ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה מחשב משרדי אמין, ושקט, שיוחזיק לי עכשיו לאיזה 4 שנים בתקווה. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב שלי הוא עד 2500 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לשני תקציבים - אחד חסכוני, (נגיד, עד 1500 שקלים) ואחד לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב הנקוב הוא אחרי bufferים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי, כרטיס מסך, כונן קשיח HD. (SSD כן צריך) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפי…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני זקוק למחשב למשרד. אני צריך שהוא יהיה מהיר ושלא יגמגם. אני אעבוד ביעקר עם אופיס, ואינטרנט. כמו כן, למחשב יחובר מסך LCD של 42 אינץ בנוסף למסך של המחשב עצמו שהוא בגודל 22 אינץ. אז צריך כרטיס מסך שיוכל לעבוד טוב. ראיתי בבאג את המחשבי מותג של HP שנראה לי שהם יעשו את העבודה. אני יודע שאם אני אבנה לבד יהיה יותר זול, אבל השאלה היא, איפה? לא ראיתי אף חנות נורמאלית בהרצליה, רמת השרון, רעננה או אפילו בתל-אביב. ובקשר למחשבי מותג של HP בבאג, הם מומלצים ? התקציב הוא למחשב עצמו ללא ציוד היקפי.
-
- 13 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אין צורך בציוד היקפי יש צורך במערכת הפעלה (ווינדוס 8.1). תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך להרכיב מפרט למשרד של חבר שלי ... מחשב משרדי ב-2000 ללא מסך. הוא גר מטר מ-KSP ראשון והבנתי שהם זולים אז רצוי מאוד שניתן יהייה לקנות את כל חלקיו ב-KSP. ראיתי את המפרט המומלץ, אבל באתר של KSP את חלק מהרכיבים. תודה
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב + מערכת הפעלה חלונות 8 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. באיזור נתניה. TMS או RSM 9. …
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב משרדי בסיסי (אינטרנט + אופיס) והמפרט הכי זול שמוצע באתר עולה 1500 ש"ח וזה קצת יקר עבורי, איפה ניתן לקצץ בו בכדי להוריד את המחיר לאיזור ה1000? 1. מה התקציב המקסימאלי? - 1000 ש"ח ~ 2. מה שימושי המחשב? שימוש משרדי, אופיס + גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב אם המחיר נמוך\חינם אחרת אני ארכיב בעצמי. אין צורך במערכת הפעלה\אופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? איזור תל אביב 9. האם יש בקשות…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד שבוע טוב ותודה רבה לכולם, מחכה מחשב משרדי לאינטרנט ותוכנה ניהול חשבונות עם כל הציוד הקפי כולל מסך LCD לא חשוב כרטיס מסך אפילו משולב תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום אני צריך לזוג מבוגר שאין לו יד או רגל בענייני אלו מפרט למחשב אשר ישמש לגלישה, אופיס, חיבור למצלמה דיגטלית (קאנון עם זכור לי טוב) אחסון התמונות (לא צריך נפח גדול מדי סביבות ה300 הם די והותר) לעתים רחוקות יצפו בסרטים. יש מצב שאצטרך להחבר לאינטרנט אלחוטי ובמילא אצטרך חומרה מתאימה. ציוד הקפי: מקלדת, עכבר, רמקולים, מצלמת רשת ומיקרופון (המיקרופון יכול להיות מובנה במצלמת הרשת). אשמח לקרוא על האופציות העומדות לפני. תודה
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום אני צריך לזוג מבוגר שאין לו יד או רגל בענייני אלו מפרט למחשב אשר ישמש לגלישה, אופיס, חיבור מצלמה דיגטלית (קאנון עם זכור לי טוב) אחסון התמונות (לא צריך נפח גדול מדי סביבות ה300 הם די והותר) לעתים רחוקות יצפו בסרטים. יש מצב שאצטרך להחבר לאינטרנט אלחוטי ובמילא אצטרך חומרה מתאימה. אשמח לקרוא על האופציות העומדות לפני. תודה לכם
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אני מחפש עבור אמא שלי מחשב חדש לעבודה משרדית, המחשב הנוכחי שלה יחסית חדש (בן שנה וחצי - שנתיים) אבל המחשב חוטף כל פרק זמן יחסית קצר BSOD, נסתי לפרמט לא עזר, בדקתי גם את המאווררים הם עובדים והמחשב לא מתחמם לדרגות מיוחדות. בנוסף, היא ניסתה לקחת את המחשב לאיזה טכנאי דמיקולו שהחליף לה מספר רכיבים במחשב (היא אפילו לא זוכרת להגיד לי איזה, כי זה קרה לפני מספר חודשים) וזה לא עזר, גם כן טכנאי. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -עבודה משרדיית א) המחשב מיועד לתוכנות: Office, Chrome וכ'ו... למעשה שום דבר מי…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לעזור לחברים להרכיב מפרט מחשב לשימוש משרדי (אינטרנט, אופיס) הצעתי להם מפרט איכותי שמבוסס AMD ובנוי ע"פ פרט ממומלץ פה באתר(NF7,XP2500). מפה לשם נוצר אילוץ לאינטל, משימה קשה מבחינת ביצועים/מחיר. בכול זאת אני רוצה את דעתכם על המפרט הנ"ל והצעות לשיפור. cpu: p4 2.8 533mhz mb: asus p4v533 ram: ddr 256mb 333 hdd: wd 80gb 7200rpm מארז+ספק ג'נרי פלופי סי די רום והכול רק היום ב 2500 שקלים חדשים כמו כן אני מאוד אשמח להמלצה לחנות מחשבים אמינה בסביבת רחובות(הסיבה העיקרית לאילוץ אינטל). שאלה נוספת: החנות ממנה המפרט לא מוכרת AMD בטענה שהיבואן לא אמין באחריות שהוא מספק למעבדים .עד כמה זה נכון אם בכלל? תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
בניתי מפרט קטן : מעבד AMD Athlon 64 X2 4400+ Socket AM2 Box ¤438 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1197 לוח אם GIGABYTE GA-M52L-S3 ¤317 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38482 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤226 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL 5-5-5-15 ¤115 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR667D2N51G כרטיס גרפי GeCube RADEON 2400PRO 256MB PCIe ¤200 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GV220 כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB ¤30 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=S144B מארז ללא ספק HEC 6A19B Black ¤190 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A19B-NPS ספק כח…
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מעוניין במפרט למחשב משרדי שיריץ window 8.1 + יישומי אופיס ודפדפן. אני רוצה שהמחשב יהיה חזק מאד במטרה שיחזיק לפחות 3-4 שנים בלי סימנים של האטה. לצורך בניית המחשב יש לי מארז Gigabyte Poseidon לינק למארז : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2149#kf כמו כן , מן הסתם לא צריך כרטיס מסך חזק , אבל מצד שני אין אילוץ ל on board כי יש לי גם כרטיס powercolor radeon 4850 ישן שיכול לרוץ עם המחשב הזה. בנוסף יש לי ספק FSP-400W חדש שמורכב במארז הזה (atx - 400pnr). וכן , הוא הצליח להחזיק את הכרטיס מסך הזה כמה חודשים בלי בעיה. ולא יודע כמה זה רלוונטי לתצורת המעבדים החדשים אבל יש לי גם מאוורר Freezer pro 7 (סוקט LGA775 ) בקיצור מה שאני מחפש זה …
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בדקתי את המפרטים המוכנים שמפורסמים פה באתר ונראה שהם מתאימים לצרכים שלי, אשמח אם תענו לי לשתי שאלות: 1) איפה מומלץ לקנות? אני יכול להרכיב לבד את המחשב. עדיף חנויות בירושלים או תל-אביב 2) אלו הדרישות שלי למקרה שיש לכם עוד המלצות: התקציב הוא 1500 ש"ח, אם ניתן לחסוך אז עדיף מחשב נייח לצורכי עבודה משרדית (אינטרנט, תוכנות משרדיות וסרטים). הארד-דיסק באיזור ה160GB צריך להספיק. אני יכול להרכיב את המחשב בעצמי ולעשות OC אם צריך. אין צורך במערכת הפעלה. מידת השקט של המחשב לא חשובה. אופק העדכון לא רלוונטי. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה להרכיב מפרט למחשב משרדי נטול מסך (אבל עם מקלדת, עכבר, צורב וכו') נראה לי שמספיק לו 256MB זיכרון (אני לא אתקין עליו XP אלא WIN2000) וכרטיס מסך הכי פשוט (אבל עדיף לא Onboard) בסביבות ה-2000 ש"ח לא משנה AMD או אינטל, על המחשב יפעלו תוכנת CAD (שרטוט) ותוכנות אופיס. עיקר האתגר הוא תקציבי, ואם אפשר להרכיב מחשב סביר בכמה שפחות אז יותר טוב. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב שישמש לגלישה באינטרנט, אופיס וICQ. רצוי משהו בסביבות ה-2200 ש"ח. לא כולל מסך. זה צריך לכלול מארז (mini אני חושב, צריך usb קידמי), לוח אם, מעבד (AMD זה אחלה מצידי, המאורר שמגיע עם המעבד מספיק טוב), זיכרון (256 זה בסדר ו512 זה מצויין) דיסק קשיח (80 ג'יגה, אין צורך בסיריאלי), כרטיס מסך (משהו באמת פשוט, לא צריך בכלל תלת-מימד. אפשר גם מובנה בלוח), צורב (אני חושב לייט און), כ' קול ורשת (מובנים בד"כ) ומקלדת עכבר רמקולים (הכי פשוטים שיש). תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא: הצעת מחיר - skypc.co.il 18/06/2007 23:04:58 403 1 מעבד AMD Athlon 64 X2 3600+ Socket AM2 Box 302 1 לוח אם GIGABYTE GA-M61SME-S2 223 1 כונן קשיח Westren Digital WD800JD 80GB 211 1 זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 174 1 צורב LG GSA-H44N X18 DVD 185 1 מארז כולל ספק JSP-TECH M-100A 400W 6 פריטים 1,499 ¤ סכום כולל מע``מ אם אפשר לשפרו ולהישאר באותו סדר גודל של מחיר, או לחילופין להוזילו ולהישאר באותו סדר גודל של ביצועים, אשמח לשמוע... תודה עריכה: אני מבין שאין תגובות בכלל בגלל שכולם מסכימים שזה המחשב הכי טוב שאפשר לקנות בארץ ב-1500 ש"ח ?
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מה שימושי המחשב? סרטים, מוזיקה, עבודה משרדית. במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות שונות של עריכת מלל לכתיבת עבודות או ספרים (לדוגמא Latex). האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך איכותי ורחב עם פאנל IPS. אפשרי להוסיף גם רמקולים עכבר ומקלדת אם הדגמים הספציפיים מוסיפים משמעותית לחווית השימוש. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8, שקט ככל היתכן. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אולי האופיס החדש ביותר וווינדוס 7 עם 64\32 BIT בהתאם לשיקול דעתכם. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חי…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש למישהו הצעות למפרט מחשב משרדי בכללי עבודה ב-office ובנפח זיכרון קשיח של 80 ג'יגה .. התקציב הוא 1500 ש"ח בערך קצת פחות קצת יותר לא כל כך נורא. חשבתי גם על celron מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב המיועד בעיקר לשימוש משרדי, אופיס וכד', ויתכן לצפייה בסרטים. בהחלט לא למשחקים. חשבתי על מערכת מבוססת אינטל E2160 שתעבור אוברקלוק. המחשב יריץ בתחילה חלונות XP. אמור להחזיק כ-5 שנים, ויתכן בעתיד החלפת מערכת ההפעלה, כך שאם מערכת הפעלה עתידית תדרוש יותר יתכן ואחליף רק את המעבד ל-QUAD ואקנה מאוור למעבד. מה דעתכם על המפרט הבא: מעבד: Intel Pentium Dual Core E2160 קרור למעבד: המאורר המקורי של אינטל לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כונן קשיח: Western Digital WD3200AAKS זכרון: G. Skill DDR2 2048 800Mhz CL4 F2-6400CL4D-2GBHK כרטיס מסך: PALIT nVidia GeForce 7300GT 256MB PCIe צורב: …
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
רוצה מפרט למחשב טוב למטרות משרדיות בלבד. זה בשביל בתדודה שלי שגרה בתל אביב אז אם אפשר חנויות שנמצאות בגזרה שלה-נגיד RSM זה יהיה מעולה. תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט למחשב משרדי, שיהיה חזק ומהיר כדי שיוכל להפעיל בו זמנית כמה תוכנות בלי בעיות. כולל מסך מומלץ מ-22 אינץ' עד 24 אינץ'. וכמו כן שיהיה בו כרטיס רשת מהיר. בתקציב של עד 3900 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב משרדי חזק אשר ישמש אותי לעבודות יומיות (אנטרנט קצת סרטים) וגם בנוסף עבור עבודה (חישובים מורכבים בתוכנות שונות - צריך CPU חזק אבל לא יותר מדי). ללא כרטיס מסך (אולי ירכש בהמשך) מארז לא חייב להיות הכי שקט בעולם אבל גם לא ממש רועש וללא אורות וחלונות וכאלה. הייתי מעוניין לעשות גיבוי בתצורה של mirror אבל אני מבין שמחירי הדיסקים הקשיחים היום מאד גבוהים אשמח לשמוע לעצתכם בנושא. יש לי ציוד היקפי. מקווה שזכרתי הכל תודה
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב משרדי חזק בטווח מחירים של 4000 ש"ח. השימוש יהיה למטרת תכנות בסביבת Visual Studio ו- SQL Server 2005 , כמו כןאני אהיה מעוניין לעבוד על המחשב עם תוכנת וירטואליזציה VM-Ware, בניתי את המפרט הבא (אשמח לשמוע את דעתכם): מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Zalman 9500 Led כמות: 1 - מחיר: ¤1394 לוח אם: Asus P5K כמות: 1 - מחיר: ¤611 מארז: Raidmax Sagitta + Window Black 2x120MM+1x80 LED NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤282 ספק כוח: Thermaltake 450W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails כמות: 1 - מחיר: ¤265 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤692 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB KS כמות: 1 - מחיר: ¤325 כרטי…
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי, אני צריך מחשב משרדי לאופיס, אינטרנט - תקציב באזור 4000 גמיש כולל ציוד היקפי: צורב מקלדת עכבר, מסך LCD 19 פשוט, ראוטר תואם ADSL עם חייגן יכיל מידע חשוב לעבודה, אז חשבתי אולי כדאי RAID 1 למטרות גיבוי? (לא צריך דיסקים גדולים במיוחד) יריץ XP PRO - אני מניח שאקנה OEM - אז צריך להוסיף לתקציב... תודה
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-