 ופחות. אם אתם חושבים שזה תקציב מוגזם אז תמיד אני אשמח לשלם פחות P: אשמח לקבל את דעתכם במחשב שכדי לי לבנות מבכינה מפרטית תודה מראש אלמוג.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. מחפש מפרט עד 5K למשחקים ואינטרנט עם דגש על ביצועים, כרטיס מסך,מעבד,זכרונות...ללא ציוד הקפי מארז לא כל כך חשוב והוא יכול להיות מתוקצב נמוך, לוח אם שיהיה תומך גם בQUAD ...כל זה עד 5K תודה!

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  3. תודה (: [br]פורסם בתאריך: 10.11.2007 בשעה 17:25:46 אגב, ללא מסך וציוד היקפי

4. Started by gdil13,

דרישות: 512MB זיכרון 160 GB בדיסק קשיח(עדיף יותר) לא מבין ברטיסי טלוויזייה וקול-אבל נראה לי שזה הדבר שהכי צריך להשקיע בו. יש לי כבר מערכת קולנוע ביתית אז אין צורך ברמקולים. מארז סביר(לא אכפת לי איך הוא יראה) המחיר צריך להיות מינימאלי ולא יותר מ2K. תודה מראש(:

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  5. Started by zilkanir,

שלום חברים, אני מחפש לקנות מחשב חדש וטוב , חשבתי לקנות ברשת אייבורי מחשבים לאחרונה הם פתחו סניף גם בעירי קרוב לבית ורציתי לשמוע ממכם חוות דעת מאנשים שהיתנסו איך המחשבים שלהם, תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. הי חברים הרכבתי איזה מפרט בחנות של KSP אשמח אם מישהו יכול להגיד לי מה דעתו [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]חבילה זו כוללת אחריות 3 שנים למעבד, ללוח אם, לדיסק קשיח ולמסך. שנתיים אחריות לכ. מסך ואחריות לכל החיים לזכרונות.[/td][/tr][/table][table][tr][td] [table][tr][td][table][tr][td][/t][/t] [/td][/tr][/table][table][tr][td]למפרט מלא לחץ כאן[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] [table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]איפוס[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table] [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/t][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]מעבדי אינטל[/t…

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  7. אני לא ממש מבין במפרטים וחלקי מחשבים, אבל זקוק למחשב נייח חדש לגיימינג דחוף, אבל לא מוצא חוות דעת כל כך בשום מקום, והפורום הזה קצת מת לאחרונה שזה מבאס. אם מישהו יכול להגיד לי מה דעתו על המפרט הזה ומה אם יש כדאי לשנות זה יעזור לי מאוד מעבד: 779 ₪ - * מבצע * - intel SIX Core i5 11400 2.6Ghz-4.4Ghz Rocket Lake S1200 TRAY קירור אוויר למעבד: 99 ₪ - * חדש * - Thermaltake UX100 ARGB Lighting לוח אם: 429 ₪ - ASUS PRIME B560M-A זכרון: 624 ₪ - * מבצע * - Crucial DDR5 16G 4800MHZ CL40 1.1V כרטיס מסך: 3563 ₪ - * בהרכבת מחשב * - ZOTAC GAMING GeForce RTX3070Ti Up To 1890MHz AMP EXTREME Holo ספק כוח: 273 ₪ - FSP Hyper K 700W A.PFC 85+ 5 Years Warranty מארז: 399 ₪…

8. Started by Markis,

מחשב נייד hp pavilion dv4140ea שהזכרונות שלו ddr 333. ניסיתי לשדרג לזיכרון של gskill שנתוניו הם: ddr512 pc-2700 cl 2.5 so-dimm אולם המחשב סירב לעלות. ניסיתי את הזיכרון הנ"ל גם על מחשב lg שעובד עם זיכרונות שמהירותם 333 וגם שם זה לא הצליח. ניסתי לבדוק אם החלפת / הוספת הזיכרון מצריכה הגדרות בביוס ולא מצאתי כלום. האם הבעיה בזיכרונות של gskill או שצריך זיכרון מיוחד מחשב הנייד ואין זה מספיק שעל הנייר מדובר בזיכרון בעל נתונים זהים ?

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  9. Started by BulbuloNi,

מעבד: I7 4790 3.6 לוח אם: Asus B85M - G כרטיס מסך: Sapphire HD 7950 3GB BOOST ספק: Corsair VS650 זכרון: 16 ג'יגה ראם 1600, CL9 מארז: Corsair Obsidian 300R

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  10. ]שלום לכולם אני מעוניין לשדרג את המחשב ולהביאו לרמה מספיק טובה בכדי להריץ משחקים חדשים (AC2, Aliens vs. Predator וכו') באופן חלק (FPS 50-60) על הגדרות בינוניות ומעלה. אני בטוח שהשידרוג צריך לכלול כרטיס מסך חדש ויתכן שעוד מרכיבים כמו לוח אם או זיכרון.... טווח ההוצאה שאני יכול להוציא: 1500-2000 ש"ח להלן המפרט הנוכחי שלי: --------[ EVEREST Ultimate Edition ]------------------------------------------------------------------------------------ Version EVEREST v5.02.1750/he Benchmark Module 2.4.258.0 Homepage http://www.lavalys.com/ Report Type Quick Report Computer 1HOME …

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  11. שלום ברשותי מפרט ישן שברצוני להפוך למדיה סנטר וצריך קצת עזרה ברשותי מעבד amd 3000+ 939 abit an8 ultra 2x1024 ddr400 c3 kingstone ati radeon x800gto maxtor 160g עכשיו יש לי כבר יס מקס ככה שאני לא צריך את היכולת הקלטה וברשותי עותק של ויסטה אולטימט ככה שאני לא צריך יכולת הקלטה מה שאני רוצה זה שאני יוכל לראות סרטים,שירים סדרות וכדומה שנמצאים מכל המחשבים בבית אז מה אני צריך לקנות באמת בעלות המינמלית שכוללת מארז ספק שלט וכרטיס רשת ועכבר ומקלדת אלחוטית אם שכחתי משהו אז תגידו ואיך זה הולך פשוט מתקין את את הויסטה מחבר לטלוויזה והכל פועל ושאלה נוספת האם המדיה פלייר מוסיפה אוטמית את התרגום לסרט או שצריך לעשות משהו בשביל זה [br]פורסם בתאריך: 5.01.2008 בשעה 15:56:53 ראיתי את המארז …

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  12. שלום, . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1280 על 1024 אבל אני מתכנן ליקנות מסך 20 או 22 אינץ' בקרוב. * באיזה סוג משחקים תשחקו? Call of duty 4/MW2 , R.U.S.E ועוד. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוה 3. האם יש …

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by ReQo_El,

CPU: Intel P-4 2.0A Ghz 512KB Cache Motherboard: ELITEGROUP P4VXAD Memory: Kingston 256MB DDR PC-2100 Video Card: Sapphire Radeon 8500LE 128MB + TV + DVI-I H.D.D: Seagate 80GB 7200RPM ATA-100 CDRW: Liteon 40x12x48 DVD: Microtek 16x48 TV-Tuner: ATI TV-Wonder Monitor: PROVIEW 19" Case: TSUNAMI VIRGO Mouse: Pine Optical Mouse

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מצטער שאני רושם את זה בנושא הזה תכווינו אותי ותסגרו את ההודעה שמעתי שיש דביק איפהשהו שמדבר על חנויות מחשבים אני הולך לקנות מחשב ביומיים הקרובים ואני ממש ממש מתלבט באיזה חנות אני גר בירושלים ואין פה שום דבר חוץ מאייבורי וקיי אס פי שלכולם יש רק דברים רעים להגיד עליהם אז בבקשה באיזה נושא אני יכול לשאול את השאלה או לקרוא על זה?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט תכני HD עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

16. Started by Moti11,

אני צריך לקנות מחשב לעבודה באופיס וגלישה באנטרנט זו הצעה שקיבלתי, האם יש דרך להוזיל עלויות לכיוון ה 1500? לוח אם: asus k8vm מעבד AMD2800 זכרון ddr 512MB דיסק קשיח: 80WD צורב DVD necX16 מארז asus ברבון ספק כוח asus כרטיס מסך ATI9500 128MB מחיר: 1950 ש"ח אין צורך במסך, מקלדת ועכבר תודה

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  17. שלום אנשים, אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה באוקטובר הקרובת וקצת מחוץ לעניינים של מחשבים ניידים בזמן האחרון... רציתי לדעת מה ההמלצות שלכם למחשב נייד שיהיה טוב לתקופת הלימודים בתקציב של עד 4,000 שקל (שימוש עיקרי כנראה יהיה גלישה באינטרנט, כתיבת קצת קוד וקימפול, ואולי אני אראה איתו איזה סרט מדי פעם. חשוב לי גם שהסוללה שלו תחזיק יותר מאיזה 3 שעות כמו שכבר היה לי עם מחשבים ניידים שקניתי) * מטרות המחשב: לימודים (הנדסת תוכנה ) - תכנות וקימפול, צפייה בסרטים (חיבור לטלוויזיה) * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? סטנדרטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כדאי שיהיה זמן סוללה יחסית ארוך אם אפשרי 5 עד 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כדאי VGA או יציאת SVIDEO אם זה עדיין אפשרי במחשבים של ה…

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  18. שלום לכם! אני צריך מחשב חדש למשרד. שולחני. בעבר רכשתי מחשב בעל מעבד G530 מסדרת CELERON והייתי מאוד מרוצה ממנו. כעת מעניין אותי לדעת - מהו הדגם Celeron האחרון שנמצא היום בשוק? מאוד מבלבל אותי הסדר (סקייליק? ברודוול?). והכי חשוב - איזה סוקט מעבד דרוש עבור סדרה זאת? כמו כן - אני שוקל גם מעבד מסוג Pentium G4400 מסוג Skylake. האם שניהם "יושבים" על אותו סוקט (אותו לוח אם)? אשמח כמובן אפילו ללינק שיסדר עבורי הכל. סליחה על הבלגן. תודה מראש!

19. Started by פתח הדביר,

בתור סטודנט עתידי , האם זו סיבה מספקת לפסול מחשב נייד רק בגלל שיש לו מסך מבריק?

20. Started by RoNeR,

חשוב שיהיה רק מעבד עם ליבה כפולה לא משנה amd או p-d זיכרון 1 גיגה 667 ומארז כזה http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IWSAGITA

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  21. Started by shnit,

לפני כמה ימים ביקשתי הצעת מחיר מפנדה על מפרט מסויים, הוצע לי ספק 350 של סיסוניק( ss350et) האם הוא יחזיק את המפרט הזה: AMD 640, 770T-USB3,2*2gb 1333 ddr3 kingstone, WD 500 GB, 450 gts אני לא מתכנן אוברקלוק, פשוט שמתי לב שבפורום ההמלצות הם לרוב לספק מעל 450.

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  22. Started by enzo,

המפקד שלי מעוניין במחשב. הוא קיבל הצעה מאיש מילואים שזכה במחשב, תמורת 700$. המפרט בקובץ המצורף. השימושים שלו זה אינטרנט,שש בש אונליין ואופיס. אני הצעתי לו לא לקנות. התקציב שלו זה גג 4 כולל הכל. מה אתם אומרים על המפרט האם אתם בדעה שלי לא לקחת וגם תבנו לי מפרט אחר. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  23. Started by COMPDZ,

שלום לכולם, האם משהוא יכול להמליץ על תוכנת GPS שניתן להתקין אותה על מחשב נייד. הכוונה להתקין את התוכנה ולחבר מקלט GPS בחיבור BLUTOOTH או USB תודה.

• 2 תגובות
    • 6.5k צפיות
  24. Started by iZi,

היי לכולם, אני מחפש כרגע מחשב נייד למטרות אינטרנט ואופיס בלבד. מכיוון שניידים הוא תחום שאני לא מבין בו - אבקש את עזרתכם: ראיתי את המחשב מדגם ZEUS C2300 בKSP -עם מעבד סלרון 2300, דיסק 20 ג'יגה 4200RPM וזיכרון 256 DDR333. אני יודע שאמנם זה מחשב חלש, אך המטרה היא, כאמור, להישאר בתקציב נמוך: 4000-5000 ש"ח. השאלה שלי היא בעצם, האם המחשב הזה יסחוב WinXP, והאם הדיסק שיש שם סביר (4200RPM...) אם לא - האם יש לכם הצעות אחרות למחשב בתקציב הנ"ל שייתן תמורה יותר טובה לכסף?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by TippEx,

המחשב נועד למשחקים כבדים וכמובן לכל הפעולות הבסיסיות כמו OFFICE גלישה וכד'. מעבדי ‏AMD: Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8091 לוחות אם למעבדי ‏AMD: ASUS M4N98TD EVO AM3, nForce 980a SLI, DDR3 1333, 2xPCI-E, GBL http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10645 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Patriot Signature Heatshield http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10273 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Patriot Signature Heatshield http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10273 דיסקים קשיחים: Samsung 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10225 כרטיסי מסך: Inno3D GTX460 768MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E http://www.ksp.…

• 2 תגובות
    • 800 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.