ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
שלום רב! אני רוצה לקנות מחשב נייד בסביבות 10K ורציתי עצה בנוגע לטכנולוגיה ולחברה של המעבד האם כדאי סנטרינו, NAPA, AMD או משהו אחר? האם רק AMD תומכים ב64 ביט? (כי אם כן אני רוצה להיות מוכן למערכת ההפעלה ויסטה שתצא בעתיד) תודה!
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה יש לי תקלה שבמהלך פעילות במחשב, פתאום הוא נתקע ונכנס למצב שינה. כשאני מפעיל אותו קופצת לי ההודעה המצ"ב מטה. בהתחלה חשבתי שזה קורה לי בגלל שאני צופה בסרטים כבדים, אך זה קורה לי גם אפילו תוך כדי גלישה פשוטה באינטרנט, או אפילו סתם תוך כדי כתיבת מסמך וורד. מה יכול לגרום לזה? איך אפשר לטפל בזה? יש לציין שהיה לי ווינדוס ויסטה, וגם לאחר פרמוט והתקנה של ווידוס 7 זה גם קורה לי.. המחשב מדגם HP Pavilion dv3, אצלי כשנה וחצי.. אודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום. הבקשה בכותרת. איזה מחשב יספק את הסחורה? הכוונה היא לכרטיס מסך כגון 4650 ו gt 130 / 9600. שיוכל לסחוב משחקים חדשים ברזולוציה סבירה לחלוטין.. באתר ksp נתקלתי בכמה דגמים טובים עם מה שרציתי אבל free dos שזה לא קריטי בשבילי. מה אומרים?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המחשב עושה כל מיני בעיות ואני כל הזמן מקבל הודעת שגיאה במסך כחול שבו רשום: Dumping Physical Memory, ויש מין מספרים כאלו שרצים עד שרשום Dumping Physical Memory... Complete והמחשב פשוט נכבה. אני מפרסם את זה פה כי אני חושב שהבעיה היא בזכרונות.. חוץ מהודעת השגיאה המחשב עושה כל מיני בעיות כמו - 1) לעתים קרובות אחרי שאני מדליק אותו הוא פשוט נתקע, ז"א המסך עדיין פועל, רואים את שולחן העבודה, אבל המחשב לא מגיב, העכבר לא זז וכו'. 2) המחשב עושה ריסטרט לבד 3) הוא יחסית איטי משהיה פעם 4) קורה לפעמים שהמסך והעכבר כאילו מתנתקים מהמחשב, מה זאת אומרת? המחשב עצמו פועל, אך המסך כאילו מנותק מהמחשב, וגם האור בעכבר נכבה, ז"א כאילו הם לא מחוברים בכלל. אשמח אם מישהו יודע אולי האם…
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם צריך שני מפרטים אחד מבוסס אינטל והשני מבוסס AMD הלוח צריך להיות SLI כרטיס מסך עובר מהמחשב הקודם הדגם : GV-3D1 הארד דיסק 250 ספק 400 ליברטי זכרונות מתאימים עדיף 800 CL4 השימושים בעיקר לעבודה עם MATLAB תקציב 4,000 עם אפשרות לחריגה עד 500 ש"ח תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אהלן, מחפשת המלצה למחשב נייד. המליצו לי על מחשב של Dell - DELL VOSTRO 14 5401 I7 16GBSSD 512GB MX330 W10 https://pc-online.co.il/single_product.php?ps=19925 אבל הוא קצת חורג מהתקציב שלי, אשמח למחשב בסגנון במחיר קצת יותר אטרקטיבי. תודה רבה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עדיפות עד 4000 ש"ח, אם אין ברירה אפשר עד 5000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, עריכה גרפית (אוטוקאד, אילוסטרייטור, SketchUp , פוטושופ וחבריו), GIS - arcMap (תוכנה גאוגרפית שיכולה להיות כבדה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (ל…
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
היי חברים , אחרי כמה שנים טובות שאני עם נייד בגלל לימודים למי שרוצה לדעת Y720 LEGION של לנובו , אני רוצה לחזור לDESK שיתן לי פתרון למעבדות וירטואליות וקצת גיימינג . מהו התקציב המירבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - נע בין 5K ל6.5K מתי מתוכננת רכישת המחשב? בימים הקרובים כמובן במשלוח. מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו'): מחשב לוירטואליזציה + גיימינג בינוני כבד. -משתמש בתוכנת WM WORK STATION + EVE NG - GNS 3 , משחקים כמו CSGO CALL OF DUTY WARZONE \ MW. (גיימינג קל/כבד, עריכה, סטרימינג, עבודה משרדית, צפייה בסרטים וכו'..) האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): לא רק STOCK. (מידע …
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אהלן! אני צריך בבקשה המלצה למפרט, מחשב למשחקים כבדים: 1. אני לא צריך מסך 2. לא צריך ציוד הקפי, חוץ מעכבר ומקלדת אלחוטיים, כי המחשב יחובר לטלויזיה 32' והרזולוציה שלה 1366x768. התקציב הוא 2000 ש"ח ואפשר לחרוג ל- 2500 ש"ח גג! תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי אני חדש בפורום... אני לא בטוח כמה יכירו כל אחד מהכרטיסים האלה אישית, חוץ מזה שהם לא שיא הקדמה אני יודע, אבל זאת הדרך היחידה שלי להכריע ולרכוש אחד מין האופציות שסיננתי אז אשמח לשמוע כל עצה ודעה. יש לציין שאני חיפשתי מחשב נייד בסדר+ ושישרת אותי באמינות לכל המטרות שהן (->לא באקסקלוסיביות לגיימינג אם בכלל), אבל אם כבר אני בא לקנות מחשב, אז עדיף שיספק את מירב הביצועים הגראפיים למתי שאזדקק להם. המחשבים שבדקתי מכילים את שלושת הכרטיסים האלו: NVIDIA GeForce 8200M G NVIDIA® GeForce® G105M ATI Mobility Radeon HD 4570 על כל דיל כבר עשיתי חשבונות אז לא רלוונטי לדבר על מחירים, רק איזה כרטיס יותר חזק-נטו מהאחרים. תודה רבה לכל מי שיש לו מה לומר!
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב בעיקר לווינדוס,אינטרנט ואופיס.המחשב הזה יתאים לי? המחיר שקיבלתי שווה את זה? מעבד AMD 4000+ AM2 DualCore AM2 לוח אם Gigabyte M61 DDR2 PCI-X SOUND LAN זיכרון DDR2 677Mhz 1024MB ביחידה אחת מארז ATX כולל ספק 500 וואט + יציאות USB בחזית כונן קשיח Hitachi 160GB SATA2 8MB 7200 מקלדת מולטימדיה מפוארת G-Smart שחור\כסוף עכבר אופטי PS2 רמקולים סטנדרטיים 400W מסך דק Proview 19" LCD Wide כולל 3 שנים אחריות צורב DVDRW NEC Sony 5170 +/-R x18 DualLayer תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך המלצה לידידה למחשב שישמש לאינטרנט, אופיס ועריכה גרפית (לרוב פוטושופ). ללא מסך. כולל ציוד היקפי. חשבתי על מחשב מבוסס על AMD Phenom 2 X4 וזיכרון 4GB, לוח אם עם כרטיס מסך מובנה. הצעה מ- RSM בבקשה... תודה.
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני צריך חוות דעת על מחשב משרדי + עריכת וידאו ב3.5K המחשב לא אמור להיות מחשב מקצועי לעריכת וידאו אלא מחשב חובבני בתחום זה. יש לי צורב ואני לא צריך ציוד היקפי חוץ ממקלדת ועכבר (אלחוטיים). לא עומדים לשחק במחשב הזה במשהו יותר מתקדם מfifa 09. מעבדי אינטל Core i5 750, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Alpine 11 Pro (s775,1156) לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55M-UD2 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1600Mhz 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 כרטיסי מסך ASUS HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E מארזים Ikonik EN1-W ATX Mid Tower Black Case With Window (No PSU) ספקי כוח Thermaltake TR2 Power W0070 430W Silent (24…
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אשמח לעזרה בקניית מחשב נייד באיזור ה 3K לצורכי עבודה בעיקר כמו אינטרנט ואופיס. חשוב שיהיה כרטיס מסך שאינו מובנה בלוח לצורך ראיית סרטים ואיכות צפייה טובה, חשוב שיהיה אינטרנט אלחוטי WlAN ומסך גדול. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אוקיי אז אחרי בירורים ובעיקר בזכות מענה מקצועי באתר החלטתי לוותר על יכולות הגיימינג ואני יחפש מחשב נייד שיתאים לשאר הצרכים מלבד משחקים רציניים. ואולי בהפרש נשדרג את הנייך. קחו בחשבון שהמחשב ייקנה ב-ksp באילת אז אשמח להמלצות על מחשבים שקיימים בksp מטרות המחשב? : עבודות תכנות, לימודים, עבודה משרדית * גודל המסך? 15"-17" * רזולוציית המסך? שתתאים למטרות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? היציאות הסטנדרטיות שיש היום(hdmi,usb03) * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500g (אני גם ככה עובד עם חיצוני לרוב ה…
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (החדשים ביותר על האיכות הגבוהה ביותר) וגם תכני hd וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.gta pro cod assasins creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יש לי מסך סמסונג 19 אינג לא יודע רזולוציה וכו -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות (…
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בתחום של המחשבים הניידים אז אני לא יודע כמה אמור לעלות מחשב נייד חשוב לי שהוא יהיה דיי חזק אני משתמש בהרבה תוכנות וזה גם יהיה המחשב הראשי שלי כמו כן שיהיה בעל יציאת HDMI ושאני אוכל לחבר אותו למסך המחשב מטרות המחשב? תכנות והפעלת תוכנות "כבדות" במקביל * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה ממש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ויציאה לחיבור למסך LCD של מחשב * בלוטות? לא * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום אשמח לדעת את המחיר של המחשב שלי כיום(יש אחריות על כל הרכיבים אבל לא בישראל כי זה לא נקנה בישראל) מעבד I7-4790K לוח אם asus maximums vii ranger 16GB ram kingston דגם מדוייק איני יודע כרטיס מסך Gigabyte GTX 970 G1 Gaming 1Xssd samsung 840 evo 2TB WD ספק כוח SEA SONIC 650 מארז cmstorm של cooler master תודה
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
בנוגע למארז ספק וכו...אני לא צריך..יש הכל. Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1040 ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 530 1GB TwinMOS 580 X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1250 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 395 סך הכל: 3795 _______________________________________________________________________ Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 1040 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 1 580 1GB TwinMOS 1 580 X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1 1250 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 395 סה"כ 3845 בבקשה..אני צריך תשובה דחוף..היום בערב אני נוסע לקנות ת'מחשב הזה לאחי הקטן...הBARTON נשרף ועוד שאלה...:מת…
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
הי, אני מחפש מפרט למדיה סנטר שישמש גם כמחשב ראשי ויריץ ויסטה . צריך לכלול לפחות 2GIGA RAM, כרטיס מסך טוב, מעבד core 2 duo, צריך HD רק למערכת ההפעלה (יש לי שניים 320 ג'יגה) יש צורך בכרטיס טלויזיה טוב עבור המדיה סנטר. חשוב שיהיה שקט מאוד, מארז נורמלי אולי אפילו מארז HTPC, אין צורך במסך אבל צריך ספק חזק. מחשב שאוכל לשדרג בקלות בהמשך. עדיף כמובן כמה שפחות הוצאה כמה שיותר תמורה. תודה. אה ומאוד מומלץ מחנות אחת בשביל לא להתרוצץ.
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי, השימושים שלי במחשב הם בעיקר גיימינג, וכבר יש לי מסך קיים ברזולוציית full HD. אני אוהב גם לשחק משחקי סימולציה שהם די CPU intensive אבל הi5 10400F אמור להספיק לפי דעתי. במיוחד שהתקציב שלי לא גבוה במיוחד ממילא. (תכננתי לבזבז עד 3600-4000) אשמח לחוות דעת על המפרט הבא: מעבד: 659 ₪ - SIX Core i5 10400F 2.9Ghz-4.3Ghz Comet Lake S1200 Tray קירור אוויר למעבד: 114 ₪ - * מבצע * - Be quiet! PURE ROCK SLIM לוח אם: 295 ₪ - * חדש * - Gigabyte H410M H זכרון: 310 ₪ - * חדש * - XPG 16G (2X8G) DDR4 3200Mhz CL16 GAMMIX D20 BLACK כרטיס מסך: 1090 ₪ - * מבצע * - ASUS GTX1660 SUPER O6G Mini Up to 1860Mhz Dual Fan דיסק קשיח: 358 ₪ - * מבצע * - XPG 512G M.2 NV…
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי חבר שמעוניין לקנות מחשב נייד, לצורך בייתי, לא למשחקים. זה הפירוט שלו : http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=732640 אשמח לשמוע תגובות לטוב / לרע. תודה מראש למי שעוזר!
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני צריך לבנות מחשב לדירה של חבר, שימוש כללי- אינטרנט, מוזיקה, סרטים וכדומה. ארצה גם לחבר את המחשב למסך 40 אינצ כדי לראות סרטים. אין צורך במארז וספק, את זה אני קונה בלי קשר. אם יש צורך לחרוג מהתקציב אז יש אפשרות. אין צורך בOC וציוד היקפי תודה :]
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
תקציב : פלוס מינוס 4 K ( גמיש למטה ולמעלה אפשר לחרוג זה בסדר ....) אין לא מתעסק ב OC לא מבין בזה מטרות המחשב : עיקר העבודה היא מוסיקה אני לא עורך הרבה אבל מקשיב הרבה והורדות , משחקים מדי פעם מוריד או חבר מביא משחק נחמד( לרוב הם מהכבדים אז .. בעיה חח) אני לא מרבה לשחק אבל פעם ב... אני צופה בסרטים מידי פעם ... (בקיצור מחשב שיעבוד מהר מהירות זה חשוב לדוגמא לפתוח כמה תוכנות בו זמנית שירוץ בקיצור ... ) ציוד הקפי : אין צורך יש צורך בכונן DVD ... ובגלל המוסיקה בכרטיס קול נחמד +... אין צורך בתוכנות או במערכת הפעלה העדפה לאינטל ... ו NVIDIA ( מעדיף כרטיס טוב בגלל המחשקים כי בפעם בשאני משחק זה מהכבדים ) בכל מקרה אני פתוח לכל המלצה ... במפרט לא יודע עם חשוב לציין אבל אני משאיר …
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר מספר התייעצות פה בפורום הגעתי למפרט מחשב שאני מעוניין לקנות. אני מתלבט עדיין לגבי לוח אם . המחשב הינו "רב תכליתי" ומיועד להרצת סרטים באיכות גבוהה, חיבור המחשב לטלוויזה ולהרצת מכונות וירטואליות . מבחינה כספית אפשר גם חריגה של כ - 200 ש"ח . מפרט ראשון: מארז – NZXT H2 Classic Silent ATX No P/S Black Case ספק כוח - Seasonic S12II-520 520W Active PFC קירור למעבד - ARCTIC-COOLING FREEZER EXTREME REV.2 דיסק קשיח – Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB sata F3 HD103SJ מעבד – Intel Core i7-2600 32nm 3.4GHz 8MB LGA 1155 Box CPU לוח אם - INTEL BEARUP LAKE : BLKDH67BL-B3 זכרון – (4096MBX2) Kingston Hyper DDR3 dual channel 1600 cl9 צורב - SAMSUNG SH-S223FBLK x22 sata מפ…
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אוקיי חבר שלי צריך לקנות היום מחשב, וכבר הביאו לו כמה מפרטים מפורומים אחרים ולא יודע, לא מקצועיים שם.... הוא רוצה מחשב עד 5500 ש'''ח, גיימר נמצא הרבה על המחשב בקיצור צריך משהו שיחזיק משחקים כבדים ... אז תתנו לי מפרט בבקשה...:] ד''א הביאו לי גם 2 מפרטים אחרים, ואני רוצה לדעת איזה יותר טוב, שניהם באותו מחיר : זה הראשון: מסך סמסונג 23' LCD 2MS מעבד: Intel core 2 940 q\2.83\4mb\1333mhz לוח אם :gygabite Ep 45T -b53\ DDR III דיסק קשיח:Stat II 1TB (1000Gb) זיכרון פנימי:2Gb DDR III כרטיס מסך:Fx 9800 GT\HDTP\512mb\DDR III\ HDMI צורב: dvd x 22 sony וזה השני
-
- 9 תגובות
- 714 צפיות
-