ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,437 דיונים בפורום זה
-
חבר'ה, עבור עבודה עם תוכנות גרפיות כמו AUTOCAD בניתי לי מפרט אך מתלבט בין: א. מעבד: AMD Athlon Dual Core 3600 64bit AM2 לוח אם: Gigabyte M55S-S3 for AMD כרטיס מסר: Gigabyte GEFORCE 7300GS 256MB זיכרון: 1GB DDRII 667MHZ ב. מעבד: AMD Athlon Dual Core 3600 64bit AM2 לוח אם: M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E ,ASUS עם כרטיס מסך מובנה זיכרון: 2GB DDRII 667MHZ מחיר של שניהם הוא זהה. בתקציב שלי אין אפשרות לבנות משהו יותר טוב!!! תעזרו להחליט,תודה!!!!
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש המלצה למפרט של מחשב נייד, לשימוש ביתי/משרדי, בעיקר לתוכנות אופיס אבל גם לתוכנות סטטיסטיות יחסית כבדות כמו matlab. לא מריץ משחקים. מסך 15.6" ומטה כדי שיהיה קל לנשיאה. שוקל אפשרות לקנות מחשב שתומך בdocking station כדי להעבירו בקלות מהמשרד לבית - אשמח לקבל הצעות לנייד שתומך באפשרות זו, ולכזה שלא. תודה!
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
לפני שבוע הווינדוס הזהיר אותי שכנראה יש תקלה ב GPU ואז המחשב נכבה וכשהוא עלה הוא רק הראה מסך שחור עם פסים לבנים אנכיים שיערתי שיש תקלה עם כרטיס המסך לכן הבאתי אותו למעבדת מחשבים באזור מגוריי בכדי שיבדקו אולי ניתן להחזיר אותו לחיים בלי להחליף לו את כל הלוח מסתבר שטעיתי והלוח וכרטיס המסך תקינים לטענתם הבעיה היתה באינברטור ומשום מה הם טוענים שגם המסך שרוף ויש להחליף את שניהם עבור האינברטור נם גובים כ 350 ש"ח ועבור המסך עוד כ 1000 אולי קצת יותר יש לי מספר שאלות 1. האם זה בכלל יתכן שהאינבטור הפגום יהרוס לי את המסך? הבנתי שיש אנשים שהאינבטור שלהם פגום ומספיק רק להחליף אותו נשמע לי קצת הזוי שבאותו יום גם האינבטור וגם המסך נפגעו 2. האם המחיר שהם דורשים ממני מוצדק לדעתכם? (בקשר…
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכם עזרה לחבר לשיפור המחשב צריך לוח אם+מעבד+זכרונות +ד.קשיח שאר הדברים קיימים יש לו כר' מסך חדש NVIDIA 9600GT השימוש עם כרטיס קןל+כ. טלויזייה לראות סרטים ,מוסיקה, צריבות ,שימוש עתידי שיהיה חזק רצוי :אינטל,אסוס\גי'גהבייט תקציב 2000 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
1. 3000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) פוטושופ,PES 2010,NBA2K10,GTA IV,Assassin Creed 2, ב) ג)lcd lg 17 3.לא 4. צורב 5.אני צריך את כל החלקים 6. 5 7. לא 8. הרכבת מחשב בחנות ללא מערכת הפעלה 9. אני מעדיף מ- ksp אשדוד 10. לא הנה מפרט שהרכבתי תגידו לי אם הוא טוב ומה לשפר ואם הוא לא טוב בבקשה תרכיבו לי אחד חדש תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
תקציב : פלוס מינוס 4 K ( גמיש למטה ולמעלה אפשר לחרוג זה בסדר ....) אין לא מתעסק ב OC לא מבין בזה מטרות המחשב : עיקר העבודה היא מוסיקה אני לא עורך הרבה אבל מקשיב הרבה והורדות , משחקים מדי פעם מוריד או חבר מביא משחק נחמד( לרוב הם מהכבדים אז .. בעיה חח) אני לא מרבה לשחק אבל פעם ב... אני צופה בסרטים מידי פעם ... (בקיצור מחשב שיעבוד מהר מהירות זה חשוב לדוגמא לפתוח כמה תוכנות בו זמנית שירוץ בקיצור ... ) ציוד הקפי : אין צורך יש צורך בכונן DVD ... ובגלל המוסיקה בכרטיס קול נחמד +... אין צורך בתוכנות או במערכת הפעלה העדפה לאינטל ... ו NVIDIA ( מעדיף כרטיס טוב בגלל המחשקים כי בפעם בשאני משחק זה מהכבדים ) בכל מקרה אני פתוח לכל המלצה ... במפרט לא יודע עם חשוב לציין אבל אני משאיר …
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 כולל מע"מ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? SketchUp אבל פחות לדברים גרפיים גדולים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה …
-
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
- 1 follower
-
-
תקציב - עד 4000 ש"ח (אפשרות לחרוג 100-200, עדיף למטה) מטרה - עריכת גרפיקה דו מימדית והפעלה של מספר רב של תוכנות במקביל (פוטושופ, אדובי לייטרום, דפדפן, מוזיקה, תוכנות אופיס וכו'...) ציוד הקפי - רק עכבר ומקלדת, אלחוטיים. לא צריך - פלופי וכרטיס קול איכותי. חברה - אעדיף מפרט שהורכב ב KSP. קירור ועיצוב - לא קריטי, אם כי אעדיף מארז אלגנטי ולא "גיימרי". מערכת הפעלה - בסה"כ חשוב לי שתדע לנצל 4 ג'יגה זכרון... אני לא מבין בנושא הזה יותר מדי אשמח אם תסבירו לי. צריכה להיות חוקית כמובן. צרכים מיוחדים - מהירות מהירות מהירות. מוכרח להיות מהיר ולא לחשוב יותר מדי. OC לא מתוכנן. אני מצרף תמונה של מפרט שהרכבתי לבד על פי המלצות שונות פה באתר, אשמח אם תשפרו\תשנו תגידו לי מה לא בסדר א…
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכם אשמח לקבל מפרט למחשב לצפיה בסרטים - DVD וקבצי וידאו, וגלישה באינטרנט. במידה ואפשר גם תומך ויסטה חשוב שיהיה לי אפשרות לשידרוג בעתיד יש לי כרטיס דגימה / טלויזיה כשהשאיפה היא שהמחשב יוכל להקליט תוכניות! תודה
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
בקשה למפרט מחשב ב 2500 ש"ח - אנא המליצו!!! <blockquote>1. התקציב: 2300 ₪ (חריגה 200 ₪)השימושים של המחשב:מחשב ביתי למטרות אינטרנט אופיס משחקים (CALL OF DUTY , FIFA וכד') צפייה בHD ומעט עריכת וידאו וסאונד גודל דיסק - 750 ג"ב צורב DVD רגיל מה גודל המסך הנוכחי שלכם? (לא רלוונטי אם בנוסף למחשב קונים מסך) 20" קנייה ותשלום: איפה אתם גרים: סמן פה ראשון לציון האם הקונה זקוק להרכבת המחשב ע"י החנות (הרכבת החומרה): סמן פה כן </blockquote>
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היי, זקוק לעזרתכם.. כאמור בכותרת - נדרשת מערכת מחשב למסחר בורסאי כבד ב-3K. העבודה על המחשב תהיה רבה ורציפה, תוך הרצה במקביל של תוכנות שונות למסחר בבורסה ובמט"ח. הדרישות העיקריות שניתן לסמן כרגע הן: אפשרות לחיבור של 4 מסכים בגדלי 24-22 אינץ' (דורש 2 כרטיסי מסך?). כונן SSD גדול (250GB). נפח אחסון גדול בנוסף (3TB). הרכבת המפרט ב-KSP (יירכש באילת). ניתן לחרוג מהתקציב בכ-300-200 שקלים.. אין צורך כרגע בציוד היקפי כלל. כמובן שלא מתוכנן OC. אשמח לשמוע הצעות כי אני לא בטוח איזו מערכת עשויה להתאים
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מבקש המלצה למחשב נייד שישמש בעיקר עבור העסק,גם ישמש לצפיה בסרטים וקצת לפוטושופ (אולי קצת משחקים קלים). אני משתמש בהרבה תוכנות לניתוחים שונים של האינטרנט (שימוש ממושך בחיבור לאינטרנט). התקציב: 8500 ש"ח (אפשר לחרוג קצת מהתקציב). מאפיינים חשובים: יציאת HDMI כונן Bluray אין צורך ברישיון למערכת הפעלה
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
הייתי מעונין לקבל חוות דעת על המפרט המצ"ב, שינויים ושיפורים. כמו"כ האם התקציב של 5000 שקל מספיק למחשב עריכה חזק ומהיר. או שאפשר להשיג משהו טוב בפחות מזה? והאם יש המלצה על מקום זול ואמין לרכישה? המפרט: מעבד- אינטל מרובע ליבה, הדור החדש 0.45 מיקרון, Q9400 מהירות 2.66 GHZ, זיכרון מטמון משותף לכל הליבות 6 MB , ערוץ תקשורת 1333 MHZ, לוח אם- אינטל מקורי DP43TF - ערכת השבבים החדשה P45, יציאת ESATA, חיבור FW1394, מערך דיסקים- 2 דיסקים מהירים של 500 GB, זיכרון מטמון 32MB, הדגם המהיר של SEAGATE - Barracuda GT 7200.11 - סה"כ שטח איחסון - 1 TB. כונן אופטי- צורב DVD מהירות X22 חיבור SATA מארז מיוחד של חברת EZCOOL, עם דפנות עבות ופילטרים. ספק 500WATT אמיתי של חברת EZCOOL. 4 גיגה זיכר…
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
lg 130 win xp כבר הגדרתי שיכנס למצב המתנה בלוח הבקרה>> ניהול חשמל ולא עובד
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט למחשב בתקציב כ-4000 ש"ח, אם סביר פחות - אז סבבה- לדברים הבאים: גרפיקה - פוטושופ, שרטוט, גם בתלת מימד (למשל REVIT, אוטוקאד, מעט מאוד מקס) עריכת סרטים, לא ברמה מאוד גבוהה ולא כעיסוק מרכזי של המחשב, בפרמייר וב...MOVIE MAKER. חוץ מזה עבודה משרדית, מצגות כבדות יחסית (עם מוסיקה, סרטונים וכד') בפאואר פוינט, אינטרנט, הורדת קבצים גדולים משרתים דוגמת USENDIT. זהו בערך... ללא ציוד היקפי. יש לנו מסך של סמסונג 206W. אם יש עליו השגות - אז אשמח לשמוע המלצות נוספות. תודה! ;D
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
האם יש חיה כזו? נייד באזור ה 3K ש"ח עם קשיח SSD? תקנו אותי אם אני טועה, אבל נראה לי שזה רכיב כמעט הכי משמעותי בזריזות גם לאורך זמן של מחשב. פחות אפילו ממעבד. לא משנה המשקל שלו כי הוא ישב בבית. ולכן גם כדאי שהמסך יהיה גדול מ 13". נראה לי 15 זה טוב. אשמח להמלצה באילת. כלומר, איבורי או KSP (או אולי יש עוד חנויות?) http://ksp.co.il/?select=.268..271. https://eilat.ivory.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93%D7%99%D7%9D.html
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מיועד בעיקר לעריכת וידאו וקצת למשחקים תקציב בין 5-6K תודה :-)
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
קניתי את המחשב נייד הזה ואני די מרוצה, עלה יקר כן 8,900 אבל הוא שווה את זה באופן מעשי ופיזי יש לו כל מה שאני זקוק, חוץ מבטרייה שמחזיקה בערך לשעתיים שזה החיסרון היחיד בנתיים. פשוט יש איתו הרבה בעיות בעולם, היו לי כמה בעיות אבל הצלחתי לתקן עם גירסאות תוכנה או קושחה לכרטיס מסך. רק רציתי לראות אם יש פה עוד גיימרים שנהנים עם המחשב.
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
המחשב נועד לשימוש כללי (אופיס / אינטרנט / משחקים פשוטים / מוזיקה / סרטים) הייתי שמחה, אם המחשב יוכל לשמש אותי מספר שנים ללא השקעה מסיבית נוספת - אין צורך בחומרה לאוברקלוקינג - אבל רצוי שהרכיבים יהיו אמינים. אשמח לצעות לשינויים ולחוות דעת נוספת, התקציב הוא כ4,000 ש"ח מפרט מזיגזג AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- TRAY 878.23 ש"ח Gigabyte GA-K8NF-9 - 939 (nForce4x) - ATX 633.68 ש"ח A-DATA 512MB DDR PC3200/400 X 2 571.43 ש"ח WD 120GB-8MB JB - 7200RPM ATA100 488.58 ש"ח NEC DVD-RW NEC 3520A x16 (WHITE) DUAL LAYER - bulk 346.45 ש"ח COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE 313.33 ש"ח Gigabyte 6600 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - BULK 716.88 ש"ח Ar…
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי, אני צריך לקנות מחשב משרדי לשימוש אופיס/אינטרנט בלבד. זה נראה לי מתאים: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=16293 האם הייתם משנים משהו? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך המפרט הזה הורדתי את המחיר של המוצרים אבל זה יוצא 7K + - איך המפרט הזה ואם הוא לא טוב תציעו במה לשפר תודה לעוזרים :s05:בבקשה תעזרו לי כי מחר אני מזמין זה דחוף :s05: אני רוצה לדעת מה דעתכם מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: קירור למעבד: Zalman 9500 Led S775 - רכישה עם מעבד בלבד כמות: 1 - מחיר: לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 כמות: 1 - מחיר: מארז: NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU כמות: 1 - מחיר: ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: קשיח למחשב שולחני: כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB כמות: 1 - מחיר: כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512…
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אז אפשר להעביר במידה ולא. אני מחפש כרטיס מתאם שמתחבר ל-pcie במחשב, ונותן כניסת expresscard (כמו במחשבים ניידים). מצאתי את זה: http://www.amtron.com/reader/pcie101.htm אבל אני מחפש משהו שאפשר לקנות בארץ. מישהו מכיר כזה מתאם?
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד חזק למשחקים (מה שהיה לי עד עכשיו זה XPS M1710 של Dell) ואני מחפש משהו בסגנון כשכרגע המחיר הוא לא כל כך בעייתי. מבחינת מפרט כולל חשבתי על משהו דומה ל-Alienwear M17x אבל טיפה פחות מסיבי.
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
לחבר שלי נהרס הפנטיום 3 שהיה לו חחח והוא מעוניין במחשב חדש... שימושים רגילים + משחקים קלים (כדורגל וכו') אז הוא צריך מפרט מלא עם 2GIGA זכרון, HD 160 ומעלה, מסך 17/19, שיכנס בתקציב.
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-