ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,451 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני צריך בבקשה המלצות למפרט ב - 2000 ש"ח, לא כולל ציוד היקפי. יעודו של המחשב הוא משחקים ואינטרנט. תודה TempesTo.
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מחשב נייד Notebook קטן, לאינטרנט ואופיב בעיקר עם מצלמה + מיקרופון בבקשה עזרו לי למצוא... אני פשוט מתבלבל מכל הדגמים והסוגים תודה ארד
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב נייד של אסוס דגם NS3V משהו כזה.. מחשב ב6 אלף.. עכשיו המסך קיבל מכה חזקה ונשבר (הוא תקין הכול בסדר חיצונית, אבל שמדליקים תמחשב הוא מראה סדקי שבירה). המסך הוא מסך LED. כמה אתה מעריכים שעולה לתקן ? והאם אפשר בכלל לתקן LED ?
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם. הייתי רוצה לדעת אם קיימת חיה כזאת. בעיקרון, זאת הפונקציונליות שאני מחפש: 1. כונן דיסקים. 2. חיבור לטלוויזית HD והקרנת סרטים באיכות HD. 3. אחסון פנימי מספיק גדול (אני משער 1TB, אבל אולי מעט יותר קטן). 4. אפשרות חיבור לרשת ביתית. זה כל מה שאני צריך. אני מוכן להשתמש במערכת הפעלה מבוססת Linux אם זה אומר שהמחשב יצטרך פחות כוח ובכך יעלה פחות. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני טס לתאילנד בעוד כחודש וחשבתי לעצמי למה לא להביא לי איזה כרטיס מסך חדש + מעבד+ לוח אם... הרבה זמן לא התעמקתי כל כך בחומרה ככה שאני יודע רק בכיוון של מה ללכת וזה בלוח אם למעבד AMD שיכלול איתו PCI-E לכרטיס מסך ושלא יהיה חוסר תאימות בינו לבין ההארד דיסקים הקיימים שלי שהם ATA133 ולא SATA, זכרונות אני כבר אארגן פה.. לרשותי עומדים בערך כ600-700 דולר, אבל זה תאילנד אל תשכחו... בקיצור מי שאולי יכול לעזור לי בבחירה זה יהיה נחמד. בתודה.
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? בסביבות 5.5K במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +/- כמה מאות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ותכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כמה שיותר לפי התקציב * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? אין משהו ספציפי * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מ…
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על נייד עבור שימושיים משרדיים - אופיס אינטרנט מיילים וכו' צריך שיהיה מהיר + נפח גדול בדיסק קשיח, ווינדוס 10 ומבחינת אחריות 3 שנים ואחריות עד בית הלקוח רציתי ללכת על דל אבל האחריות שלהם זה רק במעבדות בסוף ראיתי את שהמחשב הבא - https://www.pc365.co.il/product-6157-HP_Pavilion_15_ab211nj_P4A33EA_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 אשמח לקבל דעה עליו אני יודע שאפשר להסתפק בפחות אבל אני רוצה מחשב שיהיה מהיר
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
לאחר הרבה זמן של חשיבה איזה מחשב לקנות לקנות הגעתי לזה: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1076 לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3 ¤647 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤361 זיכרון OCZ DDR2 1024MBX2 667Mhz CL4 ¤520 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1687 מארז ללא ספק NZXT Apollo שחור ¤407 ספק כח Enermax Liberty 400W ¤418 סה"כ 5116 ש"ח. אם אתם מכירים איזשהו חלק שאני יכול לשפר ליותר טוב ובאותו מחיר אז תגידו לי...
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤398 NZXT Apollo No PSU Black ¤ 400 Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 125 Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 399 Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 451 Sapphire Radeon HD2900Pro 512MB DDR3 Vivo HDMI DualDVI PCI-E Ret ¤1621 ¤5 הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤5 שליחת מחשב מעל 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח +אוברקלוק חינם מחיר לתשלום בכרטיס אשראי עד 2 תשלומים ללא ריבית, תשלום מזומן שטרות או העברה בנקאית 2% הנחה : ¤ 5453 תודה ענקית שוב לXtract וזהו זה המפרט הסופי
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך הצעת מחיר למחשב (לא כולל מסך) למחשב שישמש אותי להכל בעצם... אני מתכנן על מחשב שאוכל לשחק שם משחקים אז אין צורך בהשקעה היסטרית.. הבעיה העיקרית שלי היא שאני רוצה להשתמש בכרטיס מסך הישן שלי 9800 PRO ואני לא יודע האם קיים לוח היום שיכול לתמוך לי בזה. חשבתי על 1G כדי להרחיב בעתיד הקרוב ל 2G (בגלל הבעיה התקציבית). ללא כרטיס מסך בגלל ה 9800 PRO וללא המסך. אני צריך מעבד שיעמוד בפעולות יומיומיות , אינטרנט ושטויות כאלה.. ומשחקים. לעניין המשחקים: המחשב שלי היום 2.8 עם כרטיס מסך 9800PRO ענה לי על הדרישות שלי לכן אין צורך במעבד רציני עפ"י ראייתי ואני לא חושב כרגע שאני מעוניין לראות 3 שנים קדימה אלא רק להצליח למצוא מחשב ב 2000 שקל. תודה.
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב שהרבה משחקים יעבוד וגם החדשים שיצאו מחשב שיחזיק להרבה זמן שיהיה עד 6500 שקל בערך כולל מסך LCD ולא צריך עם רמקולים אני מחבר DVD למחשב תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הי, מתאם החשמל AC של ה-Msi wind u100 שלי הפסיק לעבוד. במשך כמה ימים הייתי צריך לסובב את הכבל כמה פעמים עד שהוא היה מתחיל להטעין אבל היום הוא מת לגמרי. האם זה קרה למישהו? מאיפה קונים משהו חליפי בארץ? האם יש המלצות למשהו מאיביי? תודה!
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום יש לי דל E6400 והתקנתי את הקונטרול פוינט של דל ואת המנהל חיבורים. אולם שאני מנסה הלגדיר אותו או להפעיל אותו הוא אומר לי שכרגע התוכנה לא שולטת על חיבורי ה WI-FI שלי ועל מנת להגדיר או להפעיל חיבור יש להפעי את התוכנה ששולטת בחיבורים. אני כן מצליח להתחבר לאינטרנט על ידי לחיצה על סמל הרשת וניהול הרשתות אבל לא מצליח להגדיר את התוכנה של דל כשולטת בחיבורים תודה מראש נ.ב איך נכנסים לביוס בגדם הזה?
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום ! אני חייב דחוף המלצה למחשב נייד, התקציב הוא מקסימום 5000 ש"ח, והמחשב עומד להיות לי לשימוש בתור סטודנט.. והצרכים שלי הם לא משהו מטורף.. אבל בכל זאת, אם כבר קונים, אז אני מעדיף שיהיה המחשב הכי טוב שאפשר למצוא כרגע במחיר הזה.. אשמח מאוד להמלצות ואני בודק כל דקה תגובות, פשוט זה ממש דחוף ליום יומיים הבאים. המון תודה !! =]
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרתכם. חבר מהעבודה צריך מחשב ביתי סטנדרטי לפי הפירוט מטה: 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית, אינטרנט, משחקים בעדיפות אחרונה (וגם לא כבדים במיוחד). יישומים סטנדרטים: רזולוציה טבעית: 1680x1050 - גודל 22 אינץ'. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך? כן - מחשב כולל הכל 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? אין צורך בכונן דיסקטים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה. צריך הרכבה בחנות. 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש…
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מפרט לשימושים הנ''ל ללא כרטיס מסך, אך אם ארצה בעתיד להוסיף אחד אז שתיהיה לי את האפשרות הזאת. ללא ציוד הקפי, יש בידיי מסך בגודל 20' השקט הוא די חשוב אבל לא גורם מכריע, אני מתפשר. הארד בנפח כמה שיותר גדול יהיה נהדר. OC בעקרון לא מתוכנן אבל אני מעדיף שיהיה קירור איכותי על המעבד. ספק איכותי חובה (אולי יתווסף כרטיס מסך בהמשך) אני לא נעול על כלום בעקרון אז אני פתוח להצעות או טענות למיניהן :] תודה!
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי חברים יש ברשותי לוח,מעבד כרטיס מסך,הרדיסק SSD 240 גיגה זכרונות 16 גיגה 4X4 לוח בן חודשיים-gigayte h97-hd3 מעבד בן שנה וחודשיים- I5 4690 זכרונות-16 גיגה קרוסאיר 4X4 כרטיס מסך -radeon amd 6970 2 GB הרדיסק SSD 240 INTEL 335 אשמח לקבל מחיר לגבי החלקים האילו תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3500. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) קצת מכל דבר. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. gamepad xbox 360 wireless או משהו דומה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אין צורך בצורב ומארז (יש לי compucase 6a19b). 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מה שיותר משתלם הולך. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים…
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
המטרה כאמור היא לרכוש מחשב יציב, איכותי עם גישה לפעולות של משחקים וגלישה. הארד דיסק רחב קיבולת יתקבל בברכה מודגשת. התקציב עומד נכון לעכשיו על 3,500 PER "קופסא". ראוי לציין שאני שומר בצד עוד 1,500 ש"ח במטרה לרכוש מסך וראוטר - כשאין לי כל כך ידע נרחב בראטורים ויש מצב שאני אצטרך לטרנספר מזומנים מאגף ה"קופסא" לאגף המסך-ראוטר וההפך. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום... אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך PCI EXPRESS ורציתי לדעת איזה הכי משתלם בתמורה למחיר?? התקציב שלי הוא , עד 500 שקל... מה הכי טוב בטווח מהחירים הזה?? תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מתלבת בין 3 מפרטים לחבר - או מבוסס על AMD939 או על AMD_AM2 או על מבוסס על Intel Dual Core השימוש עיקרי - משרדי + משחקים לילדה בת 5 לא מתוכן OC בשנה שנתיים הקרובות... האם כדי לשנות משהו במפרט או לעשות מפרט שונה לחלוטין ? האם המסך בסדר ? המחירים כוללים הרכבה ב KSP מצפה להרדת מחירים בעקבות יציאת Conroe בכ-250 ש''ח במפרט של INTEL AMD939 - יתרון - כרטיס וידאו PCIE קל לשדרוג , מעבד טוב למשחקים Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE ABIT NF-95 s939, NForce 6100, SATA II, Audio, Lan, PCI-E DDR 400 512MB Dual Chanel (2x256MB) GF 6100 128MB ON BOARD מחיר - 3212 ש''ח AMD_AM2 - יתרון - מחיר ,כרטיס וידאו PCIE קל לשדרוג , מעבד קל לשדרוג ל DUAL CORE Sempron 2800+ (Socket AM2) ASROCK AM2NF4…
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3k-4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ----- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ללימודים הנדסת תוכנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפי…
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
צריך במפרט הארד דיסק 250 GB, 2 GB זכרון ראם, מארז עם מאווררים שקטים, צורב DVD (ואת הדברים הרגילים-כל מה שמחשב צריך כדי לפעול טוב) לא צריך עכבר,מקלדת,רמקולים, ומסך תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 707 צפיות
-
-
טוב זה המפרט הסופי של המחשב שלי שיגיע השבוע יום שני או שלישי...עכשיו הייתה בעיה לקחת מעבד 3000 סוקט 939 כי הלוח אם הזה לא התאים והדרישות שלו זה 3500 ומעלה אז לקחתי 3500 ...אם אתם חושבים לשנות משו תגידו לי למה נראה לי אני יכול לשנות אותו עד למחר... מארז- antec 1080B amg ספק- antec truepower 430w(לא קניתי עוד אחד זה מגיע עם המארז) מעבד- amd athlon64 3500+ s939 לוח אם- abit av8-3rd-eye זיכרונות- GeIL value 512MB 400DDR (בעתיד אני יוסיף עוד אחד של 512 ואז יהיה לי גם דואל) דיסק קשיח- wd 120gb sata 8mb 7200rpm כרטיס מסך- Leadtek 6800 400-TDH 128mb 256bit כונן תקליטורים 1.44 צורב דיוידי- LG GSA4160B X16 זה המפרט... עכשיו אני לא יודע איזה תוכנת הגנה להגיד להם להתקין לי אז אם תוכ…
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-