ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין בלפטופ של דל כאשר הוא מוצע עם 2 אופציות של כרטיס גרפי. האופציה הראשונה היא של Intel HD Graphics שלא שמעתי על חיה כזאת והאופציה השנייה היא AMD Radeon HD 6630M 1024MB מה דעתכם? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים יקרים, אני מעוניין בקניית מחשב בעיקר לשימוש משחקים, סרטים , אינטרנט ולמעשה לשימושי המשתמש הממוצע הטיפוסי. בד"כ אני משחק במשחקי הספורט למיניהם, יוצא דופן משחק civilization שאני מאוד חובב(אני מניח שבגלל שאני משחק בו רצוי יהיה ללכת על 1024 ראם). למעשה אני ממש לא מתעסק בכל משחקי התלת מימד זוללי הגרפיקה(דום וכו') למיניהם. לכן, אני זקוק למחשב קונבנציונאלי. בעיקרון הסכום הוא מאוד גמיש, הוא יכול לנוע עד אפילו 10,000 אך אני מאמין כי סביב ה5/6000 ניתן לבנות מחשב מפוצץ(ביחס למטרות שלי) גם כך. אני לא מתמצא יותר מדי בטכנולוגיות החדשות ויעילותן ביחס אלי(Dual Core,SLI וכו'..) ולכן אני למעשה פונה אליכם. אשמח אם תרכיבו לי את המחשב האידיאלי בשבילכם, בכבוד רב, אורי. נ.ב אפשר לוותר על …
-
- 30 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני משתמש בכמה תוכנות גרפיות בו זמנית (פלאש פוטושופ אינדיזיין אילוסטריטור קורל) לפעמים אני משתמש ב 3dsmax וכן ב visual studio 2008 מערכת הפעלה - אני ב איקב פי (לא מרגיש צורך לעבור לויסטה אם זה יבוא על חשבון ביצועים או צריכת משאבים) בהתאם לתקציב כ- 4000 שח חשבתי על המפרט הבא - אשמח מאד לשמוע מהמקצוענים מה כדאי לשנות/להוסיף/לחסר במפרט הבא לוח אם intel p35 dragontailpeak או evacova חשוב לי שתהיה בלוח יצאה מסוג esata כי אני קונה גם דיסק קשיח חיצוני עם כזה חיבור מעבד e8400 זיכרון 4g kingston 800mhz ddr2 כרטיס מסך 8500gt דיסק קשיח צורב ושאר אביזרים - לא משנה כרגע מאד חשוב לי שקט ואין לי מושג אם להשקיע ועד כמה בנושא מארז קרור וספק יופי המארז לא מעניין אותי אשמח להמלצה זולה שמשי…
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני צריך מחשב חדש כולל ציוד הירפי ב 5000 ש"ח המטרה של המחשב היא בעיקר לצפייה בסרטים ושמיעה במוזיקה אבל הקרטיס קול שמגיע עם הלוח אם צריך להספיק צריך מסך וכל שאר הדברים חוץ מרמקולים. קרטיס מסך הכי פשוט שיש אין צורך ביותר מזה תודה. הייתי מעדיף שהמחשב יבנה ב-zigzag אני חשבתי על משהו בסגנון הזה : כמות מוצרים סה"כ 1 AMD ATHLON XP (BARTON) 2600 - 512K Cache, 333FSB (RETAIL - 3 Yea 598.98 ש"ח 1 A-DATA 512MB DDR PC4000/500 800.13 ש"ח 1 ABIT NF7-S2G (nforce2) - ATX 487.23 ש"ח 1 CLUB3D RADEON 9200SE - 128MB DDR TV OUT DVI AGPx8- RETAIL 303.96 ש"ח 1 WD 120GB-8MB JB - 7200RPM ATA100 527.46 ש"ח 1 LITEON X16 DVD - BLACK 236.91 ש"ח 1 NEC DVD-RW NEC 2510A x8 DUAL LAYER - bulk 540.…
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אהלן מעוניין בקנייה של HTPC. המחשב ישמש להקלטה ממיר דיגיטלי של הוט (לכן חובה להוסיף כרטיס מקליט). בנוסף, הוא גם משמש כמחשב הראשי שלי. פתוח בקביעות, לכן חשוב שיהיה שקט. צריכה להיות אפשרות לחיבור בין מסך LCD לשימוש של המחשב, לבין חיבור לטלויזיית LCD לשימוש עם הטלויזיה... ושאוכל במקביל גם לעבוד על המחשב וגם לראות טלויזיה במסך השני. כמו שאמרתי, התקציב הוא 4000 ש"ח בערך - אפשר לחרוג קצת... רצוי שהרכיבים יהיו זמינים בחנות למיר, http://www.lamir.co.il/computers.asp אשמח לעזרה, תודה !
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא כולל : כרטיס מסך+הרדיסק (יש לי כרטיס מסך והרדיסק טובים) לוח אם : בלי כרטיס מסך מובנה המפרט כולל : מסך שימושים : תיכנות (לא מיועד למשחקים, מעט צפייה בסרטים) מה אתם ממליצים מסך רחב או רגיל - כלומר מה יותר נוח בעת כתיבה וקריאה לשעות ארוכות
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מסך DELL2209WA ספק כח 14CM FAN COUGAR-550 CM 550W HEC לוח ג'יגהבייט GA-EP45-UD3LR מעבד אינטל 3.00GH 6MB CORE 2 DUO E8400 זכרון (2 יחידות) KINGSTON 2GB DDR2 800MHZ כ. מסך NVIDIA GEFORCE 9600GT 512MB HD P.O.VIEW דיסק קשיח פנימי 500GB SATA2 WD צורב GH22NS SATA LG DVDX22 סה"כ - 3050 ש"ח (ללא המסך) אשמח לשמוע מה דעתכם על המפרט. כל תגובה תתקבל בברכה.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר קרוב שלי מוכר את ה-1005ha שלו אחרי שבוע-שבועיים של שימוש ב-1700 ואני מתכנן לקנות אותו ממנו עד מחר. ואני עומד בפני כמה שאלות שעוצרות מבעדי להשקיע כסף שאני צריך בדחיפות להשקיע גם בדברים אחרים במיוחד לאור החזרה לסמסטר החדש. למה אני רוצה לקנות את ה-1005ha? כי כרגע יש לי dell inspiron 1520 עם 8600gt m והוא גדול מדי (15"), הסוללה שלו מתה לגמרי החום שנוצר ממנו בלתי נסבל ובלי קשר לסוללה המתה הוא ממש נייד בהתחשב בביצועי הסוללה, בקיצור אני סובל מלסחוב אותו לפקולטה כל יום. ניסיתי קצת כבר את ה-1005ha של החבר וממש התאהבתי בגודל שלו, בנוחות השימוש, במשקל המפתיע ומאורך חיי הסוללות. עכשיו אני אוכל ממש להכניס את ה-eee לתיק במקום לסחוב תיק נוסף לנייד. אני מתכנן לקחת איתי למ…
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם הכנתי מפרט כל מה שאני צריך מפורט למעלה ויש לי בנתיים מסך סמסונג 17" מה דעתכם??? האם צריך ליטוש כזה או אחר אשמח לשמוע. *אם יש משהו של אינטל שמתחרה עם המפרט הזה באותו המחיר אשמח לשמוע *לא מתעסק עם OC *אני לא יודע אם הספק שהרכבתי "מרעיש" אם כן אנא שנו לאחד שלא. *ללא מערכת הפעלה *בבקשה להרכיב אך ורק ב K.S.P לא משנה מה הסיבות תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום, גלשתי קצת במפרטים האחרונים והעדכונים האחרונים ואשמח לגבש בעזרתכם מפרט לצרכים של סטודנט ללימודי אנימציה וגרפיקה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, לימודי אנימציה וגרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, תוכנות עריכה ועיבוד אנימציה : Maya, premiere, after effects , flash, lightwave, tvpaint ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מתוכנן שימוש במשחקים. -מהי הרזולוציה הט…
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
המחשב לא אמור לזוז יותר מדי ומיועד רק לגלישה+סטרימינג יומיומי של סדרות/אירועי ספורט 1080p אבל לא דרך המסך מחשב אלא באמצעות כבל HDMI שמחובר לטלוויזיה אז אין צורך בכרטיס מסך רציני או מעבד גרפי מטורף ודברים בסגנון. אלה שתי האופציות שננעלתי עליהן ורוצה להבין אם ההבדל בין המעבדים ובין Vostro ל-Inspiron מצדיק השקעה ב-Inspiron היקר יותר או שזה לא כזה קריטי לצרכים הדי בסיסיים שלי. רצוי אבל שיחזיק לטווח ארוך ולא ימות תוך איזה שנתיים (החזקתי עם לפטופ טושיבה 9 שנים עד שלשום לצורך העניין) Dell vostro 3583 https://www.pc365.co.il/product-19497-Dell_Vostro_15_3583_V3583_5124_במלאי DELL inspiron 3580 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2959…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
מפרט למשחקים שיחזיק הרבה זמן+עכבר, מקלדת.... בלי רמקולים..
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיאפשר לי לעבוד עם תוכנות כגון PHOTOSHOP, VISUAL STUDIO וכו' בצורה טובה. בנוסף אני ארצה להריץ על המחשב VMWARE של LEOPARD עבור פיתוח. התקציב המקסימלי הוא 2500 אבל אפשרי לסטות מעלה בכמה מאות. המחשב מיועד בעיקר לפיתוח, מעט עריכה גרפית, עבודה משרדית, משחקים רק כאופציה. בסופו של דבר מחשב שבאמת יספק את הביצועים הטובים במחיר מתאים לתוכנות הללו. אין צורך בציוד היקפי. השקט חשוב אבל לא ברמה של לא לשמוע כלום בכלל כמובן שעדיף לא לשמוע את רעש המאווררים לא מתוכנן OC. אין העדפה לרכוש מחנות ספציפית, אני מאזור המרכז. חשוב שיהיה ניתן בעתיד להוסיף עוד זיכרון במידה ויהיה צורך. המון תודה לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקרה היא סביבות 7000. קודם כל: מסך 19" איכותי, חשבתי על viewsonic vx922. (זה כבר 2000 שקל ) המלצה לפני הכל: לקרוא את המפרט הנוכחי שלי, אני הולך לערבב חלקים ממנו במחשב החדש ולהיפך. פרטים בהמשך. הבסיס לקניה הוא: 6300 או 6400 עם 4mb של cache, יש לי אפשרות להשיג את ה 6400 במחיר של הגירסה עם ה 2mb. האם ה 4mb יתנו לי יתרון כלשהו על ה 2mb ומצדיקים את ההבדל בין ה6300 ל 6400? אם אפשר לדחוף פנימה 6600, מה טוב, יותר OC לוח איכותי, עדיין מתלבט מאוד בין ה P5B ל GB טוב או ABIT. הוצאתי את ה 680i מהרשימה בגלל בעיות BIOS קשות. עוד רעיונות ללוחות ל OC? זכרונות - אם שואלים אותי על DDR אני יודע מעולה סוגי צ'יפים ומבין, ב DDR2 אני חסר ידע לגמרי ???. ראיתי יותר מדי סוגים ויותר…
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
מחשב למשחקים כבדים, מוזיקה וסרטים. מעבד Intel Core 2 Extreme Quad QX9650 Box ₪4765 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQX9650 לוח אם ASUS P5E3 Premium/WiFi-AP ₪1581 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31240 כונן קשיח Western Digital WD7500AYYS 750GB ₪733 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=7500AYYS זיכרון Corsair DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600MHz CL 7-7-7-20 DHX ₪3886 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN3X4096-1600C7DHX כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870X2 2048MB PCIe ₪2742 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44055 צורב Blu-Ray משולב צורב LG GGW-H20L DVD ₪1559 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GGW-H20…
-
- 52 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
מהו התקציב המירבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 מתי מתוכננת רכישת המחשב? היום מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו'): גיימינג כבד, תכנות כבד, האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): פחות רלוונטי האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח או mvme ציין את הרזולוציה וקצב הרענון של המסך שבבעלותך/תרצה לרכוש או ציין את דגם המסך: QHD 144Hz האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מהמפרט? לא האם יש העדפות ספיציפיות למארז? NZXT H710 Matte White האם יש צורך בכונן דיסקים? לא האם יש חשיבות לשמירה על שדרוג עתידי? כן חשבתי על …
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
חבר ביקש מפרט טוב בתקציב של עד 7K , כולל- מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים לא יבוצע OC. בעיקר למשחקים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 502 צפיות
-
-
Case Antec Three Hundred (300) Gaming Case מארז PSU Corsair 550VX ספק כוח CPU Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz OC@3.6Ghz מעבד CPU Cooling Arctic Cooling Freezer 7 Pro קירור מעבד Motherboard Gigabyte EP43-DS3L לוח אם Memory GSKill 4GB DDR2-800 4GBPI CL4 / A-Data 4GB DDR2-800 CL4 Vitesta Extreme זיכרון HardDrive Seagate 500GB 32MB / WD 500GB AAKS דיסק קשיח Optical Drive LG GH20NS X20 DVD-RW Sata כונן אופטי Graphic Card Gigabyte Radeon HD 4870 512MB GDDR5 Retail כרטיס מסך סך הכל : 4250 שח
-
- 13 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום. רציתי לקבל חוות דעת לגבי המפרט הנ"ל. המסך הנוכחי שלי הינו 19" Widescreen של Acer בעל רזולוצייה נטיבית של 1440x900 כרגע, המפרט ללא מסך , ובהמשך אקנה מסך כנראה ברזולוציה של 22" או 24" , FHD. התקציב ללא מסך הוא בסביבות 4K. רציתי לדעת כמו כן, איך המארז? והאם כדאי להשקיע עוד 300-400 שקל על הכ"מ, ולקחת 4870 של 1GB, לביצועים טובים יותר לאחר קניית מסך חדש? או שזה זניח. ה-HD 4870 Toxic Edition 1GB מוצא-חן בעייני, אך הוא עולה כ-300 ש"ח יותר מהנוכחי. אני מתלבט אם להשקיע את ההבדל הזה לצורך ביצועים טובים יותר? ולסיום, איך הספק? כדאי לקחת 550 ליתר ביטחון? תודה! Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪1038 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 A-Data 4GB K…
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב לעסקים עם WIN7, מפאת קוצר הזמן אני מחפש מחשב שמגיע כבר היום עם WIN7 ולא רוצה לשדרג ב"חינם". ראיתי את המחשבים של HP ב KSP שמתאימים לתקציב שלי (בערך 3500 ש"ח). Compaq CQ61-320EJ ,Compaq CQ61-330EJ ההבדל העיקרי ביניהם הוא שה "330" מגיע עם מעבד T4300 וכרטיס מסך של NVIDIA ואילו ה "320" מגיע עם מעבד T6600 וכרטיס מסך אינטגרלי של INTEL. המחשב הוא בעיקר לעסקים אך מכיוון שהוא ישמש אותי גם אישית הייתי רוצה שהוא לא יקרטע מבחינת גרפיקה עם משחקים ויציאת ה HDMI קורצת לי. אז לשאלתי, האם בין שני המעבדים הללו יש הבדלים משמעותיים בביצועים המצדיקים את הוויתור על כרטיס מסך חיצוני? תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 שח, אפשר לחרוג ב5% 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, פיתוח 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בדיסק מכני (רק SSD) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? המחשב יהיה בחדר שינה, השקט חשוב מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין…
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
HW שלום! אני מעוניין לקנות מחשב בארצות הברית בתקציב של 1000$ בערך. אני רוצה שהמחשב יתאים למשחקים ולמולטיטסקינג (רצוי 4G ראם). אני לא יודע אפילו איזה חברה אני רוצה לקנות. אני רוצה משהו אמין שיחזיק הרבה זמן ולא יתקלקל, לכן רצוי ציפוי מגנזיום ולא פלסטיק. גודל מסך: 15.4. כ"מ ומעבד כמה שיותר טובים.... בשאר אני לא מבין משהו אז אשמח לייעוץ. קשה לי להיכנס לפורום כמה פעמים ביום אז אשמח אם תשלחו לי את התגובות למייל(אם אני לא מבקש יותר מדי):orian015@yours.com. ??? :s05:
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לקנות מחשב חדש +מסך בשביל משחקים והמקסימום שביכולתי להוציא הוא 5 וחצי אלף אשמח לתגובות.
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני צריך מפרט לגיימינג מבוסס core i5 בתקציב 4000 ש"ח 200 שקל חריגה גג ללא ציוד היקפי. המסך כרגע 17 אבל ישודרג בעתיד ל22 לפחות. חוץ מזה יש לי כמה שאלות\בקשות: 1. שווה לחכות לתשובה של Nvidia לכרטיסי ה5xxx שזה כמה שבועות אני מניח? 2. צריך שהחנות תיהיה בחדרה או בנסיעה של 15-20 דקות מחדרה.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב, בעיקר למשחקים, על פי המפרט הבא: מעבד AMD Athlon 64 כרטיס מסך GeForce 6800GS PCIE זכרון 1GB 533MHz איזה לוח אם יתאים הכי טוב למפרט הזה? שיהיה לוח אמין אבל לא יותר מדי יקר תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-